User Tag List

Sayfa 92/209 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
3953 sonuçtan 1.730 ile 1.748 arası

Konu: Mini Cooper S sorgulama

ham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temiz arabanin fiyati her zaman emsallerine gore zaten yuksek, olmali da. Ama aldigi arabayla km yapip keyfini surup ustune satarken 5 yazarsa bu piyasa siser millet de uygun arabalari sorgular, kimse soylenmesin.
    İmzami atarim altina. Bide sorunca arabaya soyle bakim yaptim boyle bakim yaptim diyolar ne zamandan beri arabaya yapilan bakim satarken fiyata ekleniyo bilseydik bizde oyle satardik

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bosverın ya parası olan pek sorgulamıo zaten yenı ehlıyet almıs bebeler cebınde kentkart var akbıl var herseye yorum yapıp pıyasa belırlıyolr ben yazdım ılana abecıye araba satmıyorum dıe

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temiz arabanin fiyati her zaman emsallerine gore zaten yuksek, olmali da. Ama aldigi arabayla km yapip keyfini surup ustune satarken 5 yazarsa bu piyasa siser millet de uygun arabalari sorgular, kimse soylenmesin.
    Kesinlikle öyle sonuna kadar katılıyorum ya bir de arabaya yapılan bakımlar ne zamandan beri fiyata eklenir oldu anlamadım

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes güzel olsun bakımlı olsun istiyor.. Ama bakımsız masraf isteyen araç fiyatına istiyor.. Okadar araba sorgulandı hangisi satıldı? Sadece fiyata göre değerlendiriyorsunuz..masraflı aracı almıyor kimse. Madem bakım cok önemli değil arkadaşlar alın sorgulanan araçları 3 e 5 e bakmayın.fiyatları uygun ya. Yapın bakımlarını istediğiniz seviyeye getirin. Satarkende yine ucuza aldığınız rakama satarsınız. Nolcak ki.keyfiniz karınız olsun.Kısacası fiyatını begendiğiniz aracı alın.. Herkes istediği fiyatı kendi belirler. Alan alır almayan almaz bukadar basit.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Günalp- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes güzel olsun bakımlı olsun istiyor.. Ama bakımsız masraf isteyen araç fiyatına istiyor.. Okadar araba sorgulandı hangisi satıldı? Sadece fiyata göre değerlendiriyorsunuz..masraflı aracı almıyor kimse. Madem bakım cok önemli değil arkadaşlar alın sorgulanan araçları 3 e 5 e bakmayın.fiyatları uygun ya. Yapın bakımlarını istediğiniz seviyeye getirin. Satarkende yine ucuza aldığınız rakama satarsınız. Nolcak ki.keyfiniz karınız olsun.Kısacası fiyatını begendiğiniz aracı alın.. Herkes istediği fiyatı kendi belirler. Alan alır almayan almaz bukadar basit.
    parasını zar zor denklestırmıs adamlar 200 tl ıcın bıle 20 kere telefon acıyrlar sonra masraf yapılan arabaya eklenmez dedınmı olmaz.... debrıyaj geldı degıstrdım 1500 tl degstrmesen debrıyaj degısmesı lazım 1500 ın derler alt takım yaparsn 1000 tl yapmassn ses gelıo masraf var ısın ozu zatn sorguluyanlara baktım uzun suredır sorguluyrmus kardesım . parası olan adam arıo gelıo alıp gıdıo ben bugune kdr 10 den fazla araba aldım sattım tek telefon actım tek fıyat verdım gıttım aldım haftata 10 kere telefon acıp adam yıldırmadım hıc

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R56 aldım sattım sorgulamadım. Şimdi r53 var yine sorgulamadım. Almaya niyeti olan gider alır
    EkN garage

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha bende yazmıycam bu konuya boş muhabbet dönüyor çünkü ama dediğiniz gibi almak isteyen zaten alır mesaj yaz bekle vs uğraşmaz
    Team PAŞAOĞLU

