PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : '' KOSK '' ( 27 Mayıs 2012 ) Konya 1. Mahalli Oto DRAG Şampiyonası

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

ercs2000
29-05-2012, 23:48
aresevo neyin peşindesin a q anlamadım

iso335
29-05-2012, 23:49
küfür burdan yazıldı demedim admin face hesabıma yapıldı neyse, benimde onlara edilecek sözlerim var . Genelde konuşulan saniyelerin oynanması ve foto finish in geriye çekilmesiydi bu konyada da konuşuluyor ankarada da konuşuluyor, izmirde de konuşuluyor ve bil ki ismail abi senin çok yakınlarında bunu konuşuyor ama hayat yalan olmuş, insanlar yalan olmuş, burda bunu söylemem hoş değilse herkes sussun belkide bu yazdıklarımızı bir çok insan okucak ve kendince kanaat getirecekler. Ama bi kaç arkadaş alaycı tavırlarından dolayı ben değil onlar tepki toplicak

ya canım bak sana ne diyorum anlamaya çalış ben kalkarken 350 metrede başkası kalkarken nasıl 400 metre yapılır bana bi söyle artı yüzlerce kez araba kaldırdım daha fo depar bile yapmadım sen nediyosun yavvvv

sefa325
29-05-2012, 23:50
Yazıklar Olsun Böyle Organizasyon Olmaz Olsun Konya Ekmeğini Ankaradan Yiyor Her Yarışa En Az 20 Araba Geliyoruz Sizi Destekliyoruz Sizin Yaptığınıza Bak Wankel Şahine Yalakalık Yapılacak Diye Sıralama Turları Saat 5 Te Bitti Geceli Gündüzlü Uyumadan Etmeden Araba Hazırladık Ettiğimiz Masrafın Haddi Hesabı Yok Sonuç Hakemler Yarışı Bırakıp Kaçıyorlar Sahtekar Soytarılar Yarışı Kendilerince Yönetmeye Çalışıyor Adam Tek Kalkış Yoksa Elenirsin Diyo Tamam Diyoruz Geçiyoruz 3 Kalkışa Dönüyo 14.100 Den 13.955 e Süre Cezası Alırsın Diyo Yazıklar Olsun Ayrıca Eğer Masraflarım Karşılanmazsa En Kısa Zamanda MAHKEMELİK OLACAĞIZ.

Göki,ZD
29-05-2012, 23:51
küfür burdan yazıldı demedim admin face hesabıma yapıldı neyse, benimde onlara edilecek sözlerim var . genelde konuşulan saniyelerin oynanması ve foto finish in geriye çekilmesiydi bu konyada da konuşuluyor ankarada da konuşuluyor, izmirde de konuşuluyor ve bil ki ismail abi senin çok yakınlarında bunu konuşuyor ama hayat yalan olmuş, insanlar yalan olmuş, burda bunu söylemem hoş değilse herkes sussun belkide bu yazdıklarımızı bir çok insan okucak ve kendince kanaat getirecekler. ama bi kaç arkadaş alaycı tavırlarından dolayı ben değil onlar tepki toplicak

nediyosun sen ya o böle bu böle diyor nerden duyuyorsun bunlaru müge anlı gibi bıdı bıdı..

Aresevo
29-05-2012, 23:51
abi finishten bahsediyorum insanlar böyle konuşuyorlar ben değil ben duyduklarımı ifade ettim

ercs2000
29-05-2012, 23:52
ismail abi özgün nezaman yanına gelecek şu benim arabanında ayarını yaptıralım

ercs2000
29-05-2012, 23:55
konuşuluna bakarsan vankel 9 80 le türkiye rekoru ondaymiş öle dedi adamları

iso335
29-05-2012, 23:55
Bak benim rekorlarım bütün milletin gözü önünde sidinlerde degil yarışlarda oldu
beyaz msk yasin erzurumla kalkarken 10.8 yaptı

msupra porsche kalkarken 11.4 yaptı

siyah msky emin sarı ile kalkarken 10.140 yaptı

siyah msky ankara yarışında 10.400 yaptı

sidinglerde en iyi yaptıgım sürede 10.050 dir

bi bak bakalım arada 1 sanıye varmı

iso335
30-05-2012, 00:02
Konya pist rekoru bende

akhisar pist rekoru bende

ankara pist rekoruda bende

izmitin pist rekoruda bende ama kayıtlı belgeli degil

YANİ BEN BURALARDA HEP HİLE YAPIYORUM ÖYLEMİ

ANIL
30-05-2012, 00:03
Bide benim cok merak ettigim bisey var bu wankel sahinin sahte suresi resmi olarak kayitlara gecti mi?

