Orijinalini görmek için tıklayınız : TechTurkey CS 1.6 Pro Server
kuruyorum bekleyin panpalar. :D
Burak E.
13-12-2013, 20:16
kuruyorum bekleyin panpalar. :D
sen gelme
senden oluruz bizede sıkarsın bı kaç mermi :D
sen gelme
senden oluruz bizede sıkarsın bı kaç mermi :D
içinden geçicem kanka :D
Faruk_Vtec
13-12-2013, 20:19
gececı tayfa server'a çök.. :D
halilkarakas
13-12-2013, 20:23
bu nedir arkadaşlar ?
http://img543.imageshack.us/img543/4963/r8hl.jpg
nakayama
13-12-2013, 20:29
bu nedir arkadaşlar ?
http://img543.imageshack.us/img543/4963/r8hl.jpg
önce konsolu açıp password tt yazın sonra girin şifreyi girmemişsiniz yada yanliş girmişsiniz
Halo Connect yazmadan önce Password yazıp şifreyi gir, sonra connect yazıp bağlan.
ProdriveSTI
13-12-2013, 20:41
bu nedir arkadaşlar ?
[IM]http://img543.imageshack.us/img543/4963/r8hl.jpg[/IMG]
Oyunun ekran görüntüsü almışın,arkada 2 tane adam var.Sonra hata verdiğine dair küçük bir pencere görüyorum ben. :hehe: :D
halilkarakas
13-12-2013, 20:42
Halo Connect yazmadan önce Password yazıp şifreyi gir, sonra connect yazıp bağlan.
anlamadım yaa fazla girmiyorumya kenks :D biraz açıklayıcı anlat. ben kayıtlı server lar zımbırtısını açıp ordan giriyorum . nası yapayım yani ?
edit: murat deme beeeee :D
ProdriveSTI
13-12-2013, 20:43
gerçekten bak çok ciddiyim :hehe:
neyse şimdi console'u aç.
password tt yaz enterla
connect 95.173.174.51 enterla oyuna giriş yap. :D
halilkarakas
13-12-2013, 20:44
gerçekten bak çok ciddiyim :hehe:
neyse şimdi console'u aç.
password tt yaz enterla
connect 95.173.174.51 enterla oyuna giriş yap. :D
tişikkirlir sipirmin :D
edit: yine girmiyo :D
ProdriveSTI
13-12-2013, 20:50
hay allam :D v23 patch'i yükle dene bide :D
halilkarakas
13-12-2013, 21:04
hay allam :D v23 patch'i yükle dene bide :D
yine girmiyo . çekemeyen bi admin var galiba banladı beni ? :D
d2 geçiyoruz 10 kişiyiz kopun gelin beyler
EserBodrum
13-12-2013, 21:15
Yarınki sınavdan dolayı bikaç kişi giremiyoruz servera :(
HondatugraL
13-12-2013, 23:44
laptopum bozuldu ya neguzel oynardık şimdi :(
serverın şifre uçmuş, içindekileri atıp şifreyi koyuverin bi zahmet admin beyler :)
B.cihangir
14-12-2013, 21:50
kimse yokmu hadi girelim
cerkez_kral
14-12-2013, 21:50
hadi beyler oyunda kimse yokmu :=)
Burak Demirci
14-12-2013, 22:01
coşo sendemı oynuyosun kanka :D su oyuna şifreyi kaldrıyorsunuz bugun sfre yıne yoktu bır tomar ıt kopuk grmıs kufur ettım çıktım sınırden
hadin kopun gelin 3-4 kişiyiz snow açık
şifre günlük yenilenmesi gerekiyor, aöf sınavları vardı bugün ve yarın da var, o yüzden girmemiştir millet..
yarın gece dolar server..
low&slow
15-12-2013, 00:29
server'daym bekliyorumm :D
cagri-35
15-12-2013, 20:14
bu aksam varmı bı seyler?
giren olur elbet sınav vs kalmadığına göre beyler artık dolduralım sw yi
gelen varsa yardıralım sw deyim aşk acısı mod : on
low&slow
16-12-2013, 00:17
sw uctu :D :D
low&slow
16-12-2013, 00:22
düzeldi gelinnn :)
düzelmiş beyler haydı gelin de güzel bi oyun yapalım
akucukdogan
16-12-2013, 00:34
Düzeldi gelin beyler..
Bizim sw ucmus girdim dustum sora. Ping meselesi canimi sıkmaya devam ediyor 110 dan asagi dusmedi fakat baska swlere girince pingim normal seviyeye dusuyor 20 30 fln. Neden bole acaba bizim swde bi sorunmu var
Server'da bazen lag oluyor doğru.. Fakat bu her serverda ara sıra olan birşey..
Yanlız pingin diğer sw lerde iyiyken bizim serverda coşuyo sw'den kaynaklı bir durum vardır.. Ama işte diğer kullanıcıların ping normal.. :) Yani benim pingim 4 mb hızda 10'un üzerine çıkmıyo..
Şu anda teknik bi sebepten dolayı hızımı 1 mb'e düşürdüler.. 20 civarlarında seyrediyor pingim.
