PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park (GENEL)

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Armageddon
15-03-2016, 22:09
Malesef korkunun ecele faydası yok. Keşke olsa ...

Ben 1 ay gaz maskesiyle gezdim biber gazından korunmak için, senden mi korkacağım :) Elinden geleni ardına koyma. Sen ortaya hakaret edip sonra kıvıracağına ettiğin hakaretlerin arkasında dur önce. Arkasında duramayacağın lafı etme cem sultan hazretleri.

cem
15-03-2016, 22:14
Ben 1 ay gaz maskesiyle gezdim biber gazından korunmak için, senden mi korkacağım :) Elinden geleni ardına koyma. Sen ortaya hakaret edip sonra kıvıracağına ettiğin hakaretlerin arkasında dur önce. Arkasında duramayacağın lafı etme cem sultan hazretleri.

Size yalnızca RABİA diyorum.

https://36.media.tumblr.com/adecafa3381afd3c46b0af5392b1261e/tumblr_mta4ssYtHc1sij3ixo1_500.jpg

Yigit-Y
15-03-2016, 22:33
http://galeri7.uludagsozluk.com/247/rabia-i%C5%9Fareti_486434_m.jpg

Buda başka bir kanaat tarafindan gelsin :)

mrbars
15-03-2016, 22:43
sonunda topic kafayı yedi.

Sizce Nisan'daki organizasyon kaç araba görür? Tahminleri alalım :)

16-17 Nisan'da cup başlıyor. Clio cup eğitiminde Utku'yu kıçından takip edip çizgiyi öğrendim. Arabaya da F2000 ile Corsa padleri sipariş etmiştim.
Eğitim, yarış, disk, pad boşa gitmesin; şu veya bu şekilde seyahatim vs. de olmazsa Nisan'da 2 seans çıkmayı düşünüyorum.

cem
15-03-2016, 22:51
http://static.idefix.com/cache/0/270/743266

Kitle Psikolojisi - Sigmund Freud - %24 indirimli : Kitap | idefix.com (http://www.idefix.com/kitap/kitle-psikolojisi-sigmund-freud/tanim.asp?sid=X1OEB8OI3K3K0RGCUE05)

5 TL.

omco
15-03-2016, 23:08
Track Day'ler ilgili fazla bilgi sahibi değilim o yüzden yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim.

SS'leri ayrı tutarsak (onlar için belirtilen fiyatı doğru bulmuyorum, yanlış anlaşılmasın) bu yeni fiyatlandırmada bana göre en çok mağdur olanlar hot hatch'ler ve yaşı büyük haliyle fiyat olarak daha uygun ama güçlü araçlar oldu. 150-250 arası sınıfın fiyatında geçen yıla kıyasla 50 liralık bir artış kabul edilebilir benim açımdan (aracım 190 hp) Alt sınıfta zaten fiyat konusunda kimsenin bir itirazı yoktur herhalde.

Pist Günleri'nde yeni bir düzenleme olacağını sanmıyorum, yukarıda da üstü kapalı bir şekilde bu fiyatlandırmanın bir nedeni olduğu belirtildi. Madem güce göre bir sınıflandırma yapılacak, arada kalan hot hatch ve yaşlı araçların mağduriyetini gidermek için Track Day'lerde bir kolaylık sağlanamaz mı? Sonuçta ciddi masraflar edildi, araçlar hazırlandı ve hepsinden öte bir sürü emek var. Bildiğim kadarıyla Track Day tüm gün, 350 hp altı araçlar için örnek veriyorum; yarım gün 1000 tl gibi bir şey olsun mesela. 140-150 bin tl ve üstü araç sahipleri için kabul edilebilir bir meblağ olduğunu düşünüyorum. Zaten bu kadar masraf eden herkesin asıl söylemek istediği 20 dk için bu fiyatın mantıksız olması ve kaba tabirle enayi yerine koyulmak yoksa verilemeyeceğinden değil. Bellirli bir yaşın üzerindeki & güçteki araçlar içinde biraz daha uygun bir fiyat. Bu tarz hem Intercity açısından ekonomik olarak aleyhine olmayan hem de bizim açımızdan bir kolaylık sağlanarak bir orta yol bulunamaz mı?

Tamamen anlık aklıma gelen bir şey, eksik veya mantıksız bir şey varsa kusura bakmayın konu dağılmışken konuya dönmek için düşüncemi paylaşmak istedim :)

Geçen yıldan beri gerek burada gerek tribünde bu yıl için kendimi hazırlıyordum. Arabamı değiştirdim, sonra tecrübelilerin önerilerini dikkate alarak ilk iş yol tutuşunda iyileştirmelere başlamak için KW v2 ve kule gergisi vs sipariş ettim ancak fiyatlar açıklanınca hayal kırıklığı oldu. Fiyat olarak çok şükür önümde bir engel yok sonuçta ayda 1 kez çıkıcam o zaman niye hayal kırıklığı oldu? Zevkine çıkılsa bile rekabet güzelleştiriyor, sokakta her gün göremeyeceğimiz araçların amacına yönelik kullanılmasını görmek güzelleştiriyor işi. Bir düzlükte Cupra bir düzlükte TypeR önden çeker rekoruna koşarken yanımdan geçse ya da ne bileyim 10'dan çıktıktan sonra arkamdan bir SS gelip ben daha 11'e gelene kadar neredeyse 12'ye geldiğini görünce "ne gitti be" desem piste çıktığımda böyle daha çok zevk alırım. Bana göre motorsporları böyle daha çok ilgi çeker ve daha çok gelişir. Geçen yıllardaki açılış fotoğraflarındaki araç sayısı ve çeşitliliğine bakıyorum bir de bu sene... Nisan'da çıksam 10 araba bile olacağı meçhul, ne kadar zevk alınır bilemiyorum.

Her neyse çok uzun bir yazı oldu geçen yıldan beri bu zamanı bekliyordum ancak hayal kırıklığı yaşayınca biraz olsun içimi dökmek istedim. Umarım herkes açısından iyi bir değişikliğe gidilir ve geçen yıllara oranla daha kalabalık daha zevkli bir ortam olur. İyi geceler

drivertech
15-03-2016, 23:43
Pist için araba hazırlıyoruz diyoduk yalan oldu . . .

Serhat Y.
15-03-2016, 23:45
@omco
esas mevzuda o aslında 600 tl. 20dk.için gerçekten haksız bi rakam, yoksa 600 tl verilmeyecek rakam değil, buradaki herkesde verebilir seve seve ama o 20 dk. kısıtlaması gerçekten strese sokuyor insanı keyif almaktan uzaklaştırıyor. 1 saat yapılabilir mesela en basiti o ücret karşılığı, rahat rahat çıkarsın kameranı takarsın ayarını yaparsın, padoka girer çıkarsın bi lastik basınçlarını ayarlarsın, nebileyim 5 dk.soğutursun arabanı sürene bakarsın o sırada, bi düşünürsün harrys tarzı programın olur viraj hızlarını irdelersin, iki geyik çevirirsin yine padokda arkadaşlarla tekrar çıkarsın vs.

yigit06
15-03-2016, 23:55
bu fiyatlama "evet çocukları dans PİSTİ'nden alalım, takı törenimiz başlamak üzeredir" anonsunu hatırlattı bana. takıcaklar yine..

