Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu gece CADDEYE İNMEYİN

Sayfa : 1 2 [3] 4

hasan çağri
30-09-2013, 22:03
beyler 12 anahtarı olan var mı? drift lastiğini takıcamda :D

(bunlar bisikletli tayfanın arasına karışmış belli :D gerçi onda bile 13 vardır)

Bisiklette 15 olur pedallar için, gerisi 4-5-6 alyan anahtar :D
Cidden ne kafayla yazdı akşam nerede ne yaparak bu hayal seviyesine ulaştı merak ediyorum.

GokhanRS
30-09-2013, 22:05
Bisiklette 15 olur pedallar için, gerisi 4-5-6 alyan anahtar :D
Cidden ne kafayla yazdı akşam nerede ne yaparak bu hayal seviyesine ulaştı merak ediyorum.

yok yaw bizim bisikletin teker bağlantısında 13lük var :D

streetracer_nos
30-09-2013, 23:56
Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor. :D:D

h.guroglu
01-10-2013, 08:17
bu arkadaş ff2 yi izledikten sonra 1-2 değişiklik yapıp bu haberi yazmış galiba yaw :D

AB01
01-10-2013, 12:39
egsozdan da ceza yazamazlar. yasal bir desibel sınırı var. bu sınırı araçlarımızın geçmesi mümkün değil. Ben bununla ilgili uğraşırken makina mühendisleri odasına gittim. Desibel ölçümünü oradan bir bilir kişi yapıyormuş. belirli bir de ücreti vardı. Oradaki mühendis de polislere bir küfür salladı..

Yasal olarak ceza kesebilmeleri için ellerinde desibel ölçüm cihazı olması gerekiyor. Egsozun 5 metre (emin değilim) gerisine cihazı koyup, aracı 3000 devire getirerek ölçüm yapması ve ona göre ceza yazması gerekiyor.

Durum böyle fakat üzerine giden yok. Ben İstanbul Üniversite'sinin yapmış olduğu ölçüm sonucu ve yasalara uygun olduğunu gösteren belgeyi gösterdiğim halde klasik olarak "Mahkemeye ver!" cevabını aldım. Bunların hakkından nasıl gelinir bilemiyorum.

Edit;

Konuyla iligli bakanlık değerleri;

Kaynak : http://sanayi.gov.tr/Files/Mevzuat/70-157-09062010092513.pdf

http://i41.tinypic.com/10icaxf.png

Bu belgeyi üniversiteler genelde veriyor. Adana'da Çukurova Üniversitesi'nde veriyoruz biz.

Sistem, yasa hernekadar eski olsa da işlevsel bir belge.

yiğit
01-10-2013, 15:19
hey allahım yaa haber diye yazdığı şeylere bak sütlücede film çekimine gitmiş bunlar heralde f&f özentisi bişey çekiyolar kapağıda bu olur :))

http://img23.imageshack.us/img23/8386/1xni.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/1xni.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

mert_can 41
01-10-2013, 15:41
Hahaha adama bakya nasıl tasarlamış bayan getirmek ilk kural amaç güven kazanmak :D arabaların bagajı açık dev hopörlerde bir tarafta cengiz kurtoğlu çalıyo :D

Berkel
01-10-2013, 15:44
tüh ya emir somer adlı HABERCiye mail atmıştım kopyaladımda kayboldu, ama burda yazılanların bir toplamını gönderdim içiniz rahat olsun :D

OnurGTI
04-10-2013, 23:21
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın..

Biraz önce Merter MC Donald's ta arkadaşımın dizel Corsa D marka aracını egzoz ucu, cam filmi, mühürsüz app plaka gerekçeleriyle, sivil Transit Connect ekibi bağladı..

Bilginize, Merter MC'e gitmeyi düşünen arkadaşlara..

ANIL ERCAN
04-10-2013, 23:55
Sabah'ın yaptıgı saçma salak haberi baştan sona okudum Üşenmeden :D

tooo fest tooo foryus'un Bayagı bi etkisinde kalmıs haberi yapan dallama :D Ben hiç bir modifiye tuning bulusmasında ne kız gordum ne baska bişey :D Ne pateni ne bisikledi ak :D

O Kadar bulusmaya gittim, Gördügüm sadece 20 30 tane apaçi şahinci salak salak dönüyorlar etraflarında :D Kız mız yok :D Herkez sap :D

Örnek veriyim Tır garajı her cumartesi giderim tır garajına Sırf sahinci apacilerin yanlamaya calısıp birbirlerine vurmasını izlemek için :D Hızlı ve öfkelideki gibi yarı cıplak kızlar Full modifiyeli güclü noslu arabalar felan hayalden öte yazmıs lavuk ya :D

Ulan ne kızı, ne bisiklet paten sürmesi,Ne modifiyeli arabası :D La bildigin şahin doğan gelir 2 yanlamaya calısır yüzüne gozune bulastırır millet cekirdek kola içer .iktir olup gider evlerine :D

wolrath
05-10-2013, 00:05
Kızlar, eğer isterse yarış öncesinde alanda paten kayabiliyor, bisiklete binebiliyor.
"""

:):)

bu arada atasehır altgecıtte alkol vs kontrol vardı.bu gece cıkacakcalara bilgi.

Aranel Ciryatan
05-10-2013, 01:15
umraniye carrefoura giden yoldaki alt gecitte trafik cevirme var. bilginize.

Aktaş61
05-10-2013, 10:41
sahil yolunda çevirmeler devam ediyormu bilgisi olan varmı?

Aranel Ciryatan
05-10-2013, 22:15
Güncel bilgi alalım. Caddeye yakın yerlere gitme planım var gece. Ümraniye'den çıkıcam 2 gibi minibüs caddesinden caddeye yakın bi yere ineceğim.

Skyhawk34
05-10-2013, 22:30
Ses soluk yok bu gece galiba :)

safaks
05-10-2013, 22:31
Merterdekiler uçmuş. Arkadaşın kafadan biraz basık Dizel corsayıda film vs bulamayınca blow oftan men etmişler. İyice abarttı bu herifler.

Aranel Ciryatan
06-10-2013, 01:19
e6 temiz 2 kirmizi vtec bide zg 106 vardi. yetise bildigim kadar yurudum peslerinden :)

TarikS
06-10-2013, 01:53
saat 12'ye dogru Jr.Eser arkadasimiz sagolsun aradi beni S'te 100 metre arayla 2 cevirme var diye tek seride indirmisler herkesi aliyorlarmis yine :) yazma firsatim olmadi umarim zararli cikan yoktur

Jeandan-R
06-10-2013, 02:09
S'de sis farından ceza yedim, 2 yerde çevirme var biri S'in girişinde biride bostancı deniz istasyonuna gelmeden.

SerkanKurt
06-10-2013, 02:41
S'de sis farından ceza yedim, 2 yerde çevirme var biri S'in girişinde biride bostancı deniz istasyonuna gelmeden.

farların kapalı sadece sislermi açıktı ? yoksa her ikisi açıkkenmi yazdılar ?

S.Özeren
06-10-2013, 02:42

ne farkediyor ? :D

Jeandan-R
06-10-2013, 02:45

ikiside açıktı xenon felanda yok ikisindede bu arada. Bizim sokağın yollarını yapıyorlar bu ara çukur felan görmek için açmıştım, sonra bahaneyle açık bırakmıştım :D İhale bana patladı :D

MCN21
06-10-2013, 02:52
ikiside açıktı xenon felanda yok ikisindede bu arada. Bizim sokağın yollarını yapıyorlar bu ara çukur felan görmek için açmıştım, sonra bahaneyle açık bırakmıştım :D İhale bana patladı :D

Kardesim yanlis anlamada yakmayin su sis farlarini :) hem cebinize hem soforlere yazik aksam aksam

Jeandan-R
06-10-2013, 03:46
Kardesim yanlis anlamada yakmayin su sis farlarini :) hem cebinize hem soforlere yazik aksam aksam

Normalde yakmam emin olun. Zaten göz aldığı felanda yok garibimin :o

poşetçay
06-10-2013, 12:38
bunların cocukluklarına iniceksin ne hayal gücü böyle

Ufuk
06-10-2013, 12:41

egzozdan kurtardın,sisten yedin ha vay be :)

ÖmerF.Bayar
06-10-2013, 12:56
Tam bolge adini bilmiyorum ama aksaray tarafindan e5 e baglanan yolda 3 4 ekip var baya yogun arama yapiyolar, birde merter-kopru istikametinde yanyolda vardi sabah 2 yada 3 ekip.

Aranel Ciryatan
06-10-2013, 16:41
Dragos sahilde, dragostan çıkıp maltepe tarafına döner dönmez bir ekip var. Kemer takmayanları alıyor direk. çevirme değil ama öle bi polis yolu falan kesmemişler bakıyor kemer yoksa alıyor direk.

Birde Bostancı balıkçıların önünde yine 1 ekip var yine kemer kontrol modundalar.
Biraz önce iki noktadan da sorunsuz geçtim.

Bilginize.

wolrath
06-10-2013, 17:46
dun coupeyle tedırgın bı sekılde (sadece cam fılmınden kac kısıyı bagladıklarını dusununce :)) eglenmeye gıttım caddede.cadde tarafında hıc cevırme yoktu.gece 4te dahi yoktu.sahılde var mıdır bılmem.

bugun rr la dırek baglarlar dıye caddeden terse pendık yaptık.2 tane cevırme vardı kartal-pendıkte.150+ oldugumuz ıcın tırstım acıkcası ama durdurmadılar egzoza ragmen.donuste de dragos cıvarında ekıp otoları gezer sekılde sagdan sagdan dolasıyordu. bıtmıs bızım bu taraf. gelmeye gerek yok zorda kalmadıkca.

individual
06-10-2013, 17:50
Merceksiz xenonlarıda polis alsın...

Skyhawk34
06-10-2013, 21:55
Merceksiz xenonlarıda polis alsın...

ilk aldıgım gün h4 halojene çevirdim aracımdakileri bende nefret ediyorum

By_emre
06-10-2013, 22:15
Kaporasını verdim vtec 2'nin kumandalı egzoz ve cam filmi var. egzoz neysede film sıkıntı olucak heralde baya bir kontrol var bugün otopazarına giderken gördüm 1-2 noktada ekipler bekliyordu en iyisi aldığım gibi filmleri söksem mi ?

TarikS
07-10-2013, 00:24
ben bugun menimi kaldirdim, filmleri napcan dediler kapilarda var abi sokerim onlari da deyip 2 kapidakileri cikarttim 4 taraftan fotolari cektiler egzozun sesine baktilar yolladilar, pazar pazar sira da olmuyor cok kolay oldu.

Low-Rider
09-10-2013, 12:09
Arabayı aldığımdan beri (mart ayında aldım) ilk defa bir kaç kere çevirmeye girmiştim ama rutin kontroldü kimse şeritlere takılmamıştı.

Bugün köprü girişinde direk aldılar, ehliyet ruhsatı verdim direk şeritler ruhsata işli değil dedi. Biliyorum dedim ama fabrikasyon böyle olduğunu söyledim, internetten fotoğraf gösterdim.

Fabrikasyon böyle olabilir, ruhsata işli olması lazım dedi. Ceza vs yazmadan gönderdi, sanırım takım elbiseli ve sinek kaydı traş olmanın etkisi var bunda :D

MUY37
09-10-2013, 12:48
Arabayı aldığımdan beri (mart ayında aldım) ilk defa bir kaç kere çevirmeye girmiştim ama rutin kontroldü kimse şeritlere takılmamıştı.

Bugün köprü girişinde direk aldılar, ehliyet ruhsatı verdim direk şeritler ruhsata işli değil dedi. Biliyorum dedim ama fabrikasyon böyle olduğunu söyledim, internetten fotoğraf gösterdim.

Fabrikasyon böyle olabilir, ruhsata işli olması lazım dedi. Ceza vs yazmadan gönderdi, sanırım takım elbiseli ve sinek kaydı traş olmanın etkisi var bunda :D

Bende Camaro yu aldığımın 2. haftasında çevrildim arabayı bağlamaya kalktılar üzerindeki şertiler yüzünden ruhsatta sadece siyah yazıyordu. Rüşvetle çıktık işin içinden ertesi gün ruhsatı çiftkurtların kafasın atmıştım değiştirin bunu diye... Polisler açık arıyor ve çokta güzel buluyor.

imprezaWRC
09-10-2013, 12:53
Tam bolge adini bilmiyorum ama aksaray tarafindan e5 e baglanan yolda 3 4 ekip var baya yogun arama yapiyolar, birde merter-kopru istikametinde yanyolda vardi sabah 2 yada 3 ekip.

Sen İstanbul'dasın yani...

semprimena
09-10-2013, 12:55
Twitterda, @radaristanbul var. Faydalanabilirsiniz.

