Orijinalini görmek için tıklayınız : TechTurkey CS 1.6 Pro Server
HondatugraL
02-03-2015, 21:28
tayyarı gordum neşem yerıne gırdı oyuna gırıom gelen gelsın :D
mert_can 41
02-03-2015, 22:49
15 kişiyiz haydi kadro çok iyi
meLaNchoLic
02-03-2015, 22:57
elimde toparlamam gereken bi laptop var bakim yetişirsem gelirim :) mertcana botlarımı atıcam bugün :D
http://www.haberler.com/haber-resimleri/166/belediye-150-cocugu-sunnet-ettiriyor-4904166_4519_o.jpg
AHAHAHHAHHAHA anlayan anladi :D:D:D
Absyrtos
03-03-2015, 01:14
Bugün güzeldi ama eski kalabalık yoktu :D
2. Maçlar her zaman daha keyifli oluyor. ilkinde çoğunun amacı frag kasmak.
ugurkaban
03-03-2015, 01:27
2. Maçlar her zaman daha keyifli oluyor. ilkinde çoğunun amacı frag kasmak.
Genelde ilk maçta kaybeden taraf tabiri caizse ağlıyor, maç sırasında çıkıyor, maç bitmeden pes ediyor. Kaybeden taraf karşındakini dev olarak görmeyip, biraz daha iyi oynayayım da şu eli alalım dese eminim çok daha eğlenceli geçer maçlar.
Kardeşim oyuna giren 32 kişininde keyif almasını istemek gerekiyor. Benim karakterim adaletli durumlardan yana olduğu için sesimi çıkarıyorum huyum bu. Taba basınca "ulan güçlü olduk gibi eşitlesek mi?" demek gerekiyor. Amannn ezelim frag kasarız kafasında olmak yanlış. Ben her maç başlangıcında bu yüzden soruyorum takımlar okey mi sıkıntısı olan var mı ? diye. Bizim tayfanın amacı 1-2 saat makara yapmak ki yapıyoruz da. Turnuvada maç atmıyoruz en nihayetinde.
Absyrtos
03-03-2015, 01:41
Kardeşim oyuna giren 32 kişininde keyif almasını istemek gerekiyor. Benim karakterim adaletli durumlardan yana olduğu için sesimi çıkarıyorum huyum bu. Taba basınca "ulan güçlü olduk gibi eşitlesek mi?" demek gerekiyor. Amannn ezelim frag kasarız kafasında olmak yanlış. Ben her maç başlangıcında bu yüzden soruyorum takımlar okey mi sıkıntısı olan var mı ? diye. Bizim tayfanın amacı 1-2 saat makara yapmak ki yapıyoruz da. Turnuvada maç atmıyoruz en nihayetinde.
Haklısın ikinci maç acayip sarmıştı
bıde takımları esıtleyelım lafından sonra yok sız sectınız gbı cumleler anlamsız.
Sonucta ıyı oynayanları bır takımı toplayıp zevk almaktansa ,esıt sekılde takımlara dagıtmak daha mantıklı.
kusura bakmayın ilk maçta çıktım fps öldü net can çekişiyodu o yüzden
ugurkaban
03-03-2015, 02:29
E tamam da girin adam alın o zaman, adam alışmaya gelince kimse bi adım öne çıkmıyor. Kimin kim olduğunu bilmeyen kim varsa o giriyo kimse de buna sesini çıkarmıyor. Adam alışacak adam bulmak bile 5dk sürer mi ya.. Takımlar adaletsiz mi oldu? O zaman bi daha ki maç girersin ben adam alıcam dersin olur biter. Hiç bi adam alan adam ben bu 15 adamı alıyorum geri kalan senin demiyor.
Ayrıca bugün ilk 3 el gayet ct el vermedi, ona rağmen sen dahil bi iki kişi daha t zevk alıyo musun tarzında t'nin güçlü olduğunu söyleyenler vardı. Bu kafayla oynayan adam ne adam vurabilir ne de oyundan zevk alabilir.
HondatugraL
03-03-2015, 02:37
bıde takımları esıtleyelım lafından sonra yok sız sectınız gbı cumleler anlamsız.
Sonucta ıyı oynayanları bır takımı toplayıp zevk almaktansa ,esıt sekılde takımlara dagıtmak daha mantıklı.
boşver usta önümüzdeki maçlara bakalım :D
mert_can 41
03-03-2015, 03:00
Genelde ilk maçta kaybeden taraf tabiri caizse ağlıyor, maç sırasında çıkıyor, maç bitmeden pes ediyor. Kaybeden taraf karşındakini dev olarak görmeyip, biraz daha iyi oynayayım da şu eli alalım dese eminim çok daha eğlenceli geçer maçlar.
En az 10 el almak gerekiyo yenmek için sizin takım gerçekten efsaneydi her zaman fragda başı çekenler bir takıma toplandı ki ct üstünlüğü olan bir mapta da o kadroyla size karşı koyamazdık zevk alınmazdı ki bizde vakti boşa harcamayalım diye map değiştik ikinci map ta takımlar eşiti ve keyifli iki tarafında zevk alıcağı oyun lar ortaya çıktı biz daha başta dedik güçlü oluyo diye takımlar iyi oynıyan bir kaç kişiyide biz almayalım diyip karşı takımada bırakılabilirdi :)
sen yunuscan melih serkan tunahan berkan
görkem musti mertcan ben
kafadaki adamları söylüyorum, sence ne kadar adaletli bir karşılaştırma olur veya oldu?
HondatugraL
03-03-2015, 07:08
görkem musti mertcan ben
kafadaki adamları söylüyorum, sence ne kadar adaletli bir karşılaştırma olur veya oldu?
Levo haklı. Bana farketmez 15 e tek de oynarım işin gırgırına döktükten sora umrumda olmaz. Cbble da açıkcası basan eden biri değilimdir ne tt verdim ne yer söyledim her el gittim b tunelden daldım ölme pahasına adam vurdum. Eşitmiydi takımlar değildi ilk eldende söyledim zaten boşa kasmayın yenemeyız dedım öylede oldu zaten. Dediğim gibi benim için sorun yok ama adamlar gördüğünüz gibi zevksiz bir maç olduğu için 2. maça kalmadan kaçtı. Ben kalabalık şekilde hiç değilse 2 maç atalım dıye hesaplarken ilk maçtan adamların hevesı kaçtı zaten.
