Vay be YCSeni İlan sayfalarına koyanlar utansın
![]()
"Araç Hakkında Bilgi almak istiyen olursa Pm atabilirim"
Vay be YCSeni İlan sayfalarına koyanlar utansın
![]()
"Araç Hakkında Bilgi almak istiyen olursa Pm atabilirim"
Arkadaşlar araç hakkında bildikleriniz nelerdir bana söylediği köpeğe çarpmış ve sağ çamurlukla tamponu değişmiş var mı bu araç hakkında bilgisi olan
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628
arkadaşlar bunu paylaşan oldu mu bilmiyorum ama bu araba benim çok hoşuma gitti... alıcak durumum olsa kaçırmazdım herhalde
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 104207116
sarı aracın daha öncede bahsi geçmişti motor yürüyen ve kupa ciddi bozuk olarak hatırımda kalmış. kafadan çekilmiş fotodaki tavan görüntüsü normal mi ?
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
aracı bilmiyorum. eskiden takip ediyorduk rs leri ama son zamanlar iyice karıştı işler.çok el değiştiriyo rs ler.ben şahsen takip edemiyorum kimseninde takip edebildiğini sanmıyorum.
çok güzel bebekler bebeği dedikleri arabaları gördüm kapının önüne koymam.
kimsenin lafına bakılıp araba alınmaz bu devirde. burda onermediğimiz arabaları zaten arabadan bıraz anlayan adam anlar ne durumda oldugunu.
bazı araclar varki zaten afişe edildi hepsi yanmış,pertten toplanmış,tavan geçmiş *** geçmiş tarzı.
bence en iyisi madem sende izmirdesin araba almaya nıyetın varsa gıt bak aynı sehırdesın.
motor içi araç içi ,boya kaporta durumuna baktır,lifte kaldır altın bak ezik kopuk yer varmı, fotolarını çek buraya az cok durumu hakkında fıkır verırız.
fotolardan gordugum tamponun sol tarafında tamır var sol kuleye dıkkatlı bak gıttıgınde onun dısında durumu guzel gozukuyo.
kolay gelsın.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 105629329 araç hakkında bilgisi olan varmı ??
Bu araç halukun sattığı araç galiba
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bende istiyorum)
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Esnaf işi araç baktığımızdan olabilirmi? Puhahaha
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)