EfeTorunu
16-12-2013, 12:52
arkdaslar ben bu oyunu yükleyemyrm virüs progrmaını kaptıyrum tehlkeli yükleme diyip siliyor saglm bi site adersi var mı yükleyecğimiz
ProdriveSTI
16-12-2013, 19:23
Giren varsa bekliyorum. :D
EserBodrum
16-12-2013, 19:45
Hadi beylerrrr
bende geldim oyuna ama aşırı bi takılma söz konusu bu sadece bendemi oluyor. olduğum yerde donup kalıyorum ama sağa sola dönebiliyorum oyun kendine geldiğinde vurulmuş oluyorum zaten hatta bazende oyundan atıyor direkt bunu nasıl düzeltebilirim?
Giren varsa bekliyorum. :D
geldik çıkıyosun :D
nakayama
16-12-2013, 20:14
bende geldim oyuna ama aşırı bi takılma söz konusu bu sadece bendemi oluyor. olduğum yerde donup kalıyorum ama sağa sola dönebiliyorum oyun kendine geldiğinde vurulmuş oluyorum zaten hatta bazende oyundan atıyor direkt bunu nasıl düzeltebilirim?
sıkıntı sanırım senden kaynaklı bende öyle bir problem yok birşey indiriyorsan durdurup oyuna girmeyi dene
ProdriveSTI
16-12-2013, 20:17
geldik çıkıyosun :D
Dükkanda bir iş çıktı da o yüzden çıktım :(
Emre Akçay
16-12-2013, 20:20
Kimse kalmadı bende çıktım şimdi. Giren olursa gelirim.
sıkıntı sanırım senden kaynaklı bende öyle bir problem yok birşey indiriyorsan durdurup oyuna girmeyi dene
indirmeyi geç bütün internet pencerelerini kapatıp öle giriyorum ama yine aynı
cagri-35
16-12-2013, 20:47
hep bırlıkte gırılınce güzel oluyor bısey yaparsanız yazın bende dahıl olurum
Faruk_Vtec
16-12-2013, 21:06
çıtırdan toplansakmı? :D
demin 3 kişiydikte çıktı millet..
10-12 kişi olsakta bi d2 koştursak şöyle ardından uçmalı, keyifli olur aslında
Faruk_Vtec
16-12-2013, 21:08
ufaktan toplanalım, gören gelır zatn 1 saat sonra 20 kışı ıle D2 yaparız.. :D
cagri-35
16-12-2013, 21:13
ben hazırım
ben geliyorum bi 10 dk ya beyler
Masterpiece
16-12-2013, 21:22
bende gelicem az sonra
Batw0han
16-12-2013, 21:26
CS yı 1.4 de bırakmıs bırı olarak ındırıyorum bakalım neler degısmıs bır gorelım :)
kurulumu nasıl yapıcaz bı anlatın gencler :D
uzun zamandır oynamıyordum bi gelip pasımızı atalım :)
HondatugraL
16-12-2013, 21:35
CS yı 1.4 de bırakmıs bırı olarak ındırıyorum bakalım neler degısmıs bır gorelım :)
kurulumu nasıl yapıcaz bı anlatın gencler :D
lınktekılerın hepsını ındir abi cs yi kur sonra v23 paketı kur sorada sxe ı kur oyuna girerken v23 paketten gır " cs 1.6 non steam " yazar oyunu açmadan oncede sxe yi aç sora oyuna dal
nakayama
16-12-2013, 21:42
10 kişi dust2 dönüyoruz
20 kişi civarı d2 deyiz beyler gelin :D
d2 ye döndük beyler hadi gelin
low&slow
17-12-2013, 00:23
7 ksı snowdayız hadi gelin
SerkanYazgan.
17-12-2013, 00:32
baktım ben olunca karşı çok güçsüz dayanamadım quit attım :D
Burak Demirci
17-12-2013, 00:56
cogu zaman admınler olmuyor 10 kez ard arda duvardan kenardan heryerde aimle onla bunla tek atan arkadaşlar var admın yokmu arkadaş ss alsın diyoruz kmseden ses yok özellikle egemen nıcklı kımse ona sesleniyorum onuun yüzünden birçok kişi oyuna girmicek bu adam bezdırdı herkezı
SerkanYazgan.
17-12-2013, 01:09
Sanmıyorum hile kullandığını. Benim içinde herkes aynısını düşünüyor :(
bı ara serıye baglamıstım sonra bızım takımdakılere haksızlık oldugunu anladım:)
Faruk_Vtec
17-12-2013, 01:16
Sanmıyorum hile kullandığını. Benim içinde herkes aynısını düşünüyor :(
benm hala şuphelerım var.. :D
cfg vardır muhtemelen.. sxe hileye izin vermez çünkü bildiğim kadarıyla.
