EBC yellow stuff aldım. Bu balatalar hem orjinal hemde farklı disklerle çalışabilen hem pist hem yol amaçlı tasarlanmış balatalardır. Normal rodajımı 500 km yaptım ardından 2000km normal yol koşullarında kullandım ve ara ara drift etkinliklerinde kullandım.
Fren balatalarımın Drift antremanlarında çok zarar görmediklerini tecrübe ettim.
Ancak geçenlerde pistgünleri ile birlikte katıldığım time trial da 3 kere piste çıktım. her çıkış arasında nereden baksanız 1 saat vardı yani frenlerimi soğutabilecek vaktim oldu ancak piste her çıkışımda 1 ısıtma 3 zaman yapmayı var sayarsak toplam 9 kere pisti turlamamda başıma gelen sonuç fotoğraftaki gibidir.
Yellow stuff yüksek ısıya dayanabilen bir balata olmalıydı ve 9 turda bu hale gelmemeliydi diye düşünüyorum...
Balatalari yurtdisindan kendim tedarik ettirip Bostanci sanayideki bir frenciye taktirdim. Turkiye Murat beyin Ebc distrubutorlugu oldugundan haberdar degildim. Kisisel fikirlerimi beyan ettim ancak belli ki iyi bir musteri hizmeti mevcut ve kendileriyle irtibat a gececegim
![]()