-
Lan şu fpsyi 17-20 bandından bi tırmandırabilsem :D #packed bell alma aldırtma. İ7 işlemci var sözde pembe samsung intel atomla aynı
levent nolmus lan bana :D
buarada bu yazılan muhabbetleri aylarca kaç kere yazdım kimse s.klemedi. aynılarını sizde bana dediniz zamanında aglıyor ediyor diyip durdunuz oyun sırasında. adamları aldıktan sonra kabaca bakılınsa dert tasa kalmaz basit 1-2 adam yeri degismeyle enfes takımlar cıkar ama kimse he demeyi sectiniz banane dedikten sonra bir *** olmaz acıkcası
cbble T nin 2-3 den fazla el aldıgı takımda sıkıntı vardır ayarsız olmuştur :D
HondatugraL
03-03-2015, 08:04
Lan şu fpsyi 17-20 bandından bi tırmandırabilsem :D #packed bell alma aldırtma. İ7 işlemci var sözde pembe samsung intel atomla aynı
Oyunda işlemcinin çok önemi yok ekran kartın dandik :D
görkem musti mertcan ben
Şurda Berkan dedi film koptu bende :D
Ozgu_Akcan
03-03-2015, 10:10
bızde dun aksam cbble da frag kasan 3 adam vardı serkan ben :) otekı kımdı hatırlamıyorum onun harıcınde herkezın fragı normal gorunuyodu bızde ? hayırdır arkadasım sız neyın pesındesınız yenıldınız dıye aglamayın :D :P sankı bılerek gectık takımlara alısan adamlara soyleyın
ulan bı mıcrofon bulım ben alısıcam her aksam :D
mert_can 41
03-03-2015, 10:22
Oyuna melancolic geldi ona sevinen oldu düşünün okadar çaresiz dik :hehe::hehe: t ken 3 el aradım bıçağı takim fiye taba bir bastım çıkmış oyundan :( :D
bızde dun aksam cbble da frag kasan 3 adam vardı serkan ben :) otekı kımdı hatırlamıyorum onun harıcınde herkezın fragı normal gorunuyodu bızde ? hayırdır arkadasım sız neyın pesındesınız yenıldınız dıye aglamayın :D :P sankı bılerek gectık takımlara alısan adamlara soyleyın
ulan bı mıcrofon bulım ben alısıcam her aksam :D
Eğer laptoptan oynuyorsan abi mikrofon dahili onlarda. Telefon kulaklığını tak gel :D
Takımlar benim için farketmez her türlü makaramı ve oyunumu oynarım.
Sadece cbble'de B basıyoruz herkes B bassın diyipte önden Abystros ile beni yollayıp arkada beklemesinler yeter :D
E tamam da girin adam alın o zaman, adam alışmaya gelince kimse bi adım öne çıkmıyor. Kimin kim olduğunu bilmeyen kim varsa o giriyo kimse de buna sesini çıkarmıyor. Adam alışacak adam bulmak bile 5dk sürer mi ya.. Takımlar adaletsiz mi oldu? O zaman bi daha ki maç girersin ben adam alıcam dersin olur biter. Hiç bi adam alan adam ben bu 15 adamı alıyorum geri kalan senin demiyor.
Ayrıca bugün ilk 3 el gayet ct el vermedi, ona rağmen sen dahil bi iki kişi daha t zevk alıyo musun tarzında t'nin güçlü olduğunu söyleyenler vardı. Bu kafayla oynayan adam ne adam vurabilir ne de oyundan zevk alabilir.
Ben bu yüzden ilk maçta adam almıyorum Uğur. Bir kere aldım istediğim adam karşıya geçti diye daha da almam. 2. Maçlarda alıyorum. İlk 3 el diyorsun da cbble ct mapı ilk el zaten armo çekmiyorsun ikinci el eko kaldın. Hala burda yok oynasanız yenerdiniz muhabbetleri yapmayın. Bu oyunda yeni değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz.
Prof adamlar ya(!) eşitsizliği görüp takım değiştirmiyorlar. Yersen..
Boost Up
03-03-2015, 10:52
berkan go yükle goo, koy .ötüne 1.6 nın:)
Boost Up
03-03-2015, 10:54
ayrıca aranızda x7 mouse unu satmak isteyen varsa talibim:) 4-5 farklı yere baktım 0 olarak yok- kafayı yicem:)
ayrıca aranızda x7 mouse unu satmak isteyen varsa talibim:) 4-5 farklı yere baktım 0 olarak yok- kafayı yicem:)
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a4-tech-x7-xl-750bh-lazer-gamer-mouse-151972257 Bu mu istediğin?
N11 ve gittigidiyor a baktım var bisürü kullanılmamış ürün:)
Model numarası benim x7 ile aynı ama 2 click demiş açıklamada ne alaka ?
Bende bulabilsem alıcam 10 senedir aynı mouse artk uzatmaları oynuyor.
Ozgu_Akcan
03-03-2015, 11:15
Eğer laptoptan oynuyorsan abi mikrofon dahili onlarda. Telefon kulaklığını tak gel :D
Takımlar benim için farketmez her türlü makaramı ve oyunumu oynarım.
Sadece cbble'de B basıyoruz herkes B bassın diyipte önden Abystros ile beni yollayıp arkada beklemesinler yeter :D
masa üstü kardeşim benımkı :D
aaa lutfen nerdeyse her el Fors Miken Hondacı (baykuş)'la karsı karsıya geldım B tarafında :D benımde hakkımı yemeyın yanı :D
Boost Up
03-03-2015, 11:17
evet bunu gördüm ama 2li yada3lü basma tuşu var mı acaba? o önemli tam net göremiyorm fotoğrafından:)
Ozgu_Akcan
03-03-2015, 11:19
Ben bu yüzden ilk maçta adam almıyorum Uğur. Bir kere aldım istediğim adam karşıya geçti diye daha da almam. 2. Maçlarda alıyorum. İlk 3 el diyorsun da cbble ct mapı ilk el zaten armo çekmiyorsun ikinci el eko kaldın. Hala burda yok oynasanız yenerdiniz muhabbetleri yapmayın. Bu oyunda yeni değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=W82YCBEeSkE
:) :) :) :) :) :) :)
evet bunu gördüm ama 2li yada3lü basma tuşu var mı acaba? o önemli tam net göremiyorm fotoğrafından:)
http://www.aliexpress.com/item/2013-X-710k-x7-wired-mouse-key-variable-speed-cf-gaming-mouse-free-shipping/1301307952.html
buysa eğer turuncu tuşlu free shipping buraya 3 tuşlu ne demek bilmiyorum da 3xfast olandan mı bahsediyosun acaba
x7 almayın katil olursunuz ben 1 senede, 3 tane kablosuz x7(birinin komple üstü soyuldu 2si temassızlıktan gitti) 1tanede kablosuz x7 bozdum. durdugu yerde bide ne düştü etti ne bişey oldu çıldırtır adamı. gidin baska mouse bakın sinir stres sahibi olmak istemiyorsanız
3 tane kablolu 1 tane kablosuz olcak
:D arda buarada gitti gidiyordaki ali exprese göre daha yeni çıkanı o linktekilerin hepsni kullandım tipleri değişik ama aynı boktanlıkta hepsi durdugu yerde bozuluyor :D
abi ne bozulması sen replika almış olmayasın :D . 2006 da almıştım Gold dan 34 lira vererek :)
aynısından bulabilsem yine alacağım. ergonomik yapısı tam elime göre 3 clickli vs.
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10606305_10152832535449755_786795393033139498_n.jp g?oh=e0472695a0985a68cef1b8052cea6aef&oe=5579C6E4
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10505389_10152832535459755_4859898925711366780_n.j pg?oh=c7b8e8bd39dcfcd15834e826ef06c789&oe=5583B57E
bu ürünün aynısından bulabilen varsa eğer talibim.
valla ta kendisi aynısıydı hatta seninkide hafiften soyulmuş. hepsi teknosa ve türevi yerlerden aldım
SerkanYazgan.
03-03-2015, 13:06
Bırak bu ayakları. Girip takımı kuran yok, slammed görkemle levoyu aldı yunuscanda benle melihi aldı. Gerisini siz tamamlasaydınız. Bi melihi istediniz, melihte zaten frag felan kasmadı öylesine oynadı. Sizdekiler; Gökay,musti, görkem, sen, levent, onurolla ve bi dünya adam vardı. TT yapmayıp laf yapıyorsunuz. Hergün 1 takım yenilir bu bizim takım olur ya da sizin takım olur. Ama maçı ciddiye almayıp ha bire basıp basıp durursanız gayet normal bu sonuç.
