Bu rsciler aralarında antlaştı herhalde birden fiyatlar 35,40 bin olmuş. Adam 3 ay önce 22ye aldığı arabaya ekstra koymadan 35 yazmış... vti piyasasına rakip geldi herhalde![]()
-Honda Civic 1.4is
-Renault Clio RS 172
-Audi A3 1.6FSI
-Bmw 5.28i
Selamlar, araç benimdir.
Şuan sorunsuz motor ve şanzımana sahip, ben aldığımda yağ eksiltme ve şanzımanda sorun vardı. Geçmişinde ciddi büyük kazası yok, çamurluklar, kaput, ön cam değişmiş. Şaselerde ve kulelerde işlem yok. Aynı zamanda ben bütün bakımlarını yaptırdım. Triger Seti, VVT Kasnak, V Kayış Seti, Motor yağı, şanzıman yağı falan Renault un önerdiği ürünler ile yenilendi.
Araç üstünde Pure Motorsport tasarımı Klima iptal kiti var. Kompresyon da bütün pistonlar 190 veriyor. Ciddi alıcılar iletişime geçebilir konuşabiliriz.
Renault Sport
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ben bu araca iki sefer niyetlendim, sahibi yaklaşık 1-2 ay önce yine ilana koymuş ben iletişime geçemeden 1-2 gün içinde ilandan kaldırmıştı. Geçen gün gördüm sahibiyle iletişime geçtim bu sefer de araç satıldı dedi yaklaşık 3-4 gün icinde satıldı sanırım. Bugün yine ilanlara bakarken maalesef galerici uyanık bir abimize satıldığını görünce çok üzüldüm. Bana nasip olmadı ama en azından değer kıymet bilen birisine satılsaydı... hayırlısı olsun.
-Honda Civic 1.4is
-Renault Clio RS 172
-Audi A3 1.6FSI
-Bmw 5.28i
herkese merhaba
forumda yeniyim, ve eski linkler acilamadigi icin hangi araclardan bahsedildigini takip edemedim.
mumkunse, sizlerden su an istanbul'da satilik olan 06 RS 907 plakali Liquid Yellow Clio Mk2 RS otomobil hakkinda bilgi almak isterim.
simdiden gosterecek oldugunuz ilgiye tesekkurler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)