Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu gece CADDEYE İNMEYİN
öff huysuz ehtiyar :D
akşamları geliyim aşağı yukarı gazliyim bir :D
Bende takılayım peşine. Gerçi benden az ses çıkıyor.
öff huysuz ehtiyar :D
akşamları geliyim aşağı yukarı gazliyim bir :D
Bende takılayım peşine. Gerçi benden az ses çıkıyor.
Bende takılabilirim abilerimin peşine :D :D
Lazarotti
16-09-2013, 22:22
Yalnız o yorumlar nedir öyle ya ağzım açık okudum resmen bunlarla aynı havayı soluduğuma inanamıyorum :)
Aynen dostum, utanç verici.
millet şhell de mec te takılırken biz in cin top oynarken yıllarca orda oturduk çayımızı çekirdeğimizi yedik bir allahın kulu höd demedi ekip bile geçmiyordu şu bir senedir oranın bokunu çıkardılar insan gibi gelip gitseler ordaki ortam dahada iyi olur .
Aslında buda bizim elimizde oraya gazlayarak gireni paketliyip göndereceksin birde nedense bunları yapanlar giderken basıyo orda kalanları umursamadan.
Bende burdan bahcelievler halkından Özür diliyorum.
Ara sokaklarda caddelerde roll oncesi benzin bitirmek için sıktığım günler de her ne kadar alkislayan küfür edende olsa vicdan azabı çekiyorum.
Semtin gençlerinede bu sosyal ağ kanalı ile sesleniyorum.
Batuhan bugün ogleden sonra talatpasadan emucunle yan verdin seyir zevki güzeldi ama yapma ve keza jet s2000 sahibi sözüm sana ramazan ayında sahurda davulcu yerine kesicilerinle sahura kaldirdin bende yana bir sıkıntı yok ama gecenin o saati sana yazık be kardeşim talatpasada yanlamayın bir daha valla yağ dönerim.
Sosyal mesajımı vermiş bulunuyorum.
Şahsi mesajımı veriyorum. Burak batu orkun benim evlat ardi ardina talatpasa tavaf edek bir aksam ;)
Muharrem C.80
16-09-2013, 23:06
Ataköyde gazlayan bebeleri inip dövücem ben de bir gece :D
O iğrenç ötesi çazır cuzur egsozlarıyla 1-2 1-2 buldumcukluğun dibine vuran 100m sonraki ışığa dip gaz giden tipler aynı araçları duyuyoruz muhtemelen. Ayrıca 2 göbek görünce b.kunu çıkaranlarda aynı olabilir.
DERAN_TUYNER
17-09-2013, 00:23
Az oncede Beylikdüzü'de egsozlu scooter ve bir kaç Redline manyagi vardı polisi aradık polis 15 dakika siren açtı gazlcilarin uyandiramadigi oglumu sagolasun polis yatağından sicratti onlarda ağır dengesiz
O yolda radar var mı?
hiç belli olmuyo cok defa geçtim yemedim denkde gelmedim hatta polis bile görmedim
ama arkadasım tekte buldu ve yedi :D
ilker_yusuf
17-09-2013, 01:37
Ulaaa tam app ve cam filmi zamanı geldi dedim... olaylar olaylar biraz da fabrikasyon devam o zaman... araı bağlanan arkadaşlara geçmiş olsun... sokak arasında çatara patara yapanlara bende küffür ediyorum ... maalesef bizim buradada bazı kendini bilmezler kesiciye girmekten zevk alıyor gece 2 de.
Ben şunu merak ediyorum, varex olunca, kapalı mesela çevirdi, bağlıyormu arabayı, kurtulma şansı ne ?
Ben şunu merak ediyorum, varex olunca, kapalı mesela çevirdi, bağlıyormu arabayı, kurtulma şansı ne ?
kapalı açık olması önemli değil onu kumandalı olduğunu anlarsa :D ceza normal eksoz 3 misli daha pahalı :D
BurakUckun
17-09-2013, 07:13
Bende burdan bahcelievler halkından Özür diliyorum.
Ara sokaklarda caddelerde roll oncesi benzin bitirmek için sıktığım günler de her ne kadar alkislayan küfür edende olsa vicdan azabı çekiyorum.
Semtin gençlerinede bu sosyal ağ kanalı ile sesleniyorum.
Batuhan bugün ogleden sonra talatpasadan emucunle yan verdin seyir zevki güzeldi ama yapma ve keza jet s2000 sahibi sözüm sana ramazan ayında sahurda davulcu yerine kesicilerinle sahura kaldirdin bende yana bir sıkıntı yok ama gecenin o saati sana yazık be kardeşim talatpasada yanlamayın bir daha valla yağ dönerim.
Sosyal mesajımı vermiş bulunuyorum.
Şahsi mesajımı veriyorum. Burak batu orkun benim evlat ardi ardina talatpasa tavaf edek bir aksam ;)
sen cok fenasın daha 2 gün önce akşam yanliyımda video çek dedin bizi afişe ediyosun :hahaha: benım semtimde bana allahın kulu bişey diyemez tabi bizde 10 dan sonra basmıyoruz :icon_tup:
Dun gece ilk defa arabami calistirmaktan utandim. Bir is geregi gece yarisi arabayi cikartmam gerekti. Cold start biraz sesli oluo tabi gece yarisi.. balkondan bir kac komsu varmis.. sansa goz goze geldik. Dedim kusura bakmayin 1 dakika icinde cikicam, yok kardesim devam sesi guzel asilda ses duysun dedi. :D sen nasil bi sapiksin amca dedim bnde hahaha
sen cok fenasın daha 2 gün önce akşam yanliyımda video çek dedin bizi afişe ediyosun :hahaha: benım semtimde bana allahın kulu bişey diyemez tabi bizde 10 dan sonra basmıyoruz :icon_tup:
saat 10 dan sonra yapmıyoruz çocuklar yatağa giriyor yasal kesiciye girme yanlama yasağı başlar akşam 10 dan sonra bizim semtte egzozu olmayanlar için gece 12 ye kadar izin var :D
crazydog
17-09-2013, 08:56
Ataköyde gazlayan bebeleri inip dövücem ben de bir gece :D
3 gündür hastayım evde yatıyorum valla gazlamıorum :D:D
Az oncede Beylikdüzü'de egsozlu scooter ve bir kaç Redline manyagi vardı polisi aradık polis 15 dakika siren açtı gazlcilarin uyandiramadigi oglumu sagolasun polis yatağından sicratti onlarda ağır dengesiz
Sirenlerin çalma sebebi o değildi malesef, dun cok sayıda ölü ve yaralının oldugu bi silahlı catısma cıktı. İki aşiret arasında, 3 kısı de karakoldan kaçtığı ıcın bı anda acıl duruma gecıldı. Gece baya hareketlıydı beylıkduzu
saat 10 dan sonra yapmıyoruz çocuklar yatağa giriyor yasal kesiciye girme yanlama yasağı başlar akşam 10 dan sonra bizim semtte egzozu olmayanlar için gece 12 ye kadar izin var :D
hayırdır kım belırlıyor bunu ?
DERAN_TUYNER
17-09-2013, 14:17
Sirenlerin çalma sebebi o değildi malesef, dun cok sayıda ölü ve yaralının oldugu bi silahlı catısma cıktı. İki aşiret arasında, 3 kısı de karakoldan kaçtığı ıcın bı anda acıl duruma gecıldı. Gece baya hareketlıydı beylıkduzu
Link var mı bak merak ettim şimdi vay arkadaş sözde en sakin yerdi buralar baksana teksas olmuş
Sadece rahatsız olanlar çocuklar mı..
Lastik seslerinizi egsoz/motor seslerinizi dinlemek zorunda mıyız gecenin bir yarısı?
Gidin yerleşim merkezinden uzak otobanlarda yapın ne yapıyorsanız..
Arabayı bağırtınca ne oluyor?
S.Özeren
17-09-2013, 15:59
hayırdır kım belırlıyor bunu ?
sütten çıkmış ak kaşıksın sanki la bide hayırdır diye sormuşsun
GokhanRS
17-09-2013, 16:10
sen öyle san. bu yiğit birgün dbs ile karakolun önünde kesiciye girip otoparka kaçtı kapattı arabayı. sonra caddeki bütün arkadaşlarının bağlanışını izledi.
polisi korkutup sıçırtan yiğit. sonra cezasını çeken bahçelievlerde o an oralarda olan tüm modlu araçlar oldu :D
çok bulaşma bu yiğite vallahi bir anda satışa getirir adamı. canlı şahidim hiç acımaz :D
geçen sene bende çocuğumun uykudan lastik sesleriyle sıçrayışını ve ondan sonraki uykularında da korkuyla uyanışını yaşatan hayvanlara etmediğim beddua kalmadı. bu sene öyle birşey olmadı. sanırım beddularım tuttuda patladılar bir yere geberdiler oçları.
bu lafıma alınanlara not olarak bırak evinin önündeki lastik yakan, el freni çeken hayvana bağırmayı, oğlun arabada uyurken yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basan hayvana bile sövüyorsun. yeter ki derdin kendi canından bir parça olsun.
Benim araba el freni cekmiyorum sola donuyorum gazı veriyorum hop kayıyor.
Yarin egzoz yaptirayim en iyisi semtde ud focus gidişi ile bir sessizlik çöktü.
turbo&quattro
17-09-2013, 17:20
Yigit y bi ara yoktunda forumca rahattik .
sütten çıkmış ak kaşıksın sanki la bide hayırdır diye sormuşsun
acıklama yapma geregı duymuyorum saameeet benım arabam lpgli clio artık :)
Benim araba el freni cekmiyorum sola donuyorum gazı veriyorum hop kayıyor.
Yarin egzoz yaptirayim en iyisi semtde ud focus gidişi ile bir sessizlik çöktü.
len ne ısın var egsozla megsozla git kari kiz kovala araba bagıtma işinide genç kardeslerıne bırak cocukların kanı hızlı akıyor :)
imprezaWRC
17-09-2013, 20:02
Sadece rahatsız olanlar çocuklar mı..
Lastik seslerinizi egsoz/motor seslerinizi dinlemek zorunda mıyız gecenin bir yarısı?
Gidin yerleşim merkezinden uzak otobanlarda yapın ne yapıyorsanız..
Arabayı bağırtınca ne oluyor?
Canım abim Fahri Trafik Müfettişi olmana 3 yıl var, az daha sabret sonra yazar gönderirsin, tehlikeli araç kullanmak diye paşa paşa öderler cezaları.
Bence sen rahattın.
Burada herkesin kprolu typer yada s2000 i olsun bir allahın kulunun
Sakin kullanacağını hiç zannetmiyorum.
Yapılan şeyler doğru olduğunu savunan yok zaten.
O arabalara sahip olanların hepsi ego tatmini için almıştır.belirli bir yuzdelik kısım ise ticaret için almıştır.
Doğruları yazınca kötü olunuyor bu ülkede
Arada küfür yenebilir.kotu soz sahibinindir.
Sakın kullanmamakla
Bir yerin önunden gecerken gaza basmakla aynı şeymi
Forumda yada dışarda yok sanmıyorum 90 larda kaldı kalmalıydı bu muhabetler.
OrcunInce
17-09-2013, 22:41
Kesici seven arkadaşlara önerim, kesicide harcadıkları benzini biriktirip piste gelsinler. Hem kendilerini geliştirir hem insanları rahatsız etmemiş olurlar. Çözüm basit..
turbo&quattro
17-09-2013, 22:50
Bence sen rahattın.
Burada herkesin kprolu typer yada s2000 i olsun bir allahın kulunun
Sakin kullanacağını hiç zannetmiyorum.
Yapılan şeyler doğru olduğunu savunan yok zaten.
O arabalara sahip olanların hepsi ego tatmini için almıştır.belirli bir yuzdelik kısım ise ticaret için almıştır.
Doğruları yazınca kötü olunuyor bu ülkede
Arada küfür yenebilir.kotu soz sahibinindir.
Tayyari, s2k yi cebinden cikaracak tonla modlu arac sahibi arkadasim var gece cikip otobanda basan, rolling kovalamayan gosteris ile isi olmayan sonrasi sessiz sakin evine giden. Her modlu arac sahibini kendi kafanizdan sanmayin.
Kesici seven arkadaşlara önerim, kesicide harcadıkları benzini biriktirip piste gelsinler. Hem kendilerini geliştirir hem insanları rahatsız etmemiş olurlar. Çözüm basit..
Disk balata lastik bunları unuttun dostum.
Tayyari, s2k yi cebinden cikaracak tonla modlu arac sahibi arkadasim var gece cikip otobanda basip sessiz sakin evine giden. Her modlu arac sahibini kendi kafanizdan sanmayin.
Tonla s2000 arac sahibi arkadaşın var tayyari var demekki
Hic caddede kesici yanlama yapmamislar
Helal olsun onlara sosyal mesajlara devam edelim ben çekildim
OrcunInce
17-09-2013, 22:54
Disk balata lastik bunları unuttun dostum.
Gelsin virajda kasmasın bu kadar problemse, düzlükte sıksın zaten yaptığı o değil mi? Ben viraj kasan kesici tayfası pek görmedim yolda açıkçası.:)
turbo&quattro
17-09-2013, 22:57
Tonla s2000 arac sahibi arkadaşın var tayyari var demekki
Hic caddede kesici yanlama yapmamislar
Helal olsun onlara sosyal mesajlara devam edelim ben çekildim
Ahh ahh bide okudugunu anlayabilsen.
