PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu gece CADDEYE İNMEYİN

Sayfa : [1] 2 3 4

TarikS
13-09-2013, 23:40
Anadolu yakasi caddebostandan itibaren 500 metrede bir 10 tane ekip arabasiyla cevirme kurmuslar her turlu ilmli egzozlu arabayi sorgusuz sualsiz aliyorlar, sakin bulasmayin, arkadaslarinizi da uyarin oralarda kimse varsa

Simdiki mevzuat ne bilmiyorum da, adam sabah subye git ordan gel egzozu OTOPARKTA DEGİSTİR dedi de onu nasil yapcaz? :D heralde yine 1 hafta falan izin belgesi verirler???

Olaylarin sebebi de gecen hafta S'te yol kapatmislar polisleri araya almislar araba sallamislar vs vs OÇ'larinin acisi bizden cikiyor!:mad:

Boost Up
13-09-2013, 23:41
S son 2-3 haftadir eski haline donmus gibi (cumartesileri ozellikle)

Bu arada gecmis olsun Tarik

CanberkD
14-09-2013, 00:00
beni de bu aksam saat 10 civari ikinci kopru yolunda yogun trafik halinde ilerlerken cevirdi bi ekip arabasi, emniyete cektirdi egzos var dedi sonra alkol muayenesi vb sonra birakti :D kavacikta falanda heryerde ekip arabasi vardi dikkatli olmak lazim :)

gecmis olsun Tarik

S.Özeren
14-09-2013, 00:01
2.100 kmdir muaynesiz geziyorum inş bana denk gelmezler :D

geçmiş olsun

cabriolet
14-09-2013, 00:05
otoparkta lift var mı diye sorsaydın sende tarık :)

onurcii
14-09-2013, 00:09
Bugun bizide cevirdiler film var dedi arabada bak dedik cikardi cami yakmaya calisti cakmakla.

Sonra bu arabanin jantlari orjinalmi dedi sonradan mi dedi abuk subuk bir suru soru yoneletti kusur bulamadi birakti.

Bizden sonra scirocco geldi cam filmi vardi dedi basti cezayi valla

Bu kadar cevirme polisin nedeni dediginiz gibi gecen hafta yol kestiler saskinbakkal etkinlik alanindan s e kadar trafik vardi.

Gecmis olsun

CanberkD
14-09-2013, 00:13
Benimde ruhsatin icindeki trafik sigortam bitmisti, ona bile bakip sigortan bitmis demedi ki yenisi bagajdaydi pat diye cikartip yapistircaktim,
yaris mi yapiyosun bu arabayla vb tarzi abuk subuk sorular yoneltti :D

CasabLanca
14-09-2013, 00:21
geçmiş olsun kanküleyta

SekoLive
14-09-2013, 00:24
araya aldıklarında ates edememısler mı acısını alakasız ınsanlardan cıkarıyorlar. Gecms olsun sanrm tarık yıne otoparkda egsoz sokturucekler sana :)

aybarsdnr
14-09-2013, 01:30
bana da en açık renk cam filmlerimden dolayı ceza kestiler suadiyede. ne laf dinliyorlar ne bir şey. ben cezayı ödemeyip dava açıcam. Bir arkadaşım bu şekilde ne ceza ödedi ne filmlerini söktü. 1 ay içinde sonuçlanıyor mahkeme. Arkadaşımın ve bir avukatın davalarını emsal olarak göstererek ücret ödemeden dava açıcam. Prosedür bu şekilde işliyormuş. Bakalım hayırlısı.

yagizgokmen
14-09-2013, 01:31
gerçekten çok saçmaydı bugün bağdat caddesi yönüne doğru kızıltoprak bp nin orda bir çervirme ve ardından fenerbahçe ayrımında bir çevirme güzergahı bilirsiniz 200 metre yok araları

MCN21
14-09-2013, 01:35
persembe aksamıda biraz yogundu önümde 2-3 arabayı aldılar :/ bugun hic gidilmez , birde S gecen hafta sonu baya kalabalıktı insanlar yollara tasmıstı :D baya gazlama oldu sanırsam

Ahmet Saraçoğlu
14-09-2013, 07:52
Geçen hafta kavacıkta bağlattım.10 gün oldu hala almadım.gerçi haklılardı , muayene yok , aigorta yanımda deil , ruhsat yanımda deil , bide tersten girdim:).hiç direnmeden anahtarı verdim , iyi görevler diledim ,çantamı alıp gittim:D , ama anadolu yakası felaketmiş.Avrupada 7 8 aydır takılıyodum muayenesiz , bir allahın kulu çevirmedi.

PiscocuK
14-09-2013, 07:56
bu akşam S e gitmeyi düşünüyorum canlı yayın yaparım size :)

tabi yağmur devam etmezse

Eray Yümsel
14-09-2013, 08:10
Arkadaşlar egzos la cam filmi menlerinizi hallederiz sökmeden problemsiz

XoR
14-09-2013, 08:15

:D

http://www.boluhavadis.net/images/news/2012-11-16-ankara-sokaklarinin-yeni-fenomeni-yolunda-a.s..jpg

MatraX_07
14-09-2013, 08:17
ne devlete zararımız var,ne millete.Kendi kesemize kendi arabamıza zararımız var ona bile ceza ödüyoruz anlamak imkansız

PiscocuK
14-09-2013, 08:21
cadddeye gelirseniz beklerim arkadaşlar kuzenlerle yine masamızı kurucaz içecek ve çerezimizde var her zaman ki gibi :))

umarım yağmaz

orhan_guney
14-09-2013, 08:22
yanlız değiliz :)

ozgurluk
14-09-2013, 08:23
cari açık çok. ceza kesmek işin kılıfı , nakit para lazım en canlısından :))

malumunuz yerel seçimlerde yaklaşıyor..

sweatcaptain
14-09-2013, 09:06
cadddeye gelirseniz beklerim arkadaşlar kuzenlerle yine masamızı kurucaz içecek ve çerezimizde var her zaman ki gibi :))

umarım yağmaz

Gidiyomuyuz abi :)

cembozbey
14-09-2013, 09:12
cari açık çok. ceza kesmek işin kılıfı , nakit para lazım en canlısından :))

malumunuz yerel seçimlerde yaklaşıyor..

gecen hafta ctesi s virajını görseydiniz böyle dusunmezdiniz

34tb9544
14-09-2013, 09:38

Bu bir Eray Yumsel A.Ş hizmetidir

Esnaf adamın halı başka

ozgurluk
14-09-2013, 09:46
gecen hafta ctesi s virajını görseydiniz böyle dusunmezdiniz

bu mevzunun yerel bir bölgeyle alakası olmadığını düşünüyorum. kaldı ki istanbul da da yaşamıyorum

. işim gereği akdeniz bölgesindeki iller arası , gerekse şehir içi yollardayım. anormal bir kontrol var. kontrol olmasına da karşı değilim asla fakat yerli yersiz ceza kesmek için çabalıyorlar.

cezalarda fix tir ha 72 tl. 15 gün içerisinde ödersen 50 küsür TL.

aracın hiç kullanılmadığı tarihlerde kesilen cezalara girmiyorum bile..

Oznsrl
14-09-2013, 09:53
bnde 1 ay önce s virajı çıkışında sis bide filmden ceza yedim men edildim yine s te olaylar olmuştu yolu falan kesmişlerdi dün de yeni ceza geldi men edildikten bi gün önce 78 le radar yemişim sahil yolunda. söktüğüm filmlerde birlkte 1 ayda zararım 550 tl arabanın trigeri geldi yaptıramıorm triger parası çöp oldu :)

Low-Rider
14-09-2013, 09:55

çevirme ve bağlamaların artmasının tek sebebi

daşmı yesin bu insan

Diesel
14-09-2013, 10:39
Ucuz atlattım Allah'a şükür.. O geçen hafta çevirenler ters yöne kapatanlar nerde acaba?

onurcii
14-09-2013, 10:43
bana da en açık renk cam filmlerimden dolayı ceza kestiler suadiyede. ne laf dinliyorlar ne bir şey. ben cezayı ödemeyip dava açıcam. Bir arkadaşım bu şekilde ne ceza ödedi ne filmlerini söktü. 1 ay içinde sonuçlanıyor mahkeme. Arkadaşımın ve bir avukatın davalarını emsal olarak göstererek ücret ödemeden dava açıcam. Prosedür bu şekilde işliyormuş. Bakalım hayırlısı.

Bende beyaz bi scirocco gördüm açik bi film vardi ondada onada yazdilar sizmiydiniz acaba biyikli biriydi ?

Geçmiş olsun

EM-RE
14-09-2013, 10:46
S in s olduğu zamanlarda karbon kaputlu düz borulu on cam dahil filmli on plakasi olmayan subarum ile her cumartesi pazar efendi efendi gezerdim ,bir kere bile baglanmadim.
Şimdi corvetti cumartesileri cikaramiyorum ,egzos var plaka yok diye
S in o hali normal degil adamlar doğal olarak bileniyorlar

Risendark
14-09-2013, 10:47
abiler herkes istanbul söylemiş ama ben ankaradan söyleyim :) bu keçiören köprüsünün altındada cayır cayır çeviriyolar geçen gün kaçtım artık sisler açıktı camlar filmliiydi el kaldırdı sağdan sıvıştım dikkat edin acayip kitliyolardı bi tane beyaz roccoyuda çevirmişlerdi hatta... bu arada plakayı aldıysa nasıl bi ceza yazar yani çevirmeden kaçtı görüldüğü yerde parka çekilsin diye bi ceza şekli olur mu? yada öylesine bi madde sallayıp ceza mı yazar nasıl olur ?

Mehmet Gazihan
14-09-2013, 10:49

Eray bey arabanın otoparktan çıkartılması ile ilgili bi çalışmanız varmı, S.Çeşme özellikle..

UGR_16
14-09-2013, 11:11
Dun gece sırf modifiyeli araçlara bilenmişler allahtan peugeot ile gelmemişim 6 tane çevirmemi olur bir bölgede..

GokhanRS
14-09-2013, 11:12
caddeyi trolar basmış dikkatli olmakta fayda var :)

Eray Yümsel
14-09-2013, 11:14
Eray bey arabanın otoparktan çıkartılması ile ilgili bi çalışmanız varmı, S.Çeşme özellikle..

Hallederiz ltd.şti. Olarak o iş ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte dilerseniz arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz saygılar esnaflar odası başkanı e.y

kickboxer
14-09-2013, 11:21
Dün adamlar sanki terorist yakalıyormuş gibilerdi
2 3 motorlu sahil bisiklet yolundan farları fln kapatıp geldi.
Sivil polislerde cadde tarafından aynı anda sıkıştırdılar fln çok :D garip artık birşey diyemiyorum

VTec_king
14-09-2013, 11:25
modifiyeli arabam olmadığı için polisler suratıma bile bakmadı gariban c2 diye :P s de çevirme içinde durdum gençlere sordum kaç ölü kaç yaralı abi dediler en az 100 araba bağlandı ,oturmuş çekirdek çitliyorlar çevirme içinde bide onlara müdehale etmiyordu polisler

Yigit-Y
14-09-2013, 11:31
geçen haftaki s mevzusundan sonra cuma cumartesi pazar günü denetimlerin arttırılmısı kararı alınmış.kadıköy trafikden bir memur arkadaşdan öğrendim bende.

bu hafta uzak durulmalı o bölgelerden aynı durum bahçelievlerde kafelerin olduğu cadde içinde geçerli 2 gün önce ceza kitliyorlardı sis app film egzoz bilginize...

SekoLive
14-09-2013, 11:34
S virajının cok eskisini bilmiyorm ama bir senedir ara ara yolum düşüyor gece saati cadde ve s virajında özellikle hafta sonu sis farını kapatma zahmetinde bulunmayan adam şansını deniyordur bence . adamlar standart arabada bile sis far acıksa gel gel yapıyorlar...

XoR
14-09-2013, 11:54
modifiyeli arabam olmadığı için polisler suratıma bile bakmadı gariban c2 diye :P s de çevirme içinde durdum gençlere sordum kaç ölü kaç yaralı abi dediler en az 100 araba bağlandı ,oturmuş çekirdek çitliyorlar çevirme içinde bide onlara müdehale etmiyordu polisler

http://r1309.hizliresim.com/1f/g/spnhg.jpg

_muhaRRem
14-09-2013, 12:02
hiç kendimizde kabahat aramıyoruz dimi , s virajında yapılan apaçilikler araba çevirmeler nedir ya , efendi efendi git çekirdek ye napıosan yap kim bişe dicek.Bizde toplandık zamanı geldi 20 araba hiçbi polis gelipte arabamızı bağlamadı , sen polislere küfür et arabasını salla sonra neden böyle oldu de olacak iş mi .Bazı şeyleri gayet hakediyoruz.

Yakında ***** yerdeki toplantılarıda yalan edecekler böyle apaçi apaçi gazlamalar olursa ..

