User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: S2000 ve İyi Bir Yol Tutuş

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. Dediğimde Uzun ve Kısa dingil mesafesinin etki ve tepkileri konusunda anlaştığımıza göre gelelim 2. dediğime..
    aks la dingil mesafesi farklı şeyler , karıştırdınız sanırım ?

nerden açtıysam bu konuyu .

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1998 Honda S2000

Bu adrese bakarsanız Aks mesafesinimi yoksa Dingil Mesafesinimi tartıştığımızı daha iyi görebilirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklıymışsınız konunun en başından Cosworth'a bağlamışım ben farkında değilim yaşlılık işte.. Hatta en iyi yol tutan araba Rs Cosworth'ta demişim vay ben neler demişimde haberim yokmuş..Yaşlılık işte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu dışına çıkıldığı ve gereksiz tartışmalara yol açtığı için..
    Benim için konu kapanmıştır.
    is a closed issue for me.
    ist eine geschlossene Frage für mich.
    est une question fermée pour moi.

Not: Forumun sayın ileri gelenleri sizler okumuş kültürlü insanlarsınız belki sadece Türkçe anlamanıza yetmez diye 3 ayrı dilde yazayım dedim.. Sağlıcakla Kalın..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 dilde yazmışsın amca da sanki ing de bir yanlışlık var gibi
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    is a closed ?

are you cola der gibi
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu dışına çıkıldığı ve gereksiz tartışmalara yol açtığı için..
    Benim için konu kapanmıştır.
    is a closed issue for me.
    ist eine geschlossene Frage für mich.
    est une question fermée pour moi.

Not: Forumun sayın ileri gelenleri sizler okumuş kültürlü insanlarsınız belki sadece Türkçe anlamanıza yetmez diye 3 ayrı dilde yazayım dedim.. Sağlıcakla Kalın..
    Tuncay Şanlı İngilizcesi - YouTube

Biz anladık sizi

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

''Okumak cahilliği alır...'' diye bir Atasözümüz var o yüzden kendinizi bu kadar üzmeyin ortaokul mezunu olsanızda görmüş geçirmiş, çoğumuzun Babasıyla yaşıt hepimize örnek olan bir büyüğümüzden beklediğimiz gibi olaylara hep yapıcı şekilde yakalaşarak forumda kendinize karşa saygı kazanıyorsunuz sürekli iyiki tanıdık sizin gibi bir insanı.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön düzen ve arka düzen geometriği hakkında bilginiz yok tartışamıyorsunuz
    Sizde bahsettiğiniz bilgi mevcut mudur ? Arka dingildeki taşıyıcı/salıncağın sadece yukarı aşağı yaptığını sağa sola ileri geri gitmediğini ve bunun bir hata olduğunu söyler iken bu bilgi birikiminizi mi kullandınız. Yoksa başka bir marka böyle yapmış kesin onlarınki doğrudur yada ben doğru kabul ediyorum bu S2000'de yoksa hatadır diyerek mi bir kanıya vardınız ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizde bahsettiğiniz bilgi mevcut mudur ? Arka dingildeki taşıyıcı/salıncağın sadece yukarı aşağı yaptığını sağa sola ileri geri gitmediğini ve bunun bir hata olduğunu söyler iken bu bilgi birikiminizi mi kullandınız. Yoksa başka bir marka böyle yapmış kesin onlarınki doğrudur yada ben doğru kabul ediyorum bu S2000'de yoksa hatadır diyerek mi bir kanıya vardınız ?
    Cosworth oyle olabilir
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna tamamen katılıp eklemek istediğim tek bir şey var,

Kısa aks mesafeli araçların düzgün ağırlık dağılımı ile çok keyifli yol tuttuğu doğru, ancak limit aşımlarındaki töleransı daha az oluyor genelleme yaparsak bu tarz araçların.
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet levent. Esit agirlik dagilminda ve diger faktorlerde ayni olunca yavas virajlarda kucuk araba basarili olurken hiz yukseldikce avantaj diger tarafa donuyor.
    Ancak limit ustu kullanimda kucuk ve hafif arac tepkileri sert olsada merkezkac kuvveti ve momentum daha az etkilediği icin toplamasi daha kolay. Ayni fikirdemiyiz bu konuda
    Ornek veriym hatta fiestada kaydirarak kullanim daha kolayken focus O kadar kolay olmuyor.
    1. Dediğimde Uzun ve Kısa dingil mesafesinin etki ve tepkileri konusunda anlaştığımıza göre gelelim 2. dediğime..
    Alıntı Ers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aks la dingil mesafesi farklı şeyler , karıştırdınız sanırım ?

nerden açtıysam bu konuyu .
    1998 Honda S2000

Bu adrese bakarsanız Aks mesafesinimi yoksa Dingil Mesafesinimi tartıştığımızı daha iyi görebilirsiniz..
    Siz daha okuduğunuzu anlamazkenben sizin neyi tartıştığıunızı gayet iyi anladım, arkadaşlar aks mesafinden bahsetmiş hem fikir olmuşlar, dingil mesafesinde anlaştık demişsiniz.