S.Özeren
17-09-2013, 22:59
diyalog a girme madem adamdan bu kadar rahatsızsın , tartışma yaratıp laf sokma çabası neden ?
blackweb
18-09-2013, 09:11
Saçma sapan bir uygulama, 2 kız 2 erkek barlar sokağına gidiyorduk (rezilş oldu akşamımız) kızıltoprak bp den kafayı uzattım hemen atladılar kaputun üstüne, cam filmi de var arabamda ön cam dahil onu farkedemedi bile, egzoz var arabanda dedi dedim var bu araba 200 beygir bunu sessiz kullanamam dedim, ozaman git başka araba al diyo bana, bu nasıl bir cevaptr ya ?
Haram zıkkım olsun hepinize ödediğim paralar.
Not: olay geçtiğimiz cuma akşamı saat 22:00 civarı oldu.
He bide bundan sonra duranı da s*ksnler trafik çevirmesnde.
Saçma sapan bir uygulama, 2 kız 2 erkek barlar sokağına gidiyorduk (rezilş oldu akşamımız) kızıltoprak bp den kafayı uzattım hemen atladılar kaputun üstüne, cam filmi de var arabamda ön cam dahil onu farkedemedi bile, egzoz var arabanda dedi dedim var bu araba 200 beygir bunu sessiz kullanamam dedim, ozaman git başka araba al diyo bana, bu nasıl bir cevaptr ya ?
.
Kusura bakmada senin cevabında bi garip. 200 beygirlik araba çok ses çıkarmak zorunda mı ?
Böyle çok beygir = Çok ses diye bir denklem mi var :)
imprezaWRC
18-09-2013, 09:19
Haram zıkkım olsun hepinize ödediğim paralar.
Not: olay geçtiğimiz cuma akşamı saat 22:00 civarı oldu.
He bide bundan sonra duranı da s*ksnler trafik çevirmesnde.
Büyük laf olmuş, bir dahakine durmayıp geçtiğinde meydana gelecek sonuçlardan bizleride haberdar edersin.
imprezaWRC
18-09-2013, 09:22
Kusura bakmada senin cevabında bi garip. 200 beygirlik araba çok ses çıkarmak zorunda mı ?
Böyle çok beygir = Çok ses diye bir denklem mi var :)
Kansha Day'de BRZ'yi kullanmıştım, 200hp makinadan çıt çıkmıyordu, demek ki öyle bir denklem yok. :)
SekoLive
18-09-2013, 09:22
Büyük laf olmuş, bir dahakine durmayıp geçtiğinde meydana gelecek sonuçlardan bizleride haberdar edersin.
:):):):)
yiğit bu arada millet gazlıyo ediyo v.s. de sen gibi bu işle gurur duyan kimseyi göremedm yazılarda :) sokak arası cadde arası deli gibi gazlamayı, defalarca aynı caddeden sokakdan geçip, insaları vakitsiz saatte rahatsız edenlerde suc yok suc orada oturanlarda gibi yazıyorsun...
blackweb
18-09-2013, 09:32
atıp tutan arkadaşlar orada değillerdi ondan böyle rahat konuşuyorlar, ***** türkiyedeyiz ağzı olan konuşuyor.
adamın biri corvetteyle bp den yan yah çıktı polisi eziyordu, durdurdular arkasına arkadaşları yanaştı 5 tane porsche ile, bi telefon trafiği oldu ve adam yoluna devam etti.
bizim sinirimizi bozan bunlar, aradaban ses çıkmış çıkmamış önemli değil, böyle haksızlıklar adaletsizlikler, polislerin cahilliği, adama diyorum ki eğil bak susturucuları takılı arabanın oda diyo ki kullanma kılavuzunu getir.
o kaçtıktan sonra ne olacağını merak eden arkadaşa da söylüyorum, hiç bişi olmuyor dur ihtarına uymamadan 200 lira yazıyor bide canı isterse 100 küsür lira telefonla konuşuyordu diyor olay bitiyor, onu da denedik çok merak etme. Başka varsa merak ettiğin bişi sor cevaplarım.
imprezaWRC
18-09-2013, 09:41
atıp tutan arkadaşlar orada değillerdi ondan böyle rahat konuşuyorlar, ***** türkiyedeyiz ağzı olan konuşuyor.
adamın biri corvetteyle bp den yan yah çıktı polisi eziyordu, durdurdular arkasına arkadaşları yanaştı 5 tane porsche ile, bi telefon trafiği oldu ve adam yoluna devam etti.
bizim sinirimizi bozan bunlar, aradaban ses çıkmış çıkmamış önemli değil, böyle haksızlıklar adaletsizlikler, polislerin cahilliği, adama diyorum ki eğil bak susturucuları takılı arabanın oda diyo ki kullanma kılavuzunu getir.
o kaçtıktan sonra ne olacağını merak eden arkadaşa da söylüyorum, hiç bişi olmuyor dur ihtarına uymamadan 200 lira yazıyor bide canı isterse 100 küsür lira telefonla konuşuyordu diyor olay bitiyor, onu da denedik çok merak etme. Başka varsa merak ettiğin bişi sor cevaplarım.
Aslan parçası, sen madem bu kadar yüreklisin, o gün de durmasaydın.
Ayrıca, önceki mesajında ne demişsin 200hp bu, bağıracak tabii, şimdi ne diyorsun; abicim eğilde bak orada susturucusu var, mış, muş, miş, önce sen o gün memura ne dedin, çevirmeye yakalanmadan önce aracını nasıl kullandın, sen onları bir dökül. Bir öyle dedim, bir böyle dedim demelerle olmuyor.
Neyse, nasıl biliyorsan öyle yap, sonra ama buraya gelip konu açma, egzozdan bağlandım meni nasıl kaldıracaz, çevirmeden kaçtım cezası ne olur, bana ne yaparlar. Yakalanınca dersin, kuzenim yazdı, pardon kullanıyordu diye...
blackweb
18-09-2013, 09:45
yazılanları okursan meni nasıl kaldırcaz kaçtım nolcak gibi bişi yazmadım, sıkıntı yok işin ilerleyişini biliyoruz :))
tekrar söylüyorum, bp den benzin alıp kafayı çıkardım direk önüme atladılar, gazlarken vs yakalanmadm, zaten bu işlere artık alıştığımız için kabahatli olduğumuzda sesimizi çıkarmıyoruz, kaçıcaktım zaten ama yolu kapattılar, memura da burada yazdıklarımı söyledim, selamiçeşme de görev yapıyorsun heralde, konuşman da aynı onlara benziyor, aslan parçası vs :) :)
not: benim aracım susturucularına kadar orjinal olduğu için bu hafif böğürtünün olduğunu söyledim ben tabi anlayana :)
imprezaWRC
18-09-2013, 09:53
yazılanları okursan meni nasıl kaldırcaz kaçtım nolcak gibi bişi yazmadım, sıkıntı yok işin ilerleyişini biliyoruz :))
tekrar söylüyorum, bp den benzin alıp kafayı çıkardım direk önüme atladılar, gazlarken vs yakalanmadm, zaten bu işlere artık alıştığımız için kabahatli olduğumuzda sesimizi çıkarmıyoruz, kaçıcaktım zaten ama yolu kapattılar, memura da burada yazdıklarımı söyledim, selamiçeşme de görev yapıyorsun heralde, konuşman da aynı onlara benziyor, aslan parçası vs :) :)
Yolu mu kapamışlar, hay aksi, ctr+G'ye bassaydın, ateş ederek yol açılırdı :D :D :D
Yazılanları okuyorum, karşımda 200+100TL'lik canı olan, klavye delikanlısı, bir dediği bir dediğini tutmayan birini görüyorum.
imprezaWRC
18-09-2013, 09:56
not: benim aracım susturucularına kadar orjinal olduğu için bu hafif böğürtünün olduğunu söyledim ben tabi anlayana :)
:D:D:D Şimdi de hafif böğürtü mü oldu ?
Sırada ne var, yazdıkça açılıyorsun :D:D:D
blackweb
18-09-2013, 09:57
Kızmana gerek yok :) durum ortada :) bende şuan bir bordo klavyeli görüyorum karşımda, neyse mevzu farklı bir mevzu kişiselleştirmenin anlamı yok, rastgele.
blackweb
18-09-2013, 09:58
ben gerekeni ertesi gün selamiçeşmede anlatıp aracımın düşümünü yaptırdım :)
he burdaki insanların boktan sebeblerden ceza ödemeleri hoşuna gidiyorsa onu açık çekilde söylemelisin böyle klasik laflarla biryere varılmıyor artık, liseli diyaloğuna döndürdün konuyu.
tolgasena
18-09-2013, 09:59
Honda ES var sadece basık, zenon far ve app ve film var..
Plakaya baktı mühürlü.. Filmi çözemedi çok açık diye heralde.. Sonra "sen bunlan yarışıyonmu" dedi.. Dedim abi otomatik vites.. 90'ın üstüne araba çıkıyomu onu bile bilmiyorum daha bakmadım dedim de saldı :D
imprezaWRC
18-09-2013, 10:03
Kızmana gerek yok :) durum ortada :) bende şuan bir bordo klavyeli görüyorum karşımda, neyse mevzu farklı bir mevzu kişiselleştirmenin anlamı yok, rastgele.
Kızmak mı ? Ne kızayım, aksine acaip eğleniyorum :D :D :D
Hikayelerin çok sürükleyici ama önce ne yazacağını iyi toparla, okuyucu ikilemleri sevmez, bir günde bir kitap bitiriyorum, hiçbiri senin hikayen gibi tad vermedi :D :D :D
Asıl sana rastgelsin :D :D
blackweb
18-09-2013, 10:03
Ee o cayır cayır bağıran ferrari yi de bağlayabildi mi polis abimiz...
Yine cadde de sls amg sahibi ile trafik polisinin arasındaki diyaloğa şahit olduktan sonra...
Eleman az daha türkiye haritasını çıkarıp koyacaktı polisin önüne,yer beğen diye kendine..
arkadaşın yazdığı şey zaten anlatmak istediğimi açık açık ortaya koyuyor şüphesiz.
blackweb
18-09-2013, 10:04
Kızmak mı ? Ne kızayım, aksine acaip eğleniyorum :D :D :D
Hikayelerin çok sürükleyici ama önce ne yazacağını iyi toparla, okuyucu ikilemleri sevmez, bir günde bir kitap bitiriyorum, hiçbiri senin hikayen gibi tad vermedi :D :D :D
Asıl sana rastgelsin :D :D
yav he he :)
Benimde başıma rollde gelmişti ozamanlar SS rs ile 250km yol yapıp ataşehire gittim cumartesi gecesi yine roll aşkına :)
Ataşehirde toplanıp yaklaşık 20-25 araç gebze otobana doğru çıktık tabi millet istanbulda oturuo hepsinde ogs mevcut bende ayda haftada bir gişe gördüğümden kgs kullanıyordum. Hepsi transit geçti kgs ye girdim okuttum 1. vitese taktım tam kalkacam önüme polis atladı çektirdi sağa adamın sölediği her akşam bıktım sizden pis yarışçılar vs vs abi diyorum ben burgazdan geldim bu gece istanbuldan değilim falan sallama lan dedi egzos cam filmi ne varsa yazdı :D:D bide arabanın içine bakıo koltuk yok lan bunda dio dedim boyaya sokacam aracı ondan söktük :D
Cimmeria
18-09-2013, 10:58
cahil dedektörü olmuş konu :)
Araba bağırtmayı normal sananlar yaşınız biraz büyüsün, çoluk çocuk sahibi olun o çocuk uyuduktan sonra zibidinin biri onu uyandırsın anca o zaman anlarsınız şu anda anlamanız zaten mümkün değil...
Ha bu arada gözünüzü seveyim genelleme yapmayın her hızlı araba sahibi gece yarıları sokak aralarında gazlamıyor.
ontheair
18-09-2013, 11:14
Senelerdir pist var da biz mi gitmiyoruz diyordunuz. Hadi bakalım ayda bir de olsa artık pist var. İlgi artıkça organizasyon sıklığı da artar. Niye sokakta gazlıyorsunuz?
Yarışmaya bu kadar meraklı insanın olduğu ülkede her sene aynı adamlar ralli pist vs yapıyor. Maliyet demeyin bana. Otomobillere harcanan paralar ortada :)
Evim Bakırköy'de tam o lanet kafelerin arkasında. Her gece 3-5 motosikletli ara sokaklarda gazlıyor. Polis vs. kimse dokunmuyor. Zaten dokunsa da önce adamın kendisinin düşünmesi gerekir. Sabah 5 dakika erken kaldır ortalığı inletir gece yarısı gaz açmaktan çekinmiyor. Acaba kimseyi rahatsız eder miyim diye de düşünmüyor.
Ama işte parayı veren kral oluyor ya bizim ülkede her istediğini yapabilir. 30 -40 bin TL verince memleketin tapusunu isteyecek...
az önce yaşadığım bi olayı kısaca anlatmak istiyorum men yüzünden filmleri söktüm selamiçeşmeye gittim araba basık diye men i kaldırmadılar yükselt gel dediler
edit: sonra başka şubeye gittim hallettim ama kadıköy tarafında çok fena bilenmiş durumdalar kaldırmış bekliorlar deyim yerindeyse :)
Skyhawk34
18-09-2013, 11:20
Adam kayirma isi apayri bir mevzu zaten bir kac zuppe deli deli hareket yapar trafigin akisini ciddi şekilde tehlikeye sokar fakat araclari 8silindirdir ses cikartmasi ve o hareketleri yapmasi normaldir onlara gore onde plaka olmaz . Neden ? Dersin memur abimiz cevaplar onunla sen birmisin ?