Bildiğin kafamıza estiği her zaman otobanlarda gazlıyoruz sorun yaşama oranı yüzde 10 avrupada yapın böyle şeyleri veya usa da sizi evinizden alırlar..Yeri geliyo plakasız gazlamalar oluyor yeri geliyor polisten kaçılıyo hanginizi evinizden aldılar ?

Arı kovanına çomak sokmucaksın , sokarsan sonucuna herkes katlanıyor 3-5 apaçinin hatasını günahsızlarda ödüyo..

aybarsdnr
14-09-2013, 12:02
Bende beyaz bi scirocco gördüm açik bi film vardi ondada onada yazdilar sizmiydiniz acaba biyikli biriydi ?

Geçmiş olsun

aynen kardeşim bendim:) sağolasın

sarper
14-09-2013, 12:07
geçen hafta her bayanın kullandıgı arabaya binmeye çalışan elinde sopa ve bira şişesi olan tiplerden sonra önlem alınması gayet dogaldır...

Eyup Duygun
14-09-2013, 12:12
Dunkı sahilyolundakı olay cok farklıydı.

Net 20 tane ekip arabası 3 farklı noktada cevirme vardı.Bugunde oyle olabilir dikkatlı olun derim.

Kacacak nokta , bahane yok.Birinden kacan digerinden mecbur cıkacak.

Tunç
14-09-2013, 12:27
tarık basıma geldi gittim şube bir gün izin verdi ruhsatın tek yapragını alıp

1event
14-09-2013, 17:46
Dun arkadaslarla caddebostan barlar tarafındaydık. saat 00:00 - 00:30 gibi kaltık. Ben 1 50 lik + 1 50 ligin yarısı =75 lik icmistim. Diger yarısını da benim kuzen ben masada degilken icmis :) yoksa onu da icecektim. Tam kalktık gidiyoruz ""caddebostan bostancı" arası baktım cevirme. ilkinde cevirmediler. atlattık derken 2. cevirme.. bu sefer cevirdi. ehliyet-ruhsat aractaki serit orjinalmi ruhsatta var mı, 6000 devir gaz ver egzoz'a bakıcam (hondacı arkadaslardan 5500 ister sanırım :) bi tanesi cam filmlerine bakıyor. egzoz stock, serit ruhsatta isli. digeri de geldi arka cam orjinal rengi dedi diger polise. :) halbuki aracta sadece arka cam da film var :D alkol testi yapmadılar. devam ettik. artık daha cevirme olmaz derken yok artık dedirten 3. cevirme karsımıza cıktı "trafik" Hala caddebostan - bostanı arasındaydık. hemen sol seride gectim. soldaki arac saga kaymıs seridi hafif ortalamıstı. ben de sol a yasladım ve ondeki aracın tampona sıfır ilerledim. maksat polisle goz goze gelmemek. Artık sans mı dersiniz baska bir sey mi 3. cevirmeye girmeden atlattık. Dun bu konu baslıgını gorseydim eger 1 33 luk bomonti icer kalkardım masadan. bu kadar da stres olmazdım. :D Forum da var mı bilmiyorum ama bir konu baslıgı acılıp sadece guncel cevirme olan lokasyonları paylasmak cok iyi olur diye dusunuyorum.

PiscocuK
14-09-2013, 17:55
Bizim masa sandalye kayip..farkli bir tarzda orda olucaz artik 4 saat sonra resim yollarim cikmak isteyen ona gore cikar artik :))

Mr.K
14-09-2013, 18:03
hiç kendimizde kabahat aramıyoruz dimi , s virajında yapılan apaçilikler araba çevirmeler nedir ya , efendi efendi git çekirdek ye napıosan yap kim bişe dicek.Bizde toplandık zamanı geldi 20 araba hiçbi polis gelipte arabamızı bağlamadı , sen polislere küfür et arabasını salla sonra neden böyle oldu de olacak iş mi .Bazı şeyleri gayet hakediyoruz.

Yakında ***** yerdeki toplantılarıda yalan edecekler böyle apaçi apaçi gazlamalar olursa ..

Bildiğin kafamıza estiği her zaman otobanlarda gazlıyoruz sorun yaşama oranı yüzde 10 avrupada yapın böyle şeyleri veya usa da sizi evinizden alırlar..Yeri geliyo plakasız gazlamalar oluyor yeri geliyor polisten kaçılıyo hanginizi evinizden aldılar ?

Arı kovanına çomak sokmucaksın , sokarsan sonucuna herkes katlanıyor 3-5 apaçinin hatasını günahsızlarda ödüyo..
http://galeri2.uludagsozluk.com/203/%C5%9Fimdi-onlar-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCns%C3%BCn_316571.jpg

Jeandan-R
14-09-2013, 18:19

Eli kulağında abi ***** yere de baskın yapacaklar. Çok şikayet oluyormuş, o aradaki yolda neden gazlıyorlar anlamıyorum. Bir kaç arkadaşımı uyardım ama launch yapan bile gördüm orda.

rahatsız
14-09-2013, 18:28
"şunu tanıyorum, bunu biliyorum" devri de bitti. adamın amcası milletvekili, arabasını bağladılar. çok da iyi yaptılar.

aybarsdnr
14-09-2013, 18:46
Pazartesi günü emsal kararlarla birlikte dilekçemi mahkemeye vericem. sonuçlanınca burada da paylaşırım. Sizlere de örnek teşkil eder

Yigit-Y
14-09-2013, 18:53
"şunu tanıyorum, bunu biliyorum" devri de bitti. adamın amcası milletvekili, arabasını bağladılar. çok da iyi yaptılar.

bağlayan ekip ilerleyen günlerde yine aynı yerde görev yapıyorsa o zaman bitti denir

genellikle anadolunun ücra güzel köşelerine milletvekili oğlu ise bir de AKP

meslekden ihraca kadar gider ;)

MTNVTI
14-09-2013, 18:54
Dun arkadaslarla caddebostan barlar tarafındaydık. saat 00:00 - 00:30 gibi kaltık. Ben 1 50 lik + 1 50 ligin yarısı =75 lik icmistim. Diger yarısını da benim kuzen ben masada degilken icmis :) yoksa onu da icecektim. Tam kalktık gidiyoruz ""caddebostan bostancı" arası baktım cevirme. ilkinde cevirmediler. atlattık derken 2. cevirme.. bu sefer cevirdi. ehliyet-ruhsat aractaki serit orjinalmi ruhsatta var mı, 6000 devir gaz ver egzoz'a bakıcam (hondacı arkadaslardan 5500 ister sanırım :) bi tanesi cam filmlerine bakıyor. egzoz stock, serit ruhsatta isli. digeri de geldi arka cam orjinal rengi dedi diger polise. :) halbuki aracta sadece arka cam da film var :D alkol testi yapmadılar. devam ettik. artık daha cevirme olmaz derken yok artık dedirten 3. cevirme karsımıza cıktı "trafik" Hala caddebostan - bostanı arasındaydık. hemen sol seride gectim. soldaki arac saga kaymıs seridi hafif ortalamıstı. ben de sol a yasladım ve ondeki aracın tampona sıfır ilerledim. maksat polisle goz goze gelmemek. Artık sans mı dersiniz baska bir sey mi 3. cevirmeye girmeden atlattık. Dun bu konu baslıgını gorseydim eger 1 33 luk bomonti icer kalkardım masadan. bu kadar da stres olmazdım. :D Forum da var mı bilmiyorum ama bir konu baslıgı acılıp sadece guncel cevirme olan lokasyonları paylasmak cok iyi olur diye dusunuyorum.

Geçmiş olsun levent, verilmiş sadakan varmış:D

Kadyr
14-09-2013, 18:57
http://r1309.hizliresim.com/1f/g/spnhg.jpg

arabaya bak tam modifiye.
nedendir bilmiyorum kaç aydır önde plaka yok polis çevirmede bana bakıyor öne bakmıyor. plakayı sorunca köpeğe çarptım diyorum ki harbi öyle ama daha yeni takmadım :D sorun etmiyorlar. bugünde pendikte yunus çevirmesinde 3 yunus arabaya baktı hiç biri dur demedi :D filmde var araçta. sanırım araç segmentinden kurtarıyorum :D

e'to
14-09-2013, 19:56
muharreme katılmamak elde değil..

***** bölgede adam 500k 1000k para vermiş ev almış geceyarısı çatara patara..tamam sen ben

olsak ninni gibi gelir ama hiç bir ilgisi olmayana azap olur o saatte..valla geçende biri isyan etti

herhalde ne şişesi varsa salladı aşşağıya camdan ,,düşünsene arabanın tavanına geldiğini

ayıkla pirincin taaşını bence en azından orada sıkmayalım...

çevirmelerde ise orada esnaf arkadaşlarım var bu aralar medyayada yansımayan baya kaza

oldu ondan çok yoğunlaştılar bence..

PiscocuK
14-09-2013, 20:02
Bendede onde plaka yok polisler takilmiyor.umarim arkadan ceza yazip gondermezler :)

MCN21
14-09-2013, 20:08
muharrrem abiye kesinlikle katılıyorum gecen hafta hem herkez yola tasmıstı hemde önümde gitmeye calısan bayanın camların elleriyle vuran sacma sapan tipler vardı ( acemi biri olsa penik yapıp birilerini arabanın altına bile alabilirdi ) ! benim arabaya da yaklastılarda ben diger seride kactım önde olanları görünce . Amacları nedir anlayabilmis degilim ?

GökhanO
14-09-2013, 20:08
buyuk marifet yapmıssın tebrik ederim az icip cıkmıssın hatta az daha iceydin keske..

Mikrop_Ali
14-09-2013, 20:26
bugün sabah ankara'da dikmen caddesinde keklikte gördüm 25 senedir dikmendeyim ilk defa orda çevirme görüyorum. bu aralar toplu taşıma çok mantıklı :)

ÖNDE-R
14-09-2013, 20:57
Arkadaşlar şu an cadde bp nin önünde 10sivil polis 1 cekici fenerbahçe girişi 20 trafik polisi filmli yapılı app plakalı aracları cevirmişler dikkat edin

Jam da Joker
14-09-2013, 21:00
Aklı olan bu gece çıkmasın 1.köprüde birtane bile ekip arabası yok herkes emniyet şeridine girmiş trafik kilit, yıldız yokuşunda 10 metre arayla 6 tane ekip arabası var bu akşam büyük uygulama olucak hem Avrupa hem Anadolu yakasında belli..

Absinthé
14-09-2013, 21:03
Merterden Bostancı ordan Çekmeköy yaptım trafik rezalet aklı olan çıkmasın.

FB10ur
14-09-2013, 21:12

+1 katılıyorum

Öncelikle kendimize bakmamız lazım o kendini bilmez 3-5 serseri yüzünden suçsuz yere bizler çekiyoruz cezasını öyle polis arabasına salça olmalar nedir arkadaş bu kadar olmaz..

PiscocuK
14-09-2013, 21:29
Suan caddeye giris yapiyoruz ortam sakin ama saat 10u gecti nevale isi sakata geldi

Dakika skor bilgilerini buradan sizlere aktarabilirim

TheKaptan
14-09-2013, 21:36
Kiziltopraktan s virajina kadar 3 cevirme var egzozlu cam filmli appli arabalarin hepsini bagliyolar DIKKAT !

aybarsdnr
14-09-2013, 21:40
Cezayı yedim kafam rahat. fıldır fıldır gezicem cam filmlerimle 7 gün :)

PiscocuK
14-09-2013, 22:00
Cadde akici...kimse icki satmiyor kaldik sap gibi..bp den donuste 100 mt ara ile iki cevirme var...320 d ile guzel oynadik S e dogru yoldayiz tamam...

DogukanYILDIZ
14-09-2013, 22:09
Guncel istiyorz civardakilerden

PiscocuK
14-09-2013, 22:12
Migrostan s e dogru gidiyorum..ilk isiklardayim cevirme var

PiscocuK
14-09-2013, 22:14
Nissan 350 z cevrilmis polise dert anlatiyor..plaka 27 Z

PiscocuK
14-09-2013, 22:19
S deyiz tam s de cevirme var baya kalabalik.

freelife
14-09-2013, 22:21
Nissan 350 z cevrilmis polise dert anlatiyor..plaka 27 Z

bizim garajda duran yan binanın aracı sanırım ...ekzozdan alırlar onu

emresener
14-09-2013, 22:24
Suan stadin ordan sahil yoluna giderken bi evo bi 106 bi de e30 almislar arka arkaya iki cevirme var uzak durun buralardan

Firat.M3
14-09-2013, 22:28
egsozdan da ceza yazamazlar. yasal bir desibel sınırı var. bu sınırı araçlarımızın geçmesi mümkün değil. Ben bununla ilgili uğraşırken makina mühendisleri odasına gittim. Desibel ölçümünü oradan bir bilir kişi yapıyormuş. belirli bir de ücreti vardı. Oradaki mühendis de polislere bir küfür salladı..

Yasal olarak ceza kesebilmeleri için ellerinde desibel ölçüm cihazı olması gerekiyor. Egsozun 5 metre (emin değilim) gerisine cihazı koyup, aracı 3000 devire getirerek ölçüm yapması ve ona göre ceza yazması gerekiyor.

