Orijinalini görmek için tıklayınız : TechTurkey CS 1.6 Pro Server
İtiraf ediyorum ben hiç para vermedim vaktim oldukçada girip oynuyorum :)
abi murata lafim yok maci birakip gitmek tamam o konuda laf etmiyorum . ayip olan su beyler ben dedimki sw i ben aliyorum yeterki ki kapanmasin mis gibi oynuyoruz ediyoruz allah razi olsun ugurda geldi ortak oldu. Ama burda gelip o sw e girmeyin nedir ? ben kime ayip etmisim kime bisey demisim o sw i kendimemi aldim ben? burdaki herkes icin aldik. yine diyorum bitsin yine alicam beni taniyan bilir kimseye kizmam hic birsey icin ama bu ayip bana gorede ters. Sorun mactan çıkmaksa herkesten ozur diliyorum ama burda o sw r girmeyin ben yeni alicam diye bizi baskalastirmanin yanında devede kulak ayip.
Mikrop_Ali
10-01-2015, 22:10
kardes sen atar yapmak ıcın aldıysan ver hesap nonu yollayalım paranı yada sıfresını degıstırıp sana verelım sıfreyı kafana gore gır cık oyna.
her zaman senın takımın ıyı oynamak zorundamı hep sen mı kazanmak zorundasın?
yada yenılmeyı kaldıramıyosanız maca gırmeyın bundan sonra bizde cok yenıldık oyundanmı cıktık?
15 kısıye kımse laf anlatamaz 15-15 kısıden mac olmaz zaten sınırları zorluyosunuz. bıde trıp atıyosunuz
YunuscanVg
10-01-2015, 22:12
Siz herzaman maçı bırakıp gidiyosunuz bi gece biz cıkıncamı goze battı bu kadar
yav yunuscan, netten düşmeden, elektrik kesilmeden kısacası teknik bir arıza olmadıktan sonra as denebilecek kadroda, yani techturkey server tekrar alındığından beri oynayan kadroda maç ortasında girip çıkan olmuyor..
bu arada steam giriyorsan micle konuşma, robot sesi geliyor hala :D
kime atar yapmisiz yancilik yapma senden gelicekte allahtan gelsin paranin lafini yapmiyorum burda. Cok kaybedip kazandim hic birinde cikmadim etmedim dun canim sikildi ciktim yuz mactan birinde ciktik laf yapiyosunuz? yine diyorum olay cikmaksa cumleten ozur diliyorum ama burda o sw e girmeyin postunada bi ozur lafim
kime atar yapmisiz yancilik yapma senden gelicekte allahtan gelsin paranin lafini yapmiyorum burda. Cok kaybedip kazandim hic birinde cikmadim etmedim dun canim sikildi ciktim yuz mactan birinde ciktik laf yapiyosunuz? yine diyorum olay cikmaksa cumleten ozur diliyorum ama burda o sw e girmeyin postunada bi ozur lafim
3 ünüzün birdenmi canı sıkıldı ugur yunuscan sen
YunuscanVg
10-01-2015, 22:19
ya beyler kusura bakmayında bazılarınız gerçekten boş yapıyo daha geçenlerde siz değilmiydiniz cbble'de t'de iken takımlar eşit değil deyip spec e takımca geçen o gunde benım oyunum engellendi o zaman nasıl olucak
ugurkaban
10-01-2015, 22:21
3 ünüzün birdenmi canı sıkıldı ugur yunuscan sen
Aynı evdeydik canımız sıkıldı dışarı çıktık hayırdır ?
Melih Arkadaşımdır lütfen sakin olun aynı server bitene kadar oynayın bitince yenisini alırsınız DEWAMM
en azından çıkmadı kimse, kendin diyorsun SPEC diye bak.
sizinki terketmek oldu resmen.
mert_can 41
10-01-2015, 22:26
Beyler abartmayalım bence yoksa konu kapanacak böyle giderse geçenki maçtada biz t ken adam verin dedik yok eşit dediniz sonra ct olduk hiç zevk almıyoruz takımlar eşit değil dendi herkez ezmek zorunda değil her maç her bölüm t ken maksimum 3 el alınır cablede daha fazlası alınırsa zaten o takım adaletsizdir
ugurkaban
10-01-2015, 22:27
en azından çıkmadı kimse, kendin diyorsun SPEC diye bak.
sizinki terketmek oldu resmen.
Öyle maç devam ediyor muymuş?
Aynı evdeydik canımız sıkıldı dışarı çıktık hayırdır ?
hayır değil kardeş şer bi sıkıntımı var ? siz çıkınca " 3 ü aynı evde internet gitti heralde " dedik zaten girmeyince anladık çıktıgınızı
ProdriveSTI
10-01-2015, 22:29
bugun girmeyin ben baska sw alicam nedemek adam olun biraz erkek olun ben burdaki herkesle beraber oynamak icin sw i aldim. ayrica murat lafim sana bana pmde biktim sw e para vermekten adminliklerle ugrasmaktan vs vs ağlıyosun şimdi burda laf yapıyosun hayirdir ? kime ne ayip etmisim anlayamadim ? lafi olan acik konussun sarmadi ciktim her gece mac atiyorum ben . herkes adam olsun surda kıvırmasin ayrica sw e girmeyin nedemek onu hala anlamadim. O sw techturkey e ait ben kendime almadim suresi bitsin yine alicam bana koymaz swnin tum parasinida ben ve ugur verdik 5 10 lira yatiranlar düşünsün ;)
Bune yaaa...Melih bana Iban,hesap no yolla Allah aşkına..
ugurkaban
10-01-2015, 22:30
hayır değil kardeş şer bi sıkıntımı var ? siz çıkınca " 3 ü aynı evde internet gitti heralde " dedik zaten girmeyince anladık çıktıgınızı
Tanımadığın adamlara kardeş diye hitap etme bi daha sıkıntı olmasın.
Olm neyin peşindesiniz siz yahu :) gereksiz mevzular için burada birbirinize laf yapmayın.
Raindrops
10-01-2015, 22:31
Tanımadığın adamlara kardeş diye hitap etme bi daha sıkıntı olmasın.
Kimseden yana bi sıkıntı olamaz sen rahat ol
boku cıktı sonunda hep dıyorum ya oyun bu abartmayın madem oyle mac atmayalım
1.servere gırmeyın nedır? herkes gırsın aksam adam para vermıs almıs ayıptır.
2.dun 3 as cıktı ayıp ettı evet ama ozur dıledı uzatmayın.
3.surda aksam eve geldıgımızde 2 stres atıyoruz bunun tadını kacırmayın
4.Herkes bırbırıne saygılı olsun yapmayın Bende zamanında Sılva17 ye ban attım ama sımdı samımı arkadasız olur boyle seyler Murat kendı bana pm atıyor herkese admınlık vermeyecem dıye Admınlık yanındakı arkadasa degıl oyunda en cok durana verılır bunuda unutmayın!