crused
30-05-2012, 00:03
abi finishten bahsediyorum insanlar böyle konuşuyorlar ben değil ben duyduklarımı ifade ettim

ya arkadasım sen nefes aldıkca heralde kafan guzelesiyo. sabahtan berı anlamaya calısıyom ama dekoder lazım heralde.
1. amacın ne ?
2. sen kimsin ?
3. sen emın olmadıgı bı konu hakkında kulantan dolma nasıl ınsanları suçlarsın ?
4. madem bi b.k tan anlamıyon sabahtan beri baskalarının solediklerini nıye yazıyon eline ne gecti.
yarın bıgun gecen ınternette ismail çamla tartıstık felanda dersin :D

Aresevo
30-05-2012, 00:04
konuşuluna bakarsan vankel 9 80 le türkiye rekoru ondaymiş öle dedi adamları

kardeş zaten vankelinde aynı kalkışı yaptığını söylemeye çalışıyorum kimse anlamadı benim söylemek istediğim b u herkesin hatası mutlaka var oda çizginin 10-15 cm gerisinden kalktı ama ankaralıların kendilerinin dışında herkese saldırmalarıydı birazda kendinize bakın anlamında yazdım

overblack
30-05-2012, 00:04

kardeşim sen kapat pc yi yat uyu.kahvede duyduklarınla insanların emeğini karalama.burda ortalığı karıştırma.

haa.. ben ismail çamın yerinde olsam seni msky bindirip altına sıçırtana kadar gezdirirdim adama dediğin laflardan sonra.ama yine iyi niyetliymiş..

wankel araba hakkında ise...kalkamayan duramayan araba olmaz.zaten adam gibi bir organizasyonda teknik kontrolde diskalifiye olur o araç.adı üstünde drag yarışı..bayrak yarışı değil..

ef186
30-05-2012, 00:05
Konya pist rekoru bende

akhisar pist rekoru bende

ankara pist rekoruda bende

izmitin pist rekoruda bende ama kayıtlı belgeli degil

YANİ BEN BURALARDA HEP HİLE YAPIYORUM ÖYLEMİ

onun kaydi belgesi benim izmitte drag yapildigi sure icinde en hizlisi sendin yalan yok .

iso335
30-05-2012, 00:07
kardeş zaten vankelinde aynı kalkışı yaptığını söylemeye çalışıyorum kimse anlamadı benim söylemek istediğim b u herkesin hatası mutlaka var oda çizginin 10-15 cm gerisinden kalktı ama ankaralıların kendilerinin dışında herkese saldırmalarıydı birazda kendinize bakın anlamında yazdım

bilader gittikçe sinirleniyorum benim yazdıklarıma cevar ver başkalarına degil

ozgur0680
30-05-2012, 00:08
istanbuldan gelen e36 vardı 5 grup 1. si oldu ona niye saldırmadı kimse adam gibi geldiler akıis kırdılar yaptılar o yorgunlukla 1 oldular, ki gönül isterdi 11sn grubunda yarışsın biz ankaralılar kimseye saldırmıyoz yada kötülemiyoz haklıya haklı haksıza haksız diyoz

ef186
30-05-2012, 00:08
ya ciddiye almayin bu tip karakterler heryerde var ...
simdi andigi isimlerin yanina gotursek bunu tanimazlar ama o usta bu usta konusup sacmaliyor baska bi durum yok kardes sana tavsiyem git uzaklara arkana bakma unut tum yasananlari ve uzaklas anladinmi beni pis zenci adamim hey yo

iso335
30-05-2012, 00:09
onun kaydi belgesi benim izmitte drag yapildigi sure icinde en hizlisi sendin yalan yok .

teşekkür ederim kardeşim hatırlayamadıgım için yazamadım

Aresevo
30-05-2012, 00:09
sonuç olarak kimse bana katılmadığından dolayı suçlu ben oldum, söylemek istediğim kimse kimsenin hakkını yemesin, sonuç olarak herkesin hatası mutlaka var. iyi geceler

KingoAtmo
30-05-2012, 00:10
Bak benim rekorlarım bütün milletin gözü önünde sidinlerde degil yarışlarda oldu

11.4 - 10.05 = 1.35 > 1 ama konu o degil :-)

crused
30-05-2012, 00:11
sonuç olarak kimse bana katılmadığından dolayı suçlu ben oldum, söylemek istediğim kimse kimsenin hakkını yemesin, sonuç olarak herkesin hatası mutlaka var. iyi geceler

dur arkadasim nereye gidiyon bekle daha hesap verecen :))))) ole yaz kac varmi vala bulurlar seni burda adamin kaybolan corabini buldular seni mi bulamayacaklar :)

ef186
30-05-2012, 00:12

Ya valla ya bu cocuk tam gerizekali ...

