kesen kişi adam gibi keser ayar tutturursa sorun olmaz dostum bu zamana kadarki tüm araçlarımda 3-4 bakla kestirdm herhangi bi sorun yok çok şükür ama işi yapanda bitiyo sağlıklı olması.
kesen kişi adam gibi keser ayar tutturursa sorun olmaz dostum bu zamana kadarki tüm araçlarımda 3-4 bakla kestirdm herhangi bi sorun yok çok şükür ama işi yapanda bitiyo sağlıklı olması.
ben basımdan gecenlerı anlatiim.
şimdiye kadar hep 5 lik eıbaach tein gıbı yaylar kullandım.bunlarla beraber kesılmıs spor yay, orj. kesılmıs yayda cok uzun zamn kullandım. ve hıc bır porblem yasamadım.
yaklasık 4 aydır da şu 300tl lık coıllerden wardı aracta. arac dip basıktı.
basket topu gıbı zıplamaktan ıcımız cıkıyodu.gecen hafta sefakoyde hawalanın rampasında yolun esnemesınden dolayı yıne sektik arkdsla beraber ve arac arkayı bıraktı.
kontrolu kaybedıp bariyerlere vurduk.
benım sadece kendı dusuncem çakma coil tamamen gereksizzzz.. zarar..
Küçük bir esneme var yenibosna tarafından gelirken eğer orayı diyorsan abi ben 130la girdim oraya 4 tekerim yerden kesildi ama savurma falan olmadı
Bende coilleri ilk taktığımda 10 cm civarı bastım 185-65-15 lastiklerle. Sekme falan yoktu hafif çukurları hissetmiyordum ama ama 195-45-16ları takıp -3 daha yapınca sekmeye başladım konforum sıfırBen zaten pek konfor aramıyorum görüntüsü daha önemli yol tutuş olaraksa ilk bastığım hali gayet iyidi bana göre
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yenıbosnadan floryaya gıderken ewtsolda hawaalanı, sagda koska helvacısı flan war.hafıf rampa sola dogru vıraj
140 -150 cıvarydık bide EG kasa kafa zaten yerde bide basık olunca araba direk bariyerlerın altına girdi, cıktı sipn attık bidaha vurduk
bidaha ben tövbe ettim çakma coillere![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Amaç "yol tutuş" ise, süspansiyon geometrisini bozmamak gerekir. Belirli bir açıdan daha alçakta çalıştırılmaya zorlanan süspansiyon sistemi daha kötü yol tutacaktır. Genellikle "en basitçe", bu limit aks açılarının yere paralel bakacak seviyeden daha fazla alçaltılması tavsiye edilmez, tabi bu araçtan araca değişir.
Aynı şekilde süspansiyon sisteminin gereğinden fazla sertleştirilmesi yol tutuşun kötüleşmesine sebep olur. Yol tutuşun kötüleşme sebebi sadece aracın yolda sekmesi değil, süspansiyon geometrisinin maksimum yol tutuş için viraj içinde belirli bir açıya gelmesi gerekir. Sonuçta süspansiyon sisteminin esas amacı yol tutuştur ve sertlik - alçaklık optimizasyonunu iyi yakalamak - ayarlamak gerekir.
valla en güzel yol tutuş marka coilover'da oluyor istersen dibe indir istersen en yüksekte kullan..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)