Durum böyle fakat üzerine giden yok. Ben İstanbul Üniversite'sinin yapmış olduğu ölçüm sonucu ve yasalara uygun olduğunu gösteren belgeyi gösterdiğim halde klasik olarak "Mahkemeye ver!" cevabını aldım. Bunların hakkından nasıl gelinir bilemiyorum.

Edit;

Konuyla iligli bakanlık değerleri;

Kaynak : http://sanayi.gov.tr/Files/Mevzuat/70-157-09062010092513.pdf

http://i41.tinypic.com/10icaxf.png

PiscocuK
14-09-2013, 22:29
3 bmw 1 1.6 ies 1 opel cekiciye bindi

freelife
14-09-2013, 22:30
egsozdan da ceza yazamazlar. yasal bir desibel sınırı var. bu sınırı araçlarımızın geçmesi mümkün değil. Ben bununla ilgili uğraşırken makina mühendisleri odasına gittim. Desibel ölçümünü oradan bir bilir kişi yapıyormuş. belirli bir de ücreti vardı. Oradaki mühendis de polislere bir küfür salladı..

Yasal olarak ceza kesebilmeleri için ellerinde desibel ölçüm cihazı olması gerekiyor. Egsozun 5 metre (emin değilim) gerisine cihazı koyup, aracı 3000 devire getirerek ölçüm yapması ve ona göre ceza yazması gerekiyor.

Durum böyle fakat üzerine giden yok. Ben İstanbul Üniversite'sinin yapmış olduğu ölçüm sonucu ve yasalara uygun olduğunu gösteren belgeyi gösterdiğim halde klasik olarak "Mahkemeye ver!" cevabını aldım. Bunların hakkından nasıl gelinir bilemiyorum.

sandıkta ..

joker58
14-09-2013, 22:32
polisler yüzümdn rutin tırafigi izliyoruz :D bu hafta pek bişey olmaz heralde geçen hafta yanıyodu :D

hanz10
14-09-2013, 22:36
Bugun ortaköy , bahçelievler arasında her köşe başında polis ekibi vardı. Vatanın orda da siyah gtc ye ceza yazıyorlardı soldan soldan beyler

PiscocuK
14-09-2013, 22:37
Karsi tribun cok iyi...abi sisi kapat sisiii...at sigarayi aatt :))

PiscocuK
14-09-2013, 22:39
16 v xxx plakali 106 ve kirmizi evooyu cekiciye koydular suands

ERY98
14-09-2013, 22:42
16 v xxx plakali 106 ve kirmizi evooyu cekiciye koydular suands

Aynen sanırsam aynı tribündeyiz va plakali kaputtan bandı söken hondanin ordayim bende :)

PiscocuK
14-09-2013, 22:44
Cimenlerdeki 4 lu sandalyeli grup biziz icecek ve cekirdek mevcut bekleriz "))

mustafa_yaman
14-09-2013, 22:46
Bende az önce motorlu trafik ekiplere denk geldim bomonti tunel tarafinda ama 1-2kesiciyi koymustm bile kac model diye sordu 2002 dedim tamam git dedi:)

Suleyman
14-09-2013, 22:48
Bende az önce motorlu trafik ekiplere denk geldim bomonti tunel tarafinda ama 1-2kesiciyi koymustm bile kac model diye sordu 2002 dedim tamam git dedi:)

Gündüz saati tam hatırlamıyorum ama lukoil e giren siz miydiniz acaba :)aytemiz miydi yoksa karıştırdım şimdi, bomonti tarafındaki

mustafa_yaman
14-09-2013, 22:55
Gündüz saati tam hatırlamıyorum ama lukoil e giren siz miydiniz acaba :)aytemiz miydi yoksa karıştırdım şimdi, bomonti tarafındaki

Evet bendim 1-2gibiydi sanirim bi turlu cikamadim c.tesi gunleri halk gunu %15 indirim var:D

Suleyman
14-09-2013, 22:57
Evet bendim 1-2gibiydi sanirim bi turlu cikamadim c.tesi gunleri halk gunu %15 indirim var:D

Güzel araba bi inletirsin ortalığı diye bekledim ama :):)

emresener
14-09-2013, 22:58
Oyle bir foto

mustafa_yaman
14-09-2013, 23:03
Güzel araba bi inletirsin ortalığı diye bekledim ama :):)

Sagol tsk.ben orda oturuyorum birde orda esnafiz dukkanin onunde araci goruyolar sikayet sikayet ustune o yuzden biraz sessiz olmaya calisiyorum:)

GokhanRS
14-09-2013, 23:07
oha ya resmen tribün yapmışsınız. görende milli maç izliyorsunuz zanneder :D

PiscocuK
14-09-2013, 23:07
http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/A09F4182-D843-4E53-B514-35AEDEDD7701-3016-000001D56572D64F_zps775cb398.jpg

Erayla muhabbet ediyorduk.sanirim arkadasinin arabasi. Kosa kosa gitti yanina ama nafile :((

Cocugun birinin haykirislari iyiydi ama..evoyu birakinn beni alin beniiiii

emresener
14-09-2013, 23:18
S virajinda suan tek eksik unal turan ve typer :)

Dodoo
14-09-2013, 23:19
Erayla muhabbet ediyorduk.sanirim arkadasinin arabasi. Kosa kosa gitti yanina ama nafile :((

Cocugun birinin haykirislari iyiydi ama..evoyu birakinn beni alin beniiiii

uju clio arrested olmuş :)

Eray meşhur oldun lan fotoğrafın çıktı :D

PiscocuK
14-09-2013, 23:30
Clio kurtardi cam filmlerini cizip gonderecekler otoparka gittiler

onurcii
14-09-2013, 23:32
Suan nasil gelmeyi dusunuyoruz arabada sikinti bisey yok?

Dodoo
14-09-2013, 23:33
vazgeçtim yazmaktan editi :(

PiscocuK
14-09-2013, 23:37
Suan araba kalmadi cevirip baglayacak herkez standar standart geciyor

TarikS
14-09-2013, 23:40
Bugun aldim arabayi izinle beraber

Maltepe'deyim simdi fenere gecicem caddeden gecen var mi hic? İznim var ama yine de muhatap olmak istemiyorum

Gimifayf
14-09-2013, 23:47
:D

http://www.boluhavadis.net/images/news/2012-11-16-ankara-sokaklarinin-yeni-fenomeni-yolunda-a.s..jpg

:cokgreen::cokgreen::cokgreen:

ERY98
14-09-2013, 23:49
http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/A09F4182-D843-4E53-B514-35AEDEDD7701-3016-000001D56572D64F_zps775cb398.jpg

Fotoğrafımızı çekene kadar yanımıza buyursaydın, beraber tech e selam pozu verirdik :)

emresener
15-09-2013, 00:04
Fotoğrafımızı çekene kadar yanımıza buyursaydın, beraber tech e selam pozu verirdik :)

Bi dahaki hafta ins hocam gecmis olsun

ERY98
15-09-2013, 00:13
Bi dahaki hafta ins hocam gecmis olsun

Eyvallah saolasın :)

PiscocuK
15-09-2013, 00:24
Olay mahalini kazasiz belasiz terkettik..istikamet tuzla

Berkayy
15-09-2013, 00:48
Bizde yarım saat önce geçtik. Arkadaşımın zır stock corollayı (cam filmi bile yok) durdurup gaz bastırdılar. Sonra tamam git dediler. Benim arabadada son iptali var beklerim dedim giderken :)

guwen_ar
15-09-2013, 01:16
Herkese gecmis olsun buyuk sehirde ciddi af yok.
Bizim buralarda 7 km otobana baglanan genellikle bos bi duzluk war zaman zaman polis abilerin eşliginde role cikiorz hatta yorumlar onlardan gelio yok ruzgar yapti erken basti kimsede itiraz edemio :D

murat_ileri
15-09-2013, 01:23
adanada bu gece A. Menderes Bulvarında ilk defa ekipleri gördüm, millet özellikle gazlıyordu resmen gözüne sokmak için. allah esirgesin bir gün bir olay patlayacak işte ozaman neler olur orasını kestiremiyorum.

Eyüp
15-09-2013, 01:24
Eve geldim şimdi,bayağı hareket vardı..:)

Yigit-Y
15-09-2013, 01:27
önümüzdeki hafta okullar açılacağından istanbul genelinde 2000 Trafik memuru diğer kadrolardan geçici olarak kavşaklara koycaklarmış bilginize dostlar.

Burak E.
15-09-2013, 01:34
bugun mecidiyeköy -eyüp akşam alibeyköy-mecidiyeköy-istinye gezdim e5 te kopru altlarında araçlar mevcuttu sabah ise 10 tane polis aracı okmeydanında e5 üzerinde duruyordu onları geçer geçmez cevirme yapmaya başladılar...

TUGCA
15-09-2013, 01:48

Bu konuya bizzatmı şahitsiniz ? Parti, iktidar partisi midir ?

McKrop
15-09-2013, 02:22
S deki cevirmeden ilginc bi sekilde sorunsuz gectim virajin sonunda isiklari kapattim dip gaz :D atasehir starbucks in ordada polisler her zamanki gibi. Ayrica uphillde bi adam cama cikip herkesin plakasini tek tek once asagidaki guvenlige sonra polise verdi benim aracim dahil adamla baya papaz olucaktim sonra kalabalik dagildi gerek kalmadi

ÖmerF.Bayar
15-09-2013, 02:46
Istinye parka maslak yonunden gelmeden itu girisinin orda baya kalabalik ekip oluyo, herkezi aliyolar, bide istinyede sali gunu denk geldim memur aracda oturuyo gelen olursa inip fenerle cekiyo kenara, dikkat edilmeli.

aybarsdnr
15-09-2013, 02:50
Bu arada zaman zaman istinye parkın otopark girişinde, yani alt geçitten çıktıktan sonra sabah çevirmeleri yapıyorlar. Alkol testi de dahil

Kahn23
15-09-2013, 08:11
Bostancı'daki çevirmelerde toplam 44 araç bağlanmış.

XoR
15-09-2013, 08:19
Bile bile lades olmaya gerek yok Forzada rolling yapın bir süre :)

İzzet Göçmen
15-09-2013, 09:05
Yüklü arabaları niye elliyorlar anlamam ne var yani.

nitrO_Oxide
15-09-2013, 09:14
Omru hayatimda ilk defa boyle bir gece gordum Allahtan arabasiz gittik yoksa basa bela aliyorduk.gecmis olsun herkeze

Sam
15-09-2013, 09:21
Bende tam 1 dakikayla yırttım.S'i geçtim sokağa parkettim geldim çeviriyorlardı her geleni...

Yigit-Y
15-09-2013, 09:28
Böyle durumlarda aracınızı özel bir otoparka kaçırıp koyarsanız.

Aracın otoparkdan çekilmesi için özel mülkiyet olduğundan savcılık izni gerekmekte bilginiz olsun

Bir keresinde bahcelievlerde yaptim polis yakaladim ehliyet ruhsat dedi.

Dedim arac ozel mulkiyetde otoparkda park halinde.

Savcılıkdan iznin varmı deyince avukat bu deyip s..... olup gitti.

Bakınız polis kırık bir çekici çağırın ve cekici üstündende baglayamiyor.

Bu serüven devam eder en sonunda polis bırakır zaman kaybetmez :)

Ferhat_V
15-09-2013, 09:32
Dun gece bende sahil turu yapayim diyordum yataga uzanip oylece kalmisim gece 2 de uyandim..ciksaydim beni filmlerden kesin baglarlardi...butun arkadaslara gecmis olsun.

eren53
15-09-2013, 09:38
Istinye parka maslak yonunden gelmeden itu girisinin orda baya kalabalik ekip oluyo, herkezi aliyolar, bide istinyede sali gunu denk geldim memur aracda oturuyo gelen olursa inip fenerle cekiyo kenara, dikkat edilmeli.
istinyeden günde baya bi geçiyorum hiç denk gelmedim nerede acaba tam patlamayalım bizde :D

istinye parkın otopark çıkışında ışıkların o köşesinde de oluyo çevirme

Yigit-Y
15-09-2013, 09:40
Maslak bp den girdiginde alt gecitten çıktığın gibi hoşgeldin yapiyorlar bazen istinyede :)

depresif
15-09-2013, 09:51
Edirnede de durum ayni biraz once sanayiye gidiyorum pazar sabah 10 da radar. Son 1 haftadir da sehrin bir noktasinda kesin bir radar var.

Son 1 haftadir bir suru insanin alkolden ehliyet kaptirdigini duydum. Sehrin en kilit yerlerinde her aksam cevirme.

Tum yurt genelinde sanirim bu sekilde durum.

