Orijinalini görmek için tıklayınız : TechTurkey CS 1.6 Pro Server
ProdriveSTI
26-12-2014, 22:03
Rezerve yaptırın şimdiden gençler. :D
BEEPower
26-12-2014, 22:22
bende oynayacammda :D ip yi bulamadım ya
ProdriveSTI
26-12-2014, 22:46
bende oynayacammda :D ip yi bulamadım ya
Ip'yi mi bulayım ? Hacı ilk sayfaya bakmıyomusunuz.
Toplanın beyler maç time, Murat alltalk aç lan.
Ya arkadaşlar ben ct idim net gitti şimdi giremiyorum
meLaNchoLic
26-12-2014, 23:41
biz iki kişi retry çektik giremiyoz :D
Bende sıradayım. Diğer map'e geçerlerse 1 kişiyi yerinden edicem :D
HondatugraL
27-12-2014, 00:46
pc ye anca kurdum sw doluymuş :D
mert_can 41
27-12-2014, 01:13
Bende sıra daydım bir 25 oldu nasıl oldu falan derken meğer kuyruk varmış :D
pc ye anca kurdum sw doluymuş :D
Admin slottan girersin sen yetki varsa
Ozgu_Akcan
27-12-2014, 01:35
guzel ıkı maç oldu elınıze kolunuza saglık beyler
SerkanYazgan.
27-12-2014, 01:37
Fenaydım bugün, ellerinize sağlık mermilerime güzel kafa attınız :D
Fenaydım bugün, ellerinize sağlık mermilerime güzel kafa attınız :D
Yanlış saat bile günde 2 kez dogruyu gösterir :))) Bali kavanoz ile almışsın anladikk:)
ProdriveSTI
27-12-2014, 01:41
Güzeldi bugün yaa...Keyif aldım sonunda alüminyum.
SerkanYazgan.
27-12-2014, 01:43
Yanlış saat bile günde 2 kez dogruyu gösterir :))) Bali kavanoz ile almışsın anladikk:)
hahahaha onurcum yapma böyle beni biliyosun :D
elim ısınıyor yavaş yavaş :D
herkese teşekkürler güzel oyun için.
bu gece 12.15 de oyundayım onceden yerınızı ayırttın:) mıllet dısarda kalıyor soguktan donuyor
Mikrop_Ali
27-12-2014, 16:23
Durun sizi 2 Hsliyip çıkayım ;)
abi laptop varsa birgün cafeye davet edelim seni izleyip feyz alalım biraz maaşallah :)
ProdriveSTI
27-12-2014, 16:33
abi laptop varsa birgün cafeye davet edelim seni izleyip feyz alalım biraz maaşallah :)
Kaç aydır gelecek Alper ab,i bir gelemedi gitti. :D
Abi görüşelim bir gün yahu özlettin valla.
Tayfun.O
27-12-2014, 17:27
Bu gece aranizda yokum yarin vurusunuz kafamdan artik :D
Bu aksam aksiyon var midir ?
ProdriveSTI
27-12-2014, 17:51
Var tabi asıl bugün olmalı sabaha kadar. :D
meLaNchoLic
27-12-2014, 18:00
ben az sonra rezervemi atarım :D
Silvia17
27-12-2014, 19:07
Bu aksam efsane olacak.
meLaNchoLic
27-12-2014, 19:09
silvia wall yapmayı öğrenmiş heralde :D muhteşem olacak diye postayı koydu :D
O zmn 1.5 2 gibi dahil olurum ben de : )
Silvia17
27-12-2014, 19:18
bu aksam her şey serbest ensenizde nefesimi hissedeceksiniz :D
Admİİİİİİİİİİİİİİİİİn yetİŞŞŞŞŞ
By_Carizma
27-12-2014, 23:11
23 kişiyiz sw de maç için Son 1 kişilik yerimiz kaldı
Onurkk06
27-12-2014, 23:14
Geliyom yoldayım:)
mert_can 41
27-12-2014, 23:31
Bize artık bir sw daha lazım :hehe:
Onurkk06
27-12-2014, 23:42
24/26 gözüküyor ama girmiyor
24/26 gözüküyor ama girmiyor
girmez o 2 taneside admin sot vs nın yeri aslında alltalk kapanıyo admınlıklere gırse 2 kısı bızede yer kalır
:D
cbblede silah alırken b yerine m basıp takım değiştirmişim pardon beyler :D Sonrada oyundan attı zaten
Oyunun zayıf halkası olarak şunu söylemem gerekir ki çekişmeli maçlarda bekleyen iyi oyuncu varsa beni çıkarabilirsiniz, sorun etmem.
guzeldı maclar ama ayarlarda sorun var sanırım bır cok kısı mermım gıtmıyor dedı buna bende dahıl gıtmedıgı ıcın arıfe bıcagı yedırdım son sanıye:)
Emre wall açmasa iyi aslında :D
emre'de bişey yokta fatih senin aim i napıcaz :D
Bu aksam efsane olacak.
Gerçekten efsane olmuş, 'uzaklaştırılmış adam' olmuşsunuz.
HellRot06
28-12-2014, 03:05
Eleman Server'dan banlana banlana bir hal oldu,şimdide forumdan ban yemiş :D Ne bahtsız çocukmuş yaa :S
meLaNchoLic
28-12-2014, 03:22
ahuhdusahda :D :D gecenin bombası oyundan değil forumdan gelmiş :D
public oynarken mermilerde sıkıntı yok maçta mermi gitmiyor yalnız benim dikkatimi çeken o oldu özellikle.
bu akşam pek zevk almadım açıkçası, kafam şiştiği için de çıktım sonradan.