ProdriveSTI
17-12-2013, 01:27
hadi herkes oyuna :D
cogu zaman admınler olmuyor 10 kez ard arda duvardan kenardan heryerde aimle onla bunla tek atan arkadaşlar var admın yokmu arkadaş ss alsın diyoruz kmseden ses yok özellikle egemen nıcklı kımse ona sesleniyorum onuun yüzünden birçok kişi oyuna girmicek bu adam bezdırdı herkezı
burak a bende katılıyorum ben bu oyunu 15 senedır oynuyorum oyle hs atılmaz atılamaz yanı yakından anlarım uzaktan oyle bı hs gelıyor kı akıllara zarar yanı bende oyle hs yıyecek gıbı put gıbı duran bı adam degılım.Daha sonra ızledım bu adamı adam yere tarıyor headshot oluyor anlamıs degılım
Burdan o arkadaşa seslenıyorum gelsın maç atalım yanı madem oyle burda kımlerın ıyı oynadıgını bılıyoruz Serkanyazgann da Mr.K burakdemırcı farukvtec bu nıcklı arkaslarda ıyı serkan benı vuruyor ben nıye ona demıyorum sende aım var dıye cunku bellı adamın bılege sahıp oldugu .... Admınler bu konu ıle ılgılensınler
arada bilekten aim çok güzel denk geliyor ama her zaman olmuyor yani şekil a ben ortalama oyuncunun ne olduğu belli oluyor yine :D
SerkanYazgan.
17-12-2013, 01:45
Bu oyunun altın kuralı karşındaki tarıyosa bekleyip tek atıcaksın :D Genelde öyle yapıyorum beni gören bi heyecanlanıyor :)
ProdriveSTI
17-12-2013, 03:18
Maçı yarıda bırakıp gidenlere selamlarımı iletiyorum. :D
emrah-58
17-12-2013, 03:19
sinirden çıktılar :D
low&slow
17-12-2013, 03:20
yav 6 kişi olan takım bi baktım 1 kişi kalmış :D
akucukdogan
17-12-2013, 03:25
Maçı yarıda bırakıp gidenlere selamlarımı iletiyorum. :D
Ben çıkıcam demiştim :D Saatin farkında değilim. 4.30 olmuş sabah erken işim var kusura bakmayın beyler.
Bence Egemen'in hakkını yediniz beyler, Burakta başta çok iyi değildi ama sonradan adam king çıktı misal ki bugün ice da oynarken keleşle sıkıp hs atması gibi şeyler olabiliyor onun da :)
nolmuş yahu gene :D herkesle vs atarım sıkıntı yok bu arada :hehe: :D ama ses kasmakta üstüme tanımam s3kulaklığı ile :hehe:
oyunda aim olan belki vardır ya da skin kullanan vs ama wall açan olduğunu şahsen düşünmüyorum :)
ne zamanki daha öncelere göre xxxx nickli kişinin vurmaları değişmiş(ses kasmaktan bahsetmiyorum) eski oranı 10'da 5'ten %50 ise.Bu 1-2ay içinde istikrar hiç bozulmadıysa,birgün gelipte her attığı hs giderse ben ona bilek demem kimse kusura bakmasın:D Cs ilk çıktığı günden beri oynuyorum,en azından kendimi biliyorum mesela fazla kasarsam adam vuramam:D normal sakin oynayıp azbiraz ses kasarsam iyi oynarım,göreve odaklandıysam herşeyi yaparım(ninja,ses kasma,son sn olayları,fail durumları:D)
eqemende bişey olduğunu dusunmuyorum şahsen bu arada:D bazen anlamsızca vuruyo ama bence oda farkında deil:D yani bence böyle
ee nabıyonuzla özlediniz mi beni giriyim mi yarın oyuna :D iyisabahlar : )
ProdriveSTI
17-12-2013, 04:20
Sen nerelerdesin gurban olduğum.
Ya insanın bazen çok iyi oynayacağı tutuyor.. Ben genelde orta halli oynarım ama onurda bilir bazen çok fena arka arkaya hs'ler atarım :)
Genelde diğer serverlarda 10 dk sonra banlanıyorum sürekli.. Aim wall falan var diye.. Halbuki cfg bile kullanmıyorum :)
Cem'in HS lerinin en büyük kurbanlarından biriyim :D
La olm adamlar adminlik verdi diye niye girmiyorsun servera Cem :)
Onur gel sende özledik tabi :)
Burak çok fena takım arkadaşının önüne sis atıyor ama ona bi dikkat yahu :)
Cem'in HS lerinin en büyük kurbanlarından biriyim :D
La olm adamlar adminlik verdi diye niye girmiyorsun servera Cem :)
Onur gel sende özledik tabi :)
Burak çok fena takım arkadaşının önüne sis atıyor ama ona bi dikkat yahu :)
Olm sis konusunda kaç kere mikrofondan leveeeent diye bağırdım sana :D :D
Akşam uyuyup kalmışım yeni uyandım ahaha varmı kimse serverda :D
ben atınca kafana çarpıyo genelde :D bi de uzuna çıkarken oluyodu kaç kere dediğin 3-4 tür :D
yoktur sanırım, ben de biraz uyucam şimdilik zaten :D
cerkez_kral
17-12-2013, 10:33
burak pampama katılıyorum :=)
Beyler bu akşama şöyle güzel bi maç yapalım.. Eşit olsun takımlar.. Çıkma falan olmadan harbi bi maç atalım :)
Beyler bu akşama şöyle güzel bi maç yapalım.. Eşit olsun takımlar.. Çıkma falan olmadan harbi bi maç atalım :)
bana uyar:)
Mouse bozuldu. Yenisini aldım alışamadım. Bakalım tamir edebilirsem akşama sana el vermem :D.
boşver çalışıyorsa sıkıntı yok :)
biz ne masa şartlarında laptoplarda oynuyoruz :D
Mouse bozuldu. Yenisini aldım alışamadım. Bakalım tamir edebilirsem akşama sana el vermem :D.
