koç alısın bunu müzye koysun direk![]()
herkes yapmaz yapamaz sizin yaptığınızı maddiyattan öte sabır işi, uzun süredir takipteyim her güncellendiğin de yeni fotolar arıyorum konuda, umarız en kısa sürede bitmiş halinide görürüz![]()
Hepinize çok teşekkür ederim. Kolay olmuyor, hatta çok zor ilerliyor süreç ama bittiğini hayal ederek sabrediyorum. Koç Müzesi ilginç bir şeklide birçok kişi tarafından söylendi bana
Renkler konusunda (Blok, şanzıman vs.) kararımı verdim, çook uzun süre önce. Benim hayalimdeki araç buydu, değiştirmeye niyetim yok. Sadece dış renk konusunda 3 renk arasında kalmıştım ama kaputu açtığımda o gizli genç ruhu görmek istiyorum.
abi özelden de yazdım abim bundan 4-5 sene önce 74 tanus xl tek kapı vardı mustang derdik biz ona bayılıyordum benimde hayalim şu benim düldülü bitireyim afbuyurun ben 73 modeli daha cok seviyorum özellikle ön göğsü kendime nasipse 73 model tanus tek kapı istiyorum v6 2.3 amaaa otomatik şanzuman olacak kesinlikle![]()
senin proje bana daha da cesaret verdi kaç saattir okuyorum şu an içimde kelebekler uçuo heyecan ve stresten karnım ağrıdı son sayfaya gelicem diye ve sonunda geldim ama daha bitmemiş çok şükür2-3seneye anca bu projeye başlayacağım anca ama o zaman sana ulaşablirsem eğer özellikle alt takım ve motor işleri konusunda tavsiyenden ve zor bulunan tecrübenden yararlanmak isterim. ankaraya hep yolum düşer abim yaşadığından ve okuduğum şehir oldugundan mütevellit
aracını görmek isterim lakin sen ne zaman bu konuyu burada paylaştın bu araç senin olmaktan çıktı kamuya maal oldu
![]()
Do or Not !! There is no try !!
maaşallah![]()
şöyle göz doyurur içli dıışlı tam fotoları yok mu aracın çok merak ettimTaunusları hiç sevmem ama restorasyonlara bayılıyorum.
Emeğinize cebinize sağlık...
abi helal olsun ya , konuya yazdığımdan bu yana girememiştim neler yapmıssın neler . Allah kesene bereket versin cok deli para harcadın ama deydigine eminim
son durum nedir fotoğraf beklemedeyiz![]()
Sierra Gls 2.0i = Engine Bloke
New Stock Sierra 2.0i Gls 93 ''
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Son durum Araç montaj aşamasında. Maalesef çok önemli parçalar henüz elime ulaşmadı. Çok farklı ülkelerden parçalar buluyorum ve getirtiyorum. Şu an Avusturya'dan son partiyi bekliyorum ama sorunlar çıktı. DHL kadar berbat ve kötü çalışan kargo firması tanımadım. Mutlaka TNT ya da UPS tercih edin arkadaşlar. DHL yüzünden hem çok gecikti herşey hem de yüzlerce Euro fazladan para ödedim. Şimdi aynı koli TNT ile yeniden gönderilecek.
Bu gibi durumlar yüzünden araçta fazla bir ilerleme olmadı. Parçalar geldikçe montaj da yapılıyor yavaş yavaş.
Biraz daha gelişme olsun foto eklerim tabiki.
DHL konusunda başka şikayetler de hep duyuyorum. Ürünler geldiğinde montaj sonrası son durumunu merak ediyoruz![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
şarj ve marş dinamoları (nice zorluklarla bulduğum orjinal parçalar)
şarj dinamosunu kromlatacağım arkadaşlar, marş dinamosu ise boyanacak.
Tabiki her ikisi de tamamen yenilendikten sonra
![]()
Abi konuyu hemen hemen ilk gününden beri takip ediyorum . Dönem dönem kontrol ediyorum bitti mi bitecek mi diye. Mutlu sona az kaldı inşallah. Güzel güzel son halini görelim şu yavrunun .
Maşallah Allah kolaylık ve sabır versin![]()
Taha Erkam Kuru
Mercedes-Benz C220 Diesel 1995 w202 : 34 E 6194
BMW E21 1977 M52B20 : 34 JV 269
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)