ResuscitateR
28-12-2014, 11:26
Maç bitmeden çıkanlar oldu. Onlar bu akşam sw ye girsinler de bi soralım neden çıktılar
HellRot06
28-12-2014, 11:51
Maç bitmeden çıkanlar oldu. Onlar bu akşam sw ye girsinler de bi soralım neden çıktılar
Cezalarını keselim Alper abi :D Ben hiç gelmedim en azından benim gibi yapsaydınız lan :D
emre'de bişey yokta fatih senin aim i napıcaz :D
farem iyi değil bak ne halde :D
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10891909_10152676652169755_4819858520310577539_n.j pg?oh=3e3683c789e22af0564cfb28bf187abd&oe=54FFEFE9
altında kaydırma şeysileri yok :D
bugün 100 liraya kadar mouse bakıcam o zaman tutmayın beni :D
aynı mausedan benmde vardı pc okumuo artk yeni almak lazm bakalım ne alcaz cok secenek var :D
meLaNchoLic
28-12-2014, 12:51
satılık mikili fare :D 10 TL :D
http://www.hepsiburada.com/liste/gigabyte-gm-m8000-oyuncu-mouse/productDetails.aspx?productId=bd78956&categoryId=52&SKU=BD78956
bunu alın derım
gayet iyiymiş fiyat-performans açısından. Solda bulunan iki tane tuşla sadece mikrafon vs. yapılabilir. Sol tuşun yanında ayrıyetten 3kez tıklama özelliği bulunsa enfes olurmuş :D
sanırım bu mause benim kuzende var.benim elime büyük geldi , tam oturmayınca sıkıntı yaşıyo insan cs , call of duty tarzı oyunlarda
mert_can 41
28-12-2014, 13:40
Dün gece 3 teki maçta baktım herkez teker teker çıkınca bende yorulduğum için çıktım hiç zevk alamadım maçlardan özellikle ilk cabllede benim aldığım adamlar karşı takıma geçince adam istediğim halde verilmeyince tüm hevesim gitti
ResuscitateR
28-12-2014, 14:14
Dün gece 3 teki maçta baktım herkez teker teker çıkınca bende yorulduğum için çıktım hiç zevk alamadım maçlardan özellikle ilk cabllede benim aldığım adamlar karşı takıma geçince adam istediğim halde verilmeyince tüm hevesim gitti
Fark ettim.. Her el B ye tek başına koşarak geliodun :) Dedim Mert normal deil :)
Fark ettim.. Her el B ye tek başına koşarak geliodun :) Dedim Mert normal deil :)
Alper abi senden snra bir kez daha cbble yaptik sen cikmistin sanirim mertcan o zamandan bahsediyor galiba.
meLaNchoLic
28-12-2014, 14:33
ben demiştim arkadaş kızlarla gelirse çıkarım diye.. en son 5e 5dik.. 1 kişi gitti devam ettim biraz sonra kapı çalınca çıktım bende :D :D cs de maç biyere kadar birazda evde maç yapmak lazım :D
Sizde teknolojik mause var, bende 30 liralık logitech var standart renkli olanlardan onu napıcaz :D
ProdriveSTI
28-12-2014, 14:51
Gece olaydı da maç ataydık.Nasıl canım çekiyor. :D
ResuscitateR
28-12-2014, 14:52
Cbble'ın devre arasında "acil bi işim var 2 dk'ya geliorum" dedim. Küfürle karışık bızıklananlar vardı. Dün gece bişiy demedim 1-2 kişi var tekrarını göreyim din iman toz duman olur bilmiş olsunlar. Keyfine oynuyoruz unutmayın.
Alper abi karşı timden mi laf ettiler ki acaba ?
Birde hangi patch ile oynuyorsunuz v23 mü ?
mert_can 41
28-12-2014, 15:38
Aynen abi ilk defe oyun oynayanlar çok vardı bizde kimse dinlemedi taktik yarısı frag kastı yarısı ölmekten korktu 3 kişi taktik vermeye çalıştık ama fazla dinlemediler :)
Alper abi senden snra bir kez daha cbble yaptik sen cikmistin sanirim mertcan o zamandan bahsediyor galiba.
yok yok son maç iyidi çıkan olmasa son maçta sıkıntım olmadı yarıda bırakmasaydık iyidi mesela ilk maçta takım kurarken sen bizim takımdaydın sonra karşıya geçtin orda da seslerini çıkarmadılar devam dediler ezdiler bizi
Mertcan yanlışın olmasın ? ben ilk cbble de alper abilerin takımdaydım zaten.
d2 de aynı takımda olduk sonra tekrar cbble donunce beni senin karsı takımın aldı.
Cbble'ın devre arasında "acil bi işim var 2 dk'ya geliorum" dedim. Küfürle karışık bızıklananlar vardı. Dün gece bişiy demedim 1-2 kişi var tekrarını göreyim din iman toz duman olur bilmiş olsunlar. Keyfine oynuyoruz unutmayın.
Abi millet dalgasına diyor sana söylenen bir şey değildi yanlış anlaşılma olmasın
mert_can 41
28-12-2014, 16:41
Mertcan yanlışın olmasın ? ben ilk cbble de alper abilerin takımdaydım zaten.
d2 de aynı takımda olduk sonra tekrar cbble donunce beni senin karsı takımın aldı.
yok yok ilk başta cbblede çok yazdım seslendim ekran başında yoktun sanırım sonra sen gelene kadar takımı toplamaya devam ettim ne ara karşı takım çekti anlayamadım seni ilk baş öyleydi
yok yok ilk başta cbblede çok yazdım seslendim ekran başında yoktun sanırım sonra sen gelene kadar takımı toplamaya devam ettim ne ara karşı takım çekti anlayamadım seni ilk baş öyleydi
mertCan seninle onur adam alışırken onur beni çağırdı.
senin sesini duymadım tsaydan fatih ct diye yazı geçmişti hatta. ilk el ct başlamıştık. takım seçme gibi bir durum yok yani dostum şüphen olmasın.
mert_can 41
28-12-2014, 17:25
mertCan seninle onur adam alışırken onur beni çağırdı.
senin sesini duymadım tsaydan fatih ct diye yazı geçmişti hatta. ilk el ct başlamıştık. takım seçme gibi bir durum yok yani dostum şüphen olmasın.
yok yok estafurllah hiç düşünmedim öyle :)
Sana kişisel olarak direk söylenildiğini sanmam abi, yani öyle düşünmüyorum. Sigara muhabbetine biz geyiğe çevirdik bize giydirenler oldu, Emre, Kemal ve bana :D
Kubar bile içerim odamda diyordu birisi hatta :D
alanya'da ben de balkon harici evin hiçbir yerinde içemem, burda rahatım her yerinde içerim balkon haricinde :D
E.Bozoglu
28-12-2014, 18:06
Abi şu oyunu çok ciddiye alıp hırs yapan arkadaşlar var lütfen biraz daha sakin zevkine gecemizi geçiriyoruz tadını alalım sonuçta 12ye 12 maç yapıyoruz ben çok zevk alıyorum :D adaletli takım'da olsa güçsüz gerçekten pasif bir takım'da olsa hiç bırakmadım zevkine oynuyoruz.