La olm cevap ver cevap emrahmisin acilarin cocugumusun ne karinagrisiysan yaz kimse kizmayacak dovmiyecek temiz sakin bir cinsel birlesme olucak ....

berkay_aydin
30-05-2012, 00:13

Abi 2 farklı aracın süreleri :confused:

iso335
30-05-2012, 00:14
sonuç olarak kimse bana katılmadığından dolayı suçlu ben oldum, söylemek istediğim kimse kimsenin hakkını yemesin, sonuç olarak herkesin hatası mutlaka var. Iyi geceler

ya beni kızdırdın iyce ne gecesi a gsen yat ben sabaha kadar oturuyum öylemi cevap ver bana yavşaklık yapma

ercs2000
30-05-2012, 00:14
kardeş zaten vankelinde aynı kalkışı yaptığını söylemeye çalışıyorum kimse anlamadı benim söylemek istediğim b u herkesin hatası mutlaka var oda çizginin 10-15 cm gerisinden kalktı ama ankaralıların kendilerinin dışında herkese saldırmalarıydı birazda kendinize bakın anlamında yazdımbenimde aslım ankara haymana şimdi, kardaş adam 0 400 diyo 10 400 demiyo burda kisenin kimseye saldırdıgı yok senin savundugun araç vankel oda kulaktan duyma o laflar çabuk dagılır gözünün görmedigine inanma varmı videosu varsada nasıl kalkmış?sen kuyuya taş attın bizde çıkarmaya calısıyoruz ama ne taş var ne kuyu

iso335
30-05-2012, 00:16

abim biri msupra biri msky

murat_ileri
30-05-2012, 00:18

arkadaşım kusura bakmada mahalle karıları gibi dedikodu yapacağına ya azıcık delikanlı ol adam gibi kimler neler diyor açık açık yaz, yada kes sesini otur yerine ortalık karıştırıp ona buna laf atma. kimsenin sana katılmasına gerek yok, sen sadece edepsizlik yapıyorsun. ne ismail çam nede ustalarım dediğin adamlar birbirinden lafını esirgeyecek adamlar değiller, varsa derdi olan muhatabını bulur halleder.
DİP NOT: Ne yiyor ne içiyorsan ağzınla ye yada içki seni bu hale getirmesin.

ercs2000
30-05-2012, 00:23
la adam ortalıgı karıştırdı gitti iyimi

iso335
30-05-2012, 00:25
özgün tosunum haftaya burdasın bi msky ile 250 shot nos ve 2.5 bar zamanı gelmiştir

Zorbey
30-05-2012, 00:33

Yaş kısmında 17 yazıyordu kapattın,insanlar yaşı büyük zannedip düzgün muhattap olsun diye.
Ankara'da bir söz var.El ... gerdeğe girilmez.Varsa söyleyeceğin bir şey söyleyebilirsin.Laf taşımamalısın.
Önemli olan kağıt üstündeki bilgi bir yere kadar gerisi tecrübedir.
Sen 17 yıllık yaşantın boyunca okul okuyup bir şeyler öğrenirken,İsmail abi kim bilir kaç kere motor parçaladı,yaptı,topladı.
Yaptığı işe her türlü saygım var.Sende saygı göstermelisin.Ortaya bir şey atıp kaçmakla olmuyor.Varsa bildiğin ispatla.
İsmail abi sonuçta Türkiye'yi temsil ediyor. ;)

Oz`
30-05-2012, 00:35
ben kanka derken istanbullu olmandan dolayı dedim, kızdıysan kusura bakma

hop :) günaydın yeni uyandım olay kaçmış üzüldüm 1-2 bişi sölicem reklamın iyisi kötüsü olmamış kimmiş o dier abilerin ? kabus dediğin araba audi ismail abi ile yedikleri ayrı gayri gitmeyen bir kişidir bilmiyorsun belli ARs ewo kardeş gönül vermişsssinbişiler sewiyorsun ediyorsun süpersin ama reklam amaçlı yazmanın manası yok bu işlerin içinde olmadığın belli Vankelin sıkıntısı kalkamıyor keske kalksa ama kusura balma nerden baksqan 11.5 ama ankaralılar drag a geliyor sende gel abilerinde ismini vermediğin abilerinde gelsin arabayapıyorsan geliceksin Kardeşim kimse kimseden sinmez neden sinsin abilerinde korkumu var neden korkuyorlar sen abilerini tanıyormusun acaba ya birde o var :)

kardeş kimse bişiyden dolayı yılmadı onu bil boşuna polimik reklam kokan hareketler yapma burda

