User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: vogtland mı - red eagle mı ?

Sam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ford kullanıcıları aşırı derecede met ediyorlar vogtland ı ama diğerleride memnun değil

konfordan illaki kayıp olucaktır ama biraz daha detaylı yazabilirmisiniz ?

Mesela asfalt eklerini,dalgalanmaları,logar kapaklarını falan ne derecede kabine hisettiriyor.. onları merak ediyorum ?

Çünkü ben aşırı derecede hissediyorum bu yaylarla,bildiğin bilyalı araba gibi amk
    Bende o Ford'çular yüzünden aldım Vogtland'ı Eibach vardı benim kafamdada ama Eibach'da kıçı havada bırakıyor.Sırf o yüzden soğudum Eibach'dan.Geriye tek seçenek kaldı zaten...

Konfor olayına gelincede, konforun çok daha fazla düşeceğini sanıyordum ama öyle olmadı.İllaki konfor azaldı, kimse azalmadı diyemez zaten ama bu kadar memnun olacağımı hiç düşünmezdim...
    Hatta şöyle bi olay oldu.Yayları taktırdım geldim eve neyse babam aldı arabayı gitti geldi.Dedim yaylar nasıl baba.Ne yayı dedi

Aracın içine gelen yol sesi birazcık ama beni rahatsız etmiyor.Çukurlarda gelen sesde aynı seviyede ama dediğim gibi çokda rahatsız edecek seviyede değil...

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende o Ford'çular yüzünden aldım Vogtland'ı Eibach vardı benim kafamdada ama Eibach'da kıçı havada bırakıyor.Sırf o yüzden soğudum Eibach'dan.Geriye tek seçenek kaldı zaten...

Konfor olayına gelincede, konforun çok daha fazla düşeceğini sanıyordum ama öyle olmadı.İllaki konfor azaldı, kimse azalmadı diyemez zaten ama bu kadar memnun olacağımı hiç düşünmezdim...
    Hatta şöyle bi olay oldu.Yayları taktırdım geldim eve neyse babam aldı arabayı gitti geldi.Dedim yaylar nasıl baba.Ne yayı dedi

Aracın içine gelen yol sesi birazcık ama beni rahatsız etmiyor.Çukurlarda gelen sesde aynı seviyede ama dediğim gibi çokda rahatsız edecek seviyede değil...
    aracının tam yandan çekilmiş fotosunu ekleyebilirmisin rica etsem varsa eğer ?

3,5 luk takılı galiba sende..

şimdi bende 5 cm takılı önler +2 cm presli, eski görünümü yine presle yakalıcaz mecbur çünkü eibach tada vogtland tada 5 lik yay yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)