YunuscanVg
03-03-2015, 13:11
Ben dün kimsenin elinden zorla adam almadım sırayla aldık, ben zaten arkadaşlarımla aynı takımda olabilmek için adam seçmeye geçiyorum ama siz her akşam yok zaten yenildik,gg verelim,yeni mape geçelim diyip oyunun tadını kaçırıyosunuz
Boşkoy Serkan benim ne demek istediğim anlaşıldı. Sorun yenilmek mi sence. Hala nerden bakıyorsun olaya neyse...
Tunahan Dülek
03-03-2015, 13:17
e kardeş biz de yenildik o kadar böyle laflar etmedik anlamadım şu olayı gitti maç dışında bile yenilmeye başlayınca çıkan arkadaşlar var
Ben bicak kastim sadece gorkeme saplarim derken levente kaydik azcik ama pek hosnut oldu bu durumdan :D
GORKEM KESEMEZSIN DERDI KESTIKKKKK HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA NASIL CIRKEFE YATTI AMAAA
Ben bicak kastim sadece gorkeme saplarim derken levente kaydik azcik ama pek hosnut oldu bu durumdan :D
GORKEM KESEMEZSIN DERDI KESTIKKKKK HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA NASIL CIRKEFE YATTI AMAAA
Ne dediler elimde silah varken bicak atamazsin dediler. Ne dediler bicak atamazsin dediler. Ama bilemediler ki bir baykus olur bin dogar. Lanet olsun!
Tamam uzatmayon beyler ben girip takim alirim oyun la bu :)
e kardeş biz de yenildik o kadar böyle laflar etmedik anlamadım şu olayı gitti maç dışında bile yenilmeye başlayınca çıkan arkadaşlar var
kardeşim anlamak mı istemiyorsunuz nedir ? Sorun yenilmek değil. Kaldı ki takımı kötü olduğunda küfür edip quit atanları da gördük. Biz işin gırgırındayız zaten paso micden sohbet ediyoruz. Ben adaletsizliği gördüğüm için fikrimi belirttim.
Şurda Berkan dedi film koptu bende :D
Aklıma gelenleri yazdım mk.
o furyayı ilk başlatan yunuscan, qatrio, ugurkaban da o konuya hiç girmeyelim :) kapandı defter.
daha önce 50 defa yazdık çizdik, iki takımda da kafaya oynama potansiyeli yüksek adam sayısı eşit olacak diye. bundan sonra ben gerekeni yapıcam o konuda da..
ugurkaban
03-03-2015, 15:07
o furyayı ilk başlatan yunuscan, qatrio, ugurkaban da o konuya hiç girmeyelim :) kapandı defter.
daha önce 50 defa yazdık çizdik, iki takımda da kafaya oynama potansiyeli yüksek adam sayısı eşit olacak diye. bundan sonra ben gerekeni yapıcam o konuda da..
O furyadan önce de sonra da oyundan çıkanlar vardı levent. Hatta o furya dediğin şeyi büyük bi olay getirenlerden de milyon kere çıktı oyundan. Ben kazandığım maçların %70'ınde takımlar sonunda dağılmış eksik oluyor. Biz sadece bir kere çıktık diye boş yapma yani burada boşuna.
Öbür yazılanlara da şöyle cevap vereyim; ben bi takıma girdiğimde güçlü veya güçsüz diye bakmıyorum sadece oyuna odaklanıyorum. Sizin anlamadığınız şey sen karşındakini büyük görürsen karşındaki havaya sıksa kafana gelir. Sadece oyuna odaklanın, tt yapın, frag kasmayın, mapin gerektirdiği taktikleri uygulayın hatta girin youtube'a bu mapte neler yapılıyor izleyin pratik yapın. Kimse anasının karnından deagle ile doğmuyor.
Büyük veya küçük görme durumundan ziyade,
Kadrolara bakınca az çok ne olacağını kestiriyorsun zaten. Bu da takımın demotive olmasına en büyük etken, yani psikolojik açıdan baskı oluşuyor o durumda ister istemez. Ben maçta kolay kolay ct iken rush a çıkmam, çıktığım zaman ztn malubiyete kucak açmış oluyoruz genelde. İlk 3 eli çok güzel aldık ama siz silaha kavuştuğunuz an oyunun gerçek durumu ortaya çıktı. Güçlü olup T iken çok el alınca zevk alıyor olabilirsiniz, ben olsam ben de alırım yalan yok.
Serkan hiç konuşmasın, adam vuramayınca yok fps düştü vs. Badcat Melihcim de sağolsun spec geçiyordu karşı taraf güçlü oldu dengelenmedi takımlar diye.
Benim çokta s2me değil hani oyun, girip 1-2 saat durup çıkıyorum ortalama ama zevk alarak 2 saat harcamak var, zevk almadan 2 saat harcamak var.
Ki cbble da ct de 8 7 alıp T de maçı çeviren takımlar oluyordu ara zamanlar. Yine dün de dedim belli olmaz belki öyle olur diye ama olmayacağı belli olunca oylama yaparak map değiştik.
mert_can 41
03-03-2015, 15:41
Ben en başta ilk dörtlüyü gördüm biz spece ct geçelim dedim neyse konu kapansın bundan sonra aramızda bellirli kişiler belirleyelim sırayla onlar alışsın ilk başta gönülü ben olurum.
ugurkaban
03-03-2015, 15:50
Ben en başta ilk dörtlüyü gördüm biz spece ct geçelim dedim neyse konu kapansın bundan sonra aramızda bellirli kişiler belirleyelim sırayla onlar alışsın ilk başta gönülü ben olurum.
Mertcan bu aksam senle tunahan alsin kimse de laf soz yapmasin o halde artik.
Kardeşim sen iyisin oyuna odaklanırsın full konsantre oynarsın ama sw de 32 kişi var 5p5 maç yapmıyoruz. o 32 kişininde eğlenmesini istiyoruz biz. Sen hala 10 sene önceki muhabbetleri yazıyorsun buraya youtube dan taktik çalışın diye. O mevuları geçeli çok oldu. Adam işten gelmiş yemeğini yemiş bizle eğlenmek için 1-2 saatliğine oyuna giriyor. Neden vaktini öldürsün ki ? Neyse artık anlaşılmıştır daha da bu konuyu uzatmaya gerek yok herhalde.