Ee simdi tum bu olup biten cahilligin icinde adamda cikip benim aracima adaletsiz sekilde muamele yapinca her insan gibi bende sinirlenirim ve ornekleride cokca mevcut insanin canini sıkıyor bu tur şeyler
Haa unutmadan bir memuun dogrusu diger memurun yanlisi durumu var mesela der
Niye egsoz takionuz olum gidin tesisat baglayin keyif budur bu ne boyle milleti rahatsiz edionuz
Obur taraftan diger memur yuksek sesle muzik acmakdan yaziyor :D
Cam filmi? Yok.
Hatta fabrikasyon arka camların karartılmış gelmesini dahi siparişte özellikle iptal ettim.
Egzoz? Yok.
APP plaka? Yok. Hatta plakalığım bile var, Doğuş Oto "Trafik hayattır" temalı olandan.
Ne basık, ne bi' şey.
Evim caddeye 5 dakika mesafede.
Kimse durdurmuyor bile. He durdursa ne olacak, istersen 200le git. Belki ceza yersin ama eve arabanla dönersin.
Kafa rahat :)
Adaletsizlik konusuna yapacak bişey yok. Ferrari alıp, polis çevirmesine girince sağa sola 2 telefon açamıyorsan; oyunu kuralına göre oynayacaksın. :)
Cam filmi? Yok.
Hatta fabrikasyon arka camların karartılmış gelmesini dahi siparişte özellikle iptal ettim.
Egzoz? Yok.
APP plaka? Yok. Hatta plakalığım bile var, Doğuş Oto "Trafik hayattır" temalı olandan.
Ne basık, ne bi' şey.
Evim caddeye 5 dakika mesafede.
Kimse durdurmuyor bile. He durdursa ne olacak, istersen 200le git. Belki ceza yersin ama eve arabanla dönersin.
Kafa rahat :)
Adaletsizlik konusuna yapacak bişey yok. Ferrari alıp, polis çevirmesine girince sağa sola 2 telefon açamıyorsan, oyunu kuralına göre oynayacaksın. :)
Eski ukkuyu ozledik nerde o rsli her aksam denemeye cikan adam ! :)
Rolling arabasıyla geziyorsan, caddeye inmeyeceksin.
Cadde arabasıyla geziyorsan, rollinge gitmeyeceksin.
Denklem basit :)
freelife
18-09-2013, 19:57
Bende rs 'i sattıktan sonra spor araba bakıyordum vazgeçtim ve pikantomla huzurlu mutlu gezmeye devam ..:)
esmerserseriler
18-09-2013, 20:07
ucu açık konu nereye çekersen oraya gider..YEDDİ emine gitmediği sürece sıkıntı yok....
Doğru diyor....
bugün caddede kim var ? :D
ben bbk ile s virajında çekirdek kola yapcam :D
rolling arabasıyla geziyorsan, caddeye inmeyeceksin.
+125.770 ;)
wolkanku
20-09-2013, 20:19
Su an polisler S viraji oncesi hazirlaniyor
6ekip arabasi ve 4 yunus var
Bu aksam da cevirme devam edecek. Sakin gelmeyin bu tarafa
individual
20-09-2013, 20:45
1 ay bu mevzu devam eder bence...
kickboxer
20-09-2013, 21:46
keşke bir kere caddeye insemde orda bağlansam:D inanın gam yemem ben 15 gün içinde 3 kere evimin önünde bağlandım arkadaşlar evimde öğle cadde üzeri değil sokak arası bence fazla yakınmayın cadde taraflarına o tarz bir arabayla gidiyorsanız cevrilince bağlanmayı göze alıyorsunuz demektir.
:icon_tup::icon_tup: müsadenizle imza yaptım bu sozunuzu
Suanda cevirme var s'de 2 tane evo 10 cevirdiler biraktilar sonra
ulasoztas1
21-09-2013, 00:24
az önce geldim caddeden.alt caddede Kızıltoprak , S virajı ve bostancıdan önce olmak üzere 3 çevirme vardı. Birde Barlar sokağının üst tarafında çevirmeye başlamak üzere hazırlık yapıyorlardı. özellikle egzoz ve filimli araçlara bakıyorlar. Dikkatli olmak lazım
daha men i 3 gün önce kaldırmanın vermiş olduğu rahatlıkla geçiodum ilknde durdrmadılar 2.de biri atladı farım açık film yok kemer takılı gaza falan bastırdı yalandan sigortaya baktı devam ettm kafa kuş :D
Skyhawk34
21-09-2013, 07:17
daha men i 3 gün önce kaldırmanın vermiş olduğu rahatlıkla geçiodum ilknde durdrmadılar 2.de biri atladı farım açık film yok kemer takılı gaza falan bastırdı yalandan sigortaya baktı devam ettm kafa kuş :D
Ne oldu senin araci yukseltte gel demisti herifler nasil meni kaldirdin yukselttinmi aracini yoksa o sekilde kabul etimi ?
Ne oldu senin araci yukseltte gel demisti herifler nasil meni kaldirdin yukselttinmi aracini yoksa o sekilde kabul etimi ?
yok yükseltmedim aksine 1 cm daha bastım :) selamiçeşmedeki şubede öyle dediler sonra kartal emniyete gittim ordaki memur basıklığa falan bakmadı filmlere baktı resmini çekti men i kaldırdı
dün akşam s de polisler takılıodu bildiğin ben geçerken siyah bi a5 i almışlardı.
bi de bostancıda sivil ekip arabası octavia rs in önünü kesmişti kameralar filan, değişik bi olay vardı.
Bu çevirmenin sebebi 2 hafta önce suadiye trafik şube önunde yolu kapatip 0 çizen apaçiler polisi yok saydılar şimdi cefa çekme zamani
Adam kayirma isi apayri bir mevzu zaten bir kac zuppe deli deli hareket yapar trafigin akisini ciddi şekilde tehlikeye sokar fakat araclari 8silindirdir ses cikartmasi ve o hareketleri yapmasi normaldir onlara gore onde plaka olmaz . Neden ? Dersin memur abimiz cevaplar onunla sen birmisin ?
Ee simdi tum bu olup biten cahilligin icinde adamda cikip benim aracima adaletsiz sekilde muamele yapinca her insan gibi bende sinirlenirim ve ornekleride cokca mevcut insanin canini sıkıyor bu tur şeyler
Haa unutmadan bir memuun dogrusu diger memurun yanlisi durumu var mesela der
Niye egsoz takionuz olum gidin tesisat baglayin keyif budur bu ne boyle milleti rahatsiz edionuz
Obur taraftan diger memur yuksek sesle muzik acmakdan yaziyor :D
Su anda cuma cumartesı cadde tarafında gezebilen kımse yok oyle 8 silindirli egzoslu filan...
Ferrarılerın onune plaka caktırıyorlar.kayırma filan yok aldatmayın kendınızı..ben arabamı 2 haftadır caddeye ındıremedım onde plaka yok egzosum var dıye,kayırdıkları yok aksıne daha cok bilenıyorlar...
bugünde aynen devammış yakında yabancı müzik dinliyosun diye alıcaklar diyo arkadaş s ten bildirdi otu boku kılı yünü tüyü sıkıntı yapıolarmış :D :D
Fatihöztürk
22-09-2013, 00:03
Arkadaşlar biraz önce S virajında kaldırımda dururken sırf alkışladım diye polis beni yanına çağırdı kaldırımdan yola indiğim içinde otoyolu tehlikeye atmaktan ceza kesti ben ceza makbuzunu imzalamadım.. kimliğimi alıp yoluma devam ettim. acaba ceza adresime gelirmi? gelirse itiraz etsem sonuç ne olur? araç yok plaka yok yaya olarak ceza kesti..
S virajinin oraya Agaoglu bina dikse de kurtulsak
emrah-58
22-09-2013, 00:10
1 saat önce merter mc , 1 trafik 2 asayiş 1 sivil olarak herkesi dağıtmış olarak görüldü..
otoyolu tehlikeye atmaktan ceza kesti.
Ola ki makbuz gelirse, sen de mahkemeye itiraz edersin. Dayanagin da orasinin otoyol olmadigi olur. Ceza iptal olabilir.
SekoLive
22-09-2013, 02:38
s virajından gectm yuruyus yaparken hacı husrevi gecmişti:) polis insanları dagılın dıye ikaz ediyırdu bi cooperlı bayan vardı oda bayaga isyandaydı. İlginc bi ortamdı:)
Arkadaşlar biraz önce S virajında kaldırımda dururken sırf alkışladım diye polis beni yanına çağırdı kaldırımdan yola indiğim içinde otoyolu tehlikeye atmaktan ceza kesti ben ceza makbuzunu imzalamadım.. kimliğimi alıp yoluma devam ettim. acaba ceza adresime gelirmi? gelirse itiraz etsem sonuç ne olur? araç yok plaka yok yaya olarak ceza kesti..
ceza adrese gelirse, itiraz edip mahkemeye verirseniz oradaki mobese kayıtlarına bakarlar. Kırmızı yanmadan geçtiyseniz cezayı ödemeniz gerekiyor maalesef. Yazdıkları ceza kanunen uygun.
turbo&quattro
22-09-2013, 04:20
Bu gece iki kere atasehir, fenerbahce, cadde, s viraji.... Bir tane cevirme gormedik.
Patisever
22-09-2013, 04:25
ataşehirde çewirme oldu sinan alper için konustuk tamam gidin dediler yollandık :) opel kadet bağlandı
sweatcaptain
22-09-2013, 07:50
Su anda cuma cumartesı cadde tarafında gezebilen kımse yok oyle 8 silindirli egzoslu filan...
Ferrarılerın onune plaka caktırıyorlar.kayırma filan yok aldatmayın kendınızı..ben arabamı 2 haftadır caddeye ındıremedım onde plaka yok egzosum var dıye,kayırdıkları yok aksıne daha cok bilenıyorlar...
EM-RE dogru soyluyor dun gece 40 lı yaslarda bır abımızın kullandıgı ferrarıye abının ıyı nıyetlı konusmalarından sebep fazla kasmadan onde plaka olmadıgı ıcın bılmem neden ceza kestıler...caddebostan mc ın onundekı ısıklarda yesılı beklerken hemde ;)
Skyhawk34
22-09-2013, 08:18
Ben o günleri gördüm benim için o zihniyeti tatmak yetti açıkçası fakat hala dediğim düşüncelere sahip memurlar su anda kasap gibi araba baglamaya devam ediyor
Kısacası her memurun kendine gore bir dogrusu var, hakli yada haksiz o yetkileri kullanıyorlarbazen ego tatmini bazende hakli
Fatihöztürk
22-09-2013, 09:09
ceza adrese gelirse, itiraz edip mahkemeye verirseniz oradaki mobese kayıtlarına bakarlar. Kırmızı yanmadan geçtiyseniz cezayı ödemeniz gerekiyor maalesef. Yazdıkları ceza kanunen uygun.
Ben karşıdan karşıya geçmiyordum ki kaldırımda duruyordum.. bir abimiz isyan edip bağırmaya başladı herkes abiye destek amaçlı alkışladı polis de beni gördü sen gel bakim dedi kimliğini ver dedı bende heralde gbt yapcak sandım sonra otoyolu tehlikeye atmaktan mı işgal etmekten mi ne ceza kesti kendi beni yola indirdi ben kaldırımdaydım. ortada ne ışık var nede ben karşıdan karşıya geçiyordum.
KA®ANLIK
22-09-2013, 09:44
HK plakalı Hatchback VTI lı arkadaş!
Ataşehirde ***** yerde yaptığın saat 01:00 civarında gereksiz ve MALCA gazlaman neticesinde yapılan şikayet üzerine 2 araç bağlandı senin yüzünden...
Aferin, araban o kadar çığırıyordu ki gecenin o vaktinde herkes arkandan "vaaaayy bee arabaya bak" diye kulaklarını çınlattı ;)
chiefkadir
22-09-2013, 09:56
Aşşadan yukariya 1-2 kestire kestire giden vtec ci kardeş,
Milletin arabalarını, park ettiği yerden, suçu olmadan otoparka çektirilmesine neden olmak hoşuna gitmişmidir acaba?
?
Ankara bu konuda daha şanslı en azindan koltuğu yok kanadı yok diye salak saçma nedenlerle araba baglatmiyoruz..Dün gece canı yananlara geçmiş olsun..
Murcielago
22-09-2013, 10:18
Böyle susarsak herkese kitlemeye devam edicekler çözüm fikri olan var mı medyada ses duyuramazmıyımz sonuçta katmadeğer sağlayan alıp veren ekonomiye can veren bir kesimiz :D
Fatihöztürk
22-09-2013, 11:00
Dün geceden bir kare
http://img489.yukle.tc/thumbs/6132IMG_1465.JPG (http://img489.yukle.tc/image.php?id=6132IMG_1465.JPG)
Polis olsak biz nasil davranirdik?
Apaciler atasehir shellde yaptiklari anlamsiz gazlamalardan dolayi kacarak starbucksin oraya gecmistik, ama maalesef karakola ve evlere ragmen ayni ezikligi ve apaciligi yapmaya burdada devam edenler yuzunden starbucksin orasida bitmistir
ibratice
22-09-2013, 11:39
HK plakalı Hatchback VTI lı arkadaş!
