Sevgili arkadaşım,
Öncelikle EBC ürünlerini tercih ettiğin için teşekkür ederim. Kısa olarak kendimi tanıtmak gerekirse, Murat DENİZ otomotiv sektörü ile uğraşıyor ve EBC ürünlerini Türkiye'ye ithal ediyorum.
Hemen resimlere karşılık ilk söylemek istediğim izlenim aracında yanlış giden birşeylerin olduğudur. Bunu bukadar emin söylememin sebebi aynı araçtan 4 tane kadar alıp ciddi emekler harcayarak uğraşmamdır. Balataların bu hale gelmesi, hele ki arka balatanın bu hale geldiği disklerin resimlerini de görmek isterim...
Pist şartları, dirft ve RB25 swap bir yana ki orjinal, SR20DET ile bile bu araç o kaliperle gerçekten çok vasat bir performans sergilemektedir.
Seni, otomobilini ve kullanım tarzını kesinlikle eleştirmiyorum, yanlış anlaşılmasın.
Ben normalde pek forumlara yazmam en azından 2002'li yıllardan bu yana yazmıyorum. Ama bu konu açıldığı günden beri bir çok arkadaşım, müşterim eşim dostum kısacası bu işler ile alakalı çevremde ki herkesin telefon ve mail bombardımanına maruz kaldım. Eksik olmasınlar, az çok beni ve firmamı tanıdıkları için bak böyle böyle bir durum var haberin olsun diye bilgi verdiler. Hepsine buradan sonsuz teşekkür ediyorum.
Objektif olmak adına bugüne kadar EBC ile alakalı tek bir forumda tek bir cümle yazmadım. Ve bundan sonra da yazmayı pek düşünmüyorum. Ancak bu sefer durum biraz daha farklı oldu nedense ve yazmak istedim. Buradan yazacaklarım daha önce EBC kullanmış, hali hazırda EBC kullanan, bir şekilde benden veya bayiler kanalı ile hatta ve hatta yurt dışından kendi imkanları ile getirmiş kişilere itafen olacaktır.
Satın alınan ürünlerden memnun kalmamış,veya çok memnun kalmış arkadaşlar olduğunu görüyorum. Kimilerini şahsen tanıyorum kimilerini gıyaben tanıyorum ve mümkün olduğunca benim ürünümü kullanan herkese gerek teknik konularda gerekse ürün ile alakalı problemlerinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Sattığım ürünü çok iyi tanıyor, çok güveniyorum. Ne yazık ki Türkiye'de bir alanda ilk ve tek olmak biraz sancılı oluyor. Bir düşünüyorum da bundan çok değil 12-13 sene evvel arabamıza takacak jant, egzoz bulamazken, bir coil over alacağım diye fransaya fuara gidilen dönemlerden bugünlere gelmek harika. Ülkemizde herşeyin en iyisi en hızlı şekilde bulunuyor. Geçmişte çektiğimiz parça tedarik sorunları düşünüyorum da vay bee nereden nereye gelmişiz.
Fazla uzatmadan çok açık ve net bir şekilde şunun altını çizmek istiyorum ürünlerimiz ile alakalı bir sıkıntı yaşadığınızda bizimle irtibata geçin gelin, siz gelemesseniz biz gelelim, ürünle alakalı sorun var veya yok, ortada bir sorun varsa beraber çözelim.
0212 285 13 22
SK Otomotiv
Saygılar diliyorum.
Murat DENİZ