Burda bence kimse boş yere gerginlik yaratmasın kimse kimseden korkmuyor atarlı giderli laflara gerek yok :)
Beğenmeyen bi derdi bi sıkıntısı olan bi daha girmez olur biter
Evet muratın dediği lafta acayip olmuş biraz. Uzatmanın bi anlamı yok onurun dediği gibi girip 2 stres atalım diyoruz onuda *** edip bırakıyorsunuz.
Olayın başını bilmiyorum yoktum o gün serverda melihi tanırım art niyetli birisi değil kesinlikle.
Az önce telefonda da konuştuk, zaten özür de dilemiş o olay için. Beraber aynı evde oynadıkları için aynı takıma girmişler melih çıkınca 3 ü birden çıkmış.
Murat da bu kadar zamandır uğraşıyor para toplamaya etmeye çalışıyor sağolsun beraber oyanayalım diye uğraşıyor.
Şimdi boş yere tartışıp da serverı da bölmeyin ağız tadıyla oynayalım. Bu server süresi bitince yine eski usül alınır devam edilir.
Herkes okuduktan sora temizlicem konuyu, gece de teftişe gelicem servera boş olmasın :)
edit: daha üstüne ortamı gericek mesaj atan olursa veririm cezayı uyarayım :D
Öyle maç devam ediyor muymuş?
T de iken karşı takımın aldığı skorun alınamayacağı belliydi, yeniden alışılsın denildi ve spec geçildi. Boşa vakit kaybetmenin ne anlamı var? Önceki akşamki 15vs0 gibi. Kimse çıkmadı takımlarda oyuncu değişti devam edildi. Siz de vardınız zaten.
ProdriveSTI
10-01-2015, 22:39
Bir de son olarak şunu da söyleyim yekta kusura bakma. :D
Oyuna maddi olarak katkım oldu bana da adminlik ver diye mesaj atmayın lütfen.Herkes adminlik istiyor benden.Ona veriyorsun bana neden vermiyorsun muhabbetleri oluyor.Çok sıkıldım bu durumdan.Her para veren admin olcak diye kaide yok.En çok kim online duruyorsa o admin olur bu kadar basit.
İstemeyen gelmez arkadaşlar ben istiyorum ki yine herkes gelsin mevzuda kapansin ben üstüme düşeni yaptım adam gibi özür diledim.
Server sahibi yok arkadaşlar server techturkey e ait oraya girmeyin etmeyin yeni alıcam diyende kendibilir.
10dkya serverda olucam sıkı bir maç olur inşallah
Murat şu takıma adam atmayı, maç ayarları açmayı falan da yaz da şuraya, bilmeyen admin olan arkadaşlar görevlerini yerine getirebilsinler bari :)
Gireceksek, kola sigara alıp geliyim, sonrasında girerim..
Ciddiyeti severim,disipline hayranim.
Karsi takima basarilar dilerim simdiden kaybedeceksiniz :D
http://img5.mynet.com/ha6/r/rol-yapis22.jpg
Adminlik isteme nedir yahu işiniz yok mu :D oyunda belli başlı aktif olanlara zaten adminlik veriliyor. Ağrımayan başınızı ağrıtmayın en güzeli free user :D
aynen oyle 2-3 sene ful çeken sw de panel yetkisine sahiptim. Saçlarımda beyaz çıktı stresten :D
SerkanYazgan.
10-01-2015, 22:50
Sıkıntı yapmayın beyler, alt tarafı oyun. Oyun içindeki şeyler oyun içinde kalsın, yeri geliyor küfürde ediyoruz ama diğer mapta aynı takıma girip gülüp eğleniyoruz.
İnternet ortamında en ufak şey ters anlaşılabiliyor, insan kendini ifade edemiyor.
Bana kaç kere ban attılar bu sw de, onurla birbirimize bile girdik ama şimdi gülüp geçiyoruz :)
4 serverda adminliğim yazılı ama hiçbirine girip oynamıyorum bile, sadece gece 'techturkey'e girip bot levoyla-berkanı vuruyorum mutlu oluyorum :)
Gireceksek, kola sigara alıp geliyim, sonrasında girerim..
le cola al kanka sıgarayı bıraktım hadı oyuna mıllet
gereksiz geriliyorsunuz,bence sw de en büyük problem 2 saat adam seçememe.Bu soruna odaklanmalıyız :)
tahmini 5-6 yıl önce bende bi heves edip oyun yöneticinde sw kiraladım 95.173.173.28 ipli sw yi.. çoluk çocuk doldu sw ye muratın dediği gibi o gelip abi adminlik ver diğeri gelip abi ben bakabilirim sw ye vb şeyler.. baktım olacağı yok teşkalesi çok verdik tekrar sw yi.
Rakı balık sw sine takılıyordum ozmnlar.
meLaNchoLic
10-01-2015, 23:00
aibidik gubidik şeyler yüzünden tartışmayın vururum hepinizi :D zaten hastayım grip faranjit ne varsa bulaşmış cumartesimi rezil etmeyin herkes girsin oyuna.. işede başladım zaten bi haftasonum kaldı oyuna takılcak dellendirmeyin beni :D
4 serverda adminliğim yazılı ama hiçbirine girip oynamıyorum bile, sadece gece 'techturkey'e girip bot levoyla-berkanı vuruyorum mutlu oluyorum :)
Sen beni vuramadan Berkancığım vuruyor beni teammatem benim ya :D
15dkya maç başliyo beyler gelin korkanin cocugu olmaz :D :D :D
ProdriveSTI
10-01-2015, 23:19
Giremeyeceğiz bugün biz.Orhan'la dükkandayız azcık iş-güç var.
-Murat Özcan-
11-01-2015, 00:01
Kimler oyunda beyler ?
Kimler oyunda beyler ?
Kımı ıstıyon gel hele sen gel
Kimler oyunda beyler ?
Murat girseydin keşke eğlenceliydi bence bu akşam , ellerinize sağlık beyler.
Cbble T iken 3 elden alsak oyunu vermeyiz dedim, 2 el yetti :D
yahu gelinsenize.. Murat abi gece kalacak 1-2 kişiye adminlik yazın abi admin yok oyun başlatamıyoruz.