Auahuha çeyizimden pad'imle mouseumu çıkartma dermişim haha :D
Maksat eğlence olsun ya.. Levent'in dediği gibi.. Bizde süper ortamlarda oynamıyoruz.. Ben genelde bağdaş kurarak oynuyorum koltukta :D
Valla ben de laptopta oynuyorum. Kuzenime fırlattım laptopu ekranın nerdeyse yarısı beyazladı. laptop kuzenden sekip mouse un üstüne düştü, patates etti mouse u :D. Şimdi farkettim de ne değişik bi fantazi uygulamışım ben ya :/
Valla ben de laptopta oynuyorum. Kuzenime fırlattım laptopu ekranın nerdeyse yarısı beyazladı. laptop kuzenden sekip mouse un üstüne düştü, patates etti mouse u :D. Şimdi farkettim de ne değişik bi fantazi uygulamışım ben ya :/
Benimde tekme atıp ikiye ayırmışlığım var.. Eski kız arkadaşımla kavga ederken :D Olabiliyor böyle şeyler.
Hadi bende giriyorum oynayalım biraz :)
Faruk_Vtec
17-12-2013, 11:19
burak a bende katılıyorum ben bu oyunu 15 senedır oynuyorum oyle hs atılmaz atılamaz yanı yakından anlarım uzaktan oyle bı hs gelıyor kı akıllara zarar yanı bende oyle hs yıyecek gıbı put gıbı duran bı adam degılım.Daha sonra ızledım bu adamı adam yere tarıyor headshot oluyor anlamıs degılım
Burdan o arkadaşa seslenıyorum gelsın maç atalım yanı madem oyle burda kımlerın ıyı oynadıgını bılıyoruz Serkanyazgann da Mr.K burakdemırcı farukvtec bu nıcklı arkaslarda ıyı serkan benı vuruyor ben nıye ona demıyorum sende aım var dıye cunku bellı adamın bılege sahıp oldugu .... Admınler bu konu ıle ılgılensınler
aman hocam naptn sen :D benı katma bu adamların arasına, ben bazen ıyı bazen çok kotuyum :D afr ayarım bozuk benm.. :D
onura katılıorm, saklanıp beklıorm hs yıorm hadı 1 oldu kolum gorundu 2 oldu kıçım gorundu 3'uncude gorme ıhtımalı yk, sıfır aldğm sılahı hıç kullanmadan yere bırakıorm :D arabanın altını surtmuş gıbı canım sıkılıo :D 2-3 el ust ustte böyle olursa zatn butun tadım tuzum kaçıo afr fakıre duşuo.. :D
ama oyunun neşe kaynağı serkan yazgan :D oyuna gırdığını görünce yüzümde bı tebessüm oluşuo :D emınım o da benı görünce oyle oluodur(yoksa karşı takıma geçerdı :D) ahahha.. :D
Bu oyunun altın kuralı karşındaki tarıyosa bekleyip tek atıcaksın :D Genelde öyle yapıyorum beni gören bi heyecanlanıyor :)
bordo berelı :D knka oyunda t'ye gırdığın zmn kırmızı bantlı adam var ya sen onu al, uzaktan senı gorduğumuz zmn sılahı yere bırakıp kaçalım hahahah.. :D
eskiden sxe de wall açlmıodu şimdi onuda çzmşler heralde
Panel kimde varsa fy_snow3 ve fy_sand yüklesin güzel olur az kişi :)
SerkanYazgan.
17-12-2013, 11:58
aman hocam naptn sen :D benı katma bu adamların arasına, ben bazen ıyı bazen çok kotuyum :D afr ayarım bozuk benm.. :D
ama oyunun neşe kaynağı serkan yazgan :D oyuna gırdığını görünce yüzümde bı tebessüm oluşuo :D emınım o da benı görünce oyle oluodur(yoksa karşı takıma geçerdı :D) ahahha.. :D
bordo berelı :D knka oyunda t'ye gırdığın zmn kırmızı bantlı adam var ya sen onu al, uzaktan senı gorduğumuz zmn sılahı yere bırakıp kaçalım hahahah.. :D
haahahahahahha : ))) Valla bende seni görünce vtec açmış gibi oluyorum:D
akşam eve 12 gıbı gecerım o zaman maç atalım soyle kasmasına:)
Bırde admınlerden rıcam pek oyuna gırmıyolar bızı sureklı votemap yapmak zorunda bırakıyolar admın sayılarını arttıralım veya oyuna daha sık gırersenız sevınırım.Bazı arkadaslar var oyundan pek anlamıyor ama ona ragmen hep oyunda o arkadasları tebrık edıyorum.