Low-Rider
09-10-2013, 13:16
Bende Camaro yu aldığımın 2. haftasında çevrildim arabayı bağlamaya kalktılar üzerindeki şertiler yüzünden ruhsatta sadece siyah yazıyordu. Rüşvetle çıktık işin içinden ertesi gün ruhsatı çiftkurtların kafasın atmıştım değiştirin bunu diye... Polisler açık arıyor ve çokta güzel buluyor.

Yani bugün bana ceza yazsa haklıydı ama iyi yırttım. Egzos'da kapalıydı o sırada benim. Egzos sesi duysa kaçamazdım sanırım :)

mmustu
09-10-2013, 13:19
amk ilk defa evdeki 2 arabanında evrakları tam eksik gedik noksan hiç bişi yok ceset torbasına kadar var arabalarda ama aylardır çeviren yok :D

darkmoon
09-10-2013, 13:33
bizim zamanımızda polis daha bilgiliydi sanki misal impreza wrx çevrildiğinde spoilerinin orjinal olduğunu bilirlerdi trafikde polislik yapıcak insanların kesinlikle araçlar hakkında teknik bilgisi olmalı bugün fabrikasyon şeritli üretilen araçlar var fabrikasyon spoilerli karlıklı araçlar var onu bırakın drl gündüz farı nı sis farı sananlar var.. geçen bir forumda okudum dedim bu kadarda bilgisizlik olmaz adamın mercedesdeki gündüz farını sis farınız açık diye ceza kesmeye kalkan polis olmuş... dh de okumuşdum galiba..

yani eğitim şartmı şart yoksa bu eğitimsizlikle trafikde sürücülerle polis arasında çok sıkıntılar çıkar üstüne vatandaş haklı ise daha beter sıkıntılar çıkar bazı araçların fabrikasyon nasıl üretildiğini bilemeleri gerekir bilmiyorlarsa merkezi arayıp öğrenmeleri gerekir..

blackweb
09-10-2013, 13:42
Twitterda, @radaristanbul var. Faydalanabilirsiniz.

çok iyiymiş bu hesap ya :D

rahmi
09-10-2013, 14:05
bizim zamanımızda polis daha bilgiliydi sanki misal impreza wrx çevrildiğinde spoilerinin orjinal olduğunu bilirlerdi trafikde polislik yapıcak insanların kesinlikle araçlar hakkında teknik bilgisi olmalı bugün fabrikasyon şeritli üretilen araçlar var fabrikasyon spoilerli karlıklı araçlar var onu bırakın drl gündüz farı nı sis farı sananlar var.. geçen bir forumda okudum dedim bu kadarda bilgisizlik olmaz adamın mercedesdeki gündüz farını sis farınız açık diye ceza kesmeye kalkan polis olmuş... dh de okumuşdum galiba..

yani eğitim şartmı şart yoksa bu eğitimsizlikle trafikde sürücülerle polis arasında çok sıkıntılar çıkar üstüne vatandaş haklı ise daha beter sıkıntılar çıkar bazı araçların fabrikasyon nasıl üretildiğini bilemeleri gerekir bilmiyorlarsa merkezi arayıp öğrenmeleri gerekir..

Bir kaç gün önce bir kanalda denk geldim sivil ekipler modifiye araçlar için uygulama yapıyor habercilerde orada bir araç durdurdular polis hava filitresini göstererek habercilere bu aracın sesini ve gücünü 2 katına çıkarıyor dedi.

blackweb
09-10-2013, 14:09
Bir kaç gün önce bir kanalda denk geldim sivil ekipler modifiye araçlar için uygulama yapıyor habercilerde orada bir araç durdurdular polis hava filitresini göstererek habercilere bu aracın sesini ve gücünü 2 katına çıkarıyor dedi.

:D:D:D:D:D:D:D önceden var dı ya hani 4 5 sene önce inanmış rollingciler :D

filtre takıyo geliyo 20 beygir :D akü kutup başını sök tak 15 beygir :D rollinge çkıcak yemek yemiyo ağırlık yapmasın diye :D aynı pompadan benzn almalar filan :D

beni 3 hafta önce kızıltoprak benzincide çevrdklerinde ben bu aracı nası susturayım dedim laf olsun diye söyledm gerçi ağzımdan çıkıverdi öylece, polis benle yaşıttı direk kustu adam içindeki kini.

cevap: buna binme ozaman git başka araca bin.

yani diceğim yeni polisler çok kıskançlar, buda onları daha hırçın yapıyo ceza yazarken.

rahmi
09-10-2013, 14:18
:D:D:D:D:D:D:D önceden var dı ya hani 4 5 sene önce inanmış rollingciler :D

filtre takıyo geliyo 20 beygir :D akü kutup başını sök tak 15 beygir :D rollinge çkıcak yemek yemiyo ağırlık yapmasın diye :D aynı pompadan benzn almalar filan :D

beni 3 hafta önce kızıltoprak benzincide çevrdklerinde ben bu aracı nası susturayım dedim laf olsun diye söyledm gerçi ağzımdan çıkıverdi öylece, polis benle yaşıttı direk kustu adam içindeki kini.

cevap: buna binme ozaman git başka araca bin.

yani diceğim yeni polisler çok kıskançlar, buda onları daha hırçın yapıyo ceza yazarken.

Aynen aklıma o gelmedi değil filitre takıp 15-20 hp aldığını iddaa edenler. :D:D

Yeni polisler daha okuldan bilenip caddelere geliyorlar:D

halilayhan
09-10-2013, 14:49

kesinlikle haklısınız...Benim başıma aynı olay geldi 2.köprü girişinde çevirdiler alkol yok eksik yok kemer takılı ee sizin 166lira cezanız var halil bey! Sebep? Sis farlarınız açık geziyorsunuz durun dedim orda sis farı degi day light yani gündüz farı bunlar asla kapanmaz farlar kapalımı gezim yani? Yok ben anlamam yazıcam öye böyle derken amiri geldi sonra ona izah ettim ruhsatı resmen aracın içine fırlattı yürü git dedi ya sabır diyip devam ettim.Ayırca cadde taraflarına inip bile bile lades olmanında anlamı hiç yok bilgili degil polisler araçta coilover var ee tüv belgeli ben bu şekilde muayeneden geçmişim standartlar dahilinde bir basıklık var ama polise göre araba basık jeep gibi olmamız gerek :D ilk çevirme olayının başladıgı gün geçmiştim mecburen hepsinede girdm çok şükür cezasız atlattım ama cuma cumartesi pazar günleri asla akşam üzeri inmem bi daha o taraflara kusur illaki buluyolar

Quantum
09-10-2013, 15:10
Polisler cahil falan değil.. Geçin o işleri.. Polisler gayet iyi biliyor sis farını da DRL led leri de, spoileri de, şeritleri de onu da bunu da.. Sadece salağa yatıyorlar. Yerse..
Niye?
2 ay sonra 2014 yılı bütçe görüşmeleri başlar, o zaman yazdıklarım yerini bulur..

Yılbaşına kadar trafik kontrolleri sıkı olacak..
Neden?
Ceza kesmeleri gerek.. 2013 bütçe görüşmelerinde öngörülen rakamın tutturulması gerek..

Ocak ayında çiftlik gibi olur tüm caddeler.. Yıllardır öyle oldu, bu yıl da yine öyle olacak.. Neden şaşırıyorsunuz ki bu kadar? Alışmadınız mı hala bu senaryoya?

ismailozkan_01
09-10-2013, 18:23
konular hep polise dönmekte , açıklama yapmak bize düşmekte :D

aramızda istisna memurlar var tıpkı bu siteye üye olup milleti dolandıranlar gibi çürük elmalar var aramızda bunu baştan belirteyim

polis cahil değil karşıdaki kişi derdini ne kadar anlatabiliyorsa o kadar yardımcı olabiliyoruz

ceza limitine gelince trafik şubenin amir müdürlerinde şöyle bir zihniyet var ne kadar çok ceza o kadar başarılı memur , az ceza mobbing sürgün tehdidi psikolojik baskı

bütçe görüşmelerine yorum yapmayacağım çünkü kesilen cezalar hepimizin cebinden çıkıyor (geçen gün bende seyir halinde telefon görüşmesinden ceza yemişim :D )

herkes , milletin ödediği vergiler çerçevesinde maaşını alıyor ve ayağına hizmet geliyor (benim ödediğim vergilerle maaş alıyorsun sözünden nefret ediyorum bu ay maaşımdan 750 tl bende vergi ödüyorum , bununlada sizler maaaş alıyorsunuz)

arabamız modifiyeli diye binmeylimmi diyen arkadaşlar var akşam çevre yoluna çıkıp gazlamanıza kim ne diyor şehir içinde apaçiliğe gerek varmı ?

Onrcn
09-10-2013, 19:04
konular hep polise dönmekte , açıklama yapmak bize düşmekte :D

aramızda istisna memurlar var tıpkı bu siteye üye olup milleti dolandıranlar gibi çürük elmalar var aramızda bunu baştan belirteyim

polis cahil değil karşıdaki kişi derdini ne kadar anlatabiliyorsa o kadar yardımcı olabiliyoruz

ceza limitine gelince trafik şubenin amir müdürlerinde şöyle bir zihniyet var ne kadar çok ceza o kadar başarılı memur , az ceza mobbing sürgün tehdidi psikolojik baskı

bütçe görüşmelerine yorum yapmayacağım çünkü kesilen cezalar hepimizin cebinden çıkıyor (geçen gün bende seyir halinde telefon görüşmesinden ceza yemişim :D )

herkes , milletin ödediği vergiler çerçevesinde maaşını alıyor ve ayağına hizmet geliyor (benim ödediğim vergilerle maaş alıyorsun sözünden nefret ediyorum bu ay maaşımdan 750 tl bende vergi ödüyorum , bununlada sizler maaaş alıyorsunuz)

arabamız modifiyeli diye binmeylimmi diyen arkadaşlar var akşam çevre yoluna çıkıp gazlamanıza kim ne diyor şehir içinde apaçiliğe gerek varmı ?

Dediginiz cogu seye katiliyorum ama benki standart egzos la ceza yiyip muayeneye sevk edilmis adamim. Oyle apacilik falan da degil isiktan kalktim, 1 bitti.. Arkadan terorist kovalar gibi gelip onume kirdilar. Egzos var yok bilmemne kaldirima cikarttim arabayi komple egzosun standart oldugunu gorup ceza kesildi.

Su an S2000 kullaniyorum, daha cevirme olupda durdurulmadigimi bilmiyorum. Neredeyse her allahin gunu 2 sokak asagida cevirme yapiyorlar HER ALLAHIN GUNU ve ailece biktik. Saat 10-12 arasi bir basliyorlar 4 e kadar, kendi arabami zaten o saatler arasi istanbul yonune dogru alamiyorum ama alakasiz havada babama zincir bulunmamaktan ceza kestiler.

Demem o ki, ben her gun sizin bu curuk elma dediginiz adamlarla muhattapim. Haftada bir gorusuyoruz, bagzen sirf eglenceden elimde alkolsuz bira cevirmelere girip 1 saat uflemem muhabbeti yapip ufleyip 0 cikartip bende onlari cildirtmaya basladim.

Simdi birde su max limit 70 mevzusu cikti, kimseye ceza gelmezken benim eve 82 ile geldi. Ya 82 nedir ya.. E simdi bu cihaz calisiyor mu calismiyor mu ? Ben 70 le gidiyorum artik millet paso 120 ile geciyor, bu insanlarin cezalari bilerek mi yollanmiyor yoksa alet mi duzgun calismiyor cozemedim...

Ha birde E-5 uzerinde bir adet 50 tabelasi var.. Cakallar simdi oraya radar kurmuslar, 65 le de oradan ceza yedim. E-5 TE 50 NEDIR ARKADAS ? Okul yok birsey yok bir tane ust gecit var bir benzinci var ne 50 si ?

Bana kalirsa o arkadaslar curuk elma degilde, siz kurunun yaninda yaniyorsunuz. Daha yazarim kitap olur.. Sehirlerarasi yolda hoperlor olmayan sokuk aracimla yuksek sesle muzik dinleme cezam bile var :)

Zamaninda cok gazladim, cok abuk sabuk hareket yaptim ki eskilerden herkes asagi yukari bilir, sakin giderken yedigim cezalarin 10 da 1 ini yemedim. Velhasil kelam, insanlar birbirine dusman olmus; ceza keseyim caydirici olsun insanlarin cani yanmasin degilde.. Bak ibneye eylul de niye zincir tasimiyor mus ben gostereyim ona, aaa bak serefsize arabasinda kirmizi cizgi var ruhsatta kesin yoktur, aa bak janti var kesin bilmemnesi de vardir, egzos kafasi var yaz hemen yapistir egzos cezasini tipine donmus.

