ekleyecek birşey yok doğruya doğru, arabasına güvenenler için sıkıntı yok zaten
Printable View
Çok minici gördüm de kerem senin gibi arabasına kızına bakar gibi bakanı görmedim:) borusanın seni mini,de satışa filan getirmesi lazım wv reklamı gibi olurlar sonra passat almak istiyene polo satıp gönderiyolar sende range sport almaya gelene kaptırırsın all 4 S, i gönderirsin :D
Kısa süreli mini sahibi oldum.. konuları ve forumda mini,yi araştırırken sizinde her mini konusunda bilirkişi oldugunuzu rahatça görebiliyoduk Borusan burdan sağlam bir ekip kurabilir siz, kerem,mekanikte aren, tabi görkem,ide unutmak olmaz az kahrımı nazımı çekmedi :D
Daha 1 hafta olmadı satalı, sanki birisinden gizlermiş gibi çaktırmadan ilanlara bakar oldum güzel bir GP ile sahalara geri dönsem güzel günler geçirsek mutlu oslak kendisiylen hiçte fena olmaz:D
sattığınız r56 yıda arkadaşıma ben aldırmıştım :)
GP güzel alternatif ama hafta sonu arabası biraz,bide GP hakkı ile binilmesi gereken bir araç bence mesela ben binemiyordum km yapmasın boyası olmasın falan diye strese giriyordum 2.gp yi aldığımda ırzına geçicem dedim aldım bir sürü bişeyler takamadım yarı parasına sağa sola sattım içimde patladı yine kıyamamıştım
ama ne alakadır bilmiyorum tekrar almakta isterim,önden sen buyur ama :)
GP1290 hala elimin altında beyler ilgilenen olursa :)
hazır gp düşünende varken kanka eskilerden resimle satışı hareketlendirelim
http://f1207.hizliresim.com/z/z/b8xjs.jpg
Bakımı, Baskı balatası, senkromeçler dahi değişeli 500km oldu, lastikler sıfır. :) Boş yatıyor araç binilmiyor.
Beyler içimde hep Cooper S e karşı bir ilgi mevcut. Cam tavan ve fonksyonel direksyon dahil dolulukta kazalıda olsa önerebileceğiniz bir araç varmıdır? Ben evladiyelik değil maksimum 1 sene binmek istiyorum. Maksat onuda klasikler arasına girmeden binebilmek. R53 den bahsediyorum.
İki arac var r53te birisi Gokhan'in digeri alper'in araci.. Git gozunu kapa al ! :)
Kardesim tesekkur ederim ben eskisi kadar hassas olmuyorum artk.. Mesela haftada iki yikamaya dustu :) KM yapmamak icin bu guzel havada cikartmamazlik yapmiyorum.. Kışın kitlicem ama tekrar :)
Satis isini seviyorum, mevcuttada farkli bir sektorde urun yoneticiligi yapiyorum. Hep hayalim cok iyi satisci olmakti, cacik pazarlamaci modunda ilerliyorum.. :D
Yekta pampami unutmayin, o da gercekten baska bir Mini sapigi :)
Ben baya ucuz birşey bakıyorum en fazla 30.000tl civarında. 31 olsa 32 olmaz gibisinden.
Mini Cooper Cooper S 2004 Model 21.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 94913508
Toparlama ihtimaliniz varsa sizin için biçilmiş kaftan gibi:)