cabriosu benim gözüme bir değişik geliyor..açıkcası hiç hoşlanmıyorum..mini değilde başka bir arabaymış gibi...
Printable View
Eyvallah kardeşim, o göreceli tabi, saygı duyarım.
Hiç Mini kullanmadım, genel olarak nasıllardır, tabiki MİNİ konusunda kimseden Miniyi kötülemesini beklemiyorum ama tavsiye-önerileri almak isterim.
Cabrio üzer mi beni, masrafı, bakımı maddi manevi yorar mı, tavanın soft olması kışın sıkıntı olur mu ? kapalı garajım yok.
şu konuya bi bakın yavv : ) http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanmak.html
Konuna yazdim , mini cabrio arkadasimda var acikcasi memnun ustu aciliyo vs fakat sahsi fikrim hothatch almandan yana hem kilo olarak daha hafif hemde daha sirin ben cabriolari crocks terlige benzetiyorum :D kapali garajin yoksa servet dusmani o c ler bicak takip temteni yirtabilirler yada hirsizlik icin yirtabilirler kedilerden cok cekersin yer yapmak icin trnaklarlar ustune yatarlar tuy tus olur kokar vs kapali grajda bile benzer sorun yasayanlar var iyi bir R53 uzmez deger kaybetmez istersen ciddi yurur o paralara alinicak en iyi araba diyebilirim
Mini Cooper Cooper S 2003 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 95323372
bu aracı tanıyan bilen varmı..?
atakoydeki eski RHJ 94 olabilir mi yektu ? çok benzettim zaten bu Pure silver renginden 2005 öncesi sayılı var ...
Şayet araç bahsi geçen plakadaki araç ise çoktan 150bini devirmiş olmalı. 110bin civarı kırıldı makinası ve yeniden toplandı.. Kaportasıyla ilgili net bir bilgim yok.
Eger RHJ ise ilk sahibi Mubariz arabanin :D daha sonra bizim 350Z i olan aydin aldi ustune almadi bile carpointte duruyodu daha sonra bu geylani sitesinde oturan etilerde tayfun diyesim geliyo unlu bi hoca vardi uni snavlarina hazirliyodu adi aklima gelmiyo oda floryada bir cocuga satti alanlar kafadan cok saglam patladi baya saglam aylarca ozgencin onunde yatti araba ondan sonrasi bende yok :D
Benim arkadaşıma 2007 r53 alacağına takas olarak geldi...2-3 hafta bizde durdu araba... Mini zaten sert bir araba iç aksamı yürüyeni zaten gürültülü sert...Birde cabrio olunca araç içindeki sesin haddi hesabı yok... Ben sevmemiştim birde kıştı aracı kullandığımız zaman Allahı var içeri su felan almıyor ama ısınmak bilmiyordu ...
komik olcak belki ama bişey soracağım:)
r53 r56 bilmem ne . bunlar ne oluyor? Tamam, Arabanın modeli galiba ama birisi açıklayabilir mi
İlk R50 olarak cooper cikti daha sonra S modeli R52 cikti ( kimileri cabrio icinde R52 demekte) R53 2005 2006 makyaji olan modelidir ve bu modelin cabriosu 2008 e kadar uretilmistir R56 2006 sonu geldi guncel kasanin makyajsizi daha sonra 2010 sonu yani 2011 modeller R56 LCI olarak geldi buda makyajlisi olarak gecer
Mini Cooper Cooper S 2004 Model 32.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 95320827
Bu aracı yorumlayabilirmisiniz uzamn gözüyle. Bu renk tam istediğim renk. Araç kendi memleketimde baktırması yada gidip alması benim için masrafsız. Öncesi hakkında yada opsyonları hakkında yorum yapabilecek varsa sevinirim.
Sol tarafi kim boyadiysa hic goz yokmus adamda valla :D farlar orjinal degil arka stoplarda 3D kotu genelde kafadan hasarlardan sonra farlar cok pahali oldugu icin bunlari takiyorlar ama arac hakkinda bir bilgim yok gorduklerim bunlar fiyat konusuna hic gormiyorum eder etmez fiyat bicmek bize dusmez :D mal saticinin para alanin
Kanka en son Berke diye bi cocuktaydı Atakoy tarafından ondan sonra da bende yok hatta berke nin başka bi sitede kendi profiline kaydettiği resmini de paylasayım :)
http://www.bmwpassion.net/forum/imag...7&type=profile
Cooper s imı bugün Borusan sorgu yaptıktan sonra il dısına satışını verdim. Araç hakkında bilinmeden konuşulmazsa sevinirim
Cem neden senden sase isteyince vermedin ? Esnafsin allah carsina pazar versin ama EG olan arabaya herkez bu kadar eminken sen cikartip sase koysaydin hepimizi sustursaydin neyse alana satana hayirli olsun
Kardes sen neyin derdine düştün ki hayirdir ?
Her dk online olamıyorum araba zaten 3 günde satıldı ruhsatı dükkanda sana nası sase verecektim ? Kaldıki yerim belli yurdum belli alıcıdan gelseydin kardesim dükkana çayımı içseydin arabayı sorgulasaydin böyle sıkıntı etmeseydin. Araba il dısına gitti alan arkadasa kosiflere götürdü baktirdi sorgulatti öyle satın aldı.
Tüm araçlarımın plakaları açık alıcılara saseyide veriyorum Alıcı istediği yerlerede götürüyor arabaları sıkıntı yok cogu kisi biliyor nasıl esnaf oldugumuzu