Bu ulkede en fazla can kaybi, sakatlik emniyet kemeri takmamaktan meydana gelirken, en dusuk cezayi sen emniyet kemerine yazarsan senin niyetin bellidir. Her ay gazetelerde ben 5 tane emniyet seridi kazasindan yasam yitiren insan goruyorken sen bu kadar boktan cezalar kesersen senin niyetin insan degil para kazanmaktir, bu kadar basit.

Sadece polisler degil sistem kulliyen yanlis.

ismailozkan_01
09-10-2013, 20:12
dediklerinize bende katılıyorum sistem komple yanlış , trafikte bir standart olmalı il veya ilçe trafik komisyonu yollarda ki hız sınırını belirliyor , polis ona göre hareket ediyor , örneğin x ilinden y ilçesi ve z iline yolculuk yapıyorsunuz x ilinde şehiriçi trafik hız limti 70 sorunsuz geçiyorsunuz y ilçesine geliyorsunuz hız limiti 50 hop radara düşüyor ceza yiyorsunuz , z ilinde artık tereddüt yaşıyorsunuz , herkesin bildiği bir durumda mimlenen araç markaları örneğin şahin markası artık herkes biliyor nasıl bir modifiye akımı altında kaldığını , bmw e30 şahinin bir üst versiyonu :D honda zaten akıllara zarar , subi ve evo gibi araçlarda cabası arkadaşlar bu sebeple bu marka araçlar üzerine yoğunlaşıyor , ceza yazmak isteyen tebeşir bile sorup adamı çileden çıkarabilir, lakin süper spor araç kategorisindeki ferrari lamborgihini gibi araçlara yanaşmaya çekinebilirler ya zengindir yada sen benim kim olduğumu biliyonmu durumları :D

semavi
09-10-2013, 20:34
Maalesef bir cok is kolunda bu sorunlar var ve istedikten sonra genelleyebiliriz... Universitelerde oyle hocalar var ki ulkeyi teslim etseniz 1 gun surer istikbalimiz.... Hayatinda hic bir sey alip satmamis pazarlama profesorleri vs vs...

Bende orjinal siyah cam ile problem yasadim... Polis cocugu olarak polis katili olabilirdim...

Askerlik muayenesinde icimden neler gecti neler....

Hastahaneye gittigimde esim yine gerildin der... Ukala doktorlar yok mu!

Maalesef herkesin bir on yargisi vardir... Bunu kirmak cok zor... Kici kirik farlari acilan 323 varken defalaeca cevrildim... Lantistede... Ama c70le tek kapi bile olsa cevireni hatirlamiyorum. Ufak tefek bur tek kapi olsa bolca cevirirlerdi galiba...

Daha komedisi... Yeni mazda6 lansmanina gidiyorum... Hafif ticarileri ceviriyirlar.. Tum doblo connevt vs durdurdular istisnasiz. Beni mercedes vaneo ile gecirdiler. Herkesi tek tek saldiklari bir yerdi. Oyle uzaktan cevirme degil. Halbuki ayni siniftalar... Al burdan yak!

darkmoon
09-10-2013, 20:52
polis bence cahil falan değil bilmiyorlar sadece bazı araçların ekipman donanımlarını o kadar..
bilmemek cahillik değildir bence..

ben polisin bilmediği kanısındayım bazı arabaların donanım ve ekipmanlarını..
keza denilen gibi olsa drl nin ne olduğu bilen polis gidip araç sahibiyle tartışmayı göze alıp heleki haksız olduğunu bile bile ceza yazmaya kalkmaz çünkü ceza yazayım derken karşısındaki avukat hakim savcı yada hakkını aramasını iyi bilen bir vatandaşsa başı ciddi derde girebilir ağrıyabilir..

ceza kesilicekse o kadar çok kesilicek şey varki rahat bulur gidip aracın orjinal donanımı üstünden kesmeye kalkmaz...

emniyet kemerinden keser film varsa ondan keser zaten her 10 araçdan yedisi sekizi filmli o konuda hiç sıkıntı çekmezler en basitinden çift reflektör ilk yardım çantası yoksa bile ceza kesebilir yani kesmek isterse bulur bir şeyler standart mevcut ekipman üstünden ceza yazmaya kalkmak bence bilmeden yapılıcak bir harekettir..

Quantum
09-10-2013, 20:58
polis bence cahil falan değil bilmiyorlar sadece bazı araçların ekipman donanımlarını o kadar..
bilmemek cahillik değildir bence..

ben polisin bilmediği kanısındayım bazı arabaların donanım ve ekipmanlarını..
keza denilen gibi olsa drl nin ne olduğu bilen polis gidip araç sahibiyle tartışmayı göze alıp heleki haksız olduğunu bile bile ceza yazmaya kalkmaz çünkü ceza yazayım derken karşısındaki avukat hakim savcı yada hakkını aramasını iyi bilen bir vatandaşsa başı ciddi derde girebilir ağrıyabilir..

ceza kesilicekse o kadar çok kesilicek şey varki rahat bulur gidip aracın orjinal donanımı üstünden kesmeye kalkmaz...

emniyet kemerinden keser film varsa ondan keser zaten her 10 araçdan yedisi sekizi filmli o konuda hiç sıkıntı çekmezler en basitinden çift reflektör ilk yardım çantası yoksa bile ceza kesebilir yani kesmek isterse bulur bir şeyler standart mevcut ekipman üstünden ceza yazmaya kalkmak bence bilmeden yapılıcak bir harekettir..

Su dediğin polisler nerede allahaskina?
Bunca zamandır hiç ama hiç rastlamadım.
Hepsi asarım keserim devlet benim diyen lanlı lunlu konuşan egosu arsualaya çıkmış insanlardı. Senin tarif ettigin gibi kafası çalışan tipler yok gibi birsey. Ya da bana mı hiç denk gelmedi hiç??

Aramızdaki polis arkadaslar üzerine alınmasın lütfen :)
Kendinizi biliyorsanız alinganlik yapmayın :)

semavi
09-10-2013, 21:52
Quantum

Dusumcelerine saygiliyim kesinlikle... Ama sana denk gelmemis diyelim... Ben eskiye nazaran son 10 yilda genel manada daha memnunum polislerden... Bunu meslegin eskisi olan polislerde itiraf ediyorlar genelde. Toy-coluk cocuk vs deselerde yenilere, yaklasimlarinin daha insancil oldugunu kendileri soyluyorlar eski polislerin... Bulundugun yerden vs kaynaklanabilir mi? Mesela sehir disina dogru bir cok okulda genc ve canavar gibi hocalar gorev yaparken, sehir merkezlerinde dinozor diye tabir ettigimiz hoca ve mudurler olur genelde... Boyle bir denk gelme olabilir mi seninki? İyisi kotusu vardir illaki polislerin ama senin cizdigin tablo cok genel ve karamsar...

Quantum
10-10-2013, 00:34
Karamsarım çünkü bir tane ama bir tane saygılı devlet memuru istiyorum.
Hadi diyelim kişiye göre tavır değiştiriyorlar, çevirme yapıldığında direkt iç ışığımı yakarım, emniyet kemerimi asla çözmem, ellerimi direksiyonda görür, camı açarım ve iyi günler / iyi akşamlar diyerek önce ben selam veririm.

Buna rağmen hep bana öylesi denk geliyorsa şanstır bu ne diyeyim?

GokhanRS
10-10-2013, 08:50
benim gördüğümde baskı altındalar. trafik polislerinin %80 inin psikolojisi bozuk yada bozulmak üzere.

eminimki en büyük sebebide amirleri. sen her az ceza kestiğin gün amirlerinin suratları 5 karış, etmedikleri laf kalmıyor.

aracın menini düşürmeye trafik şubeye gittiğimde 2-3 tane yıldızı olan beyaz kemerli kamilin teki 3 tane trafik memuruna bağarıyordu, amına kodumun kotasını yine doldurmamışsınız filan gibi laflar etti şok oldum.

ulan cezanın kotası mı olur kamil? tepedekiler yanlış yapıyor diye bu yanlışa uymak ne kadar doğru?

bu gün hiç kimse suç işlemese eksiksiz olsa kimse ceza yemese o memurlara ceza mı vericeksin yani?

trafik cezaları bildiğiniz gelir kapısı haline dönüşmeye başladı. halbuki gelir kapısı değil vatandaşın huzur garantisi koruması olması gerekirdi.

elin kanadasında ön koltuğa çocuk oturttu diye 1000 dolar ceza keserlar, bizim burda cam filminden araç bağlarlar. adam benle birlikte araç çeviriyor ön koltukta çocuk var. ona emniyet kemeri cezası yazıp yolluyor çocuğu görmezden geliyor.

bize film yüzünden yapmadığı işkence kalmıyor. genç bu baba parasıdır kesin kitle gitsin ibneye mantığı var.

TheKaptan
11-10-2013, 21:22
S vırajında cevırme var bılgınıze dıkkat edın arkadaslar

ugr_kskn
12-10-2013, 20:19
beyler bu gece nasıl ortallık

sarper
13-10-2013, 00:39
S'te ve bi sonraki virajda çevirme var yine...

Merthan
13-10-2013, 01:08
Karamsarım çünkü bir tane ama bir tane saygılı devlet memuru istiyorum.
Hadi diyelim kişiye göre tavır değiştiriyorlar, çevirme yapıldığında direkt iç ışığımı yakarım, emniyet kemerimi asla çözmem, ellerimi direksiyonda görür, camı açarım ve iyi günler / iyi akşamlar diyerek önce ben selam veririm.

Buna rağmen hep bana öylesi denk geliyorsa şanstır bu ne diyeyim?
Abi size kesinlikle katılıyorum. Yaşım 35-40 değil 22 ama en kötü 6-7 senedir araba üzerindeyim. 3-4 senedir kendim kullanıyorum ondan öncede abilerim ve benden yaşı büyük arkadaşlarımın arabasında defalarca çevirmeye girdim ama tablo hep aynı...

Karşımda gördüğüm ya aşşalayıcı konuşmalarıyla egosunu tatmin etmeye çalışan genç delikanlı tüysüz polis memuru ya da 'in aşağıya,dur bakalım,gaza bassana,sen hangi okuldasın genç,sana ceza yazsam mı?' gibi sözler söyleyen gerçekten zavallı memur.
Zavallı evet ama kazandığı paradan puldan ya da memur olmasından asla değil bir öğretmende memurdur.
Çünkü o yaşlara gelipte hala insanlarla konuşmasını bilmeyen,o yaşlara gelene kadar gerek ailesinden gerekse çevresinden hiçbir ahlak dersi almamış olmasından,sadece üstündeki üniformaya güvenen,özel hayatında özgüveni 0 olan terbiyeden yoksun insanlar olmalarından dolayı.

Bir keresinde telefonla konuşuyorum diye çevrildim ve yanımda kız arkadaşım vardı. Tek kelime ağzımı açmadım hiçbirşey demedim.
Telefonla konuşmak yasak sana ceza kesmem lazım dedi tamam dedim başka hiçbirşey demedim. 2 dk uzaklaştı bi anda geldi ve sana ceza kesiyim mi kesmeyim mi dedi bende tebessüm ettim tabiki kesme dedim.
Kız arkadaşıma hoş olmayan bi şekilde bakarak -sence keseyim mi kesmeyim mi dedi.
Kız arkadaşım -kesme dedi. Memur -Peki sen kesme dedim kesmicem,hadi gidin dedi.
Siz olsanız napardınız? Hiçbirşey yapamazdınız. Olaydan hemen sonra kız arkadaşımı bıraktım ve eve gittim nerdeyse gözlerim doldu sinirden.

İşte bu yüzden bu insanlar benim gözümde zavallı,cahil ve garibandır her zamanda öyle olucaktır.