Ataşehirde ***** yerde yaptığın saat 01:00 civarında gereksiz ve MALCA gazlaman neticesinde yapılan şikayet üzerine 2 araç bağlandı senin yüzünden...
Aferin, araban o kadar çığırıyordu ki gecenin o vaktinde herkes arkandan "vaaaayy bee arabaya bak" diye kulaklarını çınlattı ;)
bizim oturup muhabbet ettiğimiz gurupta iki tane sivil var 3 hafta önce onu paket ediceklerdi kıl payı kurtardı dün akşama gelirsek yukarıya doğru gece01:00 da kesiciyle çıkarken geri dönmesi için çok dua ettim ama dönmedi gene kurtardı haftaya bukadar şanslı olmuycak buna emin olabilirsin.
KA®ANLIK
22-09-2013, 11:49
bizim oturup muhabbet ettiğimiz gurupta iki tane sivil var 3 hafta önce onu paket ediceklerdi kıl payı kurtardı dün akşama gelirsek yukarıya doğru gece01:00 da kesiciyle çıkarken geri dönmesi için çok dua ettim ama dönmedi gene kurtardı haftaya bukadar şanslı olmuycak buna emin olabilirsin.
eyvallah hocam...
2 kere geçti arkadaş dün akşam, onun yüzünden arabası ile taşkınlık yapmayan, usulca gelip arabasını park eden 2 araba polisler tarafından bağlandı...
diğerleri de bağlanacaktı az kalsın, evo cu arkadaş arabasını çekiciye yükletmek istemeyince polisler eşliğinde otoparka götürmek istediğini belirtince polisler onla gidince arkadaşlar da arabalarını kaçırabildiler... yoksa daha çok kişi mağdur olabilirdi...
Allah var, polisler inanılmaz anlayışlı, "düzgün" ve yardımcı davrandılar...
Ellerinden geleni yaptılar...
ontheair
22-09-2013, 12:03
Böyle susarsak herkese kitlemeye devam edicekler çözüm fikri olan var mı medyada ses duyuramazmıyımz sonuçta katmadeğer sağlayan alıp veren ekonomiye can veren bir kesimiz :D
Herkese kilitlemeye devam edecekler çünkü öyle ya da böyle yaptığımız şeyler yasalara aykırı... Yani adamların yaptıkları kitabına uygun bizimse değil...
Plakasını aldığınız Honda'yı birkaç farklı kişi tehlikeli araç kullanma, gürültü gibi gerçek sebeplerle 155'e ihbar etse gereken yapılırdı. Belki bağlanan araçları kurtaramazdınız ama sebep olan da aynı cezayı çekerdi...
_muhaRRem
22-09-2013, 12:32
Boyle insnalari desifre edelim onlar yuzunden masumlarin cani yanmasin, plaka vermeye devam edelim.
Boyle insnalari desifre edelim onlar yuzunden masumlarin cani yanmasin, plaka vermeye devam edelim.
Yapıp edenler genelde cezasız kaçıp gidiyor, plakaları burada deşifre edip polise bildirmek bence de en doğru yol. :icon_tup:
KA®ANLIK
22-09-2013, 12:52
aynen...
Yapıp edenler genelde cezasız kaçıp gidiyor, plakaları burada deşifre edip polise bildirmek bence de en doğru yol. :icon_tup:
bu deşifre olayı sadece ataşehir değil heryer için geçerli olması lazım,
bu insanlar belki yaptıklarının yanlışı ve bizlere zarar verdiğini bilmiyordur, bu şekilde farkındalık yaratabiliriz belki ;)
ben aynı şekilde devam edeceklerini zannetmiyorum, çıkarlar burdan özür dilerler ve aynı hareketi tekrarlamazlar diye düşünüyorum.
tekrarlayan insanların bu ortamda barınamayacağını anlarlar zaten, anlatılır düzgün bir dille...
ceza yediğinde ve bağlı aracı çıkarmak içinde katma değer sağlıyorsun, duble tost yapmak varken neden vazgeçsinler :D
ontheair
22-09-2013, 13:22
[QUOTE=KA®ANLIK;7053454
ben aynı şekilde devam edeceklerini zannetmiyorum, çıkarlar burdan özür dilerler ve aynı hareketi tekrarlamazlar diye düşünüyorum.
tekrarlayan insanların bu ortamda barınamayacağını anlarlar zaten, anlatılır düzgün bir dille...[/QUOTE]
Sence bu kadar düşünceli olsalar en azından çevredeki evlerde oturanları rahatsz etmezlerdi...
Esasında ekipelre daha önceden haber verip gecenin başında gelmelerini rica edilse ve taşkınlık yapanları kendi gözleriyle görmeleri sağlansa biraz daha etkili bir çözüm olur...
Emre Abdik
22-09-2013, 13:23
Dün alkol almadığım halde Caddenin paralelindeki ara sokaklardan eve gitmeye çalışınca bi garip geldi :) Cadde de her ışıkta 2-3 tane motorlu trafik ekibi vardı
Hk vti ın sahibinin nicki 'çiçi' eğer araba el değiştirmediyse
Aynı şeyin laciverti iken insanları ifşa etmek biraz komik..
cam film'inden mahkemelik olup kazanan varmı. bide eksozdan 2. cevirmede aracı cekme ihtimöalleri varmı
Jeandan-R
22-09-2013, 15:05
Dun atasehirde kim gazladi bilmiyorum ama polisler yuzunden 3e kadar orda oturmak zorunda kaldim.
o kadar biber gazının parası nasıl çıkacak sanıyordunuz
Murcielago
22-09-2013, 16:37
Herkese kilitlemeye devam edecekler çünkü öyle ya da böyle yaptığımız şeyler yasalara aykırı... Yani adamların yaptıkları kitabına uygun bizimse değil...
Plakasını aldığınız Honda'yı birkaç farklı kişi tehlikeli araç kullanma, gürültü gibi gerçek sebeplerle 155'e ihbar etse gereken yapılırdı. Belki bağlanan araçları kurtaramazdınız ama sebep olan da aynı cezayı çekerdi...
Abi neye göre yasaya aykırı Dünyada Türkiyeye özel şeyler mi bunlar o zaman yasaya uyarlasınlar niye yasaya aykırı ? Gençliğin uğraşı olmayacak mı napcak bu insanlar kazandıkları alın teriylede zevkini hobisini yerine getirmesin mi yaşamasın mı uğraşmasın mı bunun bir çözümü olmalı o zaman yasallaştırıcaklar böyle iş mi olur bunu gelir kapısı haline getirdiler incecik filmden ceza 1-2 inçlik janttan yaydan hatta bir çok sudan sebepten ceza yazılıyor bence bu ceza felan değil..
ontheair
22-09-2013, 17:50
Neye göre yasaya aykırı diye mi birşey var? Konulan yasalarla belirlenmiş bir otomobilin trafiğe nasıl çıkabileceği...
Senin yapmaya hak gördüğün şeylerin hepsi polislerin iyiniyetinden başka birşey değil. Kafaya taksalar yangın söndürme tüpünün vizesi geçmiş diyerek bile sana ceza kesebilir...
Patisever
22-09-2013, 17:52
Bu arada sıvıller kafa adamlar he bu kaç hp motor swapmı sordu :) bir sure konusunca dedıkı arkadaş cık gece otobanda sık bosken be ordakı kardeslerımızın arabalarına ızın verdı ordan alın dıyerek
ersin_srndg
22-09-2013, 18:29
Dün ve bu akşam Kartal otaban- e5 bağlantı yolunda pusudalar.
Cam filmsiz, egzozsuz sadece 5cm yay olan araca da polis ceza yazıyor mu?
freelife
22-09-2013, 19:41
uyandırırsan yay var diye yazar...zır stock araca bile bahane bulurlar isterlerse..
Low-Rider
22-09-2013, 19:43
Abi neye göre yasaya aykırı Dünyada Türkiyeye özel şeyler mi bunlar o zaman yasaya uyarlasınlar niye yasaya aykırı ? Gençliğin uğraşı olmayacak mı napcak bu insanlar kazandıkları alın teriylede zevkini hobisini yerine getirmesin mi yaşamasın mı uğraşmasın mı bunun bir çözümü olmalı o zaman yasallaştırıcaklar böyle iş mi olur bunu gelir kapısı haline getirdiler incecik filmden ceza 1-2 inçlik janttan yaydan hatta bir çok sudan sebepten ceza yazılıyor bence bu ceza felan değil..
Otomobil üzerinde yaıplan tüm teknik değişiklikler yasak, öyle kafamıza göre nasıl yeaa diyemiyoruz.
Son 4-5senedir trafiktekilerden çok farklı otomobillere biniyorum görüntü olarak, bir gün bile neden polis beni çevirip arabamı bağlamak istemedi ya da ceza yazmadı ?
uyandırırsan yay var diye yazar...zır stock araca bile bahane bulurlar isterlerse..
Uyandırmalık bir durum yok abi sonuçta baktığında bariz belli aracın düşük olduğu. Polisleri biliyoruz yeri geldi ceset torbası muhabbetine bile ceza kesildi o yüzden yeter ki yazmak istesinler de, egzoz veya cam filmi gibi doğrudan yay konusuna yöneliyorlar mı diye merak ediyorum.
ben hala merak ediyorum neden atasehire gidiyorsunuz cumartesi aksamlari, orada mi oturuyorsunuz?
KA®ANLIK
22-09-2013, 21:54
ben hala merak ediyorum neden atasehire gidiyorsunuz cumartesi aksamlari, orada mi oturuyorsunuz?
Ozan insanlar arkadaşları ile oturup muhabbette etmeye gidiyor oraya.
bende gidiyorum ama arabamı asla ve asla o cadde üstüne parketmedim bugüne kadar, parketmem de... arka sokağa bırakıyorum, kafam rahat oluyor...
oraya parketmek zaten maça 1-0 mağlup başlamak oluyor...
şimdi "düzgün" insanlar farklı bir yerde buluşacaklar, ama orası da aynı olacak bir süre sonra, iş ona kalmasın, aramızdaki çürük elmalar çıksın ki, biz de keyfimizle istediğimiz yerde İNSAN GİBİ oturup muhabbetimizi yapalım, sonrasında zaten isteyen istediğini yapar "nisbeten" daha uygun yer ve zamanda.
Murcielago
22-09-2013, 22:27
Tamam bende biliyorum şuan yasal değilk peki neden yasallaşması anlamında adım atmıyor kimse ? Dünyada bir çok ülkede yasal ve standartları var bari egsoz takıcak adam desibel sınırına göre ürün seçer vs gibi yani herşeyde batıyı örnek alıyoruz niye yasaksa yasallaşmasının önünü açmak adına birşeyler yapmıyor bu forumda çok kaliteli insanlar var motorsporlarında vs yani burada yaşça ve yaptıklarıyla olgun insanlar bence bu sektörün artık legal hale gelmesi için çalışmalı.
Tamam bende biliyorum şuan yasal değilk peki neden yasallaşması anlamında adım atmıyor kimse ? Dünyada bir çok ülkede yasal ve standartları var bari egsoz takıcak adam desibel sınırına göre ürün seçer vs gibi yani herşeyde batıyı örnek alıyoruz niye yasaksa yasallaşmasının önünü açmak adına birşeyler yapmıyor bu forumda çok kaliteli insanlar var motorsporlarında vs yani burada yaşça ve yaptıklarıyla olgun insanlar bence bu sektörün artık legal hale gelmesi için çalışmalı.
2004'den beri az çok bu işlerin içindeyim takip ediyorum, neler yapılmak istendi ne adımlar atıldı sonuç başarısızlık.. diyelimki herşey yasal oldu kaç kişi gidip işleticek veya doğru parçaları kullanacak ki ? bu işi hakkıyla yapanlar yada çıkıcak kurallara uyacak insanlar zaten senelerdir sıkıntısız olarak araçlarının keyfini çıkartıyolar.. çürük elmalar temizlenmedikten sonra herşey boş...
Öğrencilerime şunu diyorum...
Kopya çekin, bende çektim... Ama yakalanırsanız ceza ne ise o işler! Yakalanmazsanız benden yana tüm haklarım helal olsun! Arkadaşlarınızla halledin kalanını!
Herşeyin bir bedeli var! Bizde polisin o kadar çok saçma sapan işi var ki... İsteselerde herşeye ceza yazmaya yetişemezler... Arada bir furya gelir, onu uygularlar...Bir arkadaş güzel söylemiş. Sizin hobi olarak yaptığınız değişikliklerle gezebilmeniz polisin iyi niyeti... Hadi açık yüreklilikle şuan eksiksiz bir kontrole girseniz nelerden ceza yersiniz, bir düşünün?
Devlette işler maalesef farklı işliyor. Vergide de öyle mesela. Devlet yakaladığı kazı maksimum yoluyor yada kucağına düşeni...
Keşke modifiye severler olarak bir sivil hareket oluşturabilsek imaj düzeltebilmek adına...
Örnek olarak, bir gazete bu çevirmeleri, insanları rahatsız etmeyi vs konu etti... Ama aynı gazetenin "sokakta drift" gibi bir haber yaptığını ve bu gençlerin isteği onlara bir yer gösterilmesi vs" gibi cümleleri satırlarına taşıdığınada şahitim...
Biraz beyin fırtınası mı yapsak?
Ozan insanlar arkadaşları ile oturup muhabbette etmeye gidiyor oraya.
bende gidiyorum ama arabamı asla ve asla o cadde üstüne parketmedim bugüne kadar, parketmem de... arka sokağa bırakıyorum, kafam rahat oluyor...
oraya parketmek zaten maça 1-0 mağlup başlamak oluyor...