E.Bozoglu
03-03-2015, 16:19
x7 almayın katil olursunuz ben 1 senede, 3 tane kablosuz x7(birinin komple üstü soyuldu 2si temassızlıktan gitti) 1tanede kablosuz x7 bozdum. durdugu yerde bide ne düştü etti ne bişey oldu çıldırtır adamı. gidin baska mouse bakın sinir stres sahibi olmak istemiyorsanız
Valla nankörlük yapamam yıllardır kullanıyorum taş gibi :D berkan sende bi problem var :D
http://sv102.piclect.com/37477f4b9/o/15/03/03/20150303171129.jpg (http://ressim.net/96137/20150303171129)
http://sv102.piclect.com/cf7a4e5ba/o/15/03/03/20150303171117.jpg (http://ressim.net/96136/20150303171117)
Berkan organlarını da x7 kullandıgın gibi kullanmıyorsun değil mi panpa :D
Bosa muhabbet yapiyosunuz. Adaletten kimse bahsetmesin burda zaten adam aliniyo. Alan kisiye tavsiye de mi veremiyosunuz ? Micten muhabbet yapmak yerine tt yapin adam tavsiyesi verin bence. Ben bu oyunu yıllardır oynuyorum he artik ununuttuk ettik bazi seyleri belki ama macada girgir olsun diye girmiyorum. Muhabbet olsun girgir yapalim diyen arkadaşlar varsa zaten mac yapilsinmi diye oylama yapiliyo hayir a oy verin. Kardesim diye ihat etmem hoslanmam bana edilmesinide istemem.
mouse icin konusan arkadaslar icinde razer ve ssteelseries urunlerini kulaniyorum kesinlikle tavsiye ederim fiyati ilk basta pahali gelebilir ama cok uzun omurlu urunler kaliteside tartışmaya acik değil
hacı dünkü konu başkaydı,
wc gittim geldiğimde, t yi sayıyorum
ugur, yunus, badcat melih, serkanyazgan
ct de
slimlord, ben, görkem vardı
sen olsan sen de itiraz ederdin o durumda :)
kardeşim şeklindeki ithamları ben de sevmem bu arada..
HondatugraL
03-03-2015, 20:17
Logitech m235 kullanıyorum yıllardır alıştım baya iyi, razer ın kablosuzlarının alıcıları ufak olsa razer alasım var üstüne tanımam ama sanırım gene logitech alıcam gibi :D
http://akakce.cubecdn.net/logitech/logitech-m235-910-002201-z.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/91YmmYMH40L._SL1500_.jpg
Bende senelerdir mx-518 kullanıyorum epey memnunum
ProdriveSTI
03-03-2015, 20:55
Can's özellikle sen. :hehe:
Cbble'da mahzenden ortaya awp ile bakarken lütfen yanımda ve önümde durma :D
logitech 30 tl olan hangisiyse ondan var bende de :D
hadi OYUNA beyler
ProdriveSTI
03-03-2015, 22:27
19 kişiyiz hadi gelin.
Ozgu_Akcan
04-03-2015, 00:17
GUZEL DAGITTILAR BIZI BU AKŞAM HERKEZIN MAUSESINE saglık beyler
ınf de eve bekledık gelen cok oturmadan gıttı:) burak ozellıkle
gorkem de reset yazmaktan bı hal oldu ofke ıle fatıhı kesecektı az kalsın
ınf de eve bekledık gelen cok oturmadan gıttı:) burak ozellıkle
gorkem de reset yazmaktan bı hal oldu ofke ıle fatıhı kesecektı az kalsın
O ev perili herhalde 1 kere vurdum seni
Beni kimse kesemez :D
Guzel maclardı d2-inf.
Beni kimse kesemez :D
Guzel maclardı d2-inf.
sen bu post u unutma fatih :) nefesimi ensende hissediceksin :D peşindeyim
infernoda kendime geldim :D
ProdriveSTI
04-03-2015, 02:56
Levent'e cbble'da gülmekten geberdim.:hehe:
Oyunda'ki sinirinden dolayımıdır nedir Burak birşey dedi,Levent'te bayağı bir kızdı.Bu da komiğime gitti nedense.:hehe: :hehe:
E.Bozoglu
04-03-2015, 04:15
5:15 Daha yeni çıktık :D
mert_can 41
04-03-2015, 04:25
anca şimdi çıktık son 4 lü muhabet süperdi görkemin çocukluğuna kadar inicektik kayboluruz diye inmedik :hehe::hehe:
maça doydum yemin ederim hatta cs ye doydum bu arada fatih allahını seversen beni kimse kesemez deme dust 2 de alt tünel vakasını hatırlatırım :D
Ozgu_Akcan
04-03-2015, 08:29
Levent'e cbble'da gülmekten geberdim.:hehe:
Oyunda'ki sinirinden dolayımıdır nedir Burak birşey dedi,Levent'te bayağı bir kızdı.Bu da komiğime gitti nedense.:hehe: :hehe:
olum mahsende bı küfür ettın bırıne senın bokuna olduk hepımız gülmekden konsantrasyon fılan bırakmadın bızde heheheheheheehe
bizde girsek oyuna bi sıkıntı olmaz degılmı yuklemeye caısıyorum
Kimse yokmu Yada ben mi giremedim anlamadım gitti ya bi yardımcı olun arkadaslar
Server listesini bulamıyorum bi türlü
HondatugraL
04-03-2015, 09:57
Bu saatte kimse olmaz abi ama sv ye girebildiysen sorun yok.
tab ın üzerindeki tuşla konsolu açıp
password jdm
connect 95.173.174.145
yazıp girebilirsiniz oyuna.
Bağlandım bağlanmasına sanırım forum üyesi olmayan atılacak felan yazıyo ama serverlistrsini nasıl bulacaz çözemedim
HondatugraL
04-03-2015, 10:19
Esc ye basınca karşına çıkan menüden Find Server e tıkla orda karşına çıkan pencerede büssürü server gelmesi lazım. Olmazsa oyunyönetici.com a gir kendı sitesinden ip leri copy paste yapıp ıstedıgın haritaya gir.
meLaNchoLic
04-03-2015, 11:17
lan 1 gece girmedim oyuna ne olaylar yaşamışsınız :D Tamam lan tamam bu akşam gireyimde bari kendinize gelin :D
Son 4 gün zaten genjler :D
Ben 3.30 da ciktim. Kacirmisim makarayı. Murat abinin olayını deşifre etmeyin ahauahahah herkes yerlere yattı gülmekten. xD
Son 4 gün zaten genjler :D
Ben 3.30 da ciktim. Kacirmisim makarayı. Murat abinin olayını deşifre etmeyin ahauahahah herkes yerlere yattı gülmekten. xD
Noldu la süre mo bitiyor :D
Kartal3urak
04-03-2015, 12:49
Daha yeni uyanabildim :D günaydın beyler gelin hadi 2 dönek :D
Daha yeni uyanabildim :D günaydın beyler gelin hadi 2 dönek :D
kımseyı bulaman bu saatte burak sen de mı kecıoren de oturuyorsun
mert_can 41
04-03-2015, 12:53
lan 1 gece girmedim oyuna ne olaylar yaşamışsınız :D Tamam lan tamam bu akşam gireyimde bari kendinize gelin :D
Senin yokluğunu aratmadılar canım merak etme ff yapıp durdular en son orta rus yaptık mahzende de murat abi teror sanımp bizi sıktı awp le :hehe::hehe: bu arada cbblede ct 15 oyunda en fazla üç el alırmı ya :D :D küfür olayına gülerken ölenlerdenim :D :D
Kartal3urak
04-03-2015, 12:59
Sorma.. Yeni Evlendik Kaynanaya Yakın Olsun diye Kör İtin Öldüğü Yere Taşındım..