Serkanın elektrikler gitmiş. vopemap yapın :)
mert_can 41
11-01-2015, 01:38
Bu gün dustaki maçta ilaçların etkisi geçince mala bagladım zor dayandım bitirmeye cbble çok eglenceliydi merti le mahsen beklemeyi özlemişim :hahaha:
neynı begendın bılmıyorum ama sozum sana kendı arkdaslarını admın yap kardesım ıhmal etme sakın sonra kımse oyuna gırmesın de ama kendın gır cok guzel
HellRot06
11-01-2015, 02:29
neynı begendın bılmıyorum ama sozum sana kendı arkdaslarını admın yap kardesım ıhmal etme sakın sonra kımse oyuna gırmesın de ama kendın gır cok guzel
Bi halt anladıysam Arap oluyum kanka :D
HondatugraL
11-01-2015, 02:55
Tuh lan aksiyonu kacirmisiz :D
Bi halt anladıysam Arap oluyum kanka :D
Murat'a yazmış gibi geldi bana ama :D
ProdriveSTI
11-01-2015, 04:38
Derdiniz ne sizin yahu ?
Harbiden yeter alicam herkesten adminligi.Surekli birileri inceden giydirip duruyor.
Yekta ile konusup onun belirledigi kisiler admin olsun sadece.Bu boyle olmayacak...Adamlar beni dusman belledi bir oyun icin ise bak.
Raindrops
11-01-2015, 10:39
Olayı bilmiyorum o yüzden yalan yanlış konuşmayım ama ben olsam bende arkadaşlarıma verirdim adminlik. Yetki verilip de yetkisini doğru düzgün kullanmayan da yok. Mesela ben ne zaman oyuna girsem Cihan hep oyunda oluyo istekleri alıyo ona göre map değiştiriyo vs vs.
Keyif almak stres atmak için bu server kurulmadı mı? Neden burda böyle Prodrivesti'ın üstüne gidiliyo ki, alt tarafı bi oyun
Sıkıntı yapmayın beyler, alt tarafı oyun. Oyun içindeki şeyler oyun içinde kalsın, yeri geliyor küfürde ediyoruz ama diğer mapta aynı takıma girip gülüp eğleniyoruz.
İnternet ortamında en ufak şey ters anlaşılabiliyor, insan kendini ifade edemiyor.
Bana kaç kere ban attılar bu sw de, onurla birbirimize bile girdik ama şimdi gülüp geçiyoruz :)
y.vşak :hahaha:
SerkanYazgan.
11-01-2015, 12:42
Beyler adminliğe niye takılı kaldınız anlamadım. Ben adminlik yapmaktan nefret eder duruma geldim, 30 kişi aynı anda yazıyosunuz hangi birinize cevap vereceğimi şaşırıyorum. Önce benim adminliği al murat.
-Murat Özcan-
11-01-2015, 12:43
Kımı ıstıyon gel hele sen gel
Akşam maç olmıycak falan diye okudum bir yerlerde ondan girmedim meğersem çatırtı kopmuş :)
Murat girseydin keşke eğlenceliydi bence bu akşam , ellerinize sağlık beyler.
Cbble T iken 3 elden alsak oyunu vermeyiz dedim, 2 el yetti :D
Güzel oyun olmuş inşallah bu akşama oynarız levent
ProdriveSTI
11-01-2015, 12:50
Beyler adminliğe niye takılı kaldınız anlamadım. Ben adminlik yapmaktan nefret eder duruma geldim, 30 kişi aynı anda yazıyosunuz hangi birinize cevap vereceğimi şaşırıyorum. Önce benim adminliği al murat.
Dur serkan.Yekta adminleri belirleyecek.Ona göre sadece o kişilerde olacak.En azından kimse benden adminlik isteyemez bir daha.
Trance-R
11-01-2015, 13:22
oyunda bile hır gür çıkıyor arkadaş yahu.
şaka kaka'ya dönüyor. zevk mevk kalmıyor sonra da... ayıptır.
gündüzcüler varsa gircek gelin kaynatalım :)
arıfın yalanları aynı boyle.)
https://www.youtube.com/watch?v=mRx05LsuVcg
adam'da 5k para var deagle alıyor. Cimri lavuk bizim sw'de 5k olan hemen awp alır :)
adam'da 5k para var deagle alıyor. Cimri lavuk bizim sw'de 5k olan hemen awp alır :)
gerek var mı adam 1 mermı ıle ztn 5 kısı alıyor:)
Grimlord
11-01-2015, 15:27
fake değil mi o video ya :)
By_Carizma
11-01-2015, 16:02
ahuahuhauhahua :D :D bu kadar olamadık tabi :D :D
mert_can 41
11-01-2015, 16:08
Videonun aynısının bir benzerini dün ben yaptım cbblede orta balkona bir sıktım deagleyle ayıp nikli biri öldü kimdi bilmiyorum :hahaha::hahaha:
Raindrops
11-01-2015, 16:08
B16 kusuruma bakma ama o hs'den sonra çıkmam gerekirdi :/
B16 kusuruma bakma ama o hs'den sonra çıkmam gerekirdi :/
Est. :D
Yalan hs'lerim ile q tab enter kombinasyonu yapan bir oyuncu :)
gece belli bir saatten sonra admin kalmıyor ama maç atmak isteyenler oluyor onuda göz önünde bulundursun Yekta bey. Gece de online olabilen birilerine de yazın adminlik.
gece belli bir saatten sonra admin kalmıyor ama maç atmak isteyenler oluyor onuda göz önünde bulundursun Yekta bey. Gece de online olabilen birilerine de yazın adminlik.
By_Carizma o zaman. Gece gündüz farketmiyor sw'nin kepenkleri indirip çıkıyor :)
By_Carizma o zaman. Gece gündüz farketmiyor sw'nin kepenkleri indirip çıkıyor :)
kesınlıkle arıf dukkan sahıbı son cıkıyor mertcan41 de oyle paso onlıne
Mikrop_Ali
11-01-2015, 16:38
al benden pro sıkıntı yok ben sv dolu olunca admın gırısı yapıp nıck degısıyorum zaten baska bı numarası yok
mert_can 41
11-01-2015, 17:07
Onur abi teşekkür ederim beni önerdiğin için ben daha önce lisede birde bir kaç kez ve 2 ay falanda botlarla office oynadım başka hiç bir türlü geçmişim yok o yüzden gereken kodları falan bilemem maç ayarları adamları spec atma falan benim dışımda merti levent abi falan var devamlı online olanlardan :)
Videonun aynısının bir benzerini dün ben yaptım cbblede orta balkona bir sıktım deagleyle ayıp nikli biri öldü kimdi bilmiyorum :hahaha::hahaha:
ben de yaptım serkana onu melihi kurtardım :D
Evet beyler gece gec saate kalan bir kac isim bulup yetki yazicam surekli admin olsun serverda gunduzde giriyorum ben diyen varsada yapalim dengeli olur
Arif yaparım derse mantıklı isim Arif olur, veya Fatih de sürekli aktif fthdrn yani, o daha önceden tecrübesi de varmış. Becerebilir sanırım Melih.