meLaNchoLic
28-12-2014, 18:43
Sana kişisel olarak direk söylenildiğini sanmam abi, yani öyle düşünmüyorum. Sigara muhabbetine biz geyiğe çevirdik bize giydirenler oldu, Emre, Kemal ve bana :D
Kubar bile içerim odamda diyordu birisi hatta :D
alanya'da ben de balkon harici evin hiçbir yerinde içemem, burda rahatım her yerinde içerim balkon haricinde :D
he ya biri bize sağlam giydirdi :D arifdi galiba :D
bizimkiler sigarayı bırakalı 15 yıl oldu evin içinde içemiyorum o yüzden kokusu siniyormuş içeriye :D
By_Carizma
28-12-2014, 18:58
bizimkiler sigarayı bırakalı 15 yıl oldu evin içinde içemiyorum o yüzden kokusu siniyormuş içeriye :D
yok ben giydirmedim ahahahaha :D :D
Kokunun eve yayılmaması için kapı fitilleri oluyo kapıya onlardan yapıştırın hava geçmicek şekilde alttaki boşluğada bez v.b bişey attınız mı sıkıntı yok nisandan beri öyle yapıorum daha hiç evden şikayet gelmedi :D
bizimkiler de 2005 ten beri içmiyorlar bi ben içiyorum :D arabada içerim ama ev içinde içmem, fırçayı göze alamam :D
Kokunun eve yayılmaması için kapı fitilleri oluyo kapıya onlardan yapıştırın hava geçmicek şekilde alttaki boşluğada bez v.b bişey attınız mı sıkıntı yok nisandan beri öyle yapıorum daha hiç evden şikayet gelmedi :D
perdelere örtülere vs siniyor anneyle papaz olmayalım durduk yere :D
meLaNchoLic
28-12-2014, 19:22
bizimkiler de 2005 ten beri içmiyorlar bi ben içiyorum :D arabada içerim ama ev içinde içmem, fırçayı göze alamam :D
aynen ya.. bazen balkonun kapısı açık oluyo odaya kafasını uzatıp leş gibi kokuyo içerisi diyo kapıyı kapatıp basıyo parfümü :D arada tabi fırçayıda :D
meLaNchoLic
28-12-2014, 20:07
2 kişi oyundayız katılım bekliyoruz :D rezerveler gelsiiin :D
Tayfun.O
28-12-2014, 20:08
10 da gelip kapak atıcam 11 de kadar ders çalışayım sonra aksiyona katılırım xD
Finaller yaklaşıyor bi yerden tutmak lazım
By_Carizma
28-12-2014, 20:48
3-4 günde bir yüklü olan counter tam oyuna giricekken donup kalıyor (internetten çözümlerine baktım hiç biri işe yaramadı) biçok şey denedim ama hiç birisi sorunumu çözmüyor sistemi 1 gün gerisine yüklediğim zaman normal oyuna girebiliyorum fakat 3-4 gün sonra tekrar aynı sorun oluyor bunun çözümünü bilen var mı ? can sıkmaya başladı artık
ProdriveSTI
28-12-2014, 20:49
3-4 günde bir yüklü olan counter tam oyuna giricekken donup kalıyor (internetten çözümlerine baktım hiç biri işe yaramadı) biçok şey denedim ama hiç birisi sorunumu çözmüyor sistemi 1 gün gerisine yüklediğim zaman normal oyuna girebiliyorum fakat 3-4 gün sonra tekrar aynı sorun oluyor bunun çözümünü bilen var mı ? can sıkmaya başladı artık
sil komple oyunu....sonra regedit'ten kalıntılarıda sil yeniden yükle.
Oyundayız beyler 5 kişi :D
By_Carizma
28-12-2014, 22:02
Son 4 kişilik yer kaldı sw de
ProdriveSTI
28-12-2014, 22:03
Rezerve yaptırın de haydi...http://www.techturkey.com/forum/sohbet/168651-techturkey-cs-1-6-pro-server.html
ProdriveSTI
28-12-2014, 22:04
Ulaaa link yapıştırdım yanlışlıkla.
he o var evet hatta dolabın içindeki eşyalar bile sigara kokuyor bende elimden geldiğince içmiyorumda bazen zevkli oluyor film izlerken bira içerken falan :D
Sıçmaya da mı gidemicez aQ oyununda illa beklicek miyiz? cbble açılırken yazdım da 5dk ya geliyorum diye direk kick yemişiz..
Alın serverınızı kendinize..
Sıçmaya da mı gidemicez aQ oyununda illa beklicek miyiz? cbble açılırken yazdım da 5dk ya geliyorum diye direk kick yemişiz..
bendede aynısı olmustu levent foruma bakıyodum kıpırdamadık diye oyun atmıs olabilme ihtimali varmıdır ?
SerkanYazgan.
28-12-2014, 23:59
Geliyorum :)
net koptu şimdi de doluluktan giremiyoruz :D
dolunca kicked yazıyo bu arada.. pardon :D
xILuciferIx
29-12-2014, 00:11
Ortam güzel gözüküyor. 4-5 yıldır cs oynamadım eğer çileden çıkmayıp acemilere katlanabiliyorsanız bende aranıza katılmaz isterim :)
mert_can 41
29-12-2014, 00:29
Tam maçın heycanlı bölümünde eletirik gitti geri giremedim çok sinir bozucu bir durum
Cibilda zorlandik ama kazandık :D
Keyifliydi herşeye rağmen..
ResuscitateR
29-12-2014, 01:26
Valla biz el almadık karşı takım el verdi :)
meLaNchoLic
29-12-2014, 01:26
elektrik gitti.. telefondan wifi paylaştım geri geldim kimse yok :D
HellRot06
29-12-2014, 13:30
Ulaaa link yapıştırdım yanlışlıkla.