Etlik'deyim
meLaNchoLic
04-03-2015, 13:42
Senin yokluğunu aratmadılar canım merak etme ff yapıp durdular en son orta rus yaptık mahzende de murat abi teror sanımp bizi sıktı awp le :hehe::hehe: bu arada cbblede ct 15 oyunda en fazla üç el alırmı ya :D :D küfür olayına gülerken ölenlerdenim :D :D
ben girmedim yerime ajan bıraktım seni vursun diye :D sahduashda :D o değilde aklıma ne geldi sizin e90 vardı sanırım içi taba rengimiydi onun? 40k ya satılan? :D
mert_can 41
04-03-2015, 13:51
ben girmedim yerime ajan bıraktım seni vursun diye :D sahduashda :D o değilde aklıma ne geldi sizin e90 vardı sanırım içi taba rengimiydi onun? 40k ya satılan? :D
Yok bej rengi bizim :D ne 40k sı lan hondamı bu
meLaNchoLic
04-03-2015, 13:55
Yok bej rengi bizim :D ne 40k sı lan hondamı bu
kocaelinden biriyle görüşüyoduda benim arkadaş.. 48 küsürden ilandaydı otobüsmü ne almışlar satıyolardı.. en son aciliyetten 40k ya vermişler.. 06 mı 07 modelmiydi neydi 320i
mert_can 41
04-03-2015, 13:58
kocaelinden biriyle görüşüyoduda benim arkadaş.. 48 küsürden ilandaydı otobüsmü ne almışlar satıyolardı.. en son aciliyetten 40k ya vermişler.. 06 mı 07 modelmiydi neydi 320i
Yok o bizim değil
lan hala takım kavgası yapıonuz :D yapsanıza benim yaptığım gibi en net olanı miss çiçek zerşögutşön :D
atıyorum ;
qatriyo badcat
berkan levent
erkancan eqemen
vs vs gibi adamları anca bu şekilde eşitlersiniz ve zevkli maç olur (Y)
adam adama 1 kişi yerleştirsin takımları(gene bıçak yapın avantajlı 1x takım olsun ama eşit adam adama dağıtın oldu bitti)
ProdriveSTI
04-03-2015, 14:14
olum mahsende bı küfür ettın bırıne senın bokuna olduk hepımız gülmekden konsantrasyon fılan bırakmadın bızde heheheheheheehe
Mahzenden ortaya bakıyorum ben kimseyi görmeden biri ateş etti canımın a.... koydu.Acayip sinirlendim o yüzden küfür ettim. :D
Ozgu_Akcan
04-03-2015, 14:18
karambole getırdıler bızı mertcannnnn
bı anda pattiz olduk mahsende :D
mert_can 41
04-03-2015, 14:19
Bu gün iyidi 3 el almamıza ragmen kimse bir şey demedi aksine daha çok güldük o yüzden teşekkür ederim tunahan da sağ olsun istersen o adamı verim falan dedi toprağım benim :D dust la inferno maçı çok iyidi ama :D
Ozgu_Akcan
04-03-2015, 14:20
o saatlere kalamıyorum ben sabah işe kalkamıyorum sonra bugun bıle 9 da kalktım (mesaı baslangıcı 9 )
mert_can 41
04-03-2015, 14:27
karambole getırdıler bızı mertcannnnn
bı anda pattiz olduk mahsende :D
gülmekten ölmek deimi gerçekmiş bunu anladım sabah ezanında çıktık oyundan abi iyiki kalmamışın :hehe:
http://www.dailymotion.com/video/x14gn3g_cem-yilmaz-ben-istemiyorum-ki-ailem-oyuna-dahil-olsun_fun
1,30 dan sonra murat abi :hehe::hehe::hehe:
Kartal3urak
04-03-2015, 15:18
"Bidaha Ben Seni Vurmam Olm" :D dsadasdasd
lan hala takım kavgası yapıonuz :D yapsanıza benim yaptığım gibi en net olanı miss çiçek zerşögutşön :D
atıyorum ;
qatriyo badcat
berkan levent
erkancan eqemen
vs vs gibi adamları anca bu şekilde eşitlersiniz ve zevkli maç olur (Y)
adam adama 1 kişi yerleştirsin takımları(gene bıçak yapın avantajlı 1x takım olsun ama eşit adam adama dağıtın oldu bitti)
Dün kadrolar denkti cbble da ama T nin TT ezdi :D
https://www.youtube.com/watch?v=trGugrh-NwY
Şu mapi yükleyinde ezio reyiz gibi daldan dala atlıyalım.
meLaNchoLic
04-03-2015, 19:29
https://www.youtube.com/watch?v=trGugrh-NwY
Şu mapi yükleyinde ezio reyiz gibi daldan dala atlıyalım.
havada avlarlar seni yavru kuş :D
Kartal3urak
04-03-2015, 19:31
Benim Dedemin Lakabı Malkoçoğluydu Açında Görün :D
havada avlarlar seni yavru kuş :D
Sen hariç herkes yapabilir seni aşar :D
HondatugraL
04-03-2015, 20:35
Benım diğer nikim Dr. OwL ayık olun. Baykuşlar gecelerı avlanır bu mapı açarsanız yazık olur sıze :D
Benım diğer nikim Dr. OwL ayık olun. Baykuşlar gecelerı avlanır bu mapı açarsanız yazık olur sıze :D
BaDCat'i mi çağıralım kendin mi çıkarsın?
meLaNchoLic
04-03-2015, 20:41
Sen hariç herkes yapabilir seni aşar :D
avlarım demedim zaten avlarlar dedim :D
benden bi uçan bi kaçan kurtuluyo zaten :ahaha:
HondatugraL
04-03-2015, 21:08
BaDCat'i mi çağıralım kendin mi çıkarsın?
Avcılığı benim yaptığım yerde o kimmiş ki ?
mert_can 41
04-03-2015, 22:50
Hadi 15 kişiyiz toplanın
Mantaboy
04-03-2015, 23:04
Ge-lİ-yo-rum :d
20 dk yarım saate geliyorum
beyler gecelim artık maç mapine
mert_can 41
05-03-2015, 01:23
Cbblede kemal botunu t ye kaktırdım diye sevinirken ct den çıkmasını anlayamadım nasıl bir garyana geldim anlam veremedim :hehe::hehe: kadrolar ve maçlar iyidi sesim kısıldı hafif bağırmaktan kusuruma bakmayın zevkli ve çekişmeliydi
Elektrik kesintisine kurban gittim ilk maçta.
Kazanabildi mi bari bizim takım?
mert_can 41
05-03-2015, 01:28
Elektrik kesintisine kurban gittim ilk maçta.
Kazanabildi mi bari bizim takım?
kazanamadık ama yenilmedikte sanırım berabere bitti ct ken 6 el falan aldık sende olaydın el vermezdik
HondatugraL
05-03-2015, 01:32
kazanamadık ama yenilmedikte sanırım berabere bitti ct ken 6 el falan aldık sende olaydın el vermezdik
benım pıng çıktı düştüm defalarca gırdım attı oyundan 2 kişi eksık oynamışız :D
ugurkaban
05-03-2015, 01:34
mert can yanlışın var ikinci el 7 ilk el 9 aldık, yine ilk el t olan takım kazandı yani :D
meLaNchoLic
05-03-2015, 01:35
Cbblede kemal botunu t ye kaktırdım diye sevinirken ct den çıkmasını anlayamadım nasıl bir garyana geldim anlam veremedim :hehe::hehe: kadrolar ve maçlar iyidi sesim kısıldı hafif bağırmaktan kusuruma bakmayın zevkli ve çekişmeliydi
napim olm en çok bot hangi takımdaysa oraya gireyim dedim senin takımı söylediler :D
Şu T taktiğini söyleyin de biz de bilek :D
meLaNchoLic
05-03-2015, 02:25
taktik falan yok kanka :D
biz aldık bugunki maçi berabere filan değil ki T de iken 9 6 aldık ct e geçincede 7 aldık bitti
mert_can 41
05-03-2015, 03:06
benım pıng çıktı düştüm defalarca gırdım attı oyundan 2 kişi eksık oynamışız :D
Bi daha olmasın :hehe::hehe::hehe:
mert can yanlışın var ikinci el 7 ilk el 9 aldık, yine ilk el t olan takım kazandı yani :D
doğrudur ct de kaçta bittiğini hatırlamıyodum :)
napim olm en çok bot hangi takımdaysa oraya gireyim dedim senin takımı söylediler :D
Lan gideydin ya botun az olduğu takıma orda daha çok değer görürdün :hehe::hehe::hehe:
Şu T taktiğini söyleyin de biz de bilek :D
Ben çözdüm abi bir daha ki maçta söylicem uyarsa bizim takım iyi olur :D
mertcan sen olayı yanlış anlamışsın :D
mert_can 41
05-03-2015, 18:33
mertcan sen olayı yanlış anlamışsın :D
Hangi olayı :)
Hangi olayı :)
dünkü maçın berabere bittiği ile ilgili:D
mert_can 41
05-03-2015, 19:47
dünkü maçın berabere bittiği ile ilgili:D
Üçüncü baskı :hehe:
jdm şifre değiştimi giremiyorum sw ye?
