Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Temmuz // RPM Race Events // Bizol Drag Race Championship '12

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

ghibli06
09-07-2012, 17:53
bakın arkadaşlar iyi olan şeyler nasıl tebrik ediliyorsa sizler de bu konuda lütfen gerekli dersleri alın, dediğim gibi düne kadar bedelsiz olan herhangi bir şeyi 50 kuruş bile yapsanız ticarete girer ve de bunun bir sorumluluğu vardır... 'olmadı ne yapalım her şey düzgündü dün çalışmadı, özür dileriz' demek erdemdir ama, ileriki yarışlarda bu iş nasıl olacak bir açıklama olursa güzel olur...

dünya arz-talep dengesiyle yürür, Van'daki adam bile Akhisar'daki kalkışları izledi bir talep doğdu, eğer bu iş düzgünce meraklısına ulaşmayacaksa en azından onu bilsinler, dün hiç kimse paradan puldan bahsetmedi ufaktan takılmalar oldu o kadar,i herkesin derdi canlı yayının gelmesiydi...

cumartesi açtım siteyi, üyelik çıktı üye olayım dedim ama bir deneme izlemek istedim, yapamadım, hatta Gurcell le beraberdim, içime doğdu eğer yayın düzgünse pazar aktif olayım dedim, sitede yazılanları okuyunca hiç çabalamadım...

lütfen şu canlı yayın olayının üzerinize gölge düşürmesine izin vermeyin, ya yapmayın ve de kimse beklentiye girmesin, ya da 50 kuruş da olsa paralı yapıyorsanız siteden bu kadar lafı yememek için daha dikkatli olun derim, şahsi fikrimdir polemik için yazmıyorum...

edo typer
09-07-2012, 17:56
kırıcı yazı yazıcam dıye korkuyorum,zor tutuyorum kendımı..

kara baskan takma kafana bos ver.. canlı yayın cok cok buyuk rahatlık..gunes alaerjısı oldum gelme sansım yoktu oturdum pasa pasa yarısı ızledım.. 10 deıl 1000 lıra olsa yemın ederım oderdım..boyle bır rahatlık var mı ya?

bı daha kı yarısta 10 lırayı odeyemeyen bana pm atsın ben oderım..10 lıraya muhtac olmak farklı 10 lıranın esırı olmak farklı..paraya esır olan adamı hıc sevmem.. durumu yoktur anlarım,herkes anlar,yardımcı olmaya calısır.. 2 lıtre benzın parası odemek zor gelıp,pesıne dusuosanız,bırakın arabacılıgı

edo typer
09-07-2012, 18:00
bakın arkadaşlar iyi olan şeyler nasıl tebrik ediliyorsa sizler de bu konuda lütfen gerekli dersleri alın, dediğim gibi düne kadar bedelsiz olan herhangi bir şeyi 50 kuruş bile yapsanız ticarete girer ve de bunun bir sorumluluğu vardır... 'olmadı ne yapalım her şey düzgündü dün çalışmadı, özür dileriz' demek erdemdir ama, ileriki yarışlarda bu iş nasıl olacak bir açıklama olursa güzel olur...

dünya arz-talep dengesiyle yürür, Van'daki adam bile Akhisar'daki kalkışları izledi bir talep doğdu, eğer bu iş düzgünce meraklısına ulaşmayacaksa en azından onu bilsinler, dün hiç kimse paradan puldan bahsetmedi ufaktan takılmalar oldu o kadar,i herkesin derdi canlı yayının gelmesiydi...

cumartesi açtım siteyi, üyelik çıktı üye olayım dedim ama bir deneme izlemek istedim, yapamadım, hatta Gurcell le beraberdim, içime doğdu eğer yayın düzgünse pazar aktif olayım dedim, sitede yazılanları okuyunca hiç çabalamadım...

lütfen şu canlı yayın olayının üzerinize gölge düşürmesine izin vermeyin, ya yapmayın ve de kimse beklentiye girmesin, ya da 50 kuruş da olsa paralı yapıyorsanız siteden bu kadar lafı yememek için daha dikkatli olun derim, şahsi fikrimdir polemik için yazmıyorum...

tıcarete gırer dıyosunuzda,bu adamlar zorunda olmadıkları halde canlı yayın yapıolar her yarıslarında.. CEPLERINDEN!!! oda salaklıga gırer o zmn...

armut pıs agzıma dus yok.. adamlar ıster mı teknık arıza olmasını.. lıg tv de bıle sorun cıkıyor yayın donuyor bazen.. yaw elektrıkler kesılıo bu ulke.. sular kesılıo.. daha ne konusuyoruz kı? yenı bır sıstem denedıler paralı oldu,guzel olsun dıe,aksaklıklar oldu.. yayın yapılan yer akhısar.. hıc gıttınız mı? koy gıbı bır yer upload hızı dusuk yazdılar.. 4.0 beklıyorlardı 0.6 ıımıs hızı okumadan yorum yapmayalım

Maxiboost
09-07-2012, 18:03
Valla sahsen yazilanlari gordugum icin izlemekten vaz gectim eminim benim gibi bir suru kisi vardir. Yoksa 30 kiside kalmaz 10tl dedigin nedir ki?

XoR
09-07-2012, 18:07
Valla sahsen yazilanlari gordugum icin izlemekten vaz gectim eminim benim gibi bir suru kisi vardir. Yoksa 30 kiside kalmaz 10tl dedigin nedir ki?

Aynı şekilde bende üye oldum sıkıntılı yorumları okuyunca ödemeyi yapmadım.

Olay 10 TL değil benim için, zira Vht parası için destek verenlerden biride benim.

Bir sonraki yarış için bence paraları önceden toplasanız ve sorunsuz izlenecek bir sistem kurulsa daha iyi olmazmı ?

ghibli06
09-07-2012, 18:08
tıcarete gırer dıyosunuzda,bu adamlar zorunda olmadıkları halde canlı yayın yapıolar her yarıslarında.. CEPLERINDEN!!! oda salaklıga gırer o zmn...

armut pıs agzıma dus yok.. adamlar ıster mı teknık arıza olmasını.. lıg tv de bıle sorun cıkıyor yayın donuyor bazen.. yaw elektrıkler kesılıo bu ulke.. sular kesılıo.. daha ne konusuyoruz kı? yenı bır sıstem denedıler paralı oldu,guzel olsun dıe,aksaklıklar oldu.. yayın yapılan yer akhısar.. hıc gıttınız mı? koy gıbı bır yer upload hızı dusuk yazdılar.. 4.0 beklıyorlardı 0.6 ıımıs hızı okumadan yorum yapmayalım

hala 10 lira derdindesiniz kusura bakmayın ama önemli olan para değil, öncelikle kaliteli görüntü verebileceğini garanti altına alıp ondan sonra paralıya geçilse daha iyi olurdu...

aTaBeY
09-07-2012, 18:15
Bende kendi fikrimi yazayım seeding'ler izlenemedi diye üye olmadım en başta ancak ilk 2-3 yarıştan sonra (ki buda antebin aracı pislikti izleyemedim) :) yayının düzeldiği söylendi. O anda üye oldum ilk başta yayın tekrar gitti biraz sinirlendik çünkü aracımızı izlemek istiyorduk o sırada bizim pisliğin çoktan yarıştığını farketmemiştik , neyse sonra yayın düzeldi hiç sorunsuz sonuna kadar 1-2 saat boyunca izledik. Ben tekrar RPM ekibine teşekkür ediyorum yinede ellerinden geleni yapıyorlar birdahaki her yarışta üye olup izlicez inş herkesin eline sağlık

edo typer
09-07-2012, 18:23
hala 10 lira derdindesiniz kusura bakmayın ama önemli olan para değil, öncelikle kaliteli görüntü verebileceğini garanti altına alıp ondan sonra paralıya geçilse daha iyi olurdu...

bence goruntu kalıtelıydı,o konuda sıkıntı var sanmıyorum:)

KSK-VTEC
09-07-2012, 18:33
Neyse arkadaslar anlasilan biz canli yayin olayini beceremiyoruz. Bir sonraki yarista canli yayin olmamasi icin elimden geleni yapicam. Canli yayinni begenmeyenleri bir sonraki yarisa bekleriz misafirimiz olursnuz.

edo typer
09-07-2012, 18:38
Neyse arkadaslar anlasilan biz canli yayin olayini beceremiyoruz. Bir sonraki yarista canli yayin olmamasi icin elimden geleni yapicam. Canli yayinni begenmeyenleri bir sonraki yarisa bekleriz misafirimiz olursnuz.

:D kurunun yanında yasıda yakıosun abı:D

KSK-VTEC
09-07-2012, 19:01
:D kurunun yanında yasıda yakıosun abı:D

Erdem sen benim ne is yaptigimi biliyorsn ben pazar gunu klub para kazansin ileride daha iyi seyler yapalim diye koca pazar pistte su sattim 50 kurusa. Canli yayİnda parali olsun diyense bendim bizimkilere soyledim 3000-4000kisi izlemis bana faydasi varmi yok ozaman parali yapalim bari faydasi olsun dedim oda fayda etmeDi ozaman bu yayin olayin kaldirmak en guzeli. Herkesete ayfon vardir herhlde tangodan yada facEtime dan herkes birbirine izletir olur biter.

shumi
09-07-2012, 19:02
ben yazacaktım sağolsun tolga yazmış,beceremediğimiz işi yapmamak en güzeli...takıldınız bir canlı yayına gerekli açıklamalar yapıldı bitti,bu kadar...bu işte muhattap alınacak kişiler olayın farkında daha neyi uzatıyosunuz anlam veremiyorum... işte bu duruma düşmemek için bende canlı yayını kaldırmak taraftarıyım hatta ekipteki çoğu arkadaşımda aynı kanıda bundan sonra yarışımızı yaparız gelen izler gelemeyen videolardan devam eder açıkca söylüyorum hiç hevesim kalmadı,sağolun yani

orcuns
09-07-2012, 19:12
vallaha ben tolga abinin yanındaydım Şaidim adam 50 kurusa su satmakla kalmadı 3 er 5 er veriyodu klup için bu yayın 10 numara bıle olsaydı bu yayın niye 3D değil kesin denirdi.

