aks la dingil mesafesi farklı şeyler , karıştırdınız sanırım ?
nerden açtıysam bu konuyu .
Printable View
1998 Honda S2000
Bu adrese bakarsanız Aks mesafesinimi yoksa Dingil Mesafesinimi tartıştığımızı daha iyi görebilirsiniz..
Haklıymışsınız konunun en başından Cosworth'a bağlamışım ben farkında değilim yaşlılık işte.. Hatta en iyi yol tutan araba Rs Cosworth'ta demişim vay ben neler demişimde haberim yokmuş..Yaşlılık işte..
Konu dışına çıkıldığı ve gereksiz tartışmalara yol açtığı için..
Benim için konu kapanmıştır.
is a closed issue for me.
ist eine geschlossene Frage für mich.
est une question fermée pour moi.
Not: Forumun sayın ileri gelenleri sizler okumuş kültürlü insanlarsınız belki sadece Türkçe anlamanıza yetmez diye 3 ayrı dilde yazayım dedim.. Sağlıcakla Kalın..
3 dilde yazmışsın amca da sanki ing de bir yanlışlık var gibi
is a closed ?
are you cola der gibi
Tuncay Şanlı İngilizcesi - YouTube
Biz anladık sizi:)
''Okumak cahilliği alır...'' diye bir Atasözümüz var o yüzden kendinizi bu kadar üzmeyin ortaokul mezunu olsanızda görmüş geçirmiş, çoğumuzun Babasıyla yaşıt hepimize örnek olan bir büyüğümüzden beklediğimiz gibi olaylara hep yapıcı şekilde yakalaşarak forumda kendinize karşa saygı kazanıyorsunuz sürekli iyiki tanıdık sizin gibi bir insanı.
:D:D:D
Sizde bahsettiğiniz bilgi mevcut mudur ? Arka dingildeki taşıyıcı/salıncağın sadece yukarı aşağı yaptığını sağa sola ileri geri gitmediğini ve bunun bir hata olduğunu söyler iken bu bilgi birikiminizi mi kullandınız. Yoksa başka bir marka böyle yapmış kesin onlarınki doğrudur yada ben doğru kabul ediyorum bu S2000'de yoksa hatadır diyerek mi bir kanıya vardınız ?
Siz daha okuduğunuzu anlamazkenben sizin neyi tartıştığıunızı gayet iyi anladım, arkadaşlar aks mesafinden bahsetmiş hem fikir olmuşlar, dingil mesafesinde anlaştık demişsiniz.
Dingil ne güzel bi tanım değil mi ?
Metin amcacım ülkede hızlı araba çok ama aldığı arabayı %70 limitiyle bile kullanacak adam sayısı az. Biz genelde düzde gazlarız , viraj dönen , pilotajı '' makas atmak ve vites atmak , ha bir de el freni çekmek ' ten ilerisinde bilen insan oranı azdır'' , bilip de uygulayabilmiş sayısı daha da azdır..
Hal böyle olunca s2000 ile gazlayabilmek , manuel corvette kullanmak gibidir biraz. Mesela armageddon nickli armağan bey in jetstream corvette i , şimdi kontra vermeyi viraja girişi çıkışı , her vites düşürmede rev match yapmayı bilmeyen adam alsa ; başta kendini biraz tanıyorsa korkar %100 le kullanmaya çalışmaktan. Basamaz öyle. Sonra arkadaş gazı , yolda araba gördün , bayan gördün , asıl gaza şaban der bilinç altı.
Gerisi 2. sayfa işte , burada da allah rahmet eylesin konusu.
Ama şimdi bu senaryodan sonra çıkan sonuç ; ata binen eşşeklerin çokluğu mu olmalı ? Atların b*kluğu mu ? :)
Geometri konusundaki bilgin ne ki? Pergel kullanmayi biliyorsun sanirim, yukarida bize 3 arabanin dingil mesafesi uzunlugunu falan verip bilimsel aciklama geometri demissin. Hangi geometri? O kadar bilimsel diyordun yazdim acikladim, genisleyince ne olur bir bak dedim, uzunluk fark etmez dedim, hic cevap gelmedi? Bakip teknik olarak tartissaydin madem oyle.
