Kerem ben aslinda cok istedim hatta abimlede konustum 2. Mini isini sende dursun kullan dedim tip tip bakti bise diyemedim al kanka bizden birine asil yar olsun istyorum
Kerem ben aslinda cok istedim hatta abimlede konustum 2. Mini isini sende dursun kullan dedim tip tip bakti bise diyemedim al kanka bizden birine asil yar olsun istyorum
ben askerden geldiğim gece benzin aldım aynı gün 150 km vs yaptım yaklaşık 6-7 saatlik kısmını hiç hatırlamıorum ama orası siliniksabah kalktığımda arabanın ortalaması 23 litreydi
![]()
Team PAŞAOĞLU
Benim net 1 lira yaktigim gunler oldu ama klima acik full eco mode 700 km+ gittim sc biraz yakiyo bastiginda
İlan no: 87533419 arkadaslar Alperi arayin baskada Cooper bakmayin fiyatta yardimci olucak kacirmayin su arabayi
eğer gp düşünenler olursa bu aracı kaçırmasınlar
Mini / Cooper / Cooper GP / Tertemiz Orjinal Mini JCW GP sahibinden.com'da - 63708080
Dogrudur uzerinde istenilen jantiyla vericek fakat inter cooler vs stock olarak belirttigim fiyata vericek
alınabilecek en temiz R53 cooperlar arasında liste başı gelebilecek bir araba arayışta olanlara kesinlikle öneririm gökhan kardeşimin aracını
Mini Cooper Cooper S 2006 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 95845328
Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)