997TT
16-03-2016, 00:03
Isın daha boktan tarafı.olumu gosterıp sıtmaya razı edeceklerı....
Yanı 250hp ustu bıraz degıstırıp,buyrun denmesı...
Ayrımcılık her alanda kotu ve cırkın bırsey....!

barisy
16-03-2016, 07:03
600 TL demişken ... Bu pazar volkicar eğitimi verdi Ümit Ülkü bey. Izmir yarış pistinde. Yarım gün, 3 seans çıkıldı. Tüm Süreleri alındı, kamera Görüntüleri resimler. Çok güzel de barbekü tabağı hazırlamışlar. 600 TL ödedim 10 dk* 3 seans. Kıyasıya mücadele ettik zamana karşı.

KVNC
16-03-2016, 08:05
600 TL demişken ... Bu pazar volkicar eğitimi verdi Ümit Ülkü bey. Izmir yarış pistinde. Yarım gün, 3 seans çıkıldı. Tüm Süreleri alındı, kamera Görüntüleri resimler. Çok güzel de barbekü tabağı hazırlamışlar. 600 TL ödedim 10 dk* 3 seans. Kıyasıya mücadele ettik zamana karşı.

3.olan barış siz miydiniz? Can ve emir bahsetmişti..

orhansah
16-03-2016, 11:23
3.olan barış siz miydiniz? Can ve emir bahsetmişti..

evet 3.olan Barış o barış :)

KVNC
16-03-2016, 11:55
Tebrikler o zaman :)

Berkan
16-03-2016, 12:33
Berkan bey'in avukatı vardır muhtemelen o konuşsun sizin yerinize bence.

Teşekkürler.

Avukatım yok Cem Bey.

Hadi diyelim var ; karşımda senelerdir geyik döndürdüğüm yeri geldi oturdugum ettiğim görüştügüm arkadaş sandığım birine samimiyete güvenip yazdıktan sonra abuk subuk cevaplarını resimleri gördükten sonra ne o avukatın nede herhangibi birinin zamanını çalmama hakkım yok kusura bakma. Uzun lafın kısası adam sandık eşeği alnımıza değdi ....

Eminim bunun üstünede enfes zekanla bir resim yazı vs. koyarsın şimdiden teşekür ediyorum :tapedshut

barisy
16-03-2016, 13:39
Tebrikler o zaman :)

Çok teşekkür ederim.

kelalper
16-03-2016, 13:40
1,5 sene önce olan olayı tekrar ısıtmaya gerek yok, kelalper yazmasa konu zaten açılmayacaktı, biz ne tartışıyoruz konu nereye gidiyor...

Burada suçlu ben miyim anlamadım. Orada basit bir metafori ve espri yoluyla eleştri yapayım dedim ki herkes anladı ama Armağanla siz anlayamamışsınız olayı.
Demek ki Armağanın da diğer arkadaşında içinde kalmış bazı olaylar ki saman alevi gibi coşuverdi. Bu kadar hakaret b.k püsür içinde anlayamadığınız benim lafımla beni suçluosunuz ya ne diim.

Mehmetmert
16-03-2016, 16:18
Sakinnnggghh ya :D
http://i.hizliresim.com/NApgQN.jpg (http://hizliresim.com/NApgQN)

Dou
16-03-2016, 20:36
En basindan beri yanlis olan fiyatlandirma degil, 20 dakika sacmaligi idi.

O zamanlar fiyatlar uygun oldugu icin kimse aldiris etmiyordu haliyle. Simdi fiyatlar tavan yapinca, surenin kisaligi goze batti. Bunu yillardir diyorduk halbuki.

Dunyanin hic bir yerinde 20 dakika diye bir sacmalik yok. Adam gibi parani verirsin, tum gun ya da 3-5 saat donersin, ya araban kirilir, ya sen yorulursun kafana estiginde ceker arabayi sogutursun 15-20 dakika, canin isteyince tekrar cikarsin, canin sikilinca/ yorulunca da eve gidersin. Pist bizim F1 pisti gibi ust segmentse, fiyatlar da ona gore olur, fakat "dakika" sacmaligi olmaz. 20 dakika nedir abi, jeton atip atari oynuyomus gibi...

Dip not: Fiyatlar hakkinda bende cogunluk gibi dusunuyorum, zamdan ziyade firsatcilik boyutuna ulasmis durumda. Fakat burada oncelikle duzeltilmesi gereken fiyatlar degil, dakika sacmaligidir.

2. Dip not: Kimse cikipta "o pistte 20 dakika arabayi yoruyor fazlasina gerek yok" sacmaligini yazmasin, bastan soyleyeyim. Cikmadigimiz pist degil. Hangi piste cikarsan cik 3-4 saat pistte kaldiginda daha yorucu olur.

KVNC
16-03-2016, 20:54
Süre sınırı o fiyatlara göre kabullenilebilirdi, sınır istemiyorsan özel organizasyonlara pisti kapatı işaret ediyordu, ama bu fiyatlara bu sürelerle organizasyon yapmak mantıksız..

Ayrıca farklı bir öneri; bir miktar (abartı olmayacak) giriş/pist günü ücreti al, kaldır seansları, padokta geçen süre üstünden ücretlendirme yap, isteyen istediğiyle ayni anda çıksın, istemiyorsa çıkmasın, yağmur yağdı hava isindi muhabbetlerine seans zamanlarıyla dikte olmasın kimse vs vs

Ama ortam olsun, motorsporları ambiyansı olsun, paylasım olsun..

Herşey süreler değil, sonuçta süre isteyen zaten cup a katılır, kasacak olan pisti kapatır, halk gününde derece yapak olan kendini ona göre ayarlar, sınırlı kaymalı kilitli diferansiyel gibi kuralları koy ama özgürlük de ver :)

azrail
16-03-2016, 22:26
Nisan ayındaki organizasyona standarta yakın 3 ya da 4 tane 106 la çıkmayı düşünüyoruz

cem
16-03-2016, 23:27
http://www.kadinlaricin.net/images/articles/1947/cig-kofte-tarifi.jpg

997TT
16-03-2016, 23:52
Hıc bı taraflardan yontem uydurmaya gerek yok.
Yurt dısında onemlı 3-4 pıstten ve sırketten uygulama orneklerı alınır ve ulkemız sartlarına adapte edılerek uygulanır.
Ama burada amac bambaska,oyuzden mantık yurutmek zor.

