User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Basık Araç Nasıl yol tutar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesen kişi adam gibi keser ayar tutturursa sorun olmaz dostum bu zamana kadarki tüm araçlarımda 3-4 bakla kestirdm herhangi bi sorun yok çok şükür ama işi yapanda bitiyo sağlıklı olması.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben basımdan gecenlerı anlatiim.
    şimdiye kadar hep 5 lik eıbaach tein gıbı yaylar kullandım.bunlarla beraber kesılmıs spor yay, orj. kesılmıs yayda cok uzun zamn kullandım. ve hıc bır porblem yasamadım.
    yaklasık 4 aydır da şu 300tl lık coıllerden wardı aracta. arac dip basıktı.
    basket topu gıbı zıplamaktan ıcımız cıkıyodu.gecen hafta sefakoyde hawalanın rampasında yolun esnemesınden dolayı yıne sektik arkdsla beraber ve arac arkayı bıraktı.
    kontrolu kaybedıp bariyerlere vurduk.
    benım sadece kendı dusuncem çakma coil tamamen gereksizzzz.. zarar..

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben basımdan gecenlerı anlatiim.
    şimdiye kadar hep 5 lik eıbaach tein gıbı yaylar kullandım.bunlarla beraber kesılmıs spor yay, orj. kesılmıs yayda cok uzun zamn kullandım. ve hıc bır porblem yasamadım.
    yaklasık 4 aydır da şu 300tl lık coıllerden wardı aracta. arac dip basıktı.
    basket topu gıbı zıplamaktan ıcımız cıkıyodu.gecen hafta sefakoyde hawalanın rampasında yolun esnemesınden dolayı yıne sektik arkdsla beraber ve arac arkayı bıraktı.
    kontrolu kaybedıp bariyerlere vurduk.
    benım sadece kendı dusuncem çakma coil tamamen gereksizzzz.. zarar..
    Küçük bir esneme var yenibosna tarafından gelirken eğer orayı diyorsan abi ben 130la girdim oraya 4 tekerim yerden kesildi ama savurma falan olmadı

Bende coilleri ilk taktığımda 10 cm civarı bastım 185-65-15 lastiklerle. Sekme falan yoktu hafif çukurları hissetmiyordum ama ama 195-45-16ları takıp -3 daha yapınca sekmeye başladım konforum sıfır Ben zaten pek konfor aramıyorum görüntüsü daha önemli yol tutuş olaraksa ilk bastığım hali gayet iyidi bana göre
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otomania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesen kişi adam gibi keser ayar tutturursa sorun olmaz dostum bu zamana kadarki tüm araçlarımda 3-4 bakla kestirdm herhangi bi sorun yok çok şükür ama işi yapanda bitiyo sağlıklı olması.
    Kesmenin ayarımı olur Allah aşkına. Alıyorsun jet taşını. Yayın baklası tablaya tam oturacak şekilde kesiyorsun. Bu kadar. Neyin ayarı bu. Neyin ustalığı ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçük bir esneme var yenibosna tarafından gelirken eğer orayı diyorsan abi ben 130la girdim oraya 4 tekerim yerden kesildi ama savurma falan olmadı
    yenıbosnadan floryaya gıderken ewt solda hawaalanı, sagda koska helvacısı flan war.hafıf rampa sola dogru vıraj
    140 -150 cıvarydık bide EG kasa kafa zaten yerde bide basık olunca araba direk bariyerlerın altına girdi, cıktı sipn attık bidaha vurduk
    bidaha ben tövbe ettim çakma coillere

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yenıbosnadan floryaya gıderken ewt solda hawaalanı, sagda koska helvacısı flan war.hafıf rampa sola dogru vıraj
    140 -150 cıvarydık bide EG kasa kafa zaten yerde bide basık olunca araba direk bariyerlerın altına girdi, cıktı sipn attık bidaha vurduk
    bidaha ben tövbe ettim çakma coillere
    Geçmiş olsun abi ya kötü olmuş cidden. Orası zaten felaket genelde 80le falan geçiyorum küt diye içim acıyor, geçen gün biri darladı yolda gözüm karardı 130la geçtim 4 teker kesildi böyle Tırsmadım desem yalan olur
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amaç "yol tutuş" ise, süspansiyon geometrisini bozmamak gerekir. Belirli bir açıdan daha alçakta çalıştırılmaya zorlanan süspansiyon sistemi daha kötü yol tutacaktır. Genellikle "en basitçe", bu limit aks açılarının yere paralel bakacak seviyeden daha fazla alçaltılması tavsiye edilmez, tabi bu araçtan araca değişir.

Aynı şekilde süspansiyon sisteminin gereğinden fazla sertleştirilmesi yol tutuşun kötüleşmesine sebep olur. Yol tutuşun kötüleşme sebebi sadece aracın yolda sekmesi değil, süspansiyon geometrisinin maksimum yol tutuş için viraj içinde belirli bir açıya gelmesi gerekir. Sonuçta süspansiyon sisteminin esas amacı yol tutuştur ve sertlik - alçaklık optimizasyonunu iyi yakalamak - ayarlamak gerekir.

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla en güzel yol tutuş marka coilover'da oluyor istersen dibe indir istersen en yüksekte kullan..
    Asıl sancı uyandığında..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)