Sizde 5 bicon sanırım, bütün yük biconlara biner... Metal mukavemeti konusunda bilgim yok ama merkezleme olmaması, biconlarından fazla uzun olması sorun olabilir gibime geliyor... Bizde bicon, sizde saplama...
Yanı jant bir merkeze asılı değil, sadece saplamalar taşıyacak aracın ağırlığını...Ondan çekinirim...
Ben sorun yaşamadım hiç, Uzun bicon+11mm kullanıyorum merkezlemesiz.
yalnız sana sunu soylıyım kanka, spacerdan sonra yol tutus artacak dıye beklıyorsun ama araba boyle dalma yapıyo spacer olunca.garıp bı tepkı oluyor kullanırken. nıhayetınde dısk arada spacer ve jant olunca bagımsız bı parca oluyor arada. duz gıderken bıle bı garıplık oldugunu hıssedıyorsun
hayır cogu arabada sahıt oldum buna. 206RC lı CEM de konuyu gorurse yazar onun arabasındada aynı dert vardı
Arabanın salıncak sistemine göre düşük bi ihtimal de olsa performansa etkisi olmayabilir,
bizim kullandığımız malzeme 2 bin serisi alaşım aluminyumda, standart bi aluminyumdan yapmanızı tavsiye etmem, tehlikeli olacaktır.. 2-5-6-7 bin serilerini kullanın (uçaklarda kullanılan özel alaşımların seri numaralarının başları ilk rakamları)
birde 10-15 mm den sonraki genişliklerde bijonlara çok daha büyük yük düşüyor, üretilirken iyi bakılıp, tasarlanması gerek..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ben eski mirafiorimde 5.5 CM lik spacer kullandım yıllarca ve en ufak bi dalma sapma yaşamadım ama tabi teknoloji farkı var arada ve performans konusunda çok tatminkar olmasada virajlarda meydan okuyodum herkeze Xor da hatırlar spacer lı ve spacer sız halini.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Impreza'dan söktükten sonra yol tutuşunda belirgin bir artış oldu
Bende vardı sattı ben hemde 100 tl ye orj bijonlarıyla tam takım..Zaten sattığımız zaman hiç kimse olmaz..Satıldıktan sonra çıkar..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)