son parçalar nokta atışı olmuş, takipteyim maşallah tekrardan
Can sıkıcı bir durum var arkadaşlar, karter sandığım kadar temiz çıkmadı. Karıncalanma var ve kromlamak için o korozyon temizlenirse sac çok incelecek.
Temiz ya da yeni karter bulamıyorum. Oysa karteri kromlamayı çok istiyordum.
Aslında karter iyi durumda, sadece kromlamaya pek uygun değil. Ben de bu karteri blok ile aynı renge boyamaya karar verdim.
Karter konusunda yardımcı olabilecek bir yer biliyorsanız çok mutlu olurum.
Aynı araçtan bende alıyordum son anda bi aksilik çıktı araç süper gözüküyo güle güle binmeniz dileğiyle. Bende İzmirde oturuyorum. usta hakkında bilgi alabilirmiyim.
Teşekkür ederim
ÖM gönderdim. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Eksik mekanik parçaların tam listesi yeni bitti ve hemen tedarik işlerine koyuldum. Bu nedenle ara vermek zorunda kaldık arkadaşlar.
Parçalar gelmeye başlayınca hemen aracı toplamaya başlayacağız.
Bu arada alüminyum radyatör imalatı da biter ve motoru çalıştırırız![]()
Son günlerde yaşadığım bazı gelişmeleri aktarayım. Almış olduğum Weber karbüratör maalesef uymadı benim Motora. Orjinal temiz bir karbüratör bulmak da çok zor. Arayış içindeyken öğrendiğim bir şey de 26M karbüratör en iyisi performans açısından çünkü 35mm genişliğinde. Zaten Solex 35mm diyorlar adına.
Günlerdir arayış içerisindeydim ve bir çok kişi ve yerle görüştüm. Bulamadım maalesef temiz LPG takılmamış bir karbüratör.
Bir arkadaş sayesinde Ankara'dan Faruk Keser ile tanıştım ve uzun uğraşlar sonucu bana hem 26M karbüratörü hem de orjinal hava filitre kabını buldu. Bu önemliydi benim için çünkü plastik değil metaldir. Şimdi bu kabı hemen kromlatacağım ve yedek olarak saklayacağım.
Eğer Ford parçası lazım olursa mutlaka Faruk ile görüşmenizi tavsiye ederim. Kendi arabası gibi canla başla uğraşıyor, inanılmaz.
Emeğinize ve sabrınıza sağlık gerçektende orjinal bir araç çıkıyor meydana tebrik ederim.
Peki Faruk Keser arkadaşa nasıl ulaşabiliriz ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Yeniden ürettirdiğim camlardan bir kısmı geldi. Arka ve yan camlar. Son iki resim arka camın arasındaki güvenlik folyosu.
Kelebek camları henüz yaptırmadım çünkü kelebek camı mandallarını hala bulamadım. Delik yeri için mandallar şart. Ön cam ise birkaç gün içinde elimde olur.
![]()
Çok teşekkür ederim. Bunca emekten sonra sokaklara nasıl çıkacağım ben de merak ediyorum
Teşekkür ederim. Camları ürettirmek ilginç bir serüvendi. Doğrudan Doraglass ya da Başkent Cam gibi firmalarla irtibata geçince yapmıyorlar. Sanayi Sitelerinde bu işin ehli eski camcı abiler var, onları bulmak gerekiyor. Sağolsunla, Doraglass bana öyle bir abinin numarasını verdi. Şaşmaz'da Süleyman Abi.
İlginç olan, bu Süleyman Abi Babamın çocukluk ve gençlik arkadaşı çıktı. 45 yıl sonra tekrar görüştüler, o an öyle duyguluydu ki anlatamam. İki yaşlı insan en son birbirlerini 16-17 yaşında iken görmüşler...
Evet yavaş ilerliyor çünkü birçok mekanik parçayı geri iade ediyorum. O kadar uyarmama rağmen hala yan sanayi ya da çıkma parça gönderiliyor. Ben bu arabaya FoMoCo ya da orjinal (Solex vs.) olan markalar kullanacağım sadece.
Birçok parça bekliyorum yurtdışından, onlar da gelince tam gaz birleştirilecek araç ve akabinde boya![]()
Abi 35 sayfayıda okudum nasıl oldu bilmiyorum ama ilk defa takip ettim bu kadar ustaların ellerine sizinde maddiyatınıza sağlık.Ayrıca motorda karşınıza çıkan (motor içi 2.0)durumunu daha önce duymuştum.Ben Ford otosan inönü kamyon fabrikasının tedarikçi bir firmasıyım üetieln araçların yarısında boya ve macun var gözlerimle gördüm satın alanlar kamyon oldugu için pek bakmıyorlar sanırım.Projeniizn bitimini sabırsızlıkla bekliyorum
Çok teşekkür ederim. Sadece kamyon değil binek araçlarda da durum farklı değil maalesef. Benim bizzat Clio ile başıma gelmişti ve ancak satarken öğrendim tavan boyalı olduğunu.
Arkadaşlar sıfır araç alırken bile lütfen boya kontrolü yaptırın. Lokal veya parça boya çok sık rastlanan bir durum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)