cevap icin tesekkurler ilk kez duydugum icin ses fazla gelmis olabilir. Birde supercharger da problem oluyomus sanirim 2002 modellerde.tam bilgim yok o yuzden vazgectim aractan
Printable View
ALG cidden cok el degistirdi bir ara Canakkaleye gitti kaplanmisti , sokulmus sonra bir daha kaplanmisti , kisacasi cok iyi paraya alinmadigi surece bence bulasmayin.
Merhaba arkadaşlar 34E6774 plakalı aracı tanıyan varmı ilanı : Connecting site...
Sizce bu fiyata bu araç iyimi günlük kullanıcam çok sıkıntı masraf çıkartmıycak bu fiyatlara Cooper bakıyorum tavsiye edebiliceğiniz araç varsa memnun olurum
arkadasım bu lınkdekı sıyah arac taklalı tavanı boyalı bız arkadasım ıcın almaya gtmıstık ayrıyca arabanın altından patır patır yag damlıyo ve bostancıda mını servısı bıze 2 sayfa arabaaya yapılcakların lıstesını cıkarmıstı oyuzden uzak dur
Zaten temiz bir r53 cooper s de 35 den aşağı yok, fiyat belli ediyor kendini biraz.
Arabanın duruşu fena değil gibime gelmişti resimlerden sagolun ozaman bide keyfe keder tamponu boyattım yazmış açıklamaya...
Connecting site...
varmı bılgısı olan
bu aracı bilen varmı ?
Connecting site...
selamlar..
Connecting site...
linkteki araç hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mıdır?
Teşekkürler..
Merhabalar.
İzmir narlidere'de siyah bi JCW bulduk.
35 R 4408
İyice niyetine girdik.bilgisi olan varmi acaba ?
ızmırde gordum cok temız arac ama fıyat cok makul deıl
Bu gun R53 alicak olsam sky plka jcw nin kapisini calarim cok net
Aynen nezaman alıyoruz sana Aren ?
kardesım actım konustum arkadasla 42500 son dıo ızmırden gelıceksın dıe dedı bıraz pahala geldı araca gore arka sağ camurluk boyalı dedı degısen varmı yokmu bılmıyorum dedı
buna anlastık gıbı ama kararsızım yarın oburgun satsam kaca satarım
Connecting site...
Connecting site...
bugun gırmıs ılana
Elimde mavi cooper s tam dolu bi arac var. 52000 kmde
500 tl trameri var sol on camurlukta lokali var.
Fiyat41000tl
Ilgilenen olursa yardimci olurum
Unutmadan ; bayandan :D
Bir tanede siyah var ayni speclerde 46.000 kmde
On kaput boyali, 41.500 tl
Sky da birkac pRca boya vardi sanirim bir arkadasim bakmisti birde muayeneye girdigi km si daha az,dusurmusler
alg 2008 modeldi,
sky da ne olduğu muamma.
aynen alg değil alg 2008 modeldi
Connecting site...
cumaya gelıcem bu arac ıcın varmı bılgısı olan cok makbule gecıcek mutlaka goren vardır eskı sahıbı falan varsa sıtede cok ıyı olur
diğer sorgu ile ilgili bilgi alamadım. Belki bu ilanı tanıyan vardır..
Connecting site...
teşekkürler..
ılan sahıbını tanıytan varmıdır
Connecting site...
2004 model 140K da arkadaşimin araci ilani yok düşünen olursa yardimci olurum
keyfe keder kaput degısmıs herhalde
Connecting site...
Connecting site...
Bilen varmıdır? cok temiz duruyor araç otomatik sanzımanı nasıl cooperın pişman eder mi?
fiyatı hakkinda yorum yapamam ama eski aracimin kondisyonuna ve diriliğine kefilim !
Kazasiz , boyasiz..
Connecting site...
Connecting site...
bu ilan hakkında bilgisi olan varmı ?
35 CSS 17 plakası