Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu gece CADDEYE İNMEYİN
Aranel Ciryatan
15-07-2014, 00:02
arkadaşlar telefonu formatladığım için whatsapp gruptan çıkmış gözüküyorum. şuan adminlik kimde ise bildirebilir mi acaba. hem beni hemde yeni gelen arkadaşların eklenmesini sağlayalım.
anadolu yakasına benide ekleyebilirmisiniz rica etsem :)
huseyinturk
15-07-2014, 00:32
Sanırsın eroyin taşıyoruz bagajda. Aslında taşısakta taşırız hani filmle gezmekten daha mantıklı en azından getirisi var
BlackGetz
15-07-2014, 00:40
5336667959 ekleyin arkadaşlar
Ekleyin hocaa ekleyiiin eklenmeyen kalmasın :D
BlackGetz
15-07-2014, 01:01
Ekleyin hocaa ekleyiiin eklenmeyen kalmasın :D
ekle len :D
BlackGetz
15-07-2014, 01:06
Arkadaşlar yeni grup açılmıştır Pm yollayın numaranızı
''lanet Federaller'' :D
Beni ekledin ama ben ekleyemiyorum :D
BlackGetz
15-07-2014, 01:07
Tek taraflı ilişki bizimki :D
by_speedvw
15-07-2014, 01:52
numarayı ekledim
Bi keresinde gece 11 gibi afyona girerken görmüştüm sampanya rengi clionun tepesindr garip garip aletler vardi onde de kamerasi
30 dk önce bakırköy meydana gidiş-geliş tarafında polis yolu kesmişti uçanı kaçanı alıyordu.
Doğru konuyamı yazıyorum bilmiyorum.
Bugün eve ceza gelmiş. Gece 1 gibi radara girmişim 165 ile otoyolda. Hayatımda radara düşmedim, gece radar olduğunuda hiç duymadım.
Gece radara düşeniniz varmı? Ve foto yolladılarmı?bende foto yok, radara düşene foto yolluyorlar diye duymuştum. Cezanın kesildiği tarihte nerdeydim hatırlamıyorum işin açığı.
Tecrübeli arkadaşlar :D bildiklerinizi paylaşırmısınız.
gece saat 1.5 gibi bana da tem camlıca gişlere yaklasırken 182 ile cakmıslar kenarda bi aracın bana dogru baktıgını gormustum ama gece radarı olacagını dusunmemıstım hos gordugum an iş işten gecmıstı ...
bana da radar fotosu olmadan geldi ceza ama kabahatımı bılıyordum paşa paşa odedım
arkadaşlar telefonu formatladığım için whatsapp gruptan çıkmış gözüküyorum. şuan adminlik kimde ise bildirebilir mi acaba. hem beni hemde yeni gelen arkadaşların eklenmesini sağlayalım.
Arkadaşlar,
Aslında whatsapp da kişi sayısı sınırı var, burda eminim 50 den fazla arkadas var, bence twitter dan bir grup olusturalım, zaten herkesin bir twitter hesabı vardır telefonunda mobil uygulamasıda vardır, ordan takip edelim ne dersiniz?
twitter yerine facebook kapali grup daha mantikli.
twitterda istanbul radar diye bi sayfa olması lazım
crazydog
15-07-2014, 10:25
30 dk önce bakırköy meydana gidiş-geliş tarafında polis yolu kesmişti uçanı kaçanı alıyordu.
incirli caddesinde salak salak basanlar olduğu sürece çok normal :icon_tup:
Incirlide keske polis daha cok olsa aksam 2 dkka evinde rahat oturamiyor insan ya racing motorlar yada egsozlu s2000 bi yukari bi assagi ayni yolu bi gecede 10 kez geciyo
E5 Bayrampaşa bağlantı yolunda bekliyorlar, dikkat.
Bostancı sahilde deli gibi çevirme var. Haberiniz olsun.
korku fılmı gıbı oldu sahılyolu ya :icon13:
dun motor bakmaya gırdık. bılıyorum gunduz vaktı cevırme olmayacagını ama ınsan yınede tırsıyor egzozlu dolasmaya
Aranel Ciryatan
17-08-2014, 00:25
Bostancı sahilde deli gibi çevirme var. Haberiniz olsun.
deli gibi demeye gerek yok. S virajında rutin cumartesi gecesi çevirmesi var arkadaşlar. zaten ctesi gecesi sahile inmek tamamen heyecan aramaktan başka bir şey değil. minibüs caddesini kullanırsanız hiç bişi olmaz arabanız abartı bir ses yapmıyorsa.
