arabayı yakıcam kanka az kaldı, RENAULT 19 PİŞMANLIKTIR :D
Printable View
ben 450 tl ye yapıyorum coilover isteyenle irtibata gecebilirim 05554030808
Bir çok custom coil kullandım en son başarana geçtim kıyas yapma şansım oldu en iyisi başaran konfor & satış sonrası ilgi alaka olarak bidaha araç basacak olsam arayacağım tek yer
Yokmu baska yorum dün Uno için 0 parcalarla 500 tl fiyat aldım baya ilgilendi, varmı sorun yasayan ?
Başaran harbiden çok ilgili, satış sonrası desteği çok iyi.
1 yıla yakındır kullanıyorum başaran üretimi coili. Çok memnunum demek az kalır. Gerek kişilik ve esnaflıkları, gerekse işçilik ve satış sonrası destekleri mükemmel.
Antalya'da custom coil yapan yer yok mu yahu ?
2013 model 1.2 tsi ibiza'yı başaran ile güzel bir şekilde süründürebilir miyiz ? Var mı bilgisi olan :)
http://i.hizliresim.com/JE1B8q.jpg
Daha fazla düşürmek istiyorum
Güncelliğini korusun :(
İsterseniz yürüyemeyecek kadar alçaltırlar. Sorun sizin ne kadar alçak arabayı kullabileceğiniz. Bulunduğunuz veya gezdiğiniz yolların durumu önemli
İl dışından yaptırırken bile adamlar yandan jantın iç kısımdan foto istiyor, ve ne kadar düşsün istiyorsunuz hepsini size soruyor.
4-5 kişiye yaptırdım ve kendimde dahil hepimiz dip basıklık için istedik, en güzel şekilde ayarlatıp yolladı.
Dibe aldığımızda cok basık orta ayarı 5cmlik yay gibi, full kaldırdığındada orjinal seviyeye dönecek şekilde.
Sürünmesini istiyorsanız kesinlikle yaptırın derim.
Paralarını yatırdım inşallah güzel bir işçilikle elime ulaşır ve arabama yakışır .
Şehirdışından kargo ile yaptıranlara soruyorum özellikle, kendi amortisörlerinizi yolluyor musunuz? Fiyat olarak bir şey yazabilir misiniz?
Ben de düşünüyorum bu aralar, takipteyim.
bende clio 4 aracıma düşünüyorum. Telefonla görüştük kendileriyle ama sadece önlere yapılabiliyormuş. O yüzden düşünmedeyim hala.
Bende aradım konustum aksam 10 da gayet yardımcı oldu ve bende yaptırmayı düşünüyorum Amasöre 6 ay dislere 10 yıl garanti verdi