izmire ilk geldiğinde kötüydü boyası felan bakımsızdı dıştan
Printable View
Connecting site...
arac hakkında bı bılgısı olan varmı sahibini tanıyan edenn ?
35 CSS nin sol arkadan ciddi bir darbesi vardı. Bu kazadan dolayı hasar kaydı var.
Merhaba arkadaşlar. Ne kadarlık bir bütçeyle temiz ve diri bir cooper S R53'e sahip oluruz ? . Ben daha çok R53'ü seviyorum . Aklımdaki jcw body kitli güzel ve diri bir cooper s . Tahmini ayıracağım bütçe 45.000 tl ye kadar zorlarım .
EP3 Typer ve cooper s arasında kararsızdım,ama sanırım fikrim cooper s oldu artık. Belki bilgi alma konuları vardır ancak artılarını ve eksilerini de yazarsanız çok çok mutlu olurum .
aşağıdaki aracı tanıyan bilen var mı?
Connecting site...
illa antalya dan alıcaksanız mini taraftarlarının yakından tanıdıgı bır araç...bır kac sene önce ıstanbul dan aldılar....Siteye de üyeydi sanırım sahibi 2. belkide 3. aracıydı kendisinin antalya da hal başkanın oğluydu kendileri..el degiştimi tam bilgim yok bakımlarını düzgün yaptıgına inanıyorum...
Connecting site...
m
Connecting site...
Tanıyan bilen var mıdır?
Cooper s bakıyorum. bütcem 45.000 TL ancak piyasaya baktıgımda cok değişik fiyatlar var. Temiz r53 veya r56 ortalama ne kadar fiyattta olmalıdır? r53 mü bakmalıyım r56 mı ?
Araç sahibini tanımıyorum her hangi bir ilişkinmde yok fakat hep kulaktan dolma bilgiler net değil aramızdan kim gidip gördü ve ya gösterdi arkadaşlar araç sahibi burada değil ve dolaylı olarak çamur atılmış oluyo lütfen tam emin olmadan yazmayın hiç bir araca
Bos dediginiz aracin neresi bos deri koltuk disinda ? Maviyi biliyoruz onceki sahibinden dolayi tamam da, fotografa bakip araci '' cirkin bence buyuk olasilikla kazasi var '' demek icin elinizde en ufak bi bilgi var mi ? Kulaktan dolma dahil. Hepimiz kimi zaman araclar hakkinda konusuyoruz yeri geliyo tartisiyoruz da fakat fotograftan bakip tipini begenmedim patlaktir demek icin elinizde en ufak bi arguman olmasi gerekmez mi ?
Bahcelievler arabasiydi uzun sure, detayini bilen mutlaka cikar forumdan. Yakit bakimindan R56 cok daha avantajli 53'e gore. Ama ben sanirim 40-41 civari butceyle temiz R53 alirdim, tabi goreceli dusunce. Ben sc'nin sesine ve R53'un ic konsolunu R56'lara gore kisisel olarak daha cok begendigim icin boyle dusunuyorum :)
aynısından baska yoksa Görkem in eski arabası
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...56_n.jpg?lvh=1
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...01_n.jpg?lvh=1
...........
bildiğimi yazdım diyorsun arabaya'da sahibi samimi gelmedi diyorsun. ayrıca bize ne amcandan kuzenlerinden ya araştır yada araştırma araç hakkında bilgisi olmayan herkes yazarsa bence şöyle bence böyle diye bu konunun altından kalkılmaz sorgulama değil b.k atmaya döner
antalyadaki siyah olanın km yüksek, farlar orjinal değil, stoplar makyajsız stobu, egzoz filan bi ayarsız araba bakımsız duruyor.. ya bi andiz görmüş yada kazası birşeyi var bence.. donanım olarak boş değil, ama full de değil, koltuklar tam kumaş, hk yok gördüğüm kadarıyla.. bence geçin çok mantıklı bi fiyat olmadığı sürece..