Bende yeni konu açtın sandım lan :D :D
@By_Carizma
Revo Uninstaller indir, ordan oyunu sil. Bu program oyun ile birlikte, oyunun girdiği regedit dosyalarını da siliyor. Sonra tekrar yükle
mert_can 41
29-12-2014, 14:24
Bu arada iki sorum var bu öldükten sonra saldıranlar veya yaraladıklarım yazısı çıkmıyo artık bende nasıl tekrar yazarım birde bombayı alanın biraz uzağına kuramıyorum ekstıra bir paket falanmı lazım onun için
Bu arada iki sorum var bu öldükten sonra saldıranlar veya yaraladıklarım yazısı çıkmıyo artık bende nasıl tekrar yazarım birde bombayı alanın biraz uzağına kuramıyorum ekstıra bir paket falanmı lazım onun için
İlk sorun için; Tamamiyle server ile alakalı. Panel'den onu açmak gerekiyor.
İkinci sorun için; Her bomba kurulma yerinin maksimum alanı var. O alanların dışına kuramassın. Ama sana önerim, bomba elindeyken bomba alanını gez sağ tarafta bomba işareti yanıp sönüyorsa oraya bomba kurabilirsin.
Moruk kimsede çıkmıyo ne kadar vurduğun.. :) Bombayı alanın uzağına kuramıyorum ne demek ? Normal c4 area'nın oralara kurarsın zaten nereye kurucan :D
Bu arada Muratçım, şu bomba patlayınca ct'lerin veya bomba kurulamıyorsa T lerin süre bitince slaylanmasını kapatsana.. Mesela tek kalıyo bi oyuncu.. Silah saklamak istiyo ama yapamıyor..
HellRot06
29-12-2014, 14:50
Moruk kimsede çıkmıyo ne kadar vurduğun.. :) Bombayı alanın uzağına kuramıyorum ne demek ? Normal c4 area'nın oralara kurarsın zaten nereye kurucan :D
Bu arada Muratçım, şu bomba patlayınca ct'lerin veya bomba kurulamıyorsa T lerin süre bitince slaylanmasını kapatsana.. Mesela tek kalıyo bi oyuncu.. Silah saklamak istiyo ama yapamıyor..
Görev Yapamadıysan,Ölmeye Mahkumsun... Buda kayıtlara böyle geçsin :D :D :D
ProdriveSTI
29-12-2014, 14:53
Nasıl atar yapmış şapşik ya akjsgfjfa :D
La olm kimse kicklemiyor sizi yahu.
Oynamayi bilip soyleseydin manali olurdu ama iste averaj bottan farkin yok be :hahaha::cool:
Ya yürü bolum :)
Oynamayi bilip soyleseydin manali olurdu ama iste averaj bottan farkin yok be :hahaha::cool:
Sen bilmiyosun sanırım.. Çağlayan [PoD] clanına üye. uhauuahuha
mert_can 41
29-12-2014, 15:20
Abi mesela dust 2 de a da duvarın altına kurabiliyosunuz siz ama bende olmadı yazı çıktı
Nasıl atar yapmış şapşik ya akjsgfjfa :D
La olm kimse kicklemiyor sizi yahu.
Sensin şapşik :D
bu akşam gel :D uçak kaldırıcam sana mic ten :D
Abi mesela dust 2 de a da duvarın altına kurabiliyosunuz siz ama bende olmadı yazı çıktı
orada duvarın üstüne çıkıp yüzünü uzuna doğru dönerek kurabiliyorsun Mertcan, yine aşağıdan kurulmuyor yani :D
Diğer sorun için ise, sw yi kastırmaya sebep olduğu için mr.k - onur kaldırdı o eklentileri, kimsede çıkmıyor /me bile yazamıyorsun :D
HellRot06
29-12-2014, 15:29
Ya yürü bolum :)
Sen bilmiyosun sanırım.. Çağlayan [PoD] clanına üye. uhauuahuha
Olm size aklımdan geçenleri anlatsam 4 gün bulanık hacetlenirsiniz lan hayırdır :D :D Melih ve Cem bundan sonra diğer oyuncular umrumda değil sadece hedefimde siz varsınız haberiniz olsun ;)
ProdriveSTI
29-12-2014, 15:29
Oto slay'ı kapattım beyler...Ama yinede görev yapmak için bombaya gitmek zorundasınız.Yoksa ben slaylarım bilginize.
mertcanın demek istedigi "/me" cahiller sizi :D dün gozükmüyodu o mesela
ayarı tutturmassan kuramasın mertcan ince noktası var mesela d2 de a nın duvarın dibinde yokustaki kutunun yanınada koyablirsin vs vs
ProdriveSTI
29-12-2014, 15:41
Top15'i kapatınca me'de kapanıyor.Kimse frag kasamaz artık.
Oto slay geri gelsin bence. Tek kalsam ve bombanın patlamasına 5 sn kalsa bombanın yakınlarına gider görev'e gidiyormuş gibi yaparım. Sonra da patlamasına yakın saklanır ve silah saklarım.
SerkanYazgan.
29-12-2014, 16:02
Top15'i kapatınca me'de kapanıyor.Kimse frag kasamaz artık.
Ne fragı kanka ya, iş güç yok fragmı kasıyorlarmış :) /me benim için önemli, ona göre rate ayarı yapıyorum. Hem insanların kime ne kadar vurduğunu bilmeye hakkı var, ona göre sohbet muhabbet dönüyor. Yeri geliyo 98-99 atıp-yeyip dalga geçiyoruz :)
Ne fragı kanka ya, iş güç yok fragmı kasıyorlarmış :) /me benim için önemli, ona göre rate ayarı yapıyorum. Hem insanların kime ne kadar vurduğunu bilmeye hakkı var, ona göre sohbet muhabbet dönüyor. Yeri geliyo 98-99 atıp-yeyip dalga geçiyoruz :)
/me açılsın ama maç'ta kapalı kalsın. Bomba atıp /me yapıyorum ve orda birisinin olup olmadığını vurduğum hasar ile anlıyorum.
Bütün üç kağıtlar'da bendeymiş :D
ProdriveSTI
29-12-2014, 16:12
Top 15,me,oto slay kapalı kalcak boşa ısrar etmeyin.