Ama istanbulda modifiyeli araclara takmislar sanirim.

hayabusa
15-09-2013, 10:29
cam filmlerini söksem mi ne yapsam :D

Sinan
15-09-2013, 10:45
video

Bağdat Caddesinde modifiyeli araç operasyonu video izle,video seyret (http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/bagdat-caddesinde-modifiyeli-arac-operasyonu-5250-video-haberi/)

Sam
15-09-2013, 10:57
video

Bağdat Caddesinde modifiyeli araç operasyonu video izle,video seyret (http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/bagdat-caddesinde-modifiyeli-arac-operasyonu-5250-video-haberi/)

Dün akşam S'de kaldırımda takılırken videoda 1:39'daki abimiz geldi bocanegra ile trafik yüzünden tam önümüzde durdu.Egzos güzelce ötüyordu.Kaçarın yok dedim :D Neyseki makbuzumuz var dedi gösterdi.Bir önceki çevirmede yemiş cezayı :)

Sam
15-09-2013, 11:06
Ferrari & Maserati'yi çevirip egzoslara bakıyorlar
http://i.imgur.com/jgQ7a3G.jpg

http://i.imgur.com/pUI6iYg.jpg

Honda'ların %90'ını çeviriyorlar modifiye olsun olmasın...

Mivec_4G63
15-09-2013, 11:16
Dün 11.30'da altunizade çıkışında çevirdiler, baktı sağa sola bişey bulamadı. Emniyet kemerinizi takın beyfendi boşyere 77 lira ceza yazmayalım dedi :) Ardından son model bi bmw geldi gelin arabası, yine aynı memur tamam siz gidin dedi. Araba gittikten sonra diğer polis memuruna gülerek abi şu damatlardan birini çeviricem bağlayacam sonunda düğünde içip içip direksiyon koltuğuna oturuyorlar. Daha demin "polise bak be benim emniyetim için kemer tak diyor" düşüncem tamamen tersine döndü.

KOSEREN
15-09-2013, 11:50
Ee o cayır cayır bağıran ferrari yi de bağlayabildi mi polis abimiz...
Yine cadde de sls amg sahibi ile trafik polisinin arasındaki diyaloğa şahit olduktan sonra...
Eleman az daha türkiye haritasını çıkarıp koyacaktı polisin önüne,yer beğen diye kendine..

korki
15-09-2013, 12:19
Yine cadde de sls amg sahibi ile trafik polisinin arasındaki diyaloğa şahit olduktan sonra...
Eleman az daha türkiye haritasını çıkarıp koyacaktı polisin önüne,yer beğen diye kendine..

Ankara-konutkent kavşağına gelmeden eskişehir yolu yönündeki polislerde ellerinde fener akşam durduracağı araca yakıp söndürüyorlar araç tamamen standart emniyet kemeri filan bağlı hızım da düşük yandan 150-160 kukalara çarpmadan dip frenle giriyo ona ışık yok benim aracın önüne atlıycak nerdeyse tek eksiğim olan arka plaka aydınlatmasını kullandım bende

Ankara Göksu parkının geçince istanbul yönündeki polisler tarafından çevrildim önümde camları komple filmli jeep tarzı bişey vardı onu da durdurdu sonra git dedi dedim ona neden ceza yazmıyosun cevap yok sonra dobloyu çevirdi cam filminden ceza yazdı,amirim sınır heralde 70bin üstü dedim anlamadı ama yarım saat orada kaldım durum böyleydi yani

onurcii
15-09-2013, 12:33
S deki cevirmeden ilginc bi sekilde sorunsuz gectim virajin sonunda isiklari kapattim dip gaz :D atasehir starbucks in ordada polisler her zamanki gibi. Ayrica uphillde bi adam cama cikip herkesin plakasini tek tek once asagidaki guvenlige sonra polise verdi benim aracim dahil adamla baya papaz olucaktim sonra kalabalik dagildi gerek kalmadi

Senin o cevirmeden nasil gectigini hala cozemedim ben :D Bide 2 megane bastiniz aradim diger cevirmeyide gectik dedin :D Sansliydiniz valla :)

Sam
15-09-2013, 12:39

Tabiki hayır.Gaza bas dedi biraz ses duydular eğlendiler sonra gönderdiler ferrari'yi...

BoOoM
15-09-2013, 12:39
350 tane araca ceza yazmişlar.

AMA ARTİK YAPMALARİ GEREKİYORDU GÜLSUYUNU S'E TAŞIMIŞLAR RESMEN. Ne kadar zupaci varsa ne kadar barzik varsa saçma sapan haraketler yapiyolar orda.Gözümle gördüm ya adam kasali kamyonetle yanlamaya çalişiyor ya varmi daha ötesi..

Sonucuda yine sana bana oluyor.

Frid
15-09-2013, 12:41
plakasız gezenler, egzoz ve sis için boşa ağlamayın arkadaşlar çevreye rahatsızlık veren unsunlar. çokta iyi yapıyorlar. hele geçen haftadan sonra normal yani,önemleminizi alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.

bir arkadaş egzoz için test vs demiş lakin testte 3 bin devirden bahsedilmiş millet kesicide dolanıyor, test odasında yankıda yok şehir içinde var o nasıl olacak :)

geçmiş olsun herkese.

darkmoon
15-09-2013, 13:13
şu arabanın fiyatına göre adam yerine koyma olayını yapan insanda zamanı çağı yakalayamamış eğitimsiz bilgisiz insandır..

senin aracının parası düşük sen dur senin aracın çok pahalı sen git kafası 2014 türkiyesinde geçerli değildir..

bu 80 lilerin 90 lıların örümcek kafasıdır o zamanlar çünkü harbi zengin paralı adam gider cebindeki sıcak tiko parayla araba alırdı.. şimdiki gibi kredi leasing kiralama olayları yokdu bankacılık bugünkü gibi değildi.. zengin ile fakir ciddi anlamda belli olurdu yolda..

bu devirde kim zengin kim fakir altındaki arabaya bakıp anlamanın mümkünatı yok..

100-150 bin tl lik araçlara 60-70 ay kredi çekip, leasing kullanıp,kirala satın al usülü araç alan o polislerin maaşı kadar maaşla bu tip araçlar alan insanlar var..

adam maaşını komple arabanın kredisine leasinge yatırıyor iki gözden param yok diye ağlıyor her ay sağdan soldan borç dileniyor cebindeki parayı göster desen 200 tl bile çıkmaz cebinden aracına 20 tl lik 50 tl lik benzin atıyor hatta o son model 100-150 bin tl lik aracıyla benzini bitip yolda kalıyor sonra bumu zengin...

Ama altında sıfır son model mercedes , bmw ,audi var..

benim gözümde bu tip insanların aracından çok daha düşük fiyatlı çeyrek fiyatlı belki ama kredisiz borçsuz harçsız sıcak tiko parayla araba almış adam o insandan kat ve kat misli ve misli zengindir..

PiscocuK
15-09-2013, 13:13
Dun gece pendikteki cepte olay cikmis bir ölu bir yarali varmi
Yazik

AEM
15-09-2013, 13:37
abiler herkes istanbul söylemiş ama ben ankaradan söyleyim :) bu keçiören köprüsünün altındada cayır cayır çeviriyolar geçen gün kaçtım artık sisler açıktı camlar filmliiydi el kaldırdı sağdan sıvıştım dikkat edin acayip kitliyolardı bi tane beyaz roccoyuda çevirmişlerdi hatta... bu arada plakayı aldıysa nasıl bi ceza yazar yani çevirmeden kaçtı görüldüğü yerde parka çekilsin diye bi ceza şekli olur mu? yada öylesine bi madde sallayıp ceza mı yazar nasıl olur ?

hiç bişey olmaz merak etme öyle saçma şey olur mu :) en fazla farlarını kapatıp kaçmadıysan plakanı almıştır 243 tl yazar gönderir eve dur ihtarına uymamaktan :)

KOSEREN
15-09-2013, 13:55
şu arabanın fiyatına göre adam yerine koyma olayını yapan insanda zamanı çağı yakalayamamış eğitimsiz bilgisiz insandır..

senin aracının parası düşük sen dur senin aracın çok pahalı sen git kafası 2014 türkiyesinde geçerli değildir..

bu 80 lilerin 90 lıların örümcek kafasıdır o zamanlar çünkü harbi zengin paralı adam gider cebindeki sıcak tiko parayla araba alırdı.. şimdiki gibi kredi leasing kiralama olayları yokdu bankacılık bugünkü gibi değildi.. zengin ile fakir ciddi anlamda belli olurdu yolda..

bu devirde kim zengin kim fakir altındaki arabaya bakıp anlamanın mümkünatı yok..

100-150 bin tl lik araçlara 60-70 ay kredi çekip, leasing kullanıp,kirala satın al usülü araç alan o polislerin maaşı kadar maaşla bu tip araçlar alan insanlar var..

adam maaşını komple arabanın kredisine leasinge yatırıyor iki gözden param yok diye ağlıyor her ay sağdan soldan borç dileniyor cebindeki parayı göster desen 200 tl bile çıkmaz cebinden aracına 20 tl lik 50 tl lik benzin atıyor hatta o son model 100-150 bin tl lik aracıyla benzini bitip yolda kalıyor sonra bumu zengin...

benim gözümde bu tip insanların aracından çok daha düşük fiyatlı çeyrek fiyatlı belki ama kredisiz borçsuz harçsız sıcak tiko parayla araba almış adam o insandan kat ve kat misli ve misli zengindir..

Ne alaka,hele de Türkiye gibi aracın ekonomik sınıfın belirleyicisi bir ülkede nasıl böyle birşey geçerli değil diyebilyorsunuz anlayamadım?Gayette ''her yerde'' altındaki araca göre insanların tavrı değişiyor kişiye karşı.Ayrıca bankaların bu kadar cazip fırsatlarla kredi verdği bir dönemde para çeviren iş yapan kaç kişi cebindeki sıcak parayı arabaya yatırır ki?Sabit maaşlı borca girmek istemeyen adam gider cebindeki paraya göre arabasını alır.
Hadi tüm maaşını kredi borcuna yatırdı diyelim.Bu aracın kaskosu,mtv si,trafik sigortası bakımı vs. yok mu?Bunları nasıl karşılayacak bu adam?

aybarsdnr
15-09-2013, 14:02
Ne alaka,hele de Türkiye gibi aracın ekonomik sınıfın belirleyicisi bir ülkede nasıl böyle birşey geçerli değil diyebilyorsunuz anlayamadım?Gayette ''her yerde'' altındaki araca göre insanların tavrı değişiyor kişiye karşı.Ayrıca bankaların bu kadar cazip fırsatlarla kredi verdği bir dönemde para çeviren iş yapan kaç kişi cebindeki sıcak parayı arabaya yatırır ki?Sabit maaşlı borca girmek istemeyen adam gider cebindeki paraya göre arabasını alır.
Hadi tüm maaşını kredi borcuna yatırdı diyelim.Bu aracın kaskosu,mtv si,trafik sigortası bakımı vs. yok mu?Bunları nasıl karşılayacak bu adam?

o arabaları alıp kaskosuz sigortasız dolaşan o kadar çok var ki. Evine, çoluğuna çocuğuna 1 kilo et alamayıp mercedes bmw kullanan insan sayısı ülkemizde çok fazla.

KOSEREN
15-09-2013, 14:08
Valla hocam ben şuana kadar öyle bir insan tanımadım,çevremde de öyle bir insan yok

wolkanku
15-09-2013, 14:12
amk *** mu var caddede? gülsuyundan kopup geliyorsun caddede gazlayıp yanlayıp 100 lira boşa benzin sıkıp dönüyorsun. iki üç hafta gelme, apaçilik yapma, ayda bir git intercityde gazla rahatla.

illa apaçilik yapıcam diyorsan da git kendi semtinde gazla belki oranın kızları "waow arabaya bak" der.

caddebostanda oturuyorum kodumun apaçilerinin yaptıkları yüzünden arabamı film var diye dışarı çıkartamıyorum ki karşıya gideyim, yazlığa gideyim.

buralarda ve çevre semtlerde oturanlar da yok yere apaçiler yüzünden arabalarını bağlatıyor sebepsiz. çünkü polise göre hepsi aynı gözüküyor.

Mutlu Değerli
15-09-2013, 14:14
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200214792043582&set=vb.485795648127645&type=2&theater

Advan jantlı Fn2 kimin ?? baglamışlar valla

darkmoon
15-09-2013, 14:23

sen yazdığımı tam doğru açıdan anlamamışsın.. aslında aynı şeylerden bahsediyoruz ama sen farklı bir açıdan algılamışsın yazdığımı..

Ben ayağını yorganına göre uzatmayanlardan bahsettim.. ve bu insanları sayısı azımsanmıycak kadar çok.. cebindeki paraya aldığı maaşa bakmadan ayarsız yaşayan ay sonunu bile getiremeyen sağdan soldan borç isteyen insanlardan bahsettim..

sen ise çok farklı bir şeyden bahsetmişsin tabiki bu devirde insan kazandığı paranın orantısında kendini yormıycak bütçesini yaşantısını sarsmıycak oranda kredi çekip araba alabilir bu bambaşka bir şey ve çok normal..ama benim yazdığımla yakından uzakdan alakası yok..

benim kendi çevremde bu tip dolu insan var bir değil iki değil üç değil dolu insan var en son kasko için benden geldi borç para istedi altındaki araba F10 5.20d ...
cls si olup 3 yıldır mtv sini ödemeyen insanlar var..