Oz`
30-05-2012, 00:39
özgün tosunum haftaya burdasın bi msky ile 250 shot nos ve 2.5 bar zamanı gelmiştir

auhauhauhauhauhauhahahhuahau yeni uyandım şakamı o yazı die bakıorum :) sıkıntı yok abi çalıştır bas direk :D

shero
30-05-2012, 00:50

ulan tav oldum gece gece sen bu zmn kadar yaptıklarını yazsana milleti eleştiriceğine burda koca akrı gibi boş boş konsuyosun ?????uzaktan okuyorum ama sen harbidne insanların canını sıkan tipsinn:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
erkek ol azıcık deki su böyle bu böyle bu mah karılarını gecmisin burda

seWki26
30-05-2012, 00:55

evlat elindeki klavyeyi yavaşca bırak ve yatağa gir :D :D bence bunun uykusunda totosu acıkta kalmıs abi boşuna laf anlatmaya calısyonuz buna bişeylei kurmus kafasında :D

ercs2000
30-05-2012, 00:57
çakkal ya boş boş muhabbet

MKT
30-05-2012, 01:00
Bu Replik Tam bu Ergen Gerisi Ucubeye göre bence :D

Kolpaçino Bomba Fragmanı (Şafak Sezer) 11 Mart Sinemalarda (1).mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=M8MCuPJlBBo)

M8MCuPJlBBo

seWki26
30-05-2012, 01:05
Bu Replik Tam bu Ergen Gerisi Ucubeye göre bence :D

Kolpaçino Bomba Fragmanı (Şafak Sezer) 11 Mart Sinemalarda (1).mp4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=M8MCuPJlBBo)

M8MCuPJlBBo

ya olum bi git gece gece uykumu kacırdın ya :D :D :D

shero
30-05-2012, 01:07

ne içiyosunda bu kadar cesaret topluyosun merak ettim insanalrın emeğine saygı duymalı bilmesin bilmiyosun alo de istediğin yerde saygı duyayım nasıl saygı duyuluyomus öğreteyim bide su içtiğini merak ettim özel gercek yalan dolan bi şekilde söylede bizde içelim ..:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

erdem325
30-05-2012, 01:15
Yau adam bisey dememis :)
Sabah kahvaltisinda yarim kilo kadar yurek yemis, e tabi iki kadehte aslan sutu ;) :D :D

hakotech
30-05-2012, 02:40
Bi yemek yemeye ciktim neler yazilmis.naptiniz kankama !!! Kusturmussunuz adami.neyse biri fake account ile icini doktu gitti..takilmamak lazim.. :)

Dino®
30-05-2012, 07:32
ARKADAŞLAR SİZ NE DİYOSUNUZ NE ANLATIYOSUNUZ BURASI NERE BEN NERDEYİM BİLEMEDİM BANA BİRİSİ BİŞEY SÖYLESİN BUNLAR DOGRUMU

89 model şahin asfaltı ağlattı (http://www.internethaber.com/1989-model-sahin-drag-yarislari-emre-batmaz--429632h.htm?fb_comment_id=fbc_10150941877484904_22 875574_10150943154209904)

Abi çok haklısın...Ama burada da malesef kulüp hatası var. Kulübün basın sorumlusu medyaya nasıl bir metin gönderirse o şekilde çıkar. Çok ayıp etmişler çok... :(

Spec.
30-05-2012, 07:59
delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış :D :D :D

fthoskay
30-05-2012, 09:09
Msky türkiye drag rekoru | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/msky-turkiye-drag-rekoru/2340201)

Son nokta budur bence, yoruma bile gerek yok.

ayberk_sahin68
30-05-2012, 09:09
Daha arabayı start cizgisinde launch da sabit tutamayıp güya 1000 bilmem kac beygir gücünde dedikleri arabayı kundaktaki bebege sarılır gibi sarılıp kaldırmaya calısan ama onu bile beceremeyen ışıklara bakacagı yerde sagına gelen birinin el kol hareketleriyle kalkan ondan sonra finish cizgisinde duramayan bi araba icin kimse canını sıkmasın.oraya gelen herkesin hedefi o pistte kalkıp derece yapmaktır yapabilecek olan varsada meydan orda cıksın resmi sekilde yapsın ondan sonra konussun yalan yanlıs islerle ugrasmasın.Bu arada bi not: İsmail abi bende bi 41 nuamara puma yapıyorum seni gecicem bidahaki yarısta :)

Dino®
30-05-2012, 09:25
küfür burdan yazıldı demedim admin face hesabıma yapıldı neyse, benimde onlara edilecek sözlerim var . genelde konuşulan saniyelerin oynanması ve foto finish in geriye çekilmesiydi bu konyada da konuşuluyor ankarada da konuşuluyor, izmirde de konuşuluyor ve bil ki ismail abi senin çok yakınlarında bunu konuşuyor ama hayat yalan olmuş, insanlar yalan olmuş, burda bunu söylemem hoş değilse herkes sussun belkide bu yazdıklarımızı bir çok insan okucak ve kendince kanaat getirecekler. ama bi kaç arkadaş alaycı tavırlarından dolayı ben değil onlar tepki toplicak

