User Tag List

Sayfa 7/51 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
969 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Kış Lastiği Tavsiye

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sadettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaşmada duyduğum kadarıyla yazın erime yapıyormuş 2. kışta kaydırma yaptıgından pek memlun olan görmedim
    daha lastık bu sezon cıktı mıllet ne ara erıdıgını yazmıs bız aldık akradasa 205 55 16 250 tl tane crossclımate

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaşmada duyduğum kadarıyla yazın erime yapıyormuş 2. kışta kaydırma yaptıgından pek memlun olan görmedim
    farklı modellerdir , bu iki yeni sezon , kış şartlarında nokian daha iyi gozukuyor bulunulan bolge çok sert kış gormuyorsa michelin tercih edilebilir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu kış lastiği ama bende bi soru sorayım, 4 mevsim lastikler hakkında:

Michelin CrossClimate mi Nokian Weatherproof mu?
    CrossClimate Kışın kullanılabilen yazlık lastiktir.
    Weatherproof Yazın kullanılabilen kışlık lastiktir.
    Michelin performans, yazlık v.s lastikleri tartışmasız çok iyidir. Nokian kış lastiğinde en iyisi karmaşık bir soru aslında, bu sorunun cevabı bu kışı atlattıktan sonra verilebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    goodyear ugp8 ve pırelli snowcontrol arasında kaldım ne dersiniz tecrübeniz nedir ?

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha lastık bu sezon cıktı mıllet ne ara erıdıgını yazmıs bız aldık akradasa 205 55 16 250 tl tane crossclımate
    Kış lastiği yapısından dolayı sıcakta erir. Yani takılacak zamanda takıp zamanı gelince çıkarmak gerekir. Asfalt sıcaklığı +10 u geçtiği zaman erimeye başlıyor gözlemlediğim kadarıyla.

Bu arada ben öne 2 tane petlas alıcam, yıllardır kullanan çevreler memnun. Çifti 250 lira, arka kışlık var eski tarihli ama iş görür bir sezon diye düşünüyorum.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokian tavsiye edenler olmuş,18 jantla 2 kış nokian tecrübesi edinmiş olarak yazıyorum bırakın 2 çekeri 4 çekerde bile en ufak sert reflekste kopuyor iki çekere aldığımda lastiği bitik e36 gibi oluyor fakat aşırı soft kullanımda karlı ve buzlu zeminde başarılı. En ufak bir sert müdahaleyi bile affetmiyor ama diğer açıdan bakınca xdriveların 4maticlerin çıkamadığı buzlu yokuşları iki çekerde çıktım. Uludağ, bolu vs gezdim nerelere daldım saplanmadı. Nokian tercih ediceklerin bunu bilerek tercih etmelerini öneririm. Saygılarımla.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle şunu belirteyim jant lastik sektöründe kurumsal bir firmada satış yöneticiliği yapıyorum. Nokian ile ticari bir bağım yoktur.

Bilinen bir çok marka yazlık lastikte Michelini yakalamaya çalışır kışlıkta Nokianı yakalamaya çalışır. Bridgestone sırf Nokianın finlandiyadaki test parkurlarını ve arge paylaşımı için yüzde 10-15 gibi bir hissesini satın almıştır.
    Ayrıca işim gereği günde 8-10 lastikçi ziyaret ediyorum petlasa iyi diyen azdır wrd3 tercih edilebilir kullandım muazzamdır, wrd4 yeni neslidir lastiğin Arada 200 tl fark var demişssiniz Fiat linea ile Mercedes E karşılaştırmak gibi olmuş
    Peki kumhonun kışlıkları için ne düşüyorsun
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokian WR D4 karar kıldım bende bu hafta içinde
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal ebat 215/50/17 (astra j 1.3cdti)
    ilk defa kış lastiği alıyorum bu konuda tecrübe sıfır
    Aşağıdaki marka/modelleri düşünüyorum şimdilik, hangisini önerirsiniz? ebat değiştirerek(225/45-205/50) limit dahilinde daha farklı markaları da düşünebilirim. (4 lastik 1000 lira civarı diyelim)
    Petlas snowmaster W651
    Dunlop SPI
    Falken HS449
    Dunlop SP Winter ICE02

sadettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşağıdaki marka/modelleri düşünüyorum şimdilik, hangisini önerirsiniz? ebat değiştirerek(225/45-205/50) limit dahilinde daha farklı markaları da düşünebilirim. (4 lastik 1000 lira civarı diyelim)
    Petlas snowmaster W651
    Dunlop SPI
    Falken HS449
    Dunlop SP Winter ICE02
    aralarından dunlopu kullandım sadece bence güzel bir lastik petlasta duydugum kadarıyla 2. sezon sertleşmeye başlıyo diyorlar yakın fiyatlarda ben marshall kullanıyorum şuan baya memlunum
    06 BG 0008 R56

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Petlas snowmaster W651
    Dunlop SPI
    Falken HS449
    Dunlop SP Winter ICE02
    Bende Dunlop SP Winter Ice 02 var .