Önceki akşam Alper abiye 99 vurmuştum cbble B kapıda :D
ResuscitateR
29-12-2014, 16:18
Önceki akşam Alper abiye 99 vurmuştum cbble B kapıda :D
1 hp kalınca hiç sövmedim levent emin olabilirsin :D
mert_can 41
29-12-2014, 16:25
O bomba olayını bende çok yapıyodum iyi oluyodu :(
1 hp kalınca hiç sövmedim levent emin olabilirsin :D
Sövebilirsin abi canın sağolsun :D
Ozgu_Akcan
29-12-2014, 17:28
madem konu acıldı bır soruda benden
CT ıken bombayı gordugumde C ye nasıyorum need backup cekmek ıcın ama /class yazısı cıkıyo ekrana nedendır ?
bende napım Y ye basıp kendım yazıroyum :D :D :D
CT ıken bombayı gordugumde C ye nasıyorum need backup cekmek ıcın ama /class yazısı cıkıyo ekrana nedendır ?
Counter Strike dosyanıza şu komutu kopyalayın düzelir. En alt satıra kopyalayın yeter.
bind "c" "radio3"
Counter strike'ın içinde bulunduğu cfg dosyasına yani. Edit kalktı kötü oldu.
Ozgu_Akcan
29-12-2014, 17:50
tamamdır tesekkur ederım
Oto slay'ı kapattım beyler...Ama yinede görev yapmak için bombaya gitmek zorundasınız.Yoksa ben slaylarım bilginize.
Murat oyun icin insanları kırmaya gerek yok bi daha demiyecem dediğim Kişiyi ara istersen
Kullandığınız Çfg lerden dolayı çıkıyor bu
Ozgu_Akcan
29-12-2014, 17:59
Kullandığınız Çfg lerden dolayı çıkıyor bu
FARKlı birşey yuklemedım ama yanlışlıkla sıldım mı dıye kendımden şüphelendım sımdı :D
mesela hızlı silah satın almak için
bind "c" "m4a1;ak47;;primammo;defuser;hegren;secammo ;defuser;vesthelm"
bunuda kopyalabilirsin özgü abi :)
Murat oyun icin insanları kırmaya gerek yok bi daha demiyecem dediğim Kişiyi ara istersen
Çağır gelsin panpamı, beni vurmasını özledim..
Ozgu_Akcan
29-12-2014, 18:13
mesela hızlı silah satın almak için
bind "c" "m4a1;ak47;;primammo;defuser;hegren;secammo ;defuser;vesthelm"
bunuda kopyalabilirsin özgü abi :)
hep en sona kalıyorum zaten
/me
ulan yanlış yere yazdık :hehe:
şaka biyana otoslay asllında hem iyi olmuş hem iyi olmamış :D dünde gelicektim gtadan kafayı kaldıramadım :hehe: bugunde kitlenmessem gelirim :D
ProdriveSTI
29-12-2014, 18:35
Kimi oyun için kırmışım Onur ?
İsim vermeyim ama aynı kişiden bahsediyoruz sanırım.
Eğer bu kişi admin yetkilerini komik olsun diye birilerinin üstünde deniyorsa,kişi bu durumdan rahatsızlığını dile getirip o kişi ile tartışıyorsa,daha önceden bu durum ile ilgili ben ya da bir kaç kişi tarafından uyarıldıysa eğer kusura bakma bu kişiyi oyun için sen kırdın diyemezsin.Gidipte özür dilemem...
Murat benden de bir rica adminlik konusunda,
Adminlik verdiğin kişilere maç ayarı aktifleştirmeyi de öğret bi zahmet :D Dün nette bakındım ben bulamadım gece, ff i kapatıp oynadık infernoda :)
Bir de hakkaten bazen Murat'a sövülmesine sebep oluyor adminlerin bazı gereksiz davranışları.
ProdriveSTI
29-12-2014, 20:29
Murat benden de bir rica adminlik konusunda,
Adminlik verdiğin kişilere maç ayarı aktifleştirmeyi de öğret bi zahmet :D Dün nette bakındım ben bulamadım gece, ff i kapatıp oynadık infernoda :)
Bir de hakkaten bazen Murat'a sövülmesine sebep oluyor adminlerin bazı gereksiz davranışları.
hahahahaah ff'i kapatıp oynadınız demek,kıyamam size yaa :hehe:
mert_can 41
29-12-2014, 20:43
hahahahaah ff'i kapatıp oynadınız demek,kıyamam size yaa :hehe:
Onuda elin sonuna doğru farkedip kapadık abi :hoo::hoo:
ProdriveSTI
29-12-2014, 20:46
Onuda elin sonuna doğru farkedip kapadık abi :hoo::hoo:
Benim net gitti inferno'da oynarken.Alper abi ile aynı takımdaydım,o zaman aktifti maç ayarları.
Sonra bir daha mı yaptınız maç ?
Değildi sanırım şapşik, kendi adamımızı vuramıyoduk çünkü :D
Swde kişi siniri olunca daha bi doldu sanki :D
mert_can 41
29-12-2014, 20:58
Benim net gitti inferno'da oynarken.Alper abi ile aynı takımdaydım,o zaman aktifti maç ayarları.
Sonra bir daha mı yaptınız maç ?
Yok yok değildi abi biz t ken adam koşarken bıçak atıyodu canı giden olmuyodu :D
ne zaman giricez ? ona göre yer kapalım :)
ProdriveSTI
29-12-2014, 21:05
Alla alla unutmuşumdur o zaman.PC çökünce sinirlerim bozuldu ondandır.
Ulan pc'nin ram'i çıkmış o yüzden çökmüş pc gece uğraştırdı sabaha kadar.
Semih bnm icinde locadan rica edicem cnm ayarla yerimi haha
Semih bnm icinde locadan rica edicem cnm ayarla yerimi haha
tamamdır yerini ayarladım :icon_tup:
ProdriveSTI
29-12-2014, 21:09
18 kişiyiz gelin hadi
En son 10 sene önce oynamıştım.
Oyunu satın almayı düşünüyorum da hangi versiyonunu almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
Steam de Global Offensive yeterli olur mu yoksa complete versiyonu mu alınacak ?
ProdriveSTI
29-12-2014, 21:54
En son 10 sene önce oynamıştım.
Oyunu satın almayı düşünüyorum da hangi versiyonunu almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?
Steam de Global Offensive yeterli olur mu yoksa complete versiyonu mu alınacak ?