Low-Rider
09-07-2012, 19:19
vallaha ben tolga abinin yanındaydım Şaidim adam 50 kurusa su satmakla kalmadı 3 er 5 er veriyodu klup için bu yayın 10 numara bıle olsaydı bu yayın niye 3D değil kesin denirdi.

bu kadar abartmaya gerek yok

bugüne kadar yayın hep çok güzel şekilde ilerledi ben dahil herkeste tebrik etti , ben bir kez izleyebildim çok keyifli evden izlemek

pazar günü de uyandım giriyim izliyim dedim baktım problem var almadım o yüzden

problem illa ki olur kul yapısı.bazı eleştiriler yapıcı değil yıkıcı hakkaten onları görmezden gelin yapıcı eleştirilere odaklanın bence

ghibli06
09-07-2012, 19:22
bazı işlerin ne derece zor olduğunun bilincindeyiz, umarım yıkıcı eleştirilerle yapıcı eleştirileri birbirinden ayırabilirsiniz... yoksa burada sadece alkışlayanlar da yazabilir...

Alper_
09-07-2012, 19:22
bu konu çok uzadı..canlı yayının kusursuz olması için ellerinden geleni yapmışlardır ama olmayınca da olmuyor..sadece 30 kişi ücret ödemiş o tuhafıma gitti..sanırım 1 kişi ödedi 10 kişi izledi :)

KaanKY
09-07-2012, 19:28
:D beni silin:D

koşarak mı yaptın bunu memet :D

tebrikler iyisin iyisin

üntar
09-07-2012, 19:48
koşsam daha ıyısı olabılırdı:)) seneye daha ıyılerı ıns:)

@tolga; su satmıs bız elmamı topladık?:) hersey drag ıcın suda satarız colada:D

khan
09-07-2012, 20:27
rpmturk ekibi sizden allah razi olsun, sayenizde uluslararasi standartlara yakin duzgun organizasyonlari gorme ve yarisma sansini bulduk. canli yayin ise bulunmaz bir nimet ben 2 yaristir gelemedim evden seyrettim ve cidden cok memnun kaldim tabiki aksakliklar olacak gayet normal ama butunuyle herseyiyle mukemmel isler yapiyorsunuz elinize saglik.

edo typer
09-07-2012, 20:41
Erdem sen benim ne is yaptigimi biliyorsn ben pazar gunu klub para kazansin ileride daha iyi seyler yapalim diye koca pazar pistte su sattim 50 kurusa. Canli yayİnda parali olsun diyense bendim bizimkilere soyledim 3000-4000kisi izlemis bana faydasi varmi yok ozaman parali yapalim bari faydasi olsun dedim oda fayda etmeDi ozaman bu yayin olayin kaldirmak en guzeli. Herkesete ayfon vardir herhlde tangodan yada facEtime dan herkes birbirine izletir olur biter.

tabıkı abı bılıyorum,sırf sen deıl butun ekıp ıs guc sahıbı.. ısınden gucunden gerı kalmak pahasına ugrasıyorsunuz dıdınıyorsunuz..bırakın cebınıze para gırmesını,cebınızden oduyorsunuz.. zaten cebınıze para gırsede kımsede ıhtıyacı yok kaldı kı ben acık acık soylıyım para ıcın bu ıs yapılmaz.. o gunesın altında doyumsuz ınsanlara hızmet vermek ne kdr zordur bılırım..

vht konusunda herkes bılınclı davrandı benım pc olmadıgı ıcın eftyı yapamadım yarısta elden verırım dıe konusmustuk ahmet le (mınık) nasıp olmadı..

bu konuda da herkesın bılınclı davranması gerekır.. para verıldı dıe kımse ahkam kesmemelı.. bu ekıbı herkes tanıyor tıcarı bır heves gutmedıgı bılınıyor.. bılmeyende ogrensın.. ogrenmeyende para yatırmasın bu org. takıp etmesın..

bence abı bu canlı yayını bırakırsanız gercekten ızlemek ısteyenlerı cezalandırmıs olursunuz. bence ucret alınmaya dewam edılmelı ve canlı yayın devam etmelı..

saplar ayrılsın samanlar kalsın..ya herkes elını soksun tasın altına ya golge etmesin kostek olmasın.. otede bayılsın:icon_tup:

edo typer
09-07-2012, 20:44
rpmturk ekibi sizden allah razi olsun, sayenizde uluslararasi standartlara yakin duzgun organizasyonlari gorme ve yarisma sansini bulduk. canli yayin ise bulunmaz bir nimet ben 2 yaristir gelemedim evden seyrettim ve cidden cok memnun kaldim tabiki aksakliklar olacak gayet normal ama butunuyle herseyiyle mukemmel isler yapiyorsunuz elinize saglik.

ya korhan boyle bır rahatlık var mı:) turkıyenın heryerınden ısteyen ızleyebılıyor.. hasta olanı var,aılesını bırakamayanı var,ısı olanı var,uzak olan var.. herkese her yere canlı canlı ulasılmaya calısıyor ınsanlar.. dıdınıyor cabalıyor bıde azar ısıtıyorlar.. ıslerı ogretılmeye calısıyor.. aaa tamam herkes canlı yayın yapar herkes 10 numara yapar bu ekıp yapamaz.. bırakın kardesım sızden cacık olmaz denır eyvallah

kaldı kı aksaklık olmus ıstenmeden olmus.. hata olur bunu hazmetmek lazım..

KingoAtmo
09-07-2012, 20:46
Rpm ekibine, yarışa katılan araç sahiplerine izlemeye giden herkese teşekkür ederim, yine başarılı bir organizasyon olmuş, biz gelemedik bu kez kısmet se bir dahaki yarışa, vtspower ahmet panpamıda tebrik ederim :)

AşkınS.
09-07-2012, 21:15
önceki yayın olayı güzeldi ona devam edilse iyi olmaz mı ?
ben bu pazar denize gitmek için söz verdim olmadı yağmur yağdı evde kaldım izleyemedim..ki zaten kayıt yaptırmamıstım sırf deniz için..

ice
09-07-2012, 21:23
Organizasyon Cok güzeldi ellerinize Saglik arkadaslar.İlla ki aksaklıklar olacaktır ama zamanla çözülmeyecek seyler değil...Perşembe gunünden beri arabayi yetiştirmeye çalıştık.Jantlarim gelmediği halde sırf yarışmak için flans yaptırarak skyline'n jantlarini taktik.Cuma aksamı ayarımızı yaptık 2.3 bar bastık sorunsuz Garage donduk.Pazar sabahı lastiklerimi ısıttım ve ilk kalkışda tripelplate debriyjim su koyverdi.Neyse her iste bir hayır var dedim.Drag yapacagım demiştim ama yapamadım icimde ükte kaldı.Neyse belki Onumuzde ki ayki yarışa gelirim... Bu arada 1 ve 2. Viteste sararak debriyaj kaçırınca 3'e atıp bırakında bile 12 saniye yapmisim demek ki potansiyel var :)

ghibli06
09-07-2012, 21:23
tabıkı abı bılıyorum,sırf sen deıl butun ekıp ıs guc sahıbı.. ısınden gucunden gerı kalmak pahasına ugrasıyorsunuz dıdınıyorsunuz..bırakın cebınıze para gırmesını,cebınızden oduyorsunuz.. zaten cebınıze para gırsede kımsede ıhtıyacı yok kaldı kı ben acık acık soylıyım para ıcın bu ıs yapılmaz.. o gunesın altında doyumsuz ınsanlara hızmet vermek ne kdr zordur bılırım..

vht konusunda herkes bılınclı davrandı benım pc olmadıgı ıcın eftyı yapamadım yarısta elden verırım dıe konusmustuk ahmet le (mınık) nasıp olmadı..

bu konuda da herkesın bılınclı davranması gerekır.. para verıldı dıe kımse ahkam kesmemelı.. bu ekıbı herkes tanıyor tıcarı bır heves gutmedıgı bılınıyor.. bılmeyende ogrensın.. ogrenmeyende para yatırmasın bu org. takıp etmesın..

bence abı bu canlı yayını bırakırsanız gercekten ızlemek ısteyenlerı cezalandırmıs olursunuz. bence ucret alınmaya dewam edılmelı ve canlı yayın devam etmelı..

saplar ayrılsın samanlar kalsın..ya herkes elını soksun tasın altına ya golge etmesin kostek olmasın.. otede bayılsın:icon_tup:

maşallah saplar samanlar birbirine girmiş, ahkamlar kesilmiş... kusura bakmayın da biz de burada kimsenin emeğine saygısızlık etmedik, paralı oldu ticari oldu derken para kazanıyorsunuz demedim, ticari olmak demek 50 kuruş da olsa bir hizmet satmak demektir bunun da sorumluluğu vardır dedim... zaten paralı şifreli, gerekli güveni veremediğiniz bizler izlemeyiz, parasını yatıran yatırır izler buna kimin itirazı olabilir? yaptığınız güzelim organizasyona bu canlı yayın yüzünden gölge düşmesin diyoruz sap-saman ilişkisinin ortasında buluyoruz kendimizi :) kusura bakmayın ama İzmir ortamında birbirinizi tanıyorsunuz, ben çoğunuzu tanımasam bile şurada yazılanlarla bile ne tarz insanlar olduğunuzu az çok anlayabiliyorum, ne kimsede en ufak bir art niyet, ne para toplamak gibi bir niyet olmadığını çok rahat görüp anlayabiliyorum, sözlerimde o nedenle polemik olmasın diye başladım hep...

tekrar yazıyorum, şu anda tartışmasız TR deki en iyi drag organizasyonunu yapıyorsunuz, her şeyi bu kadar düzgün yaparken bir canlı yayın yüzünden kendinize laf getirmeyin...

saygılar hepinize...

_muhaRRem
09-07-2012, 21:34
muharremle meyve bıle soylemıstık:D toplam 13 oda aynı koridordan yanyana oda ayırmıstım.sonuc uyku yok sessızlık yok bıde mehtap cıktı:D

o mehtapi bulucam :)

GC8 GT
09-07-2012, 21:41
akıl vermek istememde, justin tv, ustream tv gibi broadcast siteleri gayet is goruyor.. yani illa kendi sunucunuz ve HD kalitesi olacak diye bisey de yok. kotu kalite olsun, kesinti olmasın zaten yeter o kadarı :) bu arada cok lafı gecmemis ama 2 turbo saxo arasındaki mucadeleden cok zevk aldım. gercekten cok iyiydi. boyle bi cekisme gormemistim..