ALPER-VNS
13-10-2013, 02:38
bu ayki cezalarım 13 oldu dün gelen 2 taneyle : / deliricem artık

Arenimo
13-10-2013, 09:53
Arkadaslar kizmak cok yersiz polislere , evet kotuleri var uslup bilmeyen var
Bu gune kadar sayisiz cevirmeye girdim 2 bilemedin 3 tanesi asiri artist egosu sismis insanlardi ama cizgimi hic bozmadim herhangi bir saygisizlik veya abi noooolur a dokmedim isi
Polisler siklmis durumdalar sadece insan gibi yaklasirsaniz insan gibi yaklasiyorlar
Arabanda egzost var cam filmi var onde plka yok hersey offside sen polise ver yansinda bulun

Ben hep egzostu arabaya bindim ondede asla plka takmadim yani ben bunu kabul ettim ciktim

Cevirmelerde hemen egzost var onde plkaniz yok diyen memurlara dogrudur memur bey kemerimde takili degildi sucumu biliyorum derdim

Once bir afalliyorlar , suc biliyor musunuz diyolar biliyorum diyorum cezasi var dediklerinde dogrudur diyorum isledgim suc

E ne yapalim dediklerinde memur bey goreviniz taktir sizindir diyorum

Ama ceza yaziyo ama gonderiyo cogunlukla birakiyorlar

Su var ki ben eger bi suc isliyosam boynum bukuk abi nolur birak vallahi sokucem demem adamda cezasini kesiyorsa ona kizmiyacaksin gorevi isi adam bundan ekmek goturuyor evine

Simdiki arabamda hersey tam cevirmelere guvenle giriyorum alkol soruyorlar genelde alkollude arac kullanmiyorum bu yuzden hic sorun olmuyor

Isin ozu insana insan degeri verdginizde bu polis degil kim olursa olsun %90 insan gibi muamele goruyorsunuz isledginiz suc ise cok fazla aglamaya yok adam bana takti arabami kuskandi geyikleri hem ayip hemde komik :D

Seven7
13-10-2013, 11:11
Arkadaslar kizmak cok yersiz polislere , evet kotuleri var uslup bilmeyen var
Bu gune kadar sayisiz cevirmeye girdim 2 bilemedin 3 tanesi asiri artist egosu sismis insanlardi ama cizgimi hic bozmadim herhangi bir saygisizlik veya abi noooolur a dokmedim isi
Polisler siklmis durumdalar sadece insan gibi yaklasirsaniz insan gibi yaklasiyorlar
Arabanda egzost var cam filmi var onde plka yok hersey offside sen polise ver yansinda bulun

Ben hep egzostu arabaya bindim ondede asla plka takmadim yani ben bunu kabul ettim ciktim

Cevirmelerde hemen egzost var onde plkaniz yok diyen memurlara dogrudur memur bey kemerimde takili degildi sucumu biliyorum derdim

Once bir afalliyorlar , suc biliyor musunuz diyolar biliyorum diyorum cezasi var dediklerinde dogrudur diyorum isledgim suc

E ne yapalim dediklerinde memur bey goreviniz taktir sizindir diyorum

Ama ceza yaziyo ama gonderiyo cogunlukla birakiyorlar

Su var ki ben eger bi suc isliyosam boynum bukuk abi nolur birak vallahi sokucem demem adamda cezasini kesiyorsa ona kizmiyacaksin gorevi isi adam bundan ekmek goturuyor evine

Simdiki arabamda hersey tam cevirmelere guvenle giriyorum alkol soruyorlar genelde alkollude arac kullanmiyorum bu yuzden hic sorun olmuyor

Isin ozu insana insan degeri verdginizde bu polis degil kim olursa olsun %90 insan gibi muamele goruyorsunuz isledginiz suc ise cok fazla aglamaya yok adam bana takti arabami kuskandi geyikleri hem ayip hemde komik :D

Abi izninle bir şey soracağım sana.
Rx-8'de gördüğün muamele ile s2000'de gördüğün muamele aynı mı? Taktığın söktüğün parçaları vs sayma hiç. Senin polse karşı takındığın tavır değişmezken polisinki neden değişiyor?
s2000 şu arabası olmuştur bu arabası olmuştur eyvallah ama işin özü insana değerse bu durumla uyuşmuyor.

Arenimo
13-10-2013, 12:45
Rx-8'de gördüğün muamele ile s2000'de gördüğün muamele aynı mı? Taktığın söktüğün parçaları vs sayma hiç. Senin polse karşı takındığın tavır değişmezken polisinki neden değişiyor?
s2000 şu arabası olmuştur bu arabası olmuştur eyvallah ama işin özü insana değerse bu durumla uyuşmuyor.

Bak ne diyorum benim tavrim degismiyor onlarda once bir egzost plka eksik gibi cumleler kurduklarinda asla itiraz etmiyorum haklisiniz diyorum ceza kestiklerinde sinirlenmiyorum cunku suc isliyorum :D s2000 i satmamdaki sebep artik her yerde cevrilmem yanimda kiz arkadasim annem varken rahatsiz oluyolar bende artik olmaya basladim ve rx8 alip stock biniyorum :D bu arabalara biniyorsak cok huysuzlanmanin anlami yok polise veryansin yapmayada

Aranel Ciryatan
23-10-2013, 21:49
Üstte konusu geçmişti fakat tekrar hatırlatmak istedim. Altta linkini verdiğim twitter hesabımı mutlaka takip edin. 2'dir kurtarıyor beni :D

https://twitter.com/radaristanbul

h22ek
24-10-2013, 09:25
benim gördüğümde baskı altındalar. trafik polislerinin %80 inin psikolojisi bozuk yada bozulmak üzere.

eminimki en büyük sebebide amirleri. sen her az ceza kestiğin gün amirlerinin suratları 5 karış, etmedikleri laf kalmıyor.

aracın menini düşürmeye trafik şubeye gittiğimde 2-3 tane yıldızı olan beyaz kemerli kamilin teki 3 tane trafik memuruna bağarıyordu, amına kodumun kotasını yine doldurmamışsınız filan gibi laflar etti şok oldum.

ulan cezanın kotası mı olur kamil? tepedekiler yanlış yapıyor diye bu yanlışa uymak ne kadar doğru?

bu gün hiç kimse suç işlemese eksiksiz olsa kimse ceza yemese o memurlara ceza mı vericeksin yani?

trafik cezaları bildiğiniz gelir kapısı haline dönüşmeye başladı. halbuki gelir kapısı değil vatandaşın huzur garantisi koruması olması gerekirdi.

elin kanadasında ön koltuğa çocuk oturttu diye 1000 dolar ceza keserlar, bizim burda cam filminden araç bağlarlar. adam benle birlikte araç çeviriyor ön koltukta çocuk var. ona emniyet kemeri cezası yazıp yolluyor çocuğu görmezden geliyor.

bize film yüzünden yapmadığı işkence kalmıyor. genç bu baba parasıdır kesin kitle gitsin ibneye mantığı var.

Evet abi veriyorlarmış ceza.. aslında tam olarak ceza değil de askerde böyle kıl olunan, işe yaramaz tiplere sürekli gece 1-3 / 3-5 nöbet kitlerler ya.. o hesap.. bi ortamda yunus muydu şahin miydi tam net hatırlayamıyorum şimdi.. "abi kotayı tutturduk gece nöbetinden, caddede travesti kovalamaktan kurtulduk" dedi.. durum böyle oldukça denk geldin mi cidden saçmalayanı da var, işini adam gibi yapanı da.. ama maalesef bu şekilde yaptırımlar olunca memurlara onlarda "kotamı doldurayımda rahatlıyayım" mantığına giriyorlar. dediğin gibi ön koltuktaki çocuk için ceza keser, ama aracı bırakırken çocuğu arka koltuğa oturtmaz...

h22ek
24-10-2013, 09:33

seven7 şöyle örneklendiriyim;

4.leventte oturuyorum, iş yerim sahrayıceditte. hergün 2.köprüde son katılımdan bağlanıyorum fsm mahallesi üstünden geçip.. birçok kez çevirmeye denk geliyorum gişelerde. kırmızı hb vtec le geçişlerimde her çevirmede durduruldum didik didik evrak kontrolü egzoz, film kontrolü vs.. son 1.5 aydır fluence ile aynı yerden geçiyorum 1 kere çevirmediler..

aynı şey caddede de defalarca başıma geldi. vtec le dışarı çıktığımda her çevirmenin demirbaşı olmuştum. artık memurlar dur demeden ben çekiyodum sağa o derece :D

ertesi hafta sabaha kadar cayenne ile caddede turladım, onlarca çevirmeden geçtim, bir tanesinde de durdurulmadım.

özet: öncelikli olarak evet kullandığınız araca göre muamele görüyorsun :icon_tup:

by.gkn
24-10-2013, 09:35
Üstte konusu geçmişti fakat tekrar hatırlatmak istedim. Altta linkini verdiğim twitter hesabımı mutlaka takip edin. 2'dir kurtarıyor beni :D

https://twitter.com/radaristanbul

bu hesap aynen epey faydalı bende trafikte sürekli bakıyorum özellikle akşam çıkarken bakmak şart :)

SekoLive
24-10-2013, 10:04
seven7 şöyle örneklendiriyim;

4.leventte oturuyorum, iş yerim sahrayıceditte. hergün 2.köprüde son katılımdan bağlanıyorum fsm mahallesi üstünden geçip.. birçok kez çevirmeye denk geliyorum gişelerde. kırmızı hb vtec le geçişlerimde her çevirmede durduruldum didik didik evrak kontrolü egzoz, film kontrolü vs.. son 1.5 aydır fluence ile aynı yerden geçiyorum 1 kere çevirmediler..

aynı şey caddede de defalarca başıma geldi. vtec le dışarı çıktığımda her çevirmenin demirbaşı olmuştum. artık memurlar dur demeden ben çekiyodum sağa o derece :D

ertesi hafta sabaha kadar cayenne ile caddede turladım, onlarca çevirmeden geçtim, bir tanesinde de durdurulmadım.

özet: öncelikli olarak evet kullandığınız araca göre muamele görüyorsun :icon_tup:

p plaka vtec sizin sanırım eğer sizinse haftasonu caddede rocconun peşine gidiyordunuz cokda cevirilmeyecek gibi değildiniz :D

Skyhawk34
24-10-2013, 10:11
Elbette araca gore muamele
Onlarda biliyor artik araclarin ne olduğunu ne heveslerle yapıldığını

Birde altinda güçlü araclar olup ben hayatta gazlamam gayet beyefendiyim ayaklariyla olmuyor :)

h22ek
24-10-2013, 10:43
p plaka vtec sizin sanırım eğer sizinse haftasonu caddede rocconun peşine gidiyordunuz cokda cevirilmeyecek gibi değildiniz :D

vay vay vay ben sattım arabayı yeni sahibi ava çıkmıştır h22 ile :D

Berkan
24-10-2013, 10:59
2014 bütçesine göre, önümüzdeki yıl en çok ceza artışı beklenen alan yüzde 44 ile trafik cezalarında. Cezalarındaki bu olağanüstü artışın büyük ölçüde yeni kameralı trafik kontrol sisteminin etkili olduğu belirtiliyor.

Bugünlerde mecliste görüşülmeye başlanan ve 2014 yılı Bütçe Yasa Tasarısı, önümüzdeki yıl trafik, vergi, yargı ve çevre gibi isimler altında toplanacak cezalarla ilgili tahminleri de içeriyor.

KONTROL ETKİLİ OLUYOR

Buna göre örneğin önümüzdeki yıl 2,1 milyar lira trafik cezası ödeyeceğiz. Bu yıl ödeyeceğimiz ceza ise 1 milyar 447 milyon lirayı bulacak. Buna göre önümüzdeki yıl trafik cezaları toplamda 734 milyon lira artarken artış oranı yüzde 43,6 gibi olağanüstü düzeye çıkacak. Trafik cezalarındaki bu olağanüstü artışın büyük ölçüde yeni kameralı trafik kontrol sisteminin etkili olduğu belirtiliyor.

Maliye Bakanlığı'nın bütçe gerçekleşme rakamlarına göre büyük bölümünü trafik cezalarından oluşan idari para cezaları için bütçeye 2 milyar 178 milyon lira gelir tahmini yazılmıştı. Yılın ilk 9 ayında kesilen cezaların tutarı yıllık tahmini 568 milyon lira aştı. Cezalardaki bu performansın yıl sonuna kadar devam etmesi halinde idari para cezalarından bütçeye girecek tutar 3,6 milyar lirayı bulacak.

YÜZDE 4,7 AZALACAK

2013 bütçesine trafik, vergi, çevre ve yargı cezaları yoluyla 7,4 milyar lira kaynak girişi olacağı öngörülmüştü. Ancak bu toplam ceza geliri, yıl sonunda tahminleri 1 milyar 590 milyon lira aşarak 8 milyar 255 milyon liraya çıkacak. Tasarıya göre 2014'te ödeyeceğimiz ceza yüzde 4,7 azalarak 7 milyar 869 milyon lira olacak. Ancak 2009'dan bu yana ceza gelirleri her yıl tahminlerin üzerinde gerçekleşti.

VERGİ CEZASI 3,9 MİLYAR LİRA

Önümüzdeki yıl trafik cezalarının dışında 400 milyon lira yargı cezalarına 19 milyon lira çevre cezalarına, 166 milyon lirası karayolu taşımacılığıyla ilgili cezalara, 3,9 milyar lira da vergi cezalarına ödeyeceğiz. Vergi cezalarının 1,6 milyar lira yeni cezalardan 2,3 milyar lirası da eski cezaların gecikme zammından oluşacak.

‘YENİ BÜTÇENİN GELİR KAYNAKLARI SAĞLAM'

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2014 Bütçesi"ni dün Meclis'e sundu. Şimşek, rakamların bütçenin bir seçim bütçesi olmadığını, bütçenin sağlam gelir kaynaklarına dayandığını ‘açıkça' gösterdiğini söyledi. Milletvekillerinin Sayıştay raporuyla ilgili eleştirilerini de yanıtlayan Şimşek, "Sayıştay denetimi kadar önemli bir denetimde hiçbir kurumun, yetkilinin bilgi vermemesi mümkün olabilir mi? Devletin bütün mizanını vermişiz" dedi.