Go'yu bizim server'da oynayamazsınız...İlk sayfa'da link ver onu indirip kurabilirsiniz.
HondatugraL
29-12-2014, 23:39
Oto slay geri gelsin bence. Tek kalsam ve bombanın patlamasına 5 sn kalsa bombanın yakınlarına gider görev'e gidiyormuş gibi yaparım. Sonra da patlamasına yakın saklanır ve silah saklarım.
Amac bu zaten oto slayin kapanmasi mantikli hep diyorum murata sonunda akli basina gelmis. Pub oynuyor olsak eywallahta macta oto slay olmaz cunku macta silah saklama diye bir mantik var ben 3 el tabancayla dolasicam awp cekicem tam awp cektigimde takim el vericek bosuna tabancayla kasmis olucam ne anladim bu isten. Yetisebiliyorsan gorew zorunludur ama A ya gitmissindir 7 sn kalmistir B ye kosmanin mantigi yok
mert_can 41
30-12-2014, 00:07
Takım alıcaksanız kurulan takım dan şikayet edicekseniz takım kurun yarım saat bekledım spec gecen olmadı takım kurdum 6 oyun el alamadık haydi spec geç oyun gitti cabblede terör ne kadar el alabilirki maç ziyan oldu
Takım alıcaksanız kurulan takım dan şikayet edicekseniz takım kurun yarım saat bekledım spec gecen olmadı takım kurdum 6 oyun el alamadık haydi spec geç oyun gitti cabblede terör ne kadar el alabilirki maç ziyan oldu
Kardesim biz senin aldığın takıma Birsey demedik zaten melihler ev Arkadaşı diye 3 Kışı direk aldılar ben başta dedim Serkan bize geç Eşit olur dedim çünkü en başta adam seçmede oyunda değildi daha sonra ellere baktığımızda adam vuramadik en son yunuscan maşallah tek basına ordu gibiydi 12/12 oynuyoruz Karsi takımdan en fazla 5 Kışı ölüyor
mert_can 41
30-12-2014, 00:17
Kardesim biz senin aldığın takıma Birsey demedik zaten melihler ev Arkadaşı diye 3 Kışı direk aldılar ben başta dedim Serkan bize geç Eşit olur dedim çünkü en başta adam seçmede oyunda değildi daha sonra ellere baktığımızda adam vuramadik en son yunuscan maşallah tek basına ordu gibiydi 12/12 oynuyoruz Karsi takımdan en fazla 5 Kışı ölüyor
ev arkadaşı hikayesini bilmiyodum yunuscanı anlamadım zaten dusta durdu durdu cabblede patladı adam ama keşke devam etseydik 2,5 3 saat maç bekleyip olmayınca üzüldüm sadece :)
SerkanYazgan.
30-12-2014, 00:24
Kanka el bile aldınız? çoğu zaman sona 2 3 adam kalıyordu ct de. B ye ve ortaya çok kolay giriyodunuz. 3-4 el alsanız ct de el vermemeye bakıcaktınız. Laf yapıp takımı dağıtmakla olmuyor, t den herkes niye tt vermiyosunuz dedi. Bence teamlar eşitti, ben zaten oyun ayarı yapamadığım için doğru düzgün oynayamadım.
By_Carizma
30-12-2014, 03:12
geceki maçlar fenaydı :) fena aktık :) ellerinize sağlık beyler :)
HellRot06
30-12-2014, 07:45
Benim için takım hiç farketmez yeterki oyun olsun. Cbble'da da gayet iyiydik bence hatta spec gectigimizde kalanlar el aldı. Takımlara laf etmek yerine girip takımı kendiniz seçmeyi deneyin ne demek istediğimi anlarsınız.
Ozgu_Akcan
30-12-2014, 09:00
dun aksam ben yokum dıye olmus hep bunlar :p boş yer bulamadıgımdan gelemedım gencler
HellRot06
30-12-2014, 09:08
dun aksam ben yokum dıye olmus hep bunlar :p boş yer bulamadıgımdan gelemedım gencler
İğne deliğine girsen bulurum seni :)
mert_can 41
30-12-2014, 10:26
Şimdi konuyu okuyunca gülesim geliyo bende diyorum niye ct üç kişi oldu adam alıcakken birde çıkıcaklar diye bıçak yapalım diyodum :D ama halen kararlıyım uzun bir süre takım almıcam benim kızdığım nokta biz hep dedik yenilsekte yensekte bırakmadan devam edelim nolıcağı belli olmuyo diye geçen maçta mesela terör ken 10 maç el alamadılar dedim en son biz T olamıcaz diye birden son 3 eli aldılar ordan da maç aldılar böyle örneklerde gördüktü oyun zamanında
Ozgu_Akcan
30-12-2014, 10:51
İğne deliğine girsen bulurum seni :)
ıgne delıgınden gecıp gıremedım ıste ıcerı baktım 23 kısı ben sıfreyı yazana kadar gırmıs bırı :D
Şu takim alma meselesini cozsek iyi olacak artik :) seri akalim genşlerr
By_Carizma
30-12-2014, 15:37
bazı arkadaşlar yenilmeyi hazmedemiyor sanırım ? amaç oyun oynamak beyler yenmek veya yenilmek değil Çağlayan bana hs atıyo dalga geçiyo ben atıyorum dalga geçiyorum, veya Berkan aynı takımdayken direk gelip beni vuruyo :D gülüyoruz geçiyoruz bu kadar ciddiye almaya ne gerek varki ?
ProdriveSTI
30-12-2014, 19:37
Ben çok ciddiye alıyorum oyunu...Kimsede yalan söylemesin ben ciddiye almıyorum zevkine giriyorum diyerek.Herkes azimle oynuyor,frag'im yüksek olsun istiyor.Bırakın arkadaşlar herkes herşeyin farkında...
mert_can 41
30-12-2014, 20:46
Ben çok ciddiye alıyorum oyunu...Kimsede yalan söylemesin ben ciddiye almıyorum zevkine giriyorum diyerek.Herkes azimle oynuyor,frag'im yüksek olsun istiyor.Bırakın arkadaşlar herkes herşeyin farkında...