B.Aktepe
09-07-2012, 22:34
RPM Race ekibi her zaman ki gibi çok güzel bir organizasyon düzenledi, akıcı ve hızlı bir şekilde organizasyon tamamlandı. Benim açımdan kusursuz bir yarıştı. Bizi çok güzel ağırladılar. Yarıştan ayrılırken görüşemediğimiz arkadaşlarımız oldu, Tek tek hepsine teşekkür ediyorum.

Drag sporu sizlerin sayesinde daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

Yarıştan önce son 3 gün uykusuz kaldık, başımıza türlü türlü küçükte olsa aksilikler geldi, ama hepsini aştık ve yarışa katıldık.İkinci yarışta sürücü deneyimim için benim açımdan güzel geçti daha az heyecan yaptım ve sonunda 2 ye atabildim :) 2. olduk.

Aracımın hazırlanmasında en büyük desteği veren Peak Garage Serdar usta ve ekibine, Parça tedariğimde yardımcı olan BRK Motorsports Burak ve Oğuz arkadaşlarıma, Ecu ayarımı yapan ve bana manevi destek olan can dostum Özgün'e, Yarıştan önce ve yarış anında beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma buradan çok teşekkür ediyorum.

Bu arada tabi, TR rekorlarını kıran ve geliştiren bütün ekipleri tebrik ediyorum. Özellikle Tork garage ve ekibi 9.35sn TR için çok güzel bir süre. Daha iyi sonuçlar gelmesini temenni ederim.

Colin McRae
09-07-2012, 22:49
RPM Race ekibine ve değerli yarışmacılarına binlerce teşekkür,ikidir katılıyorum ve evime mutlu olarak dönüyorum,bu sporun gelişmesine yardımcı olacak her oluşumun maddi yada manevi içinde olmayada her daim hazırım.arkadaşlarım binlerce tl döküp araç hazırlayacak ben 100 kuruş mazot yakıp gidip izlemeye erineceğim o zaman bana çok yazık,beni tanıyanlar bilir arkadaşım dediğim bir kişiyide hayatta yolda bırakmamışımdır ve satmamışımdır,aslada bırakmayacağım,bu spora gönül veren herkese tekrar teşekkürler.

!KO
09-07-2012, 23:03
ya cidden sacmalıyosunuz ben 21 yasındayım su yaptıgınızı yapmam kac yasındasınız yaw ayıp nerdeyse dolandırıldık diyeceksiniz

gecmıse bakın bu ulkede drag yarısı yoktu sanayinin içinde araba kaldırmıyomuydunuz ?

su pist olmasa 9.35 leri görürmüydünüz hayır ?

bu adamlar bedava kac yarıstır yayın yaptı enayilermiydi ?

paralı yapalım iyissini yapalım dediler mi evet ama bu yarış için değil bidahaki yarış için demediler mi ?kaç uyelık alındı 30 hem yanlarında olmuyosunuz hemde yok yayın gitti kesildi bedava izlediklerinize sayın

valla ben delirdim burda adamlar yapmıyoruz yayın deseler ki dediler sırf 30 kişi 10 lira verdi diye benım elımde kolamla yarıs ızleme zevkımı elımden alıyosunuz bunun ederi 10 liramıdır ?

adamlar dunya standartlarında pist yapıcaklar biz de yardım edicez bi şekilde o pistin ustunde biz tepıncez pc karısında elımızde kolayla bız ızlıcez gene yapıcı olalım biraz yoksa konyada geriden basıp fotoselden gecen arabaları ızlersınız :) oda 1 gun sonra youtube dan :)

SAYGIN
09-07-2012, 23:15
güzel organizasyondu emeği geçenlerin eline sağlık..

edo typer
09-07-2012, 23:23
maşallah saplar samanlar birbirine girmiş, ahkamlar kesilmiş... kusura bakmayın da biz de burada kimsenin emeğine saygısızlık etmedik, paralı oldu ticari oldu derken para kazanıyorsunuz demedim, ticari olmak demek 50 kuruş da olsa bir hizmet satmak demektir bunun da sorumluluğu vardır dedim... zaten paralı şifreli, gerekli güveni veremediğiniz bizler izlemeyiz, parasını yatıran yatırır izler buna kimin itirazı olabilir? yaptığınız güzelim organizasyona bu canlı yayın yüzünden gölge düşmesin diyoruz sap-saman ilişkisinin ortasında buluyoruz kendimizi :) kusura bakmayın ama İzmir ortamında birbirinizi tanıyorsunuz, ben çoğunuzu tanımasam bile şurada yazılanlarla bile ne tarz insanlar olduğunuzu az çok anlayabiliyorum, ne kimsede en ufak bir art niyet, ne para toplamak gibi bir niyet olmadığını çok rahat görüp anlayabiliyorum, sözlerimde o nedenle polemik olmasın diye başladım hep...

tekrar yazıyorum, şu anda tartışmasız TR deki en iyi drag organizasyonunu yapıyorsunuz, her şeyi bu kadar düzgün yaparken bir canlı yayın yüzünden kendinize laf getirmeyin...

saygılar hepinize...

bakın bende sızın soylemek ıstedıgınızı cok ıyı anlıyorum..

sız dıyorsunuz kı meblag onemlı deıl,1 kurus bıle talep etsenız ınsanların beklentısı buyur..

bende dıyorum kı bu talep edılen ucret tıcarı bır ıstek deıl.. gecen yarıs goruntu kotu denıldı,server doluyor cok ızleyen var yer yok denıldı.. rpm ekıbıde bunları cozmek malıyetlı,ztn cebımızden oduyoruz.. yardımcı olun kalıtelısını yapalım dedı.. bu yarısta goruntu kalıtesı superdı,sadece ılk baslarda sorun yasandı..

yanı odenen parayı hızmet satın almak gıbı deılde,yardım etmek gıbı gormelıyız dıyorum ben:icon_tup: bu adamlar ordan gelıcek parayı yıne oraya yatırmayı taahut edıyor bu demektır tıcaret yapmıyorlar..bızımde buna yardımcı olmamız gerekıyor yok olmayız dıyende golge etmesın dıorum..

sız golge edıyorsunuz demıyorum,sız tıcaretten bahsedıp beklentı olucagını yapıcı sekılde soylemeye calısıyorsunuz fark edıyorum..

ben dıger turlu dusunenlere golge etmesınler dıorum.. parayı odemezler ızlemezler kımse kımseyı zorlamıyor..

gecen yarısta ızlemek ısteyenler kalabalıktan ızleyemıyordu.. gercekten ızlemek ısteyenler fedakarlık yapsın,yardımcı olsun.. sapla sapan ayrılsın:icon_tup:

edo typer
09-07-2012, 23:33
bıde sunu unutmayın bu adamlar gercekten bu spora gonul verıyor..

kımın aklına gelırdı tr de vht lı pıst olucak?

araclar 8 sanıye ıcın hazırlanacak.. 2004ten berı 9 ıcın ugrasılıyor bu adamlar olcum sıstemını duzelttıler,gercı rekor kıran araclardan vht kullanmayan vardı (msky ve dp) ama onden ceker ıle rwd aracların derecelerı ortada..

msky ılk 9.9 yaptı ne degısmıstı mskyda? olcum sıstemı hatta ben o gun mskyında formda oldugunu sanmıyorum..

dp 9.3 yaptı 4 sılındır 6 mt ıcın dunyada sayılı bır sure.. neden olcum sıstemı..

msky eskıden yavas mıydı,zn,justy,btu bunlar 9 eskıden kosamazmıydı? ne degıstı.. olcum sıstemı:)

bu adamlar bunları basardı ve yetınmeyerek ılerletmeye calısıyorlar.. gecen yarıs vts power ahmet abı vht alıcam dedı adamlar kalktı ceplerınden odeyıp 100 mt vht yaptı pıstı..

yıne gecen yarıs canlı yayın kalıtesı kotu denıldı adamlar yardımcı olun kalıtelı yapalım dedıler ve yaptılarda.. kalıte superdı,sadece sıstem baslarda tam oturmadı..ben ınanıyorum kı bı daha kı yarısta canlı yayın sıstemı daha ıyı oturmus olucak,ondan sonra kınde daha da ıyı.. bu adamlar bu ısı sevkle yapıyor sevklerını kırmamak lazım..

bunları neden yazdım yok olcum sıstemı,yok vht.. cunku bu ekıp bu spora bırsey vermek ılerı goturmek ıcın calısıyor..bazı yerlerde yardım talep edıyorlar ve yardım edılmezse ayıptır..

sımdı bu adamlar canlı yayın yapmazsa nolucak?? onuda dusunelım:)

üntar
09-07-2012, 23:49
Bilal eylulde iyi hazirlan:D sen 2yi ararken ben hepsini kaybettim 4 le yetindim:D

Guzel ulkem adina tork garaja tesekkurler... İns bu ulkede nice 8ler diyelim...

KSK-VTEC
10-07-2012, 00:00
Bilal eylulde iyi hazirlan:D sen 2yi ararken ben hepsini kaybettim 4 le yetindim:D

Guzel ulkem adina tork garaja tesekkurler... İns bu ulkede nice 8ler diyelim...

memet sen bence navara ya rb26 swapla bence bırak vag grubunu artık:D

CGR328
10-07-2012, 00:41
Peki siyah supranın motorunda bi sıkıntı varmı? cumartesi günü antrenmanlarda olamadım beyaz typer cup kalkış yaptımı yaptıysa derecesi nedir?

ProdriveSTI
10-07-2012, 00:47
Supra'nın videosu yok mu hiç ?

Bilal abinin başlangıç noktasına dönerken ki videosunda Supra lastik ısıtıyordu o videoyu çeken olmuştur inş.

hsyn_çvk
10-07-2012, 07:55
şurdaki canlı yayın ve canlı yayın hakkında yapılan eleştirileri okudukça enayi olduğumu yada klup olarak enayi olduğumuzu hissediyorum

ilk defa bu kadar açık ve sert yazıcam;

- tutturulmuş 10 tl de 10 tl madem kimse 10 tl'de deil neden ücretsiz yayın 4000 kişi tarafından izlenirken 10 tl olunca 30 kişiye düştü? aradaki 3970 kişilik fark nerdeydi?