şimdi "düzgün" insanlar farklı bir yerde buluşacaklar, ama orası da aynı olacak bir süre sonra, iş ona kalmasın, aramızdaki çürük elmalar çıksın ki, biz de keyfimizle istediğimiz yerde İNSAN GİBİ oturup muhabbetimizi yapalım, sonrasında zaten isteyen istediğini yapar "nisbeten" daha uygun yer ve zamanda.
Ben de diyorum ki, oraya gitmeyin, boşu boşuna lades olmayın.
Hafta sonlari atasehirde kalıyorum. Oradaki araç sahiplerinin cevreye verdigi rahatsızlık ileri boyutta.
S virajina gidiyor musunuz yada merter mc'e ?
Bence ataşehire gidilme sebebi yakışıklı arabalarin orada olması, insanların bunun parçası olmak istemesi.
Ataşehir shell yerine adam gibi oturup cay kahve icebilecegin super yerlere gidilebilir.
Tech uyeleri olarak daha iyisini hakediyorsunuz bence..
Bir yer kesfetmek lazim.
KA®ANLIK
23-09-2013, 08:51
Hafta sonlari atasehirde kalıyorum. Oradaki araç sahiplerinin cevreye verdigi rahatsızlık ileri boyutta.
Bence ataşehire gidilme sebebi yakışıklı arabalarin orada olması, insanların bunun parçası olmak istemesi.
Ataşehir shell yerine adam gibi oturup cay kahve icebilecegin super yerlere gidilebilir.
Bir yer kesfetmek lazim.
bahsettiğin yer neresi olursa olsun,
aramızdaki çürük elmaları temizlenmediği sürece hiçbir yerde kimseye rahat olmaz...
yaklaşık yarım saat önce başıma gelen olay;
Fenerbahçe Stadı arkası sabahın körü, eski salı pazarında çevirme var.
gayet usul bir şekilde gidiyorum, polis çevirdi,
evraklarımı istedi,
arabamda ne cam filmi vardır, ne yay vardır, ne sislerimi yakarım ne xenon vardır, dışardan standart oğlu standart...
kat iptali, 60mm boru ve son susturucu var aracımda... ama aracımdan ses çıkmaz abart gibi.
polis durdu durdu,
kumandası nerde dedi...
dedim:
- neyin kumandası ?
polis: egzozun kumandası,
-öyle bir kumanda yok, ses ne ise o, istediğiniz kadar da gaza basabilirim,
polis: kumandadan kapattıktan sonra ne farkedecek ki, kapatıyorsunuz kumanda ile.
- yatın bakın altına, kumanda ile açılacak bir mekanizma varsa ona göre işlem yapın lütfen dedim.
polis: ses çıkarmadı...
diğerinden yaşça büyük diğer memur evrakları aldı; kayıt etmek için, arabayı bağlamayacaklarını anladım ama o sordu;
polis: sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun ?
- arkadaşınız varsayımla işlem yapmaya çalışıyor, bende varsayımla değil, gerçekten gözle gördüğünüz kulağınızla duyduğunuz birşey üzerinden işlem yapması gerektiğini söylüyorum... Apaçiler yüzünden spor arabaya binemez olduk...
polis: haklısınız ama o kadar çok şikayet var ki, bizi böyle bir uygulamaya sevk ettiler...
bu yazıyı yazmadan tam yarım saat önce sabahın köründe yaşadım bu olayı....
işin özü, içimizde bu şekilde ALENEN bizi baltalayan arkadaşlar olduğu sürece, ataşehire gitmesekte, yankıları, yansımaları bir şekilde bizleri buluyor...
Ataşehirde bostancıda o taşkınlıklar yapılmasaydı bugün bu şekilde denetimler artıp, HEDEF haline gelecek miydik ? Bence hayır...
mekan değiştirmek değil, kafa yapılarını değiştirmemiz lazım...
o yüzden, en azından biz içimizdekileri deşifre edelim ki, en azından HİÇBİRŞEY YAPMAMIŞ OLMAYALIM....
Varyap meridyan in altinda roberts ve kahve diyari var 500 araba da park eder okadar musait biyer kimseyi de rahatsiz etmez.. Bu arada roberts in sahibi de surekli orda ve araba hastasi hic sorun yapmaz..
Bir yer kesfetmek lazim.
ataşehirde buluşulma sebebi, ataşehirden roll için direk otobana rahat çıkılabilmesidir.
shell olmasının sebebide insanların arabasının başında olabilmesiydi. daha sonra buranın cılkı çıkınca, amacı gosteriş olan nonoşlar gelince, bu kesim starbucksın oraya kaydı, şimdi hastane onunde basan nonoşlar starbucksın orda basarak yüksek binaların arasında seslerin yankılanmasına sebep olarak sonunda polisin ve savcının dikkatini cektiler ki iyi bile dayandı bence ahali
şimdi başka bir yer daha bulundu, bakalım orası ne kadar dayanacak
SekoLive
23-09-2013, 09:05
cumartesi gecesi bende bi foto cektim bisiklete biniyorduk ben daha önce böyle yol ortasında kalabalık görmemsitm kaza v.s. dısında :)
http://u1309.hizliresim.com/1f/r/sy9sm.jpg
ceratoniaorg
23-09-2013, 09:14
O ortamı bilmediğimden soruyorum. Ne yapıyor o insanlar orda şakşakçımı bağlananlarımı izlemeye gelmiş? Çünkü pek muhabbete gelen oturmuş takılan insan tipi yok gibi.
Alperen-B
23-09-2013, 09:15
Önce sen tuning adı altında getirilen bütün malzemelerin vergisini al, sonrada
vergisini aldığın malzemeler için ceza yaz. Ya bu işi yasallaştır aldığın vergilere göre
davran, yada bu işi ortadan tamamen kaldır yasal yolla Türkiye'ye parça girişini
durdur.(bunu yapamazlar ciddi vergi gelirleri elde ediyorlar). Ben eksozu
yasallaştırsınlar demiyorum, janttır-filmdir-yaydır bu gibi şeyleri.
cem_subasi
23-09-2013, 09:21
Bağlıyo bile :)
Cumartesi gecesi tam S'in girinde kurmuşlar çevirmeyi eskisi gibi kalabalık yok ama genede kalabalık sayılıcak kadar insan vardı, ama bu sefer çekiciler suadiyeki otopark arasında ring seferi yapıyolardı, önüne geleni bağladılar, gözümle şahit oldum 23-25 yaşları arasında bir kız mini cooper s 2009-2011 model arası krem rengi aracınla bi kez polislerin yanından geçti ama bi ufak gaza basarak geçti polis bir şey demedi, fakat araç zır stok cam filmi dahi yok hiç bir şey yok, ikinci geçişinde kızı durdurdu, arabayı incelediler ilk egzoz var dediler sonra başka bişey dediler baya bir tartıştılar bizde anlamadık en son olarak aracın tavanının kenarları siyah diye aracı bağladılar, kız öle yaptı resim gösterdi miniyi aradı ama nafile çekici aldı ve götürdü :)
ErkanChevy
23-09-2013, 09:25
artık çevirme olayını abartıp had safaya getirdiler gerçi rahatsızda değilim eksik evrağı olan vs varsa çıkmasın arkadaş trafiğe ben nasıl 1963 model arabanın her şeyi tam eksiksiz çıkıyorsam herkez çıkıcak sonuçta tek şikayetim trafiği arttırmaları cumartesi cadde ve sahil kilit oluyor artık 3 şeridi tek şeride indirip çevirme yapıyorlar tek tek araçlara bakarak kızıltoprak bpden bostancıya kadar tam tamına 8 çevirmeye giriyorsunuz evet doğru 8 çevirme cam filmli egzoslu yere basık en ufak ses çıkaran araca hemen bağlanma işlemleri uygulanmaya çalışmakta bu çevirmelerden ben bile geçerken artık illallah etmeye başladım çeviren polislerden...
Önce sen tuning adı altında getirilen bütün malzemelerin vergisini al, sonrada
vergisini aldığın malzemeler için ceza yaz. Ya bu işi yasallaştır aldığın vergilere göre
davran, yada bu işi ortadan tamamen kaldır yasal yolla Türkiye'ye parça girişini
durdur.(bunu yapamazlar ciddi vergi gelirleri elde ediyorlar). Ben eksozu
yasallaştırsınlar demiyorum, janttır-filmdir-yaydır bu gibi şeyleri.
Devletin ticaret dönen herşeyden vergi alma hakkı var, bu oranda olmalı mı bu ayrı bir konu.
Kullanılan ürünlerin paketlerinin çoğunda off road ibaresi mevcut. Trafik dışında kullanılması önerilirken kimse size pistte yada boş bir arsa içerisinde neden yay taktın neden egzoz taktın diye ceza yazmaz.
Yurtdışındaki DB ölçümü yada camın koyuluk oranını ölçülebildiği bir sistem yaygınlaşsın isterim.
Kat. olmadan egzoz sisteminin yapılmadığı, egzoz sesinin bokunun çıkarılmadığı ..
Ancak herşeyi suistimal eden bir millet olduğumuzdan ona da kılıf uydururuz :rolleyes:
ibratice
23-09-2013, 09:28
Millet shell de takılırken biz yıllarca orada sessiz sakin yıllarca oturup çayımızı içip muhabbetimuzi yaptık ordan ekip bile geçmezdi takı şu 2 yıla kadar rahat rahat oturduğumuz bir yer vardı oranında içine sictilar araya adam gibi girip adam gibi gitseler bunların hiçbiri olmaz ben 3 haftadır oranın önünde gazliyan mallar yüzünden arabamı getirmiyorum .
Gunes G.
23-09-2013, 09:47
Bir yer kesfetmek lazim.
Olm biz Gourmet Garage'da oturuyoruz cok uzun zamandan beri, nezih mekan yemekleri guzel, ama gene de nasibimizi aliyoruz maalesef.
Hayir bizim kadronun oturdugu yerler belli, biri kavacik, biri atasehir, ikisi cadde biri acibadem. Orta noktamiz atasehir oluyor haliyle, bu yuzden Atasehir yani. Ha birde camiadan bazi arkadaslarimiz geliyor yanimiza kimi zaman, bu yuzden Atasehir yani. Yoksa yakisikli araba, rolling molling filan hikaye. Bizde hala rolling yapan bi apaci var o da Gariban zaten :D
cem_subasi
23-09-2013, 09:48
Millet shell de takılırken biz yıllarca orada sessiz sakin yıllarca oturup çayımızı içip muhabbetimuzi yaptık ordan ekip bile geçmezdi takı şu 2 yıla kadar rahat rahat oturduğumuz bir yer vardı oranında içine sictilar araya adam gibi girip adam gibi gitseler bunların hiçbiri olmaz ben 3 haftadır oranın önünde gazliyan mallar yüzünden arabamı getirmiyorum .
Yok yani abi ben yeni araba aldım dışarı çıkartamıyorum susturucusunu taktığım halde bağlıcaklar biliyorum hafta sonu inip gezemiyorum yani bu hala soktular insanları spor araba kullanamıcak hale geldik...
Alperen-B
23-09-2013, 09:48
Devletin ticaret dönen herşeyden vergi alma hakkı var, bu oranda olmalı mı bu ayrı bir konu.
Kullanılan ürünlerin paketlerinin çoğunda off road ibaresi mevcut. Trafik dışında kullanılması önerilirken kimse size pistte yada boş bir arsa içerisinde neden yay taktın neden egzoz taktın diye ceza yazmaz.
Yurtdışındaki DB ölçümü yada camın koyuluk oranını ölçülebildiği bir sistem yaygınlaşsın isterim.
Kat. olmadan egzoz sisteminin yapılmadığı, egzoz sesinin bokunun çıkarılmadığı ..
Ancak herşeyi suistimal eden bir millet olduğumuzdan ona da kılıf uydururuz :rolleyes:
Benim demek istediğimde o. Devlette biliyor (sözüm meclisten dışarı), şuan trafik
polislerinin %80'i araba konusunda bilgisiz ve cahil. Bildikleri tek şey krom eksoz
ucu gördüler mi eksoz var, film gördüler mi film var. Belediye otobüsleri vs.
birçok eksozlu arabadan daha çok gürültüye ve sese sahip. Devletin resmi
araçlarının birçoğu b.ku çıkarılmış derecesinde cam filmlerine sahip. İmam os....
cemaat sı....mış diye boşuna demiyorlar. O zaman sende kendi araçlarına film
çektirmeyeceksin. Adana'da cam filmiyle uğraşan birçok arkadaşım dediği
polislerin %95'inin kendi şahsi arabaları filmli. Ya bu cahil olan polisleri eğitime
göndersinler yada ellerine film derecesini ve eksozun db sini ölçecek cihazları
versinler onlarda kurtulsun bizde. Yazık günah adamlar eğiliyorlar eksoz varmı yok mu ona bakıyorlar :)
ismailozkan_01
23-09-2013, 11:37
çoğu konuda olduğu gibi bu konuda gelmiş polise dayanmış :D biz ne keyfimizden uygulama yapıyoruz ne bütçe açığını kapatmak için ne de biber gazı parasını karşılamak için , alkol uygulaması şehrin alkol tüketimin fazla olduğu yerler ve bağlantı yollarında yapılır , bayram gidiş dönüş günlerinde ve tatil zamanlarında halkımız uzun yollara memleketlerine gidip geldiği için uyarmak ve denetlemek için uygulama yapılır , lakin bu tarz uygulamalar sadece modifiyeli araç olduğu için değil apaçi tarzı davranışlar ve gelen şikayetler üzerine yapılıyor , adanada iki yıl diyarbakırda dört yıl ve iki yıldır sivasta görev yapıyorum küçük bir il olmasına rağmen apaçi tarzında davranan çok olduğu aldığımız şikayetlerin çoğalması üzerine uygulama yapıyoruz saygılar...
