User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
135 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Scirocco Coılover sorunu?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet hayırlı olsn aklımızdada olsun coilover a belki denk geliriz
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Up up up up
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Merton24
    Misafir
    Bende de scirocco var bir iki haftaya KW V1 takmayı düşünüyorum şuan 3.5luk HR yay var ve seke seke geziyorum O yüzden coil e geçmeyi düşünüyorum...

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Scirocco coılover sorunu başlıklı konuda cağoğlu hamamına konu naısl bağlanır arkadaş yav yurt dışından foruma gırıp cevırı yapsalar dıyceklerkı ula bunlar neyın kafasını yasıyor ahahah
    google translate'te bir güzel anlatır ki akıllara zarar
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradan yıllar geçmiş ama yinede bir sorayım ben. Bende coilover alacağım ama ne alsam diye kafa patlata patlata bir hal oldum işin içinden çıkamadım. Kw v2 ler şuan uçuk rakamlarda piyasada JOM diye bir marka dolanıyor çok ucuz alınır mı alınmaz mı acaba? Şuan Kw v1 yada Jom almak arasında gidip gidip geliyorum. Birde spacer işi var tabi. Coilover takınca sürtme yapmayacak en uygun olan 12mm diyorlar. Bi yardım edin şu kardeşinize lütfen.

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kw v2 kullaniyorm 420d cabrio aracimda asiri memnunum. Konfor vs harika. ama benim orjinal lastikler runflat idi suankiler normal lastik. Onun da etkisi vardir illaki.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ogz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradan yıllar geçmiş ama yinede bir sorayım ben. Bende coilover alacağım ama ne alsam diye kafa patlata patlata bir hal oldum işin içinden çıkamadım. Kw v2 ler şuan uçuk rakamlarda piyasada JOM diye bir marka dolanıyor çok ucuz alınır mı alınmaz mı acaba? Şuan Kw v1 yada Jom almak arasında gidip gidip geliyorum. Birde spacer işi var tabi. Coilover takınca sürtme yapmayacak en uygun olan 12mm diyorlar. Bi yardım edin şu kardeşinize lütfen.
    eski rocco aracımda xyz kullanıyordum. Dip basık olduğu halde cok rahattı. kw dip basık araca binmedim hic ama kötü olacağını düşünmüyorum belki benimkinden bile iyidir. Bu arada hangi coil olursa olsun roccoyu bir yere kadar basabiliyorsunuz çünkü sağ akis fazla kalın ve şasi'ye sürtüyor.
    Spacer konusunda bende ön 10 mm, arka 12 mm vardı ve hic sürtme yapmadı.

kafana takılan birsey olursa yardımcı olabilirim.
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kw v2 kullaniyorm 420d cabrio aracimda asiri memnunum. Konfor vs harika. ama benim orjinal lastikler runflat idi suankiler normal lastik. Onun da etkisi vardir illaki.
    Kw v2 nin sertlik yumuşaklık ayarı da var o yüzden konforu haliyle harikadır tabi ama çok pahalılar ona o kadar para vermek istemiyorum açıkçası, satarken söksem ucuza gidecek sökmesem ayrı bir dert.

Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski rocco aracımda xyz kullanıyordum. Dip basık olduğu halde cok rahattı. kw dip basık araca binmedim hic ama kötü olacağını düşünmüyorum belki benimkinden bile iyidir. Bu arada hangi coil olursa olsun roccoyu bir yere kadar basabiliyorsunuz çünkü sağ akis fazla kalın ve şasi'ye sürtüyor.
    Spacer konusunda bende ön 10 mm, arka 12 mm vardı ve hic sürtme yapmadı.

kafana takılan birsey olursa yardımcı olabilirim.
    kafama takılan şey şu Kw v2 en ideali ama çok pahalı bu yüzden onu almayıp Kw v1 alsam yada ucuza kaçıp JOM alsam sağlıklı olur mu? TUV onaylı demiş adamlar kendi sitelerinde. Yabancı forumlara da baktım herkes Jomdan memnun ama 184 euro bu coilover yurt dışında şaka gibi rakam. Ayrıca şöyle bir şey de var. ben coilover alırsam lastikler çamurlukların içine girecek şekilde basmam. O görüntü pek hoşuma gitmiyor. Çamurluk lastik arasındaki boşluğu kapatıp iyi bir yol tutuş sağlamak amacım. Aracı aldığım arkadaş sağolsun stock yayları pressletmiş araba baya alçak ama yol tutuş falan rezalet, çok savuruyor araba bu yüzden bir an önce ya H&R yay alıcam yada coilover.

Bir de spacer konusu var tabi. Ön arka eşit olmayınca önden kayma yapıyor gibi söylemler falan var bunlar doğru mu acaba? 12-12 mi takmalıyım? yoksa 12-15 de olur mu?