Schumi
17-03-2016, 19:38
250-300 hp bir aracın tüm gün için 600 TL vermesi sorun olmaz sanırım. Zaten en fazla 4 tur atılabilir.

mimarsertac
18-03-2016, 22:36
https://www.youtube.com/watch?v=MrMdK_tpXIQ

Dodoo
18-03-2016, 23:04

Geriye takınca havadan gözlük geldi bi anda, komik olmuş biraz. :)

Edit: Clio cup canlandırması da bir o kadar komikmiş, yeni izledim. :D

mertkaya
18-03-2016, 23:27
O heyecanlı konuşma tarzı sizede Eren Tekin'i anımsatmadı mı? :D

OrcunInce
18-03-2016, 23:33
İlk bölümü hiç beğenmedim, çok ama çok yapmacık olmuş. Yarış sahneleri bile öyle maalesef. Ukku ve Barış'ın bileğine sağlık yinede :)

onursumer
18-03-2016, 23:36
bknz 5.30 çok cuzi bi rakam :D

Tholl-ga
18-03-2016, 23:39
Ooo mayy gaaddd

D.Demir
18-03-2016, 23:58
Evet abi sorun çözüldü Vural bey için halk gününde halkın harcadığı para ufak bir maliyetmiş teşekkürler Vural bey

997TT
19-03-2016, 01:38
Bunu 2 gun once seyretmıstım. Yarıs sahnesı evet cok yapmacık ve vıdeo gereksız uzun. Bunu 6-7 dakıkaya sıgdırmaları gerekırdı.
Vurak beyın acıklamalarında sosyal sorumluluk nerede suan?
Neyse,herkes elbet bır yol bulur....

levent
19-03-2016, 01:41
PowerBox takmaya çalışan arkadaşlar olacak mı acaba ClioCup'a giren? Veya tulumun içinde revo sps tarzı bi yazılım cihazıyla binmeye çalışan olur mu acaba :D

mrbars
19-03-2016, 06:05
Kilo versem yeter:)

TarikS
19-03-2016, 07:39
Video net reklam için yapılmış belli, tek marka kupaları dolmadı sanırım. Clio doldu diye biliyordum ama orada bile ABS'yi öve öve bitirememişler :D Yav bir de pist arabası denip 60-70 yanaklı kapağı sökülmüş orijinal jant çok ilginç geldi.

Halk gününün "cüzi" fiyatlarından sonra önyargılı, antipatiyle izlediğimiz doğrudur ama birkaç bölüm sonra güzel videolar gelebilir diye düşünüyorum.

Motor seslerine ön planda yer verilmesini sevdim ben. :)

Sevdiğimiz arkadaşları görmek güzeldi.

Zero
19-03-2016, 10:04
PowerBox takmaya çalışan arkadaşlar olacak mı acaba ClioCup'a giren? Veya tulumun içinde revo sps tarzı bi yazılım cihazıyla binmeye çalışan olur mu acaba :D

Overlokcunuz burda. 10 dakkada yapılır hemen teslim edilir :P:D

Kilo versem yeter:)

Senin tecrüben yeter abi.

Clio ile yarışmanın gerçekten çok zevkli olduğu bilgisi geldi yalnız. Hafifletilmiş, düz vites , fren soğutmaları ve tabiki mücadele olması bunun baş sebepleri heralde. Görüntüler için Ukku Barış Memco ve Yalın a teşekkürler. Dostları izlemek keyifli oldu valla.

Firat.M3
19-03-2016, 10:06
video muthis olmus bence. ben bayildim. trde bu kalitede videolar programlar kac kere yapildi ki ?

Canselmo
19-03-2016, 10:11
La ferrariye baktim uzun sure , video guzel olmus sevdim bende

mrbars
19-03-2016, 17:02
Clio ile yarışmanın gerçekten çok zevkli olduğu bilgisi geldi yalnız. Hafifletilmiş, düz vites , fren soğutmaları ve tabiki mücadele olması bunun baş sebepleri heralde. Görüntüler için Ukku Barış Memco ve Yalın a teşekkürler. Dostları izlemek keyifli oldu valla.

Shortcut bir garip. İçerde garip bir fren noktası var, çıkışı da zor :)
11'den sonra 12'ye kadar 150 km/h falan yapıyor :) 5nci vites kullanılmıyor.
3ncü viraja yanaşırken maksimum 131 km/h gördüm :)

Araç yavaş olduğundan pist günlerine nazaran fren noktaları acayip ileride. Start finish düzlüğünde neredeyse 1nci virajı görünce frene basıyorsun.

Stock lastikler ve frenler bu hızlar için ideal gibi gözükse de, yanlış kullanımda 7 tur yetmesi zor :) Çok eğlenceli olacak.

997TT
19-03-2016, 17:31
Shortcut bir garip. İçerde garip bir fren noktası var, çıkışı da zor :)
11'den sonra 12'ye kadar 150 km/h falan yapıyor :) 5nci vites kullanılmıyor.
3ncü viraja yanaşırken maksimum 131 km/h gördüm :)

Araç yavaş olduğundan pist günlerine nazaran fren noktaları acayip ileride. Start finish düzlüğünde neredeyse 1nci virajı görünce frene basıyorsun.

Stock lastikler ve frenler bu hızlar için ideal gibi gözükse de, yanlış kullanımda 7 tur yetmesi zor :) Çok eğlenceli olacak.
Lastıkler standart eco sınıfı lastıkler,yanı bu tur kullanım ıcın tasarlanmamıs. Ne karkası ne slıkalı nede kaucugu...
Bundan dolayı sıkıntı yasaman normal(yol tutus-fren yada ısı)
Ilk yarısda trıbundeyım sızlerı desteklemeye. 3 arkadasım yarısıyor...

Firat.M3
24-03-2016, 11:26
ikinci bir grup olusturulabilme ihtimalinden bahsetmis bugra. eger olursa katilmayi planliyorum. hayirlisi bakalim :)

kelalper
25-03-2016, 12:03
Yarış videosunu dostluk kazanmış :D Ama genele gelince bence süper. İlk video olmasına rağmen. muhakkak geliştirilir ve TV lere satışı yapılır düzeye gelir. Top Gear ın da ilk bölümleri kurgu vs bakımından feciidir.Zamanla gelişecektir ki ellerinde inanılmaz olanaklar var pist, araba ve pilot olarak. İlk deneme için süper. Fiyat politikası yüzünden yanlı yaklaşan arkadaşlara şunu soriim böyle bir TV programı izlediniz mi şimdiye kadar Türkiyede. Top Gear bile kuka ve çizgilerden oluşan pistte zaman ölçüp program hazırlarken bu adamlar ellerinde olan pisti esas işleri yapımcılık olmamasına rağmen iyi kullanıp ilki için süper bir iş başarmışlar.

OrcunInce
25-03-2016, 12:57
Yarış videosunu dostluk kazanmış :D Ama genele gelince bence süper. İlk video olmasına rağmen. muhakkak geliştirilir ve TV lere satışı yapılır düzeye gelir. Top Gear ın da ilk bölümleri kurgu vs bakımından feciidir.Zamanla gelişecektir ki ellerinde inanılmaz olanaklar var pist, araba ve pilot olarak. İlk deneme için süper. Fiyat politikası yüzünden yanlı yaklaşan arkadaşlara şunu soriim böyle bir TV programı izlediniz mi şimdiye kadar Türkiyede. Top Gear bile kuka ve çizgilerden oluşan pistte zaman ölçüp program hazırlarken bu adamlar ellerinde olan pisti esas işleri yapımcılık olmamasına rağmen iyi kullanıp ilki için süper bir iş başarmışlar.

Ahmet Özgün'ün asıl işi ne abi ? :D

Dragger
25-03-2016, 13:03
Birşey yazardım da neyse :D

Tescilli bir işi var.

kelalper
25-03-2016, 13:07
Birşey yazardım da neyse :D

Tescilli bir işi var.