Tesekkur ederim, ama insanliktan ve terbiyemden nasibimi alip almadigimin kararini verebilecek kisi de sen degilsin. Ayrica yillardir bu forumda kimseyle tartismayan biri benimle niye tartisip kotu davraniyor diye kendine soru sorabilseydin zaten olayi cozecektin.
Bakin arkadas soylemis olayi, ben acikliyorum yaziyorum sonra bana gelen cevap: Lafi uzatmadan S2000 ler mi boyle kullanicilari mi boyle yapiyor? diye alakasiz bir cevap geliyor. Bu bir saygisizliktir.
Daha onceki Istanbul Park konusunda 2:12 mi ne donecegini iddia ettin, fiziksel olarak imkansiz olacagini defalarca anlatmamiza ragmen alakasiz seyler soyleyerek insanlari cildirttin. Yok iste ben yapamam da ustasi yapar, hayir yapamaz o arabayla istersen F1 pilotu ver o sure gelmez dedik yok hayir.. E insanlarinda sabri var, ac bir oku o konu duruyorsa, "siz" diye hitap ederken en son olaylar nereye gelmis usenme git bir bak. Bazen hakaret bile edilse ya niye etti diye bir dusunup bakmak lazim. Benim sabrimi sonuna kadar test edip sonrada laf yiyen birinden ben niye ozur dileyeyim ?
Kivirmada 1 numara… Ben cosworth demedim porsche dedim m3 dedim cosworth demedim.. Konu Cosworth bilgileriyle acilmis, forumdaki bagzi insanlari test etmek icin bunlari yapsaniz daha cok saygi duyacagim ama tamamen amacsiz malesef. Sonra vay efendim Onurcan insanliktan nasibini alamamis, bu forumda haddini fazlasiyla asan senden baska kimseyle bu denli bir tartismaya girmedim.
Bir aracin yol tutusunu belirleyen faktorlerin ne oldugunu kabaca biliyor olan birinin yol tutus ile ilgili konusmasi kadar anlamsiz birsey yok.
Hayatinda roll center'i trust angle'i duymamis, scrub radius'tan bir haber, kingpin denince penguen cinsi sanacak biriyle yol tutus hakkinda konusacak degiliz bu forumda.
Bilimselmis, ne bilimseli yahu? Daha bilgi yok ortada, bilimsellikten bahsediliyor, trajikomik konular top10 listesine tepeden girer bu konu bu icerikle...
Kingpin
Marvel Comics'in yarattığı bir çizgi roman karakteridir. Gerçek adı Wilson Fisk'tir. Örümcek Adam (Spider Man), Daredevil, Punisher, gibi birçok ayrı karakterin çizgi roman karelerini süsler. Stan Lee ve John Romita, Sr. tarafından yaratılmıştır. Karşımıza ilk kez Temmuz 1967'de The Amazing Spider-Man'ın 50. sayısında çıkar. Mutlak kötü gösterilir, New York'un bütün pis işlerinin altından adı çıkar. Suç babası olarak bilinir.
Benimle konusmayacaksin yani : (
Güneş abi , süspansiyon ansiklopedisi tadında bir kitap bulmuştum önceden. Linki ara ara girip okuyorum bir kitabın e-book haliydi. Kitabı biliyorsun diye tahmin ederek sorsam ? Eskiden bir konuda bahsetmiştin gibi hatırladım çünkü
shkodra amca konu düzgün ilerlesin diye baştan yardım ettim uyarı yaptım arkadaşlara ama yine kızıştırdın ortalığı :)
Güneşin ansiklopedi muhabbetini merak ettim :) Linki yolladıktan sonra faydalı bir bilgi ile konumuzu sonlandıracağız. şimdiden duyrulur :)
Competition Car Suspension: Design, Construction, Tuning » PDF Magazines - Download Free Digital Magazines in PDF Format for iPad, Android Tablets and PC
Mal burda ama bedava downlaod yok sanirim, bende normal kitap olarak var digital olsa yuklerdik bir yere cekerdi herkez :/