-rpmtürk olarak yaş ortalamamız 30 yaş civarıdır ve herkes ya kendi ticarethanesinin sahibidir yada çalıştığı yerde mevki sahibidir,biz ailemizle eşimizle geçirebileceğimiz pazar gününü bu spora adamışken,bırakın para kazanmayı herkes cebinden para harcarken üstüne şimdiye kadar hiçbir ücret ödemeden evinde yarışını keyifle izlemiş bir şahıs kalkıpta bana 1-2 kesintiden ötürü laf söledimi işin rengi değişiyor arkadaşlar

-bize eleştiriler kendinizi geliştirmeniz için diyenler olmuş "bundan önceki yarışlarda yaptığımız canlı yayınlarda kesinti gene oluyordu ama kimse bu tarz konuşmuyordu yada kendimizi geleştirelim diye eleştiri yapılmıyordu,ne deiştide böle oldu cevap belli yayın 10 tl oldu"

-bu yayın konusu hakkında yorum yada geyik yapan arkadaşlara burdan sesleniyorum,madem 10 tl aldıkmı iş ticaret oluyor beklenti artıyor biz yarışmacılardan katılım ücreti alıyoruz yani ticaret yapıyoruz sizlerin mantığına göre ama yarış sonrasında para kazanmak beklentisine girmemiz gerekirken bi bakıyoruz bırakın para kazanmayı herkesin cebinden -300,-500 para çıkmış,kara başkanın mesajında belirttiği üye olduktan 8 dk sonra 10 tl üyelik ücretini geri isteyen ve bunun açıklamasınıda karşılığını alamıyorum şeklinde yapan arkadaşın mantığı ile hareket edip bizde yarışmacılardan para alıyoruz yani ticaret yapıyoruz ama her ticaretimizin sonunda zarar ediyoruz yani karşılığını alamıyoruz yapmayalım o zaman bi daha yarış mı diyelim?

-henüz rpmtürk ekibi olarak yarış değerlendirmesi amacı ile bir toplantı yapılmadı fakat diğer üyelerimizden "KSK-VTEC,KARA BAŞKAN,ALPR,SHUMİ" gibi bende oyumu CANLI YAYIN YAPILMAMASI konusunda kullanıyorum ve bir dahaki yarışa CANLI YAYIN YAPILMAMASI için elimden geleni yapıcağımıda belirtiyorum,çok isteyen çok arzulayan bundan önceki yarışlarda olduğu gibi çıkar gelir misafirimiz olur,yayın kesintisi derdi olmadan,canlı canlı araçları izlemiş olur,hem bölece 10 tl'side cebinde kalmış olur

herkese iyi forumlar iyi günler

ghibli06
10-07-2012, 08:08
şurdaki canlı yayın ve canlı yayın hakkında yapılan eleştirileri okudukça enayi olduğumu yada klup olarak enayi olduğumuzu hissediyorum

- tutturulmuş 10 tl de 10 tl madem kimse 10 tl'de deil neden ücretsiz yayın 4000 kişi tarafından izlenirken 10 tl olunca 30 kişiye düştü? aradaki 3970 kişilik fark nerdeydi?

-rpmtürk olarak yaş ortalamamız 30 yaş civarıdır ve herkes ya kendi ticarethanesinin sahibidir yada çalıştığı yerde mevki sahibidir,biz ailemizle eşimizle geçirebileceğimiz pazar gününü bu spora adamışken,bırakın para kazanmayı herkes cebinden para harcarken üstüne şimdiye kadar hiçbir ücret ödemeden evinde yarışını keyifle izlemiş bir şahıs kalkıpta bana 1-2 kesintiden ötürü laf söledimi işin rengi değişiyor arkadaşlar

-bize eleştiriler kendinizi geliştirmeniz için diyenler olmuş "bundan önceki yarışlarda yaptığımız canlı yayınlarda kesinti gene oluyordu ama kimse bu tarz konuşmuyordu yada kendimizi geleştirelim diye eleştiri yapılmıyordu,ne deiştide böle oldu cevap belli yayın 10 tl oldu"

-bu yayın konusu hakkında yorum yada geyik yapan arkadaşlara burdan sesleniyorum,madem 10 tl aldıkmı iş ticaret oluyor beklenti artıyor biz yarışmacılardan katılım ücreti alıyoruz yani ticaret yapıyoruz sizlerin mantığına göre ama yarış sonrasında para kazanmak beklentisine girmemiz gerekirken bi bakıyoruz bırakın para kazanmayı herkesin cebinden -300,-500 para çıkmış,kara başkanın mesajında belirttiği üye olduktan 8 dk sonra 10 tl üyelik ücretini geri isteyen ve bunun açıklamasınıda karşılığını alamıyorum şeklinde yapan arkadaşın mantığı ile hareket edip bizde yarışmacılardan para alıyoruz yani ticaret yapıyoruz ama her ticaretimizin sonunda zarar ediyoruz yani karşılığını alamıyoruz yapmayalım o zaman bi daha yarış mı diyelim?

-henüz rpmtürk ekibi olarak yarış değerlendirmesi amacı ile bir toplantı yapılmadı fakat diğer üyelerimizden "KSK-VTEC,KARA BAŞKAN,ALPR,SHUMİ" gibi bende oyumu CANLI YAYIN YAPILMAMASI konusunda kullanıyorum ve bir dahaki yarışa CANLI YAYIN YAPILMAMASI için elimden geleni yapıcağımıda belirtiyorum,çok isteyen çok arzulayan bundan önceki yarışlarda olduğu gibi çıkar gelir misafirimiz olur,yayın kesintisi derdi olmadan,canlı canlı araçları izlemiş olur,hem bölece 10 tl'side cebinde kalmış olur

- burada yazanların da özellikle Ankara'nın çoğunu tanıyorum, onlar da iş güç mekan ticarethane sahibi, aralarında 10 tl nin hesabını yapan da yok parasını isteyen de... insanlar pazar 10-11 den itibaren sormaya başladı canlı yayın ne zaman diye... kulübünüzden hiç bir açıklama gelmedi, ne yapsalardı? olmayan yayına para mı yatırsalardı? kulüpten biri çıkıp da 'arkadaşlar canlı yayın saat 1 de başlayacak' dese insanlar para yatırıp satın alacaklardı ama zaten üye arkadaşlar bırak izlemeyi siteye bile giremedi, saat 3-4 gibi canlı yayın olacak 2 saat sürecek diye bir açıklama mı oldu? hala insanların 10 lira derdinde olduğunu zannediyorsunuz ya ben bir şey demiyorum artık size, kalkışlar yapılırken çoğunluk arkadaşlarının kardeşlerinin yarışlarını izleyemezken burada sitem dolu şeyler yazmasını 'alın 10 tl nizi konu kapandı, size bundan sonra yayın falan yok!' diye cevaplamak böyle bir organizasyonu yapan ekibe yakıştı diyorsanız size hayırlı olsun iyi yarışlar...

senna
10-07-2012, 08:11

yapıcı eleştirileri yıkıcılardan ayırırsanız iyi olur, kimse 10liranın peşine düşmez para değil maksat yardım, bende yatırmadım işim vardı 2 gibi geldim sorun olduğunu gördüm göndermedim, bunun parayla pulla alakası yok hiç gitmediğim piste vht için para gönderdim 10 liradanmı kaçacaz

hsyn_çvk
10-07-2012, 08:14
eşini dostunu yakın arkadaşını izlemek isteyen artık piste gelicek misafirmiz olucak,ona destek vericek onun heyecanını bölüşücek,işte en güzel hizmeti sunuyoruz insanları birbirlerine destek olmasını ve yakınlaşmasını sağlıyoruz..

ahk
10-07-2012, 08:19
boşuna uzuyor kimse bu işte para kazanmadığı için belkide 10TL lafı rahatsız etmiştir. Bence canlı yayın devam etmeli ama yarıştan 2 gün önceye kadar güvenip para yatıranlar için yapılmalı.
Barış yarışta canlı yayınla o kadar çok uğraştı ki sitede sonuçlar vs. için yapmamız gereken değişikliklere hep geç müdahele edebildik. (tüm şifreler onda olduğu için)
Daha fazla gerilmenin anlamı yok hatta o gün karabaşkan'ın k.çından akan terin karşılığı 10 değil 10000 bile olamazdı.

ghibli06
10-07-2012, 08:21
keşke Ankara'ya bu kadar uzak olmasa diyoruz zaten biz de, şöyle sahil bölgesinde 2 gün haftasonu geçirmek üzerine bir de arkadaşlarımızı pistte izlemek hatta katılmak istemiyor muyuz sizce? hani diyorsunuz ya yaş ortalamamız 30 civarı diye işte maalesef o yaşlara gelince işinizin gücünüzün bütün yükü üzerinizde oluyor kıpırdayamıyorsunuz, hatunu alıp gelelim dedim günü birlik yorucu olur dedi kaldık evde... olaylara biraz daha geniş açıyla bakmanızı rica ediyorum, bir kere 10TL konusuna takılmayın, uçak biletlerini bile araştırdık son dakika gitsek mi diye herhalde orada yarış izlemenin bir Ankara'lıya maliyetini yazmama gerek yok...

10 TL değil herhangi bir mebla karşısında yarışı sorunsuz izleyebilmeyi isterdi herkes, zaten sizin önerdiğiniz buydu değil mi yanlış mı hatırlıyorum?

gurcell
10-07-2012, 08:25
Bu son yazilan yazi hic hos olmadi . Buradaki kimse 10 liranin pesinde degil. Biz yarisi izleyemedik diye uzuluyoruz.

İs guc sahibi insanlar vs demissin de, bilmem inanir misin ama yarisi izleyemedigi icin uzulen insanlarin benim tanidim buyuk bir cogunlugu oraya 5 kamerali sistem bile kurduracak kadar imkan sahibidir.

Sizlere yapilan elestirilere olgunluk gosterip cevap vereceginize , yeri geldiginde sert cevaplar veriyorsunuz.

Cok guzel bir yaris oldu orada , yaris acisindan her sey cok guzeldi, ama insanlari beklenti icine siz soktunuz hatirlatirim. 720x568 cozunurlukte yayin olacak vs. Diye.

Ben daha onceki yarisin konusuna yazdim. Sunucu mu istiyorsunuz? Akhisara 4 cpulu 16 cekirdekli makine yollayim, yayini ondan yapin dedim, yok macbook yeterli dediniz.

