User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yay sorunsalı..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonda anladığım kadarıyla patinaja kalınca sağ teker tutunamadığı için sarıyor

Fakat lastik bi noktada tutunca anlık sekme yapıyor

Bence normal, stock araçta bile olabilecek bir şey bu. Benim megandada yapıyor ıslak zeminde bazen abandığımda.

Çünkü kalkışta ön yaylara bi yük binmiyor ses gelme ihtimali yok yürüyenden, frenajda-kasiste-virajda ses sorunu olsa anlarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce Dou ile konustum bu arada genel olarak bir yanlış anlaşılma var galiba
    Kalkışta durup duruken vurma yok,ıslak zeminde patinaja kaldıgında yalnızca böyle bir sorun mevcut.
    sen sararak giderken sekmesini vurmamı sandın =) ah emre hayırlı olsn güzel olmş araç =)

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ben vurma diye düşündüm onu.

İki saatir Eibach,Koni,Janspeed ve H&R in sitesindeyim.
    H&R da Opel veya Vauxhall yok zaten,H&R alan arkadaşlar eminler mi Corsa D olduguna yayların?

Eibach ve Koni opc için özel olarak seçenek sunmuş olsa da , Grande Punto dahil (1.4 , 1.3 CDTi , 1.6 GSi ve 1.7 CDTi) bütün hepsinin değerleri,ölçü ve stamp'leri aynı.
    Koni'de opc süspansiyon diye ayrı bir liste var,onda da bir değer Corsa D'ler 1113 iken opc' de 1115. Böyle küçük bir fark var.

Yani Grande Punto , Corsa D ve opc'lerin yayları aynı.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

H&R da Opel veya Vauxhall yok zaten,H&R alan arkadaşlar eminler mi Corsa D olduguna yayların?

Eibach ve Koni opc için özel olarak seçenek sunmuş olsa da , Grande Punto dahil (1.4 , 1.3 CDTi , 1.6 GSi ve 1.7 CDTi) bütün hepsinin değerleri,ölçü ve stamp'leri aynı.
    Koni'de opc süspansiyon diye ayrı bir liste var,onda da bir değer Corsa D'ler 1113 iken opc' de 1115. Böyle küçük bir fark var.

Şasileri ve karoser parçalarının %30u'da gpunto ile aynı... Motor hariç bu söylediklerim... Mesela corsanın z rotu bozulduğunda grande puntonun z rotlarını alıp takmıştım. Opelde 125lira iken puntonun 25 liraydı tanesi...

Eğer imkan varsa opc için özel üretilenle değiştir. Dizele benzinli yayı takmak gibi olur şuan senin yaptığın ama takabilecek imkanın varsa neden doğru olanı takmayasın?

Irmscher'in kendi sitesinde bile "nicht für opc" diye bir ibare yer alır

Bu arada h&r yaylarının bir çoğunun üstünde corsa d yazar. G punto görmedim en azından. 2 takım yay aldım h&r 3.5 ve 5cm olarak ikiside corsa d olarak geçiyordu

Bence imzanı sil sen

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce Dou ile konustum bu arada genel olarak bir yanlış anlaşılma var galiba
    Kalkışta durup duruken vurma yok,ıslak zeminde patinaja kaldıgında yalnızca böyle bir sorun mevcut.
    Corsaların en büyük sıkıntısı kronik problemi amortisör kule takozlarıymış ... o sesi zarar gören takozlar yapar... erdeminkide yaydan önce bozuldu osesleri yapıodu düzeldi değişince yayla alakalı bir sıkıntı deil yani emre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şasileri ve karoser parçalarının %30u'da gpunto ile aynı... Motor hariç bu söylediklerim... Mesela corsanın z rotu bozulduğunda grande puntonun z rotlarını alıp takmıştım. Opelde 125lira iken puntonun 25 liraydı tanesi...

Eğer imkan varsa opc için özel üretilenle değiştir. Dizele benzinli yayı takmak gibi olur şuan senin yaptığın ama takabilecek imkanın varsa neden doğru olanı takmayasın?