mavi görkemin eski arabası, antalyadan hasan almıştı o da yakın zamanda sattı son bir ay içinde.. görkemde iken kazasız boyasızdı, sanırım hasanda da bir problem olmadı gayet titiz bakıyordu o da.. 1 ay içinde birşey olmadıysa temizlik bakımından bence düşünülebilecek bir araba ama donanım olarak pek dolu değil..
sky plakanın sahibi foruma da üye ama pek bakmıyor sanırım.. bundan önce benim miniyi istiyordu ama o zaman benim satma durumu muallakta olduğu için kısmet olmadı.. titiz birisi, o da epey aradı aracı almadan önce hatta bu araba hakkında da almadan önce konuştuk.. mazisini bilmiyorum ama şuanki sahibi öyle çakal çukal işlerle uğraşacak birisi değil.. kendisi futbolcu ve genelde şehir dışında olduğundan pek binemediği için satıyor biraz keyfe keder yani :) bence bakmaya değer bir araba jcw kiti de artısı..
ayrıca yeşil 2005 r53 de ilana düşmüş tekrar, eski sahibi foruma üye hatta.. o da bakılabilecek bir araç bence..
45 lirası olana da ben makyajlı r53 tavsiye ederim, çok şanslı değilseniz 45 liraya temiz düzgün sorun çıkarmayacak r56 zor bulunur :) genel olarak zaten bence r53 daha güzel ama zevk tercih meselesi tabiki
Meguiars'ın yanında duran SKY'dan bahsediyorsak, bildim bileli orada yatıyor :) yolda görmedim hiç.
Tanımam etmem sahibini ama yok km ile oynanmış, yok 9 perti var yok tavanında kediler bukakke yapmış gibi yorumları aracı inceledikten sonra yapalım :D
Ben arabayı her canlı gördüğümde diri ve temiz gördüm.. R53 alacak olsam da o araca baktırırım, hakkaten de duruşu kadar iyiyse kondisyonu kaçırılmaz..
Tekrar söylüyorum, sahibini tanımıyorum.
Ayrıca 44.000 TL'ye de GP var, 50km'de. ilgilenenlere yardımcı olabilirim.
Sky plakanın ilanı var mı arkadaşlar?
Sky ile ilgili bilgiyi bn vermistim suanki futbolcu sahibinden onceki sahibinden alcakti galerici bir arkadasim boyali oldugunu ve km sorgusunuda o yapmisti
Boyali araba alinmAz die birsey yok tabi bn sadece bilgi amacli yazdim
Arkadaşlar 38 e kadar cooper s ariyorum. Bu bütceyle büyük ihtimal düzgün r56 bulamıycam. R53 bakıyorum ancak yakıtı falan nasıldır hiç bilgim yok ne kadar yakar? Kronik problemleri nelerdir? Baktırıcagim araclarda neye dikkat etmeliyim bilgilendirirseniz cok sevinirim tesekkurler :)
Arkadaşım sorgulattı SKY'ı ;
2 adet hasar mevcut.
Muayeneye girdiği KM 55.000lerde, ancak arabanın ilanda 45 bin yazıo. Belki dikkat çeksin diye yazılmıştır sonuçta içinden bakmadık km'ye :)
Ancak hasar varmış. Yinede fena araba değil gibi duruyor ama iyi ekspertiz gerekiyor.
Connecting site...
Connecting site...
SELAMLAR BU İKİ ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMIDIR ACABA
VEDE HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ BU EMSALLERDE Bİ ARAÇ BAKIYORUM
Modeli yüksek olan temiz oldugu surece onu tercih ederim fakat Xenon CooperS te arabanin cehresini degistirdigi bir gercek
Connecting site...
Connecting site...
araçlar hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site... araç hakkında bilgisi olan var mı
son 3 ilanin 3'u de pek ic acici durmuyor, pek bulasmayin derim bakim masraflari uzer yuksek km'de gecmisi bilinmeyen R53'un
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
bunlar gibi mesela