Araba Clio 3 ses baya arttı direksiyon baya yumuşadı tabi yol tutuş baya düştü daha 500 km bile yapmadım lastikle, sanırım tutuş üstündeki mum vs vs şeyler eriyince düzelir.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aralarından dunlopu kullandım sadece bence güzel bir lastik petlasta duydugum kadarıyla 2. sezon sertleşmeye başlıyo diyorlar yakın fiyatlarda ben marshall kullanıyorum şuan baya memlunum
    Aracı aldığımda üstünde 2009 tarihli petlas kış lastiği vardı, en dik yokuşu bile çıktım diyebilirim. Hatta o eski tarihlerden 2 tane iyi seçtim arkalara takıcam ve önlere yine petlas almayı düşünüyorum. Sonuçta kış lastiği ve hepsi hemen hemen birbirinin aynısı, çok kar yağdığında çıkmayı düşünmeyenler için ideal ve ucuz diyebilirim.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    diyorlar ediyorları bırakmak lazım 2. sezonda sertleşme falan yok petlasta. o senin yadak kiminse saklamayı becerememesiyle alakalıdır tamamenç yoksa tamamiyle Serkan kankimin dediği gibiler, çok kar yagsada az kar yagsada alayına go ve 205 55 16 için 660 lira gibi fiyatı var 4'ünün. ısrarla tam bir f/p ürünü diyorum
    1881 - 193

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diyorlar ediyorları bırakmak lazım 2. sezonda sertleşme falan yok petlasta. o senin yadak kiminse saklamayı becerememesiyle alakalıdır tamamenç yoksa tamamiyle Serkan kankimin dediği gibiler, çok kar yagsada az kar yagsada alayına go ve 205 55 16 için 660 lira gibi fiyatı var 4'ünün. ısrarla tam bir f/p ürünü diyorum
    petlas için bu yorumları çok fazla alıyorum, açıkcası abdulkadir özcan olmasından mıdır nedir sanki bizim ülkemiz koşullarına daha uygun bir lastikmiş gibi ön yargım var

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimkide hiç sertleşmedi, çok memnunum 2 sezondur performans üst düzey nereye vursam banamısın demiyor

Nexen WinGuard Sport

http://www.nexentireusa.com/tires/winter/winguard-sport

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    205 55 16 petla kullanıyorum geçen sene almıştım dün tekrar taktım ilk başta çok sardı ve kaydı araba asfaltta biraz sınırları zorlayıp üstten çeyrek milim kadar ölü dokuyu alınca kendine geldi normal midir bu. ben her kış lastik tutsun diye patinaj mı çekicem biraz garibime gitti

mehmetugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de nokian wr d4 almaya karar verdim. 225/45 r17 alcam ancak hız endeksi V olanı Türkiye'de bulamadım. Mecbur H olanı alıcaz.

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nokian tavsiye edenler olmuş,18 jantla 2 kış nokian tecrübesi edinmiş olarak yazıyorum bırakın 2 çekeri 4 çekerde bile en ufak sert reflekste kopuyor iki çekere aldığımda lastiği bitik e36 gibi oluyor fakat aşırı soft kullanımda karlı ve buzlu zeminde başarılı. En ufak bir sert müdahaleyi bile affetmiyor ama diğer açıdan bakınca xdriveların 4maticlerin çıkamadığı buzlu yokuşları iki çekerde çıktım. Uludağ, bolu vs gezdim nerelere daldım saplanmadı. Nokian tercih ediceklerin bunu bilerek tercih etmelerini öneririm. Saygılarımla.
    valla bende kullandım dediğin hiç bi şikayet bnde olmadı yagmurda gitmeyen 3.20d karda 4 çeker gibi gitti

berkayoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birçok lastik kullandım bir ürünü almadan önce 250 kere incelerim karşılaştırmalarına bakarım 7 serisi aracıma önler 235 50 18 arkalar 255 45 18 ebatta lastik çoğu markaya baktım michelin brigdstone kumho vs ıvır zıvır çoğunun ön arka desenleri farklı çıkıyordu yada testlerde +- yanları vardı uzun araştırmam sonucu nokian almaya karar verdim hepsiburada üzerinden almayı karar kıldım lastikler 2015 üretim zline serisi aldım inanılmaz derece memnunum çok yumuşak ıslak ve kuruda çok iyi performansı var frenlem çok iyi oldu trim sesleri kapı fitil lastik sesleri kesildi nokian dünyadaki kar lastiğini ilk üreten firma diye biliyorum zaten finlandiya malı ***** ülkede kardan kıştan geçilmiyor kar lastiğinden ziyade bütünüyle nokian önerebilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)