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ham Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmzami atarim altina. Bide sorunca arabaya soyle bakim yaptim boyle bakim yaptim diyolar ne zamandan beri arabaya yapilan bakim satarken fiyata ekleniyo bilseydik bizde oyle satardik
    Katılıyorum, bakım yapmış! koydugun benzinin parasını da hesaba kat oldu olacak.
    Bir de üç günde minici olanlar var. Arabayı alalı 1 ay olmuş araba gelmiş 10 yaşına gözüm gibi baktım diyor.
    O yaşa kadar kimler ne gözle baktı acaba? Ticaret için alıp fanatiği gibi davranmakta hiç sevimli görünmüyor.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bosverın ya parası olan pek sorgulamıo zaten yenı ehlıyet almıs bebeler cebınde kentkart var akbıl var herseye yorum yapıp pıyasa belırlıyolr ben yazdım ılana abecıye araba satmıyorum dıe
    gider yapmışsınız da yanlış anlamazsanız sizin aracınız İstanbul Kartal taraflarında iken 39 bin TL istenen araç değil miydi ? o zamanda shiftlight vardı o zaman jcw body kit vardı ne değişti 99K idi şuan 107-108 bin civarında aracınız yanlış anlamayın polemik çıkarmak için yazmıyorum.

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi aracın fiyatı sabit kaldıki son 1 yılda? araçların hepsi pahalılaştı. sıfır araçlar dahil.. araç o zaman şu paraydı bu zaman şu paraydı demenin anlamı yok. yada bunu tartışmanın. zaten alıcı olan arar gelir baktırır işin gelirse alır gelmezse almaz.. internetten araç sorgulamak ta bana garip geliyor.. çünkü herşey muammada kalıyor.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Günalp- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi aracın fiyatı sabit kaldıki son 1 yılda? araçların hepsi pahalılaştı. sıfır araçlar dahil.. araç o zaman şu paraydı bu zaman şu paraydı demenin anlamı yok. yada bunu tartışmanın. zaten alıcı olan arar gelir baktırır işin gelirse alır gelmezse almaz.. internetten araç sorgulamak ta bana garip geliyor.. çünkü herşey muammada kalıyor.
    bende keyfi araç sattım verdim ilanı arayanı açtım pazarlık yapmak isteyenle yapmadım ama keyfi satılık diyor ama sürekli satılmıyor pertler sorgulanıyordan dert yandığı için dile getirdim art niye yok. sorgulama kısmı içinde eğer doğru şekilde kullanırlırsa yararlı oluyor.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masraflı cooper alsınlarda gidip yaptırsınlar bakımları orj parçalarla

ben bile hergün kullanmadığım halde 5-6 ayda 12,000 km yapmışım bakım faturalarıma bakıyorum şaka gibi
    dün arayıp kosiflerden dodikler için klips sordum benimkiler biraz deforme olmuş bazı yerleri tam örtüşmüyor tanesine 1,99€ fiyat istediler

bakımlı araçla bakımsız aracın farkını kullanan anlar
    daha önce çok marka kullandım bakımlarını yaptırdım mini € üzerinden olduğu içinmidir nedir bakımları sağlammış onu anladım

şimdi adam beni arayıp aynı araba daha düşük km 39 a var diyor..varsa git onu al pezevenk! diyesim geliyor da diyemiyorsun işte kimse kırılmasın diye
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gider yapmışsınız da yanlış anlamazsanız sizin aracınız İstanbul Kartal taraflarında iken 39 bin TL istenen araç değil miydi ? o zamanda shiftlight vardı o zaman jcw body kit vardı ne değişti 99K idi şuan 107-108 bin civarında aracınız yanlış anlamayın polemik çıkarmak için yazmıyorum.
    kardesım ben gıder yapmadım yapsam farkederdın zatn . bırıncısı eger arabacıysan arabadan anlıyrsan ne degıstı demessın hepsını gectım okuman yazman varkı yazıyrsn bak orda ılanda yazıo 8000 tl lık mınauto ıstınye borusan faturaları var dıe demekkı yapılması gerekn bırsy varmıs ondan fıyat uygunmus ve masraf yapılmıs pıyasada 40 e de r56 var 30 a da r53 var tum arabalar aynıysa gıdıp onları alcaklar sorgulamıcaklar . masraf yaptın ustune koymucaksın bındın km yaptın fıyat dusceksın die bı dunya yok bnlar ısten anlamayan real satıslardan haberı olmayanları uydurması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masraflı cooper alsınlarda gidip yaptırsınlar bakımları orj parçalarla

ben bile hergün kullanmadığım halde 5-6 ayda 12,000 km yapmışım bakım faturalarıma bakıyorum şaka gibi
    dün arayıp kosiflerden dodikler için klips sordum benimkiler biraz deforme olmuş bazı yerleri tam örtüşmüyor tanesine 1,99€ fiyat istediler

bakımlı araçla bakımsız aracın farkını kullanan anlar
    daha önce çok marka kullandım bakımlarını yaptırdım mini € üzerinden olduğu içinmidir nedir bakımları sağlammış onu anladım

