Eklicek fazla birsey yok kanka bende sase istedim Cem abiden plakada gozukmeyebilir saseden sormak en dogrusu
Printable View
Hahaha hamann yarabbi, her zaman tebessüm yaratan en güzel arabam :)
40 liraya R53'te var R56'da, arabadan anlayan biri niye biri yeni biri eski iki arabanın fiyatının aynı olduğunu anlayabilecek kapasitededir heralde.
Cem'in dediği gibi benimde bineceğim R56 şu an 70 bin tl'den başlıyor. Hakkı budur, bu fiyatalarada alınıp satılıyor zaten kim ne derse desin.
Kimse milletin hurdasıyla uğraşmak istemez, 40 liraya R56 alacağıma kız gibi R53 alır binerim, tiksinerek değil severek binerim.
Siyah R53'te evet pert olan araçtır, galerici arkadaşında üzerine gitmeyelim bu işten ekmek yiyor, o parayada boyasız 2005 araba olmaz zaten.
Ruhu kacmis r56ya 40 vereceginize boyasiz r53 alin ;)
İyi arabalar her zaman para eder, onunda alicisi vardir..
70'e mini almam diyen vardir benim gibi 100e mal eden esseklerde :D
Dışarda cebinden yaptırırsın boyalı olur, kaskon varsa çok ağır olmasada hasar biraz baskıyla hasar şişirilerek sigorta paranı verirse pert olur, aradaki fark bu, yalnızca kelimenin ağırlığı var söylencek bişey yok yani, arabaları asıl afişe eden şaşi üzerindeki kayıtlar, dışarda ne ağır durumdaki arabalar toplanıyor kazasız diye satılıyor.
ne olursa olsun,evet peert olacak ne arabalar var ama ben de biliyorum tek çamurluğunu çarpıp,tek değişmeyle tamir görebilcek arabayı perte çıkardılar gözümün önünde mesela ama eğer bilmediğiniz sizin elinizin altında olmayan bir arabaysa ne olursa olsun pert denilince ben uzaklaşıyorum,ben de durum bu yani:)
DoDo dediğin gibi araba çok ii olsa zaten o paralardan fazlası istenir. Ama o arac baz alınarak bu arabanın piyasası bu bu araba kazasız diye satmaya çalışmak insanları kandırmak oluyor.. Açıkça soylense arac böyledir arkadaslar düzgün yapılmıştır suan bir sorunu yok istediğiniz yere gösterebilirsiniz dense zaten kimsenin sesi çıkmayacak.
Sadece sen değil herkes uzaklaşır tabiki, normalde hasar gören bir parçanın bile onarılması macunla el işçiliğiyle, yenisinin yerini tutmaz asla, çamurluk hasar görmüşse değişse sıfırı gelse daha iyi değilmi? Boya sıkıntı değil değişen olmasın derler. Mantıken bu saçmalık ama ne alırken ne satarken kimseye laf anlatamassın bu memlekette o yüzden hepimiz boyasız - hatasız araba isteriz.
Kazasız diye satılıyorsa tabiki bişey diyemem kardesim haklısın, ben ilanda kazasız diye bir ibare görmedim o yüzden yazdım durum böyle ise zaten sahtekarlığa girer, ticaret ahlakı diye birşey kalmaz o işte helaline haram karıştırırsın.
Yok kanka, sadece bu kelimeleri duyunca arabama daha fazla aşık oluyorum.. 40 liraya r56 way anasini :) ederi bu demiyorlarmi bide illet oluyorum..
Daha 2 ay evvel arac 20.000 kmde, aldigim paradan fazlasini teklif eden oldu vermedim.. Neden veriim pert s2000 mi alicam satip :) biz hakkaten bi *** bilmiyoruz yaa
Milletimiz pert seviyor kardesim s2000in temizi 70 liraysa mini'nin temizi 40 lira eder hesap ortada :)
Bırak öyle kalsın zaten herkes mini'ye binmesin..
mini farklıdır almak uzereyken ulan dıyodum mını ya bitek mınıde oldu digerlerı normal aldım cıktım basit :D
Dodo pampam, al bir jcw de icinden geciim :D
Seviyorum seni, aramiza geri don artk gec kaldin
38 e r56 way way way biz salakmisiz 54 e almışız warsa 38 e boyasiz fulll mini 56 3 tane alırım buradaki mini için yazan adamların cogu mini profesörü
Gunalp
Arenimo
Kekuti
Cem
Neyin ne oldugunu bilirler dodik boyayip Palaka degisip satılacak mini yok bence burda
Cem 3 sene önce bozuk olan koltuğumu biliyo :)
Edit: Gorkem panpamda yazmış :) büyük usta
Gunalp; sattigina pisman..
Cem; kacinci minisi kim bilir ?
Dodo; o da arayis icinde.. Kacinci minisi saymadim..
Aren; o Zaten dunyaya geldigine pisman :D
Ben heralde en gec minici olanlardanim.. Ama en miniciyim diyendende daha cok severim bu araci, hakeden araba her zaman para eder.. Bunu herkes boyle bilsin.. 17 milyara satilan kartal biliyorum ben.. Mini la bu araba, dedem yasinda araba.. Ayri bir kultur, ayri bi zevk.. "lan alt tarafi Mini" denicek bir araba degil yani ;)
temiz r53 cooper s aranıyosa bizdede war bi tane satılıklar bölümünde ilanım mevcut
Iyi mini iyi para.Bu pert arabalara olan meraki ben anlamiyorum . Yazlik bolgelerdeki veya karne hediyesi alinan evcil hayvan bakimina benziyor birini sokaga saliyorlar digerini bakamayinca patlat bir yere. Sonra tavan haric boyali. E nasil oldu park halinde ,kus kondu ,temde ,e5 de gergedana denk geldim girla yalan dolan. Kronik direksiyon pompasi arizasini tamir yoluyla giderir sonra sifir yepyeni derler .Bu konu devam ederse cok araba desifre olucak belli.