Utku abinin dediği şeyler kendi sattıktan sonra yani.. zaten samsuna gidene kadar belli orada neler oldu önemli olan o![]()
yok valla tanıdık abi ya..
Kaderimi seveyim, arabayı zar zor sattım ama sahibine sorun tüm açık yürekliliğimle söylüyorum dediğim dışında çizik bile çıkmadı arabaya baktırmadan gittiler.. şimdi de ben araba bulamıyorum
Güncel olsun
http://www.techturkey.com/forum/aran...-araniyor.html
Önerebileceğiniz gereksiz pahalı olmayan rs tercihlerinizi alabilirmiyiö
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
HOE rs yi bende takipteyim sahibi 3 parça boyası var değişen yok dedi .
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Rs bakıyorum ama 20 küsürlü rakamlar biraz fazla geldi açıkcası . Yoksa 3 parça boyalı Rs gerçekten kaçmazdı
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Tavanda boya, araçta değişen yoksa kaçırma.. Motoruda ölçtür unutma. O aracı koşarken görmedim . Gören varsa söylesin.![]()
1 ay öncede yazmıştım yine yazıyorumfiyatı abartılmamış eli ayağı motoru düzgün mk1 clio RS varsa satmak isteyen pm atın görüşelim arkadaşlar. heves kaldı içimde bi RS alıyım bari
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
kısa süreliğine bende aracımı satabilirim arkadaslar 200 sx yıne satısda beklediğim
lj rs sanzuman sıkıntılıydı su an ne durumda bilmiyorum extrası olan bir araçtır eskı halı duruyorsa güzeldir birde aks kaynaklıydı galiba onceden
bc rs alınır düşünmeye gerek yok tek eksiği ms beyin ve catcams egzeren lafım sana :=)
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
HOE kasa olarak düzgün motor açısından yeniden sağlam pistonlar kranklar vs vs kullanılırsa üzmeden binilebilir İzmit`te ki RS doktorundan net bilgidir![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)