Gerekirse kodları vs araştırırım ama bu haftadan sonra şuanki kadar aktif olmam sanırım en az Şubat ortası, 3. haftasına kadar.
HellRot06
11-01-2015, 20:56
Bende 10k'da olsa genelde deagle alıyorum :D :D Bu eleman kadar olmasa'da Mer'de yada B tunelde deagleyle 3-4 kişi peş peşe aldığım oluyor :) Deagle candır. Ama Arif yalan dünyanın yalan oyuncusu başka bişey değil :D :D
By_Carizma
11-01-2015, 20:57
Arif yaparım derse mantıklı isim Arif olur, veya Fatih de sürekli aktif fthdrn yani, o daha önceden tecrübesi de varmış. Becerebilir sanırım Melih.
Gerekirse kodları vs araştırırım ama bu haftadan sonra şuanki kadar aktif olmam sanırım en az Şubat ortası, 3. haftasına kadar.
ben yapmayı isterdim fakat kod bilgim vs yok :) benim cs geçmişim eğlenceden ileriye hiç gitmedi :)
hadı oyuna d2long acında az stres atalım
Bende 10k'da olsa genelde deagle alıyorum :D :D Bu eleman kadar olmasa'da Mer'de yada B tunelde deagleyle 3-4 kişi peş peşe aldığım oluyor :) Deagle candır. Ama Arif yalan dünyanın yalan oyuncusu başka bişey değil :D :D
http://origin.komedi.com/atma-ziyaa_gp_2375.jpg
ProdriveSTI
11-01-2015, 21:39
Adminlik icin yektayla konustum ben...Onun yazmasini bekliyorum...
ProdriveSTI
11-01-2015, 21:54
Hadi dalın yavaştan..
HellRot06
11-01-2015, 21:59
Atma ziyaaaaaa :D :D :D Lan melih :D :D
By_Carizma
11-01-2015, 22:43
Maça başlıyoruz :)
SerkanYazgan.
12-01-2015, 00:46
eray abiiii ortalığı dağıttın :D Gülmekten karnımız ağrıdı :D
mert_can 41
12-01-2015, 00:53
Kusuruma bakmayın son oyun çıkmak zorunda kaldım hastalıktan :)
hauhauhadhu çıkabilirmiyim diyorsun ya :D
By_Carizma
12-01-2015, 01:25
son 2 maç baya sardı :) makarada üst seviyedeydi :D
benlede iyi makara çevirdiniz he :D
train hariç ben baya eğlendim.. hatta nuke da ilk kez bu kadar eğlendim denebilir
mert_can 41
12-01-2015, 01:56
hauhauhadhu çıkabilirmiyim diyorsun ya :D
Ben maç adamıyım :D :D maç yapıyoruz sandım o yüzden eglencesine olduğumuzu bilsem alır ceketimi çıkardım :hahaha:
gecenin ilerleyen saatlerine doğru sayı azaldıkça makara tavan yaptı :D
-Murat Özcan-
12-01-2015, 14:17
Duyumları aldım iyi geçmiş maç akşam :)
mert_can 41
12-01-2015, 14:34
40 yıllık ct ye cti demen zaten bitirdi beni :hehe::hehe:
40 yıllık ct ye cti demen zaten bitirdi beni :hehe::hehe:
ci-ti diyor ya adam si-ti demen lazım ingilizce telaffuz edeceksek Fatih :D en son sövdüm zaten dayanamadım ahahahah ci-ti değil amk diye :D
Yekta; yeni adminleri ne zaman açıklıyorsun :D
ProdriveSTI
12-01-2015, 14:45
ci-ti diyor ya adam si-ti demen lazım ingilizce telaffuz edeceksek Fatih :D en son sövdüm zaten dayanamadım ahahahah ci-ti değil amk diye :D
Kanka ya Type R'a ne demeli.
TIRAYN nedir yaaa nedir ulaannn.NAYK nedir alüminyumm !!!! :D
Bir ara toplanıp telaffuzunu bafilemeye gidelim onun aljgsfjhsagfa :hehe:
ben Oksford da okudum üniversiteyi makara olsun diye ci ti diyorum sırf gülün eğlenin diye :D ama tırayn ve bağdat da efsanedir :D
BEEPower
12-01-2015, 14:49
Beyler hep aynı mapları oynuyoruz sonra cok fazla adamız diyoruz. D2 dede eskiden fazla oynuyorduk Bence sadece cbble ye baglı kalmayalım .
Map önerisi yapın arkadaşlar Ben tek tek girip büyüklük ölcüsü Yapıcam .. öncelikle başlıyorum ben.
1- CBBLE
2- NUKE_32
ProdriveSTI
12-01-2015, 14:51
Yahu maç için çok map yükledim ettim zamanında.Ama herkes burası karışık dedi yine kürkçü dükkanına döndük.
cbble,dust2,inferno,nuke,train...burdan başka olmuyor yani yapcak bişey yok.
Kanka ya Type R'a ne demeli.
TIRAYN nedir yaaa nedir ulaannn.NAYK nedir alüminyumm !!!! :D
Bir ara toplanıp telaffuzunu bafilemeye gidelim onun aljgsfjhsagfa :hehe:
İyiymiş. :D
HellRot06
12-01-2015, 15:05
İtaly olur de_kabul olur olurda olur kendimizi alıştırdıktan sonra seçenek bol yani de_dust olur aztec olur yeterki isteyin ;)
mert_can 41
12-01-2015, 15:14
Peugeot çu ya ondan dır abi dua edelim citiay demiyo :hahaha::hahaha:
de_cpl_mill bakabilirsiniz
de_Aztec büyük map fakat terörün işi orda çok zor.
de_kabul bir tane bomba kurma yeri var bu yüzde terör için yine sıkıntı olur.
cs_italy de rehine var ct el alamaz :)
de_dust büyük map fakat bunun 2 tane bomba kurma yeri var ama 1 tanesi ct base'de o yüzden tek seçeneğe düşüyor.
cbble-train oynadıktan sonra sayı azalırsa 10-10 falan nuke, inf, d2 geçilebilir çünkü herkes orayı seviyor ki ben d2 kusucam :D
yineliyorum nuke şu mapların arasında en iyisi %50 şans iki takım içinde bence. ama bizim grup alışık olmadığı içn sevmiyor :)
ProdriveSTI
12-01-2015, 15:18
Yükledim kanki girip bakıyorum şimdi nasılmış diye.
o haritada bizim millet kaybolur telefonla ulaşırız :D
ProdriveSTI
12-01-2015, 15:23
Melih çok karışık.Bomba kurulmaz,kurulsada çözülmez...Bulamazlar çünkü.
de_Aztec büyük map fakat terörün işi orda çok zor.
de_kabul bir tane bomba kurma yeri var bu yüzde terör için yine sıkıntı olur.
