sagol kardesim. maksat maks 10.k km kullanmak. satarkende yine fahis fiyat cekmeden ve zarar etmeden elden cikarmak
Printable View
1,80 boy 100 artı zamanlarımda bile çok rahattım, ayrıca gökhan sığıyorsa o fizikle herkez sığar :))
sahibindendeki en ucuz 26.000tl olan ve eskisehirde 28.000tl olan arabalari taniyan ve opsyonkari degerlendirebilirmisiniz? birde izmirde 31.000 olan siyah var
bende yaklaşık 1 sene bindim r53'e hala tadı damağımdadır :( gidişi duruşu çok güzeldi be :( bi de ses vardı ki eeeeeehhh :D
40 liralık r56 dan kimse yanlış anlamasın ama pek hayır gelmez.. büyük ihtimalle 2007 model olacaktır bu paralara olan r56, onlar da ilk çıkan seri ve yenilerine göre kronik çok daha fazla sıkıntısı var.. uzmanın da dediği gibi benim için de binilecek r56 en az 60-70 liralardan başlıyor..
r53 lerin fiyatı da aynı type r s200 gibi, temizi kalmadığı için sürekli değere biniyor.. hele ki makyajlı (05-06) r53 lerin temizi hiç kalmadı gibi birşey, 2006ların da çoğu otomatik ve pek tercih edilmiyor.. her arabanın bitiği gibi mininin de bitikleri fazla masraflı olur astarı yüzünü geçer.. benden alacaklara tavsiye araştırın edin iyi bakılmışını alın r53 alacaksanız da makyajlısını tercih etmeye çalışın imkan varsa eğer :)
içi de geniştir dışardan gözüktüğü gibi değil 1.98 boy 90 kilo ile hiç darlanmadan rahat rahat biniyorum :)
bmw e.36 3.25 cabrio ile takaslık makyajlı r53 cooper s varsa özelden ulaşın :)
Kac model 3.25 ? 98 degildir sizinkide heralde :D