User Tag List

Sayfa 10/209 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
3953 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Mini Cooper S sorgulama

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı officer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, bu konuda fikir verin bana,

kararsız kaldım, Mini Cabrioya niyetlendim. Cabrioları nasıl bilirsiniz, ses, yalıtım, yazın sıcak,kışın soğuk vs.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanmak.html
    cabriosu benim gözüme bir değişik geliyor..açıkcası hiç hoşlanmıyorum..mini değilde başka bir arabaymış gibi...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

officer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kararsız kaldım, Mini Cabrioya niyetlendim. Cabrioları nasıl bilirsiniz, ses, yalıtım, yazın sıcak,kışın soğuk vs.

Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cabriosu benim gözüme bir değişik geliyor..açıkcası hiç hoşlanmıyorum..mini değilde başka bir arabaymış gibi...
    Eyvallah kardeşim, o göreceli tabi, saygı duyarım.
    Hiç Mini kullanmadım, genel olarak nasıllardır, tabiki MİNİ konusunda kimseden Miniyi kötülemesini beklemiyorum ama tavsiye-önerileri almak isterim.

Cabrio üzer mi beni, masrafı, bakımı maddi manevi yorar mı, tavanın soft olması kışın sıkıntı olur mu ? kapalı garajım yok.

şu konuya bi bakın yavv : ) http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanmak.html

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah kardeşim, o göreceli tabi, saygı duyarım.
    Hiç Mini kullanmadım, genel olarak nasıllardır, tabiki MİNİ konusunda kimseden Miniyi kötülemesini beklemiyorum ama tavsiye-önerileri almak isterim.

Cabrio üzer mi beni, masrafı, bakımı maddi manevi yorar mı, tavanın soft olması kışın sıkıntı olur mu ? kapalı garajım yok.

şu konuya bi bakın yavv : ) http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanmak.html
    Konuna yazdim , mini cabrio arkadasimda var acikcasi memnun ustu aciliyo vs fakat sahsi fikrim hothatch almandan yana hem kilo olarak daha hafif hemde daha sirin ben cabriolari crocks terlige benzetiyorum kapali garajin yoksa servet dusmani o c ler bicak takip temteni yirtabilirler yada hirsizlik icin yirtabilirler kedilerden cok cekersin yer yapmak icin trnaklarlar ustune yatarlar tuy tus olur kokar vs kapali grajda bile benzer sorun yasayanlar var iyi bir R53 uzmez deger kaybetmez istersen ciddi yurur o paralara alinicak en iyi araba diyebilirim

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok ya gunalp taniyor bunun sahibini Onur diye birisinindi, İzmirden.

Jcw intercooler, challange jant vardi sanirim.. Hatta gunalp'le iddaalari vardi deneyeceklerdi diye hatirliyorum
    Kanka sen karistrmissin arabaları onurun araba otomatikti suan ankarada.
    Onur çok atarlamıştı ama sonra yemedi kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı apo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "bende aldıgımda mercdes e gosterdım problm cıkmadı"

hiç bulaşma hele bu paralara
    YouTube
    DR.ECU

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atakoydeki eski RHJ 94 olabilir mi yektu ? çok benzettim zaten bu Pure silver renginden 2005 öncesi sayılı var ...

Şayet araç bahsi geçen plakadaki araç ise çoktan 150bini devirmiş olmalı. 110bin civarı kırıldı makinası ve yeniden toplandı.. Kaportasıyla ilgili net bir bilgim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atakoydeki eski RHJ 94 olabilir mi yektu ? çok benzettim zaten bu Pure silver renginden 2005 öncesi sayılı var ...

Şayet araç bahsi geçen plakadaki araç ise çoktan 150bini devirmiş olmalı. 110bin civarı kırıldı makinası ve yeniden toplandı.. Kaportasıyla ilgili net bir bilgim yok.
    Eger RHJ ise ilk sahibi Mubariz arabanin daha sonra bizim 350Z i olan aydin aldi ustune almadi bile carpointte duruyodu daha sonra bu geylani sitesinde oturan etilerde tayfun diyesim geliyo unlu bi hoca vardi uni snavlarina hazirliyodu adi aklima gelmiyo oda floryada bir cocuga satti alanlar kafadan cok saglam patladi baya saglam aylarca ozgencin onunde yatti araba ondan sonrasi bende yok