çoğu konuda olduğu gibi bu konuda gelmiş polise dayanmış :D biz ne keyfimizden uygulama yapıyoruz ne bütçe açığını kapatmak için ne de biber gazı parasını karşılamak için , alkol uygulaması şehrin alkol tüketimin fazla olduğu yerler ve bağlantı yollarında yapılır , bayram gidiş dönüş günlerinde ve tatil zamanlarında halkımız uzun yollara memleketlerine gidip geldiği için uyarmak ve denetlemek için uygulama yapılır , lakin bu tarz uygulamalar sadece modifiyeli araç olduğu için değil apaçi tarzı davranışlar ve gelen şikayetler üzerine yapılıyor , adanada iki yıl diyarbakırda dört yıl ve iki yıldır sivasta görev yapıyorum küçük bir il olmasına rağmen apaçi tarzında davranan çok olduğu aldığımız şikayetlerin çoğalması üzerine uygulama yapıyoruz saygılar...
Bu uygulama öyle bir uygulama değil abi önüne geleni al uygulamadı öyle birşey olabilir mi? Gözünün üstünde kaş var al sana ceza hesabı :)
ismailozkan_01
23-09-2013, 11:51
Bu uygulama öyle bir uygulama değil abi önüne geleni al uygulamadı öyle birşey olabilir mi? Gözünün üstünde kaş var al sana ceza hesabı :)
alınan şikayetler hat safhaya ulaştı ise , il emniyet müdürü veya vali kimseye göz açtırmadan uygulama yapılacak talimatı verirse bizim memurlarda olayı şuna dönüştürür: al bunu , al bunuda uzar gider....
ibratice
23-09-2013, 11:59
Caddedeki yoğun çevirme cezalar icin kimse polise suç bulmasın S virajini dirift sahasına çevirip halkın içinde gazlayarak milleti tehlikeye sokmanın bir önlemi olmalı onlemide polis caddeye bu tarz yada killandigi arabaları sokmuyo işin özü bu bizim bir akraba bir ay önce caddede ailesiyle gezerken 2 yarışan araba patliyomus zor kurtarmış .
Varyap meridyan in altinda roberts ve kahve diyari var 500 araba da park eder okadar musait biyer kimseyi de rahatsiz etmez.. Bu arada roberts in sahibi de surekli orda ve araba hastasi hic sorun yapmaz..
Ataşehirde insanlar rahatsız oluyor deniyor sen halen daha içerilerde buluşulsun diyorsun...
KA®ANLIK
23-09-2013, 12:22
Caddedeki yoğun çevirme cezalar icin kimse polise suç bulmasın S virajini dirift sahasına çevirip halkın içinde gazlayarak milleti tehlikeye sokmanın bir önlemi olmalı onlemide polis caddeye bu tarz yada killandigi arabaları sokmuyo işin özü bu bizim bir akraba bir ay önce caddede ailesiyle gezerken 2 yarışan araba patliyomus zor kurtarmış .
Kesinlikle polise suç bulmuyorum ben de...
Bu kadar şikayete karşı onlar doğru olanı yapıyor.
Kaldı ki cumartesi akşamı Ataşehirdeki Polislerin tutumu oldukça iyi idi, ben hiç beklemiyordum bu kadar iyi ve düzgün bir tutum...
Problem çok açık belli, bu işi toplumun gözü önünde yüksek riskli yerlerde "mantıksızca" araç kullanan TİPLER...
Eyup Duygun
23-09-2013, 12:35
Sorma abı polislerın tutumu ıyı olmasa yanmıstık :D
Ehlıyetım yanımda yokken 15dk bekledıler birinin getirmesi icin.Beklemeyebilirdi.
SekoLive
23-09-2013, 12:38
Sorma abı polislerın tutumu ıyı olmasa yanmıstık :D
Ehlıyetım yanımda yokken 15dk bekledıler birinin getirmesi icin.Beklemeyebilirdi.
polislik ölmemiş dedirten bi paylasım oldu bu :D harbi iyi polislermiş. bazıları ruhsatı torpidodan alma zamanın gecikince ona bile triplenebiliyorlarken.
Kesinlikle polise suç bulmuyorum ben de...
Bu kadar şikayete karşı onlar doğru olanı yapıyor.
Kaldı ki cumartesi akşamı Ataşehirdeki Polislerin tutumu oldukça iyi idi, ben hiç beklemiyordum bu kadar iyi ve düzgün bir tutum...
Problem çok açık belli, bu işi toplumun gözü önünde yüksek riskli yerlerde "mantıksızca" araç kullanan TİPLER...
Bir kısmına kesinlikle katılıyorum, ancak "mantıksızca" kullanan tipler değil sadece..
Sokağımda bile aracımı parkederken bile stop edip arabayı itiyorum, ses çıkmasın millet rahatsız olmasın kavga etmeyeyim diye..
Geçen yine eve gidiyorum saat gece 2, attım boşa yokuş aşağı ses cıkmasın diye tın tın gidiyorum.. Arkadan geldiler! pişt hop duur ! diye.. :)
- Buyrun memur bey?
- Aracında egsoz var.. Gaza bas !
- İyide sessiz sedasız aşağı iniyorum, bir rahatsızlık vermedim kimseye nerden çıktı şimdi gaza basmak. Gecenin 2sinde insanlarımı uyandırıcaz" dedim.. Cevap ;
- Arabanda filmde var.
- evet var haklısınız.
- arkada koltuk yok..
- yahu orjinali böyle, buyrun ruhsat, buyrun BMW/Mini'nin plakaya ait yazısı.. Siz sormadan bende söyliim çift renkte orjinal ruhsatta yazar" dedim.
Bu araba orjinal mi şimdi ? dedi.
evet dedim, iyi git diyor :D :D
yani demek istediğim şu, istediğin kadar efendi git. düzgün git millete rahatsızlık verme, illa ki birine batıyor.. Tamam adamlar emir kulu, hiç bir zaman ters bir dille konusmamışımdır. Kaç tane ne oldugu belirsiz adamla ugraşıyorlar bütün gün.. Ama gelipde efendi gibi, tın tın giden kişiden ne istiyorsun? Yani demek istediğim, ses çıkartırken gördüğü, kural ihlali yapan, ne biliim tehlikeli hareket yapanı al kitle öldür naparsan yapta.. düzgün kullanım tın tın giden adama da karışma be abi :D
bu ayrımı maalesef yapamıyorlar.. Tek kızgınlığım bu..
iyiler var kötüler var kimisi nerden yazsam diye ugrasır kimiside uyarır bırakır :) gecen cevirildim torpidodan ruhsatı almak icin kemeri cözdüm , adam geldi senin kemerin niye takılı degil ceza yazıcam diye diretttim ya dedim ruhsat icin cıkardım yok kem küm derken 10 dk tuttu anca ikna oldu :/
KA®ANLIK
23-09-2013, 12:57
bu ayrımı maalesef yapamıyorlar.. Tek kızgınlığım bu..
haklısın, bu sabah bizzat yaşadım bende işte yazdım burayada...
arabanda KUMANDA VARDIR diyor... var da demiyor, VARDIR diyor...
İster istemez onlarda kendince "uyanık" davranarak hatayı kusuru yakalamaya çalışıyor ama bu sırada "yanlış" kişilerde kaynıyor arada.
Ama onların bu tutuma girmesini sağlayanlarda kabahat, yani kendi içimizde bence... Eğer ki Ataşehir'de, Bostancı da iş çığrından çıkmasaydı, bu iş buralara gelmezdi.
Kaldı ki eskiden her gelen çatara patara gazlayarak rampayı çıkıyordu, geçen cumartesi akşamı 1 kişi yaptı bu hareketi, düzelme de yok değil, düzeliyor... Yeni mekanda en azından bu şekilde sıkıntılar yaşanmaz, adı çıkmaz, herkesin kafası rahat olur.
Olm biz Gourmet Garage'da oturuyoruz cok uzun zamandan beri, nezih mekan yemekleri guzel, ama gene de nasibimizi aliyoruz maalesef.
Hayir bizim kadronun oturdugu yerler belli, biri kavacik, biri atasehir, ikisi cadde biri acibadem. Orta noktamiz atasehir oluyor haliyle, bu yuzden Atasehir yani. Ha birde camiadan bazi arkadaslarimiz geliyor yanimiza kimi zaman, bu yuzden Atasehir yani. Yoksa yakisikli araba, rolling molling filan hikaye. Bizde hala rolling yapan bi apaci var o da Gariban zaten :D
Valla, cumartesi gecesi, iki sira araba vardi gene.
Hani zeytinburnunda mangalcilar toplanir ya, trafik allak bullak, onun gibi.
Gecerken bakiyorum acaba, techden birileri varmi diye, tanidik da gelmediler
Yiğit G.
23-09-2013, 14:31
valla 2 hafta önce idi sanırsam acil eve dönüyordum sahilden maltepeye doğru kız arkadaşım iyi değildi , S virajında toplanmışlar gene şimdi kötü bir söz sölicemde belki burdan birileri de ordadır diye yazmıyorum... Trafik caddebostandan kilit idi sahil... artık kontak kapattı arabalar hiç kıpırdamıyor.Bisikletti gelen 2 cocuk abi dedi S virajında araçlar yolu kapattı , arabaları döndürüyorlar yolun ortasında... Ya sinirimden varya önümdeki direksiyonu parçalıcaktım artık... Ya işimiz hayati olsa idi ? Lan sen kimsin trafiği kapatabiliyorsun hemde cumartesi gecesi ? O değilde ota boka ceza yazan polisler nerde ? Orda o kadar aracın toplanmasına nasıl izin veriyorlar ? Hayret birşey yani şerefsizlik baska birşey değil çar çakal toplanmışlar hiç sanmıyorum bizim elemanların orda oldugunu inanmak istemiyorum yani..
Polis gecince en hizli sekilde arazi olanlar onlardir zaten..
şeytan diyor al bi tane BMW M3 iPE Innotech egzozlu açık durumda 130 db ses veriyo polisin önünden sıka sıka git :D
şeytan diyor al bi tane BMW M3 iPE Innotech egzozlu açık durumda 130 db ses veriyo polisin önünden sıka sıka git :D
Iste bu yuzden gelmeyin diorz :D
Bütün forum toplanıp caddeyemi inelim yani onumu istiyolar :D
Erdal abiden bahsediyorsun herhalde ?
GokhanRS
23-09-2013, 19:25
valla benide yarım saatten fazla beklediler. üstelik ruhsatı aldı, kendi arabanla gidip alıp gelebilirsin bile dedi. başkası getirsin ehliyetini filan demedi.
polise dellenmeye hiç gerek yok. herkes caddenin floryanın mc in yenibosnanın ataşehirin içine eliyle sıçtı.
yani el birliği ile her haltı yedik. polisi dellendirdik. vatandaşın kafasını ütüledik. milleti rahatsız ettik.
bunu hepimiz yaptık. yani aynı camiadayız ben şehir içinde hiç gazlamadım diyip sıyrılamam. dikkat edicez katlanıcaz. gülü seviyorsak dikeni batınca ana bacı düz gitmicez.
An itibari ile Incirli cad flash tv onu 10 a yakin trafik motorlu polis bilginize
Ataşehirde insanlar rahatsız oluyor deniyor sen halen daha içerilerde buluşulsun diyorsun...
Dediğim yeri bilmeden konuşma ataşehirle alakası yok oranın. Yapılan varyapta bomboş ayrıca marmarisin orda buluşan tayfanın 10 kat sesli supersport 10 araba buluşuyoruz orda 2 aydır 1 tane polis vs şikayet gelmedi..
Bağlıyo bile :)
Cumartesi gecesi tam S'in girinde kurmuşlar çevirmeyi eskisi gibi kalabalık yok ama genede kalabalık sayılıcak kadar insan vardı, ama bu sefer çekiciler suadiyeki otopark arasında ring seferi yapıyolardı, önüne geleni bağladılar, gözümle şahit oldum 23-25 yaşları arasında bir kız mini cooper s 2009-2011 model arası krem rengi aracınla bi kez polislerin yanından geçti ama bi ufak gaza basarak geçti polis bir şey demedi, fakat araç zır stok cam filmi dahi yok hiç bir şey yok, ikinci geçişinde kızı durdurdu, arabayı incelediler ilk egzoz var dediler sonra başka bişey dediler baya bir tartıştılar bizde anlamadık en son olarak aracın tavanının kenarları siyah diye aracı bağladılar, kız öle yaptı resim gösterdi miniyi aradı ama nafile çekici aldı ve götürdü :)
sendemi ordaydın cem, kızın kız gibi arabasını bağladılar walla zır stock araba.ama sanırım kız polislere bikaç kelime laf söylemiş polisler ondan bırakmamış
Erdal abiden bahsediyorsun herhalde ?
E coupe si var siyah aynen o :)
Octavia RS
23-09-2013, 20:19
dün akşam s de polisler takılıodu bildiğin ben geçerken siyah bi a5 i almışlardı.
bi de bostancıda sivil ekip arabası octavia rs in önünü kesmişti kameralar filan, değişik bi olay vardı.