Abi hepimiz oynuyoruz ama hiç bir zamanda ne sen ne ben abi 6 el 9 el alamayınca oyundan çıkmadık veya takıma laf söylemiyoruz her zaman daha iyi taktik daha farklı taktik uygulamaya çalışıyoruz hee adam eksik oluyo o tamam haksızlık oluyo veya adam görev yapmayı bilmez yine kızarız ama hiç bir zaman maçı yarıda bırakmıyoruz
By_Carizma
30-12-2014, 22:03
19 kişiyiz beyler son 5 kişilik yer kaldı :D :D
ProdriveSTI
30-12-2014, 22:46
Maçı yarıda bırakıp gidenlere bende ayarım.
ResuscitateR
30-12-2014, 22:46
Maçı yarıda bırakıp gidenlerin gözü arkada kalmasın biz burdayız girmeye çalışıoruz :)
Maçı yarıda bırakıp gidenlerin gözü arkada kalmasın biz burdayız girmeye çalışıoruz :)
biz dışarda kaldık :D
ResuscitateR
30-12-2014, 22:50
biz dışarda kaldık :D
2 gündür misafir gelio gitsinler diye gözlerinin içine bakıom :D
2 gündür misafir gelio gitsinler diye gözlerinin içine bakıom :D
eheheh abi ben dolmaz dedim bu saatte ama rezerve yapmışlar heralde :D
Onurkk06
30-12-2014, 23:07
ŞİFRE mi değişti acaba şifre yanlış diyor
ResuscitateR
30-12-2014, 23:10
Password doğru JDM..
ResuscitateR
30-12-2014, 23:11
eheheh abi ben dolmaz dedim bu saatte ama rezerve yapmışlar heralde :D
Ben girdim de Sxe açmayı unutmuşum oyundan attı zıkkım :D :D
şifre aynı ama server full o yüzden girmiyor :D
HondatugraL
31-12-2014, 02:01
train maçı harikaydı mapıda baya kişi öğrendi bu sayede. Trainde maç atarız artık :D
mert_can 41
31-12-2014, 02:17
trainde maç yapmadığımız hata ben kolay map zaten 1-2 oynamada öğreniliyo acayip zevk aldım bende trainden özellikle ilk başta bıcak yapıcaz diyip gelip etrafımda dolanırken görkemin ağzına sokmam bıçağı benim için oyun orda bitmişti gülmekten :D
Ozgu_Akcan
31-12-2014, 08:58
bende dun zar zor gırdım bı arkadas rety attı heralde zınk dıye girdim refresh tusuna basıp duruyodum :D
HondatugraL
31-12-2014, 11:18
trainde maç yapmadığımız hata ben kolay map zaten 1-2 oynamada öğreniliyo acayip zevk aldım bende trainden özellikle ilk başta bıcak yapıcaz diyip gelip etrafımda dolanırken görkemin ağzına sokmam bıçağı benim için oyun orda bitmişti gülmekten :D
Çaktırma orda oyun benım içinde bittiydi dedim masaustune oturduk ısınamadıkta ne hallere düştük :D
Serverin Suresi ne zaman bitiyor
Ozgu_Akcan
31-12-2014, 11:40
Serverin Suresi ne zaman bitiyor
6 ocak da ...........
map bilinmese de zaten maçta tek gezilmiyor toplu hareket ediyoruz sorun olmuyor ben alper abiyi takip ederek oynadım dün train de :D
ResuscitateR
31-12-2014, 13:18
Train efsanedir.. ilk yada ikinci map train olsa daha asılır insanlar maça..
Csde yurtiçi yurtdışı clan macları train ve nuke de yapılıyordu eskiden. Nuke neden beğenilmiyor onuda anlamıyorum zaten :D
Birde şu var takım 2 kişi adam alışirken ben t-ct olmak istiyorum denmemeli.
Train mac mapidir efsane maptir maclari orda yapalim
cbble sıkmaya başladı zaten, bi süre ara ilk maçları orada çevirmeyelim derim ben de :)
train e biraz daha alışmam lazım..
HondatugraL
31-12-2014, 14:02
Kaç kere dedim train açak dıye ipleyen olmamıştı sonunda anladı insanlar beni :D
Aksama var mi simdi biseyler gelebilirim ? Nuke train vs akarim.
Valla bizim gibi plansızlar takılırız heralde Melih :)
mert_can 41
31-12-2014, 14:21
Akşama bende akarım oyuna bu arada cbble yerine değilde dust yerine train yapsak daha iyi olur artık dustu özlemek istiyorum :D
ilk maç train olsun diyorum ben sonra cbble atalım :D
keşke bende evde olsamda cs gelsem :D
mert_can 41
31-12-2014, 14:50
ilk maç train olsun diyorum ben sonra cbble atalım :D
Cbble de mahsen duramazsam ertesi günüm geçmiyo da korktum o yüzden abi :)
Bugun kimse gelmez :)
Banada öyle geliyoda bir umut işte :D olmadı dust2 long da maç yaparız :D
6vs6 - 7vs7 olalım yeter tam maçlık olur zevk alırız daha fazla
Yok artık bu gece de oynamayın .) ben yokum şahsen
ProdriveSTI
31-12-2014, 15:36
Evde olursam o pc ile'de hiç oynanmaz alüminyum.fps 20 :D
planı olmayanlar, kutlamayanlar veya bizim gibi görev için allahın unuttuğu yerlerde yaşayanlar bu gece sw'de görüşmek üzere :D
Gelin gelin aksama yeni yil da neymis bosverin cs varken :)
mert_can 41
31-12-2014, 15:44
Olmadı okey oynarız artık 4 ü bulduk nasıl olsa:hahaha::hahaha:
B.cihangir
31-12-2014, 15:52
10 kişi olsun yeter 5vs5 efsane
HondatugraL
31-12-2014, 16:28
Halamlara gıdıcez o yuzden yokum evde olsam affetmezdım :D
6vs6 - 7vs7 olalım yeter tam maçlık olur zevk alırız daha fazla
bencede ben varım
evet beyler liste yapıyoruz akşama kimler bizimle hs yemek ister :D
By_Carizma
31-12-2014, 18:03
bende varım beyler benide ekleyin :)
+1 önce merve sonra cs :D
Slipshod
31-12-2014, 18:09
bende varım da maça söz vermiyim :) bu akşam zaten nişan almakta zorlancaz gibime geliyor :D :D
mert_can 41
31-12-2014, 19:08
11 gibi bende düşerim sw ye :D
Laptopumu aldım şubedeyim beyler oynayacak olan varsa gireyim hemen.