B.cihangir
17-12-2013, 13:18
12 gibi olursa bende varım :D
Panel kimde varsa fy_snow3 ve fy_sand yüklesin güzel olur az kişi :)
yüklerim ben gece :D
Batw0han
17-12-2013, 14:33
Valla bu akşam girelim bakalım, jubile yapma vaktimiz gelmiş mi :)
Öyle ucmalı filan haritalar acacaksınız gireyelim hiç...
uçmalı denilen awp li, fırlatılıyorsun batu bilirsin o mapı, eğlenmelik map olarak açıyoruz pro map sıkınca :)
alihan_27
17-12-2013, 15:50
bu akşam varmı birşeyler? çok kişili atalım.
Batw0han
17-12-2013, 15:55
uçmalı denilen awp li, fırlatılıyorsun batu bilirsin o mapı, eğlenmelik map olarak açıyoruz pro map sıkınca :)
1.4 de bıraktım dıyorum :D
Çok pis soteye yatarım bak baştan söylüyorum :D
verin bi Sniper tamam :D
bilindik birşeyler açın birde harita çözmeye uğraşmayalım :D
Hadi girip oynayalım biraz.. :)
Akşama güzel bi maç atalım şöyle..
Bu arada fun mapleri genelde gece açıyoruz arkadaşlar.. Makara yapıyoruz falan.. :)
maskaran
17-12-2013, 17:21
oyundayız:heyoo:
EserBodrum
17-12-2013, 17:23
Kaç gündür kalabalık denk gelemiyorum server a bugün olsa güzel olur :D
Bu akşam kalabalık olur.. İlerleyen saatlerde de maç atıp günün stresini atıcaz :D
akucukdogan
17-12-2013, 17:55
Akşama maça girerim bu sefer çıkmam söz :D jemle biz aynı takımda olalım
1.4 de bıraktım dıyorum :D
Çok pis soteye yatarım bak baştan söylüyorum :D
verin bi Sniper tamam :D
bilindik birşeyler açın birde harita çözmeye uğraşmayalım :D
sniperi hak etmeyene vermiyolar :D dust2, delta-assault, inferno oynuyoruz genelde pro map olarak zaten, bilmeyen yoktur heralde :)
Kaç gündür kalabalık denk gelemiyorum server a bugün olsa güzel olur :D
dün akşam da 10-11 gibi baya kalabalıktık aslında da sonra millet döküldü..
Akşama maça girerim bu sefer çıkmam söz :D jemle biz aynı takımda olalım ��
Tamam ama bu akşam ben taktik falan vermem :D Başkası versin :D
SerkanYazgan.
17-12-2013, 18:13
yok mu girecek ?
Tamam ama bu akşam ben taktik falan vermem :D Başkası versin :D
mic çalışsa ben veririm de, çalışmıyo :D içgüdülerim kuvvetli ya ***** :D
yok mu girecek ?
daha erken yahu kafamız şişiyor sonra bi de yemek vakti ben daha yemedim mesela :D
SerkanYazgan.
17-12-2013, 19:07
bende hatunun yanına gidim geliyim, ping çok sw kasıyor belki düzelir gelene kadaR :)
gece 12bucuk gibi işten gelmiş olurum varmı kasmak isteyen o saatte :D
Batw0han
17-12-2013, 19:19
Ben oyunu kurdum fakat bende FATAL EROR hatası verıyor
15 MB lı bırsey yazıyor bılen varmı arkadaslar ?
nakayama
17-12-2013, 19:20
Ben oyunu kurdum fakat bende FATAL EROR hatası verıyor
15 MB lı bırsey yazıyor bılen varmı arkadaslar ?
oyunun simgesine sağ tıkla özelliklere gel uyumluluğu windows xp yap düzelir
cagri-35
17-12-2013, 19:28
yokmu gıren
Batw0han
17-12-2013, 19:38
Ben sxe yı acınca oyuna gırdıkten sonra oyunu kapatıyor ??
Sunu bırı adam gıbı analtabılırmı arkadaslar ??
Unutmusuz ya :D
Bi 10 dk içinde giriyorum.
Batw0han
17-12-2013, 20:31
bırı bı bılgı verecekmı arkadaslar ??
gelin haydi 7-8 kişi birbirimizi vuruyoruz 1 saattir :D
Burak E.
17-12-2013, 20:56
geliyorum hemen :D
Faruk_Vtec
17-12-2013, 21:01
gececı tayfa çıtırdan toplansın.. :D
dust 2, delta-assault kasalım.. :D
ProdriveSTI
17-12-2013, 21:30
Oyun ve ortam çok güzel beyler giren varsa girsin.Ben dükkandan dolayı çıktım rahat oynayamıyorum.
nakayama
17-12-2013, 22:27
Maç yapıyoruz gelen varsa 20 kişiyiz
asdfafds mac mi adalet dagitmaya geliyorum birazdan idda bitsin :D
low&slow
17-12-2013, 23:02
12 kişi fun_allinone dönüyoruz beyler
İndiriyorum şuan 1 gibi kalan olursa çatışabiliriz :D
.........................
low&slow
17-12-2013, 23:56
11 kişi d2 gelin beyler
akucukdogan
17-12-2013, 23:59
Giriyorum birazdan :) Maç için yer açın.
