Aranıyoooooor AranıyoorrrrrrR53 aranıyoor
sadece eksozu olsa yeter extra birşey aramıyorum motorunda yürüründe
sunroof klima manuel 3 kol direksiyon isteklerim
bütçe 35.000 TL aracına göre altı üstü konuşulur
Aranıyoooooor AranıyoorrrrrrR53 aranıyoor
sadece eksozu olsa yeter extra birşey aramıyorum motorunda yürüründe
sunroof klima manuel 3 kol direksiyon isteklerim
bütçe 35.000 TL aracına göre altı üstü konuşulur
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Connecting site...
bu aracı bilen eden varmıdır??
kalkıp oraya gitsek nerede baktırabiliriz
valla ben fotosunu çekmedim ama manuel r56 s veya jcw 12yi kolay görmez...otm. olunca durum biraz değişebilir +1lt gelir ama 12 olur mu...?tartışılır...sanıldığı gibi uçuk rakamlar yakmıyor yani,bilmeyenler korkmasın
Ben biraz hızlı şehir içi kullanımında otomatik r56 ile 10,5 litre görüyorum . 12 bulduğu da oldu . Malesef sakin ölçemedim .
Caglar'in araciydi kendisi bir donem Hollanda'da ikamet ediyordu, TR'de bu araca biniyordu. Aracin ilk sahibi Bora yi da biliyorum, şu anki sahibi ya 3. yada 4. sahibi . Genel olarak temiz, düzgün kullanilmis cakala cukala gitmemis bir araba. Rengi herkesin hosuna gitmeyebilir ama Mini'nin prestiji icin cok kiymetli - British Racing Green
bu R56 lar neden tercih edilmiyor..neden illede R53
Connecting site...
bulamıcaz araba sanırım
gidip 106 gti alıcam yine![]()
Fiyatlar oldukca astronomik
2011 yılında 2005model hatasiz boyasiz orta donanimli 96binkm de r53 sattim ; bugun ayni rakamları 2003 - 2004 lere istiyorlar.
2012 yılında avatarda gorunen yalnizca chili pack + xenon opsiyonlu boyasiz kazasiz 40bin kmde 2007 r56 yı sattim ; bugun 2005-2006 r53 lere bu fiyatı istiyorlar.
ilandaki çoğu araç öylesine ilana verilmiş araçlar,satmak amaçlı değil yani ama o fiyatı veren olursa da hayır demem mantığıyla yazılmış fiyatlar var..o yüzden uçuyor rakamlar..2005 r53 s çooook temiz olursa benim gözümde 38den bir kuruş fazla olmaması gerekir,o da çooook temizi yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)