Bu yazdıklarınla 3 kulübü de zan altında bırakıyorsun. Gözünle görmeden kulaktan dolma bilgilerle bu şekilde yazmaya devam edersen seninle dalga geçilmesi çok normal. Finishin geriye çekilmesi teknik olarak kimse görmeden yapılabilecek birşey değil. Senin drag yarışlarında her konuda bilgisiz olduğun açık. Bence sus ve kendini daha fazla rezil etme.

tuningcan
30-05-2012, 10:38
kendiniz dışında hrkese saldırdığınız için yzma gereği duydum, bundan ötürü istanbuldan araç getirmiyoruz yoksa istanbulda büyük ustalar hepiniz biliyorsunuz volkan abimiz- savaş abimiz ve bi kaç ustamız daha var size gereken cevabı verecek ama bu tarz polemiklerden dolayı insanları dragtan soğuttunuz

Vallaha ben mersinliyim mersinde bu işlerin ve bu insanların icindeyim ancak ben daha İSMAİL abinin birkere dahi polemigi kendisinin baslayıp kimseye saldırdıgını görmedim duymadım.görebilecegimi ve duyabilecegimide sanmıyorum...Tech'te olsun telefonlarda olsun facelerde olsun.Msky'ı,Msuprayı şöyle gececez böyle gececez üstünden atlıcaz icinden gececez yazan herkesede İsmail Abinin HODRİ MEYDAN yazdıgını okuduk,Duyduk.Hatta olabilir geciledebiliriz gecilirsekte bizde kendimizi geliştiririz sonucta bu bir spor yazdıgını,Kendisine Sence ne olur diye soruldugunda da Erken Konusmak Erken Boşalmaya Benzer Örnegini Verdigini dahi hatırlıyorum.Böyle Mütevazi yaklasan bir insanın Sizden Olan Bizden Olan Diye Düsünebilecegimi sanmıyorum.Bircok insandanda İSMAİL ÇAM'ın nekadar iyilik sever Yardım sever oldugunuda Duyduk. Eger ismail abiye SALDIRMASALARDI insanlar.Ters Giden Herdurumda İSmail Abinin onlara da yardımcı olurdu.Fedopar olayı konusulmazdı bile ...Kendisine GERCEK Bir Rakip cıkartıp çekişmeli bir yarıs izletip seyircilerin yüregini agzına getirip Heyecanlı bir yarıs izletirlerdip Yensede Yenilsede Pistte RAkibini Tebrik ederdii.....AMA DURUM ŞÖYLEKİ...Kendilerini ismail çamın ekibininde göremeyenler çekemeyenler onlara saldırıyor.Ben İsmail Çam'ı tanıyan biri degilim sadece Pazar gunu PAdok alanında ismail abi yemek yerken selamlastık yarısıp yarısmayacagını sorduk supranın tekrar kalkıp kalkmayacagını sorduk orda bile okadar icten candan bir tavırla cevapladıki sanki önceden bir tanısmıslıgımız varmıs gibi. Türkiye Pist Rekortmeniyim havasında bir insan degil her yaş insanla muhattap oluyor.Daha bir sonuca ulasamadan kendini cevresini unutan insanlardan degil....

Bu yazdıgımı HicKimseye Hitaben Yazmadım Kimse Üzerine Alınmasın.İsmail Çam'a Saldıran Herkes Üzerine Alınabilir...Kismeyle derdim Vs. Yok GERCEKLER BUNLAR...Büyük ustalar Hiçbir Polemikle Dragtan Sogumazlar...Yaptıkları İşlerle Cevap Verirler...

snan1910
30-05-2012, 10:43

Abi o ankara yarışında msky la yaptığın 10.4sn yi bana sor :D bmw ci arkadaşlar hala facebook gruplarında arabama laf ediyor :D ne işi var fln diye.ilk dragımızda bahtsız bedevi olduk :)

Mehmet Gazihan
30-05-2012, 10:53
bence msky Ankara da 10 saniyenin altına indi,

ben akhisarda 13.4 yaptığım arabayla Ankara da 14.1 yaptım ve daha hızlıydım..