cs_italy de rehine var ct el alamaz :)
de_dust büyük map fakat bunun 2 tane bomba kurma yeri var ama 1 tanesi ct base'de o yüzden tek seçeneğe düşüyor.
cbble-train oynadıktan sonra sayı azalırsa 10-10 falan nuke, inf, d2 geçilebilir çünkü herkes orayı seviyor ki ben d2 kusucam :D
yineliyorum nuke şu mapların arasında en iyisi %50 şans iki takım içinde bence. ama bizim grup alışık olmadığı içn sevmiyor :)
kabul olmaz.
cbble da da ct base bomba yerlerinden birisi aslına bakarsak..
filistin diyorum hala, iki takımda da keyifli map ct iyi tutarsa ciddi el alır. t iyi basarsa ciddi el alır. millet bilmediği map te oynamak istemiyor, sorun orda oysa ki cbble ı da bilen yoktu oynamaya başlayana kadar. şimdi vazgeçilmez oldu.
inferno2 yi de es geçmemek lazım orda da güzel oyunlar oynadık aslında. ayrı keyifli oluyor kalabalıkken özellikle.
geçen yüklediğin de_telos2v4 de güzeldi bence, map içinde dolaştım da gayet büyük ve gezmesi kolay, alışılırsa oynanır orada da sanki.
HellRot06
12-01-2015, 15:32
Fatih de_dust'ta bombalık Ct basede diyosunda Cbble'da çokmu farklı ? :D :D
Ozgu_Akcan
12-01-2015, 15:37
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd800117&categoryId=52&sku=BD800117&utm_source=retarget&utm_medium=criteo&utm_campaign=product&utm_content=fb-nf&utm_term=kategori-genel&wt_rt=criteo.fb-nf.kategori-genel.product#ileri
beyler bu mause iş yapar mı ?
Fatih de_dust'ta bombalık Ct basede diyosunda Cbble'da çokmu farklı ? :D :D
de_dustta ct basedeki bomba için tek bir giriş yeri var orayı ıkı tane awp ile bile tutarsın.
ama cbblede hem ortadan girebiliyorsun hem mahsenden hemde b tarafından giriş var. dustta öyle mi ?
CS 1.6 - Ninjalinja the movie - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kvNTmwVSt0k)
Şu videoda 2.30 civarındaki balkonlu inferno hangi map Murat? Onu yükleyelim bir de :D Bir de en sondan bi önceki 7.30 civarındaki map fena durmadı gözüme :D
de_dustta ct basedeki bomba için tek bir giriş yeri var orayı ıkı tane awp ile bile tutarsın.
ama cbblede hem ortadan girebiliyorsun hem mahsenden hemde b tarafından giriş var. dustta öyle mi ?
d1 için köprüden gelir kutu üzerinden 3 kişi atlarsın veya kenardan duvardan 2 kişi çok net girer, el alır :)
Cpl.mill alisilirdi be :)
de_tuscan de_mirage ve favorim de_forge ye bakin bi
Ozgu_Akcan
12-01-2015, 15:55
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd800117&categoryId=52&sku=BD800117&utm_source=retarget&utm_medium=criteo&utm_campaign=product&utm_content=fb-nf&utm_term=kategori-genel&wt_rt=criteo.fb-nf.kategori-genel.product#ileri
beyler bu mause iş yapar mı ?
????????????????????
d1 için köprüden gelir kutu üzerinden 3 kişi atlarsın veya kenardan duvardan 2 kişi çok net girer, el alır :)
ohoo istersek herseyi yaparız biz :D
videoda fake zaten :D
????????????????????
abi dpi özellikleri yetersiz gibi yani sırf oyun için mi alıcaksın?
Ozgu_Akcan
12-01-2015, 16:00
abi dpi özellikleri yetersiz gibi yani sırf oyun için mi alıcaksın?
sırf oyun ıcın degıl ofıste de kullanıcam ;)
ofis için alacaksan 50-60 liraya daha iyi markaların ürünleri var abi. Zaten yorumlarda da optik kısmının sürekli takıldığından şikayet etmişler
Ozgu_Akcan
12-01-2015, 16:10
senı dınlıyorum ve almıyorum fatıh sağol
Özgü başkan bundan çöz :D .ben kullanıyorm akmasa damlar dpi ayarıda var bir x7 değil tabi ama yinede sana bana levente bot murata arife falan gider :D
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/trust-gxt-152-illuminated-aydinlatmali-mouse-140902689
Ozgu_Akcan
12-01-2015, 16:40
Özgü başkan bundan çöz :D .ben kullanıyorm akmasa damlar dpi ayarıda var bir x7 değil tabi ama yinede sana bana levente bot murata arife falan gider :D
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/trust-gxt-152-illuminated-aydinlatmali-mouse-140902689
berkan sırf görüntüsü için alınır bu harbıdende cok guzel ama bana kablosuz lazım hem ofıste hem evde kullanmıcam ;) olmadı ssadece bunu evemı alsam kı ?
berkan AĞIR BOT HELLROTBALANS'a da gıder mı ?
berkan sırf görüntüsü için alınır bu harbıdende cok guzel ama bana kablosuz lazım hem ofıste hem evde kullanmıcam ;) olmadı ssadece bunu evemı alsam kı ?
berkan AĞIR BOT HELLROTBALANS'a da gıder mı ?
ona alayı gider :hahaha:
karanlıkta falan güzel oluyor dpi ayarına göre ya hiç ısıksız yada mavi yesil kırmızı oluyor.kablosu örme karısmıyor hiç birşekilde boyutta iyi. ofisede gider aslında illa kablosuz demiyorsan.
Ozgu_Akcan
12-01-2015, 16:44
ona alayı gider :hahaha:
karanlıkta falan güzel oluyor dpi ayarına göre ya hiç ısıksız yada mavi yesil kırmızı oluyor.kablosu örme karısmıyor hiç birşekilde boyutta iyi. ofisede gider aslında illa kablosuz demiyorsan.