Bütçe'ye trafik cezası yardımı (http://www.aksam.com.tr/ekonomi/butceye-trafik-cezasi-yardimi/haber-254917)

gökberk
24-10-2013, 11:00
vay vay vay ben sattım arabayı yeni sahibi ava çıkmıştır h22 ile :D

Kaç senedir düzeyli birlikteliğiniz vardı. Al böyle adın çıkar sağda solda :D

TheKaptan
25-10-2013, 20:47
S de cevırme var beyler dıkkat edın egzozlu 1-2 araba baglandı

by.gkn
26-10-2013, 21:27
Bu gece durum nasıl bilen var mı? Araçta sadece 2 numara film var suadiyeye gitmem gerekiyor gece 12 - 12:30 civarında sıkıntı olur mu. Biryere giderken polis var mıdır diye düşünmekten piskolojim bozulacak bu gidişle :D

AdemAr
26-10-2013, 22:23
Bu gece durum nasıl bilen var mı? Araçta sadece 2 numara film var suadiyeye gitmem gerekiyor gece 12 - 12:30 civarında sıkıntı olur mu. Biryere giderken polis var mıdır diye düşünmekten piskolojim bozulacak bu gidişle :D

adım başı çevirme var aklın varsa geçme derim sadece cezayla yetınmeyıp bağlıyorlarda :)))

Mr.K
26-10-2013, 22:27
sadece alçak arabaya birşey diyolar mı merak ettim ?
egzoz cam filmi mi yoksa genel baktıkları dikkatlerini çeken ilk şey ?

AdemAr
26-10-2013, 22:31

sana şöyle söyliim modifiye gördüğü araca direk ceza. ***** cumartesi bugün :) egzos cam filmi basık araç app plaka sis artık hangisini tutturursa :)

by.gkn
26-10-2013, 22:32
adım başı çevirme var aklın varsa geçme derim sadece cezayla yetınmeyıp bağlıyorlarda :)))

mecburen gideceğimde minübüs yolu kazaskerden dümdüz aşağı inip suadiye otelin önüne çıkayım en iyisi zaten oraya gideceğim. hiç anayola girmeden şansımız varsa yırtarız :D

Merthan
26-10-2013, 22:34
Arabaya göre diyebiliyorlar belli olmuyor. Bazen geceleri iniyorum sahile Doğan,E30,Honda falan olduğu zaman sorun olabilir artık neye kesiceklerini şaşırmış vaziyetteler.
Geçen bi muhabbet döndü spor yay var diye muayeneye sevketmişler arabayı diye doğru yalan bilmem.

Yigit-Y
26-10-2013, 22:35
E.5 avrupa yanyol çıkışları motorlu trafik tikkatli olun

AdemAr
26-10-2013, 22:48
mecburen gideceğimde minübüs yolu kazaskerden dümdüz aşağı inip suadiye otelin önüne çıkayım en iyisi zaten oraya gideceğim. hiç anayola girmeden şansımız varsa yırtarız :D

sahilyoluna girmede :))

by.gkn
26-10-2013, 22:49
sahilyoluna girmede :))

yok yok otelin oraya kadar ineceğim ordanda geri yukarı çıkarım :)

jdm039
26-10-2013, 22:57
lip e karlık adın da ceza kesmişler bu da mı artık suç :(

Merthan
26-10-2013, 23:23
Vay anasını yaa... Bizim bütün Cupra'lar lip li arkadaş...

AdemAr
26-10-2013, 23:43
beyler haber geldi şimdi inmeyın sakına caddeye s virajında alayını topluyorlarmış

ragıp
29-11-2013, 17:27
Arkadaşlar bu gece caddeye gidebilirim fakat durum nedir merak ediyorum.

Kızıltoprak'tan itibaren sahilyolunda yine her görülen otomobili çeviriyorlar mı?

by.gkn
29-11-2013, 17:45
gitmene yakın saatlerde https://twitter.com/radaristanbul adresinden çevirme bilgilerini takip et ben son zamanlarda epey faydalanıyorum oradan :D

onurdestan
30-11-2013, 23:33
bu gece bebek ve sahil tarafına inmeyin beyler bebeğe indik evoyla 1 saatim gitti kaput carbon fiber bu siyah çift renk yazması lazım diye taktılar egzoza ayrıca taktılar ve tamamen standart bir cooper durdurdular kırmızı tavanı siyah onada tavanı siyah diye taktılar sonra eğitmenleri olan sivil bir arkadaş geldi benden arabanın orjinal kataloğunu istediler dedim muayeneye sevk edip arabayı bağlıycaklarmış dedim memurları biraz haşladı bana kusura bakmayın memurlarımızı bu konuda bilinçlendiremedik sadece egzozdan cezanız yazılacak ve gideceksiniz dedi daha sonra oda yazılmadı ve bu geceyi bu şekilde atlattık kuruçeşmede tekrar çevrildim her ışıkta polis var onada bu eğitmenleri olan beyin adını söyledikten sonra saldı ve eve geldik her gördüklerini çeviriyorlar dikkat edin

S.Özeren
30-11-2013, 23:44
ben 4 aydır muaynesiz geziyorum çok safe oluyor , muaynem olsa bu akşam bebek 'e inerdim bende kucak yaparlardı :D

aybarsdnr
30-11-2013, 23:51
Kumandalı egzozunuz varsa dikkat edin. Geçtiğimiz hafta otopark kumandamla 40 defa tuşlara basıp ses kontrolü yaptılar :)

Low-Rider
30-11-2013, 23:55
Kumandalı egzozunuz varsa dikkat edin. Geçtiğimiz hafta otopark kumandamla 40 defa tuşlara basıp ses kontrolü yaptılar :)

vay arkadaş, kumandayı da saklıcaz demek

aybarsdnr
01-12-2013, 00:04
vay arkadaş, kumandayı da saklıcaz demek

Valla anlıyorlar artık. Hatta arabanın altına fener tutup cut out vs. var mı diye bakmaya çalıştı ama alçak olduğu için çok kasmadı. Sonra kumandayı bulunca altın bulmuş gibi sevindi ama istediği çıkmadı

mrtngn
01-12-2013, 00:51
Valla anlıyorlar artık. Hatta arabanın altına fener tutup cut out vs. var mı diye bakmaya çalıştı ama alçak olduğu için çok kasmadı. Sonra kumandayı bulunca altın bulmuş gibi sevindi ama istediği çıkmadı

Ahahahaha yok artık yaa :D :D

Bacardi
01-12-2013, 01:29
Yok artık geçen hafta filmden yazdılar çıkarttık artık kumandayıda saklarız :)

Mert Ali
01-12-2013, 01:39
Peki. nereye kadar böyle ?

Seven7
01-12-2013, 01:52
Peki. nereye kadar böyle ?

Yılbaşı. Hep böyle oluyor çünkü. Ocak ayı resmen polisler şehri terk ediyor.

Aranel Ciryatan
01-12-2013, 07:23
sinyal tespit edici kullanıyorlar arkadaşlar bizzat gözlerimle şahit oldum. o yüzden kumanda yerine arabanın bir noktasına düğme çektirmeyi tavsiye ediyorlar artık.

Skyhawk34
01-12-2013, 08:36
Sen istersen kumandayi cope at denize att
Sen bile tekrar bulamayacak hale getir

Adam ustunun başının pislenmrsine aldiris etmeden egilcek altina bakcak sonra kumandasini ver diyecek

Abi kumandami ne kumandasi ???

-Madde32 baglayin su aracı

Aynen bu sekilde bi muamele goreceksin gecmiste yakin gecmiste bizzat yasadik..

darkmoon
01-12-2013, 09:31
Siz bu tip forumları sadece kendi aranızdamı bakılıyor takip ediliyor sanıyorsunuz.. yapdığınız her şeyi en ince detayına kadar yazıp fotoğralayıp koyuyorsunuz.. bazende dalga geçiyorsunuz bulamazlar baba sakladım şöyle böyle yapdım diye yapdıklarınızı kendi elerinizle servis ediyorsunuz farkında değilsiniz..

sonra'da vayy arkadaş nasıl olur nerden bilirler adamlar uzayda herşeyden kopuk bir şekilde yaşamıyor bilişim suçları iletişim bürosu denen bir departman var..

Skyhawk34
01-12-2013, 09:33
Siz bu tip forumları sadece kendi aranızdamı bakılıyor takip ediliyor sanıyorsunuz.. yapdığınız her şeyi en ince detayına kadar yazıp fotoğralayıp koyuyorsunuz.. bazende dalga geçiyorsunuz bulamazlar baba sakladım şöyle böyle yapdım diye yapdıklarınızı kendi elerinizle servis ediyorsunuz farkında değilsiniz..

sonra'da vayy arkadaş nasıl olur nerden bilirler adamlar uzayda herşeyden kopuk bir şekilde yaşamıyor bilişim suçları iletişim bürosu denen bir departman var..

onu geçtim adam trafik şubede boş zamanlarında bu siteye giriyor bir yandanda trafik men işlerini hallediyor sistemden

darkmoon
01-12-2013, 09:40
onu geçtim adam trafik şubede boş zamanlarında bu siteye giriyor bir yandanda trafik men işlerini hallediyor sistemden

niye olmasın şaşıcak bir şey yok türkiyede erkek olarak insanların hobisi genelde belli futbol ve arabalar ...

pasha34
01-12-2013, 12:33
egzost bagırmıyorsa eğer yine de farklı bu diye tantana yapıyorlar mı ?

aybarsdnr
01-12-2013, 21:50

egzoz ucundan bile ceza yazabiliyorlar

EfeTorunu
02-12-2013, 07:24

arac farbrika dışında bir vida atmamız dahi yasak normal kurallara göre ;)

onurdestan
02-12-2013, 11:00
evo nun temsa dan onaylı kağıdı var egzoz orjinal fabrikasyondur markası greddy dir diye antetli kağıda ve altında kaşe imza şeklinde ben bunun belli bi desibel sınırı var yasal olan dedim yok öyle bişey diyolar bunu nasıl anlatırsın şimdi ? kağıt 2 memurda işe yaradı 2 tanesinde yaramadı değişiki işler

emrah-58
02-12-2013, 11:40
arkadaş sırf ceza yazmaya çalışan bir sistem nasıl olur ya, kaza yaparsın 5 saat polis beklersin ,adamın teki yolun ortasına dörtlüleri yakıp yarım saat kaybolur ,polis ararsın gelen giden olmaz, gider olmadık şeylerden ceza yersin, yok yok böyle olmamalı buna yüksek meblağlarda olsa araca birşeyleri ekletip izin alınma sistemi gelmeli.

Skyhawk34
02-12-2013, 12:48
evo nun temsa dan onaylı kağıdı var egzoz orjinal fabrikasyondur markası greddy dir diye antetli kağıda ve altında kaşe imza şeklinde ben bunun belli bi desibel sınırı var yasal olan dedim yok öyle bişey diyolar bunu nasıl anlatırsın şimdi ? kağıt 2 memurda işe yaradı 2 tanesinde yaramadı değişiki işler

benim fabrika çıkışı aracımın arka camlar renkli ve elimden servisten kaşeli kağıt almıştım bilgisayardan döktürüp firma onaylı

adam ona rağmen ceza yazmıştı banane servise dava aç diyordu

her memurun kendisine göre doğruları var sen istediğini yap yazacaksa yazar sen mahkemede ararsan hakkını belki..

MMMacit
02-12-2013, 14:56
Konu Takip

evrenalpar
02-12-2013, 15:47
İnternetten forumlardan bakıp hangi memur tespit edecek yapmayın arkadaşlar, polislerin, bilişim suçları memurlarının işi gücü yok bunlarla mı uğraşıyorlar zannediyorsunuz? :) Kaldı ki, böyle bir uygulama yapılması da söz konusu olamaz. Görür aracı çevirir, yazar cezayı bu kadar.

XoR
02-12-2013, 15:51
Bugün polis çevirdi normal bir arabayla ilk defa :)

alışkanlık elim ayağım birbirine karıştı, memur sordu ne oldu beyefendi iyimisiniz diye :D

ulasoztas1
02-12-2013, 16:47
ben aracın orjinal egzozunu getirttim siparişle orjinali çift çıkışlıymış son susturucu, şimdi egzoz çıkışını görüp ceza yazmasınlar diye cadde tarafına giderken 10km lik yolu ara sokaklardan dolanarak 20km de gidiyorum :D

serkankıvrak
02-12-2013, 17:04
UZAKTAN KUMANDALI GÜRÜLTÜ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pl45RNA2B3A)

Sanırım konuya en uygun video adamlar haberini yapmışlar

HaKo
02-12-2013, 17:07
İnternetten forumlardan bakıp hangi memur tespit edecek yapmayın arkadaşlar, polislerin, bilişim suçları memurlarının işi gücü yok bunlarla mı uğraşıyorlar zannediyorsunuz? :) Kaldı ki, böyle bir uygulama yapılması da söz konusu olamaz. Görür aracı çevirir, yazar cezayı bu kadar.