ölçüm sistemi çok önemli..

dirk
30-05-2012, 10:54
Abi o ankara yarışında msky la yaptığın 10.4sn yi bana sor :D bmw ci arkadaşlar hala facebook gruplarında arabama laf ediyor :D ne işi var fln diye.ilk dragımızda bahtsız bedevi olduk :)

o yumurtaya benzeyen araç sizin miydi ? ahahahahaha

snan1910
30-05-2012, 11:00
o yumurtaya benzeyen araç sizin miydi ? ahahahahaha

Haşlanmış yumurta Ramazan :D :p

sweet_vtec
30-05-2012, 11:22
konu değiştirilmeyemi çalışılıyor....:beuj:

06 ANIL 38
30-05-2012, 13:31
89 model şahin asfaltı ağlattı (http://www.internethaber.com/1989-model-sahin-drag-yarislari-emre-batmaz--429632h.htm?fb_comment_id=fbc_10150941877484904_22 875574_10150943154209904)

İki tane garip ANIL var biri büyük biride güccük :D önce onların hakından gelin, yan yana bi durunda ondan sonra İsmail Çam'a dikilin ;)
Yaptıklarınız gerçekten çok komik kendinizi kandırıyosunuz drag yarışına yürüyerek başlanıyo :D biz yürüyerek başlasak 10sn. altı netti :)
Türkiye rekoruymuş hahahahahaa :D

O HABERİ YAZANINDA YAZDIRANINDA G.... EŞŞEKLER Sİ.....:mad::Deli::Deli::Deli:
varmı öle geriden baslayıpta rekor yapmak...bırakın bu işleri...o şahin orda ilk siding yaparken içerden arabamı yani kabusu yanına çıkartmama izin vermediler....
o mikrofonda ikide bir tr rekortmeni diye bağıran dangozda kafasını kırdıracaktı bana .....

ayrıyetten bizim araçlar hep beraber hazırlanıo...KABUS-MSKY-MSUPRA-YELLOW SUPRA- AN SUPRAN-FİAT BRAVO--131 1.8T..MİRAFİORİ V.S
o yüzden bilip bilmeden kimse hak yenilio falan demesin..bu araçların arasında hak yeme gibi bir olay olamaz..buna hiç birimiz izin vermeyiz....yarışlar 1 gün biz hergün beraberiz bu insanlarla.....lütfen yorumlara dikkat edelim....:ofk::ofk::ofk:

douu
30-05-2012, 13:53
anıl abi kendini tatmin etmek isteyen 3-5 çapulcu dışında herkes neyin ne olması gerektigini biliyor zaten sen sıkma hiç canını. kalkışların cok iyiydi bu arada. görüşmek istedim senle orda ama padok alanına giremeyince ulaşamadık bi türlü. saglık olsun başarılar önümüzdeki yarışlarda abim.

bLackModeL
30-05-2012, 14:15
bu işe gönül ter emek vermiş adamdır ismail çam dedigin kişi konusmaların bı manası yoktur turkıyede ondan hızlıda yoktur bu 0 - 400 dur -20 - 400 degil kımse bırbırını uzumesın kırmasın gercek budurr

erdem325
30-05-2012, 14:25
cok sakat var ya..
gercekten..
az once konuyu okurken kendi kendime konusmusum falan, arkadas sordu ne diyon la hayirdir falan diye..
bende konuyu anlattim cocuga, e yaristan falan anlayan biri degil..
videolari izlettim ismail abinin videolari falan durumu anlattim..
gelen yorum ne oldu biliyormusunuz?
"aga onu bunu bosversene ya bu adam sahinle boyle yarisabiliyorsa bmw si olsa kim bilir neler yapar" dedi ya..
yeminle harcanan zamanima acidim..
o kadarda anlatmistim halbuki..
yok abi millet mal..

simdi ben bir tane bu isten anlamayan adamdan (anlatmama ragmen) bu yorumu aliyorsam gazetede cikan haberden sonra kim ne dusunuyordur tahmin bile edemiyorum..
ismail abi hakkaten cok sabirlisin, benim bile feci moralim bozuldu..

konya en prestijli pist, wankel sahin en hizli araba ayrica rekortmen falan filan. . . . . .. . . . !
yazik ya..

RCkid
30-05-2012, 14:25
Burda da paylasiyim:
Arkadaslqr usenmedim hesapladim, sahinin suresi ortalama ivmeye gore:
fotoselden 10kmh hizla gecse 11.3 sec
20kmh hizla gecse 11.8sec
30kmh hizla gecse 12.4sec yaklasik degerler
5kmh ile gecerse 11.1 sec

senna
30-05-2012, 14:29
Burda da paylasiyim:

mühendis detected:)

FatihR.
30-05-2012, 14:34
adama bide kupa vermişler az önce face gördüm yorumlar falan şaka gibi.