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benim arkadaşıma 2007 r53 alacağına takas olarak geldi...2-3 hafta bizde durdu araba... Mini zaten sert bir araba iç aksamı yürüyeni zaten gürültülü sert...Birde cabrio olunca araç içindeki sesin haddi hesabı yok... Ben sevmemiştim birde kıştı aracı kullandığımız zaman Allahı var içeri su felan almıyor ama ısınmak bilmiyordu ...
    Everyday I ** Çapulling!!!

officer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olcak belki ama bişey soracağım

r53 r56 bilmem ne . bunlar ne oluyor? Tamam, Arabanın modeli galiba ama birisi açıklayabilir mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "bende aldıgımda mercdes e gosterdım problm cıkmadı"

hiç bulaşma hele bu paralara
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger RHJ ise ilk sahibi Mubariz arabanin daha sonra bizim 350Z i olan aydin aldi ustune almadi bile carpointte duruyodu daha sonra bu geylani sitesinde oturan etilerde tayfun diyesim geliyo unlu bi hoca vardi uni snavlarina hazirliyodu adi aklima gelmiyo oda floryada bir cocuga satti alanlar kafadan cok saglam patladi baya saglam aylarca ozgencin onunde yatti araba ondan sonrasi bende yok
    teşekkürler..zaten 38 000 tl hasar kaydı göründü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olcak belki ama bişey soracağım

r53 r56 bilmem ne . bunlar ne oluyor? Tamam, Arabanın modeli galiba ama birisi açıklayabilir mi
    İlk R50 olarak cooper cikti daha sonra S modeli R52 cikti ( kimileri cabrio icinde R52 demekte) R53 2005 2006 makyaji olan modelidir ve bu modelin cabriosu 2008 e kadar uretilmistir R56 2006 sonu geldi guncel kasanin makyajsizi daha sonra 2010 sonu yani 2011 modeller R56 LCI olarak geldi buda makyajlisi olarak gecer

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini Cooper Cooper S 2004 Model 32.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 95320827

Bu aracı yorumlayabilirmisiniz uzamn gözüyle. Bu renk tam istediğim renk. Araç kendi memleketimde baktırması yada gidip alması benim için masrafsız. Öncesi hakkında yada opsyonları hakkında yorum yapabilecek varsa sevinirim.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini Cooper Cooper S 2004 Model 32.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 95320827

Bu aracı yorumlayabilirmisiniz uzamn gözüyle. Bu renk tam istediğim renk. Araç kendi memleketimde baktırması yada gidip alması benim için masrafsız. Öncesi hakkında yada opsyonları hakkında yorum yapabilecek varsa sevinirim.
    Sol tarafi kim boyadiysa hic goz yokmus adamda valla farlar orjinal degil arka stoplarda 3D kotu genelde kafadan hasarlardan sonra farlar cok pahali oldugu icin bunlari takiyorlar ama arac hakkinda bir bilgim yok gorduklerim bunlar fiyat konusuna hic gormiyorum eder etmez fiyat bicmek bize dusmez mal saticinin para alanin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu benim eski araç.kullandım hevesimi aldım.masraf çıkarıyodu 79.000 de sattım.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka en son Berke diye bi cocuktaydı Atakoy tarafından ondan sonra da bende yok hatta berke nin başka bi sitede kendi profiline kaydettiği resmini de paylasayım

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooper s imı bugün Borusan sorgu yaptıktan sonra il dısına satışını verdim. Araç hakkında bilinmeden konuşulmazsa sevinirim
    C M G

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem neden senden sase isteyince vermedin ? Esnafsin allah carsina pazar versin ama EG olan arabaya herkez bu kadar eminken sen cikartip sase koysaydin hepimizi sustursaydin neyse alana satana hayirli olsun

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem neden senden sase isteyince vermedin ? Esnafsin allah carsina pazar versin ama EG olan arabaya herkez bu kadar eminken sen cikartip sase koysaydin hepimizi sustursaydin neyse alana satana hayirli olsun
    Kardes sen neyin derdine düştün ki hayirdir ?
    Her dk online olamıyorum araba zaten 3 günde satıldı ruhsatı dükkanda sana nası sase verecektim ? Kaldıki yerim belli yurdum belli alıcıdan gelseydin kardesim dükkana çayımı içseydin arabayı sorgulasaydin böyle sıkıntı etmeseydin. Araba il dısına gitti alan arkadasa kosiflere götürdü baktirdi sorgulatti öyle satın aldı.
    Tüm araçlarımın plakaları açık alıcılara saseyide veriyorum Alıcı istediği yerlerede götürüyor arabaları sıkıntı yok cogu kisi biliyor nasıl esnaf oldugumuzu
    C M G

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)