Ben de o yüzden dedim zaten işleri yapımcılık değil diye. :D

Low-Rider
25-03-2016, 13:40

Tam Türk otomobil dergileri gibisin hee, test için otomobil aldıkları firmaları küstürmemek için hep ılıman ve iyi yorumlar :D

Video'yu bende beğendim tamam da araya Top Gear sıkıştırıp onlardan bile güzel algısı oluşturmak gereksiz :)

alp1903
25-03-2016, 13:45
Ahmet Özgün lisanslı eğitmen midir? Bence böyle bir programın başlaması bile güzel (gelişicegini düşünüyorum) sevmeyen izlemez zaten. Böylelikle tutulmazsa biter gider. :)

997TT
25-03-2016, 14:57
İnsallah devami gelir ama bu otomobil programi degil ki,bildiin reklam.
Alper senin yorumunla filmin alakasi pek olmamis. Clio dizel cup kari tanitan kisa bir film. Ama bunu otomobil programi kivamina tasirsalar,harika olur. Bak ozaman pistin nimetlerinden yararlanirlar...
Bugra'nin hic bir sey yaz(a)mamasida kotu,oksuz kaldik resmen...

Gokmen Erbas
25-03-2016, 15:26
pist fiyatları vergi sistemindeki gibi kasko bedelinin %5'ini geçiyorsa bir alt dilime düşsun :-)

kelalper
26-03-2016, 12:15
Tam Türk otomobil dergileri gibisin hee, test için otomobil aldıkları firmaları küstürmemek için hep ılıman ve iyi yorumlar :D

Video'yu bende beğendim tamam da araya Top Gear sıkıştırıp onlardan bile güzel algısı oluşturmak gereksiz :)

Yazdıklarımı iyi oku. En son sezonlardaki top gear programı ile tabii ki kıyaslayacak değilim. Adamlar dünyadaki açık ara en iyi programdı fifth gear ile. Benim bahsettiğim bundan 6-7 sene önceki top gearlar fifth gearlar. Bu arkadaşlarda eğer ellerindeki olanakları kullanırsa ve çalışırlarsa o düzeyde program çıkarabilirler. Haa programı Ahmet yapacaksa o zaman fazla ilerleme şansları yok.
Arkadaş önüne gelen bana menfaitin var yakıştırması yapıyor nedenini anlayamadığım bi şekilde. Kafanız mı çalışmıyor benim bilmediğim bişey mi biliosunuz benimle intercity arasında. Pist intercity olduğundan beri en az piste çıkan adamlardan biri benim. Bedava falanda çıkmıyorum çıktığım zaman. Evet Buğra ile dostluktan ileri bir ilişkim vardır ailemden biri gibidir ama bu çalıştığı yeri yaptıkları yanlışlıkta eleştirmeyeceğim anlamına gelmez tam tersine Buğra eleştirdiğim zaman art niyetle eleştirmeyeceğimi iyi bilir. Yorum yazarken düşünüpte yazın.

Low-Rider
27-03-2016, 08:54
Yazdıklarımı iyi oku. En son sezonlardaki top gear programı ile tabii ki kıyaslayacak değilim. Adamlar dünyadaki açık ara en iyi programdı fifth gear ile. Benim bahsettiğim bundan 6-7 sene önceki top gearlar fifth gearlar. Bu arkadaşlarda eğer ellerindeki olanakları kullanırsa ve çalışırlarsa o düzeyde program çıkarabilirler. Haa programı Ahmet yapacaksa o zaman fazla ilerleme şansları yok.
Arkadaş önüne gelen bana menfaitin var yakıştırması yapıyor nedenini anlayamadığım bi şekilde. Kafanız mı çalışmıyor benim bilmediğim bişey mi biliosunuz benimle intercity arasında. Pist intercity olduğundan beri en az piste çıkan adamlardan biri benim. Bedava falanda çıkmıyorum çıktığım zaman. Evet Buğra ile dostluktan ileri bir ilişkim vardır ailemden biri gibidir ama bu çalıştığı yeri yaptıkları yanlışlıkta eleştirmeyeceğim anlamına gelmez tam tersine Buğra eleştirdiğim zaman art niyetle eleştirmeyeceğimi iyi bilir. Yorum yazarken düşünüpte yazın.

İnsanlara kafası çalışmıyor yaftası yakıştırmadan önce, kendinin de dediği gibi neden herkes sana böyle bir yakıştırma yapıyor onu düşün önce...

kelalper
27-03-2016, 13:30
insanların kafası işte o kadar çalıştığı için bu algıya sahipler.

Exhaust
28-03-2016, 16:46
Merhabalar arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım , tabiri caizse damdan düşer gibi bu konuya damladım. 12-13 Mart Pist Günlerinin ikisinede katıldık (bi arkadaşla) Fotoğraftaki kırmızı A1 le pazar günü , 12sindede 1.5dCi 110 luk manuel bi megan coupeyle (megan benim a1 arkadaşın)
İlk pistimdi hayran kaldım. Çok ama çok eğlendim inanılmaz bir ortam inanılmaz bir atmosfer kaldı ki toplam 8-10 araba filandık eskileri düşünemiyorum bile... Eğer bunu okuyup piste çıksam mı diye tereddüt edenlere (150hp altı için) kesinlikle çıkın.
Totalde 150 giriş 20 kask 20 otopark ücreti +25 lirada mazot yakmışımdır. Her kuruşuna değdi. Müthiş keyif aldım 110 beygir dizel bir araba olmasına rağmen!
Şurdan da en hızlı turum olan 2.59u atıyım: https://www.youtube.com/watch?v=tsPySiVQjrk
Buda arkadaşın A1 ile 2.55i (1.4tfsi 122lik):https://www.youtube.com/watch?v=qAwVUO4S4go
(Kafadan kaymalı dakikalar sizi bekliyor :D )

Keşke bu yeni fiyatlar biraz daha makul olsaydıda daha güçlü arabalarıda görebilseydik :( Bu sezon bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama seneye umuyorumki biraz daha normale çekerler. Herkese iyi forumlar :heyoo:

B.Koçer
28-03-2016, 17:01
Piste katılan arabanın 20 tl park ücreti vermesi çok enteresan :D

Dodoo
28-03-2016, 17:17
Piste katılan arabanın 20 tl park ücreti vermesi çok enteresan :D

O kadar yer işgal edecek, neresi enteresan. :D Durduğu yerde asfalt eskiyodur belki hem sen ne bilicen. :D

tremx
28-03-2016, 17:38
hadi fiyatları falan geçtim otopark ücreti acayip saçma zaten adam pist parasını ödüyor otopark parası da ne?Bu kadar kan emici olunmaz..

IbizaFR150
28-03-2016, 18:06
Piste stok araçla katılanlar, lastik,şanzıman,fren durumlarını paylaşabilir mi? Kimine göre sorun yaşanma ihtimali düşük,kimine göre kesin sorun çıkar, kararsız kaldım.

Exhaust
28-03-2016, 18:46
Araba motor ve yürüyen olarak komple stoktu
Üstünde 205-50-17 SC5 vardı (biraz eskiydi 3.5-4 yıllıklardı)

İlk 3-4 tur çok iyi tuttular ettiler. Sonra yanal tutunma baya düşmeye başladı. Bu sırada çamurluktan pıtı pıtı sesler geliyordu. Biz o heyecanla çok aldırış etmedik 6. Turda sesler çok arttı dedik ki pite girelim olmaz böyle. O son virajın tadıydı heyecandı unuttuk. Hızlı dönmeye devam ediyoruz. 8 de baya zorladım ve son virajın çıkışında lastik yarıldı. Aşağısındaki düzlükte kenara çektim durdum baktım.
Lastik janttan çıkmıştı. İnceden duman atıyordu aldım stepneyi takmaya başladım. Kaldırdım lastiği çıkartıp stepneyi taktım bu sırada seans bitmişti yanıma kuledeki arkadaş gelmişti biraz hızlı olmamı motorların beni beklediğini söyledi.

