User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: sorunlu lastikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toyo kullandım, taş gibiydi. Zaten o da ders oldu onun dışında Michelin, Continental, GoodYear dan başla lastik kullanmadım.
    Michelin Primacy HP, Continental Premium Contact, Goodyear F1. Çok iyi lastiklerdi.

atahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roadstone n3000 205/40/17 kullaniyorm sadece bahar ve yazın kullaniyorm spoonlarda fakat hiç memnun degilim anca çok ısındıgı zaman fena deil çok sert bi yapısı var genel olarak vasat baya.15 orjinal jantlarimda michelin energy saver kullaniorm onlardan daha memnunum.yaza dogru durumum müsait olursa adrenalin fln tarsı yumuşak bi lastik istiorum.
    Uz Vtec
    HKA Typer

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    V desenlimiydi?

Öyle ise çekme, şerit kapma gibi durumlar çok normal. Marka ile alakalı değil bu durum, desenle alakalı.

Kumho'nun V desenlisini kullandım, aynı durum vardı.
    Eagle F1 kullandım, aynı durum vardı.

V desensiz kumho kullandım, böyle birşey yaşamadım. Islak performansı vasat altı, kuru performansı iyiye yakın. Gürültüsü çok, balon yapma olasılığı düşük.
    V desensiz Marshall kullandım, böyle birşey yaşamadım. Islak performansı kötü, kuru performansı kötü. Kumhoda senelerce balon görmedim, marshallda 1 senede 4-5 tane ayrı balonum oldu. Yol sesini epey alıyordu.
    vallahi bütün V desenlerde aynimidir bilemiyorum ama
    toyo t1r taktim kumholardan sonra bi önceki 15 vti jantlarina.

gram çekme yoktu, lastik gürültüsü neredeyse %60-70 azalmisti.
    jantlarla beraber sattim..
    simdi gelen Enkei RPF01'lerin üzerinde gene ayni kumholardan var, V desenli yanilmiyorsam 712 idi modeli.. bi önceki neyse bu da ayni işte.
    simdi gene lastik almam gerekiyor... kumholari çöpe atacağım
    V desen takıntım yok.
    falken - toyo - yokohama'dan bütçeme uyan herhangi birini alacagim. ama kumho asla
    00' Civic 1.6IES

tahtelbahir
    Misafir
    Tam lastik almanın öncesinde sizin yorumları okuduktan sonra kafam karma karışık oldu...Daha önce belirtmiştim aradığım ebat 195 50 16...Michelin..Kumho...da bu ebat bulabildim. Michelin bi dünya para 300 lira fiyat çeken var. Kumho 130 tl..iki katından bile fazla...Genel olarak Toyo T1R larda beğeni olduğunu farkettim. Soracağım, acaba benim araca göre boyutu var mı diye...? Varsa da çok ucuz olacağını sanmıyorum. Ama kumho ile Michelin arasında bir fiyatsa düşünülebilinir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tahtelbahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam lastik almanın öncesinde sizin yorumları okuduktan sonra kafam karma karışık oldu...Daha önce belirtmiştim aradığım ebat 195 50 16...Michelin..Kumho...da bu ebat bulabildim. Michelin bi dünya para 300 lira fiyat çeken var. Kumho 130 tl..iki katından bile fazla...Genel olarak Toyo T1R larda beğeni olduğunu farkettim. Soracağım, acaba benim araca göre boyutu var mı diye...? Varsa da çok ucuz olacağını sanmıyorum. Ama kumho ile Michelin arasında bir fiyatsa düşünülebilinir...
    toyo t1r olursa al kumhoda ku31 cok memnun kaldım diger modellerini bilemem
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tahtelbahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toyo cf1 al.v desenli değil.fiyatı uygun ve güzel bir lastik.
    komançero garage

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı chaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi bütün V desenlerde aynimidir bilemiyorum ama
    toyo t1r taktim kumholardan sonra bi önceki 15 vti jantlarina.

gram çekme yoktu, lastik gürültüsü neredeyse %60-70 azalmisti.
    jantlarla beraber sattim..
    simdi gelen Enkei RPF01'lerin üzerinde gene ayni kumholardan var, V desenli yanilmiyorsam 712 idi modeli.. bi önceki neyse bu da ayni işte.
    simdi gene lastik almam gerekiyor... kumholari çöpe atacağım
    V desen takıntım yok.
    falken - toyo - yokohama'dan bütçeme uyan herhangi birini alacagim. ama kumho asla
    Benim bildiğim, denediğim, tecrübem V desenlerde "yol kapma, şerit kapma" olayının her daim mevcut olduğu. V desen 3 farklı marka lastik kullandım hepsinde aynı sorunu yaşadım.

Belki bu lastik farklıdır, kullanmadığımdan yorum yapmak istemem.

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi aralar marshall matrax kullandım hayatımda kullanmış olduğum en berbat lastik kuru yolda bile frene azcık dokunmama rağmen direk abs devreye girerdi heleki ıslağı hiç demiyorum fren yok gibi bişey...şimdi toyo cf1 var f/p açısından üstüne tanımam....

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nankang kullanan bilen var mıdır?

