ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bi sorun yaşamadım araç içinde ses falan denmiş bende hiç yok ama dibine kadar gömmedim tabi aracımı sadece lastik çamurluk arasını idare edecek şekilde kapattım.
ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bi sorun yaşamadım araç içinde ses falan denmiş bende hiç yok ama dibine kadar gömmedim tabi aracımı sadece lastik çamurluk arasını idare edecek şekilde kapattım.
Arkadaşlar 2013 polo gti için coil düşünüyorum. Şakir abide yaptırcam ne dersiniz?
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
Şuana kadar şakir abi ile iş yapıp sıkıntı yaşayanı görmedim ben tavsiye ederim sadece görsel açıdan, diğer konuları söylemeye gerek yok...
...
Polo'yu 245 yaptıracak bütçen var ama coilover için bütçen yok ise bırak yüksek kalsın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
spor yay ile devam et..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Dostum 2013 model arabaya biniyorsun ve fiyatlardan bahsediyorsun.
Ben 98 model piyasası 12-13 bin olan arabama Bilstein amortisör ile Eibach yay aldım.Evet çok sabrettim ama mantıklı olanı yaptım hemde uzun vadeli.Bence sende iyi düşün taşın...
Kullanan varmı demiş ? Kullandınız sanırım böyle yorumlar yaptığınıza göre.şiddetle öneririm. En yavaşından en hızlı arabasına coil yaptırıyoruz şakir abimde. Adam ne isterseniz onu yapıyor. Yol tutması , sertliği , konforu 10 üzerinden 10. Şiddetle tavsiye ederim. İster 2003 ister 2013.
![]()
enough ?
GTI da kullanan olup olmadığını bilmiyorum ama bi kaç cuprada var. hatta birinde 4 coil var sanırım. Bu sıralar bitanede bocaya yaptırıcaz bakalım. Yorumları paylaşırım.
enough ?
ben aracımda uzun süredir kullanıyorum herhangi ses veya sekme olmadı fakat yol tutuş konusunda orjinal hali daha iyi yol tutuyordu diyebilirim
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
Bi kaç haftaya polo ile ilgili yorumları yaparız![]()
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
2001 clıo Rxt hb aracımda yaklasık 4-5 sene kullandım belkı hala kullanılıyordur bı sıkıntı yasamadım (Şakir Usta ) yapımıydı
2003 Corsa c 1.7 dtım da 2 sene kullandım oda sakır usta yapımı ve alan arkadas hala kullanıyor sıteye de uye
2006 c2 hdı ımda 6 ay kadar kullandım bı sorun yasamadım suan hala kullanıyorlar
1993 honda si hb aracımada hemen yaptırdım suanda da hıc bı sıkıntısı yok memnunum
Şakir usta işini gercekten hakkıyla yapıyor . Cevremdekı cogu ınsana tavsıye ettmıstım bır kere bıle rahatsız sıkayetcı olan duymadım . Şakir abi namdan ayrıldı kendı dukkanında zaten coıl yapılırken kı ıslemlerı gordugunuzde hak verırsınız![]()
K&W Coillerimi taktırmak dışında herhangi bir işim düşmedi şakir ustaya. Ama sistem şuydu; Bitane hurdacı geliyor, çıkma otobüs kamyon ve binek araç körüklerini, amörtisörlerini falan bırakıyor gidiyor. Sonra bu mallar karıştırılıp custom coil yapılıyor. Tercih sizin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)