En son sıkarken kamyonetle bi görevli geldi sıkmama yardım etti. Bizde pıtı pıtı çıktık pistten.

Sorun neydi?
Megane coupeler sertlik olarak konforlu bir C gibidir yaylar filan biraz helvadır. Ona göre virajda yattık. Lastiğin sürekli dışı eridi. İlk pistin vermiş olduğu heyecanla bol bol kafadanda kaydım açıkçası. Bundan dolayo sürekli dışı aşınan lastik (kaldıki SC5 yumuşak hamurlu çok güzel yol tutan lastiktir.) bu yumuşaklıkla beraber eridikçe eridi. En son dayanamadı komple açıldı. Fotoğraf PC de şimdi telden yazıyorum biara atarım lastğin lifleri filan ortadaydı en son.

Şunu diyicem. Frendir motordur hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yumuşak arabalar biraz dikkar etsin. İki üç tane hızlı tur yapsınlar fazla değil. Bu nisanın ortasındaki pist gününe gitmeyi planlıyorum. Beklerim.

mrbars
28-03-2016, 18:57
Audide 7-8 sn, belki daha fazla var bu setup ile bile. Virajları erken kesip kafayı çok kaydırmış.

Megane'ın çizgisi bir çıt daha iyi, hafif daha yavaş girilse daha yüksek hızla çıkılır :)

Exhaust
28-03-2016, 19:02
Onda 15 jant vardı bide kış lastiği vardı çok zorlamak istemedi. En büyük hatası açmamaktı dönsün diye ısrar ediyordu.

Benimde hedefim 2.55 7. İle son virajları güzel dönersem yapabileceğime inanıyorum ;)

997TT
28-03-2016, 19:13
8. Vıraja kadar ızledım.Megane'da fren noktaları cok yanlıs.Cok fazla dıreksıyon hareketı var. Cok hızlı gırıyorsunuz.Lastık havanız fazla.Vıtes secımlerınızın zamana ıhtıyacı var
Audı nın cızgılerı daha lımıtını bılerek gıttıgı ıcın ıyı ancak benzer durumalrın bazıları ondada var.
Ancak denemeye devam,sevmenız cok ama cok guzel. Insallah bırakmazsınız.
Bu yorumunuzu ben sayfalar once yapmıstım,altına ımza atarım...
Keşke bu yeni fiyatlar biraz daha makul olsaydıda daha güçlü arabalarıda görebilseydik :(

kelalper
28-03-2016, 19:21
size yasak murat girmeyin piste.

Videolara gelince fren ve direksiyon tepkilerine dikkat etmeniz gerek. İlk deneme için fena değil sadece dikkat lazım ama piste ilk çıkanlar o adrenalinle pek dikkat etmezler. Bi daha ki sefere lastik havalarını bayaa indirin.

Exhaust
28-03-2016, 19:32
Şimdi yaşınıza ve tecrübenize şüphem yok sıkılmazsanız birkaç sorum var

Arabanın önerdiği lastik basıncı ön 33 arka 30 ben 31 27 bastım kaç basmalıyım?

Frenleme derken düzlükte frenlemeyi bitirip viraja girip apeksten sonra ufaktan gaza mı asılayım
Yoksa düzlükte biraz daha geç frene basıp burunu apekse sokarken frenden hafifçe çekip tam apkesten sonra mı gaza aslayım?

Araba önden kayarken sadece direksiyonla girebildiği kadar sokmam mı daha avantajlı? Yoksa frenleyip içeri girmek mi? (Tabi ilk durum çok abartılı olmamak şartıyla)
Cevaplarsanız çok sevinirim :) şimdiden dilinize sağlık. Bizde kendimizi eleştiriyoruz ama 3. Bi göz bambaşka oluyor

Octavia RS
28-03-2016, 20:57
Piste stok araçla katılanlar, lastik,şanzıman,fren durumlarını paylaşabilir mi? Kimine göre sorun yaşanma ihtimali düşük,kimine göre kesin sorun çıkar, kararsız kaldım.

2-3 aylık crossclimate ile çıktım,arkalarda bişe yok ama önler sağ ön özellikle dişleri bitirdi

2 hot lap 1 soğutma 2 hot lap şeklinde döndüm şanzıman baya ısındı,hatta son hot lapte 11 e gelmeden şanzıman bırak artık yeter dedi.

Dedim araba zaten güçsüz bari fren noktalarını ileri taşıyım dedim,onlarda bitti :)

onursumer
28-03-2016, 21:57
Şimdi yaşınıza ve tecrübenize şüphem yok sıkılmazsanız birkaç sorum var

Arabanın önerdiği lastik basıncı ön 33 arka 30 ben 31 27 bastım kaç basmalıyım?

Frenleme derken düzlükte frenlemeyi bitirip viraja girip apeksten sonra ufaktan gaza mı asılayım
Yoksa düzlükte biraz daha geç frene basıp burunu apekse sokarken frenden hafifçe çekip tam apkesten sonra mı gaza aslayım?

Araba önden kayarken sadece direksiyonla girebildiği kadar sokmam mı daha avantajlı? Yoksa frenleyip içeri girmek mi? (Tabi ilk durum çok abartılı olmamak şartıyla)
Cevaplarsanız çok sevinirim :) şimdiden dilinize sağlık. Bizde kendimizi eleştiriyoruz ama 3. Bi göz bambaşka oluyor

ben poloda 27 basıp çıktım , 2 tur atıp pite girip olçtuğumde 36 çıkmıştı , birdaha çıkıcak olsam 22,23 basıcam :)

Octavia RS
28-03-2016, 22:08
ben poloda 27 basıp çıktım , 2 tur atıp pite girip olçtuğumde 36 çıkmıştı , birdaha çıkıcak olsam 22,23 basıcam :)

22,23 çok düşük değil mi abi? O kadar düşük havayla lastikler parçalanmasın?

Zaten olması gereken lastikler ısınınca ideal havaya indirip tekrar piste girmek değil mi?

onursumer
28-03-2016, 22:47
22,23 çok düşük değil mi abi? O kadar düşük havayla lastikler parçalanmasın?