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kw v2 nin sertlik yumuşaklık ayarı da var o yüzden konforu haliyle harikadır tabi ama çok pahalılar ona o kadar para vermek istemiyorum açıkçası, satarken söksem ucuza gidecek sökmesem ayrı bir dert.

kafama takılan şey şu Kw v2 en ideali ama çok pahalı bu yüzden onu almayıp Kw v1 alsam yada ucuza kaçıp JOM alsam sağlıklı olur mu? TUV onaylı demiş adamlar kendi sitelerinde. Yabancı forumlara da baktım herkes Jomdan memnun ama 184 euro bu coilover yurt dışında şaka gibi rakam. Ayrıca şöyle bir şey de var. ben coilover alırsam lastikler çamurlukların içine girecek şekilde basmam. O görüntü pek hoşuma gitmiyor. Çamurluk lastik arasındaki boşluğu kapatıp iyi bir yol tutuş sağlamak amacım. Aracı aldığım arkadaş sağolsun stock yayları pressletmiş araba baya alçak ama yol tutuş falan rezalet, çok savuruyor araba bu yüzden bir an önce ya H&R yay alıcam yada coilover.

Bir de spacer konusu var tabi. Ön arka eşit olmayınca önden kayma yapıyor gibi söylemler falan var bunlar doğru mu acaba? 12-12 mi takmalıyım? yoksa 12-15 de olur mu?
    Jom çok sert diye biliyorum. Sonuşta ne kadar ekmek o kadar köfte.

KW v1 ilk seçenek 2. seçenek H&R yay ve Koni amortisör olsun bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jom çok sert diye biliyorum. Sonuşta ne kadar ekmek o kadar köfte.

KW v1 ilk seçenek 2. seçenek H&R yay ve Koni amortisör olsun bence...
    Eyv usta sağol. Kw v1 alayım o zaman. Peki şu spacer işi konusunda SM spacers var ankarada herkes memnun ondan alsam mı yoksa paraya kıyıp H&R mı almalı?

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyv usta sağol. Kw v1 alayım o zaman. Peki şu spacer işi konusunda SM spacers var ankarada herkes memnun ondan alsam mı yoksa paraya kıyıp H&R mı almalı?
    valla ben maslakta bir yerden aldım takımını 320 tl ye filan almıştım gayetde güzeldi HR a çok gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben maslakta bir yerden aldım takımını 320 tl ye filan almıştım gayetde güzeldi HR a çok gerek yok
    eyv çok sağolun. O zaman kw v1 ve çok da pahalı olmayan bir spacer takımı ile işi çözücez inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sm spacers uzun süre kullandım herhangi bi sorunla karşılaşmadım, şuanda halen kw2 kullanmaktayım eğer coil arıyosanız kesinlikle kwden şaşmayın derim. Aklınıza takılan bişey olursa sciroccoyla ilgili pmden ulaşabilirsin

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyv çok sağolun. O zaman kw v1 ve çok da pahalı olmayan bir spacer takımı ile işi çözücez inş.
    kw 1 bence yeterli konforu sağlıcaktır , aynen demir parçasına çok para vermeye gerek yok

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tahminime jom ta technix gibidir. Hani at arabasından beter olur araba. Az fazla olsun garanti olsun aldıktan sonra sövmeye gerek yok
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmreA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sm spacers uzun süre kullandım herhangi bi sorunla karşılaşmadım, şuanda halen kw2 kullanmaktayım eğer coil arıyosanız kesinlikle kwden şaşmayın derim. Aklınıza takılan bişey olursa sciroccoyla ilgili pmden ulaşabilirsin
    Alıntı bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kw 1 bence yeterli konforu sağlıcaktır , aynen demir parçasına çok para vermeye gerek yok
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tahminime jom ta technix gibidir. Hani at arabasından beter olur araba. Az fazla olsun garanti olsun aldıktan sonra sövmeye gerek yok
    Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok sağolun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spacer'da ben 10-12 mm kullandım bi sorun yasamadım. Belki vardır ben hissetmemişimdir kafam rahat olsun dersen 10-10 mm iyidir bence. Ben SM spacer kullandım ürün HR'den farkı yok bence. O kadar para vermenin anlamı yok. Aradaki cok ciddi fiyat farkı var.
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coilover aldım arkadaşlar. Tavsiyeler için hepinize çok teşekkür ederim. Türkiye distribütörüne kadıköye gidip Kw St X modelini aldım. sertlik ayarı olmayandan. Namıştain'da takdırdım dip bastık hiç sürtme yapmadı. Eski stok pressli yaylardan ve şaftı kaymış amortisörlerden de kurtuldum. Aracın yol tutuşu inanılmaz derecede arttı gram savurma yok. Virajlara daha süratlı girebiliyorum artık canını okudum resmen baya zorladım banamısın demiyor çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim herkese. Hayatımda ilk defa coilover kullanan biri olarak söylüyorum çok ciddi fark var stok ile coilover arasında.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sert jom. Arkadaşım sıfır aldığı roccosuna taktırdı,arabada hiç trim sesi yoktu coilden 3 ay sonra başladı inceden trim sesleri.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)