hoe ye bnde nıyetenmstım. burdan olumlu yorumlar vardı, fakat dısardan bı kac arastırma daha yapılnca bn vazgectım.
bu yazdgm kesınlıkle aracın cok kotu oldugu anlamına gelmesın,güzel pazarlık yaparım dıyen gitsin iyice baktrsın arastırsın alsın. ama o paralar bana sonradan cok geldı![]()
Aslında bende niyetlendim ama fiyatı biraz çok geldi açıkcası değişeni yok dedi sahibi.Forumada üye zaten arkadaş . Ne biliyosanız anlatın bilmediğimiz bişeler mi var![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
ciddi alacak arkadaş varsa hoe yi bende gelicem gidip bakalımburdan olmaz bu iş net bi bilgiye kimse sahip degil
![]()
Zaten aracın sahibi araç hakkında net bilgi vermiyor. Kalkıp gidip bakacakmışım falan ilginç ilginç cevaplara maruz kaldım.
Araç içi fotoğrafları rica ettim mail adresimi verdim. Fotoğraf da yollamadı.
Ben çok sağlıklı bir araç olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Yaw fan düğmesi yok diye araba kötülenmez ayıp ediyosunuz.. Belki tesisatta bi sıkıntı vardı çözüldü vs.. Konsol açılırken bizde az buton switch kırmadık değil hani.. Sonuçta 10-12 senelik araba...
araba kötülemedik ki.şimdi şöyle düşün araba bakmaya gidiyosun. arabanın fan düğmesi yerinde yok ? deriler gayet kötü yıpranmış ? ? ne düşünürsün? Tabi bu bahsettiğim 1 bucuk sene önceydi. Belki yeni alan arkadaş arabayı düzeltti veya eski sahibi düzeltti bakmak lazım tabi.
hoe rs ıcın konusuyorum. arac sanırım bırkac kere motor kırmıs kapı camurluk dırek kısmı hasar görmus kazada ben duyduklarımı söyluyorum.
Duyduklarınızla falanla filanla mışla mişle yorum yapan arkadaşlar hoe nin sahibi benim gelip bkmadan görmdn knuşmayn ciddi olan adama pm atarm mail yollarm yalandan agız yapan adamla işim olmaz araç bende gelen arkadaş istedgi servise gstrir yok direk yok *** işlemli motor kırmış bu ne ya kendini Rs profsörü sanan kamıllern atıp tutmasıyla burda muhabbet dönüyo olaya bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)