Babamdi o abi.Egzozdan almislar :D
Modifiye araç operasyonu - HABERTURK TV (http://tv.haberturk.com/burasi-turkiye/video/modifiye-arac-operasyonu/99192)
Videonun sonunda cikmis :D
Modifiye araç operasyonu - HABERTURK TV (http://tv.haberturk.com/burasi-turkiye/video/modifiye-arac-operasyonu/99192)
geçmiş olsun, pek ses çıkmıyor egzozdan ?
Egzozda silencer takılı olanlarda bir problem oluyor mu ??
E coupe si var siyah aynen o :)
Kayınbiraderinin olmasın o :) Onda beyaz landrover var .
berkay_aydin
23-09-2013, 20:58
Egzozda silencer takılı olanlarda bir problem oluyor mu ??
Egzoz ucunu bile alırken silencer hikaye :D
Low-Rider
23-09-2013, 21:00
Arkadaşımı ziyarete gidicem anadolu yakasına 2haftadır gidemiyorum bu mevzulardan :D
gecmıs olsun.
vıdeo basındakı hayvan gıbı bagıran beyaz vette hıc ıplemeden basıp gıtmesı ne kadar manıdar olmus...
Arkadaşımı ziyarete gidicem anadolu yakasına 2haftadır gidemiyorum bu mevzulardan :D
Ben annemlere gıtmıyorum ,seninki yine iyiymiş :D
Dediğim yeri bilmeden konuşma ataşehirle alakası yok oranın. Yapılan varyapta bomboş ayrıca marmarisin orda buluşan tayfanın 10 kat sesli supersport 10 araba buluşuyoruz orda 2 aydır 1 tane polis vs şikayet gelmedi..
5 yildir bati atasehirdeyim merak etme nerenin neresi oldugunu biliyorudur.halk bankasinin koseyle obur girisi polis tutunca dereyoluna dogru tellerden atlayip kacarsin arabayla kalabalik olup sikayet geldginde bak 10 araba rahat rahat bulusuyormusun nerede cokluk orada bokluk mimletme o yerleride..
ontheair
23-09-2013, 21:20
An itibari ile Incirli cad flash tv onu 10 a yakin trafik motorlu polis bilginize
Nihayet kafelere bir çözüm buldular sanırım.
Bazı akşamlar oradaki valeler yolu öyle bir kilitliyorlar ki 1 km'lik yolu 1 saatte gidiyorsun.
yoğun olmasada trafik çevirmeleri sürüor bostancı sahil ido önünde vardı mesela
5 yildir bati atasehirdeyim merak etme nerenin neresi oldugunu biliyorudur.halk bankasinin koseyle obur girisi polis tutunca dereyoluna dogru tellerden atlayip kacarsin arabayla kalabalik olup sikayet geldginde bak 10 araba rahat rahat bulusuyormusun nerede cokluk orada bokluk mimletme o yerleride..
Saygınım, Bankanın yanında belediye var biliyorsun, orada nasıl basıyorlar hayret ediyorum :) gerçi basan araçlarda ferrari + mustang vs vs kaliteli araçlar yani onlara serbest atış demekki :)
Mimlenme konusunda haklısın yeni sahraya doğru baya kaçışlar var. 15 yıldır ataşehirdeyim bende güven bana marmaristen daha iyi.. Bankayla belediye binasıyla alakasız yollar var orda gel gezelim bi ara :)
Kayınbiraderinin olmasın o :) Onda beyaz landrover var .
Valla akrabalık ilişkilerini bilmiyorum ben çirkin jantlı e coupeliyi tanıyorum:) sahibiyim dedi hatta kıbrısta falanda başka roberts cafeler açmış..
Valla akrabalık ilişkilerini bilmiyorum ben çirkin jantlı e coupeliyi tanıyorum:) sahibiyim dedi hatta kıbrısta falanda başka roberts cafeler açmış..
Rezil jantlı bir e coupe :) Dediğin gibi mekan olarak ve araçların park etmesi açısından ataşehirdeki en iyi yerlerden...
geçmiş olsun umarım bağlamamışlardır.bizde sıkıntı olmasın diye minibüsle çıkmıştık o akşam 1.45te geçen beyaz minibüs :)
4 gündür plakasiz dolaşiyorum camlarda dahil plaka yok caddeyede indim ataşehirede gittim taksime bile girdim.. , şansmidir nedir sadece gece asayiş çevirdi oda geç saatte plakasiz hayirdir falan diye... Anasini satiyim şansmidir nedir anlamadim ki şimdi bi egsoz takarim arabaya yarin çevirmede arabayi bağlarlar...
Rezil jantlı bir e coupe :) Dediğin gibi mekan olarak ve araçların park etmesi açısından ataşehirdeki en iyi yerlerden...
Tanışmamızda o jantlar sayesinde oldu :) Arkadaşımız f10 un jantlarını değiştirmişti onu inceliyorken tam beyler e coupenin jantlar iğrenç dedim adam çıkageldi niye beğenmedin jantlarımı diye :D
Murcielago
24-09-2013, 00:00
Bunları caddede yapsalar heralde apaçi olurlar :D Medeniyetle aramızda fark var gerçekten...
FrmQuxIHw5g
Tron Aventador Shooting EPIC FLAMES in London! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FrmQuxIHw5g)
batının hep iyi şeylerini alyoruz burada olunca apaçilik oluyor ama :D
nfM9ZPOFegQ
DUAL FLAMETHROWER - Epic Aventador Rev Battle - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nfM9ZPOFegQ)
gecmıs olsun.
vıdeo basındakı hayvan gıbı bagıran beyaz vette hıc ıplemeden basıp gıtmesı ne kadar manıdar olmus...
kendisi cadde sakini zaten :) resmen orda yaşiyo :D fakat altunizade taraflarinda oturuyor diye biliyorum. Polis onu durdurmaz durdursada bişey yazmaz...
Hökümet deyi ya yasah la yasah!!
blackweb
24-09-2013, 09:17
2 hafta önce kızıltoprakta arabamı bağlamışlardı, zar zor düşümünü yaptırdım hatta 16. sayfa da yazmıştım olayı tamamen, bu hafta yemedi inmedim caddeye fakat cumartesi dayanamadm ataşehire arkadaşların yanına gittim, migrosun oraya bıraktım aracımı ordan taksiyle meridyanın oraya indim gece 3 gbi de çıktım, hiç birşey yoktu yolda, üstelik arka plakam da yoktu, bir tane bile çevirmeye denk gelmedim.
dragstar
24-09-2013, 09:32
florya yeşilköyde hiç bşy yok :)
Dün geceden bir kare
http://img489.yukle.tc/thumbs/6132IMG_1465.JPG (http://img489.yukle.tc/image.php?id=6132IMG_1465.JPG)
maltepeki 33 ss plaka mı o ?
blackweb
24-09-2013, 09:55
ben de ona benzettim ama o değil galiba.
aynen 33 ss değil bu jantları adanalı denen janttan onun :D
Atazehirde gazliyan tayfa ya super sport, ya polo vs standart arabaya egzoz takan tayfa ya da grup halinde gelenler oluyo. 5 10 araba geldimi arka arkaya sictin belli 10 dakkaya polis gelicek. Ondan arabanizi migrosa birakmanizi oneririm.
huseyinturk
24-09-2013, 13:44
Ana cadde üstü evde kaldım gültepede 3 gece böyle bir şey olamaz. Sabaha kadar motor scuterlar baaamm baammm geziyor polisi aradım en son dayanamadım tınlamadılar bile. Dertleri vatandaşın rahatı olsa böyle olmaz. Egzosa yazsın tamam vatandaş rahatsız oluyorda sanane benim camımdan sanane benim plakamdan. Sanki app olunca 34 55 okunuyor.. Memlekette renk körü araba kullanabiliyor ama filme ceza var... Böyle mantıksız bir sistem varmı acaba diğer ülkelerdede çok merak ediyorum
Fatihöztürk
24-09-2013, 15:14
hayır değil.. plaka 34
Gimifayf
24-09-2013, 20:35
Arabam olmadığı için daha önce hiç şükretmemiştim. :)
Kurunun yanında yanan yaş abilere geçmiş olsun...
hayabusa
27-09-2013, 13:21
arkadaşlar yarın akşam Hıdiv Kasrı'nda yemeğe davetlyim evim Bostancı'da, Kavacık,Beykoz,taraflarında uygulama oldumu geçtiğimiz haftalar da ona göre önlem alıcam
Ben anlamiyorum. Aracinda her turlu modifiyesi olan,insanlari sesle rahatsiz eden,milletin hayatini riske atan adamlara ceza kesiyorsun da benim aracimin komple 3 numara filmi neden 5 aydir tek bi uyari almamisken goreve yeni baslamis bi memur bana ceza kesiyor ? Keyfiye degil trafik maganda dolu,aracta kiz gorunce rahatsiz ediyorlar. Ben bunu yasamak zorunda miyim? Kimseye bi zarari olmayan filme gecen hafta Cadde'de ceza yedim. Surekli ordayim ilk defa cevrildim. Sen trafikteki magandalari ayikla bende film yaptirmayayim. Sokturdum mecburen ama babam bu hafta yine yaptiracak. Bi daha kessin ceza bi daha yapilacak. Sanki egsoz vardi,plakam yoktu sanki s virajinda yaristim
DogukanYILDIZ
27-09-2013, 19:51
caddede olan arkadaslar varsa guncel beklıyorz
Jeandan-R
27-09-2013, 19:55
Ben anlamiyorum. Aracinda her turlu modifiyesi olan,insanlari sesle rahatsiz eden,milletin hayatini riske atan adamlara ceza kesiyorsun da benim aracimin komple 3 numara filmi neden 5 aydir tek bi uyari almamisken goreve yeni baslamis bi memur bana ceza kesiyor ? Keyfiye degil trafik maganda dolu,aracta kiz gorunce rahatsiz ediyorlar. Ben bunu yasamak zorunda miyim? Kimseye bi zarari olmayan filme gecen hafta Cadde'de ceza yedim. Surekli ordayim ilk defa cevrildim. Sen trafikteki magandalari ayikla bende film yaptirmayayim. Sokturdum mecburen ama babam bu hafta yine yaptiracak. Bi daha kessin ceza bi daha yapilacak. Sanki egsoz vardi,plakam yoktu sanki s virajinda yaristim
Sırf trafikte bir kaç kere kavga ettim kız arkadaşım yanımdayken. Öküzle öküz olmak zorunda kaldım, bu yüzden cam filmi yaptırmaya karar verdim. Annemin kullandığı arabaya da aynı şekilde film yaptırcam.
Sırf trafikte bir kaç kere kavga ettim kız arkadaşım yanımdayken. Öküzle öküz olmak zorunda kaldım, bu yüzden cam filmi yaptırmaya karar verdim. Annemin kullandığı arabaya da aynı şekilde film yaptırcam.
Yaptirt tabi. Camlari sokturduk babam onde ben arkadasindayim gidiyoruz. Adamin teki bana selektor yapiyor falan. Babam cildirdi haliyle. Yakalasa neler olacakti kim bilir. Dakika 1 gol 1 yani. Bayan arabasina film sart.
Aranel Ciryatan
27-09-2013, 20:16
suadiye komsu firin in orada suan itibariyle dubalari diziyorlar. bilginize
Aranel Ciryatan
28-09-2013, 12:03
dün gece pek güncel gelmemiş :D
ilker_yusuf
28-09-2013, 12:59
Cam filmi şart önceden umursamıyorduma ncak eşim aracı kullanmaya başladığında anladım ki yapılmalı
Dun ben 2 kere cevirildim. Birisi S virajına gelmeden, bir de Suadiye'yi gecince. Bosa alıp gaza basın diyip gonderdiler.
Aranel Ciryatan
28-09-2013, 18:41
Dun ben 2 kere cevirildim. Birisi S virajına gelmeden, bir de Suadiye'yi gecince. Bosa alıp gaza basın diyip gonderdiler.
film yok sanırım, o yüzden kafa rahat tabi :)
TheKaptan
28-09-2013, 21:45
Guncel yok mu ?
Fenerdeyim, caddebostan sahil vs oralarda cok fazla polis oldugunu soyledi..
lethaldoze
28-09-2013, 23:41
Şimdi geldim, S den önce ve sonra çevirme vardı. Tek çevirme yetmiyor herhalde :)
Cadde ve sahildeki heryerde olan yeşil yelekliler hakkında bilgisi olan var mı ? Her köşe başında nöbet tutuyorlar..
bu kontroller de bir süre sonra muhtemelen normale donecektir, sürekli yapamazlar ya .. ancak ben ilk boş vaktimde ön yam camlardaki filmleri söktüreceğim :) adamlara koz vermek de istemiyorm
Cadde ve sahildeki heryerde olan yeşil yelekliler hakkında bilgisi olan var mı ? Her köşe başında nöbet tutuyorlar..
