Tatilden sonra aracimi satiliga cikaracagim arkadaslar
2005 model full r53
Printable View
Tatilden sonra aracimi satiliga cikaracagim arkadaslar
2005 model full r53
merhaba araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Connecting site...
Çok saolun arkadaslar cooper dan anlamadıgım için danışmak istemiştim bakmaya bile gerek kalmadı kuruş pazarlık yapmıyor, birde işin garibi araç komple boyalı ruhsatta mavi siyah yazıyor tavanıda beyaza boyamışlar enteresan şeyler duydum telefonda teşekkür edip kapattım :D
Connecting site... aracı tanıyan yok sanırım :( . peki sizce bu araç alınır mı tavanda kaputta ve bagajda boya yok dendi salı gününe kadar ilanda kalırsa rangers'a göstermeyi düşünüyorum neler dikkat etmeyeliyim ilerde başımın ağrımaması için? minici arkdaşlarımdan abilerimden yardım bekliyorum :)
onun yerine Connecting site... bunu düşünebilirsiniz.
dodikleri boyalı araba görünce direkt kapatıyorum sayfayı
Gercekten yetkili serviste yapildiysa bakimlari ve komple revizyondan gectiyse bu fiyatlar cikabilir.sonucta faturasi var denmis arayin sorun bukadar merak ettiyseniz..bende son bakimlari kosiflerde yaptirdim baya tuttu
Soyle soyleyeyim sadece yag su vs bakimi 525€ sensorler balatalar baski vs isin icine girerse bu fiyat cikabilir
Selam arkadaslar araçla alakalı bilgisi olan varmıdır?
İstanbulda nereye gösterilir miniden hiç anlamıyorum ama bir hevestir gidiyor kısmetse haftaya alıcam seceneklerden birini
Connecting site...
yanlış ilan yapıştırmışım afedersiniz
Connecting site...
r56 km uçuk değil cam tavan bixenon otomatik 50bin civarı param var arıyorum bilginize
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
fiyatlar fazla mı biraz daha beklemeli miyim yaz sonuna kadar falan ?
1. araç mantıklı, r53 kasalar için fiyatları normal yaz sonu da olsa çok birşey bekleme
yani
Connecting site...