Kısaca öyle her pahalı aracın içinde gördüğünüz insan amanda aman bir insan olmayabilir hatta sizden maddi olarak çok daha düşük bir gücüde olabilir altındaki araba her ne kadar sizinkinden pahalı olsada.. bu devirde bu işlerin içinde olupda bu ayrımı yapamayan insanda bana göre bilgisizdir.. arabasına göre muamele 80 lilerin 90 lıların zihniyetiydi..

valeler bile en iyi pahalı arabası olanı değil en güzel sağlam bahşiş verenin aracını kafaya çekiyorlar artık eskisi gibi markaya modele bakmıyorlar..

Murcielago
15-09-2013, 14:33

Yazdıkların kismet doğru çünkü;

1. Tüm maaşını krediye yatırma gibi bir durum sözkonusu değil bankalara tek maaşla kredi çıkartmazlar ev tapusu vs gelir beyanı isterler..

2. Her gelir grubununda yaşama sınırı vardı 10 bin tl gelirin vardır 5 liralık yaşarsın.. Ayda 5 lira cebindedir 10 ayda 50 liralık sıfır aracı alabileceğin gibi 3 liralık yaşayıp 70 liralık aracıda alabilirsin yani yaşamında savurgan olmayıp zevkine sadece lüks otomobil alabilirsin bu hayata bakışınla alakalı..

3. Depoyu fullemekte mesele değil harcamanın sınırı yok savurgansındır fulleye fulleye yaşarsın ama açlık sınıırındasındır bununla zengin veya fakir olmanın alakası yok :)

4. Yazdıklarına katılıyorum fakat demek istediğin af buyur ama kıro ama para onda olan adamları yüceltmek gibi bir izlenim yaratıyor ki en büyük zarar veren kesimde insana saygısı olmaya o zümre sayesinde bu hallerdeyiz bilginize :)

Edit son olarak zengin insan cimri insandır :D

Frid
15-09-2013, 14:34
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200214792043582&set=vb.485795648127645&type=2&theater

Advan jantlı Fn2 kimin ?? baglamışlar valla

dünün etiketçileri bugünün modifiyecisi olduk sanarsa video altında ki yorumlar normal :D :D

darkmoon
15-09-2013, 14:39
Yazdıkların kismet doğru çünkü;

1. Tüm maaşını krediye yatırma gibi bir durum sözkonusu değil bankalara tek maaşla kredi çıkartmazlar ev tapusu vs gelir beyanı isterler..

2. Her gelir grubununda yaşama sınırı vardı 10 bin tl gelirin vardır 5 liralık yaşarsın.. Ayda 5 lira cebindedir 10 ayda 50 liralık sıfır aracı alabileceğin gibi 3 liralık yaşayıp 70 liralık aracıda alabilirsin yani yaşamında savurgan olmayıp zevkine sadece lüks otomobil alabilirsin bu hayata bakışınla alakalı..

3. Depoyu fullemekte mesele değil harcamanın sınırı yok savurgansındır fulleye fulleye yaşarsın ama açlık sınıırındasındır bununla zengin veya fakir olmanın alakası yok :)

4. Yazdıklarına katılıyorum fakat demek istediğin af buyur ama kıro ama para onda olan adamları yüceltmek gibi bir izlenim yaratıyor ki en büyük zarar veren kesimde insana saygısı olmaya o zümre sayesinde bu hallerdeyiz bilginize :)

siz beni anlamamakda inat ediyorsunuz yada ben tam kendimi anlatamıyorum bilmiyorum.. :)

senin yazdıkların iyi güzel hoş ama bunlar kağıt üstünde teorik şeyler türkiyede teori ile gerçek hayat asla uyuşmaz.. bu gün bir bankayla bire bir yapıcağın kapalı kapılar arkasındaki özel anlaşma ile normal gazetede verdiği oranlar bir olmaz.. neyse ticarete atıldıkça öğrenickesiniz bunları..

ben kimseyi yüceltmiyorum tam aksine kimseyi yüceltmeyin diyorum kimseyi gözünüzde büyütmeyin diyorum tek dediğimde zaten bu.. yazımdan nasıl bir yüceltme çıkardınız anlayamadım..

neyse uzatmanın bir manası yok sanırım bir jenerasyon sorunu yaşıyoruz :) uyuşamadık aslında aynı şeylerden bahsettiğimize eminim :)

Murcielago
15-09-2013, 15:02
siz beni anlamamakda inat ediyorsunuz yada ben tam kendimi anlatamıyorum bilmiyorum.. :)

senin yazdıkların iyi güzel hoş ama bunlar kağıt üstünde teorik şeyler türkiyede teori ile gerçek hayat asla uyuşmaz.. bu gün bir bankayla bire bir yapıcağın kapalı kapılar arkasındaki özel anlaşma ile normal gazetede verdiği oranlar bir olmaz.. neyse ticarete atıldıkça öğrenickesiniz bunları..

ben kimseyi yüceltmiyorum tam aksine kimseyi yüceltmeyin diyorum kimseyi gözünüzde büyütmeyin diyorum tek dediğimde zaten bu.. yazımdan nasıl bir yüceltme çıkardınız anlayamadım..

neyse uzatmanın bir manası yok sanırım bir jenerasyon sorunu yaşıyoruz :) uyuşamadık aslında aynı şeylerden bahsettiğimize eminim :)

Bizim milletin 2 tane kronik saplantısı var

1. Yaş

2. Cük

:)

aybarsdnr
15-09-2013, 15:08

1. Yaş

2. Cük

Adam yaşına laf etmemiş ki.. Herkesin teorik olarak bildiği bir yorum yapmışsın. Bugün 2 görüşmeyle emekli bir insana teoride olanın 10 misli kredi veriyorlar. Bunu seçenek olarak sunmuşsun o da aslının öyle olmadığını söylemiş.

darkmoon
15-09-2013, 15:11

1. Yaş

2. Cük

sen inatla beni anlamamakda ve olayları çok farklı yerlere sürüklemeye çalışıyorsun ben yaş alakalı hiç bir şey yazmadım orda neyse sıkıntı yok anlaşamıycaz galiba sorun değil.. yeterki uzamasın konu sen çük mük olaylarına girdiysen bu mevzu hoş yerlere gitmez en azından saygımız sevgimiz bozulmasın..

esimsir
15-09-2013, 15:14

nasıl yani yay olan arabalarıda mı bağladılar :beuj::beuj::beuj:

Ufuk
15-09-2013, 15:38
Videoda helezonları kestirerek teknik değişikliğe gitmişsiniz diyor oda mı suç ?
Basık arabayla gezmek suç mu ?

Sezgin
15-09-2013, 15:43
Videoda helezonları kestirerek teknik değişikliğe gitmişsiniz diyor oda mı suç ?

hakikaten bende sımdı farkettım, ne alaka ?
Marka Coillerin cok buyuk kısmı TUV onaylı. Kaldıkı benım aracımın basık oldugunu nasıl anlayacak oda var ? Dip gezmedıgım surece ?

Skyhawk34
15-09-2013, 15:46
o suçmu bu suçmu diye takılmamak lazım krom egsoz ucuna bile teknik değişiklik diye yazıp madde 32 den hareket edebiliyor bu mahlukatlar fazla takılmayın akışına bırakın

MCN21
15-09-2013, 16:24

Yanlis bilmiyorsam yasada yazan aracta fabrika disinda yapilan her turlu teknik degisiklik yasak gibi bisi yaziyordu :(

can2k
15-09-2013, 16:25
benim anlamadığım butun parçaların türkiyeye giriş izni ve satışı yasal
getirdiğimiz parçaların vergisini gümrügünü kargosunu oduyoruz
aracımıza takınca mı suc oluo duvarımıza mi asalım ?

GokhanRS
15-09-2013, 16:35
benim anlamadığım butun parçaların türkiyeye giriş izni ve satışı yasal
getirdiğimiz parçaların vergisini gümrügünü kargosunu oduyoruz
aracımıza takınca mı suc oluo duvarımıza mi asalım ?

bu forumda milyon kere tartışıldı bu.

iyi o zaman ben çok zenginim hemen gidip jet uçağı alıyorum. arada bir caddeye jetimle inicem, o yolu jetle kullanmak benimde hakkım o zaman.

sen bağaran egzozla sokakta gezmeyi kendine hak görürsen, başkasıda jetiyle otobana e-5e inmeyi kendine hak görür.

yani, uçak satışının yasal olması otobana uçak indirebileceğin anlamına gelmez.

abarth egzoz satışının serbest olması trafikte kullanmana izin vermeyeceği gibi.

individual
15-09-2013, 16:39
113 sürücüye "yarış" cezası! CNN TÜRK Video (http://video.cnnturk.com/2013/haber/9/15/113-surucuye-yaris-cezasi)

Haber videosu

can2k
15-09-2013, 16:45

iyi o zaman ben çok zenginim hemen gidip jet uçağı alıyorum. arada bir caddeye jetimle inicem, o yolu jetle kullanmak benimde hakkım o zaman.

sen bağaran egzozla sokakta gezmeyi kendine hak görürsen, başkasıda jetiyle otobana e-5e inmeyi kendine hak görür.

abarth egzoz satışının serbest olması trafikte kullanmana izin vermeyeceği gibi.

bi kere jet uçağı nedir onu anlamadım
çok daha basit bi örnek verilebilirdi...
hadi parçaları geçtim cam filmi bugun sıfır araba alırken bile hediye edilio veya ufak bi farkla alabiliosun...

individual
15-09-2013, 16:48
Polisler şu plakasız araba egzozu takmış scooterlarıda bağlasaya...

Arenimo
15-09-2013, 16:49

Jet ucagi gercekten nedir ya ??

Bu sitede milyon kez tartisilmasi da bir kistas degil bu tarz ukala cikislar bence gereksiz

Kisa yoldan anlatmak gerekirse , ithal edilen egzost filtre vb . Mod parcalarinin turkiyeye ithalati sirasinda kutularinda track only yani sadece pist icin ibaresi vardir

Bunu alman takman legal fakat sadece pistlerde kullanimi serbest

E5 e jet yada ucak indirmeye gerek yok

Kaldi ki su sitede egzost takip gezmeyi hak sayan sayisiz kisi var ve muhtemelen sendede var ya da bir donem vardi
Sosyal mesaj vermeye gerek yok

cookies
15-09-2013, 16:50
Polisler şu plakasız araba egzozu takmış scooterlarıda bağlasaya...

Bir de şu fiuoooyyyt fişşşşt ses çıkaran dobloları bağlasalar hurdaya ayırsalar süper olur..

GokhanRS
15-09-2013, 16:52
bi kere jet uçağı nedir onu anlamadım
çok daha basit bi örnek verilebilirdi...
hadi parçaları geçtim cam filmi bugun sıfır araba alırken bile hediye edilio veya ufak bi farkla alabiliosun...

jet işin makarası tabiki :D

cam filmine takıntı etmelerini bende anlamış değilim, sorsan haklı sebepleri var içerdekinin ne halt yediğini aradığımız kişi mi olup olmadığını göremiyoruz diye ayak yapıyorlar ama içerisi kabak gibi görünen filmde olsa kitliyorlar.

hangi işi doğru yaptılar ki bu işi doğru yapsınlar. ama egzoz v.s den araç bağlamalarına hiç karşı değilim, kaldı ki defalarca bağlandım bu sebepten 1 kere itiraz bile etmeye kalkmadım. çünkü haklılar milletin kafasını ütülüyoruz resmen, ne kadar dikkat edip şehir içinde basmasamda, basanlarla beni ayırt edemezler dolayısı ile 4-5 kere bağlanmışımdır.

en güzeli kumandalı egzoz sistemi, cam filmi v.s ye yapcak bişi yok. en son 2 sene önce söktüm attım bu polislerle birdaha muhatap olmamak için. o gün bugündür film yaptırmam. çünkü ben polis olupta insiyatifini iyi yönde kullanan görmedim. ottan b.ktan sebepten adamı kanser ederler.

Kekuti*
15-09-2013, 17:03
Benim bildigim birtane Jet var, oda ucak deil :D :D

Egsoz tamam, olsa bile rahatsizlik vermeden cok rahatlikla gezilebilir. Bence efendi usturuplu gezene cok takilmiyorlar. Bu polisin gecen haftaki olayin intikami gibi birseydi bence..
Ama cam filmi hakkaten sinir bozucu. Yeri geliyor benim anamda bacimda arabami kullaniyor, ayrica kendim vitiligo hastasiyim. Bunu izah etmek bile zor okuyor. KatiL mi olayim amk filmsiz gezip.. :) bir donem film serbest demislerdi smdi yine ceza yine baglama. Hadi tmm yaz cezayida baglamak nedir ? Insanlari rahatsizmi ediyorum film olunca. Onlar benim aracimdakini rahatsiz etmesin diye yapiyorum zaten :)

RSBurak
15-09-2013, 17:04
küçük yerlerde arabasına göre muamele daha fazla oluyor ben sakin sakin gezerken rölantideki sesi duyup çevirdi neyse yedim bir halt orjinale döneyim dedim 2-3 hafta sonra karakolun önüne gelen egzozlu s2000e bir işlem yapılmadığını görünce tekrar taktım egzozu.çevirirsede durmam bu saatten sonra yazsın arkadan değişik değişik tipler laftan anlamıyorlar..