maç yokta 10 kişi falan kaldı şuan ben de yatıcam uykusuzum acayip
akucukdogan
18-12-2013, 00:02
Giricez şimdi. Bizim coşkunlada anca gelebildik eve :D
low&slow
18-12-2013, 00:53
de_dust2 döndük beyler
low&slow
18-12-2013, 01:00
delta_Assault !! :)
akucukdogan
18-12-2013, 01:21
fun açılırsa yazın :D
gece gece guzel oldu sagolunn
çok paslanmışım ben ya yıllar oldu oynamayalı :D
Faruk_Vtec
18-12-2013, 02:36
çok paslanmışım ben ya yıllar oldu oynamayalı :D
oyna oyna.. :D
Batw0han
18-12-2013, 15:30
Valla dün akşam uzun yıllar sonra tekrar bi deniyim dedim :)
Ben yaşlanmışım Jubile vakti gelmiş ya :D
Şu oyunda yıllardan beridir beni delirten tek şey şudur..
Rush atarken bi yere girdiğim an arkamdan gelen bir ''Fire in the hole'' sesiyle beraber ekranımın bembeyaz olması.. Dün akşam oynarken yedik yine bi tane flashbomb. Sinirden mouse'u masaya vurdum kültablası yere düştü :)
Fun maplerde bazen ciddi anlamda çok gülüyorum ama.. Makaranın dibine vuruyoruz.. :) Varsa girecek oynayalım yemek saatine kadar :)
Valla dün akşam uzun yıllar sonra tekrar bi deniyim dedim :)
Ben yaşlanmışım Jubile vakti gelmiş ya :D
yok yok iyiydin :)
Rush atarken bi yere girdiğim an arkamdan gelen bir ''Fire in the hole'' sesiyle beraber ekranımın bembeyaz olması.. Dün akşam oynarken yedik yine bi tane flashbomb. Sinirden mouse'u masaya vurdum kültablası yere düştü :)
Fun maplerde bazen ciddi anlamda çok gülüyorum ama.. Makaranın dibine vuruyoruz.. :) Varsa girecek oynayalım yemek saatine kadar :)
1 defa yanlışlıkla elimden kaçtı bi daha da atmadım ztn senle giderken cem :D
ama olmadık yerde, özellikle uzuna rusha çıkarken arkadakinin gelip sisi atıp ölmem anında acayip kızıyorum ben de o yüzden atmıyorum orada ztn artık farkındaysan :D
Bak bak nasılda biliyo kendini :D
Painkiller
18-12-2013, 16:48
Oyundayım ama kimse yok gelcek olan varsa çıkmayayım
ProdriveSTI
18-12-2013, 18:42
Hadi beyler dust2 maç için hazırlanın.Hazır dükkan sakinken kopayım azcık. :D
x1
Go go go.
Geliyorum 2 dk sonra serverdayım :)
SerkanYazgan.
18-12-2013, 18:48
bende giriyorum :)
techturkeyi buluyorum fakat oyuna giremiyorum join game e tıklıyorum almıyor beni :(
Konsol'u açıp önce
password tt
connect 95.173.174.51
yazıp enter'a basıp girmeye dene birde.
Oyundayım bende hadi gelin :D
Cem abi oyle kızma hemen fb ıse yarıyo sımdı :D :D
ProdriveSTI
18-12-2013, 19:45
hadi gelsin bikaç kişi daha maç atacaz.
halilayhan
18-12-2013, 19:56
maç varsa geliyorum hemen
Faruk_Vtec
18-12-2013, 21:48
gececı tayfa bı dust2 mı yapsak..? :)
akucukdogan
18-12-2013, 21:53
Ben şimdi geliyorum :)
cagri-35
18-12-2013, 22:08
varmı oyunda oolan
emrekuzdere
18-12-2013, 22:09
girelim bakalım :)
doncarlo
18-12-2013, 22:15
sxe çalışır olmasına rağmen sxe bahanesiyle oyundan atılıyorum sebebi nedir bilen varmı ?
cagri-35
18-12-2013, 22:22
güncellemeyı dene
map sarmadı pro map acarsanız cagırın
low&slow
19-12-2013, 00:39
8 kişi assault :)
sxe çalışır olmasına rağmen sxe bahanesiyle oyundan atılıyorum sebebi nedir bilen varmı ?
sxe yi tekrar yönetici olarak çalıştır ve güncelle
ProdriveSTI
19-12-2013, 02:14
yok mu kimseler ?
yok mu kimseler ?
geliyim mayk işin yoksa
ProdriveSTI
19-12-2013, 03:15
yataga girdim ya. :D
yataga girdim ya. :D
kısmet yarına :D
en baştaki linkten oyunu yükledim de pc yi her açtığımda otomatik olarak chrome dan oyun yöneticisini açıyor, bunu kapatmanın bir yolu var mı?
benim de açıyor, bir de sxe yi açınca internet explorer dan erotik site reklamı açıyor ben esas ona kıl oluyorum :D
varsa ikisinin birden yöntemi, makbule geçer :)
Aynı sorun bendede var :)
cagri-35
19-12-2013, 20:48
Bu aksama varmı bisiler
haydi gelin beyler d2 yaptık delta yaptık şimdilik biraz eğlenicez :D
Faruk_Vtec
19-12-2013, 21:01
ben o hatunu gormeden oyuna gıremıorm yaa, çok tatlı bakıo ahhahaha :D şaka bı yana onun çozumu var mı..?
akucukdogan
19-12-2013, 21:09
benim de açıyor, bir de sxe yi açınca internet explorer dan erotik site reklamı açıyor ben esas ona kıl oluyorum :D
varsa ikisinin birden yöntemi, makbule geçer :)
en baştaki linkten oyunu yükledim de pc yi her açtığımda otomatik olarak chrome dan oyun yöneticisini açıyor, bunu kapatmanın bir yolu var mı?
