bende ibizama sadece önlere düşünüyorum. ücret olarak kaça mal oldu merak ettim. Eğer özelsede pm atarsanız sevinirim.
Printable View
Normal amortisöre sertleştirme yapıp aks ağırlığına göre seçtikleri yayları takıyorlar. Fotolara buradan erişebilirsiniz.
https://www.facebook.com/pages/Basar...56278567779196
Yanlış anlama olmasın benim ticari hiçbir bağım yok. Sadece işini iyi yapanı severim, başkalarının da faydalanmasını isterim.
bu arkadaşlar sadece coilovermı yapıyor?
tamir yapıyorlarmı?
Amortisör tamiri vs de yapıyorlar.
bu custom coillere körük neden takmıyorlar
daha cabuk bozulsun diyemi?
baya bir modele baktım hic birinde körük yok
marka coillerde kesinlikle körük oluyor, fark ne
toz körüklerii söylüyor başaran coiloverda vw polo amartisör takazu kullanıyor tahminim onun harici üstüne toz körüğü yok bazı hasta arkadaşlarım var çorap örüyor özel coiloverlarına.
Amortisör mili toz vs sebebi ile çizilip yağ kaçağı olabilir. Arabayı basık kullanırken mil zaten sarı takozun içinde kalıyor, dışardan görünmüyor. Yüksek kullanımda problem olabilir
Yaptıranlar 500 tl den bahsetmişler on arka toplam 500 mu yoksa sadece on taraf mi 500 ?
Fiaytları arttı sanırım. Ancak amortisörü istemeden kendi yapıp 500 tl fiyat vermesi ve bu kadar müşterinin memmun olması çok iyi bir imaj bıraktı bende.
200-500 km kullandığım coilover'ları aracımı sattığımdan dolayı satılığa çıkardım . Herhangi bir sorunu yok ben ibiza'da kullandım konforu normaline göre arttı ve istediğim gibi düşürmüştü .
almak isteyen olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir.
Kararsız kaldım valla sonuc olarak can taşıyan onemli bir Parca bu amortisor ben markalı birsey alma taraftarıyım yorumların hepsini okuduktan sonra.
bende kesinlikle tavsiye ederim f/p olarak kesinlikle çok çok iyiler...fazla para alma gibi bi çabaları yok..kendi 6r tdi poloma yaptırdım ön arka coil yaptırmak istedim önlere coil yapıldı arkalara soğuk press yaptı ve orj. süspansiyondan da çok daha iyi oldu.
Fiyatlar artmadı cogu otomobil ve hafif ticarileri 500 TL ye yapıyorlar hala.Benim aracım minibüs olduğu için fiyat yüksek (vw caravelle).
Basaranın en taktir ettiğim yönü bu, fiyatları sabit.Müşteri potansiyeli artinca fiyatı arttıran diğer firmalar gibi değiller.Ben de herkese tavsiye ederim, suana kadar hiçbir sıkıntı yasamadım.
Bu bahsi geçen 500tl kendi amortisörümüz artı 500tl midir?
Şimdiye kadar kullanıp da sorun yaşayan olmadı sanırım.