Tekrar yaziyorum, bir dahaki yaris icin sunucu isterseniz yollarim, illa mac olsun diyorsaniz 2.7 ghz dual g5 mac yollayim. Yarisi full hd kayit edelim diyorsaniz iomega veya isilon storage yollayim. Metinalan da yazmisti reji sisteminizi kurayim diye, ona da gerek yok gibi bir sey soyledi kara baskan.

Biz size bu kadar yardim etmek isteyelim, karsiliginda da 10 liranin pesin dusen adamlar mi olduk yani?

senna
10-07-2012, 08:27
burada yüz yüzeyiz birbirimizi tanıyoruz 1 aydır anamı babamı görmedim pazar günü yanlarına gideceğime yarış var diye evden çıkmadım 15dk okul arkadaşımın düğününe gittim geldim geldim yayın gitmiş, 10 lira vs değil olay

XoR
10-07-2012, 08:30
Eğer bedava olsaydı ve bu şekilde yayın kesilmeleri, donmalar vs gibi etkenler olsaydı ben yine aynı şeyi yapacaktım X tuşuna basıp sekmeyi kapatacaktım forumdan takip edecektim. Ücretsiz olan yarışta da aynı şeyi yaptım donma takılma vs olduğunda kapattım gittim forumdan takip ettim.

Yani 10 TL veya ücretsiz olmuş fark etmiyor. Yayın sıkıntılı olduğunda insanlar 1-2 dk uğraşıp sonrasında farklı şeylerle ilgilenmeye başlıyorlar zira foruma o anda orda olan kişilerce süreler vs canlı canlı hatta bazı anlarda Rpm sayfasından dahi hızlı post ediliyor.

Kimse 10 liranın peşinde değil anlamadığınız nokta bu. Herkes izleme devamlılığının peşinde.

Aynı şekilde bende ömrümde Akhisarın içinden geçmedim bırak pisti görmeyi ama Vht için yardımda bulundum. Bunu yaptığım için ben enayimi oldum şimdi ? Hayır ! bu işe bir destek vermiş oldum bütçem dahilinde. Sizlerde imkanlarınız dahilinde yapın bence sizin cebinize yansımasın artık.

gurcell
10-07-2012, 08:34
Sunu da ekleyim. Yayini 3g uzerinden yapiyorsunuz. E oradaki turkcell'in 3g hucresinin eti me budu ne? Oraya 100 kisi gelip cebinden 3g ile nete girse baglanti kopmasi normaldir. Turkcell kablo cekebilecegi yerlere 16 mbit sdh getirir, kablo ile ugrasmamak icin ise yakin baska bir cell uzerinden radio-link ile 4 mbit tasir kenar baz istasyona. Siz istediginiz kadar hucreye 3g ile gidin , borunun ucu tikali.

Hic mi yakinlarda adsl olan bir ev veya otel? Oraya wireless gidelim. Bende middleeast innovations wireless kartlar var, 4 km mesafeli. Yollarim size...

ahk
10-07-2012, 08:37
artık 10 TL yazmayın lütfen herkes birbirini yanlış anlıyor yanlış şeylere takılıyor.
Bi dahaki yarışa canlı yayın olması için elimden geleni yapıcam reji sistemi için yardımcı olabilecekte varmış yani bitiş çizgisinede kamera konabilir.
Uzatmaya gerek yok bi dahaki yarışa herşeyi telafi edicez umarım.

mr.korhan
10-07-2012, 08:38
Uzun bir yazı biraz sakinlikle okumanızı tavsiye ederim.ben işlemi iptal ettirenlerden biriyim yani o parayı sorgusuz ödeyen 30 kişiden biriyim.herneyse iptal sebebimize gelelim,pazar günü geçtik pc karşısına pek çok insan gibi. kimi tabletlerden geçti, ödeme yapamadı vs..neyse uzatmayalım ödemeli olduğunu öğrendik tabiki dedik ödeyelim hemen. bu ödeme neyin nesidir kimdir, kime gider ,nerede işe yarar en az sizler kadar bilincimiz olduğu için sorma gereği duymadık tabikide..ykb post seçilmiş ödeme sistemi olarak. ykb post doğrulama mesajını göndermemekte ısrarcılık yaptı,tahmini 20dk onunla uğraştık.bu esnada 1.sınıf bitti. ardından siteyi kontrol ediyorum kimileri ykb post sistemine bela okuyor. kimileri yayın yok diyor kimisi ben kayıt ekranını açtım çok şükür diyor..f5 yapıyorum yine yayın yok postları geliyor.velhasıl kelam bir iki kart değiştirdikten sonra mesajım geldi. girdim mesajı. bu sefer ödemenin çekildiği ykb nin mavi ekranda takıldımı site.!? yani o para o anda çekildimi, çekilmedimi, yada bilemeyiz ykb yüzünden kaç kere çekildi belirsiz..bu aralarda sınıf 3 ilk kalkışları başladı biz halen yarış kaydı oluşturmaya çalışıyoruz.zaten en sevmediğim iştir kredikart ve web işi.aradım bankayı bu işlem gerçekleştimi diye gerçekleştiyse kaç kere gerçekleşti diye. bu esnada sitede halen bi açıklama yok tabi..diğer tarafta yarışlar bitiyor biz bankanın müziğini dinliyoruz ,zira karşımızda arkadaşlar sorun varsa şuna ulaşın denmiyor..cepten akhisardaki arkadaşları arıyorum ne yarış alemde diye ,şu an kalkıyorlar diyor..dolayısıyla izleyememek daha kaydı oluşturamamak insanda acelecilik yaratıyor.ardından bir postta kara başkanı görüyorum, kendisini tanımıyorum sanırım yetkili diyorum mesaj atıyorum bir bakarmısın kayıt olmuşmu diye ,, tabi bu arada tamamını eşimle biryere gitmek zorunda olduğum ve zaten izleyemeyeceğim bir yarışın sadece arkadaşlarımla olan ilk 3 kısmını kaçırıyorum ve sistemin oturmadığından bahsediyorum..şimdi birisi psikoloji olarak o saatleri kendi yerine koysun 10 tl yi dileyen herkesin hesabına şu anda gönderirim.mevzu o değildir.sisteme tepkimdir..keza çoğu kişi "aa paralımı lan, boşver abi bedava telefon var ararız canlı kontack kurarız" derken ben para ödeyip para ödeme ekranı belirsizliğinden iptal ettirdiğim bir işlem var..ne yapayım iptal ettirmeyeyimmi ? :) bununla ilgili izin almam gereken birimi var ? ben kartı bile güvenlik sebebiyle iptal ettirmeyi düşünen biriyim hepsiburadaki alışveriş sebebiyle..netice olarak bütün sorunları detaylı anlattımki gelecek yarışlarda bu tarz bişeyin önüne geçilebilsin diye. zaten zamanımız müsade ederse ankaraya v.s. geldiğimiz gibi bizde çıkar piste geliriz arkadaşlarla sohbet ederiz yada aracımızı hazırlarız.kimseye tepkim yok yanlış anlaşılmasın ,kara başkanada rpm ekibinede tekrar teşekkür yardımları ve çabası için. umarım anlaşılmıştır.Syg.

TaGo
10-07-2012, 08:39
Bence yayın paralı yapılacaksa; bu yayın profesyonel bir işletmeye devredilebilir ( profesyonelden kastım, bu iş amatörce olmuş değil. Yani yayın hakkı satılabilir bir yayın firmasına anlamında). Gelecek hasılattan pay verilebilir. Olası bir hata yaşandığındada sorumlusu o ekip seçilir. Bu vesile ile hem para kazanılır hemde olası rahatsızlıkların önlemi alınmış olur... Tamamen şahsi fikrim. Alıpta geçen hafta izledinmi derseniz "hayır " çeşmede beach deydim.

ahk
10-07-2012, 08:40
sorunun 3g olduğu belli ama en yakın yer 400-500 metre mesafede bi havuz orda dsl var mı bilmiyorum ama belki telekom 2-3 günlüğüne (eğer telefon hattı geçiyorsa) dsl hat kiralar. Ayrıntısı hakkında hiç bilgim yok ama bi aralar kiralık bu tarz şeyler okumuştum.

TaGo
10-07-2012, 08:43
Hakan; adamların işi yarış düzenlemek baba. Yapıyorlarmı yarışı??? gayet güzel yapıyorlar. Bir ekipten herşeyi beklememek lazım. Dediğim gibi bu konuda daha uzman bir çekim ekibine verirsin parayı. Hem RPM yarışına daha fazla vakit ayırır. Hem diğer ekip kendi dalındaki profesyonelliğini ortaya koyar.

Bu arada 8 Temmuz çok kritik bir tarihti. Hem milletin KPSS si vardı, hem İzmirliler bu tarihte yarışa iştirak etmezler. Çok sıcak herkes yazlığına gidiyor. İzleyici sayısınında yarışçı sayısınında belirli bir seviyede kalma nedenide budur. Eylülde olacak bir yarışta tv den dahi izleyen 1000 leri bulur bence.

ahk
10-07-2012, 08:44
Ligtv'ye üye olurken maçtan 3 dakika önce veya maç sırasında üye olmuyoruz. Canlı yayın sorunları çözülmeye çalışılırken bi yandan da ödeme yapma sorunları yaşayanların sorunlarıyla boğuşuldu. Bu da bi ders oldu yarış kayıtları gibi belirli süreden sonra canlı yayın kaydına izin verilmemeli.

ahk
10-07-2012, 08:49
Tarkan izleyici sayısı ve araç sayısı böyle bi gün için çok çok iyiydi.
Canlı yayını prof. bi ekibe veremezsin çünkü adam diyecekki bana garanti 5000TL verin e bu parayı verdin 500 kişi kayıt olmazsa ne olucak. Veya yarışta problem oldu 500 kişiden 200'ü parayı geri istedi e adamlarla anlaşma yapıcaksın adam parasını alıcak zarar gene sana.
Eğer canlı yayını rejili vs. yaparım sözleşmeye kesin para bölümü koymam diyen prof. bi ekip varsa hemen görüşelim. Reji sistemi kameralar bağlantılar ve elemanlarını 300TL göndericek kişi zor bulunur.

Low-Rider
10-07-2012, 08:52
Önce ki yarışlarda ki izleyici sayısı tekil izleyici sayısı mı yoksa ben 10kere girdim çıktım açtım kapadım onuda mı sayıyor?

Bilmediğim , merak ettiğim içni soruyorum.