Adamlar zaten tespit etmek için yapmıyordur , adamın ilgisi vardır bu tarz konulara takılıyordur forumda. Bir sürü polis gördüm muhabbette ettim kendi ağızlarıyla söylüyorlardı benim arabamda egsoz var film var cart var curt var diye.

TarikS
02-12-2013, 23:22
Ben de Selamicesme'de men kaldirirken adam bi ara egildi bakti egzozun altina, karismadim ben de ses etmedim bir sey

Iskender sagolsun diyelim, temiz yapmis :D

1lker
03-12-2013, 02:30
Velespit modasını getirmeye çalışıyorlar.

Mr.K
03-12-2013, 03:00
he oldu trafikte guvenlı gıdemıyoruz:D nufus azalsın diye bisiklet srcez:D

darkmoon
03-12-2013, 10:44

Tespitle ilgisi yok :) burdan bilgilenmekden bahsediyoruz.. insanlar kendi elleriyle a dan z ye yapdıkları herşeyleri forumlarda sitelerde fotoğraflayıp detaylı yazıp koyuyor diyoruz.. birde polislerin bunu bulmasına imkan yok yada daha hakaret vari küçük gören sözlerle bir şeyler yazıyorlar..
hiç akıllarına gelmiyorki polislerinde o yazıları okuyabiliceği yada onlarında belli periyodlarda eğitimleri oluyor bu tür bilgileri eğitimlerde kullanabilicekleri neticede polisde teknolojinin zamanın gerisinde kalamaz... bundan bahsediyoruz.. :)

Aranel Ciryatan
14-12-2013, 22:25
Suadiye Sahil dememe gerek yok sanırım zaten kimse artık oradan geçmiyor arabayla. ama çevirme var bilginiz olsun :)

levent
14-12-2013, 23:57

o maddenin geçtiği işte a maddesinin b bendinin c fıkrası şeklindeki kısmı yazılı belge olarak taşımak gerek demek ki onur..

safaks
15-12-2013, 00:00
Bu cumartesi metro tramway. Huzuru buldum arkadaş :D

TarikS
15-12-2013, 13:22
Twitterdaki ***** hesabi takip ettim sabah kalkinca, MINI'yle cikma niyetim vardi vazgectim :D Niyetlendigim tum rotalardan ihbar gelmis resmen

Kis lastiklerinden saplama ayagina standart/modifiyeli demeden ceviriyorlarmis

Aranel Ciryatan
15-12-2013, 14:19
E-5'de orta şerite motoru çekmiş çevirme yapıyor polis şaka gibi. bana "dur" dedi, "neden?" dedim. "film var" dedi. "Selametle" dedim devam ettim. Bu arada çevirmenin oraya kadar trafik kilit çevirmeden sonra trafik rahatlıkla akıyor. pazar pazar işkence yapıyor insanlara.

TarikS
15-12-2013, 14:23
E-5'de orta şerite motoru çekmiş çevirme yapıyor polis şaka gibi. bana "dur" dedi, "neden?" dedim. "film var" dedi. "Selametle" dedim devam ettim. Bu arada çevirmenin oraya kadar trafik kilit çevirmeden sonra trafik rahatlıkla akıyor. pazar pazar işkence yapıyor insanlara.

Nerede oluyor bu?

jr1905
15-12-2013, 14:33
Aralık bitene kadar sıkın dişinizi bence şu cari açık muhabbetine saplıyorlar herkese. düşünün osmaniyede bile bugün sabah 8 de uygulama yapıyorlardı. yılbaşından sonra biraz daha rahatlayacaktır bence

Aranel Ciryatan
15-12-2013, 14:35
Nerede oluyor bu?

bostancı köprüsünü geçer geçmez vatan ın önünde tam

Dodoo
15-12-2013, 15:01
bostancı köprüsünü geçer geçmez vatan ın önünde tam

Cuma öğleden sonra mı oldu acaba ?

Aranel Ciryatan
15-12-2013, 16:08
Cuma öğleden sonra mı oldu acaba ?

yok yaw bugün saat 1 gibi falan sınava gidiyordum.

arfy
15-12-2013, 19:29
UZAKTAN KUMANDALI GÜRÜLTÜ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pl45RNA2B3A)

Sanırım konuya en uygun video adamlar haberini yapmışlar

hastayım bu haberlere de , seçilen cümleler , ses tonu falan sanki kilolarca esrar yakalanmış büyük bir şebeke etkisiz hale getirilmiş anasıın satiyim

serdaruma
15-12-2013, 20:19
yok yaw bugün saat 1 gibi falan sınava gidiyordum.

O ortada kirmizi arabaya birsey oldu, polis yolu durdurarak o aracin shell in oraya cekmesini sagladi, bende totalde araba yikiyordum.

Aranel Ciryatan
16-12-2013, 01:15
O ortada kirmizi arabaya birsey oldu, polis yolu durdurarak o aracin shell in oraya cekmesini sagladi, bende totalde araba yikiyordum.

bana sağa çek dedi o sırada işte bastım gittim ben.

caadaass
17-12-2013, 15:05
konya'da bile hayatı esir etti polisler. her yer çevirme, her yer uygulama

blackweb
23-12-2013, 09:45
Cuma gecesi, memurlar S virajı girişinde bi amg mercedese çökmüşleri :D

2 3 genç arkadaş vardı burdan mı bilmiyorum ama polisler sivil trafikdi ve işleri zor gibi görünüyordu.

Hemen onları geçer geçmez de bir diğer resmi ekip yeni yeni tezgahı kuruyordu, korna çaldık ve esnaf işi fluencemizle geçtik gittik :)

https://pbs.twimg.com/media/Bb8-L_vIAAA6Iop.jpg:large

hayabusa
28-12-2013, 18:33
bu akşam çıkmayı dusunuyorum gelişmeleri haber verirseniz sevinirim arkadaşlar

AdemAr
28-12-2013, 19:00

Aklın varsa cıkma :)

aybarsdnr
03-01-2014, 22:33
yaklaşık 10 15 dakika önce s virajının orada uygulamaya girdim. 6 7 polis önüme atladı, sanki adam öldürmüşüm de kaçıyormuşum gibi:)

arabanın altına yattı 1 tanesi ve araçta kumandalı egzoz var dediler. arabanın içinde kumandayı aradılar ama bulamadılar. plakalarım mühürlü olmasına rağmen " sahtedir o mühür" diye yorum yaptılar, camlarımı kontrol ettiler, sağına soluna baktılar. istemeye istemeye bırakmak zorunda kaldılar. dikkatli olmakta fayda var. artık nereden ceza yazarım diye cıncığına kadar kovalıyorlar

Ferhat_V
04-01-2014, 10:07
orijinal araba candır :D akşam sahili tavaf ediyorum 1 kerede dur diyen yok :D

Ozgu_Akcan
04-01-2014, 11:47
cadddeye gelirseniz beklerim arkadaşlar kuzenlerle yine masamızı kurucaz içecek ve çerezimizde var her zaman ki gibi :))

umarım yağmaz

muaynem bıtmemıs oleydı gelırdım walla uskudar dısına cıkamıyom :(

ulasoztas1
04-01-2014, 12:43
muaynem bıtmemıs oleydı gelırdım walla uskudar dısına cıkamıyom :(

ben sana özel rota söyliyim oralardan git abi, biraz da yürürsen tamamdır, dönüşte de sıkıntı çıkmaz ;)

BoOoM
04-01-2014, 16:33

Twitter hesabin varsa radaristanbul diye bi account var takip etmeni öneririm.
Nerde cevirme var hepsi orda insanlar sayesinde nerde cevirme olduğunu görebiliyorsunuz. :)

Bu arada bende ehliyeti kaptirdim arabamda egzoz muaynesi dişinda bi sknti yok ama dün s de bile bile çevirmeye girdim yanimda arkadaşim vardi :D ondada ehliyet yoktu unutmuş durdurdu bizi Nasil konuştuysak direk biraktilar :D

GTCihad
04-01-2014, 16:46
Dun bir arkadasla tanistim bir ceza cikardi 1.561 tl gozumle gordm , egsozdan muayeneyi iptal etti vs dedi ama cok detay sormadim sonrdan kafama takildi bu ne cezasidir ?

Aranel Ciryatan
04-01-2014, 16:57
benim arkadaşa o ilk mevzunun olduğu gece 2000 TL ceza kesmişlerdi. arabada logo iptali var diye bile ceza kesmişler. "ben arabanın markasını nereden bilicem" bahanede buymuş.

burakcan
05-01-2014, 16:59
benim arkadaşa o ilk mevzunun olduğu gece 2000 TL ceza kesmişlerdi. arabada logo iptali var diye bile ceza kesmişler. "ben arabanın markasını nereden bilicem" bahanede buymuş. :icon_tup:

sahibine sorsun ruhsat neden var ? trafikte masaratti görünce adamı evine mi gönderecekler sanki abi biz bunun markasını bilmiyoz diye :(:icon13:

pasha34
09-01-2014, 22:16
yılbasından sonra degişti mi aşağısı biraz nasıl son durumlar ?

VTec_king
09-01-2014, 22:52
pek bir değişiklik yok hala cirit atıyorlar sayıyı arttırdılar caddede

pasha34
10-01-2014, 00:56
Esas aslinda merak ettigim yilbadi oncedi gibi herseye takinti yapiolar mi acaba, arabayi yuksettim, film yok app yok o taraflara gitmem gerekecek, egzost sessiz .. umarim sikinti yasamam

Muharrem C.80
10-01-2014, 02:29
Çevirmeden geçerken arabanın içine düşüyolar. Film varmı diye bakıyor bulamıyor sessiz sedasız geçiyorum arkasını dönüp bidaha bakıyor egsoz varmı diye oda yok ve genelde dikizden baktığımda polisin bana dönük olduğunu görüyorum. Zamanında çok ekmeğimizi yediler ana yoldan çıkamıyordum hergün ayrı mevzuu idi. Orjinal STI kanat yüzünden ceza yemişliğim vardır.(her nekadar iptal ettirmiş olsamda). Bıktım. Lanet ettim bıraktım bu işleri. Ama tekrar dönmek istiyormuyum.. İstiyorum.

blackweb
10-01-2014, 08:24
yaklaşık 10 15 dakika önce s virajının orada uygulamaya girdim. 6 7 polis önüme atladı, sanki adam öldürmüşüm de kaçıyormuşum gibi:)

arabanın altına yattı 1 tanesi ve araçta kumandalı egzoz var dediler. arabanın içinde kumandayı aradılar ama bulamadılar. plakalarım mühürlü olmasına rağmen " sahtedir o mühür" diye yorum yaptılar, camlarımı kontrol ettiler, sağına soluna baktılar. istemeye istemeye bırakmak zorunda kaldılar. dikkatli olmakta fayda var. artık nereden ceza yazarım diye cıncığına kadar kovalıyorlar

gerçekten var mıydı kumandalı egzoz ?

Varsa da nasıl bulamadılar kumandanı acaba merakımdan soruyorum yani başımıza gelirse hazırlıklı olalım diye :)

Ozgu_Akcan
10-01-2014, 08:35
ben sana özel rota söyliyim oralardan git abi, biraz da yürürsen tamamdır, dönüşte de sıkıntı çıkmaz ;)

işi şansa bırakmamak lazım ulaşcım ;)

thedevil
10-01-2014, 08:36
birkaç kendini bilmez sığır hatta sığır demek bile sığırlara hakaret çünkü onların etinden sütünden derisinden yararlanıyoruz, o zaman onlara bakteri diyelim!!! Oda olmaz bakterinin bile yararı var.... Bunlara ne desek amk bilemedim ki :S neyse işte benzetmeye materyal bulamadığımız bu oluşumlar yüzünden bizim gibi sadece araba sevdası olan fakat çevresine zararı olmayan kişilere de aynı davranışı sergiliyor polisler :( ne yapalım sağlık olsun.....

blackweb
10-01-2014, 08:40
birkaç kendini bilmez sığır hatta sığır demek bile sığırlara hakaret çünkü onların etinden sütünden derisinden yararlanıyoruz, o zaman onlara bakteri diyelim!!! Oda olmaz bakterinin bile yararı var.... Bunlara ne desek amk bilemedim ki :S neyse işte benzetmeye materyal bulamadığımız bu oluşumlar yüzünden bizim gibi sadece araba sevdası olan fakat çevresine zararı olmayan kişilere de aynı davranışı sergiliyor polisler :( ne yapalım sağlık olsun.....