Dingil ne güzel bi tanım değil mi ?

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metin amcacım ülkede hızlı araba çok ama aldığı arabayı %70 limitiyle bile kullanacak adam sayısı az. Biz genelde düzde gazlarız , viraj dönen , pilotajı '' makas atmak ve vites atmak , ha bir de el freni çekmek ' ten ilerisinde bilen insan oranı azdır'' , bilip de uygulayabilmiş sayısı daha da azdır..

Hal böyle olunca s2000 ile gazlayabilmek , manuel corvette kullanmak gibidir biraz. Mesela armageddon nickli armağan bey in jetstream corvette i , şimdi kontra vermeyi viraja girişi çıkışı , her vites düşürmede rev match yapmayı bilmeyen adam alsa ; başta kendini biraz tanıyorsa korkar %100 le kullanmaya çalışmaktan. Basamaz öyle. Sonra arkadaş gazı , yolda araba gördün , bayan gördün , asıl gaza şaban der bilinç altı.
    Gerisi 2. sayfa işte , burada da allah rahmet eylesin konusu.

Ama şimdi bu senaryodan sonra çıkan sonuç ; ata binen eşşeklerin çokluğu mu olmalı ? Atların b*kluğu mu ?
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi niyetli ve gerçekleri öğrenmek isteyen arkadaşlara cevap vermek zorunda olduğumu hissettim...

Bağdat caddesi ve Kozyatağı ve Pistte başıma gelen olaylardan sonra bu forumda geçen sene bir kaç konuda '' Bu S2000 arabaları niye böyle azıcık gaza bassan kayıyor ve sahipleri niye böyle kullanıyorlar '' diye yazmıştım..

Hemen herkes üstüme çullanmıştı vay sen bize kötü şöför mü diyorsun vay senin bildiğin kadar bizim unuttuğumuz var falan gibi..

Şimdide teknik olarak tartışmak için bu konuyu açtım fakat sizler konuyu tekrar benim üstüme çevirmeye kalkıyorsunuz ya gerçekten ön düzen ve arka düzen geometriği hakkında bilginiz yok tartışamıyorsunuz yada bilginiz var fakat kötü niyetlisiniz teknik bir konuyu dedikodu seviyesine düşürmek ve beni üzmek istiyorsunuz..

İster inanın ister inanmayın ben S2000 hayranıyım derdim sadece gerçeği öğrenmek.. ( Aslında bütün otomobillerin sevdalısıyım ) siz sürat sevenler bunu anlamasanızda..

Geometri konusundaki bilgin ne ki? Pergel kullanmayi biliyorsun sanirim, yukarida bize 3 arabanin dingil mesafesi uzunlugunu falan verip bilimsel aciklama geometri demissin. Hangi geometri? O kadar bilimsel diyordun yazdim acikladim, genisleyince ne olur bir bak dedim, uzunluk fark etmez dedim, hic cevap gelmedi? Bakip teknik olarak tartissaydin madem oyle.

Bu videolardaki kullanımın için seni daha öncede tebrik etmiştim.. Ama en çok sevdiğim Nürnberg pistindeki kullanımın o video bulamadım yoksa onu yayınlardım.. Seni hiç sevmem insanlıktan ve terbiyeden nasibini almamış birisin ama Yiğidi öldürürüm fakat hakkını yemem.. Mükemmel bir pilotajın var..

Tesekkur ederim, ama insanliktan ve terbiyemden nasibimi alip almadigimin kararini verebilecek kisi de sen degilsin. Ayrica yillardir bu forumda kimseyle tartismayan biri benimle niye tartisip kotu davraniyor diye kendine soru sorabilseydin zaten olayi cozecektin.

Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yaşa gelip yarı yaşınızdaki insana bunları derseniz kimin alıp almadığı düşündürücü olur. adamın söylediği şeylere cevap bile vermemişsiniz ama hala sorular soruyosunuz

adam burda bile olayı cosword'a bağladı ya ben bişey demiyorum artık

Bakin arkadas soylemis olayi, ben acikliyorum yaziyorum sonra bana gelen cevap: Lafi uzatmadan S2000 ler mi boyle kullanicilari mi boyle yapiyor? diye alakasiz bir cevap geliyor. Bu bir saygisizliktir.