Irmscher'in kendi sitesinde bile "nicht für opc" diye bir ibare yer alır

Bu arada h&r yaylarının bir çoğunun üstünde corsa d yazar. G punto görmedim en azından. 2 takım yay aldım h&r 3.5 ve 5cm olarak ikiside corsa d olarak geçiyordu

Bence imzanı sil sen
    Nicht für opc yazar,fakat 1.3 CDti ile aynı part numberdir o yaylar
    Eibach'ta da , Koni'de de aynı. Janspeed'de yine 1000kg front load değeri var. Regal'de de aynı.

Eibach : Corsa Opc 1.6 Turbo
    Front Load : 1000kg
    Rear Load : 845 kg
    Part Number : E10650150222
    30 mm

Front Stamp : F11-65-015-02-VA
    Rear Stamp : F11-65-015-01-VA

Corsa 1.3 CDTi (90hp)
    Front Load : 1000kg
    Rear Load : 845 kg
    Part Number : E10650150222
    30 mm

Front Stamp : F11-65-015-02-VA
    Rear Stamp : F11-65-015-01-VA

Demek istediğim olay. İmzayı sil derken anlamaıdm
    Ha Coil-ex'leri değiştiririm o ayrı durum.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynen öyle grande punto yayı takılı aracımda sıkıntısız kullanıyorum
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yayları Eibach ile değiştirmiş bulunuyorum Bir fark olmadı Allahtan , CDTi yayı çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinli modelin part nosu 1 ile biter. Dizelde 2. Stampleri aynı dediğin yay için irmscher aşağıdaki şekilde söylemiş benim konuştuğum marka irmscher. Eibach'tan bahsetmiyorum. Zira aftermarket markalar istedikleri gibi üretebilir. Bunu sen ben belirleyemeyiz. İmzanı sil derkende bildiğim kadarıyla 2. corsan ama opelin avukatıyım diye geçinirken gpunto ile ortak parçalarını bile daha yeni öğreniyorsun bundan bahsetmiştim""

Artikeldetails: i1003002 Federnsatz
    bis zu 30 mm tiefer, je nach Ausstattungs- und Ausrüstungsstand des Fahrzeuges.

Für Fzg. mit zulässiger Achslast vorne bis 1000 kg. Nicht für OPC Modelle.

Adamlar opc diye boşuna ayırmamıştır yani. Bunun birsürü ar-ge'si var. Kıçından sallamıyo adamlar. İstediğini takarsın umrumda değil kendi kendine triplere girip şu nefret ettiğim smile'ı kullanma. (bkz: ) Doğru olanı yapabilmen için bişeyler anlatmaya çalışmıştım. Boşuna uğraşmışım.

Açık açıkta yazayım içimde kalmasın;

"Vurma sesi" diye konu açmışsın.Yürüyen aksamla alakan yok pek belli. Konu sonunda stamplerden bahsediyorsun? Uzman oldun çıktın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Allah aşkına

Yeni yayların hayırlı olsun. Madem yine kafana göre alacaktın keşke H&R alsaydın.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yayları Eibach ile değiştirmiş bulunuyorum Bir fark olmadı Allahtan , CDTi yayı çünkü
    Lan H&R dedik o kadar ya, Allah belani...

Hayirli olsun gule gule kullan

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinli modelin part nosu 1 ile biter. Dizelde 2. Stampleri aynı dediğin yay için irmscher aşağıdaki şekilde söylemiş benim konuştuğum marka irmscher. Eibach'tan bahsetmiyorum. Zira aftermarket markalar istedikleri gibi üretebilir. Bunu sen ben belirleyemeyiz. İmzanı sil derkende bildiğim kadarıyla 2. corsan ama opelin avukatıyım diye geçinirken gpunto ile ortak parçalarını bile daha yeni öğreniyorsun bundan bahsetmiştim""

Adamlar opc diye boşuna ayırmamıştır yani. Bunun birsürü ar-ge'si var. Kıçından sallamıyo adamlar. İstediğini takarsın umrumda değil kendi kendine triplere girip şu nefret ettiğim smile'ı kullanma. (bkz: ) Doğru olanı yapabilmen için bişeyler anlatmaya çalışmıştım. Boşuna uğraşmışım.