ip değişti şifre aynı "jdm"
password jdm
connect 95.173.174.145
hadi beyler yavaştan damlayın
Kartal3urak
05-03-2015, 22:34
FlushEntinyPacket hatası Veriyor nedir bu ? adım atamıyorum
FlushEntinyPacket hatası Veriyor nedir bu ? adım atamıyorum
İnternetinle alakalı
mert_can 41
05-03-2015, 22:52
Kadrolar güzel zevkli maç olucak bu gece
ProdriveSTI
05-03-2015, 22:59
Herkes oyunaaaaaaaaaaaaaa
mert_can 41
06-03-2015, 01:39
Oyunda bug buldum melancolic hangi takımdaysa o yeniliyo adam dusta bir geçti el alamadık :hehe::hehe:
meLaNchoLic
06-03-2015, 01:42
Oyunda bug buldum melancolic hangi takımdaysa o yeniliyo adam dusta bir geçti el alamadık :hehe::hehe:
Ajan spec takılıyorum :D
Elektrikler gitti. Mertcan sizin takiminzdsysa 1-0 yenik basliyorsunuz :D
Ajan spec takılıyorum :D
cünüp diye bize diyosun :D senin yerin spec :D ahah
meLaNchoLic
06-03-2015, 01:47
ya o değilde şaka maka eskiden daha bi rahat iyi oynuyodum son zamanlarda oyunada pek veremiyorm kendimi bir sürü dert var kafada atamıyorum ondan oluyo heralde :/
mert_can 41
06-03-2015, 01:48
Elektrikler gitti. Mertcan sizin takiminzdsysa 1-0 yenik basliyorsunuz :D
İlk maçta gördük ikinci maçta nezaman senle ismi lazım değil kod adı cenabet geldi el alamadık el :hahaha:
cünüp diye bize diyosun :D senin yerin spec :D ahah
yarın bana yardım ette dusta ct beyz bir çamaşır suyuyla kırklayalım hep oralarda gezindi :agbe:
İlk maçta gördük ikinci maçta nezaman senle ismi lazım değil kod adı cenabet geldi el alamadık el :hahaha:
yarın bana yardım ette dusta ct beyz bir çamaşır suyuyla kırklayalım hep oralarda gezindi :agbe:
çitileriz ayıpsın :D
merti'den taktik taktik alınmaz kKemale flashbang, Refik'ede hg verilmez arkadaş bu oyunda :hehe:
Tunahan Dülek
06-03-2015, 12:35
mertcan kardeşime laf etmeyin takım iyi olunca o da oynuyor
HondatugraL
06-03-2015, 12:47
merti'den taktik taktik alınmaz kKemale flashbang, Refik'ede hg verilmez arkadaş bu oyunda :hehe:
Buraya katılıyorum :D
mert_can 41
06-03-2015, 12:51
mertcan kardeşime laf etmeyin takım iyi olunca o da oynuyor
Bir şey oğrendim ama t beyz den orta balkona tüf tüf yetişemiyo kafayı yedim :D onun dışında dün iyidim ya :D
abi bence kemale hiç bir şey vermiyelim bir saz verip önden yolayalım hepimiz kardeşiz diye türkü çığrıp düşmanı oyalasıın
https://www.youtube.com/watch?v=rjleojit49w
yetişiyo ya ben vurdum orda tuf la bi defa mertcan :D
mert_can 41
06-03-2015, 13:15
yetişiyo ya ben vurdum orda tuf la bi defa mertcan :D
yok yok abi şarjör boşaltım tam üstüne eminim tam isabet ettiğinden anca biri zor zar öldü oda iyice cama yaklaştığı için ama yinede denicem bot paketle oynayıp
Mertcan namluyu biraz yukarı tut. sonuç olarak o kadar uzaklık var + rüzgarı falan hesaplamalısın :)
mert_can 41
06-03-2015, 13:26
Mertcan namluyu biraz yukarı tut. sonuç olarak o kadar uzaklık var + rüzgarı falan hesaplamalısın :)
Tamam bundan sonra parmağımı çıkartır rüzgarın durumunuda ölçer ateş ederim :hehe:
Kartal3urak
06-03-2015, 13:34
95.173.174.145 da şifre yok :D La Mardinli, Cünüp48 flan takılıoz ööle :D
Kartal3urak
06-03-2015, 13:54
bırakın gelsin gel hele gel
bırakın gelsin gel hele gel
Çıktın ? =)
Kartal3urak
06-03-2015, 14:06
düştüm :d sen çıktın :D
meLaNchoLic
06-03-2015, 15:22
Bir şey oğrendim ama t beyz den orta balkona tüf tüf yetişemiyo kafayı yedim :D onun dışında dün iyidim ya :D
abi bence kemale hiç bir şey vermiyelim bir saz verip önden yolayalım hepimiz kardeşiz diye türkü çığrıp düşmanı oyalasıın
https://www.youtube.com/watch?v=rjleojit49w
türkü söylerken arkada kafa sallayan Kamilde sensin zaten :D
Son günler bunlar tadını çıkarın :)
meLaNchoLic
06-03-2015, 20:50
geliriz birazdan.. kardeşlik türküsü ezberliyorum :D
Kartal3urak
06-03-2015, 20:58
Sırf Oyun İçin Kalktım Geldim Kaynanadan :D Geliorum Birazdan :D
Son günler bunlar tadını çıkarın :)
Hayirdir sw mi kapaniyor?
mert_can 41
06-03-2015, 21:47
geliriz birazdan.. kardeşlik türküsü ezberliyorum :D
tonlamaya dikkat et yeteri kadar duygulu olmazsa yemezler :hehe::hehe:
Çiğköfte sipariş verdim yiyip gelicem.