TaGo
10-07-2012, 08:58
Tarkan izleyici sayısı ve araç sayısı böyle bi gün için çok çok iyiydi.
Canlı yayını prof. bi ekibe veremezsin çünkü adam diyecekki bana garanti 5000TL verin e bu parayı verdin 500 kişi kayıt olmazsa ne olucak. Veya yarışta problem oldu 500 kişiden 200'ü parayı geri istedi e adamlarla anlaşma yapıcaksın adam parasını alıcak zarar gene sana.
Eğer canlı yayını rejili vs. yaparım sözleşmeye kesin para bölümü koymam diyen prof. bi ekip varsa hemen görüşelim. Reji sistemi kameralar bağlantılar ve elemanlarını 300TL göndericek kişi zor bulunur.

Hakan bak akıl vermek gibi olmasın. Bu sitemizde bu işler ile ilgilenen kardeşlerimiz mevcut. Mesela prof çekimler yapan Türk-Look die bir arkadaş vardı. Buğra Akpınar var ama evet o değişik bir formatta zaman ayıramayabilir. Dahada vardır. Yani bu organizasyona hem keyifle gelecek hemde kendi prestijinide ortaya koymak isteyecek arkadaşlarımız mevcuttur. Bence dediğimi kestirip atmayıon. Açılır bir konu "... tarihli rpm drag yarışının yayınını yapmak isteyen kişiler bizle görüşsün" diye. Mutlaka ortaya bir data çıkar.

KSK-VTEC
10-07-2012, 09:19
Bu son yazilan yazi hic hos olmadi . Buradaki kimse 10 liranin pesinde degil. Biz yarisi izleyemedik diye uzuluyoruz.

İs guc sahibi insanlar vs demissin de, bilmem inanir misin ama yarisi izleyemedigi icin uzulen insanlarin benim tanidim buyuk bir cogunlugu oraya 5 kamerali sistem bile kurduracak kadar imkan sahibidir.

Sizlere yapilan elestirilere olgunluk gosterip cevap vereceginize , yeri geldiginde sert cevaplar veriyorsunuz.

Cok guzel bir yaris oldu orada , yaris acisindan her sey cok guzeldi, ama insanlari beklenti icine siz soktunuz hatirlatirim. 720x568 cozunurlukte yayin olacak vs. Diye.

Ben daha onceki yarisin konusuna yazdim. Sunucu mu istiyorsunuz? Akhisara 4 cpulu 16 cekirdekli makine yollayim, yayini ondan yapin dedim, yok macbook yeterli dediniz.

Tekrar yaziyorum, bir dahaki yaris icin sunucu isterseniz yollarim, illa mac olsun diyorsaniz 2.7 ghz dual g5 mac yollayim. Yarisi full hd kayit edelim diyorsaniz iomega veya isilon storage yollayim. Metinalan da yazmisti reji sisteminizi kurayim diye, ona da gerek yok gibi bir sey soyledi kara baskan.

Biz size bu kadar yardim etmek isteyelim, karsiliginda da 10 liranin pesin dusen adamlar mi olduk yani?
Elestrilere olgnlak cevapmi sadce baris 3 kere ozur dilEdi ayni sekilde slcuk eroll gunay da biz alttan aldikca ozur dileyiP kacamzsiniz diye uste cikildi yeter ama sorunun 10 tl olmadgini bizde biliyoruz farkindayiz beceremedigimizide soyledik daha ne isteniyor anlamadim . Cok isteyen varsa pist orda yaris tarihinde getirir ekipmanini yapar canli yayini en azindan bizim uzerimizden bir yuk kalkar

miniks
10-07-2012, 09:19
Peki siyah supranın motorunda bi sıkıntı varmı? cumartesi günü antrenmanlarda olamadım beyaz typer cup kalkış yaptımı yaptıysa derecesi nedir?

Herkes oyle zannetti ama hicbiri degilmis

Dun bakildi debriyaji yetersiz zaten videosuda mevcut sesini dinlersen cozuceksin cagri

Bir sonraki yarisa tam olarak gelicek insallah oda yeni ilk defa katildi bir kac parcasinin draga dayanmamasi normal deneye deneye antreman yapa yapa butun taslar yerine oturucak insallah

Erol
10-07-2012, 09:21
beyler hadi hep beraber uzatmayalım bu konuyu artık,yeter burda kalsın

rica ediyorum.

birdahaki yarışa canlı yayın olursa ve paralı olursa söz ben madur olanların maduriyetini gidericem.

canlı yayın olmazsada buyrun gelin c.tesi gününden misafirperverligimizin tadını çıkarın;)

hepimiz biliyoruz ki internet ortamında ufacık pireler deve oluyor-olabiliyor.

konu uzadıkça sarpada sarıcak biliyorum o yüzden burda noktalıyalım.

bizdenden kimse lütfen canlı yayın ile ilgili birşey yazmasın kendi aramızda bu konuyu hallederiz.

Tugral
10-07-2012, 09:23
Öncelikle yayın hakkında şunu belirteyim. Akhisarda dragların olduğu yerde 3g diye bir olay yok. Var olarak görenlerde ucundan kıyısından görüyordur. Ben telefonumdan nete girmede bile sıkıntı çektim aklıma yayını nasıl yapıyorlar acaba diye soru takıldı. 8-9 senedir bu işlerin içerisindeyim ama karışmak istemedim çok bilmiş gibi. 3g Yayın yapabilmek için Turkcellden destek alabilirsiniz mobil araçları güzel bir dilekçe sonrası belki bedava belkide cok cüzzi bir fiyata oraya gelir . Yayınında kralını yaparsınız. Biz kendi internet televzyonumuzda bu yöntemi çok izledik. Aksaklık olur ben 9 senedir yaptığım canlı yayınlarda full yapılı bir rejide bile binlerce sorun yasadık. Yayıncılık zordur stres olursun en basitinde bile normaldir kafanıza takmayın. Gelelim profesyonel bir firmaya devretme işine. Akhisardaki o yarışı hiçbir firma cüzzi bir miktara gelipte çekmez. Canlı zaten vermez Turksata cıktığın anda saatlik sayaç başlar. Süreyi tutturamazsan turksat hizmetini kapatır sen daha 3. sınıfları kostururken yayın biter... Eğer birdahaki yarışlara gelirsem elinizdeki kamerayı gördüm hdv1000p var. Ben size ona uygun bir masa getirebilirim dilerseniz. Birde şirketin işi o gün yoksa Panasonic p2 ie daha başarılı bir görüntü aktarımı yaparız çift kamera olur.

ahk
10-07-2012, 09:25
Hakan bak akıl vermek gibi olmasın. Bu sitemizde bu işler ile ilgilenen kardeşlerimiz mevcut. Mesela prof çekimler yapan Türk-Look die bir arkadaş vardı. Buğra Akpınar var ama evet o değişik bir formatta zaman ayıramayabilir. Dahada vardır. Yani bu organizasyona hem keyifle gelecek hemde kendi prestijinide ortaya koymak isteyecek arkadaşlarımız mevcuttur. Bence dediğimi kestirip atmayıon. Açılır bir konu "... tarihli rpm drag yarışının yayınını yapmak isteyen kişiler bizle görüşsün" diye. Mutlaka ortaya bir data çıkar.

hiçbişeyi kestirip atmıyorum ama sen canlı yayın, reji ,jimmy vs. olaylarını fazla küçümsüyorsun. Buğranın güzel videoları olabilir ama reji veya jimmy ile çekilmiş olanı yok sanırım.
Hiçbir prof. gelip bu işi yapmaz. Yaparım diyen varsa hemen evet denir.

Dino®
10-07-2012, 09:27
Önce ki yarışlarda ki izleyici sayısı tekil izleyici sayısı mı yoksa ben 10kere girdim çıktım açtım kapadım onuda mı sayıyor?

Bilmediğim , merak ettiğim içni soruyorum.

10 Haziran 2012 yarışında canlı yayın tüm gün tekil izleyen kişi 2900 küsür dür

Tugral
10-07-2012, 09:28
hiçbişeyi kestirip atmıyorum ama sen canlı yayın, reji ,jimmy vs. olaylarını fazla küçümsüyorsun. Buğranın güzel videoları olabilir ama reji veya jimmy ile çekilmiş olanı yok sanırım.
Hiçbir prof. gelip bu işi yapmaz. Yaparım diyen varsa hemen evet denir.

İnanın yapmayı çok isterim ama reji+jimmy+eleman 3 araba demek bana. orda koştur et elemanların parası bana çok tuzlu olur. Az yakın biryer olsa keşke

alpr
10-07-2012, 09:31
Arkadaşlar ortalık gereksiz yere çok geriliyor, bu canlı yayın olayı yaptığımız organizasyonun önüne geçmeye başladı.
Biz RPMTÜRK ekibi olarak orada uğraşan en fazla 15 kişiyiz, hepimiz birbirimizi çok eskilerden tanıyoruz. Orada pist ortamında herşey seyyar, kurulu bir düzen veya bir bina yok. Bu arkadaşlar Karabaşkan (Barış)ın canlı yayını sorunsuz yapmak için çırpınışını canlı bir şekilde gördüğü için böyle sert tepkiler verebiliyor. Lütfen kendinizi o insanların yerine koyun.
Bizde hata yok mu evet var sizleri bir beklenti içerisine biz soktuk, bu işi ilk biz yaptık ve insanoğlu konfora çabuk alışıyor. Alıştıkları bu konfor ellerinden alınınca kızıyor normal olarak.
Ama unutuyorsunuz biz amatörüz hata yapıyoruz, sinirleniyoruz ve bazı şeyleri beceremiyoruz buda çok normal.
Biz aslında RPMRACEEVENTS olarak hepimiz birlikteyiz bu yarışları bu kadar güzelleştiren bizler olduğumuz kadar yarışçılar ve izleyicilerdir. Hepsi birbiri ile bağlantılı şeyler. Burada abilerimiz ve kardeşlerimiz var herkes birbirine destek olursa bu işi ileri taşıyabiliriz. Malesef burası bi USA veya Yunanistan değil o yüzden federasyon veya büyük kurumsal firmaların (bridgeston,shell,opet vb) desteği yok. Bu işi ya hep beraber tartışarak, anlaşarak,destek olarak ve bazı şeylere de göz yumarak devam ettiricez ya da bu iş olmayacak.
Bu yüzden RPMTÜRK yöneticisi olarak sizleri alıştırdığımız bu konfordan mahrum bıraktığımız için kusura bakmayın. Bu sene bir yarış daha kaldı onda da teknik yetersizlikten (parasızlıktan) dolayı yayın yapılmasını bende onaylamıyorum. Bir dahaki sezona eksiklerimizi giderebilirsek olabilir.
Son olarak unutmayın arkadaşlar bizler amatörüz hobi olarak yapıyoruz bu işi. 10 Tl den bahsetmeyeceğim bile biz onu gereksiz izleyenlerden arındırmak için yaptık, gelen parayıda ekipmana yatıracaktık, talep düşük olunca o işte yattı :)
Artık şu canlı yayın polemiği kapansın ortada yapılan bi iş var, rekorlar var. Bunları konuşmak bizi daha ileriye taşır düşüncesindeyim.
Saygılar...