Nike kosusu icin oldugunu dusunuyorum abi, hem sahil hem caddede varlar.
arkadaşlar yarın akşam Hıdiv Kasrı'nda yemeğe davetlyim evim Bostancı'da, Kavacık,Beykoz,taraflarında uygulama oldumu geçtiğimiz haftalar da ona göre önlem alıcam
is isten gecmis ama Kavacik koprusunun her tarafina kurabiliyorlar genelde, sorun olmamistir umarim
genelde banko yer avrupadan gelip kavacik'a giriste kopru altinda oluyor, orada cevirmeyi gorursem A.Hisari'na donup asagidan cikiyorum eve. ama oraya da cevirme kurduklarini gormustumm.
bir de yine avrupadan gelip kavacik'a donup kopru ustune cikinca cevirme koyuyorlar, dun gece de koprudeki doblolari yavaslayan arabalari gorunce hisara kactim temizdi
kavacikta benzer sekilde anadoludan gelip hisar'a donmek uzere kopru uzerine cikarken koyabiliyorlar
artik kavacik bp'nin oradaki kavsakta cevirme olmuyor geceleri 1 senedir falan, sadece gecen haftasonu gunduz vakti 1 kere denk geldim
Maslak sanayi girisinde cevirdi.
Adam aracin kitapcigini ver,spoiler orjinal mi diye sordu. Sen spoileri bos ver,arabada sizin tabirinizle "Abart" egsoz ve cam filmi var dedim. Bunlara dikkat et once diyince.
Abi sen nasil bir adamsin? Dedi ve gonderdi ;)
Aslinda uygulamalar guzel,hic bir standarti olmayan,cevreye sadece gurultu kirliligi veren araclar umarim yaptiklarinin farkina varirlar. Bati atasehirde oturuyorum,yillardir her gece egsoz seslerine ne kadar soylendim,sayisini hatirlamiyorum. Apartman arasinda basmak yerine,cevre yolunda vs gazini bu atsa arkadaslar,eminiyetede bukadar sikayet gelmez.
Dun clio ya sokuk olan orta susturucuyu taktim,kafam biraz yerine geldi...
hayabusa
29-09-2013, 16:57
is isten gecmis ama Kavacik koprusunun her tarafina kurabiliyorlar genelde, sorun olmamistir umarim
genelde banko yer avrupadan gelip kavacik'a giriste kopru altinda oluyor, orada cevirmeyi gorursem A.Hisari'na donup asagidan cikiyorum eve. ama oraya da cevirme kurduklarini gormustumm.
bir de yine avrupadan gelip kavacik'a donup kopru ustune cikinca cevirme koyuyorlar, dun gece de koprudeki doblolari yavaslayan arabalari gorunce hisara kactim temizdi
kavacikta benzer sekilde anadoludan gelip hisar'a donmek uzere kopru uzerine cikarken koyabiliyorlar
artik kavacik bp'nin oradaki kavsakta cevirme olmuyor geceleri 1 senedir falan, sadece gecen haftasonu gunduz vakti 1 kere denk geldim
denk gelmedi sağol
Bostancı girisinden cadde hem gidis hem donus trafige kapatılmıs. her kose basında trafik var ???
SekoLive
29-09-2013, 19:46
Bostancı girisinden cadde hem gidis hem donus trafige kapatılmıs. her kose basında trafik var ???
fenerbahcede safakla mahsur kaldık. Tcdd yız efsane trafık var caddeye cıkan heryer kesılmıs nıke kosusu varmış heryerde polisle tartışan Insanlar var... Buralar felç gelmeyı planlayan varsa haberı olsun...
hasan çağri
29-09-2013, 19:59
21:45 e kadar trafik kesik olacakmış.
spree1903
29-09-2013, 20:42
dün 166 tl egzozdan ceza yedim.seyir halinde gidiyordum (hızım 50km/s) motorsikletli polis arkadas yanıma yaklastı bas gaza dedi ilk basta anlamadım 2. defa bas gaza dedi sonra jeton düştü benim.ezgozun olduğunu söyledim yol kenarına çektim arabayı.cezamı yazdı.ulan o kadar apaci var kurallara uymayan o kadar arac var geliyo beni durduruyor.
Buluşma yaparken çok daha dikkatli olmak gerek. !!
Modifiye tutkununun 'formülizasyonu'-Sabah - 30 Eylül 2013 (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/09/30/modifiye-tutkununun-formulizasyonu)
Modifiye tutkununun 'formülizasyonu'-Sabah - 30 Eylül 2013 (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/09/30/modifiye-tutkununun-formulizasyonu)
bu ne saçma bi haber ya ne kadar abartmışlar
"Beyler, 12 anahtarı olan var mı?" İşte yüksek sesle gelen bu soru, lastik değişimi için...
12 anahtarla hangi arabanın lastiği sökülür ya :D :D :D
vay be izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var mış :D :D :D
vay be izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var mış :D :D :D
haha bide o vardı evet :D :D :D neyin kafasını yaşıorlar merak konusu :D :D
Milleti Gaz'a getiriyorlar. Ondan sonra haber oluyor..
Skyhawk34
30-09-2013, 08:36
polis şikayetleri değerlendiriyor yeri geliyor olması gerekeni yapıyor yeri geliyor egosunu tatmin ediyor
medyada haberi alıyor kafasına göre iliyor tezgaha sunuyor yankı yaratması içinde elinden geleni yapıyorlar
bazen bakıyorumda ana haber bültenleri akıllı tv ye dönüyor o nedenle uzun bir süredir televizyon izlemiyorum internetten gazetleri takip ediyorum
adam ana haber bülteninde 3-4 yıl onceki bir videoyu (kaza, şaka, olay vs. vs. ) yeni olmuş gibi gösteriyor bildiğin akıllı tv deki videolardan zamanmı doldurmaya çalışıyorlar yoksa gündeme mi inmek istiyorlar anlamıyorum ama haber sunmadıkları kesin
Şu yazıyı okurken koptum :D bisiklete binip , paten kayabiliyorlarmış :D
"Mesela her grubun bir sezon içerisinde yarışlara dahil olmak veya izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var. Amaçları ise yarış alanlarını renklendirmek, güven ortamı yaratmak, yarış tutkunları arasında coşkuyu artırmak. Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor. "
sweatcaptain
30-09-2013, 08:59
Şu yazıyı okurken koptum :D bisiklete binip , paten kayabiliyorlarmış :D
"Mesela her grubun bir sezon içerisinde yarışlara dahil olmak veya izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var. Amaçları ise yarış alanlarını renklendirmek, güven ortamı yaratmak, yarış tutkunları arasında coşkuyu artırmak. Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor. "
harbıden bombaymıs abı :D haklısın... saat bılmem kac demır kapıları 18 yasından kucukler acıyor vs vs...ulen ya baska hıkaye uyduramadınızmı...
gecen fox u ızlıyorum 2 s2000 yolda gıdıyor arkadakı de cekım yapıyor bır ara bagırıyor ulan manyakkk yavas dıye :D
muhabırde dıyorkı arkadakı surucu de ıbretlık olsun dıye cekım yaptı :D...
medya ya olan yansıtma cok onemlı bence...
tunerviper
30-09-2013, 10:02
"Bir tarafta Cengiz Kurtoğlu, diğer tarafta One Direction çalıyor."
Bu ne amk spor gazetesi.
Muharrem C.80
30-09-2013, 10:04
Hikayeye bak. Agatha Christie halt etmiş. Kırk yıllık yoğurtçuyum böylesini görmedim. Hemde sütlücede he patenler falan :D
"Mesela her grubun bir sezon içerisinde yarışlara dahil olmak veya izlemek için bayan misafir getirme zorunluluğu var. Amaçları ise yarış alanlarını renklendirmek, güven ortamı yaratmak, yarış tutkunları arasında coşkuyu artırmak. Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor."
"Sütlüce MiniaTürk Yanı Otoparkı'na girdik. Sürücüler araçlarının kapılarını açık bırakmış, bagajlarındaki dev hoparlörlerden yükselen seslere yol vermiş. Bir tarafta Cengiz Kurtoğlu, diğer tarafta One Direction çalıyor."
Anladığım kadarıyla içeride böyle bir ortam dönmüş. :redspotda
http://img51.imageshack.us/img51/9679/jy9t.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/51/jy9t.jpg/)
:D
SekoLive
30-09-2013, 11:26
Benim anlamadıgım, sütlücede iktidar partisinin istanbul başkanlıgı var. Önemli toplantılar yapılan bi kongre merkezi var buraya gidip gelen bi protokol var , bu kadar adama orada nasıl böyle rahat rahat takılmalarına izin verdiler aylardır?
enteresan
blackweb
30-09-2013, 12:29
sütlüce ne abi ya :)
ilk defa duyuyorum, bu bizim pendikte toplanan elemanların tarzında biyer mi yoksa :)
bu arada haberi okudum sandalyeden düştüm :) :) :D
ilker_yusuf
30-09-2013, 13:06
Ne kan bu dedim 22 yaşında çocuk araba için yurt dışına gidicem demiş pist istemiş.. pist var organizasyonları takip etsinler diyende yok :) hehehe
hasan çağri
30-09-2013, 13:11
O değilde Fast & Furious un bütün filmlerini atlamadan izlemiş sonra hikayeyi yazmışlar :)
E-5 te de paten kayıp bisiklete biniyorlar mı acaba :D
TolgaEsentepe
30-09-2013, 13:20
bu haberi yapan nasıl bir enayi dir :)
"Drift' şovlarına başlamadan önce, rölantide ilerleyen araçlarının kapılarını açarak kaputun üzerine çıkan sürücüler de oldu."
Motorda selenin üstüne çıkıyor sanki yook daha neler :D
Çok fazla tokyo drift izlemenin zararları. Sütlüce underground :D
Bu saçmalığı okuyup gerçek zannedenler var bir de..
Sabah işte, ne beklersinki..
***** uzvundan uydurduklarını haber yapan Emir Somer adlı delikanlıyı bulup bir bakmak lazım uydurduklarının kaynağı olan ***** uzvunun kapasitesine..
Cok film izlemisler :D yok aralarina karismislar yok buyuk abiler tanimadan guvenmeden almiyormus (gevsek adam sen nasil hemen tanindinda seni iclerine aldilar ) film yazari yapalim bu adami yetenek bosa gitmesin :D
Low-Rider
30-09-2013, 14:03
puahhaha habere bak, ereksiyon problemi yaşayan bir haberci herhalde kendini böyle tatmin etmiş
Merak ettim, patenli kızlar falan gidip görelim bi
Ama patenli travestiler çıkarsa sıkıntı olur :)
emir somer adlı heyecanlı arkadaş ıcın edıtore bır maıl attım. umarım ılgılenırler :)
131mirafiori
30-09-2013, 15:01
12 anahtarla lastik sökülmeyeceğini bilmeyecek kadar aciz bir kişi...
SerkanKurt
30-09-2013, 15:13
FF filmini çok izlemiş sanırım yazar arkadaş :)
emir somer adlı heyecanlı arkadaş ıcın edıtore bır maıl attım. umarım ılgılenırler :)
Cok sert degildr paylas biz de atalim :)
Neyin kafasındaysa artık :)
Avrupayı gezdim böyle organizasyona denk gelmedim :D
GokhanRS
30-09-2013, 21:30
beyler 12 anahtarı olan var mı? drift lastiğini takıcamda :D
(bunlar bisikletli tayfanın arasına karışmış belli :D gerçi onda bile 13 vardır)
habere yorum yaptım yayınlanmamış :D :D
Bu emir sormere ulan gerizekali diye mail atamiyomuyuz yada sabah a bu nasil haberdir ya resmen uydurma varsa oyle bisi izleyek valla :D
lokman ver oğlum müziği
Çakallarla Dans - Beatbox Sahnesi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FICJLqQ5CCo)
haber heralde bu kafayla faalan yapıldı,bence cırt yazmayı unutmuşlar :D jant kapaklarını nasıl bağlıyolar anlamadım :D :hehe:
Emre turgut
30-09-2013, 21:47
Yarışlar internet üzerinden iletişime geçilerek organize ediliyor. Kurdukları gruplara üye olmak için yöneticilerle tanışmış olup, onların süzgecinden geçmeniz gerekiyor
bu nasıl bır kafadır arkadaş :D:D
GokhanRS
30-09-2013, 21:49
Yarışlar internet üzerinden iletişime geçilerek organize ediliyor. Kurdukları gruplara üye olmak için yöneticilerle tanışmış olup, onların süzgecinden geçmeniz gerekiyor
bu nasıl bır kafadır arkadaş :D:D
o yönetici @cem işte :D
Safak Sezer - Hangi Cem - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UvZ7nbcIgXY)
UvZ7nbcIgXY
Emre turgut
30-09-2013, 21:52
o yönetici @cem işte :D
Safak Sezer - Hangi Cem - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UvZ7nbcIgXY)
UvZ7nbcIgXY
hahahah çok güzel yakalamışsın Gökhan abi eline sağlık . :D
huseyinturk
30-09-2013, 21:53
12 anahtarı olan var mı?" İşte yüksek sesle gelen bu soru, lastik değişimi için... Özel 'Drift' ve 'Patinaj' lastikleri takılıyor, normal lastikler ise bagajlara kaldırılıyor. Araçlarda çok titiz bir hazırlık var. Siliyor, parlatıyor ve gövde gösterisi yapıyorlar. Aralarında '4 bin lira' değerinde olan otomobile '25 bin lira' masraf yapan sürücüler bile mevcut..
300hp üstü şahinler varmış beyler saklanmayın çıkın ortaya
BıD-Clio
30-09-2013, 21:56
adam oraya drıft ıcın patınaj ıcın gelıcek lastııgı olucak :D ve 12 anahtarı olmıcak hımmm ıns canım ya
bu arada maslak ıstınye park cıvarı da bı cevırme yogunlugu oluyor
arkadaş neyseki zamanında ataşehire falan gelmemiş