Bu rakamlar için yeterince dolu değil mi? Alınabilir mi acaba? Mercek xenon + kırmızı + cam tavan +manuel
Sorry, you have been blocked
Bu rakamlar için yeterince dolu değil mi? Alınabilir mi acaba? Mercek xenon + kırmızı + cam tavan +manuel
_EA MOTORS_2012 62BİNKM MİNİCOOPER S ELEKTRKLİ TENTE R59 BOYASIZ
İlan No: 610954283
Aracın fiyatı ederinin çok mu üzerinde? Piyasa karman çorman olduğu için değerini tahmin edemiyorum. Alınır mı bu paralara?
Ici disi donanimi gayet iyi geldi bana. Ne dersiniz ?
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Jcw r60 olurmu? Yoksa sadece r56 mı arıyorsunuz ? Çok takıntı yoksa araba bulmak daha koly aslında
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
Whitesilver cok guzel bir renk, gri aslında. Beyazı biraz kirli beyaz, kreme kacıyor sahsen ben cok begenmiyorum. JCW 2012'nin yarısından sonrakiler, yani n18 motorlu olanların neredeyse hepsi otomatik vites. 1-2 adet manuel gelen var. Body kit kesinlikle olmalı tercihler arasında, onun dısında harman kardon tavsiye ederim. Benim JCW'de harman yok, ses gercekten cok kalitesiz. Sonradan da cozulebilir tabi ki ses isi.
Sorry, you have been blocked arac hakkinda bilgisi olan var mi ?
Renkten ötürü beğendim + kazası yok görünüyor acıklamada yazan. Fiyat olarak 60a bitse alınır diye düşünüyorum, ne dersiniz?
ben de r56 2008 S'lere bakıyorum güzel araç ama detaylar telefonda demiş 60a bırakır mı bilmem. 60 ile 82binTL arası benim baktıklarım ama fiyatlar, başlıklar( hatasız, kusursuz) , özel plaka(saçma sapan plakalar) ve donanım fakiri araçlara full yazanlar yüzünden sadece bakıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)