R32 motorunun birini alıp bora ya swap yapsak ne güzel olur değil mi ? :D
Printable View
Sene 2007 - 2008'idi sanirsam, bu forumdan Eray diye bir arkadas bana Acarlar'da patlak motorlu bir R32 oldugunu yazmisti msn'den.
Arac Koray isimli birine aitmis o zamanlar, Acarlar ailesinden.
Motor serviste cok pahali oldugu icin USA'den getirebilir miyiz diye sormustu.
Suanki motor fiyati 36.000 TL serviste longblock seklinde muhtemelen ondan distributor kanaliyla getirmek istenmedi.
O R32 hangisi acaba?
Bu plakasinin saydiklarimizdan mi yoksa baska bir tane bizim bilmedigimiz mi war?
Servisten Sandık motor getirtmek istesek en güncel fiyatını biliyormsunuz peki ?
Yukarida yazdigim fiyat gunceldir.
BDB Motor Koduyla sordugumda yane MKV R32 yada MKII A3 3.2 Motoru icin.
MKIV'in ucuz olucagi sanmiyorum, motorlarda buyuk farkliliklar yok, olsun oda 30 olsun, gene cok pahali.
Gri alttan ve onden hasarli ama alttan olan hasarin ne oldugu belirsiz, gecen sene satilikken bakmistim bu araca.
Arac kotu durumda idi boya vs olarak ama kulelere ve sasesine birsey olmadiktan sonra benim icin cok problem degil ama alttan olan hasar ne onu bilemiyoruz.
Cunku servise gelmis hasar icin fiyat alindi heralde sonrada gitmis.
Aracin farlari, stoplari ve jantlari aftermarketti ve cok cirkindir ama sahibi original parcalarini sakladigini ve satarken vericegini solemisti.
Turbo revizyon derken?
cadde tarafında görmüştüm bitane plakasınıda telefona yazmıştım eve gidince bakıp haber veririm abi sana
orta yaşlarda bi teyze kullanıyodu siyah r32 ba plakamıydı öyle bişeydi
Araba n/a nasil bir revizyon oluyo :D
Ok Haberini bekliyorum Alper, JJ sanirsam Grey market girmisti ulkeye istanbuldaki unlu bir galeri tarafindan, ondan pek bilgi alamamistim servisten diye hatirliyorum.
Ayriyetten otomatik oldugu icin yasli teyze kullaniyordur, normaldir :)
Bu bilgilerin hepsi mevcut onceki sayfalarda yazilmisti, onemli olan hasarin ne sekilde ve ne boyutta oldugu.
2006 - Alttan Hasar (Kayit Yok)
2008 - Onden Hasar (Tampon, On Panel, Farlar, Kaput, Radiator)
Arac turbo degil bu arada, sanirim yanlislik war bilgilerde, BC icin sordugumda banada ayni seyi solemislerdi.
Turbo degisimi diye, servislerde ne acayip adamlar calisiyor anlamis degilim, cok ilginc.
Sagolsun uAlper bugun bana bir plaka ile geldi ama malesef siyah olan arac plaka degismis.
Ama hic degilse guncel plakasini yakaladik aracin, tesekkurler Alper.
34 JJ 325 = 34 AE 455 olmus.
Bu durumda 3 tane aracinda guncel plakalarini yakaladik ama disarida Dogus cikisli gezen 2 tane daha R32 bulunmasi lazim.
Baska bir forumdan ogrendigim kadariyla 4 arac Dogus yolu ile giris yapmis ulkeye.
Ama bilgiyi direk Dogus'tan kendi kulagimla duymadigim icin %100 emin degilim.
Arastirmalara devam :)