patlamış dostum geçmiş olsun
paaaat olms cantürk sanırım bnmkide aynısı oldum kaldırdım attm bnde 2 gün sora gine aynısı oluo sök tak 75 tl kargo 15 tl telefon trafiği falan çekilecek dert diil
Bende BuddyClub D1 var aynısı oldu Tamir ettirdim, 1-2 ay sonra tekrarladı tekrar tamir ettirdim buseferde 5bin km sonra ses yapmaya başladı. Tamir kesin çözüm değil demek istiyorum ne yazıkki
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Ses nasıl bi ses arkadaşlar peki?
lak lak lak diye bi ses yapiyor ve tamir işi 2-3 seferden sonra kabak tadı veriyor. Değiştirmek lazimda bi dünya para![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Hmm anladım benimkilerden sabahları sadece bulug bulug diye bi ses bazen su şişelerinden su cıktıkca içinden cıkan ses gibi ama ne çözemedim![]()
yenısını almakta fayda var
www.honda-tech.com
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yenisini al kardeşim hatta imkanın varsa 2 adet alıp tak zaten çok pahalı bişey deil
benımde sağ coıloverımda soguk havalarda gıcır gıcır bır ses gelıyor
yanlızca soguk havada yapıyor
herhangı bır yag kacagı yok
ne olabılır acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)