Clio Rs sorgulama.

Thread: Clio Rs sorgulama.

1. çağlarcoskun's Avatar

çağlarcoskun said:
    Quote Originally Posted by kutsal View Post
    hoe rs ıcın konusuyorum. arac sanırım bırkac kere motor kırmıs kapı camurluk dırek kısmı hasar görmus kazada ben duyduklarımı söyluyorum.
    Sen cok yalan yanlis seyler duymusun kutsal yanlis yönlendirme milleti
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

2. EMO's Avatar

EMO said:
    Quote Originally Posted by ardaydn View Post
    HOE kasa olarak düzgün motor açısından yeniden sağlam pistonlar kranklar vs vs kullanılırsa üzmeden binilebilir İzmit`te ki RS doktorundan net bilgidir
    Bahsettiğin kişi kim bilmiyorum,aracın sahibi yakın bi kardeşim bunları söyleyen kişi aracın 2 metre yanına yaklaşmışmı?

Araç temizdir.

Cem bundan önceki bütün arabalarının canını çıkardı ama buna özenle bindi üstüne titredi asılsız iddaalarda ortamı germeyin.

3. SU-RS's Avatar

SU-RS said:
    Quote Originally Posted by EMO View Post
    Bahsettiğin kişi kim bilmiyorum,aracın sahibi yakın bi kardeşim bunları söyleyen kişi aracın 2 metre yanına yaklaşmışmı?

Araç temizdir.

Cem bundan önceki bütün arabalarının canını çıkardı ama buna özenle bindi üstüne titredi asılsız iddaalarda ortamı germeyin.
    Yanlış mı anladım? araç motor mu istiyor?

4. guwen_ar's Avatar

guwen_ar said:
    Hoe nin yeni sahibi.
    Sen araci anadolu yakasindan mi aldin ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

5. Turboğuz54's Avatar

Turboğuz54 said:
    Quote Originally Posted by SU-RS View Post
    Yanlış mı anladım? araç motor mu istiyor?
    Sen cok yanlış anlamışın
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

6. kutsal's Avatar

kutsal said:
    arkadasım bu hoe onceden karsıda deılmıydı bızmı karıstırıyoruz aracın sahıbı bızım arkadasmızı tanıdıgı ıcın bunları soylemıs sıze gelmez demıs ozmn sıbopları deıstırmıs yağ yakması hala varmıs dırekte ıslem varmıs oyle dedıler bende duyduklarımı yazdım kımsenın arabasını boklıycak durumum yok ısımde olmaz alıcak olan adamda gıder bunları goz onunde bulundurarak baktırır arabay bole bsıey yoksada alır

7. ZA2612's Avatar

ZA2612 said:
    Mışla mışle konusuysun hala kardeş sen gelip gözünle baktın yada biyere bktrdn mı ? Hayır asılsız iddia atmycksn ortaya bu kadar basit. Bu zamana kadar temizim dye geçınen dolanan rs lerin yuzde doksanı kapak açlmş hatta motor yapılmş rs leri bilıyoruz diye gecinen arkadaşlar kimın arabasnda *** var kimin arabası krmış kimın neresnde işlem var bende blyrum burda pıyasa bizde tripleri yapmayn

8. ZA2612's Avatar

ZA2612 said:
    3 günlük adam degilz bu piyasada kimseye araba çakma niyetımiz yok. Adam mesaj atıyo sahibindende niyeti olan adam arar cebindeki telefnunda lırası yok kalkmış rs kovalama çabasında araba boklama çabasında.

9. doush's Avatar

doush said:
    pm leşseniz daha hoş olacak sanki dediğim gibi piyasada bildiğim 2 rs var bana göre alınabilecek ikisi de satmıyor..
    Quote Originally Posted by DeNNis View Post
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

10. SU-RS's Avatar

SU-RS said:
    Quote Originally Posted by Turboğuz54 View Post
    Sen cok yanlış anlamışın
    Quote Originally Posted by ardaydn View Post
    HOE kasa olarak düzgün motor açısından yeniden sağlam pistonlar kranklar vs vs kullanılırsa üzmeden binilebilir İzmit`te ki RS doktorundan net bilgidir
    Turboğuz; Şimdi Düzelteyim o zaman .. İzmitli arkadaş güzel piston, krank vs vs olursa motor motora benzer demek istemiş..