şimdi adam beni arayıp aynı araba daha düşük km 39 a var diyor..varsa git onu al pezevenk! diyesim geliyor da diyemiyorsun işte kimse kırılmasın diye
    valla benım kufur ettıgım bıle oldu duzgunce sorana cıddı alıcıya pazarlıkta yapılır ıkramda yapılır benım ıstanbldan gelen araba sattıgım adama lafı gecmemesıne ragmen deposunu fulletıp gerı gonderdıgmde oldu ıstedıgım parayı verıp satmadıgmda nasıp kısmet ısı aslında bnlar

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım ben gıder yapmadım yapsam farkederdın zatn . bırıncısı eger arabacıysan arabadan anlıyrsan ne degıstı demessın hepsını gectım okuman yazman varkı yazıyrsn bak orda ılanda yazıo 8000 tl lık mınauto ıstınye borusan faturaları var dıe demekkı yapılması gerekn bırsy varmıs ondan fıyat uygunmus ve masraf yapılmıs pıyasada 40 e de r56 var 30 a da r53 var tum arabalar aynıysa gıdıp onları alcaklar sorgulamıcaklar . masraf yaptın ustune koymucaksın bındın km yaptın fıyat dusceksın die bı dunya yok bnlar ısten anlamayan real satıslardan haberı olmayanları uydurması
    Bu hale geldigimizden dolayi asama kaydedemiyoruz. X adinda tanimadigi galeriden kac kisi araba almaya sicak bakar ? Bilirki galeri ucuza alir ve ustune koyar, satar. Tablo ve sonuclar ortada.

@gunalp ;

fiyatlar zaten 0 in artisi sebebiyle yukselise geciyor buna kimse dur diyemez de bunu araba arayan kisiler icin savunmayin, evet bugun aracini yine yuksek rakamlardan satarsin ama ayni kondisyonda araba aramaya basladigin vakit dusuk rakam bulamazsin bunu da goz onunde hep bulundur. Bunu anlatip savunmaya calisiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hale geldigimizden dolayi asama kaydedemiyoruz. X adinda tanimadigi galeriden kac kisi araba almaya sicak bakar ? Bilirki galeri ucuza alir ve ustune koyar, satar. Tablo ve sonuclar ortada.

@gunalp ;

fiyatlar zaten 0 in artisi sebebiyle yukselise geciyor buna kimse dur diyemez de bunu araba arayan kisiler icin savunmayin, evet bugun aracini yine yuksek rakamlardan satarsin ama ayni kondisyonda araba aramaya basladigin vakit dusuk rakam bulamazsin bunu da goz onunde hep bulundur. Bunu anlatip savunmaya calisiyoruz.
    aynen kardesım katılıyorum herkesın arabası kendıne guzel herkesın arabası kendıne emsalsız ben tamamen kendı adıma konusuyorum pıyasayı cok ıyı bılen arkadaslar varya burda bana kendı aracım gıbı 2 parca boyalı tramerı 300 tl 500 tl cıkan bady kıt merceklı led paketlı yarı derı koltuklu full bakımlı jant lastıgıne kdr sıfır yenı taklımıs 0 masraflı arac bulsnlar 45 e ben bıtane daha alcam para var sıkıntı yok

mertbm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta arkadaşım sırf uygun olduğu için R56 cooper s aldı ki alma dediğimiz halde , araba sadece bir buçuk hafta içinde 4,5 milyar para yedi ve hala yemekte .Burada hakikaten cooper'a hakim olmuş bir cok insanın dediği gibi bakımsız cooper uygun diye alınacağına hiç almayın arkadaşlar bunu çok daha iyi anlamış oldum.Özellikle kendi cooperlarımı bilinmiş , arabasın'a evladı gibi bakmış kişilerden almaya özen gösterdim ve gayet memnunum ..
    İKİZLER TGT

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evox

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yokmu arkdaşlar arabayı tanıyan
    evox

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)