Ozgu_Akcan
06-03-2015, 22:31
Pc yi acip geliyorum
2 macta guzeldı herkesın elıne saglık
mert_can 41
07-03-2015, 01:35
hahaha iki maçta iyidi kemal ilk maçta t gitti ehh dedim cidden aldık :D kemallll kardeşlik türküsünü çığırırken altalk açık olması gerekiyodu söylemeyi unutmuşum :hehe::hehe:
İyi eğlendik d2 sıkıydı nuke vasat :D
cbble'da bizim takım adalet dağıttı hsadhsadsadh
Eray Yumsel de_cbblesoylenenler ve yasananlar hahahahahahah
Eray Yumsel de_cbblesoylenenler ve yasananlar hahahahahahah
Kuzeni oynuyordu en son :D
Kartal3urak
07-03-2015, 15:45
Beyler şu şifreyi kaldırıp durmayın saçma salak ergenler geliı kendı aralarında ana bacı kapısıo oyun piç oluyo..
Şifre kendiliğinden kalkıyor.
meLaNchoLic
07-03-2015, 19:56
22:30 23:00 gibi girerim bende... @B16 aynı yaparız yine :D
meLaNchoLic
07-03-2015, 21:09
yokmu gelen..
meLaNchoLic
07-03-2015, 21:35
sw ye şifre atıcak bi admin lazım gençlerrr
işi olan pw'si ni verse de olur
özledim sizi kızlar geliyorum :D
YunuscanVg
07-03-2015, 22:36
kartalburak 'al bununla oyna' ne demek bi anlatta bilelim
Sw'de kimse var mı ? Ona göre pc yi açacağım
mert_can 41
07-03-2015, 23:14
By carizmalı maç var gelinnn
d2 mac guzel dı Burak dugunlerde havaya ates eden magandalar gıbı keles ne cektı senden kanka:)
Kartal3urak
08-03-2015, 00:33
Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızları Vurdu Adam :D
yetişemedim d2nin yarısında geldim neyse yarın son gün herhalde ona göre genjler
Kartal3urak
08-03-2015, 00:48
Neyin Son günü ?
1-2 gün kaldı serverin kapanmasına. Süresi doluyor.
BuRaK_eFe
08-03-2015, 12:57
d2 mac guzel dı Burak dugunlerde havaya ates eden magandalar gıbı keles ne cektı senden kanka:)
Kanka skor iyi ama bazen terör isem keleş beni benden alıyor kız almaya giden köylüler gibi sıkıyorum havalara :D :D
Birde burdan yazıyım açıkca belki oyunda görmeyen oldu tanımadığım adam bana şaka yollu saçma sapan konuşmasın kalp kırarım biraz seviyeli olun adam vuramayınca bik bik konuşmayı bi bırakın turnuva yapmıyoruz eğlenmeye giriyoruz kimsede çok iyi oynamak zorunda değil adamın yaşına baksan benden büyük kişilik 16 da kalmış yaşınızın efendiliğini taşıyın biraz :icon_tup:
ProdriveSTI
08-03-2015, 13:01
Bugün son gün...
Kartal3urak
08-03-2015, 20:19
Beyler Yekten yazıyorum isteyen istediği yerinden alınabilir.. İçimizde Çok Avel İnsanlar Var, İnanın Hani Derler ya ..ke sürülecek akıl yok diye hah işte ondan olanlardan.. Oyun oynuyoruz adam olayı namus meselesine çeviriyo :D boş boş muhabbet sonra..
Keyfinize Bakın Kasmayın bu Kadar.. Herkes Forum delikanlısı Yapmayın Etmeyin Tanımayı p Reelde Tanımadıınız Adamlara Atar Gider..
Hadi Gelin de Son Günün Keyfini Çıkaralım :D
Birde şu inceden laf sokmaya çalışanlar olmasa daha güzel olucak.
Kartal3urak
08-03-2015, 20:50
Gelen Olsa da Maç Yapsak :D
1 saat sonra damlarım . düzenli uykuya alışınca bilgisayarın yokluğunda erken uyumaya başladım :D
Kartal3urak
08-03-2015, 21:25
Bi admin girse de bölümü deiştirse en azından :D
ProdriveSTI
08-03-2015, 21:57
Bugün maçtayken server kapanır muhtemelen. :hehe:
Kartal3urak
08-03-2015, 22:06
uzatma sansımız yok mu ?
Burak gerçekten sana katılıyorum. bazı arkadaşlar var klavyeden sallayıp duruyor. yüz yüze gelsen abi çeker. Boş ver bence ben takmıyorum.
ProdriveSTI
08-03-2015, 22:11
uzatma sansımız yok mu ?
Var.
Seeeerrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvvvvvvverrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrr...
Nasıl uzattım ama. :hehe: :hehe:
mert_can 41
08-03-2015, 22:31
Var.
Murat abi çok uzatın ama yeter kapat konuyu :hehe:
Var.
Bu sefer güldürmedi.
Yeni server alınıcaksa tuzluyim biraz
ProdriveSTI
08-03-2015, 22:48
ahsfuhsauhfusahfsa :hehe:
mert_can 41
08-03-2015, 22:49
Server ın son maçı için gelin yavaştan 15 kişiyiz :D
BuRaK_eFe
09-03-2015, 00:15
Benim kimseye atar gider yaptığım yok uzun zaman girmeyip sonra tekrar girdiğimde hep aynı olayları görüyorum hiç tanımadığım kaynatmadığım adam kendi kendine bi şaka yapmalar filan dediğim gibi çok iyi oynuyorsanız pro serverlarda takılın oynayamayana niye oynayamıyorsun demeyin yada konuya yazalım kötü oynayan girmesin herkes iyi oynamak zorunda değil murat çok iyi bilir buraya kaç yaşında adamlar giriyor yaşını bilmeden etmeden onlarada şaka yapanlar gardaş diyenler kendinden 10 yaş büyük adamlara gardaş çekenler oldu ..
Kartal3urak
09-03-2015, 01:59
Bak Haala Tutkunsun :D Eğlencesine Oyun Oynuyoruz Sabahlara Kadar Gülüp Eğleniyoruz.. İyi Oyna Kötü Oyna Forumdaki Herkese Açık Server Var Girip Oynar İsteyen Herkes..
Uzatmanın Anlamı Yok Sen Farklı Kanaldasın Frekanslar Uymuyor..
güzel maclar oldu herkesin eline saglık.ilk cbble macı benim takım kusura bakmasın bot gibi gezdim ortalıkta :) d2de zar zor topladık.
server icin bende destek cıkarım Murat pm atarsan takviye yapalım.
Kartal3urak
09-03-2015, 02:13
Zaten Çok Büyük Bi Miktar Değil Bildiğim Kadarıyla, Her Gün En Az 25-30 Adam Oyun Oynuyoruz Ateşleyelim biraz
ProdriveSTI
09-03-2015, 14:26
Destek olmak isteyen varsa hesap no veriyorum.
Murat Cantürk
Garanti bankası
017 - 6657992 BAHÇELİEVLER/ANKARA
TR51 0006 2000 0170 0006 6579 92
ProdriveSTI
09-03-2015, 19:54
Yeni server alındı,adminlikler yazıldı.Hayırlı olsun.
95.173.174.21
password : jdm
Gece maça gecikmeyin beyler !! :)
Yeni server alındı,adminlikler yazıldı.Hayırlı olsun.
95.173.174.21
password : jdm
Şu Mr.K Onur'un da adminliğini yaz şifresini de eski şifre olarak yap. Sürekli buraya girip admin çağırmaktansa 2 dk da banlarım ben milleti :D
Cuma gününe doğru da destek olurum ama açıklama kısmına 'BORÇ' yazıcam haberin olsun :D
erken girinde soccerjam atalım :D
ooo açın soccer geliyorum :)
meLaNchoLic
09-03-2015, 20:23
hadi hayırlı olsun :)
Giren soccerjam bulsun madem, açtım kaçtım :D
soccerjamın eklentilerini de açın bari
Kartal3urak
09-03-2015, 21:22
Dükkanda Çay Var mı Murat ?
ufuk_AEB
09-03-2015, 21:23
şifre kabul etmiyo yalnız ?