BurakCengizhanoğlu
15-09-2013, 17:11
Bir bakıma iyi oldu.Kurtköy,Sultanbeyli,Gültepe,Fikirtepe hep orda her hafta.Geçen hafta dönemeyen şahin doluydu orası.Rezillik bence.Biraz temizlik gerekliydi iyi oldu.

Day Walker
15-09-2013, 17:12
Millet bile bile lades demiş yazık.

toolqa
15-09-2013, 17:14
iş egsozla bitmiyo .. insan gibi kullanırsan insan gibi muamele görürsün.. adamlar ekiplerin önünde küfür eder gibi red line yapıolar.. sonrada arabamı bagladılar diyolar... işin suyu çıktı artık bide yoldan gecen bayan sürücüleri taciz ediolarmış.. karakter meselesi oldu bu iş.. apaçilerden geçilmiyo artık.. adam utanmsa portatif piknik tüpü taşıcak yanında..

Aranel Ciryatan
15-09-2013, 17:35
2002 yılından beri ehliyetim var. bende yeri geldiğinde hızlı araba kullanıyorum. çok şükür 2003 yılında yediğim radar cezasından bu yana hiç ceza yemedim. 2012 yılı boyunca düz boru ve otto egzozlu 206 ile dolaştım. abuk subuk gazlamadığım için hiç ceza yemedim egzozla. Şuan ki aracımda ama çok koyu bir cam filmi var. 9 aydır bu şekilde kullanıyorum. Asla akşamları bağdat caddesi ve sahile inmiyorum. bir yere gideceksem minibüs caddesi ve e5 kullanıyorum. çok kıllandığım zamanlarda hatta ara sokakları kullanıyorum. Evet gideceğim yere geç gidiyorum yada uzağa park yapıp yürüyorum ama arabamı böyle filmli seviyorum ve böyle olmasını istiyorsam buna katlanmam gerekiyor. 9 aydır akşam hiç sahilde yada caddede araba kullanmadım.

1 kere çevirmeye girdim yaz başında onda da filmleri sorun etmediler sadece alkol kontrol yapmışlardı.

VTEC®
15-09-2013, 18:12
Arkadaşlar bilgi için kavacık 2. Köprü sapağı köprü üstünde ve altında yoğun çevirme var o güzergahı kullanacak arkadaşlar dikkatli olsunlar motorlu ekipleri resmen sayamadık

Gökhan Bilgin
15-09-2013, 18:19
Star tv de yine bi modifiye terörü diye haber yayınlandı maltepe meguiars çıkışın videosunu yayınladılar 75 araç bağlanmış sanırım dün gece geçmiş olsun ceza yiyenlere.

ulasoztas1
15-09-2013, 18:24
bugün için bir haber var mı caddeden?

ondertopcu
15-09-2013, 18:25
Kanal d haberde simdi gosterdiler yarisan araclari bagladilar diye. H 106 sinan i da cevirmisler :D

Emre turgut
15-09-2013, 18:28
Medya olaylari gercekten iyi abartiyor buna yine sahit oldum
Bu arada sinan abi gecmis olsun h2404 te tv ye cikti :)

individual
15-09-2013, 18:29
App plaka ve ön cam film yapıcaktım vazgeçtim valla.Fabrika spec gezmeye devam :)

Alper_
15-09-2013, 18:36
tv de haberlerde sinan s i gördüm masum masum evrakları veriyordu :D

Umut melek
15-09-2013, 18:37
Biraz önce haberlerde izledim arkadaşlar istanbul gercekten fenalarda olmuş aracları kapatmalar falan .... Arkadaşın birine muhabir soruyor niye kapattılar aracınızı diye arkadaş diyor abi cam filmi var başka bişey yok ....cogu yerde egzoz ölçme muhabbetleri yapıyorlarmış .... Kendi ilim icin konuşmam gerekirse daha şimdiye kadar gerek cevrem gerek kendi acımdan bu tarz şeylerle karşılaşmadım .... İstanbulda olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun ....

volkan_gs
15-09-2013, 18:38
Haberlerde adam app plakadan bağlandım diyor, alt yazıda arkadaki plakadan bağlandım yazıyor :)

Sinan
15-09-2013, 18:38
Arkadaşlar bilgi için kavacık 2. Köprü sapağı köprü üstünde ve altında yoğun çevirme var o güzergahı kullanacak arkadaşlar dikkatli olsunlar motorlu ekipleri resmen sayamadık

biraz sonra dugune gıtmek ıcın ordan gecıcem. silencerli eksoz var bende fakat zımbırtısı bagajda :) bagajında kilidinde problem cıktı acılmıyo. stres bastı.

nitrO_Oxide
15-09-2013, 18:40
no egzoz no cam filmi spec devam

hkkcn
15-09-2013, 18:49
istanbul silivri akar yeaaa :D jandarma trafik bakıyor bizim buraya gümüşyakaya :D çoğu kankim :D full redline geziyorum bişe diyen yok :D akşam sahilde tenha bir yerde geçen gece kız arkadaşımla oturup bira içicektik gidiceğimiz yerde jandarma trafik ekibi vardı çekmiş muhabbet ediyorlardı gördü durdurdu far sis xenon açık :D hayırlı akşamlar memur bey dedim sanada ne işin var burda dedi abi oturup muhabbet etcez dedim tamam iyi eglenceler dedi adamlar ve ARABALARINA BİNİP YANIMIZDAN GİTTİLER :DD:D:D

iynn-RS
15-09-2013, 18:56
bizde nasibimizi aldik istanbuldan.

egzozdan yazacakti emniyet kemerinden yirttik.

Velter
15-09-2013, 18:57
Aracimda app plaka var. dun sıkı kontrol ettiler beni S virajinda. Plakalar OK dedigini duydum polisin.
Yolladilar beni. App'nin nerede basildigiyla alakasi var sanirim.

h.guroglu
15-09-2013, 19:24
Aracimda app plaka var. dun sıkı kontrol ettiler beni S virajinda. Plakalar OK dedigini duydum polisin.
Yolladilar beni. App'nin nerede basildigiyla alakasi var sanirim.

eğer app ler mühürlüyse ondan bişey dememiştir mühürsüz olsa çoktan makbuzu vermişti eline :D

jdm039
15-09-2013, 19:35
Ülke genelinde kaçak elektirik oranlarına göz atalım.
>> >>> Şanlıurfa % 66.7
>> >>> Diyarbakır % 62.7
>> >>> Hakkari % 62.5
>> >>> Mardin % 59.3
>> >>> Van % 58.0
>> >>> >> >>>Şırnak % 52.0
>> >>> Batman % 51.0
>> >>> Muş % 50.0
>> >>> Bitlis % 48.0
>> >>> Siirt % 48.0
>> >>> >> >>> >> >>> >> >>> Kastamonu % 4,
>> >>> Trabzon %5,4
>> >>> Giresun %3,5
>> >>> >> >>> İşte kaçak elektirik tablosu. Yoruma gerek var mı?
sonuç olarak bu alıntıyı paylaşmamın sebebi hainler kaçakçılık hırsızlık(genel olarak kaçak kullanmak da hırsızlık vergi kaçakçılığıdır.)yapar bizler öderiz onların eksikliklerini..ya aslında konuşulacak çok şey vardı İT -İTİ ISIRMAZKİ BE kime kimi anlatacaksın ki .olan bizlere olur.

sinan-s
15-09-2013, 19:41
Kanal d haberde simdi gosterdiler yarisan araclari bagladilar diye. H 106 sinan i da cevirmisler :D
Evet çevirdiler ama ceza kesemediler :D

tv de haberlerde sinan s i gördüm masum masum evrakları veriyordu :D

Masumca verdik masumca çıktık gittik :D

silwerhooks53
15-09-2013, 19:56
cnn turkun vıdeosunda konusan kırmızılı arkadas yarıs marıs yok dıyen bızım mahalleden kuyubasından:D

individual
15-09-2013, 20:01
Yorumlar biraz artis mi artis ne arar bazarda tarzında olmuş :D

M3CSL
15-09-2013, 23:13
2002 yılından beri ehliyetim var. bende yeri geldiğinde hızlı araba kullanıyorum. çok şükür 2003 yılında yediğim radar cezasından bu yana hiç ceza yemedim. 2012 yılı boyunca düz boru ve otto egzozlu 206 ile dolaştım. abuk subuk gazlamadığım için hiç ceza yemedim egzozla. Şuan ki aracımda ama çok koyu bir cam filmi var. 9 aydır bu şekilde kullanıyorum. Asla akşamları bağdat caddesi ve sahile inmiyorum. bir yere gideceksem minibüs caddesi ve e5 kullanıyorum. çok kıllandığım zamanlarda hatta ara sokakları kullanıyorum. Evet gideceğim yere geç gidiyorum yada uzağa park yapıp yürüyorum ama arabamı böyle filmli seviyorum ve böyle olmasını istiyorsam buna katlanmam gerekiyor. 9 aydır akşam hiç sahilde yada caddede araba kullanmadım.

1 kere çevirmeye girdim yaz başında onda da filmleri sorun etmediler sadece alkol kontrol yapmışlardı.

artı 1500

belırlı noktalar var, caddeye haftada bır gıderım. arabayla nadır cıkarım suadıyeye park ederım. arabayla ınersemde saskından ınıp erenkyden cıkarım yetıyorbana, sahıl bostancı rısk, mınıbus yolu e5 kozyatagı hattından kacmak ıyı oluyo

Aranel Ciryatan
15-09-2013, 23:41
artı 1500

belırlı noktalar var, caddeye haftada bır gıderım. arabayla nadır cıkarım suadıyeye park ederım. arabayla ınersemde saskından ınıp erenkyden cıkarım yetıyorbana, sahıl bostancı rısk, mınıbus yolu e5 kozyatagı hattından kacmak ıyı oluyo

valla ben bostancı sahilde oturuyorum normalde. ama eve gitmek için minibüs caddesinden dolanıyorum hep :D zaten kızıltopraktan - bostancıya kadar sokak aralarından gidebiliyorum :D her ara sokak geçişini çözdüm valla.

ibratice
16-09-2013, 00:53
haftayada Anadolu yakası ***** yerle ilgili sıkıntı çıkabilir bu haafta baya gergin geçti biloklardan birinden babası belli olmayan biri sürekli arabalara havalı silahla ateş ediyordu adamın biride camdan çıkıp dağılın artık yeteeeer diye bağırıyordu yani bizim arkadaşlar hala oralara kesiciyle girerseler biraz sıkıntı olabilir.

blumenberg
16-09-2013, 01:28
Bende tüvden sonra film düşünüyordum, yine askıya mı alacam yaaa, böyle iyi oluyor aslında bahaneleri yok ceza yazmaya :)

Yigit-Y
16-09-2013, 09:24
Ataşehir ***** yer bitmiş. Camdan arabalara taş atmışlar.

Adamın biri savcı çıkmış. Araç bağlanmış.

Orasıda bu zamana kadar iyi dayanmıştı zaten.

KA®ANLIK
16-09-2013, 09:29
Ataşehir ***** yer bitmiş. Camdan arabalara taş atmışlar.

Adamın biri savcı çıkmış. Araç bağlanmış.

Orasıda bu zamana kadar iyi dayanmıştı zaten.

gecenin bir vakti evlerin arasında o yolda gazlayan egzoz bağırtan kesiciye girip kesicide giden dallamalar olduğu sürece gayet normal. az bile yapıyorlar...

orhan_guney
16-09-2013, 09:33
adam 1,4 civic ile el freni cekıyor , peşine s2000 ler sıfır çiziyor peşine birde kesicide patlamalar daha ne olsun az bile yapıyorlar. he bu arada gece saat 02

Tunç
16-09-2013, 09:36
cuma gecesi çıktık kemerburgaz göktürk tarafına in cin top oynuyo basabildigin kadar da bas

semavi
16-09-2013, 09:41
Cumartesi bizde denedik gece 1 gibi silivriye doğru. Otoban bomboştu... Araçlarımızda ufak değişiklikler yapmıştık. Test etmemiz gerekiyordu... 12ye kadar sahilde çekirdek cips muhabbet, sonra bomboş yolda rahat rahat gördük farklılıklarımızı

Ne milleti rahatsız ettik, ne 15-20 araç çıktık... Biz genellikle araç farklarını test ettiğimiz için, bir iki basıp, farkları görüp bırakıyoruz.

Egzoz konusunda ise bazıları gerçekten abartıyor... 1 km boyunca o egzoz sesini duymak zorunda değil hiç kimse!