RCkid
30-05-2012, 14:34
mühendis detected:)

Valla lise fizigi:)

senna
30-05-2012, 14:39
Valla lise fizigi:)

euhauhuh olsunda bak yine hesap yapıp ne güzel açıklıyorsun :)

birde sığır detected yazasım gelenler var onlar kötü:)

DaRkNeSs-
30-05-2012, 14:43
cok sakat var ya..
gercekten..
az once konuyu okurken kendi kendime konusmusum falan, arkadas sordu ne diyon la hayirdir falan diye..
bende konuyu anlattim cocuga, e yaristan falan anlayan biri degil..
videolari izlettim ismail abinin videolari falan durumu anlattim..
gelen yorum ne oldu biliyormusunuz?
"aga onu bunu bosversene ya bu adam sahinle boyle yarisabiliyorsa bmw si olsa kim bilir neler yapar" dedi ya..
yeminle harcanan zamanima acidim..
o kadarda anlatmistim halbuki..
yok abi millet mal..

simdi ben bir tane bu isten anlamayan adamdan (anlatmama ragmen) bu yorumu aliyorsam gazetede cikan haberden sonra kim ne dusunuyordur tahmin bile edemiyorum..
ismail abi hakkaten cok sabirlisin, benim bile feci moralim bozuldu..

konya en prestijli pist, wankel sahin en hizli araba ayrica rekortmen falan filan. . . . . .. . . . !
yazik ya..

bende aynı şeyi düşünüyorum.
msky a ve sahibi ismail çam a büyük haksızlık yapılmış durumda.
biz bir camiayız öyle yada böyle.
bu sitedeki herkes biliyor rekorun şahinde olmadığını,alakası bile olmadığını.daha zamanı var o arabanın eksiklerinin giderilip tam yarışabilmesi için,ancak o zaman belli olur rekoru kırıp kıramayacağı.
lakin bu siteye üye olmayan,motorsporlarına meraklı ama çok fazla şey bilmeyen milyonlarca insan var ülkemizde ve bu gazete haberleri sayesinde en hızlı araba şahin malesef o kişilere göre...

ismail abi tekzip yazısı yayınlatamazmısın?sonuçta resmi yarışta aldın bu süreleri tekzip hakkın olmalı...

cem
30-05-2012, 14:46
Burda da paylasiyim:

Grafik varmı bro anlamayan sığırs2 olabilir hala :D

senna
30-05-2012, 14:48

terazini elledim panpa ince espri stayla aslında kalın auhauh:D

RCkid
30-05-2012, 14:54

Paint dersimiz yoktu:)
Illustrasyon yapamadim o yuzden:)

ta_one
30-05-2012, 15:02
Yahşi Cazibe - Simge Mağdurum Mağdurum Aşkım Mağdurum 25.Bölüm - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ugHZkV6xYUE)

cem
30-05-2012, 15:09
Paint dersimiz yoktu:)
Illustrasyon yapamadim o yuzden:)

Ben bu alttaki yorumu yazan arkadasa çizdiririm bro grafigi sorun degil ;

"90 MODEL ŞAHİNİM VAR KAPUTUN ALTINDA 3.0 LİTRELİK PORCHE MOTORU VAR SENİNLE YARIŞMAK İSTERİM.OTOBANLARDA NAMI DİYAR KIRMIZI ŞİMŞEK LAKABIDA VAR .SEN BENİ TANIRSIN ARABAMDAN DOLAYI.. BU BİR ZEVKDİR. PARASI OLAN UMURSAMAZ MERCEDESE BİNSEN U KADAR ZEVK ALMAZSIN.ŞAHİN ARACIN 280 KM HIZ YAPTIĞINI GÖRÜNCE ADRENALİN TAVANDA......."

Drag yarışlarının şampiyonu 89 model Şahin.. - Haber Yorumları (http://yorum.milliyet.com.tr/gundem-drag-yarislarinin-sampiyonu-89-model-sahin/haber/45/35171468/index.htm?SortType=2&Page=4)

HaLuK-35
30-05-2012, 15:11
Bu konu altında konya nın organizasyondaki basarısızlıgı konusuluyodu drag gununden beri sonra bazı arkadaslar yarısamadık paraları geri alalım diye isyan cıkarmaya basladı haklı olarak sonra bi fake tipli uye geldi gundemi nasıl da değiştirdi 1 gunde :D

cem
30-05-2012, 15:18
http://i.imgur.com/AiX2Q.jpg

dragon07
30-05-2012, 15:19
paint terk :D

RCkid
30-05-2012, 15:20
Vesikalik yollayim da kafayi da oturt:)

iso335
30-05-2012, 20:17
İsmail Çam ve saz ekibinin bir kısmı
SOL BAŞTAN
Cihan-İsmail-Tarık-Sato-Ayhan-İsmail-Erkan-Tuğrul
İlker-Tohan-Mehmet-Gökhan
Ali-Çağrı-Anıl-Onur...
http://www.hizliupload.com/di-I2AX.jpg

bLackModeL
30-05-2012, 20:24
türkiye yıldız takımı başarılarınızın devamını dilerım sadece :icon_tup:

chiefkadir
30-05-2012, 20:27
İlker çift sandalye ile işi garantiye almış :)
Takıma maşallah :D

berkay_aydin
30-05-2012, 20:51
Haberdeki yorumlar aşırı komik ve üzücü ya :D

CasabLanca
30-05-2012, 21:09
takım değil matkap team mübarek :D:D

gurcell
30-05-2012, 21:22
Sahin neredeyse benim kicikirik impreza kadar yavas.