Eğer bi olay falan çıkmazsa gece de serverdayım benide yazın
dalgasına dedım kim var kim yok görelim diye ama maç için admin lazım public takılırız artık
sw doluyor gelin genşler :D
Raindrops
31-12-2014, 20:58
Doluyor gibi oldu gelen geri çıktı bende çıktım az kişi kalınca. Admin felan olsa da map değiştirsek aslında
Shadow_Dancer
31-12-2014, 22:34
Varsa oynayan gireyim beyler.
By_Carizma
31-12-2014, 22:40
serverde kimse yok :D :D
3-2-1 den hemen sonra swdeyim :D
Gelecek var mı. 8 kişiyiz sw de.
9 kisiyiz mac aticaz gelen gelsin
Painkiller
01-01-2015, 03:46
Insurgency oynayan var mı? o daha gerçekçi bi süredir onu oynuyorum.
HondatugraL
01-01-2015, 03:49
Agiz tadiyla cs atalim dedik kiralik evde yangin cikmis mactan cikmak zorunda kaldim 2015 in ilk gunu neyle ugrastik daha 1 ocaği bitiremedik :)
Tayfun.O
01-01-2015, 12:07
Geçmiş olsun, büyük çaplı mı yoksa ufak tekef bir şey mi
Agiz tadiyla cs atalim dedik kiralik evde yangin cikmis mactan cikmak zorunda kaldim 2015 in ilk gunu neyle ugrastik daha 1 ocaği bitiremedik :)
kanka geçmiş olsun :/
akşam desktoptayım el hala soğuk ama en azından fps sabit 101 :D :hehe:
sinanbaysal
01-01-2015, 16:16
varmı gelcek
Giriyorum kahvalti bitince :D
valla dün geleyim dedim baktım kimse yoktu.. sonra arkadaş aradı dışarı çıktık :D
bu akşam oynarız, ben de bi kahvaltı edeyim de :D
akşam desktoptayım el hala soğuk ama en azından fps sabit 101 :D :hehe:
valla dün geleyim dedim baktım kimse yoktu.. sonra arkadaş aradı dışarı çıktık :D
Kacta geliceksiniz? Ona gore bende geliyim.Tabi yer bulabilirsem sw de:)
Arkadaşın ismi Merve'mi? :D :D
10.30 gibi girerim ben, oynamasam spec beklerim nasılsa rezervasyon beleşmiş :D
Arkadaşın ismi Merve'mi? :D :D
Ne yazık ki bayan değil, bayadır görüşemediğim forumdan Görkem :) Bordo Golf5 GTi replika :D
Bilmem 10 11 12 1 2 girerim ben haha belirsizligin bu kadari :D
ProdriveSTI
01-01-2015, 18:39
Gece olsada kopsak yhaaa
murat nv niye kapalı moruk ? lag mı yapıyo panele girdim 3-5 bişey yaptımmapleri vs sraladım da ,ben gircem eli ısıtmak adına : ) duruma göre kalabalıklaşırsa sw'ye geçerim buranın panel açık
ProdriveSTI
01-01-2015, 18:41
murat nv niye kapalı moruk ? lag mı yapıyo panele girdim 3-5 bişey yaptımmapleri vs sraladım da ,ben gircem eli ısıtmak adına : ) duruma göre kalabalıklaşırsa sw'ye geçerim buranın panel açık
Kapattım ya onları...Kalkan vs. kapalı dursun.
HondatugraL
01-01-2015, 18:41
Geçmiş olsun, büyük çaplı mı yoksa ufak tekef bir şey mi
kanka geçmiş olsun :/
Eywallah sagolun.Allaha sukur cok buyuk capli degil alevli bi yanginda degil dumansal bi yangindi elektrik kontagi klima gibi biseyden supheleniyolar. Erken mudehale ile gec olmadan kuratardilar evide kieacilarida evi goremdik daha kapi kapali.
Eywallah sagolun.Allaha sukur cok buyuk capli degil alevli bi yanginda degil dumansal bi yangindi elektrik kontagi klima gibi biseyden supheleniyolar. Erken mudehale ile gec olmadan kuratardilar evide kieacilarida evi goremdik daha kapi kapali.
ama facedeki resmi beğenmedim söyleyeyim :D
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10885609_889288107768758_9122471077940847636_n.jpg ?oh=383653edaa9bc49854b33a9e771d02a2&oe=5544FE47
By_Carizma
01-01-2015, 20:12
12 kişi oyundayız beyler
Specte bekliyen insan evlatlarını bekletmeyin oynamıyorlar boşboş yer doluyor. Buna bi çare bulun specte bekliyeni flodlayın durmasın boşuna :)
Canselmo
01-01-2015, 22:52
oyundan bende atıldım harita degişiminde
HondatugraL
01-01-2015, 23:05
ulan fps 60 a düştü çıkmıyor ne yaptıysam :(
mert_can 41
01-01-2015, 23:15
Lanet olasıca virüs programı oyundan attı şimdi giremiyorum
sinanbaysal
01-01-2015, 23:22
Lanet olasıca virüs programı oyundan attı şimdi giremiyorum
bende 10 dk dır gırmeye calısıyorum server dolu :)
2. Maça geçtik sw full sanırım şansınızı deneyin
Maça nuke de devam yer var gelin.
Burak Demirci
02-01-2015, 01:52
gremıyorm bayadr hala denedm yok
mert_can 41
02-01-2015, 02:04
abi siz napıyonuz girdim halen yer yok ehh cbbledeki benim yarıda bırakmak zorunda kaldığım maç noldu sonucu :)
abi siz napıyonuz girdim halen yer yok ehh cbbledeki benim yarıda bırakmak zorunda kaldığım maç noldu sonucu :)
cbble da biz aldık 2. cbble dan bahsediyorsak :D
bu akşam,
cbble, train, nuke, cbble, inf maçlar yaptık hepsi iyiydi :D
By_Carizma
02-01-2015, 03:16
en sonki uçmalı ve katkat makaraydı :D :D ahahaha