Renç
10-07-2012, 09:36
Öncelikle yayın hakkında şunu belirteyim. Akhisarda dragların olduğu yerde 3g diye bir olay yok. Var olarak görenlerde ucundan kıyısından görüyordur. Ben telefonumdan nete girmede bile sıkıntı çektim aklıma yayını nasıl yapıyorlar acaba diye soru takıldı. 8-9 senedir bu işlerin içerisindeyim ama karışmak istemedim çok bilmiş gibi. 3g Yayın yapabilmek için Turkcellden destek alabilirsiniz mobil araçları güzel bir dilekçe sonrası belki bedava belkide cok cüzzi bir fiyata oraya gelir . Yayınında kralını yaparsınız. Biz kendi internet televzyonumuzda bu yöntemi çok izledik. Aksaklık olur ben 9 senedir yaptığım canlı yayınlarda full yapılı bir rejide bile binlerce sorun yasadık. Yayıncılık zordur stres olursun en basitinde bile normaldir kafanıza takmayın. Gelelim profesyonel bir firmaya devretme işine. Akhisardaki o yarışı hiçbir firma cüzzi bir miktara gelipte çekmez. Canlı zaten vermez Turksata cıktığın anda saatlik sayaç başlar. Süreyi tutturamazsan turksat hizmetini kapatır sen daha 3. sınıfları kostururken yayın biter... Eğer birdahaki yarışlara gelirsem elinizdeki kamerayı gördüm hdv1000p var. Ben size ona uygun bir masa getirebilirim dilerseniz. Birde şirketin işi o gün yoksa Panasonic p2 ie daha başarılı bir görüntü aktarımı yaparız çift kamera olur.

Allah razı olsun Tuğral.
bu organizasyonda Turkcell'in garip bir cihazını kullandık, 3g'nin çekmediği yada zor çektiği yerde bile 5mbit civarında upload hızı yakaladık..
Pazar'a kadar testlerde herşey süperdi. Tüm cihazlar tam performans sergiledi,
ama
Pazar sabahı sebebi bilinmeyen şekilde bir sıkıntı oldu, nitekim Barış verdi coşkuyu... naptı netti düzeltti bir şekilde.
Tekrardan problem yaşayan arkadaşlardan özür dileriz.

biz jimmy jib'li start-finish'li sistem için bir işe kalkıştık ama nasip değilmiş diyelim.

Bir sonraki organizasyonlarda görüşmek üzere.

ice
10-07-2012, 09:53
Herkes oyle zannetti ama hicbiri degilmis

Dun bakildi debriyaji yetersiz zaten videosuda mevcut sesini dinlersen cozuceksin cagri

Bir sonraki yarisa tam olarak gelicek insallah oda yeni ilk defa katildi bir kac parcasinin draga dayanmamasi normal deneye deneye antreman yapa yapa butun taslar yerine oturucak insallah

Eyvallah Hilmi...Sorunumuz debriyajdan kaynaklanmış Cok şükür...

gurcell
10-07-2012, 10:24
Sonuç olarak bir daha ki yarışa bir çok kişi desteğini sundu size.

Adam reji getireyim dedi, ben it altyapınıza sponsor oluyorum.

Tek yapmanız gereken bir araya gelip çözüm üretmek.

Size her türlü desteği vermeye hazırız.

Dino®
10-07-2012, 11:10
RPM Race Events Ekibini canı gönülden kutluyorum..Gözlemciydim ama baktımki olaya hakimler hiç bir müdahaleye gerek kalmadan herşey fazlasıyla yapılıyor bende seyirci olup yarış seyrettim :) genç ve dinamik bu spora gönül vermiş tüm ekibi canı gönülden tekrar tekrar kutluyorum.
Yarışmacı arkadaşlarıda tebrik ediyorum..Rekabet güzel ama asıl olan kardeşiz ve bu işe gönül veren bir avuç yarışmacıyız..Örnek olup bu spora taze kanlar kazandırmak da yarışmacıların misyonu deyip genel bir mesaj vererek Nice yarışlara...nice rekorlara... diyorum..

Davetimizi kırmayarak geldiğin, bize destek olduğun için çok teşekkürler Hasan Abi. Hep birlikte bu sporu inşallah daha iyiye götüreceğiz.

Kulübüm adına bize destek olan herkese teşekkür ederim. Ufak bir camia olmamıza karşın, birbirimize tam destek olduğumuzu görmek beni sevindiriyor. Sadece daha iyi programlama yaparak yaşadığımız sorunları da aşarsak hem sportif açıdan hem de görsel açıdan çok daha iyi yarışlar düzenleriz. :)

douu
10-07-2012, 11:18
bence de tartışma çok gereksiz yerlere gidiyor. bu kadar güzel rekorlarla dolu bir haftasonunu bu canlı yayın olayı gölgelememeli. yayın var veya yok 10 lirayı yatırdım. sıkıntı yaşadım hatta. karabaskanı aradım telefonla ve o koşuşturmanın içinde adımı soyadımı söyleyince kardeşim senin sorunun bu bu hemen bi daha dene halledelim şeklinde cevap alabildim. para yatırmadım yorumları görünce falan denilmiş sürekli de paranızı yatırsanız da kalkıp bu adamlar yersen köfte bu kardeşim şeklinde bir cevap yazmazlardı emin olun buna. 1000 km mesafeden cok istememize ragmen kalkıp gidemedigimiz bir yarışı evimizde buz gibi klimalı odada yiyerek içerek ayaklarımızı uzatarak seyretmemizi saglayan bu adamları küstürmemek lazım. ve 3-5 kişi bu adamları küstürdüler diye ben bu yarışı izleyemezsem de buna sebep olanlar benim hakkımı yemiş olacak. biraz üsluba dikkat edelim arkadaşlar. buraya yazılmayan cevaplar o adamların sallamaması degil ordaki 35-40 aracı düzgün ve akıcı bir şekilde kaldırma zorunluluklarının olmasıdır. emin olun ordaki yarışan adamlar bizden çok daha fazla rahatsız ediyorlardır bu ekibi sorunları ve sıkıntıları için.

tribünü dönüş yolu ve cevre düzenlemesi ile örnek bir pist olan konya pisti orda çürüyor arkadaşlar. sebep sadece düzgün bir ekip olmaması. bu adamlar türkiyede bu işi en iyi yapan adamlar. küstürmemek lazım. tekrar ulusal draglar gelirse bence bu adamlar sayesinde gelecek çünkü.

percussionali
10-07-2012, 11:29
Arkadaþlar ortalýk gereksiz yere çok geriliyor, bu canlý yayýn olayý yaptýðýmýz organizasyonun önüne geçmeye baþladý.
Biz RPMTÜRK ekibi olarak orada uðraþan en fazla 15 kiþiyiz, hepimiz birbirimizi çok eskilerden tanýyoruz. Orada pist ortamýnda herþey seyyar, kurulu bir düzen veya bir bina yok. Bu arkadaþlar Karabaþkan (Barýþ)ýn canlý yayýný sorunsuz yapmak için çýrpýnýþýný canlý bir þekilde gördüðü için böyle sert tepkiler verebiliyor. Lütfen kendinizi o insanlarýn yerine koyun.
Bizde hata yok mu evet var sizleri bir beklenti içerisine biz soktuk, bu iþi ilk biz yaptýk ve insanoðlu konfora çabuk alýþýyor. Alýþtýklarý bu konfor ellerinden alýnýnca kýzýyor normal olarak.
Ama unutuyorsunuz biz amatörüz hata yapýyoruz, sinirleniyoruz ve bazý þeyleri beceremiyoruz buda çok normal.
Biz aslýnda RPMRACEEVENTS olarak hepimiz birlikteyiz bu yarýþlarý bu kadar güzelleþtiren bizler olduðumuz kadar yarýþçýlar ve izleyicilerdir. Hepsi birbiri ile baðlantýlý þeyler. Burada abilerimiz ve kardeþlerimiz var herkes birbirine destek olursa bu iþi ileri taþýyabiliriz. Malesef burasý bi USA veya Yunanistan deðil o yüzden federasyon veya büyük kurumsal firmalarýn (bridgeston,shell,opet vb) desteði yok. Bu iþi ya hep beraber tartýþarak, anlaþarak,destek olarak ve bazý þeylere de göz yumarak devam ettiricez ya da bu iþ olmayacak.
Bu yüzden RPMTÜRK yöneticisi olarak sizleri alýþtýrdýðýmýz bu konfordan mahrum býraktýðýmýz için kusura bakmayýn. Bu sene bir yarýþ daha kaldý onda da teknik yetersizlikten (parasýzlýktan) dolayý yayýn yapýlmasýný bende onaylamýyorum. Bir dahaki sezona eksiklerimizi giderebilirsek olabilir.
Son olarak unutmayýn arkadaþlar bizler amatörüz hobi olarak yapýyoruz bu iþi. 10 Tl den bahsetmeyeceðim bile biz onu gereksiz izleyenlerden arýndýrmak için yaptýk, gelen parayýda ekipmana yatýracaktýk, talep düþük olunca o iþte yattý :)
Artýk þu canlý yayýn polemiði kapansýn ortada yapýlan bi iþ var, rekorlar var. Bunlarý konuþmak bizi daha ileriye taþýr düþüncesindeyim.
Saygýlar...