Sığırlar konusunda haklısın, elbette bu tipler var, olmaya da devam edecektir, ama şuan bir polis devleti olduğundan ülkede, o sığırlar olmasa bile gene biyerden takılırlardı bize, ne de olsa trafik cezalarının %40 ı SORGUSUZ SUALSİZ devlete akıyor.

BERKİN
11-01-2014, 16:17
İstanbula yeni tasindim kucukyali cadde bagdat taraflari nasil ciksam kitlerlermi

SekoLive
11-01-2014, 16:18
İstanbula yeni tasindim kucukyali cadde bagdat taraflari nasil ciksam kitlerlermi

kucukyalıda hiç görmedim ama diğer yerlerde şansınla ilgili bi durum :)

BERKİN
11-01-2014, 16:24
kucukyalıda hiç görmedim ama diğer yerlerde şansınla ilgili bi durum :)

Valla korkudan 1 haftadir dolmus taksi metro kullaniyorum:)

SekoLive
11-01-2014, 16:27
Valla korkudan 1 haftadir dolmus taksi metro kullaniyorum:)

En güzelini yapıyorsun

ne tarafa taşındın?

Oznsrl
11-01-2014, 16:29
istasyonu geçtikten sonrası sıkıntı her an her yerde patlama riski var :) suadiye taraflarına gidersen hele ki cuma cumartesi muhtemelen alırlar :)

BERKİN
11-01-2014, 16:50
En güzelini yapıyorsun

ne tarafa taşındın?

Kucukyaliya tasindim, varmidir butaraflarda techten kimse goruselim :)

SekoLive
11-01-2014, 16:51

ben varım

yazanlara göre bayağa bi arkadaş var kucukyalı ve cıvarı

Dodoo
11-01-2014, 17:00
Küçükyalı +1 :cool:

BERKİN
11-01-2014, 17:03
Varmi baska kimde oturalim biyerlerde nargile cay sohpet muhabbet edelim:)

levent
11-01-2014, 17:03
Berkin cam filmi ve egzoz yoksa pek sıkıntı çekmezsin.

Varmi baska kimde oturalim biyerlerde nargile cay sohpet muhabbet edelim:)

idealtepe sahil Viya cafe :)

ben de haftaya o taraflara geçebilirim

Dodoo
11-01-2014, 17:06
Berkin cam filmi ve egzoz yoksa pek sıkıntı çekmezsin.

idealtepe sahil Viya cafe :)

ben de haftaya o taraflara geçebilirim

Artık yeni adıyla " Saloon " :)

İdealtepeye 10km uzaklıkta iyi nargile yapan yerler var :D Boşverin idealtepeyi küçükyalıyı :D

Aranel Ciryatan
11-01-2014, 17:16
Bende Bostancı sahilde oturuyorum Küçükyalı etkinliklerine gelirim :D

levent
11-01-2014, 17:19
Artık yeni adıyla " Saloon " :)

İdealtepeye 10km uzaklıkta iyi nargile yapan yerler var :D Boşverin idealtepeyi küçükyalıyı :D

Gelmeyeli isim de mi değişti :)

Nereler oralar? Viya'da ben kötü nargile içmedim bugüne kadar ki bizim o taraftaki arkadaş çevresi sürekli oraya giderler :)

Dodoo
11-01-2014, 17:21
Viyaya en son gidişim yaklaşık bi 2-3 sene öncesidir heralde. :)

Yeditepe Üniversitesinin civarında bulunan Çotla ve Cordon cafelerin nargileleri başarılı. :)

İdealtepeden dağ yoluna vurunca 5dk da gidiliyor.

levent
11-01-2014, 17:22
Viyaya en son gidişim yaklaşık bi 2-3 sene öncesidir heralde. :)

Yeditepe Üniversitesinin civarında bulunan Çotla ve Cordon cafelerin nargileleri başarılı. :)

İdealtepeden dağ yoluna vurunca 5dk da gidiliyor.

Bostancı veya Fener Cordon gibi ise geçelim, közü hemen bitmeyen yer lazım bize :D

Benim de 2012 Mayıs sanırım son gidişim viyaya :)

BERKİN
11-01-2014, 17:23
Cam filmi var ama cok ince egzozda var ama ss tarzi kazan ucu falan orjinal izmirde hic sıkınti yasamadim urda bakalim gecirceklermi :)

Dodoo
11-01-2014, 17:26
Cam filmi var ama cok ince egzozda var ama ss tarzi kazan ucu falan orjinal izmirde hic sıkınti yasamadim urda bakalim gecirceklermi :)

Valla şansını zorlama derim. :) Ben abuk saatlerde viraja tin tin 50-60 la en sağdan girdiğim için, ek olarak araba da şirket aracı olduğu için hiç durdurulmadım ama, genelde 4-5 polis pusuya yatmış avcı gibi bekliyorlar. :)

Biliyor musun bilmiyorum ama sahilde S virajının başındaki ışıklardan önceki ışıklardan içeri atarsan kendini, S virajını da atlatabilirsin. :icon_tup:

BERKİN
11-01-2014, 17:32
Hic bilmiyorum valla s virajini daha yeni yeni yerleri ogreniyorum :)

Aranel Ciryatan
11-01-2014, 17:33

sahile caddeye girme sen. minibüs caddesi iyidir her zaman :D

levent
11-01-2014, 17:39
Valla şansını zorlama derim. :) Ben abuk saatlerde viraja tin tin 50-60 la en sağdan girdiğim için, ek olarak araba da şirket aracı olduğu için hiç durdurulmadım ama, genelde 4-5 polis pusuya yatmış avcı gibi bekliyorlar. :)

Biliyor musun bilmiyorum ama sahilde S virajının başındaki ışıklardan önceki ışıklardan içeri atarsan kendini, S virajını da atlatabilirsin. :icon_tup:

Suadiye S Virajı İlker BMW 335i on board - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6iMnIKoPI-w)

videonun başladığı ışıklar direk olarak bahsi geçen :)

eğer izlemeye gideceksen de caddeden gidip s in arka tarafına sokağa koyman yönünde olur arabanı, tavsiyem :)

ben 2 numara cam filmiyle sıkıntı yaşamamıştım istanbulda 2011 de arabayı getirdiğim dönem. şans işi biraz da, ben sıkıntı çıkarsa plaka istanbul olmadığı için çerez bu kitleyelim diyebilirler şeklinde çıkar diye düşünüyorum :)

cembozbey
11-01-2014, 18:34
Böle bi yönetmen vardı hvalar bin500 halledelim ayagı falan 3 ay cezaevinde yattı polise rüşvet vermeye tesebbusten

e30
11-01-2014, 18:56
Ulan arkadaş ayda bir mersin-tarsus-adana arasında radardan ceza yer oldum.Hatta navigasyon bile aldım ama adamlar acımıyor 80 le yazıyor 15 gün sonra eve mektup geliyor.

Dodoo
11-01-2014, 18:59

Araba güzelmiş :D 34 GA :D

Hani olur olur bu kadar olur, 1-2 haftadır komşuya ziyarete gelmiyosan eğer bizim yan apartmana taşınmışsın. :D

BERKİN
11-01-2014, 21:29
Araba güzelmiş :D 34 GA :D

Hani olur olur bu kadar olur, 1-2 haftadır komşuya ziyarete gelmiyosan eğer bizim yan apartmana taşınmışsın. :D

Kardesim tesekkur ederim 35 ga yanliz :D artik buraya tasindim, ozelden yazdim paslasalim :)

clioGT
11-01-2014, 21:56
Valla defenderla uc kete cevirdiler, model sordular hep-)

Haricinde rutin olarak alkol cevirmelerine her arabayla giriyorum-)

Defte iki senedir ruhsat dahi vermedim-)))

Merthan
11-01-2014, 21:58
S virajının oralar ne durumda geçen bilen var mı arkadaşlar?

Dodoo
11-01-2014, 21:59
S viraji yine kalabalik, yesil m3 soldan kacayim tin tin diye niyetlendi ama memurun biri atladi aradan durdurdu :)

Riske girmeyin boş yere, ufak tefek dokunuslu e90 lar vs ler hepsi kenarda denetimdeydi.

Merthan
11-01-2014, 22:11
S viraji yine kalabalik, yesil m3 soldan kacayim tin tin diye niyetlendi ama memurun biri atladi aradan durdurdu :)

Riske girmeyin boş yere, ufak tefek dokunuslu e90 lar vs ler hepsi kenarda denetimdeydi.
:) peki eskisi gibi 12ye kadar durup gidiyorlar mı yoksa 3 e kadar falan devam edicek mi denetim? Dicem ama sen nerden biliceksin :D

Aranel Ciryatan
11-01-2014, 22:13
Caddebostana gidip geldim. Minibüs caddesinden ethem efendiden girip caribou mu ne bi cafe var onun sokağına parkettim. biraz oturduk dostlarla sonra yine aynı ethem efendiden minibüs caddesine çıkıp Bostancıya evime döndüm temiz bir gece daha :D sahile yada caddeye inip aksiyon aramaya gerek yok bence.

mimarsertac
11-01-2014, 23:10
1 saat kadar önce caddedeydim. Sahil tarafında selamiçeşmeden sonra çevirme vardı.

Serhat
12-01-2014, 00:05
Dün haliç köprüsünün üzerinde çeviriyorlardı adamlar, trafik yapmışlardı resmen. Şaşırdılar artık. Ortaköy tarafında zaten kaç tane çevirme vardı sayamadım. :D Bugün nasıldır tahmin bile edemiyorum.

Dodoo
12-01-2014, 00:20
:) peki eskisi gibi 12ye kadar durup gidiyorlar mı yoksa 3 e kadar falan devam edicek mi denetim? Dicem ama sen nerden biliceksin :D

Telsizden bilgi istedim şimdi :D

Jeandan-R
12-01-2014, 00:28
Ben az önce geldim oralardan çevirme yoktu.

Merthan
12-01-2014, 00:29
Ben az önce geldim oralardan çevirme yoktu.
Megane Rs'den memnunmusun?

Jeandan-R
12-01-2014, 00:48
Megane Rs'den memnunmusun?

Memnunum, özellikle yol tutuşu çok iyi

GuneyOnur
12-01-2014, 04:23
S virajında kaza olmuş sanırsam bilgisi olan var mı ?

izmirlicem
31-01-2014, 16:10
bendede kumandalı egzoz var, kimseyi rahatsız etmiyorum gecenin bi saati şehir içinde ara sokaklarda gezmiyorum ama olur ya gündüz biri ihbar eder çevirirler acaba nsl yırtarım? pek sevenim yok bide çekememezlik var :) araç full stock sadece egzoz var film bile yok :) egzozu ortaya taktım acaba çevirirlerse ne yapmam lzm? ilk seferde bağlarmı aracı yoksa süre verip söktür gelmi der yada huyuda gidersem salma şansı varmı :) ?

BlackGetz
31-01-2014, 16:17
Hem bağlar hem süre verir :D

izmirlicem
31-01-2014, 16:36
Hem bağlar hem süre verir :D
o kadar vergi veriyoruz hala istediğimiz gibi binemiyoruz rahat rahat ya, verdiğimiz vergilerde ayakkabı kutularına gidiyo

GokhanRS
31-01-2014, 16:45
o kadar vergi veriyoruz hala istediğimiz gibi binemiyoruz rahat rahat ya, verdiğimiz vergilerde ayakkabı kutularına gidiyo

vergi ve ayakkabı kutusunda haklısın %100 ancak egzoz konusunda haklı görme kendini.

bu haltı hepimiz yiyoruz ve yakalandığımızda katlanmalıyız olacaklara. sitem etmek boşa.

izmirlicem
31-01-2014, 18:06
vergi ve ayakkabı kutusunda haklısın %100 ancak egzoz konusunda haklı görme kendini.

bu haltı hepimiz yiyoruz ve yakalandığımızda katlanmalıyız olacaklara. sitem etmek boşa.

gene cuzi bi ceza yazsalar oda tmm abi, 160 mı ne cezası bide bağlarsa oh mis

ulasoztas1
31-01-2014, 18:54
gene cuzi bi ceza yazsalar oda tmm abi, 160 mı ne cezası bide bağlarsa oh mis

inan bana araba bağlandığında en kolayı cezayı ödemek en azından bana öyle gelmişti. Prosedür adamı bezdiriyor, egzozu söktür orj. tak, muayeneye girmesi için herşeyi orjinale çevir, ek1 belgesi çıkart muayeneden geç sonra söktüğün herşeyi geri taktır :D

Berkel
02-02-2014, 01:25
S virajında kaza olmuş sanırsam bilgisi olan var mı ?

arkadaş patladı s de, pert araba s in içine park eden bi land rovera vurdu. TT ile.