Cansın
16-09-2013, 09:50
gecenin bir vakti evlerin arasında o yolda gazlayan egzoz bağırtan kesiciye girip kesicide giden dallamalar olduğu sürece gayet normal. az bile yapıyorlar...

Birtanesi havalı ile arabalara sıkıyordu. Karşı tarafta otururken yerden sekip bana geldi. Taşı saymıyorum. Herif bi taş salladı kafama geldi :D:D
Millet sakin sakin gitse sıkıntı olmayacak. Artık alternatif yerlere bakmak gerekecek.

Emre turgut
16-09-2013, 10:02
cuma gecesi çıktık kemerburgaz göktürk tarafına in cin top oynuyo basabildigin kadar da bas

Aynen katiliyorum trafik derdi yok karisan eden yok bende o yolu seviyorum😃

OrcunInce
16-09-2013, 10:03
Benim ağır hasta olan bir dedem var. Cadde üstünde oturuyor 25 senedir. Dedemi uyutmak için saatlerce uğraşıyoruz sonra dallamanın teki geçiyor caddeden kesicide, patır patır. Dede uyanıyor ve korkudan ağlamaya başlıyor, başka bir şey dememe gerek var mı? Polis terörüne sonuna kadar karşıyım, anlarım sesi seversin, e be adam bunu yerleşim yerinde yapmak mı zorundasın? Gel piste sık, en olmadı sabaha karşı çık otobanda sık. Yeter artık.

Day Walker
16-09-2013, 10:06

Siyah ve kırmızı güzel uyum olmuştu en iyisini yapmışsınız bende tam arkanızdan temde kemer sapağına girdim :)

Gunes G.
16-09-2013, 10:12
Bizde geceleri Gourmet Garage'da oturuyoruz genellikle, ama bu cumartesi gecesi o egzoz sesleri ve yapilan sacma hareketler, degil normal bir vatandasi bizim gibi otomobil tutkusu olanlari bile rahatsiz etmeyi basarmisti... Cirkin ve asiri yuksek bir ses, sacma sapan kesici sesleri, el frenleri vs.

En son apartmandan ana avrat kufur etmeye basladilar, e hakliydilar zaten gecenin 2'sinde boyle seyler yapilirsa kufur de ederler tasta atarlar...

Bu yanlis hareketleri yapanlarin cogu burayi okuyor, yapmayin arkadaslar, gecenin bir körü Marmaris bufe'ye kadar tin tin gelip tam bufeyi gecerken asilmayin su gaza. Insanlar yasiyor orda, ayiptir...

dc_crx
16-09-2013, 10:12
B.ataşehir Migros'un otoparkını kullanabilirsiniz arkadaşlar.. Bigyellow'la aynı otoparkı kullanıyor ve en azından sıkıntı yaşamaz ceza yemezsiniz.. birde bu B.ataşehirde dip gaz giden arkadaşlarınızı uyarırsanız güzel olur.. bu işi en son yapan araçlar
JET KES s2k'lar
KG 306 gti bunları gördüm biraz duyarlı olursanız bizi kendinizide zor duruma sokmazsınız.

Tunç
16-09-2013, 10:14
Siyah ve kırmızı güzel uyum olmuştu en iyisini yapmışsınız bende tam arkanızdan temde kemer sapağına girdim :)

aynen öyle temiz temiz gazladık :)

BurakUckun
16-09-2013, 10:24
B.ataşehir Migros'un otoparkını kullanabilirsiniz arkadaşlar.. Bigyellow'la aynı otoparkı kullanıyor ve en azından sıkıntı yaşamaz ceza yemezsiniz.. birde bu B.ataşehirde dip gaz giden arkadaşlarınızı uyarırsanız güzel olur.. bu işi en son yapan araçlar
JET KES s2k'lar
KG 306 gti bunları gördüm biraz duyarlı olursanız bizi kendinizide zor duruma sokmazsınız.

Oraya girdiğimizde kimse gaza basmadı 2 tane kendini bilmez pejocular altlarındaki arabaları ferrari sanıp hava atarken adamın biri çıktı taş yağmuruna tuttu Benım ve arkadaşlarımın arabasına geldi mer s2000in ön camı kırıldı corvettin aynası kırıldı buna kızan araba sahibi gaza basması normal kimse kusura bakması o caddede kendini yarış pilotu zanneden Çok. :icon_tup:

imprezaWRC
16-09-2013, 10:29
Benim ağır hasta olan bir dedem var. Cadde üstünde oturuyor 25 senedir. Dedemi uyutmak için saatlerce uğraşıyoruz sonra dallamanın teki geçiyor caddeden kesicide, patır patır. Dede uyanıyor ve korkudan ağlamaya başlıyor, başka bir şey dememe gerek var mı? Polis terörüne sonuna kadar karşıyım, anlarım sesi seversin, e be adam bunu yerleşim yerinde yapmak mı zorundasın? Gel piste sık, en olmadı sabaha karşı çık otobanda sık. Yeter artık.

Çok net anlayabiliyorum, bizde Jr.'u uyutmak için anamız ağlıyor, sonra birkaç serseri el freni çekip bütün yolu o şekil gidiyor, bir kaç tanesi kesicide gidiyor, birisi top speed denemesi yapıyor, bir tane poliste çıkıp birşey demiyor, geçen gün canımıza tak etti, aradık siz mi halledersiniz yoksa biz balkondan çıkıp kafalarına birşeyler mi sallayalım dedikten 5dk sonra bir tane serseri ortaya çıkamadı.

Yakında katil çıkacağım, bazı geceler gerçekten de havalı tüfekle sıkasım geliyor.

individual
16-09-2013, 10:30
batıataşehirde bitti demekki kurtköy yolundada geçenlerde araçları taş yağmuruna tutmuşlar sıra şimdi nerde ?

Yigit-Y
16-09-2013, 10:34
Herkes sosyal mesaj veriyor yine. :)

Herkesin altında yürüyen bir şey olsa acaba kaç kişi sakin kullanır.

Adam olanlar zaten otobana çıkıp 2 sıkıp evine dönüyor.

SAYGIN
16-09-2013, 10:41
bati atasehirde binalarin arasinda gece gazlamak kesicide gitmek bu gibi isler normal mi geliyor bazilarina????

KA®ANLIK
16-09-2013, 10:45

bu geyiği geçelim, sosyal mesaj veriyorlar vs.

tabiki yazılacak, hatta afişe edilsin yapanlar... o işi yapan gerizekalılar yüzünden hem kendi canım hem de kendi malım tehlikeye giriyor...

Çıkıp otobanda sık gel, insanların evinin önünde gecenin bir vakti "kendi çapında" artistlik yapacağım diye insanları rahatsız etmenin bir esprisi yokki...

bence bundan böyle o yolda o işi yapanlar forumda şu plakalı GERİZEKALI MAL aynı yerde bu tür MAL hareketleri (yumuşatarak tanımlama yapmaya çalıştım) yaptı desin, isimleri çıktıkça "altında yürüyen araba" diye tanımladığınız arabaların sahipleri bakın nasıl düzgün kullanmaya başlayacak o ***** diğer insanlarında canını ve malını tehlikeye attıkları yerlerde hep birlikte görelim...

burkaykalyon
16-09-2013, 10:57

Bence uygun değil. Haftada 3-4 gün geçerim oradan gezici radar var, sabit radar var + yol çok virajlı, harfiyat kamyonları var. Çok uygun değil bence.

aslan
16-09-2013, 10:59
Bence uygun değil. Haftada 3-4 gün geçerim oradan gezici radar var, sabit radar var + yol çok virajlı, harfiyat kamyonları var. Çok uygun değil bence.

+++Birde çok karanlık bir yol

M3CSL
16-09-2013, 11:03
Arada saçma cevaplar gelmese ne güzel olucak herkes yapıyor bilmemne..
Ben soylıyım dikkat çekmek için yapılan hareketler, ya ful tapa gaz heryerde basıyor(sanmıyorum), yada yavaş gidip orada basıyor insanlar kendine baksın diye
18 21 arasında yapardık bizde dıkkat cekelım dıye ama kendımıze kufur edıldıgını pek bilmezdik.......

Tunç
16-09-2013, 11:06

gece 2 de kimse yoktu ne yalan söyliyeyim

Selcuk_RoL
16-09-2013, 11:23
Su marmarisin onunde gaza basma shell in onunde gaza basma muhabetini hic anlamiyorum araban zaten yuruyorsa cik otobanda goster gucunu bedavadan ruzgara gerek yok bencede bunu yapanlar icimizdense afise edilsin diyorum

_muhaRRem
16-09-2013, 11:24
Su marmarisin onunde gaza basma shell in onunde gaza basma muhabetini hic anlamiyorum araban zaten yuruyorsa cik otobanda goster gucunu bedavadan ruzgara gerek yok bencede bunu yapanlar icimizdense afise edilsin diyorum

onların yüzünden bunlar başımıza geliyo , önce shellden kovulduk şimdide mis gibi yerimizden olcaz.

en azından burada araaba dışında başka güzel şeylerde görüyoruz :D

dc_crx
16-09-2013, 11:30
Oraya girdiğimizde kimse gaza basmadı 2 tane kendini bilmez pejocular altlarındaki arabaları ferrari sanıp hava atarken adamın biri çıktı taş yağmuruna tuttu Benım ve arkadaşlarımın arabasına geldi mer s2000in ön camı kırıldı corvettin aynası kırıldı buna kızan araba sahibi gaza basması normal kimse kusura bakması o caddede kendini yarış pilotu zanneden Çok. :icon_tup:
Ben gördüğümü dile getiriyorum yazını nie kalınlaştırarak yazıyorsun anlamadım.. Benle birlikte sizi gören bir çok kişide olduğunu düşünüyorum eğer dediğimi yalanlayacak biri çıkarsa şimdiden Özür dilerim..
FORD Focus ST turuncu renk olan... Birde bu arkadaş vardı.. Boost açıp duruyordu

BurakUckun
16-09-2013, 11:48
Ben gördüğümü dile getiriyorum yazını nie kalınlaştırarak yazıyorsun anlamadım.. Benle birlikte sizi gören bir çok kişide olduğunu düşünüyorum eğer dediğimi yalanlayacak biri çıkarsa şimdiden Özür dilerim..
FORD Focus ST turuncu renk olan... Birde bu arkadaş vardı.. Boost açıp duruyordu

Orda Benım Varexımı açık gören biri çıkarsa Arabayı hibe ederim sadece hatta herkez neden kapattın dedi bende kafamıza taş yemiyelim diye dedim saat 2 ye geliyodu eve dönerken açtım vede gazlamadık Lütfen ezbere konuşma orda kimlerin ne yaptığını çok iyi gördük tüm rahatsızlığı veren 2 scirocco 1 tane 106 1 tane 306 .

[RaCeR]
16-09-2013, 11:49
onların yüzünden bunlar başımıza geliyo , önce shellden kovulduk şimdide mis gibi yerimizden olcaz.

en azından burada araaba dışında başka güzel şeylerde görüyoruz :D

Çok önemli bir nokta :D

burkaykalyon
16-09-2013, 11:57
gece 2 de kimse yoktu ne yalan söyliyeyim

Gece saatleri daha sakin evet. Eğer o mevkide çok müsait yol aranıyorsa Göktürk sapağından sonraki düzlükte rahatlıkla denenebilir. Saray'a kadar çoğu yer düzlük. ancak Saray'a yaklaşınca Jandarma amcalar çıkıyor ortaya onlara dikkat etmek lazım :)

YasinTEMUR
16-09-2013, 12:13
APP plaka olayını anlayamadım BJK baskı mühürlü olanları felanda alıyorlarmı ona göre orjinalleri takıp gezelim en azından yersek filmden ceza yeriz ?

Kekuti*
16-09-2013, 12:20
JET Plaka ve MER Yan yana duruyordu, gram ses yapmadılar..

tam karşımdaydılar oradan biliyorum, küfürleşme olmadan evvel 2 tane pejo, 1 tane civic birde focus vardı. pok varmış gibi yokuş yukarı asılıp gittiler gecenin 3'ünde, olan kalanlara oldu..

BurakUckun
16-09-2013, 12:21
JET Plaka ve MER Yan yana duruyordu, gram ses yapmadılar..

tam karşımdaydılar oradan biliyorum, küfürleşme olmadan evvel 2 tane pejo, 1 tane civic birde focus vardı. pok varmış gibi yokuş yukarı asılıp gittiler gecenin 3'ünde, olan kalanlara oldu..

Sonunda Gerçeği biri görmüş :icon_tup:

Patisever
16-09-2013, 12:23
oraya gerlip gazlayanlar yüzünden ayda bir white ile marmarise geldim polis geldi baktı baktı gitti mars yapsam alacak aklınca durdum indim oradan geçen 2-3 zibidi geri dönselerdi gerekeni yapacaktım k bizde seviyoz ama boylede olmaz daha o yolda vitesi ikiye atmamısımdır...