eve alayım ben bunu ofıste kablo cok sıkıntı oluyo
kırmızı ışık candır ;) :D :D :D
eve alayım ben bunu ofıste kablo cok sıkıntı oluyo
kırmızı ışık candır ;) :D :D :D
kırmızı en hassas ayarda yanıyor(en yüksek dpide) bastan solim onu azcık kıvırdınmı ekranın sonuna varırsın bastan uyarıyım :D
mert_can 41
12-01-2015, 16:50
Bende mause ların en adisiyle oynuyorum şuna bir bakınıp alim baride 2-3 yıl değişmeden gidebilim :D
Ozgu_Akcan
12-01-2015, 16:51
kırmızı en hassas ayarda yanıyor(en yüksek dpide) bastan solim onu azcık kıvırdınmı ekranın sonuna varırsın bastan uyarıyım :D
olmadı sımdı neyse bakıcaz bı caresıne ;)
ProdriveSTI
12-01-2015, 16:51
CS 1.6 - Ninjalinja the movie - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kvNTmwVSt0k)
Şu videoda 2.30 civarındaki balkonlu inferno hangi map Murat? Onu yükleyelim bir de :D Bir de en sondan bi önceki 7.30 civarındaki map fena durmadı gözüme :D
levo map güzelmiş aradımda bulamadım ama bulacağım. :D
logitech 185 hertürlü gidiyorum sana rahat ol canım :D
kablosuz mouse oyunlarda tepkılerı gec werır
levo map güzelmiş aradımda bulamadım ama bulacağım. :D
inferno olanını buldum, de_perfect_inferno muş adı. diğerine bakınıyorum ben de :D
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/658/
Murat, şuna da bi baksana de_cpl_strike
ProdriveSTI
12-01-2015, 17:15
Yükledim perfect inferno'yu.
d2 yerine, de_dust2_2009 oynayalım derim :D
de_rebel bakılabilir
bombalı italy , de_italy_ipt
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2644/ de_inferno2se
http://maps.cs-bg.info/maps/cs/de
bak işte şu siteden bombalı mapleri de ayırtıp arattım :D
de_chateau bu map de aslında mac yapılabılır. eskı ve guzel bır mapti
uzunda köprü olan bi dust vardı onu bulamadım ya la
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/s480x480/10294422_10152732581239755_8002409285647819250_n.j pg?oh=20b5d390b4611d4747f14b39b5e34066&oe=553528A4&__gda__=1429187165_9715d8d1809386df7ea936efbef83e3 7
uashduashdasd :D
mert_can 41
12-01-2015, 19:35
bu akşam ozaman de samsun mapında oynayalım :hahaha::hahaha:
Yükledim perfect inferno'yu.
diğerini de buldum bro,
de_piranesi
kenarındaki imgeler yok tabi de_piranesi adı :D
yav kötü oldu şu düzeltmenin kalkması
ProdriveSTI
12-01-2015, 20:05
de_piranesi yüklü zaten ama deneyelim gece onu.
uzunda köprü olan bi dust vardı onu bulamadım ya la
de_dustyinferno gibi bişeydi , dustferno da olabilir hatta de_dustferno2 yanılmıyosam :D
By_Carizma
12-01-2015, 20:36
şu maçlar öncesinde pub oynadığımız oyunları bu farklı maplarda oynasak en azından mapı öğneriz
-Murat Özcan-
12-01-2015, 21:25
Hareket varmı bu aksam
ProdriveSTI
12-01-2015, 22:24
Hadi girin yavaştan kankalar.
SerkanYazgan.
12-01-2015, 23:10
Geliyorum :)
yarım saattir girmeye çalışıyorum ama dolu :(
emrah-58
13-01-2015, 00:13
valla dolu yav
Tayfun.O
13-01-2015, 00:15
saat 1.30 dan sonra yer açılır bende bekliyorum :D
jem89 başımın üstünde yerin var dedi :D
mert_can 41
13-01-2015, 00:20
Yer acıldı bilginize
train devam beyler
Gel kaçma gel. Sakin ol champ
train devam beyler
hacı kime kızdın bilmiyorum da banada ff yapıyorsunuz işim makarasındayız.
Absyrtos
13-01-2015, 00:58
Carisma beni bul :D
iyi geceler herkese train hariç zevkli geceydi.
Muratla konuştuk adminler için, ilk başlardaki gibi iyiydi fazlasına da zaten ihtiyaç olmuyor herhalde. Pek girmesem de gördüğüm en çok online olanları seçtim ve bu şekilde bir liste yaptım, bundan sonraki adminler bu şekilde olacak ve değişmeyecektir. Lütfen murata da adminlik için talepte bulunmayın fazlalaşınca tatsızlık çıkıyor. Listeden istemeyen varsa duruma göre değişiklik yaparız ama şuanlık bu şekilde kalacaktır. İsteyen istemeyen sorunu olan bana yazabilir. Serverda olan sorun da orda kalsın buraya taşımayın farklı ortamlar cs için kimseye ceza veremeyiz ama buraya taşınmasın lütfen kimsenin tadı kaçmasın.
ProdriveSTI
BaDCaT
SerkanYazgan
qatrio
hondatugral
levent
merti
Ayrıca bir şey daha, dün serverda da yazdım lütfen herkes forumdaki nickiyle oynasın farklı nickle girmeyin.
ProdriveSTI
13-01-2015, 17:01
Eline sağlık Yekta.
Adminlikleri yazdım.Umarım daha'da bu konu ile ilgili sıkıntı vs. olmaz.
SerkanYazgan.
13-01-2015, 17:21
Adminlik komutları: amx_cvar sv_Restart 1,
amxmodmenu yazdıktan sonra klavyeden 9-3-2 ye basarsanız maç modu açılır.
amx_teammenu; takımlara adam atmanızı sağlar, 8 e basınca t,ct,spect diye geçer. 9 a basınca listenin devamı gelir.
amx_cvar mp_freezetime 0 dır, maç atarken bunu 6 yapalım.
amx_Cvar sv_alltalk 0-1 hepimiz biliyoruz.
amx_votemap de_dust2 de_inferno de_train
amx_vote MuratAdammı evet hayir :D
amx_uberslap levent
amx_map de_dust2
Kick ve ban komutları çalışmıyor adminlerde bu yüzden afk olanı takım değiştirmeyle specte atalım.
Girişi nası yapıyoduk,
konsola setinfo_pw "şifre" olarak mıydı?
gerisi normal giriş miydi :D
ProdriveSTI
13-01-2015, 17:24
Kick-Ban komutu çalışıyor artık. :D
Girişi nası yapıyoduk,
konsola setinfo_pw "şifre" olarak mıydı?