BuğraTuna34
17-08-2014, 01:57
caddeden gitmek ideal s virajı hayal artık :)
2 haftadır denk geliyorum S virajında polisler saat 2ye kadar çevirme yapıyorlar. Sonra tezgahı toplayı gidiyorlar egsozlular deli gibi basmaya başlıyor :)
Bostancı idoya gelmeden kaza var polislerde cevirme yapıyo dikkat
en guzeli s virajina gelmeden onceki ceplerden birinden kacmak. bikac densiz yuzunden sahilden bostanciya gitmek hayal oldu gibi birsey.
wolkanku
26-02-2015, 19:17
Bu akşam çevirme başladı
Marks spencer önünde sağlı sollu iki yunus, 1 ekip arabası trafik çevirmesi var
eskiden zello diye bi programı kullanıyorduk bas konuç tarzında güzel olabilir aslında
Aranel Ciryatan
26-02-2015, 22:00
eskiden zello diye bi programı kullanıyorduk bas konuç tarzında güzel olabilir aslında
geyik muhabbeti dönmeye başlıyor yaa onda :D
Onurkk06
04-03-2015, 08:11
Yeşilköye doğru giderken çarşıya gelmeden pusu var dikkat beyler
61enes61
11-07-2015, 23:03
S virajı baya hareketli yine. Bu sefer motor ağırlıklı çevirme var
bu gece feneryolu cadde ve çiftehavuzlar sahilde abiler çevirme yaparken 150 mt ilerde ablamsı abiler müşteri bekliyodu :)
4 adet çevirmeye girdim bu gece maşallah özel bi durum falan mı var :)
Az önce ben de girdim Çatalca'da. Arabanın içini bile aradılar.
Dün gece ortalık karışmış, var mı bizden birileri ?
lethaldoze
03-04-2016, 11:39
Biz caddedeydik, kazaları görmedim ama jettayı kaldırırlarken gördüm. Dolmuşa vurmuş. İnşallah dolmuşta kimseye birşey olmamıştır. Çok saçma sapan gazlayanlar vardı. Arkadaşla da onu konuşuyorduk. Ne yaparsa yapsınlar şu caddede gazlamanın önüne geçemiyorlar.
cadde değilde temde ortalık karışmış kurtköyden kaçanlar vs.
Octavia RS
04-04-2016, 01:58
Ne yaparsa yapsınlar şu caddede gazlamanın önüne geçemiyorlar.
Dün akşam 1-2 saat falan şaşkındaydım,biraz dikkat ettimde abartısız söylüyorum boyner ışıklardan çıkan 5 araçtan 3ü yan çıkıyordu.Hatta siyah bi a5 topliyim derken orta şeritte giden masum birine patlıyodu az kalsın..
Hemen hemen her gece caddeden eve yuruyorum saskindan suadiyeye kadar belki 30 tane sacma sapan gazlayan araba goruyorum o kadar radar hiz koridoru eds var diyorlar kimse banamisin demeden gazliyor valla
Hemen hemen her gece caddeden eve yuruyorum saskindan suadiyeye kadar belki 30 tane sacma sapan gazlayan araba goruyorum o kadar radar hiz koridoru eds var diyorlar kimse banamisin demeden gazliyor valla
bu hız koridoru olayı nedir tam olarak?
aynısını ben de her akşam yaşıyorum paranoyak gibi arkama baka baka yürüyorum, millet çok aptalca araba kullanıyo. zaman mekan trafik farketmez 3-4 şeridin en az ikisinde gazlayan var.
bu hız koridoru olayı nedir tam olarak?
aynısını ben de her akşam yaşıyorum paranoyak gibi arkama baka baka yürüyorum, millet çok aptalca araba kullanıyo. zaman mekan trafik farketmez 3-4 şeridin en az ikisinde gazlayan var.
Hız koridoru benimde bildiğim kadar ile Göztepe Parkı nın işiklarından başliyor s virajindaki işiklara kadar burda ''limit 50km''.
Giriş ve çıkış süreni aliyor galiba ama aralarda işik var ya da sokaklara filan giriş var tam nasıl oluyor bende bilmiyorum.
O koridorda gece 60km ile gidip ceza yiyeni duydum.Caddede aynı muhabbet var bir suru radar filan var ama hala köpek gibi gazlıyorlar.
Koridor ile ilgili çook net bişey bilmiyorum ama bildiklerim bu.
3 senedir bağdat caddesine girmedim
caddeye veya sahile girince stres oluyorum :)
Hız koridoru benimde bildiğim kadar ile Göztepe Parkı nın işiklarından başliyor s virajindaki işiklara kadar burda ''limit 50km''.
Giriş ve çıkış süreni aliyor galiba ama aralarda işik var ya da sokaklara filan giriş var tam nasıl oluyor bende bilmiyorum.
O koridorda gece 60km ile gidip ceza yiyeni duydum.Caddede aynı muhabbet var bir suru radar filan var ama hala köpek gibi gazlıyorlar.
Koridor ile ilgili çook net bişey bilmiyorum ama bildiklerim bu.