Kekuti*
16-09-2013, 12:23

1 alana 2 jet fazla diye arabayı götürdüm bende çünkü başka yere :p

BurakUckun
16-09-2013, 12:24
1 alana 2 jet fazla diye arabayı götürdüm bende çünkü başka yere :p

:) Bende sonradan sakladım baktım fazla rahatsızlık verdıler bıze patlamasınlar dıye :)

Kekuti*
16-09-2013, 12:25

ama yanınızda diğer 1-2 tane s2k anasını belledi, kafamızı bipti.. :) camdan çıkan eleman küfür edince tepki olarak 1. vites kesici kastılar sanırım :D onların plakayı görmedim..

BurakUckun
16-09-2013, 12:27
ama yanınızda diğer 1-2 tane s2k anasını belledi, kafamızı bipti.. :) camdan çıkan eleman küfür edince tepki olarak 1. vites kesici kastılar sanırım :D onların plakayı görmedim..

yanımızdaki s2000 merin ön camına taş attılar cam patladı sonra corvette de attılar onunda ayna kırılınca kızıp yukarıya gazladılar hıc ses yapmayan bırının arabasına gelince insan normal olarak patlar mert asker dağıtıma geldi çocuk yarın sabah askeriyeye dönücek camı patladı oda sinirlendi normal olarak 2 saat görüşelim dedi zararlı gitti :(

Arenimo
16-09-2013, 12:28

Mer ve Jet yanyanalardı ses yapmadılar ama bi gümüş civic vardı aşırı tutuldum

Önce 3 araçlık yere arabasını park etti daha sonra amele gibi bağarttı

kardeş burdansan arabanın sesi *** gibi iyi bile olsa sana bu hakkı kim veriyor

MCN21
16-09-2013, 12:40

güzel diyosunuzda madem yarısmaya gidiyorsun yola cıkınca gazla apartmanların ortasında durduk yere catara patara gezmeye gerek yok , yada madem gazlamaya degil sov yapmaya gidiliyor baska yerde bulusulsun , daire sakinleri sonuna kadar haklı

XoR
16-09-2013, 12:44
Film kaplı cam için kesilen cezayı iptal ettirdi - Hürriyet GÜNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24719628.asp)

turbo&quattro
16-09-2013, 12:47
Egzost vs sesi cogumuza ninni gibi geliyor eminmki ama herseyin yeri ve zamani var. Cok sevmeme ragmen anacadde uzerinde bulunan evimin onunden gecenin bir vakti egzostlu, muzik sistemi sonuna kdr acik bir arac gecince fena soviyorum ki arabalari sadece ulasim amacli kullanan kisilerin bu tarz tepkiler gostermesi cok normal. Yukarida muharrem cok guzel ozetlemis istedigimiz gibi gazliyoruz, polisten kaciyoruz istedigimizi yapiyoruz bokunu cikarmanin geregi yok diye. Ondan sonra polis tuu kaka oluyor.

MertS
16-09-2013, 14:14
Biz bi arkadasimizi ziyarete geldik.
Anadolu yakasinin apaciside harbi apaciymis.

O arabalari yapan kör olmuştur.

Bu arada harbiden jet le kes in egzos kapaliydi,mer zaten yukardaydi.
Herkes 0 cizdide ben mi gormedim acaba

Bahcelievlerden o kadar araba .ikimdirik caddenizde gaz basmaya geldi zaten.

by_hayali
16-09-2013, 14:27
oradaki camdan bağıran adam sonuna kadar haklı bi tane eg kasa civic vardı amacı nedir 1 kere gitti bağırta bağırta sonra bi daha bi daha ... sonuç oraya yeni gelenlere patladı mevzu gerek yok böyle şeylere.

emoro
16-09-2013, 15:50
Benim gördüğüm gri Ek ' la gri Eg civic olayı abarttı marmarisin orda tek gaz basan onlardı , ayrıca bence binadaki adamı kızdıran jet s2000 le gelen grup m5 ' falan vardı toplu gelince baya ses çoğaldı sanırım ondan çıldırdı apartmandaki adam :)

dc_crx
16-09-2013, 15:53
Orda Benım Varexımı açık gören biri çıkarsa Arabayı hibe ederim sadece hatta herkez neden kapattın dedi bende kafamıza taş yemiyelim diye dedim saat 2 ye geliyodu eve dönerken açtım vede gazlamadık Lütfen ezbere konuşma orda kimlerin ne yaptığını çok iyi gördük tüm rahatsızlığı veren 2 scirocco 1 tane 106 1 tane 306 .

bak ben dediğim gibi eğer zaten bir yanlışım varsa gene özür dilerim şimdiden ama senin geldiğin tayfada uslu değildi dediğim gibi sizde dikkat çekmeyi başardınız ;)
Ben bu yüzden sadece söyleme gereği duydum gördüklerimi belki sen değildin KES veya MER'di ama birisi oturdu gaza Malesef...

Yigit-Y
16-09-2013, 17:34
işin şey tarafı kurunun yanında yaş da yanmış :(

Aranel Ciryatan
16-09-2013, 17:48
işin şey tarafı kurunun yanında yaş da yanmış :(

Aslında keşke emliyet ile görüşülse ve çevirmelerde insanları bilinçlendiren uyarılar yapılsa. İnsanları pistte davet etseler yada teşvik etseler pistte araba kullanmaya. Hızlı kullanma heveslerini orada atmalarına.

Mesela bi ara köprü girişinde polis kemer takmayanlara ceza kesmek yerine broşür veriyordu. "İstanbul Takıyor" başlıklı bir broşürdü ve insanları kemer kullanımı hakkında bilinçlendiriyordu. Keşke amaç sadece ceza kesmek olmasa ve bu şekilde ılımlı teşvikler olsa.

Kadyr
16-09-2013, 17:56
Valla bende sikayet edicem artik motoruydu egzozlusuydu pendik ankara caddesinde gece gece bagirtiyor.herseyin zamani var.bu motorlarida anlamiyorum nasil musade ediliyor

hkkcn
16-09-2013, 18:47
herkes s2k lara felan böle yükleniyorda arkadaşlar/abiler tamam yapılan yanlış olabilir geç saatlerde sokak aralarında gazlamak vs. ama eminimki altımızda BENDE dahil s2k olsa 10 kişiden 9unun redline geziceğine adım gibi eminim.

KA®ANLIK
16-09-2013, 19:20
herkes s2k lara felan böle yükleniyorda arkadaşlar/abiler tamam yapılan yanlış olabilir geç saatlerde sokak aralarında gazlamak vs. ama eminimki altımızda BENDE dahil s2k olsa 10 kişiden 9unun redline geziceğine adım gibi eminim.

o kadar emin olma...

UTANMA, SIKINMA yok mu diyorsun 10 kişiden 9 unda bu forumda...

şu çocukça sizde de olsa bizde de olsa yaparız ayaklarını geçin arkadaşlar, bahsettiğimiz caddede gazlamak değil, elbet o arabayı alan gazlayacakta, ama gecenin 1'inde 2sinde evlerin arasında o arabaya sahip diye bu işi yapmak gibi bir hakkı yok kimsenin...

biraz DÜŞÜNCELİ olmakta fayda var...

Oradaki insanları rahatsız ettiği kadar oradaki ortama dahil birçok kişiyi de rahatsız ediyor bu hareketler...
Eğer burada bu işin içindeki kimselerde rahatsızlığını belirtiyorsa ortada bir sıkıntı var demektir...

dediğim gibi insanlar afişe etsin burada yapanları, çıksın aramızdaki çürük yumurtalar...

leventrc
16-09-2013, 19:30

Kendi adına konuş. Genelleme yapma. 10 kişiden 9 u çok ciddi bir iddia. Bırakalım bunları. Gecenin bir vakti sokak aralarında caddelerde gürültü çıkaran egzostlu bir aracın sahibi her türlü cahalet sınırındadır benim gözümde.. S2000 alma aşamasındayım. Burada yemin olsun ki kimse sokaklarda caddelerde gaza bastığımı göremez. Kimsenin beşiğindeki çocuğunu, yatağındaki hastasını rahatsız etmeye hakkım yok. Sende dahil sokak, cadde araları dahil redline gezecek herkese Allah nasip etmesin İnşallah...

ahmetuygur
16-09-2013, 19:32
Herşey yaşında ve yerinde güzel şimdi bana para verseler arabama egzost takmam (ferrari hariç) :P

turbo&quattro
16-09-2013, 19:34

Bende olsa sende olsa s2k olsa, tayyar olsa vti olsa bilmemne olsa. Yahu altinizdaki araba 458 olsa nolcak.. Altinda az bisey yuruyen arabasi olan yanlamayi, sacma sapan yerlerde gazlamayi, makaslar atmayi kendilerine ilkemi ediniyorlar? Yahu ben mahalleye girdigimde alt katlarda oturaarin evine cok isik girmesin diye farlarimi kapatiyorum millet cikmis sende s2k olsa aynisini yapardin diyor saka gibi.. Birakin bos beles muhabbetleri sene olmus 2013 hala bos hala gereksiz muhabbetler.

hkkcn
16-09-2013, 21:42

o kadar emin olma...

UTANMA, SIKINMA yok mu diyorsun 10 kişiden 9 unda bu forumda...

şu çocukça sizde de olsa bizde de olsa yaparız ayaklarını geçin arkadaşlar, bahsettiğimiz caddede gazlamak değil, elbet o arabayı alan gazlayacakta, ama gecenin 1'inde 2sinde evlerin arasında o arabaya sahip diye bu işi yapmak gibi bir hakkı yok kimsenin...

biraz DÜŞÜNCELİ olmakta fayda var...

Oradaki insanları rahatsız ettiği kadar oradaki ortama dahil birçok kişiyi de rahatsız ediyor bu hareketler...
Eğer burada bu işin içindeki kimselerde rahatsızlığını belirtiyorsa ortada bir sıkıntı var demektir...

dediğim gibi insanlar afişe etsin burada yapanları, çıksın aramızdaki çürük yumurtalar...

sevgili abilerim hepiniz benden yaşça büyüksünüz bakın ben yukarda ne belirtmişim aynı şeyi vurguluyoruz sokak aralarında geç saatlerde yapmanın yanlış olduğunu vurguluyoruz bende aynı şeyi söylüorum...çoluk çocuk muhabbetine düşüyorsun demenize gerek yok muhabbeti..benim yukarda vurguladığım 10kişiden 9u biliyorum çok ciddi bir kesim fakat işin doğrusu bu. sizde demekki o 10 kişiden gazlamayan 1isi oluyorsunuz.ben kıçı kırık 316i e30u bile hangi arkadaşıma verdiysem direk bi gaza basma yanlama meiline yatıyor.kimbilir s2k direksiyonuna geçseler ne olcak.

Lazarotti
16-09-2013, 21:50

O yolda radar var mı?

Lazarotti
16-09-2013, 21:52
Bu arada cam filmi ile ilgili ceza yerseniz bilginiz olsun

Film kaplı cam için kesilen cezayı iptal ettirdi - Hürriyet GÜNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24719628.asp)

ibratice
16-09-2013, 21:53

millet şhell de mec te takılırken biz in cin top oynarken yıllarca orda oturduk çayımızı çekirdeğimizi yedik bir allahın kulu höd demedi ekip bile geçmiyordu şu bir senedir oranın bokunu çıkardılar insan gibi gelip gitseler ordaki ortam dahada iyi olur .
Aslında buda bizim elimizde oraya gazlayarak gireni paketliyip göndereceksin birde nedense bunları yapanlar giderken basıyo orda kalanları umursamadan.

Kahn23
16-09-2013, 21:55
Valla bende sikayet edicem artik motoruydu egzozlusuydu pendik ankara caddesinde gece gece bagirtiyor.herseyin zamani var.bu motorlarida anlamiyorum nasil musade ediliyor

Bahadır abinin tayfası sağlamdır. Polisle sıkı muhabbetleri vardır o grubun kolay kolay yanaşmazlar onlara :)

volkan_gs
16-09-2013, 21:56
Bu arada cam filmi ile ilgili ceza yerseniz bilginiz olsun

Yalnız o yorumlar nedir öyle ya ağzım açık okudum resmen bunlarla aynı havayı soluduğuma inanamıyorum :)

Can's
16-09-2013, 21:58
millet şhell de mec te takılırken biz in cin top oynarken yıllarca orda oturduk çayımızı çekirdeğimizi yedik bir allahın kulu höd demedi ekip bile geçmiyordu şu bir senedir oranın bokunu çıkardılar insan gibi gelip gitseler ordaki ortam dahada iyi olur .

kesinlikle katılıyorum abi yıllardır orası oyleydı sıkıntı olmuyordu 1.5 2 senedir işleri iyice abatanlar olabılıyor onları frenlemekte arkadaslarına dusuyor en guzel yer mehmetcık artık mekan degiştirmek gereklı bence anadoluda

Dragger
16-09-2013, 22:07
Ataköyde gazlayan bebeleri inip dövücem ben de bir gece :D

Low-Rider
16-09-2013, 22:09
Ataköyde gazlayan bebeleri inip dövücem ben de bir gece :D

öff huysuz ehtiyar :D

akşamları geliyim aşağı yukarı gazliyim bir :D