gerisi normal giriş miydi :D
aynen öyle sonra normal giriş
Tamam biraz antrenman yaptım spec atamadım o ayrı konu adamı ama modmenu de oyuncuya girince specten oyuna aldıktan sonra spece at çıkmadı bende :D
direk komutu var mı? amx_spec atituti mesela :D
uyuşturucu da verdim, alltalk da açtım murat gay mi eşcinsel mi diye oylama bile yaptım mk :D
Tamam biraz antrenman yaptım spec atamadım o ayrı konu adamı ama modmenu de oyuncuya girince specten oyuna aldıktan sonra spece at çıkmadı bende :D
direk komutu var mı? amx_spec atituti mesela :D
uyuşturucu da verdim, alltalk da açtım murat gay mi eşcinsel mi diye oylama bile yaptım mk :D
amx_teammenu den atıcan spece , 8 e basarak değiştiriyosun t mi ct mi specmi atacagını adamların adıda orda cıkıyor zaten üstte yanındaki numaraya basınca atıyo direk
Hayırlı olsun yeni adminlikler :)
HellRot06
13-01-2015, 19:46
Lan sonunda doğru düzgün bişeyler yapabildiniz ha :D Kimse kimseye darılmasın,tavırda yapmasın oyun oynuycaz diye kanlı bıçaklı olmaya gerek yok. Varsa bi sorunu olan 3'e bassın uzunda kesişelim :D :D :D
Bir tane admin olabilir mi online. 4-4 oluyoruz sürekli swde
-Murat Özcan-
13-01-2015, 22:52
Bu Akşam hareket yok oyunda
mert_can 41
13-01-2015, 22:53
18 kişi maça başlıcaz haydiii :D
-Murat Özcan-
14-01-2015, 00:21
Bu gece pc de sorunlar çıktı maalesef net koptu sürekli mikrofon çalışmadı karşı sesler gelmedi çıkmak zorunda kaldım arkadaşlar..
toplamda düzgünce bi maç döndük ama keyifliydi yine de :)
Raindrops
14-01-2015, 01:11
toplamda düzgünce bi maç döndük ama keyifliydi yine de :)
Aynen, herkesin eline sağlık :)
mert_can 41
14-01-2015, 03:53
Bu gün maç süperdi ömrümün en heycanlı maçıydı diyebilirim ama çok çok kötüydüm dolu kafayla oynayamadım düşünün KARRA bile frag kasabildi :hehe::hehe: adam vuramasam bile T ken mükemel TT m sayesinde 2 el daha alabildik çok mutlu oldum oyunda emeği geçen herkeze teşekkürler :)
B rush ile aldığımız el bizi topladı T de :D
mert_can 41
14-01-2015, 04:17
B rush ile aldığımız el bizi topladı T de :D
O değilde abi maçlara başlarken isim değiştirmek nasıl bir duygu :hahaha:
O değilde abi maçlara başlarken isim değiştirmek nasıl bir duygu :hahaha:
Sıkıcı ya adam swaplamayı zor buldum zaten 😄😄
Ozgu_Akcan
14-01-2015, 10:04
bi ara benım adım gecti özgüyü swap layın dıye o nedemek ? :D motormuyum la benn :D
en çok ilk baslarken levent özgü ve honda siz kafanıza göre durun biyerde dedi yıkıldım orda adamlar negüzel tuttu ama orta ve mahseni :D
Ozgu_Akcan
14-01-2015, 10:15
en çok ilk baslarken levent özgü ve honda siz kafanıza göre durun biyerde dedi yıkıldım orda adamlar negüzel tuttu ama orta ve mahseni :D
gökmeni bilmiyorumda az kalmıştı frag kasıyodum :D
bi ara benım adım gecti özgüyü swap layın dıye o nedemek ? :D motormuyum la benn :D
estağfurullah özgü :D
swap derken senle onlardan birini değiştirmek anlamında dedim, t de vasat altındaydın ama ct de benden iyiydin orda kurtardık :D
Ozgu_Akcan
14-01-2015, 12:58
estağfurullah özgü :D
swap derken senle onlardan birini değiştirmek anlamında dedim, t de vasat altındaydın ama ct de benden iyiydin orda kurtardık :D
haklısın T deıken bızm hatun uyumamıstı hem ona laf anlat hem oyuna odaklan zor oldu ct ye gecerken uyudu bıraz kendıme geldım :D
HellRot06
14-01-2015, 13:49
haklısın T deıken bızm hatun uyumamıstı hem ona laf anlat hem oyuna odaklan zor oldu ct ye gecerken uyudu bıraz kendıme geldım :D
Demek ki yenge erkenden uyusa "Cs King" olacan reyizzzz....:D :D :D :D
bu kadar ara yeterli.Bu akşam maçtayım inşaallah :)
bu kadar ara yeterli.Bu akşam maçtayım inşaallah :)
Gel gel sana da bi doz hap vereyim kafan güzel gez bir el :D
HellRot06
14-01-2015, 15:56
O ne la ? Varsa öyle bişey bana da ver akşam :D :D :D
b sokmam seni levent verirsen :)
O ne la ? Varsa öyle bişey bana da ver akşam :D :D :D
veriyim :D
b sokmam seni levent verirsen :)
bomba bile kurarım ayıpsın :D
HondatugraL
14-01-2015, 17:37
Ben yokken egleniyonuzmu lan :D
mert_can 41
14-01-2015, 17:48
Ben yokken egleniyonuzmu lan :D
Yokluğunu aramamak için her el birimiz B basalım B basalım diyoruz böylece yokluğunu aramıyoruz :hehe::hehe:
saat 12 ve kimse yok sw de
ProdriveSTI
14-01-2015, 22:12
Hadi beyler yavaştan dalın. :D
Hadi beyler yavaştan dalın. :D
Hızlı dalsak olmaz mı blader?
ProdriveSTI
14-01-2015, 23:07
Beyler hadi sizleri bekliyoruz maç başlayacak.
hadi beyler nerelerdesiniz, gelin artık dolsun server.
haydi gelinde oynayalım ahali :D
maç olmadı ama çıkanlar muhabbet kaçırdı baya eğlendik.biz :D
dün boşmuş sv bugün girdimde 8 kişiydik nerde millet ? :)
Az kaldı 2 güne maçta yim :D
Tayfun.O
15-01-2015, 15:07
Dun gece snow da attığım yalanlardan dolayı oyunu bırakma seviyesine ulaştığımı fark ettim. Eee nedemisler zirvede bırakmak lazım :D
dün akşam aksiyon yoktu. Bu akşam coşarız :D
mert_can 41
15-01-2015, 17:21
Bu akşam erkenden toplanalım yarın 8 de bende işe gidecem :D :D
Bu akşam erkenden toplanalım yarın 8 de bende işe gidecem :D :D
Şimdi yat 11 gibi kalk, sabah gidersin yine işe :D
Slipshod
15-01-2015, 19:57
serverda birileri takılıyo 2 defa sordum forumdan mısınız diye ses veren olmadı bi admin yoklasın isterse
SW de passowrd yoktu koydum kickledim eger forumdanlarsa gelirler.
güzel maçlar dönsün bu akşam beyler
ProdriveSTI
15-01-2015, 22:26
Hadi oyunaaaaaaa
mert_can 41
15-01-2015, 23:06
Haydi maça
mert_can 41
15-01-2015, 23:34
Cbble ilk maç başlıyo
mert_can 41
16-01-2015, 03:07
cbble maçı çok keyifliydi T olarak başlasaydık kazanırdık kadrolar tam denkti ama yine erken çıkmak zorunda kaldım hem gece hem gündüz işim olduğu için :(
Swde pw kalkmıs cakallar girmiş maç atiyolar :D küfür ediyolar.