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JOCCO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    potenza re050 ilk aldığımda 10 numaraydı ancak 10k km sonra sertleşti taş gibi oldu ve anormal gürültü yapmaya başladı..
    + Re040 da var tabi

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumho dan her daim uzak durmak kanısındayım, accelera nexen nankang bunları saymıyorum bile.

Lastik dediğin michelin den başlar bridgestone pırelli continental dunlop yokohama good year vs diye devam eder uzak doğu markalarının özellikle alayı dandik ötesi.

Aracınızdan 1-2 aksesuar eksik oluversin onlarında parasını lastiğe yatırın her zmaan en kalitelisini almaya bakın, arabaya ne yaparsanız yapın yolla temasınızı sağlayan yegane parça onlar sonuçta.

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pirelli p3000
    zamanında olan goodyear gt2

michelin primacy hp(v) lerden çok memnunum
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nankang kullanan bilen var mıdır?
    aman alayım deme ben kullandım yol tututşu yok 205/45/R16

Continental güzel lastik aracı aldığımda üzerinde vardı ölmüş olmalarına rağmen iyi yol tutuyordu, sonrasında Nexen N2000 aldım 195/50/16 olarak 20000km ve 2 sene oldu artık yol tutmamaya başladı. abuk bi boyut olduğundan kaskodan accelera marka lastik adlım 1 adet 70'den sonra böyle lastik sesi duymadım. şimdi 1 takım 205/45/16 hankook evo alıyorum bakalım nası olacak.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben syron kullanıyorum, hangi serisi bilmiyorum ama 18 265 tabanlı 25bin km yi geçtim ve çok memnunum. alırken idarelik almıştım jantlarımı değiştirirken, 1 seneye kalmaz perte çıkar atarım diyodum ama beni baya şaşırttılar. fiyat/performans açısından tavsiye ederim.

Bundan önceki aracımda da hankook ventus rs2 kullanıyordum, çok çabuk bitiyor ve çok sert bi lastik, çok çabuk bittiği için kışın ıslakta çok tehlikeli olabiliyor. Açıkcası syronlarada aşağı yukarı aynı parayı verdim ama syron hankooktan daha iyi bence..

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 185/60 14 lastik bakıyordum iyi oldu bu konu.Potenza kullanmıştım ilk çıktığında ısındımı yol tutuş harika ama yol gürültüsü fazla idi.

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara 295-50-19 kumho takmıştım cip in arkalara.lanet olsun öyle lastiğe.ilk başlarda yol tutuş felan güzel gibi geldi fakat 10k km sonra lastiğim patladı.lastiği söktüğümde arka iki lastiğin iç kısmının sıfırlanmış olduğunu gördüm.

eski arabamda da nexen takmıştım önlere modelini hatırlamıyorum kuru zeminde normal ıslak zeminde vasattı.

bi ara da continental kullandım.kısa süre sonra çatlama yapmıştı.kısa sürede sertleşmişti.

şuan kullandığım pikap ta pirelli var.gayet iyi yol tutuyor.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

ledler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceden önlerimde Maxxis vardı tam modelini hatırlamıyorum ama dişleri tam iyi değildi ama lanet olsun böyle bi lastige 195/50/15 direk abs deydimm şimdi General Diye bi marka Kullanıyorum ses yol tutuş gayet memnunum..

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman alayım deme ben kullandım yol tututşu yok 205/45/R16

Continental güzel lastik aracı aldığımda üzerinde vardı ölmüş olmalarına rağmen iyi yol tutuyordu, sonrasında Nexen N2000 aldım 195/50/16 olarak 20000km ve 2 sene oldu artık yol tutmamaya başladı. abuk bi boyut olduğundan kaskodan accelera marka lastik adlım 1 adet 70'den sonra böyle lastik sesi duymadım. şimdi 1 takım 205/45/16 hankook evo alıyorum bakalım nası olacak.

Ucuz etin yahnisi biraz demekki iyi oldu bunu öğrendiğim

Bir fiyat aldım lastikçi bir tanıdıktan fiyatlar şöyle

Bridgestone 280 TL
    Lassa 210 TL
    Dunlop 186 TL
    Marangoni 150 TL
    Maksis 150 TL
    Federal 135 TL
    Sonor 115 TL

Dunlop mantıklı geldi hakkında kötü bir yorum olmazsa onu alacağım

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullandığım lastikler;

Kumho yağmurlu havada yola tutunmayı unutun

Roadstone 205.40.17 almama rağmen yanak yapısı diğer markalara göre çok kalın duruyor ve aşırı titreme ve yol sesi vardı. 1 hafta sonra söktüm.

Lassa impetus serisini roadstonelardan sonra aldım yerli lastiklere karşı ön yargım vardı ama gerçekten fiyat performans oranı olarak tavsiye ederim çoğu çin lastiğinden daha memnun kalırsınız. Yanak yapısı ince görünür ve jant çemberini koruyacak şekilde çıkıntısı vardır.

Son olarak Michelin pilot sport kullandım. Çok yumuşak ve balon yapmaya elverişli bir yapısı haricinde başka bir şikayetim olmadı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)