oncelikle su aciklama cok gerkliydi buradaki insansanalari
bilgilendirmek adina buradaki konuya mutabik olan herkez
biliyo RPM ekibinin nasil calistigini ve fedakarliklarini
hic kolay is olmadigini
seneye daha profosyonel hazirlanip ekiple gelmek cok guzel bir davranis

ama soyle bir sikimti var onumuzde sadece 1 yaris var madem eski sekilde eski goruntu ve ses kalitesiyle buradaki insansanlara onlari sunarak bidahakime daha prof olucaz eski haliyle tekrar yayin yapicaz diyebilirdiniz bunu neden ozellikle yazdigimi soyleyeyim
ben gerektince yazilanlari takip ettim sizlerde etmisinizdir eminim

sitede yazan arkadaslar sunlari soylemisti
yayin yapilmasin
canli yayinin kaldirilmasi icin elimden geleni yapicam
vs vs birsuru ivir zivir bunlari yazan arkadaslar RPM ekibinin yakin arkadaslari
buyuk ihtimal suan siz onumuzdeki sade kalan 1 yarislik gorumtuyu aktarmazssaniz
insanalara bu seferde ha bak dedigimizi yaptirdik yaparizda olur buda RPM ailesine yakismaz deniginuz gibi hem rahat olmalarini sagilicaksiniz hemde onu sikinti ciktigi icin insanalarin elindem alicaksiniz cunki buRPM ekibinin elinde ister verirsiniz ister vermessiniz cunki emek veriyosunuz oda en dogal hakkiniz ben dusumcemi yazdim saygi duyan olur tepki veren olur simdiden herkeze tesekkurler RPM ekibime ayri bi tesekkur

percussionali
10-07-2012, 11:36
Arkadaşlar ortalık gereksiz yere çok geriliyor, bu canlı yayın olayı yaptığımız organizasyonun önüne geçmeye başladı.
Biz RPMTÜRK ekibi olarak orada uğraşan en fazla 15 kişiyiz, hepimiz birbirimizi çok eskilerden tanıyoruz. Orada pist ortamında herşey seyyar, kurulu bir düzen veya bir bina yok. Bu arkadaşlar Karabaşkan (Barış)ın canlı yayını sorunsuz yapmak için çırpınışını canlı bir şekilde gördüğü için böyle sert tepkiler verebiliyor. Lütfen kendinizi o insanların yerine koyun.
Bizde hata yok mu evet var sizleri bir beklenti içerisine biz soktuk, bu işi ilk biz yaptık ve insanoğlu konfora çabuk alışıyor. Alıştıkları bu konfor ellerinden alınınca kızıyor normal olarak.
Ama unutuyorsunuz biz amatörüz hata yapıyoruz, sinirleniyoruz ve bazı şeyleri beceremiyoruz buda çok normal.
Biz aslında RPMRACEEVENTS olarak hepimiz birlikteyiz bu yarışları bu kadar güzelleştiren bizler olduğumuz kadar yarışçılar ve izleyicilerdir. Hepsi birbiri ile bağlantılı şeyler. Burada abilerimiz ve kardeşlerimiz var herkes birbirine destek olursa bu işi ileri taşıyabiliriz. Malesef burası bi USA veya Yunanistan değil o yüzden federasyon veya büyük kurumsal firmaların (bridgeston,shell,opet vb) desteği yok. Bu işi ya hep beraber tartışarak, anlaşarak,destek olarak ve bazı şeylere de göz yumarak devam ettiricez ya da bu iş olmayacak.
Bu yüzden RPMTÜRK yöneticisi olarak sizleri alıştırdığımız bu konfordan mahrum bıraktığımız için kusura bakmayın. Bu sene bir yarış daha kaldı onda da teknik yetersizlikten (parasızlıktan) dolayı yayın yapılmasını bende onaylamıyorum. Bir dahaki sezona eksiklerimizi giderebilirsek olabilir.
Son olarak unutmayın arkadaşlar bizler amatörüz hobi olarak yapıyoruz bu işi. 10 Tl den bahsetmeyeceğim bile biz onu gereksiz izleyenlerden arındırmak için yaptık, gelen parayıda ekipmana yatıracaktık, talep düşük olunca o işte yattı :)
Artık şu canlı yayın polemiği kapansın ortada yapılan bi iş var, rekorlar var. Bunları konuşmak bizi daha ileriye taşır düşüncesindeyim.
Saygılar...

oncelikle su aciklama cok gerkliydi buradaki insansanalari
bilgilendirmek adina buradaki konuya mutabik olan herkez
biliyo RPM ekibinin nasil calistigini ve fedakarliklarini
hic kolay is olmadigini
seneye daha profosyonel hazirlanip ekiple gelmek cok guzel bir davranis

ama soyle bir sikimti var onumuzde sadece 1 yaris var madem eski sekilde eski goruntu ve ses kalitesiyle buradaki insansanlara onlari sunarak bidahakime daha prof olucaz eski haliyle tekrar yayin yapicaz diyebilirdiniz bunu neden ozellikle yazdigimi soyleyeyim
ben gerektince yazilanlari takip ettim sizlerde etmisinizdir eminim

sitede yazan arkadaslar sunlari soylemisti
yayin yapilmasin
canli yayinin kaldirilmasi icin elimden geleni yapicam
vs vs birsuru ivir zivir bunlari yazan arkadaslar RPM ekibinin yakin arkadaslari
buyuk ihtimal suan siz onumuzdeki sade kalan 1 yarislik gorumtuyu aktarmazssaniz
insanalara bu seferde ha bak dedigimizi yaptirdik yaparizda olur buda RPM ailesine yakismaz deniginuz gibi hem rahat olmalarini sagilicaksiniz hemde onu sikinti ciktigi icin insanalarin elindem alicaksiniz cunki buRPM ekibinin elinde ister verirsiniz ister vermessiniz cunki emek veriyosunuz oda en dogal hakkiniz ben dusumcemi yazdim saygi duyan olur tepki veren olur simdiden herkeze tesekkurler RPM ekibime ayri bi tesekkur

TaGo
10-07-2012, 11:50
Sonuç olarak bir daha ki yarışa bir çok kişi desteğini sundu size.

Adam reji getireyim dedi, ben it altyapınıza sponsor oluyorum.

Tek yapmanız gereken bir araya gelip çözüm üretmek.

Size her türlü desteği vermeye hazırız.

Bencede en gerekli açıklama bu idi. Burası geniş ve sağlam bir kitle. Yardım ederim diyen var. Akıl verende varda, onları es geçeceksiniz artık. Bu hamuru işlemek kalıyor.... Hepinize kolay gelsin.

Göki,ZD
10-07-2012, 12:11
RPM ekibi bi insanın kendi kendine ettiğini cümle alem toplansa edemez miş, Kaldırın canlı yayını :D

DaRkNeSs-
10-07-2012, 12:45
göki seni göremedim yarıştan sonra kusura bakma kardeşim :)
yarışa ancak öğleden sonra 3 te gelebildim.iş yerinde işim sabah 7 de bittiği için biraz uyumaya ihtiyacım vardı.anca kendime gelebildim
günün yarısını kaçırdım ama dostlarla muhabbet harikaydı,yarış da tabiki harikaydı:)
canlı yayınla ilgili sıkıntı çıkmış galiba okumadım henüz forumu ama
aslında arkadaşlar
bu işi seviyorsanız motor sporları tutkunuysanız bağımlısıysanız,neden kalkıp akhisara gelmiyorsunuz?emin olun evde izlemekten çok daha iyi,çektiğiniz sıcağa değiyor inanın..hele cumartesiden gelebiliyosanız emin olun hiçbişey ordaki ortama değişilmez ne aile ile bi haftasonu nede yaz tatili:)
hepsi hikaye ordaki ortam şahane.bi dahaki yarışa izlemeye gelin ne demek istediğimi anlıycaksınız:)
tebrikler rpm ekibi ve tüm yarışmacılara..

smart
10-07-2012, 20:40
Yeni rekorum 10.94 satocuguma kapak olsun hahahhhaaa
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396624_446824265358231_886361868_n.jpg

Yarışı Organize Eden Arkadaşlara Öncelikle Çok tşk Ederim;

Yaşını Küçüklüğüne Rağmen Edep Ve Terbiyesinden Dolayı ANIL Kardeşimize Çok Tşk Ederim.

Ahmet ciiiiiiiimm... By Sato nun Katıldığı Hangi Yarışta Sen 1. Olabildin...

Ayrıca Bizler İçin Ne Saniye nin Nede Kimin Geçtiğinin Önemi yok Bizler 1 Saniyelik Adam lar

Değiliz Sen de Öyle Olmaya Gayret Et Veya Taklit Et...

(Ben Göremedim Ama El Hareketlerini Gören Arkadaşlarımız Olmuş Kısmet Olursa O El Hareketini Bizzat Bir daha ki Yarışta Bana da Göster Çünkü Benim de Sana Göstereceklerim Olacak)

OmerRS
10-07-2012, 20:49

Seyirci sayısının düşmesi gayet doğal. Drag sporu asıl süreler düştükçe değil tam aksine seyirci arttıkça gelişir. Hipodroma bakarsanız 10 sene bile önce oraya yapılan sponsorluk harcamaları günümüzdeki yarışlarda bile mevcut değil çünkü 10 binlerce seyirci vardı. Seyirciyi herhangi bir sebepten dolayı soğutursanız küstürürseniz kendi kendinize yarışırsınız, istediğiniz kadar mükemmel olsun. Bkz. Formula 1, WRC, mahalli ralli ve rallikros öldü şu anda Türkiye'de

Geri kalan 3970 kişi nerde diye sorarsanız. Ben o saatlerde Silverstone'da Formula 1 izliyordum ve sizin talep ettiğinizin 100 katını ödemişim yaklaşık.

Eray Yümsel
10-07-2012, 20:50
Seyirci sayısının düşmesi gayet doğal. Drag sporu asıl süreler düştükçe değil tam aksine seyirci arttıkça gelişir. Hipodroma bakarsanız 10 sene bile önce oraya yapılan sponsorluk harcamaları günümüzdeki yarışlarda bile mevcut değil çünkü 10 binlerce seyirci vardı. Seyirciyi herhangi bir sebepten dolayı soğutursanız küstürürseniz kendi kendinize yarışırsınız, istediğiniz kadar mükemmel olsun. Bkz. Formula 1, WRC, mahalli ralli ve rallikros öldü şu anda Türkiye'de

Geri kalan 3970 kişi nerde diye sorarsanız. Ben o saatlerde Silverstone'da Formula 1 izliyordum ve sizin talep ettiğinizin 100 katını ödemişim yaklaşık.

legend is back

smart
10-07-2012, 21:28