Cem diye bi arkadaşın olması lazım hatta foruma üye ama nickini tam hatırlamıyorum
Aynı soruyu bende soruyorum 17-18 e kadar bende RS arıyorum büyük kazası olmasın paneli şasesi kulesi ve özellikle motoru düzgün olsun bi kaç parça değişen ve boya olabilir çok sıkıntı değil![]()
182 de denediğim 15 teneke jantlar tecrübesine göre şunu söyliyeyim; sadece kısa şanzuman etkisi yaratır.. Hatta 0-170 , 180 lere kadar iyi daha sonrası ufak çaptan dolayı araç 16" gibi 200 üzeri hızlanmasını yaratamıyor.. 100-180 1 sn farkediyodu sanırım.. Su 182 rs in tenekeli ve orj jantlarla 100-180 i youtube ta vardı sanırım..
konuyu okudu heralde..
Connecting site...
Biraz bilgi alsaydık HOE ile ilgili?
Connecting site... bu araçta alınabilir arkadaşlar tabi 17 bin tl lik bi araçta degildir
Seçkinim araç için söylediklerin için çok teşekkürler öncelikleFaCia da ismi gibi FACİA
. Ortalama 4 yıldır Rs kullanıyorum cidden alıcak arkadaşlar çok dikkatli olsun bu araçlar hakkında sorgulasınlar eşe dosta bu araçların bilgileri için servis çok şey bilemez.Belki uzaktan bakınca renault ucuz parça mantıgı var ama bir başlayınca sıkıntı yapmaya usandırır artık maliyet 2. Plan olur huzurunuz kalmaz
.Kimsenin aracı için birşey demiyorum ancak cebinde 18 yada 20.000 lira varsa 20.000 liraya Rs almayın sonuçta 14 yaşında araç heran herşey olabilir.Ama birde çiçek gibi olanlar var
ocagınızı yıkar sevgilinizden ayırır hep ilgiyi kendinde ister
onlarada maşallah
) ( Bc Rs Maşallah )
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)