:D

11.8 sec.

Yahu ben bir soru sorayim, kendi videomu izledim konyada, ben 11.8 yapacam diye kicimi yirtmisim, araba nasil ivmelenmis, bu sahin in videosuna bakiyorum, hic de oyle feci bir ivmelenme yok. Mustafa ne diyorsun bu duruma? Vites vites ivme hesabi yapar misin?

Birileri bitis fotoseline erken gorunmus olmasin?

ghibli06
30-05-2012, 21:45
Gürsel ben de aynısını yazacaktım, bir de bir kaç video izledim 5 dakikada bir kalkış görebildim bu şahinden, öncesini sonrasını saymıyorum... 90 araç varsa bu yarışların bitmeyeceği hesaplanamadı mı hayır mühendis olmaya falan da gerek yok... altı üstü kalkacak ama ileri geri, dur kalk in bin falan ben sıkıldım videoyu izlerken oradakileri düşünemiyorum...

MeRtCaN
30-05-2012, 21:54
Gürsel ben de aynısını yazacaktım, bir de bir kaç video izledim 5 dakikada bir kalkış görebildim bu şahinden, öncesini sonrasını saymıyorum... 90 araç varsa bu yarışların bitmeyeceği hesaplanamadı mı hayır mühendis olmaya falan da gerek yok... altı üstü kalkacak ama ileri geri, dur kalk in bin falan ben sıkıldım videoyu izlerken oradakileri düşünemiyorum...

KONYA DRAG PİSTİ ALİ DAYII - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=F1WtI569RbE)

abi biz buna tahamul edemedık
sonra kactık zaten :D

MKT
30-05-2012, 22:34
KONYA DRAG PİSTİ ALİ DAYII - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=F1WtI569RbE)

hahahah kanka biz pistte arkadaşla oynuyorduk görmedinmi :D

2jzgte
30-05-2012, 23:09
yeri geldi unoyla uğraştınız yeri geldi suprayla uğraştınız gün geçtikce tecrübe edinizdiniz ben ismail beyin unoya 2 intercooler taktığı zamanları hatırlıyorum satılmıs abinin dükanında ;) nerden nereye diyesim var yada levent abiye body kit yaptırdığı honda turbosu vs vs hayatının önemli bi kısmını bu ise adamıs bi insan gerek maddi gerek manevi şimdi biri çıkıp 1 kere araba kaldırıp ben kağraman oldum derse şahsen benim içim el vermez şahinin sahibinin ismini bile bilmiyorum ama ismail çamı biliyorum sonuç olarak abuk sabuk işler belki motor ustası deyil ismal çam ama bu işe gönül vermiş biri ;)

Oz`
31-05-2012, 08:31
ya hadi boks abilerimiz ablalarımız çok bilen çok sewişen ustalarımız 10 haziranda Msky la denemek isteyen Parmak kaldırsın !!!!!

Sinan'S2k
31-05-2012, 08:34
İsmail Çam ile az araba kaldırmadık İvedik asfaltlarında o dönemde. Ne zevkliydi o zamanlar ah ah :)
Uno fenaydı ama araba düz gidemiyordu nosu yiyince :)

Görkem
31-05-2012, 09:05

ahhaha:D tarihi bi andı özellikle çektimm mertcan güzel olmuş ama dimi :p :D

işin garip tarafı aslından katılımcı sayısı net olmamakla birlikte nerdeyse bi 50 tanesi ankara arabası ,,,çalan müzik çubuklu yaşar,,,oda ankaralı demekki :D yani herşey bizden ama biz ankarada yarışamayıp hep beraber kalkıp konya ya gidip yine kendi aramızda yarışıp zorla sürünüp dönüyoruz ;)

KingoAtmo
01-06-2012, 16:14
Süreler açıklanacakmı ? Klüp açıklama yapacak mı ?

senna
01-06-2012, 16:35
Süreler açıklanacakmı ? Klüp açıklama yapacak mı ?

zeki müren bizi gördüğü zaman açıklanır sanırım:)

Bulut Y.
01-06-2012, 16:39
auhahuahuhuauhahu hacı naaptın yaaa :D:D:D