Daha onceki Istanbul Park konusunda 2:12 mi ne donecegini iddia ettin, fiziksel olarak imkansiz olacagini defalarca anlatmamiza ragmen alakasiz seyler soyleyerek insanlari cildirttin. Yok iste ben yapamam da ustasi yapar, hayir yapamaz o arabayla istersen F1 pilotu ver o sure gelmez dedik yok hayir.. E insanlarinda sabri var, ac bir oku o konu duruyorsa, "siz" diye hitap ederken en son olaylar nereye gelmis usenme git bir bak. Bazen hakaret bile edilse ya niye etti diye bir dusunup bakmak lazim. Benim sabrimi sonuna kadar test edip sonrada laf yiyen birinden ben niye ozur dileyeyim ?

Kivirmada 1 numara… Ben cosworth demedim porsche dedim m3 dedim cosworth demedim.. Konu Cosworth bilgileriyle acilmis, forumdaki bagzi insanlari test etmek icin bunlari yapsaniz daha cok saygi duyacagim ama tamamen amacsiz malesef. Sonra vay efendim Onurcan insanliktan nasibini alamamis, bu forumda haddini fazlasiyla asan senden baska kimseyle bu denli bir tartismaya girmedim.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir aracin yol tutusunu belirleyen faktorlerin ne oldugunu kabaca biliyor olan birinin yol tutus ile ilgili konusmasi kadar anlamsiz birsey yok.

Hayatinda roll center'i trust angle'i duymamis, scrub radius'tan bir haber, kingpin denince penguen cinsi sanacak biriyle yol tutus hakkinda konusacak degiliz bu forumda.

Bilimselmis, ne bilimseli yahu? Daha bilgi yok ortada, bilimsellikten bahsediliyor, trajikomik konular top10 listesine tepeden girer bu konu bu icerikle...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir aracin yol tutusunu belirleyen faktorlerin ne oldugunu kabaca biliyor olan birinin yol tutus ile ilgili konusmasi kadar anlamsiz birsey yok.

Hayatinda roll center'i trust angle'i duymamis, scrub radius'tan bir haber, kingpin denince penguen cinsi sanacak biriyle yol tutus hakkinda konusacak degiliz bu forumda.

Bilimselmis, ne bilimseli yahu? Daha bilgi yok ortada, bilimsellikten bahsediliyor, trajikomik konular top10 listesine tepeden girer bu konu bu icerikle...
    Kingpin

Marvel Comics'in yarattığı bir çizgi roman karakteridir. Gerçek adı Wilson Fisk'tir. Örümcek Adam (Spider Man), Daredevil, Punisher, gibi birçok ayrı karakterin çizgi roman karelerini süsler. Stan Lee ve John Romita, Sr. tarafından yaratılmıştır. Karşımıza ilk kez Temmuz 1967'de The Amazing Spider-Man'ın 50. sayısında çıkar. Mutlak kötü gösterilir, New York'un bütün pis işlerinin altından adı çıkar. Suç babası olarak bilinir.

Benimle konusmayacaksin yani : (

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kingpin

Marvel Comics'in yarattığı bir çizgi roman karakteridir. Gerçek adı Wilson Fisk'tir. Örümcek Adam (Spider Man), Daredevil, Punisher, gibi birçok ayrı karakterin çizgi roman karelerini süsler. Stan Lee ve John Romita, Sr. tarafından yaratılmıştır. Karşımıza ilk kez Temmuz 1967'de The Amazing Spider-Man'ın 50. sayısında çıkar. Mutlak kötü gösterilir, New York'un bütün pis işlerinin altından adı çıkar. Suç babası olarak bilinir.

Benimle konusmayacaksin yani : (
    Pis troll

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güneş abi , süspansiyon ansiklopedisi tadında bir kitap bulmuştum önceden. Linki ara ara girip okuyorum bir kitabın e-book haliydi. Kitabı biliyorsun diye tahmin ederek sorsam ? Eskiden bir konuda bahsetmiştin gibi hatırladım çünkü
    -Fırat

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shkodra amca konu düzgün ilerlesin diye baştan yardım ettim uyarı yaptım arkadaşlara ama yine kızıştırdın ortalığı

Güneşin ansiklopedi muhabbetini merak ettim Linki yolladıktan sonra faydalı bir bilgi ile konumuzu sonlandıracağız. şimdiden duyrulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Competition Car Suspension: Design, Construction, Tuning » PDF Magazines - Download Free Digital Magazines in PDF Format for iPad, Android Tablets and PC

Mal burda ama bedava downlaod yok sanirim, bende normal kitap olarak var digital olsa yuklerdik bir yere cekerdi herkez :/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)