Bu gece buyuk aksiyon var
medcezir bitmeden gelmem :D
Geçen gece için özür dilerim herkesten. Tartışmamak için çıktım, bir oyun yüzünden tartışmak istemedim. Varsa bir kusurum affola.
nerde millet kimse yok :D
Bone-crusheR
16-01-2015, 21:34
oyunda şifre var nasıl girecegim
Consola "pasword jdm" yazın.
Klavye aldım geliyorum. Hadi girin.
:D :D home sweet home , cs sweet cs :D
Geçen gece için özür dilerim herkesten. Tartışmamak için çıktım, bir oyun yüzünden tartışmak istemedim. Varsa bir kusurum affola.
hem atar gider yap hem geri vitese tak :hehe: :P auhodlaksdjak
hem atar gider yap hem geri vitese tak :hehe: :P auhodlaksdjak
Elma ile armut'u ayırmak gerek. Armut olandan özür dilemem ;)
ProdriveSTI
16-01-2015, 22:02
medcezir bitmeden gelmem :D
http://inci.sozlukspot.com/w/medcezir-izleyen-erkek/
Elma ile armut'u ayırmak gerek. Armut olandan özür dilemem ;)
bana özür borçlusun.
imza
AYI
onurrolla
16-01-2015, 22:10
sesli güldüm ahaahahaahahaha
izleyenlere ağır hakaret :D
bana özür borçlusun.
imza
AYI
Sen kış uykusundayken sana yaptıklarım için özür dilerim.
ProdriveSTI
16-01-2015, 22:24
izleyenlere ağır hakaret :D
chn53 yazmış ben yazmadım onu.
Yazarın yarası var ki gocunmuş :)
Vakit geçsin, 1-2 hatun görelim :D
Yav sen kimle kapıştın ben hatırlamıyorum hiçbişey :D
chn53 yazmış ben yazmadım onu.
benle ne alakası var
kıyasıya maç var beyler gelin
mert_can 41
17-01-2015, 00:08
GeleceZde yer yok netim düştü giremiyorum
Yav sen kimle kapıştın ben hatırlamıyorum hiçbişey :D
Zaten anlık oldu. Büyüklük yapmaması gereken kişi büyüklüğünü gösterdi.
Feyz alır umarım.
Maça gelin beyler ortalık fena haha
mert_can 41
17-01-2015, 02:10
Çağlayan bitirdi beni hahaha dusta kesişim trainde map bilmeyişi gülmekten oynayamadım :D
Ozgu_Akcan
17-01-2015, 11:59
dün 3.maç d2 de pınk den dolayı dayanamadım cıktım beyler kusura bakmayın takımların 14- 13 olmasının rahatlıgıyla bısı yazmadım
dun gece kendımı cok beyendım cbble da ve ılk d2 de resmen aktım durdum bıde HELLROTBALANS bana yükselmeseydı eyiydi adam hepmı benı vurur ya bi düş yakamdan hemşerım yaa
bundan sonra benı mumkunse caglayanla aynı takıma alın :D :D :D
estik gurledik trainde beraber abi senle :)
SerkanYazgan.
17-01-2015, 12:56
Birgün gelemiyorum herkes akıyor oyundaa :D AKşam inşallah görüşürüz :)
HellRot06
17-01-2015, 13:15
Çağlayan bitirdi beni hahaha dusta kesişim trainde map bilmeyişi gülmekten oynayamadım :D
Dust'ta yanımdaki keko yüzünden kestin beni :D :D Train'de mapi bilmediğim halde 2. 3. oynuyodum lan bilenler utansın :D :D Yalnız Semehe'nin bombalıktan geçtin niye kurmadın sorusuna bombalık nere Mk bilmiyorum ki dedim.Kendim bile koptum resmen :D :D :D
dün 3.maç d2 de pınk den dolayı dayanamadım cıktım beyler kusura bakmayın takımların 14- 13 olmasının rahatlıgıyla bısı yazmadım
dun gece kendımı cok beyendım cbble da ve ılk d2 de resmen aktım durdum bıde HELLROTBALANS bana yükselmeseydı eyiydi adam hepmı benı vurur ya bi düş yakamdan hemşerım yaa
bundan sonra benı mumkunse caglayanla aynı takıma alın :D :D :D
Dust2'de ben alayınıza yükselmiş durumdaydım zaten :D Frag 45-15 felandı :D :D Cblle'ninde sonlarına doğru açıldım deagle show yapıyodum ama maç bitti :D :D Bundan sonra ben hangi takıma sen oraya BacıGardaşşş... :)
Birgün gelemiyorum herkes akıyor oyundaa :D AKşam inşallah görüşürüz :)
Gelseydin sende aksaydın kuzen :D :D
Bu arada Cihan'ın Dirk benim,Ben Dirkk'im dediği yerde koptum. Duymadım sanıyo duruyo duruyo ben Dirkk'im diyo :D :D :D
HellRot06
17-01-2015, 13:16
Eklemek istediğim birşey daha var. Bu "By_Carizma" harbi Bot Laaa :D :D :D
mert_can 41
17-01-2015, 13:22
Dust'ta yanımdaki keko yüzünden kestin beni :D :D Train'de mapi bilmediğim halde 2. 3. oynuyodum lan bilenler utansın :D :D Yalnız Semehe'nin bombalıktan geçtin niye kurmadın sorusuna bombalık nere Mk bilmiyorum ki dedim.Kendim bile koptum resmen :D :D :D
O sahne süperdi yaa o kimse inme indi kestim koştum halen duruyodu yerinde :D o değilde aklıma geldi cbblede iyidi adam alışmada sen kestin ben aldım iyileri :hehe::hehe: bu arada katılıyorum BY CARİZMA bot
By_Carizma
17-01-2015, 15:36
Eklemek istediğim birşey daha var. Bu "By_Carizma" harbi Bot Laaa :D :D :D
Hellbot sen fazla konuşma :D :D Trainde birisine hs atınca Arif gene yalan atıyor derken oyundan 3 önemli adamı düşürmem efsaneydi ahahahaha :D :D gece gülme krizine soktu beni :D :D
HellRot06
17-01-2015, 16:20
O sahne süperdi yaa o kimse inme indi kestim koştum halen duruyodu yerinde :D o değilde aklıma geldi cbblede iyidi adam alışmada sen kestin ben aldım iyileri :hehe::hehe: bu arada katılıyorum BY CARİZMA bot
İyileri değil olm sen 5 kişi aldın biz hala 3 kişiydik sinir oldum. Bu kaçıncı oldu daha da girip alışmam ben kim alıyosa alsın ;)