Zaten olması gereken lastikler ısınınca ideal havaya indirip tekrar piste girmek değil mi?

okadar yükselmeye şahit olduktan sonra 23 basılabilir gibi geldi bana, çok sorun olucağını duşunmuyorum sonuçta piste çıkıp yarış yapmıyoruz zaten ben çıktımmı gezinti havasında donuyorum :D

997TT
28-03-2016, 22:48
Kullanim kurallarini ve basit trikleri yuzyuze anlatirim. Emin ol yazilarla biryere kadar...
Lastik havalarini 22'lere indirmeyin,gunluk lastikler icin cokkk zararli.
Ornek;fabrika 32 mi veriyor? 28 yapin, 2 tur sonra iceri girip 36 hatta belkide 40 olan havayi 30 yap devam.
Eger semi slick kullaniyorsaniz 26 yapin,iceri girin 2-3 tur sonra,34 olan havayi 30 yap,devam...
Alper;biz pist icin bir taraflarimizi yirttik,istenmeyen adam olduk :)
Olsun,Avrupa'da ki pistler kucak acmiss ;)

yusufcan_k
31-03-2016, 09:14
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160330/1f75c949db4a610b14fad1f1ab933968.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160331/6d741a6f3da2ea550996f63406cb25d3.jpg

interliselicity iş başında :D :D :D fiyatlara yorum yaptı diye engellemek nedir ya :D koskoca adam

997TT
31-03-2016, 10:24
Benım efendılıgıne kefıl oldugum 3 arkadasımı bloklamıs kı yazdıkları sadece fıyatlar bıraz yuksek olmadı mı Vural bey? O kadar.
Bu kadar tahammulsuzlugu hıc bır yerde gormedım. Bu kadar efendı adamlara yapılması cok ılgınc. Emınım baska bır acıklaması olmalı.
Benıde bloklamıs ayrıca :)

halilcakir
31-03-2016, 11:58
Kimse alınmasın darılmasında 5murat isimli kullanıcıya cevabı çok komik olmuş:D

orda kendince siyasi bir iğneleme yapıyor vuralaka

oda bence güzel cevap vermiş :)

bu ülke ne zaman öğrenecek birbirine saygılı olmayı

sanane arkadaşım bir insan illa senin gibi düşünmek zorundamı isteyen akpli isteyen chpli olur sanane yani tutup birde oraya yazıyorsun

yazınca noluyor owwww vuralakın tüm siyasi bakışınımı değiştireceğini zannediyorsun

mesela bence 5murat isimli kullanıcının yaptığı tamamen show "bakın ha ben akpli değilim ve bence bunları takip ediyorsa vuralak akpli , bende akpli koskoca vuralaka da laf sokuyorum"

oda dikkate almış cevap vermiş :)

benim şahsen tek katlanamadığım bu hdpkk vs it sürüsü

onların tek çözümü idam katliam geri kalan herkesin fikrine saygım var kafa ...me moduna girmedikten sonra

ha aslında bence siyaset dediğin komple çöp iş o ayrı konu

yanılmıyorsam isveç vs gibi herkesin doğru düzgün işi gücü olan yerlerde başbakan vs kimsenin umrunda değil apartman yöneticisi olmak gibi angarya bir iş çünkü herkesin zaten kayda değer işe yarar meslekleri var hayatlarına devam ediyorlar o yüzden böyle siyasetle köşe dönerim peşinde değiller bireyler vasıflı çünkü katma değer yaratabilecek kapasitedeler

yalan atmak veya dolandırıcılığı bir meziyet olarak görmüyorlar

KVNC
31-03-2016, 20:50
Benım efendılıgıne kefıl oldugum 3 arkadasımı bloklamıs kı yazdıkları sadece fıyatlar bıraz yuksek olmadı mı Vural bey? O kadar.
Bu kadar tahammulsuzlugu hıc bır yerde gormedım. Bu kadar efendı adamlara yapılması cok ılgınc. Emınım baska bır acıklaması olmalı.
Benıde bloklamıs ayrıca :)

Efendilik kefaletinin belirleyicisi sen misin? Forumda bi tarafina don al diyen bi insan mi? Ahahahahaha

Vural Ak sen ve senin gibi herşeyi bildiğini iddia edercesine çok konuşanlarla muhatap olmamayı seçmiş işte, en azından bunu medenice yapmış, senin gibi don mon diyip düşmemiş seviyece...

Hayır hadi ben seni çekemiyorum da sende de vural ak'ı mı çekememezlik var nedir yani, ya da o kadar ulusun ki murat ak bile seni çekemiyor mu?

Çok karışık ahahahahahhaha

997TT
31-03-2016, 22:36
Bugun sevgılı kardesımle konustum,Tek marka kupaları 15 gune baslıyor..Artık trıbunde yerımızı alırız ızleyıcı olarak....
2016'yı yurtdısı organızasyonları ve spot yurtıcı organızasyonlarıyla atlatıcagız artık. Fıyatta yukselme olur dusus olmaz bu saatten sonra...

Yigit-Y
31-03-2016, 22:49
Bugun sevgılı kardesımle konustum,Tek marka kupaları 15 gune baslıyor..Artık trıbunde yerımızı alırız ızleyıcı olarak....
2016'yı yurtdısı organızasyonları ve spot yurtıcı organızasyonlarıyla atlatıcagız artık. Fıyatta yukselme olur dusus olmaz bu saatten sonra...

Tiribune mi abi :)
Veliefendiye gidelim locadan ikili oynarız boşver abi :)

997TT
01-04-2016, 08:52
Fıyatlar eskıye donecekmıs hatta dahada ucuzlayacakmıs....

PiscocuK
01-04-2016, 09:09
Arkadaşlar pist tecrübem yok ama geçen sene tüm yarışlara geldim hemen hemen (ev Tuzlada olunca)

gözlemlediğim kadarıyla ss araçlar slick lastik kullanıyor
gündelik araçların bazılarının lastiklerini yarılmış gördüm..
bu sene hiç bir iddam yok sadece o adrenalini yaşamak için rx8 ile piste girmek istiyorum
üzerindeki lastiklerim abartarak söylüm 10,000 km olmuştur (gerçeği 7000 civarı)
4 adet lastikmi almalıyım yoksa üzerindeki lastiklerim pist çıkışıda iş görürmü?

Eğer zevk alırsam tatmin edici birşey olursam tüm sezon yarış günleri 1 veya max 2 seans alırım diye düşünüyorum
Durum böyle olursa lastikmi almalıyım? son olarak alırsam ne almamı önerirsiniz :)

Ufuk
01-04-2016, 09:12
Arkadaşlar pist tecrübem yok ama geçen sene tüm yarışlara geldim hemen hemen (ev Tuzlada olunca)

bu sene hiç bir iddam yok sadece o adrenalini yaşamak için rx8 ile piste girmek istiyorum
üzerindeki lastiklerim abartarak söylüm 10,000 km olmuştur (gerçeği 7000 civarı)
4 adet lastikmi almalıyım yoksa üzerindeki lastiklerim pist çıkışıda iş görürmü?