Beyler msconfig'i çalıştırıp başlangıç yazan kısımdaki Oyun yöneticisiyle yada işte açılan şeyle ilgili ne varsa kutucuktaki tiki kaldırın açılmaz tekrar. :icon_tup:
aynen konuya yazdıktan sonra aklıma geldim yaptım sağol Alican yine de.. Birazdan gelirim oyuna :)
Faruk_Vtec
19-12-2013, 21:33
gececı tayfa hadı pro kasalım bıraz.. :)
akucukdogan
19-12-2013, 21:38
Gelelim o halde oynayalım biraz :) Pro olmasakta :D
Batw0han
19-12-2013, 22:25
kac kısı var ?
nakayama
19-12-2013, 22:40
20 kişi inferno donuyoreuz
Emre Akçay
19-12-2013, 22:48
Bu akşam bayağı kalabalıktık. Çıkmak zorunda kaldım ben. :)
kimse yokmu oyunda benmi bulamıyorum serverı
gelıyorm var mı oyuında kımse
ben varım ama bulamıyorum serverı acil yardım please :(
konsolu aç
password tt
connect 95.173.174.51
sırayla yaz bu şekilde gir :D
6-7 kişi varız şuan artabiliriz
niye kimse bunu daha önce söylemedi ya okadar çile çekiyorum girip yarım saat boyunca arıyorum techturkey nerde diye :D
SerkanYazgan.
20-12-2013, 00:43
niye kimse bunu daha önce söylemedi ya okadar çile çekiyorum girip yarım saat boyunca arıyorum techturkey nerde diye :D
Çok söylendi de sen kaçırmışsın orayı : )
HondatugraL
20-12-2013, 01:48
artalım o halde :D
Batw0han
20-12-2013, 12:05
Oyunda bir işe yaramıyoruz diye :) rehineleri emanet ediyorlar bana :) yok arkadaş ben pistlere geri dönerim bizden geçmiş :)
Oyunda bir işe yaramıyoruz diye :) rehineleri emanet ediyorlar bana :) yok arkadaş ben pistlere geri dönerim bizden geçmiş :)
Aa rehineleri korumak en kutsal görev :D
Beyler dün akşam için kusura bakmayın ya mikrofondan baya bi konuştum auhuahuah :D İşte bunlar hep alkol..
hadı oyuna gırelım ben gırıyorum
Batw0han
20-12-2013, 12:14
Beyler dün akşam için kusura bakmayın ya mikrofondan baya bi konuştum auhuahuah :D İşte bunlar hep alkol..
28 yaşında adamım ben, benden refleks beklemeyin arkadaş , 2 flash yiyince zaten dünyam ben beyaz oluyor :D sonra bakıyorum ekranda JEM89 yazıo izle babam izle
nakayama
20-12-2013, 12:18
Bu akşam konser vermeni bekliyoruz :D :mad2:
SerkanYazgan.
20-12-2013, 12:21
İstek parçanız varmı deyip duruyodu en son :D İsteyince de söylemiyordu, bizde kullanıyoruz bu zıkkımı nedense hiç böyle kafa yaşamadık cemcim :D
akucukdogan
20-12-2013, 12:22
Cem hep sınırlarda yaşıyor yüklenmeyin :D
28 yaşında adamım ben, benden refleks beklemeyin arkadaş , 2 flash yiyince zaten dünyam ben beyaz oluyor :D sonra bakıyorum ekranda JEM89 yazıo izle babam izle
Gel müdür benim takımda oyna :D Çok eğlenceli oluyor :D
Bu akşam arkadaşın doğum günü var.. Erken kaçmaya çalışıcam gelirim :D
İstek parçanız varmı deyip duruyodu en son :D İsteyince de söylemiyordu, bizde kullanıyoruz bu zıkkımı nedense hiç böyle kafa yaşamadık cemcim :D
Aç karnına 5 tane tuborg içiyosun. Canın sıkkınsa bu kafaya ulaşıyorsun :)
Cem hep sınırlarda yaşıyor yüklenmeyin :D
İşte beni anlayan birisi :D
Purmol35
20-12-2013, 12:45
şuan sv da kimse yok sanırm .
SerkanYazgan.
20-12-2013, 13:04
Girecek varsa girerim, sw nin pw si yine kalkmış.
Purmol35
20-12-2013, 13:54
oynayacak arkadaş varsa girelim oyuna .