50 de çok acımasız değil mi ya? bi de sahilyolunda 50 yle gitmek bildiğin imkansız. sol şerit çipli 320 dizellerin, sağ şeritte bostancı dolmuşları terör modunda, ne sağdan gidebiliyosun ne soldan. ortadan da 50 yle gidemezsin tepene çıkarlar. e napıcaz?
Arkadaşlar, Caddeye bostancı sahilden bağlandım. Boş yol, bostancı eski karakolun oradan Suadiye koridoruna kadar olan mesafede 59 km/h hızla ceza yedim :)
Koridor çalışıyor yani :D
Ama anlamadığım, ben Göztepe Parkının orda bir nargile kafe var genelde orada oluyorum hafta içleri.
Akşamları saat 10'dan sonra, Roccosundan GTR'ına, motorundan manifoldlu Şahine kadar herkez sıka sıka gidiyor :)
Ya yine çöldeki kutup ayısı misali bu ceza bana geldi, ya da millet çok zengin amuagoing :D
Hele o şahin yok mu, gece 2'de çıkıyor 1 kesici 2 kesici 3 kesici 4 kesici herif semtten çıkamıyor ratatatatatatatatata kafamızı zikip gidiyor :)
Sahil yoluna gelsen, komple tırtık koydular hala gaz tam gaz :)
Ama hakkaten gidipte Turbo s2000, ne biliim 35'li evo falan değil; tipik öğrenci işi 3.20 dizel, 116i downpipe düz boru rocco, a3 1.6 fsi falan..
Anasının bacısının arabasını kaçıran yolda :)
mikelazi
05-04-2016, 08:57
hız koridoru kadıköy yönünde eski bostancı karakolun orda başlıyor.göztepe parkından önce bitiyor.aradada 2 tane daha var.ortalama hızım 76 ile ceza yedim gecen sene kurban bayramı ilk gününde
bostancı yönündekide göztepe parkın sonundan başlıyor.bostancı deniz otobüsleri girişinde bitiyor.aradada 2 tane var biri caddebostanda,digeri S te.burdada ortalama 98 ile ceza yedim.
hep dikkatli gidiyorum kesinlikle 55 i geçmiyorum.ama dolmuşlara gün dogdu dur kalk yaptıkları için deli gibi gazlıyorlar aralardan...
gene ceza geldi bu seferki seyyar radar maltepe sahilde 96 ile yakalanmışım akşam 9 da...aratık scooterımla git gel yapıyorum...
cezaları savaş koç adında memur gönderiyor hep aramızda pilotanik bir sevgi var.bana yazmadan yapamıyor...buarada hız koridoru öndeki plakayı okuyor. :)
bugra_0101
05-04-2016, 09:28
cadde değilde temde ortalık karışmış kurtköyden kaçanlar vs.
kurtköy de ne olmuş ?
kurtköy de ne olmuş ?
Aynen nedir mevzu bilgisi olan var mı_?
Caddede dolmuşa vuranla aynı zaman içerisinde üst caddede kadıköy yönüne giderken bi arabada takla atmıştı.
lethaldoze
05-04-2016, 23:25
Cadede kadıkoy tuzla ıstıkametınde tabela da hız 70/60 ya da 80/60. Bende Amarok oluyor genelde ve 66 ile sabitliyorum. Henüz bişey gelmedi, bi senedir her gun caddedeyim gündüzleri.
_driver_
05-04-2016, 23:32
Ordu da teds denen sistem mevcut. Ben yazılan kmlere yakın hızlarda ilerliyorum 2-3 km/h aşağısında. haftada hiç olmazsa 10-15 kere geçerim hiç bir ceza gelmedi çok şükür henüz
Dün gece 1 sularında sahil yolunda sten önceki düzlükte subaru kaza yapmıştı taksiye çarpmıştı. Geçmiş olsun arkadaşa buradaysa o an söyleyemedik zaten derdi başından aşkındı
nasıl bir Subaru ? Gri yanlarında mavi etiket var mı ?
Beyaz jip-suv tarzı birşeydi 4x4
e5 i kapatmislar her turlu kitliyorlar 13 tane cevirmeden gectim yine kitlediler anlamadim gitti gene var bi axion ama anlamadim gitti
mikelazi
07-04-2016, 10:29
bostancı ışıklarda ehliyet kontorolü yaptılar sabah 7:30 civarı.
PiscocuK
07-04-2016, 10:32
Gece caddeden geçtim çevirmeler vardı ama göstermelikti sanırım. Bir kaç modlu arac önümden soluksuz geçtiler.
motorla akşam caddeye girilmezmiş ama onu anladım şirket aracından marka araca kadar herkes gazlıyor aynalardan arkayı kesmekten önüme bakamadım.3-4 motor bir şeridi kapatıp öyle geldik
Yaa onlar bela cidden 4 kisi sacma sapan gazliyorlar 2 gecede bir goruyorum bende onlari
Yaa onlar bela cidden 4 kisi sacma sapan gazliyorlar 2 gecede bir goruyorum bende dayilari