RedSun
15-03-2014, 23:28
varmı çevirme bu gece?

Mert Ali
16-03-2014, 00:02
varmı çevirme bu gece?

sana yollar açık abi :D

emre55
16-03-2014, 00:23
valla polis korkusundan cadde tarafına geçmiyorum gezmeye ya adamlar affetmiyormuş amerikan parklı basık görünce bi kılıf uydurup giydiriyolarmış diye duydum çevreden.

RedSun
16-03-2014, 00:23
sana yollar açık abi :D

inicektim hava bozdu vageçtim :D

_cAgdAsH_
16-03-2014, 01:40
etılerde cevırdıler az evel s2k ıle onde plaka olmadıgı ıcın sıkıntı cıkardı bıraz ama anlastık sonunda:D

GuneyOnur
16-03-2014, 06:58
Gecenin 12'sinde işleri güçleri yok 1. Köprü'den E-5'e bağlananları çeviriyorlardı zaten 2 şeritli iniş yolu haliyle trafiği felç ettiler sağolsunlar..

DOHC
16-03-2014, 07:27
Gecenin 12'sinde işleri güçleri yok 1. Köprü'den E-5'e bağlananları çeviriyorlardı zaten 2 şeritli iniş yolu haliyle trafiği felç ettiler sağolsunlar..

O cevirme saat akşam 8 gibi başladı.....

Aranel Ciryatan
16-03-2014, 07:52
O cevirme saat akşam 8 gibi başladı.....

yuh o nasıl bi çevirme.

Aklınızda olsun orada genelde çevirme oluyor. Alternatif bi çıkış yazıyordum ama vazgeçtim deşifre etmek istemiyorum. :hahaha:

BERKİN
24-05-2014, 10:19
Yeni konu acmak istemedim sariyer yonunde su adanin tam karsisinda geleni geceni durduruyorlar

silent furious
24-05-2014, 18:16
Yeni konu acmak istemedim sariyer yonunde su adanin tam karsisinda geleni geceni durduruyorlar

Biraz daha açabilir misin hangi ada çayırbaşında hacıosman yokuşunun başındaki ada mı?

ceratoniaorg
24-05-2014, 18:29
Antalya'da da sağlam çevirmeler vardı dün akşam. Özellikle dedemanda önce cadde üstündeydi ve bir önceki sokağı da tutmuşlardı. Çevirmeyi görüp sokağa kaçan direk ağa takılıyordu. Daha sonra cadde üstündeki çevirmeyi eski ceila nın oraya çektiler. Işıklarda ve bir kaç yerde daha çevirme olduğu haberleri de geldi.

RedSun
24-05-2014, 18:37
Allahtan arabayla gelmemişim antalyaya :D

sweap07
24-05-2014, 18:40
Sosyal ortamda antalyalilar grub kuruyo artik nerde ne var diye:)

bugrak
24-05-2014, 19:05
3 sene Aydın denizli izmir istanbul o kadar yere gitti arabalar . Ancak Antalya'ya gittiğimiz gün cam filminden ceza yedik :)

levent
24-05-2014, 19:20
Antalya ve ilçelerinde (en azından Alanya'da), plaka 07 olmayıp cam filminden ceza yememe gibi bir imkanınız / şansınız yoka yakın :D

BERKİN
24-05-2014, 22:11
Biraz daha açabilir misin hangi ada çayırbaşında hacıosman yokuşunun başındaki ada mı?

Kusura bakmayın yeni bakabildim konuya galatasaray adası desem daha bilinebilir sanırım..

ceyhun737
14-06-2014, 22:30
Cadde ne durumda s virajında cam filminden bağlıyorlarmış diye duydum?

Merthan
14-06-2014, 22:35
Cadde ne durumda s virajında cam filminden bağlıyorlarmış diye duydum?
Cam filminden hep bağlıyolar zaten orda,bağlanan arkadaşım oldu orda geçen sene.

ceyhun737
14-06-2014, 22:52
Cam filminden hep bağlıyolar zaten orda,bağlanan arkadaşım oldu orda geçen sene.

Aynen ancak bazen çevirme olmuyor bugün durum nedir onu merak ettim

hayabusa
14-06-2014, 23:00
sakın girmeyin ,zor bela çevirmeden önce ki çıkıştan kaçtım

ceyhun737
14-06-2014, 23:01
sakın girmeyin ,zor bela çevirmeden önce ki çıkıştan kaçtım

Oo tamam caddeye inmiyoruz bugün teşekkürler

Oznsrl
15-06-2014, 00:17
spor yaydan araba bağlanıyor söylentileri var gören duyan bilen var mı

Alpero
15-06-2014, 00:25
eski tike nin daha ilerisinde oluyor cevirmeler ben hep oradan dönerim caddeye

s virajı harici cam filminden bağlamazlar s virajında spor yaydan bağlanan tanıyorum

som306
15-06-2014, 00:46
spor yaydan araba bağlanıyor söylentileri var gören duyan bilen var mı

Evet burda 500 araba yemiştir o cezadan.Düşük diye alıyolar.Plakalık,sis vs vs :)

aybarsdnr
15-06-2014, 01:16
yay olup olmadığını nasıl anlıyorlar peki?

Alpero
15-06-2014, 01:18
yay olup olmadığını nasıl anlıyorlar peki?

2-3 cm i yutturabilirsiniz ama 8-10 cm ide yemezler yani salak değil adamlar sonucta

mesela benim arkadasım coilover ı dipteyken bağlandı cekiciye alamadılar ahtapot geldi

FaBeRgE
15-06-2014, 02:13
Sosyal ortamda antalyalilar grub kuruyo artik nerde ne var diye:)

kütahya için whatsapp grubumuz var, radar,çevirme vs. olduğunda anında paylaşıyoruz :)

ceyhun737
15-06-2014, 22:08
Geçen var mı caddeden s den durum nedir?

i-vtec07
15-06-2014, 22:11
kütahya için whatsapp grubumuz var, radar,çevirme vs. olduğunda anında paylaşıyoruz :)

aynı şekilde antalya için de whatsapp grubu var :) çok yararlı oluyo :)

ceyhun737
15-06-2014, 22:19
aynı şekilde antalya için de whatsapp grubu var :) çok yararlı oluyo :)

Bu gruba beni de ekler misin sana zahmet

Mivec_4G63
15-06-2014, 22:52
Az once idealtepe sahilde kotu bi kaza oldu 5-6 arac karisti. Ka plaka siyah jantli corsayi hatirliyorum. Gecmis olsun insallah can kaybi yoktur.

ta_one
16-06-2014, 01:25
benım guneşe allerjım var ve devlet hastanesınde doktordan rapor aldim güneşe allerjisi var diye arka camlar fabrıkasyon rekli ön camlarada fılm cektırdım hatta on cam a bile polis durdurdumu dırek durumu soyluyom raporu cıkartıyom gosterıyom salıyolar :) GÜNEŞTE gozlerimi acamıyorum... :(

muarrem
16-06-2014, 06:43
Antalya ve ilçelerinde (en azından Alanya'da), plaka 07 olmayıp cam filminden ceza yememe gibi bir imkanınız / şansınız yoka yakın :D

Her sene alanyaya gelip 3-4 ay kalirim bir kere bile cevirmeye girmedim :) nerde oluyor bu cevirmeler.

SekoLive
16-06-2014, 06:43
benım guneşe allerjım var ve devlet hastanesınde doktordan rapor aldim güneşe allerjisi var diye arka camlar fabrıkasyon rekli ön camlarada fılm cektırdım hatta on cam a bile polis durdurdumu dırek durumu soyluyom raporu cıkartıyom gosterıyom salıyolar :) GÜNEŞTE gozlerimi acamıyorum... :(

bunu yiyen polise yollar benim keyfini sürerim desen bırakır :)

eğer gözlerde güneş alerjisi var bundan dolayı ise rapor

adamın güneş gözlüğünün icaadından haberi yokdr.

Aranel Ciryatan
16-06-2014, 06:50
istanbul anadolu yakası için whatsapp grubu kuralım bence :D

BERKİN
16-06-2014, 09:51
süper olur anadolu içinde kurarsak :D

hayabusa
16-06-2014, 10:08

:icon_tup:

Aranel Ciryatan
16-06-2014, 10:12
İstanbul Anadolu yakasın whatsapp grubuna katılmak isteyenler bana özelden numaralarını yollarsa sevinirim.

hayabusa
16-06-2014, 11:00
İstanbul Anadolu yakasın whatsapp grubuna katılmak isteyenler bana özelden numaralarını yollarsa sevinirim.

gönderdim :icon_tup:

Alpero
18-06-2014, 19:10
Whatsapp grubu max 50 kişi oluyor

Telegram cok daha güvenli ve 200 kişiye kadar grup kurulabiliyor

OnurGTI
19-06-2014, 04:06
Avrupa yakası da yapsın bişeyler :D

BERKİN
19-06-2014, 15:52
Arkadaşlar geçen gün sabihaya kadar sıktık siteden oğuzla, ikimizede sabit radar cezası geldi haberiniz olsun dikkat edin..

by.gkn
19-06-2014, 15:53
Arkadaşlar geçen gün sabihaya kadar sıktık siteden oğuzla, ikimizede sabit radar cezası geldi haberiniz olsun dikkat edin..

hangi yolda yazmışlar acaba cezayı ?

Berkan
19-06-2014, 16:12

eğer yediğin yer . sahil yolunun en sonundan pendik marinayı falan gecip sola yukarı aydınlı ıvır zıvır o yoldan sıktıysan sabihaya kadar orda radar var zaten 2006 dan beri hep vardı yani. gelde basmalık o yol 3 serit+emniyet tatlı talı virajlar

BERKİN
19-06-2014, 16:24
Yok ataşehirden girdik çevreyoluna sabihaya doğru giderken yazmışlar,dönüşte zaten polis kıstırıp birde orda ceza kitlediler..

aybarsdnr
13-07-2014, 23:11
şuan cadde ve sahil yolunda durum nedir? bilenler var mı?

BerkinG
13-07-2014, 23:14
ben biraz önce eve geldim caddede bişey yoktu.ama dönerken riske atmadım sahile inmedim, minibüs yolundan geldim.bence siz de inmeyin.

aybarsdnr
13-07-2014, 23:18
ben biraz önce eve geldim caddede bişey yoktu.ama dönerken riske atmadım sahile inmedim, minibüs yolundan geldim.bence siz de inmeyin.

Teşekkür ederim sağol :)

by_speedvw
13-07-2014, 23:29

mesaj kutunuz dolu galiba

RedSun
14-07-2014, 05:50
Gruba benide eklermisinuz. Okadar cevirmeden geciyorum kimsenin haberi olmuyo :)

alihan_27
14-07-2014, 16:11
Doğru konuyamı yazıyorum bilmiyorum.
Bugün eve ceza gelmiş. Gece 1 gibi radara girmişim 165 ile otoyolda. Hayatımda radara düşmedim, gece radar olduğunuda hiç duymadım.
Gece radara düşeniniz varmı? Ve foto yolladılarmı?bende foto yok, radara düşene foto yolluyorlar diye duymuştum. Cezanın kesildiği tarihte nerdeydim hatırlamıyorum işin açığı.

Tecrübeli arkadaşlar :D bildiklerinizi paylaşırmısınız.

aRSLaN
14-07-2014, 16:34
Doğru konuyamı yazıyorum bilmiyorum.
Bugün eve ceza gelmiş. Gece 1 gibi radara girmişim 165 ile otoyolda. Hayatımda radara düşmedim, gece radar olduğunuda hiç duymadım.
Gece radara düşeniniz varmı? Ve foto yolladılarmı?bende foto yok, radara düşene foto yolluyorlar diye duymuştum. Cezanın kesildiği tarihte nerdeydim hatırlamıyorum işin açığı.

Tecrübeli arkadaşlar :D bildiklerinizi paylaşırmısınız.

Yaklaşık 8 aydır falan gece de radar koyuyorlar. Çok kez denk geldim ve cezayı adrese postalıyorlar çoğunda çevirme yapmadan.

emir91
14-07-2014, 17:56
Sabah sabah bağdat caddesi girişinde motorlu ekip cam filminden yapıştırdı cezayı arkadaşlar yapma etme anlamıyolar valla ehliyet ruhsattan başka bir şey demedi adam robot gibi...

Hakan-N
14-07-2014, 18:01
pm attım geruba benide ekleyin anadolu yakasında takılıyorum zaten

BlackGetz
14-07-2014, 20:53
günlük 300 km var :D ekleyin beni

RedSun
14-07-2014, 22:36
fener girişi kaldırmışlar bekliyolar. dikkat edin

individual
14-07-2014, 22:54
Güzel bir aplikasyon yapıp google harita üzerine noktaları işaretlemek lazım.

Aslında yazılımcı arkadaşlar varsa yapabilirler.Güzel proje.