"Vurma sesi" diye konu açmışsın.Yürüyen aksamla alakan yok pek belli. Konu sonunda stamplerden bahsediyorsun? Uzman oldun çıktın. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Allah aşkına

Yeni yayların hayırlı olsun. Madem yine kafana göre alacaktın keşke H&R alsaydın.
    can en azından spor yay almış 2 bakla yaydan 3 parmak amortisörden de alabilirdi son moda bu tech te iyi yanından bakalım

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coil-ex yaylar çok ses yapıyo yumuşak kalitesiz bir yay bende kullandım aracımda iiyi basıyo diye aldım yay ymuşak olduğu için kafası iyice yere düşmüştü arabanın seslerden illalah edince satım yayları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    can en azından spor yay almış 2 bakla yaydan 3 parmak amortisörden de alabilirdi son moda bu tech te iyi yanından bakalım
    Dogru soze ne denir

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa D'de h&r ile eibach arasında büyük fark var, keşke değişmişken h&r alınsa idi.
    İçinize sindiyse problem değil tabi ki, eibach coil-ex'ten çok daha iyidir.
    916 V6 Turbo

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

can bey emrenin öğretmeni falanmısınız ? smiley seçimine falan laf söylüyorsunuz .O smiley i yönetim kaldırmadığı sürece yerli yersiz heryerde kullanabiliri insanlar. adam size (tüm foruma ) birşey danışmış fikir vermişsiniz,ister irmscher alır ,ister H&R alır K&W alır yada sanayide kestirir sonuçta araçta kendisinin para da zevkte ama gidip kafana göre yapmışsın,umrumda değil,yürüyenden haberin yk tarzı sert cevapların sebebi ne ?merakımdan soruyorum tamamen .Yok dediğinizi yapmadığı için kızdıysanız bir sürü konu var a3 mü aliym golf 6 mı falan o zaman tavsiye edilen aracı almayıp diğerini alanlarıda sövelim boşuna konuşmuşuz die
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    can bey emrenin ??retmeni falanm?s?n?z ? smiley se?imine falan laf s?yl?yorsunuz .O smiley i y?netim kald?rmad??? s?rece yerli yersiz heryerde kullanabiliri insanlar. adam size (t?m foruma ) bir?ey dan??m?? fikir vermi?siniz,ister irmscher al?r ,ister H&R al?r K&W al?r yada sanayide kestirir sonu?ta ara?ta kendisinin para da zevkte ama gidip kafana g?re yapm??s?n,umrumda de?il,y?r?yenden haberin yk tarz? sert cevaplar?n sebebi ne ?merak?mdan soruyorum tamamen .Yok dedi?inizi yapmad??? i?in k?zd?ysan?z bir s?r? konu var a3 m? aliym golf 6 m? falan o zaman tavsiye edilen arac? almay?p di?erini alanlar?da s?velim bo?una konu?mu?uz die
    Suan istanbuldan izmire dogru arava surmekteyim o yuzden kisa yazicam;
    Sanane
    Trafik siksti yazayim
    Smiley konusunda daha once forumda acilan itiraflar diye bir konu vardi gorusumu belirtmistim o smileyi kullanan gercek hayatta tanidigim insanlar gercek hayatta bayagi silik tipler oluyor diye. Nedense butun klavye delikanlilari klavyeye gecince o tusa abaniyorlar birde tek sevmeyen ben deilim forum genelinde sevilmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kısa yazıym daha fazla uzatma.
    smiley den sanane ?
    delikanlılıkla yayın alakası ne ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iste bende onu diorum konudan sanane. Delikanlilik konusu yayla alakali degil sahsinla alakali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsımı hayatında kaç kere gördün ?Beni tanımadan dilini uzatabiliosun delikanlılığıma ve şahsıma ama aptal bi yay tavsiyene uyulmadığı zaman bile sinirlenicek kadar kompleksli ezik bi adamsın farkındamısın ?
    Bende çok silik bi kişiliğim gerçekten klavye delikanlısıyım bak bisürü smiley koyuyorum haha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)