Eğer zevk alırsam tatmin edici birşey olursam tüm sezon yarış günleri 1 veya max 2 seans alırım diye düşünüyorum
Durum böyle olursa lastikmi almalıyım? son olarak alırsam ne almamı önerirsiniz :)

Kullanıma çok bağlı abi.
Sürekli kafadan kayar,sert fren , sert direksiyon darbesi yaparsanız lastikler epey deforme olur. Hatta çıkışta iş göremeyecek hale gelebilirler.

mrbars
01-04-2016, 09:37

2000 km yol yapmış PZero ile piste ilk çıkışım, 2 seans sonrası:
sağ ön lastik
(hoş sağ ön lastiğim hep acayip eskiyor :))

http://i60.tinypic.com/14wgacj.jpg

http://i62.tinypic.com/65tpaq.jpg

ghibli06
01-04-2016, 09:38

1 Nisana atlayanlar çıkar şimdi :)

snrk
01-04-2016, 10:06
Yeni başlayanlar için ER300 tavsiye ederim, eğer hala bulunabiliyorsa.
30bin km deyken 8-10 seans çıkmışımdır, bolca kafadan kaymışımdır. Gık demediler sağolsunlar :)

PiscocuK
01-04-2016, 10:13
gördüğüm lastikler resimdekiler gibi hatta daha fena olmuştu.Ozaman uygun lastik alıp onu kullanıp pist sonrası normal lastikleri takmak gerek demekki
19 jant var bakalım nasıl bir colgate bizi bekliyor :D

997TT
01-04-2016, 10:28
1 Nisana atlayanlar çıkar şimdi :)

Icımden gecendı ama gerceklesmesı kısa vadede mumkun degıl :(

mrbars
01-04-2016, 10:47
gördüğüm lastikler resimdekiler gibi hatta daha fena olmuştu.Ozaman uygun lastik alıp onu kullanıp pist sonrası normal lastikleri takmak gerek demekki
19 jant var bakalım nasıl bir colgate bizi bekliyor :D

İlk çıkarken Nankang gibi bir semi slick alınabilir. Yol tutuş vasat ama sırt ve omuz beton gibi, ilk öğrenmelerde iş görür.

mrbars
01-04-2016, 11:47
Lastik fotolarına biri beğenmedim demiş. Pirelli bayisi mi var forumda :)

wolrath
01-04-2016, 11:53
Lastik fotolarına biri beğenmedim demiş. Pirelli bayisi mi var forumda :)

bunlar hep paralleli lobisi abi

Kahn23
01-04-2016, 11:55

Vural Ak beyfendi böyle cvplar verdiği sürece indirim fln kimse beklemesin

atakanklc
01-04-2016, 15:42
instagramdan bende engelliyim bende yazmıştım fiyatlar yüksek diye üşenmemiş engellemiş.

Dou
01-04-2016, 20:08

"Daha da ucuzlayacakmis" demeseydin baya kisi yerdi bence bu sakayi :)

Turkiye'de ucuzlayan bir sey bulmak zor cunku.

ProdriveSTI
01-04-2016, 21:44

Sabah okuduğumda yüzüm güldü,sonra uyumaya devam ettim.Demek şaka yaptın abi :( :hehe:

by_hayali
04-04-2016, 14:29
bu c.tesi çalıştığımız firma etkinlik düzenliyo clio cup'ları test edelim bakalım :)

ChuckBartowsKi
04-04-2016, 16:22
Bu pisti Vural Ak'ın işlettiğini öğrenince baya sevinmiştim aslında arabalara dair bu kadar meraklı ilgili bir insan ve para birleşince ortaya çok güzel şeyler çıkar diye tahmin ediyordum hiç de tahmin ettiğim gibi olmadı...

mrbars
06-04-2016, 14:30
https://www.youtube.com/watch?v=UuqbPI3zALY

by_hayali
09-04-2016, 12:09
Pistte gorevli olan varmi bizden Bugra abiyle gorustuk varmi baskalari :)

erh
10-04-2016, 11:31
Onumuzdeki hafta giden varmi burdan ?

997TT
10-04-2016, 12:15
Keske hepımız gıdıyoruz yazabılsek.
Son ayarları bu hafta yapsak,bılgı paylasımlarıyla cossa konu ama son 20 sayfadır malumm konu ıle doldu tastı :(

neothenew
11-04-2016, 06:52
Ben çok niyetliydim bu sene düzenli piste çıkmaya, ama 180 beygirlik arabamla 300 tl verince enayi yerine konmuş gibi hissedeceğimden korkuyorum. Pistte yanımda 105 beygir megane ile 150 tl veren, ya da ruhsatta 95 beygir ama modlu dumanlı 160 beygir dizel corsalar 100 TL verince... Herkes aynı pisti aynı anda kullanıyor 20 dk boyunca. Fiyat kademelendirmesi saçmalık.

ghibli06
11-04-2016, 08:49
okunası bir açıklama olmuş:

http://www.hurriyet.com.tr/ak-istanbul-parki-alarak-curuyen-milli-serveti-ekonomiye-kazandirdik-40085240?utm_source=facebook.com&utm_campaign=button&utm_content=newsdetail

fatihcakin
11-04-2016, 09:03
7-8 Mayısta katılacağım,
''Biz almasak diğer taliplilerden biri alsaydı burası da ya bir AVM ya da outlet center olup ucuza don gömlek satarlardı.'' demiş
Güzel tespit :D

Berkan
11-04-2016, 09:12
Koca bir firma düşününkü hiç hesap kitap yapmayacak kendi deyimiyle milli servet ayağına yatırıma girecek vede bu yatırım 30 senede çıkar inşallah diyebilecek hadi allaşkına :)

Shendelzare
11-04-2016, 09:25
"Caddelerde tehlikeli araç kullanmayın gelin pistte gazlayın diyoruz ve ücreti son derece sembolik bir rakama indirdik. Sadece 100TL ödeyip bir seans boyunca dünyanın en iyi pistinde araç kullanıyorsunuz."

Beyler 100 liraymış pist biz niye burda konuşuyoruz boş boş.

mrbars
11-04-2016, 09:25
İhale dönemi çok ilginçti, ilk firma yanlış hesap yapmışım dedi teminati yaktı bıraktı. Akabinde ihalede ikinci olan İntercitye biraz rica ettiler alın diye :)

Vural Ak becerikli, sıfırdan gelme, deli dolu kendine münhasır bir adam. Böyle adamlar hesapsız da alsa sonra hesaplar, yapar birşeyler.

PiscocuK
11-04-2016, 09:27
Beyler konuyu özetleyebilirmisiniz 45 sayfa olmuş atlaya atlaya okudum
anladığım ilgili kişi pist ücretlerini beygir hesabına çevirip ona göre para talep eder olmuş? Bu fiyat listesine bakabileceğimiz yer varmı?

birde bu sene pist günleri olmayacakmı çok niyetlenmiştim bu sezon girmek için.En kötü 1 kere girip o heyecanı yaşamak istiyordum

Shendelzare
11-04-2016, 09:32
Beyler konuyu özetleyebilirmisiniz 45 sayfa olmuş atlaya atlaya okudum
anladığım ilgili kişi pist ücretlerini beygir hesabına çevirip ona göre para talep eder olmuş? Bu fiyat listesine bakabileceğimiz yer varmı?

birde bu sene pist günleri olmayacakmı çok niyetlenmiştim bu sezon girmek için.En kötü 1 kere girip o heyecanı yaşamak istiyordum

https://arabalisozluk.com/images/cached/intercity-istanbul-park-fiyatlandirma-skandali-1.png

Pist günleri oluyor ama "ne kadar paran varsa o kadar fazla öde" mantığıyla oluyor. Ama böyle sağda solda "pisti 100 lira yaptık yinede gelmiyor trafik canavarları" gibi açıklamalarla göz boyuyorlar.

Yakında pist içerisinde su falan satarkende "oo kardeş ferrariyle gelmişsin sana su 20 lira" diyecekler büyük ihtimal.