Arabayı belkide zorla perte çıkaracaksınız. Az kaldı...

11. kutsal's Avatar

kutsal said:
    Quote Originally Posted by ZA2612 View Post
    Mışla mışle konusuysun hala kardeş sen gelip gözünle baktın yada biyere bktrdn mı ? Hayır asılsız iddia atmycksn ortaya bu kadar basit. Bu zamana kadar temizim dye geçınen dolanan rs lerin yuzde doksanı kapak açlmş hatta motor yapılmş rs leri bilıyoruz diye gecinen arkadaşlar kimın arabasnda *** var kimin arabası krmış kimın neresnde işlem var bende blyrum burda pıyasa bizde tripleri yapmayn
    mış mış deyıp durma be kardes götumuzden uydurmadık bunları bız.aracın eskı sahıbı arac ondayken saydı bunları daha bıze kımse kımseyı kandırmasın.gelıcek olan adam zaten baktırır alırken sende ögrenırsın ne var ne yok arabanda

12. guwen_ar's Avatar

guwen_ar said:
    Alah alah sasirdim suan.bende niyetine girdim zamaninda bi kac abim (rs uzerine uni okumus ) sayesinde wazgectim saolsunlar.
    Bi kac tane hoe warsa artik...
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

13. Ayrton Senna's Avatar

Ayrton Senna said:
    arkadaşlar son 10 sayfa içinde 41 tb RS i soran çok kişi olmuş ama hiç bir yorum yapılmamış,bilgisi olan yokmu 41 tb hakkında ?
    Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...

14. MertSerhanÖ.'s Avatar

MertSerhanÖ. said:
    Quote Originally Posted by kutsal View Post
    arkadasım bu hoe onceden karsıda deılmıydı bızmı karıstırıyoruz aracın sahıbı bızım arkadasmızı tanıdıgı ıcın bunları soylemıs sıze gelmez demıs ozmn sıbopları deıstırmıs yağ yakması hala varmıs dırekte ıslem varmıs oyle dedıler bende duyduklarımı yazdım kımsenın arabasını boklıycak durumum yok ısımde olmaz alıcak olan adamda gıder bunları goz onunde bulundurarak baktırır arabay bole bsıey yoksada alır
    Quote Originally Posted by guwen_ar View Post
    Alah alah sasirdim suan.bende niyetine girdim zamaninda bi kac abim (rs uzerine uni okumus ) sayesinde wazgectim saolsunlar.
    Bi kac tane hoe warsa artik...
    Bu adamlar duyduklarini,gorduklerini bildiklerini yazmislar.sanki alicak kisi bu adamlar 10 numara tertemiz dese bi araba icin direk ustasiz gostermeden notere gidecekler.Almayi dusunen adam burda nekadar olumsuz yazida olsa gider iki dakka bakar zaten bu kadar sikinti yapmaya uzatmaya gerek yok.Herkesin mali kendine tabiki bizde,bu adamlarda arac satiyo kimsenin gunahina girmek olmaz
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

15. Clio Rs sorgulama.

Patisever said:
    bu rs'ler neymiş yav iyiye kotu kotuye iyi deniliyor hay ALLAH
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

16. ZA2612's Avatar

ZA2612 said:
    Mal bende arkadaşlar alıcak arkadaşla isddgi yere gdrm sıkıntı yok. Yürürú ve duruşu güzel rs lerdndir 41 tb

17. Clio Rs sorgulama.

Patisever said:
    bu arada düşünen warsa elımde kırmızı tip performans bujı kablosu war beyler megnecor muadili ayrıca bır cok yedek parça belirteyim bizbizeyiz haberı olsun mılletınde
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

18. ZA2612's Avatar

ZA2612 said:
    Kablolar sıfır mı?

19. SU-RS's Avatar

SU-RS said:
    Quote Originally Posted by 2JZ-GTE View Post
    bu arada düşünen warsa elımde kırmızı tip performans bujı kablosu war beyler megnecor muadili ayrıca bır cok yedek parça belirteyim bizbizeyiz haberı olsun mılletınde
    Patron iticileri unutma )