Toyo kullandım, taş gibiydi. Zaten o da ders oldu onun dışında Michelin, Continental, GoodYear dan başla lastik kullanmadım.
Michelin Primacy HP, Continental Premium Contact, Goodyear F1. Çok iyi lastiklerdi.
Toyo kullandım, taş gibiydi. Zaten o da ders oldu onun dışında Michelin, Continental, GoodYear dan başla lastik kullanmadım.
Michelin Primacy HP, Continental Premium Contact, Goodyear F1. Çok iyi lastiklerdi.
roadstone n3000 205/40/17 kullaniyorm sadece bahar ve yazın kullaniyorm spoonlarda fakat hiç memnun degilim anca çok ısındıgı zaman fena deil çok sert bi yapısı var genel olarak vasat baya.15 orjinal jantlarimda michelin energy saver kullaniorm onlardan daha memnunum.yaza dogru durumum müsait olursa adrenalin fln tarsı yumuşak bi lastik istiorum.
Uz Vtec
HKA Typer
vallahi bütün V desenlerde aynimidir bilemiyorum ama
toyo t1r taktim kumholardan sonra bi önceki 15 vti jantlarina.
gram çekme yoktu, lastik gürültüsü neredeyse %60-70 azalmisti.
jantlarla beraber sattim..
simdi gelen Enkei RPF01'lerin üzerinde gene ayni kumholardan var, V desenli yanilmiyorsam 712 idi modeli.. bi önceki neyse bu da ayni işte.
simdi gene lastik almam gerekiyor... kumholari çöpe atacağım
V desen takıntım yok.
falken - toyo - yokohama'dan bütçeme uyan herhangi birini alacagim. ama kumho asla![]()
00' Civic 1.6IES
Tam lastik almanın öncesinde sizin yorumları okuduktan sonra kafam karma karışık oldu...Daha önce belirtmiştim aradığım ebat 195 50 16...Michelin..Kumho...da bu ebat bulabildim. Michelin bi dünya para 300 lira fiyat çeken var. Kumho 130 tl..iki katından bile fazla...Genel olarak Toyo T1R larda beğeni olduğunu farkettim. Soracağım, acaba benim araca göre boyutu var mı diye...? Varsa da çok ucuz olacağını sanmıyorum. Ama kumho ile Michelin arasında bir fiyatsa düşünülebilinir...
bi aralar marshall matrax kullandım hayatımda kullanmış olduğum en berbat lastik kuru yolda bile frene azcık dokunmama rağmen direk abs devreye girerdi heleki ıslağı hiç demiyorum fren yok gibi bişey...şimdi toyo cf1 var f/p açısından üstüne tanımam....
kumho dan her daim uzak durmak kanısındayım, accelera nexen nankang bunları saymıyorum bile.
Lastik dediğin michelin den başlar bridgestone pırelli continental dunlop yokohama good year vs diye devam eder uzak doğu markalarının özellikle alayı dandik ötesi.
Aracınızdan 1-2 aksesuar eksik oluversin onlarında parasını lastiğe yatırın her zmaan en kalitelisini almaya bakın, arabaya ne yaparsanız yapın yolla temasınızı sağlayan yegane parça onlar sonuçta.
pirelli p3000
zamanında olan goodyear gt2
michelin primacy hp(v) lerden çok memnunum
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
aman alayım deme ben kullandım yol tututşu yok 205/45/R16
Continental güzel lastik aracı aldığımda üzerinde vardı ölmüş olmalarına rağmen iyi yol tutuyordu, sonrasında Nexen N2000 aldım 195/50/16 olarak 20000km ve 2 sene oldu artık yol tutmamaya başladı. abuk bi boyut olduğundan kaskodan accelera marka lastik adlım 1 adet 70'den sonra böyle lastik sesi duymadım. şimdi 1 takım 205/45/16 hankook evo alıyorum bakalım nası olacak.
ben syron kullanıyorum, hangi serisi bilmiyorum ama 18 265 tabanlı 25bin km yi geçtim ve çok memnunum. alırken idarelik almıştım jantlarımı değiştirirken, 1 seneye kalmaz perte çıkar atarım diyodum ama beni baya şaşırttılar. fiyat/performans açısından tavsiye ederim.
Bundan önceki aracımda da hankook ventus rs2 kullanıyordum, çok çabuk bitiyor ve çok sert bi lastik, çok çabuk bittiği için kışın ıslakta çok tehlikeli olabiliyor. Açıkcası syronlarada aşağı yukarı aynı parayı verdim ama syron hankooktan daha iyi bence..
Bende 185/60 14 lastik bakıyordum iyi oldu bu konu.Potenza kullanmıştım ilk çıktığında ısındımı yol tutuş harika ama yol gürültüsü fazla idi.
bi ara 295-50-19 kumho takmıştım cip in arkalara.lanet olsun öyle lastiğe.ilk başlarda yol tutuş felan güzel gibi geldi fakat 10k km sonra lastiğim patladı.lastiği söktüğümde arka iki lastiğin iç kısmının sıfırlanmış olduğunu gördüm.
eski arabamda da nexen takmıştım önlere modelini hatırlamıyorum kuru zeminde normal ıslak zeminde vasattı.
bi ara da continental kullandım.kısa süre sonra çatlama yapmıştı.kısa sürede sertleşmişti.
şuan kullandığım pikap ta pirelli var.gayet iyi yol tutuyor.
Önceden önlerimde Maxxis vardı tam modelini hatırlamıyorum ama dişleri tam iyi değildi ama lanet olsun böyle bi lastige 195/50/15 direk abs deydimm şimdi General Diye bi marka Kullanıyorum ses yol tutuş gayet memnunum..
Ucuz etin yahnisi biraz demekkiiyi oldu bunu öğrendiğim
Bir fiyat aldım lastikçi bir tanıdıktan fiyatlar şöyle
Bridgestone 280 TL
Lassa 210 TL
Dunlop 186 TL
Marangoni 150 TL
Maksis 150 TL
Federal 135 TL
Sonor 115 TL
Dunlop mantıklı geldi hakkında kötü bir yorum olmazsa onu alacağım
Kullandığım lastikler;
Kumho yağmurlu havada yola tutunmayı unutun
Roadstone 205.40.17 almama rağmen yanak yapısı diğer markalara göre çok kalın duruyor ve aşırı titreme ve yol sesi vardı. 1 hafta sonra söktüm.
Lassa impetus serisini roadstonelardan sonra aldım yerli lastiklere karşı ön yargım vardı ama gerçekten fiyat performans oranı olarak tavsiye ederim çoğu çin lastiğinden daha memnun kalırsınız. Yanak yapısı ince görünür ve jant çemberini koruyacak şekilde çıkıntısı vardır.
Son olarak Michelin pilot sport kullandım. Çok yumuşak ve balon yapmaya elverişli bir yapısı haricinde başka bir şikayetim olmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)