Girerim bende girin hadi :)
B.cihangir
20-12-2013, 14:17
cem'in yaşadığı kafanın yarısını yaşamak için milyarlar harcayanlar var :D
dün genelde bana patladın batu valla onu biliyorum ben :D
şaka bi yana stres atıp keyif alma amaçlı oynuyoruz hepimiz, boşver gir oyuna :)
şuan sezon kapalı sezon açılınca girmeyiz :D
EfeTorunu
20-12-2013, 17:29
arkdaslar bn bi şu cs1.6 indiremedm bana oyunyöneticisi hariç başka bi site linlk verirsenz sevnrm :(
Masterpiece
20-12-2013, 17:31
Bende gelirim biraz sonra yarın haftasonu bi aksilik olmazsa gece dağılana kadar ordayım
SerkanYazgan.
20-12-2013, 17:49
Giriyorum kimse yok? Hadi girecekler toplansın beraber girelim :)
SerkanYazgan.
20-12-2013, 17:51
arkdaslar bn bi şu cs1.6 indiremedm bana oyunyöneticisi hariç başka bi site linlk verirsenz sevnrm :(
ilk sayfada linke tıklandığında direk dosya iniyor bir sorun yok. Yaşadığın sorunu söylersen yardımcı olabiliriz. Senoyna.com dan da indirebilirsin.
ben de 1 saate gelirim yemek falan yiyim de..
Masterpiece
20-12-2013, 18:01
Oyundayım..
SerkanYazgan.
20-12-2013, 18:20
Hemen kaçtınız :) Selami kusura bakmasın hep tek attım :/
Hemen kaçtınız :) Selami kusura bakmasın hep tek attım :/
epeydir oynamıyorum paslanmışım heralde :D bide oyun içinde cevap yazamadm sana mesaj göndermeyi bilmiodm ;)
ProdriveSTI
20-12-2013, 19:33
hadi gelin..
Biz damat levo.:heyoo:
emrekuzdere
20-12-2013, 19:33
Birazdan geliyorum
şimdilik çıktım da birazdan tekrar girerim ben de..
Faruk_Vtec
20-12-2013, 21:29
bır akşam klasığı yapsak mı? :) dust2.. :D
nakayama
20-12-2013, 21:53
6 kişiyiz gelin hadi beyler
10 kişiyiz beyler @ snow3,
gelen olursa dust2 döneriz :)
Batw0han
20-12-2013, 22:51
Geleyım mı karar verın bak :D rehıne fılan tutmam ha :D
alihan_27
20-12-2013, 23:04
hadiyin beyler. gogogogoggogogogogogog........:)
Batw0han
20-12-2013, 23:11
Gellen kur sende barı senı vurayım :D
murat meşgul heralde birisi gelip bizi 15 kişilik pooldan çıkarabilirmi?
görkem gel de inferno aç la, alttan alttan okuma
SerkanYazgan.
20-12-2013, 23:31
Geliyorum : )
SerkanYazgan.
21-12-2013, 01:00
epeydir oynamıyorum paslanmışım heralde :D bide oyun içinde cevap yazamadm sana mesaj göndermeyi bilmiodm ;)
y ye bas ondan sonra yaz :)
akucukdogan
21-12-2013, 01:23
Bugün erkenden kaçtınız :(
SerkanYazgan.
21-12-2013, 01:28
Bugün erkenden kaçtınız :(
hatunla konuşuyorum gelcem birazdan, kimse kalmadı mı? :)
emrah-58
21-12-2013, 01:30
sw'deyim gelen gelsin ;)
Erken değil de sıkıldım ben ya çat çat çat , tam açıldım d1 den çıktık zaten :D
HondatugraL
21-12-2013, 01:57
tam ben geliyom siz çıkıyonuz la bu nasıl iş :D
Varmı devam eden 1-2 el atalım :D
HondatugraL
21-12-2013, 01:59
gir hadi gelim :D
teke tek olcaksa gelmiyorum ben kafadan vuruyorsunuz sonra :D
akucukdogan
21-12-2013, 02:04
Demin 3 kişiydik çıktılar
HondatugraL
21-12-2013, 02:04
gel hadı gel kasmıcam minik sılah alırım :D
HondatugraL
21-12-2013, 03:01
pingle oynamaya okadar alısmısımkı pıng azalınca vuramıyorum :p ashudıjfklsda
SerkanYazgan.
21-12-2013, 03:02
İyi oynadık, pc reset attı tıkanıp :D
EfeTorunu
21-12-2013, 08:58
ilk sayfada linke tıklandığında direk dosya iniyor bir sorun yok. Yaşadığın sorunu söylersen yardımcı olabiliriz. Senoyna.com dan da indirebilirsin.
indrmeyi durdryor virüs olark göryor pc ama virüs programı kapalı hala çözemedim :(
EfeTorunu
21-12-2013, 09:56
sonun da yükledim arkdaslar tşkler
oyun boş ama girecek olan olrsa pm atsın
cerkez_kral
21-12-2013, 14:24
oyundayız gelen varsa
Purmol35
21-12-2013, 15:06
geldim çıkmışsınız :)
B.cihangir
21-12-2013, 17:51
gece şöyle sağlam bir maç atalım
9 gibi gelirim ben de beyler
EfeTorunu
21-12-2013, 18:22
bir gün saat belirleyelim maç yapalım bi ara arkdaslar
Hemen her akşam yapıyoruz zaten, bi dün akşam yapmadık sanırım..