Kartal3urak
09-03-2015, 21:24
password jdm yaz direk giriyo :S
konsolu açıp
password jdm
connect 95.173.174.21
yazarsanız girecektir..
Yiğit G.
09-03-2015, 21:46
benim cs kafayı yemiş her girip cıktıgımda tus takımı sıfırlanıyor.. temiz bir cs bilen varmı kurulumsuz ?
benim cs kafayı yemiş her girip cıktıgımda tus takımı sıfırlanıyor.. temiz bir cs bilen varmı kurulumsuz ?
o bana da oluyordu, valve klasörü içinde oyun yöneticisi vs ye ait ne varsa sildim hepsini sonra düzeldi..
ufuk_AEB
09-03-2015, 22:06
anlamadım ama banlandım :D neyse ban kaldırılırsa takılırız arkadaşlar gerçek MAP'lerde :D
ProdriveSTI
09-03-2015, 22:09
anlamadım ama banlandım :D neyse ban kaldırılırsa takılırız arkadaşlar gerçek MAP'lerde :D
Kaç defa yazdım ufuk forumdan mısın diye...Bir kickledim geldin neden kick yedim dedin.Sonraufuk forum nickin bu mu diye sordum kaç defa yine cevap vermedin...
Çözüm bandı...
ufuk_AEB
09-03-2015, 22:10
hayır dostum inan görmedim ? bi problem oldu galiba çok pardon ama ekranda görünmedi yazılan...
ProdriveSTI
09-03-2015, 22:12
Gözükmüyorsa o halde console'a hud_saytext 1 bu komutu gir.Modemi resleyip oyuna gel hadi.
server mı kapandı gırmıyor
Kartal3urak
09-03-2015, 22:58
95.173.174.21 Da Beklemedeyiz :D
ArdaERHAN
09-03-2015, 23:00
bizim yiğen pcyi perişan etmiş ms 100 takılıyo falan halledersemm gelicem inşallah
Burak Demirci
10-03-2015, 00:08
lan server değişmiş dolmuş bile haberımız yok
Keyfim yoktu çıktım kusura bakmayın.
ArdaERHAN
10-03-2015, 01:00
allahını seven biri temiz reklamsız bi cs indirebileceğim link versin :D
2. Maç merti'nin verdiği tt ler sayesinde aldık :D
ahahah aynen fena estirdik :D
meLaNchoLic
10-03-2015, 01:36
merti google dan araştırmış d2 için bayaa bi öyle gelmiş taktik vermeye :D yoksa biliyoz yani onun verdiği taktikleri :D
harbı mertı ne yaptı ole yaa :D ıcımızdekı canavarı cıkardı :D
Kartal3urak
10-03-2015, 01:56
Yılmaz Vural Spec Merti :D
Yılmaz Vural Spec Merti :D
harbı mertı ne yaptı ole yaa :D ıcımızdekı canavarı cıkardı :D
2. Maç merti'nin verdiği tt ler sayesinde aldık :D
hahah fantazi yaptık resmen :D:D
merti google dan araştırmış d2 için bayaa bi öyle gelmiş taktik vermeye :D yoksa biliyoz yani onun verdiği taktikleri :D
sen bana uymayan takıma denk geldin olm bak bugün uydular sağ gösterip sol vurduk hep ahahah
mert_can 41
10-03-2015, 02:10
cbblede tam eziliyoduk kemal karşı takıma bir geçti birden oyun kazandık dusta yine değişmedi :hehe::hehe: burakla ikimiz ne kadar korksakta mertin taktikmlerden oyun kazandık helal olsun ama arada komedi de olmadı değil ortadan b dönelim dedik bizim adam lar tünelden gidip bomboş b ye girmişler biz halen orta girmeye çalışıyoduk :hehe::hehe:
https://www.youtube.com/watch?v=ChkFtdzDKxs
Valla güzel avladım ilk 4-5 el CT iken sizleri yalnız :D Mertin taktik ondan sonra başladı o arada Murat şom ağzını açtı Levoya bak 1. adam diye :D Zor topladım bir elde 4 adam vurarak, anca o kadar oldu :D
mert_can 41
10-03-2015, 02:21
Tam seviniyodum fatihsiz awp kullanıcam diye slammed vampir dişlerini çıkardı daha da awp alamadım :hehe::hehe: awp le kendimi aştım bu gün (fatih kanka awp kullanma sende nan )
fatih çıktı daha iyi oynadık kulakları çınlasın ahahah
meLaNchoLic
10-03-2015, 02:32
cbblede tam eziliyoduk kemal karşı takıma bir geçti birden oyun kazandık dusta yine değişmedi :hehe::hehe: burakla ikimiz ne kadar korksakta mertin taktikmlerden oyun kazandık helal olsun ama arada komedi de olmadı değil ortadan b dönelim dedik bizim adam lar tünelden gidip bomboş b ye girmişler biz halen orta girmeye çalışıyoduk :hehe::hehe:
öyle deme olm d2 de T iken koptum gidiyodum :D bi ara geldiler bana :D
mert_can 41
10-03-2015, 02:36
öyle deme olm d2 de T iken koptum gidiyodum :D bi ara geldiler bana :D
Hee gördüm b tünelin kapıya çöküp oturma eylemi yaptın :hahaha::hahaha:
meLaNchoLic
10-03-2015, 07:08
Hee gördüm b tünelin kapıya çöküp oturma eylemi yaptın :hahaha::hahaha:
o zaman ct dim olm :D t deyken diyorum ben, bomba bile kurdum elleyemediniz la frag kastim bide :D
vay arkadaş :D girmem bi daha bu kadar sevindiğinizi bilseydim :)
mert_can 41
10-03-2015, 13:53
o zaman ct dim olm :D t deyken diyorum ben, bomba bile kurdum elleyemediniz la frag kastim bide :D
Hee o arada bir seninde bomba kurma hakkın olduğunu düşündüktü taktikti oğlum o sen frag kasıcaktın ki bizim takım güçsüz gözükçekti siz daha rahat oynıcaktınız :hehe::hehe:
vay arkadaş :D girmem bi daha bu kadar sevindiğinizi bilseydim :)
Lann şaka yapıyoruz sen olmazsan ben kime sövecem zaten çizik zeytinim oyuna gelmiyo konuya bile girmiyo :hehe::hehe:
HondatugraL
10-03-2015, 14:25
Bu gece mertcanı bı keseyım sesı çok çıkıyo :D
mert_can 41
10-03-2015, 14:30
Bu gece mertcanı bı keseyım sesı çok çıkıyo :D
çizik zeytin diyince üzerinemi alındın :hehe::hehe:
HondatugraL
10-03-2015, 14:40
çizik zeytin diyince üzerinemi alındın :hehe::hehe:
Valla daha bana bıçak bile çekemediğin için benle alakası olmadığını düşünüyorum olsa olsa kemali kesersin ama bu akşam dötü kolla :D
Kartal3urak
10-03-2015, 19:14
Lan Server'a Öyle Tipler Giriyo ki :D Voteban 1 2 3 4 5 sen şöylesin sen böylesin :D asdaksdşajsdsşadj