PiscocuK
11-04-2016, 09:40
hepsinde 73,55 kw yazıyor orda bir yanlışlık var sanırım
bizim arabalar 231 hp olarak geçiyor.Peki bu kontrol ruhsatta yazdığı şekildemi yapılıyor yoksa bilirkişimi yapıyor
yani şimdi benim aracım 231 hp ama yanlışlıkla 150 hp yazıldıysa bunu 150 denmi fiyatlandırıyorlar

misal abi yanlış yazmışlar 1300 cc 231 hp olurmu yanlış yazmışlar desem hee haklısınmı dicekler
yada 1,7 corciyi adam 200+ yapmış ruhsatta 90 yazıyor ruhsata göremi fiyatlandıracaklar

997TT
11-04-2016, 09:44
Buradakı hesap sadece pıstın calıstıgı gunler ıle yapılıyor. Dogru ama yanıltıcı...
Burada egıtım merkezı acıldı,bu hesap yok yada en buyuk hesap dahıl edılmedı,nedır o? Intercıty nın yonetım merkezı ve lojıstıgı buraya tasında. Buda buyuk bır tasaruf ve para kaynagı oldu. Tamam bu acıklama halkın buyuk cogunlugunda prım yapabılır ama ısı bılenler ıcın degıl.
VAk akıllı bır gırısımcı,onune gelen fırsatlarıda kullanmasını bılıyor,su fıyatlandırma konusu harıc yaptıgı hersey dogru ve planlı. Bızede alkıslamak duser. Emın olun,pıstı sadece ısleterek buranın kendını amortı etmesını beklemek salaklık ıdı,oda bunu yapmadı....

Berkan
11-04-2016, 09:49
bizim arabalar 231 hp olarak geçiyor.Peki bu kontrol ruhsatta yazdığı şekildemi yapılıyor yoksa bilirkişimi yapıyor
yani şimdi benim aracım 231 hp ama yanlışlıkla 150 hp yazıldıysa bunu 150 denmi fiyatlandırıyorlar

misal abi yanlış yazmışlar 1300 cc 231 hp olurmu yanlış yazmışlar desem hee haklısınmı dicekler
yada 1,7 corciyi adam 200+ yapmış ruhsatta 90 yazıyor ruhsata göremi fiyatlandıracaklar

ruhsatta neyse o dendi abi istersen 100hp yi 100000 hp yap :)

Shendelzare
11-04-2016, 09:49

Bu görüntüyü ilk bu olay ortaya çıktığında almıştım, heralde onlarda son anda karar verdiler o yüzden doru düzgün yapamadılar sonradan düzeltildi kw karşılıkları. Fiyatlandırma ruhsatta yazana göre yapılıyor, 200+ bi corsa ile 100 lriraya girebilirsin ruhsatta 90 yazdığı sürece.

PiscocuK
11-04-2016, 09:55
Buradakı hesap sadece pıstın calıstıgı gunler ıle yapılıyor. Dogru ama yanıltıcı...
Burada egıtım merkezı acıldı,bu hesap yok yada en buyuk hesap dahıl edılmedı,nedır o? Intercıty nın yonetım merkezı ve lojıstıgı buraya tasında. Buda buyuk bır tasaruf ve para kaynagı oldu. Tamam bu acıklama halkın buyuk cogunlugunda prım yapabılır ama ısı bılenler ıcın degıl.
VAk akıllı bır gırısımcı,onune gelen fırsatlarıda kullanmasını bılıyor,su fıyatlandırma konusu harıc yaptıgı hersey dogru ve planlı. Bızede alkıslamak duser. Emın olun,pıstı sadece ısleterek buranın kendını amortı etmesını beklemek salaklık ıdı,oda bunu yapmadı....

yani diyorsun ki abi pist günü var parasını verirsen?

PiscocuK
11-04-2016, 09:57
ruhsatta neyse o dendi abi istersen 100hp yi 100000 hp yap :)

Bu görüntüyü ilk bu olay ortaya çıktığında almıştım, heralde onlarda son anda karar verdiler o yüzden doru düzgün yapamadılar sonradan düzeltildi kw karşılıkları. Fiyatlandırma ruhsatta yazana göre yapılıyor, 200+ bi corsa ile 100 lriraya girebilirsin ruhsatta 90 yazdığı sürece.

ozaman ruhsat yaprağını değiştirelim ne olacak adamını bulursan aynı gün halledebileceğin bir iş.
120 hp lik amerikanlar ss lar gelsin :D

neothenew
11-04-2016, 10:33
Geçen seneki gibi sabit fiyat olsa, yani seans fiyatı herkes için 300 tl olsa yine verip girerdim. Ama yanıbaşımdaki araç sahibi benden 200 tl az para verip benimle aynı anda pisti dönüyorsa alnımda enayi mi yazıyor diye düşünürüm. Saçmalık bu politika. Bir de gazete beyanatında 100 tl yaptık pisti diye reklam kokan hareketler pek yakışmamış bence.

ghibli06
11-04-2016, 11:23
Beyler yıllar geçtikçe hafıza kaybı mı oluyor acaba? 10 seneliğine 120 milyon USD ye aldık burayı denmiş, bu rakam yıllık net 9 milyon TL değil mi? hatta bir önceki yatırımcı 9,1 milyon TL vermişti ayrıca da pist zaten 300 milyon TL ye yapıldı, sonrasında bir pist daha mı yapıldı da bir bu kadar daha harcandı?? işte 4 sene önceki detaylar burada, bir yanlışlık yok mu sizce?

MC ödeyemedi ihale Intercity’nin (http://www.hurriyet.com.tr/mc-odeyemedi-ihale-intercity-nin-21891591)

kelalper
11-04-2016, 13:13
haber doğru haberde hata yok ama amca ofis vs işlemleri için harcadığı paralarıda katmış o rakkama. Pisti aldığı hali ile şu anki hali arasında bayaa fark var. Offroad pisti falan da yaptıya arka tarafa.

Exhaust
11-04-2016, 13:14
Bu cumartesi (16sı) ben çıkıyorum. Şans dileyinde şöyle bir 2.55-2.50 yapıp Megane'ı rahat bırakayım (1.5 dCi 110luk) :)

ghibli06
11-04-2016, 13:15
haber doğru haberde hata yok ama amca ofis vs işlemleri için harcadığı paralarıda katmış o rakkama. Pisti aldığı hali ile şu anki hali arasında bayaa fark var. Offroad pisti falan da yaptıya arka tarafa.

iyi de resmi kaynaklar ihalenin senelik 9 milyon TL 10 senelik 90 milyon TL olduğunu söylüyor, piste 10 senelik 120 milyon USD ödeyeceğim ne demek?

997TT
11-04-2016, 17:38
Bu sene Istanbul Park hayal oldu. Napalım,alternatıflere dayanmaya devam.
Kımbılır,belkı Bugra kardesım V.A'nın esref saatınde fıyatları eskı yerıne ceker.(Umut fakırın ekmegı)
Su ızmır pıstı yakın olsaydı,Korfez ve Izmır yapardık ara ara. Sofuoglu'nun da pıstı bıttıgınde,sec begen al kıvamında olurdu.
Pazar gunu ızleyıcı olarak Korfez'de bulusabılırız. Bu hafta sonu Izmır'kı yarıslar muhtesem gecmıs,Z4 ne sırkule etmıs ortalıgı,hemde pıstın yenı rekorunu kırmıs.Ben standart lastık ıle,kendı aracımla 60,0 sec yapmıstım,34 derece havada.
Ozetler burada;
https://youtu.be/ZpJtH2EEENI

mertkaya
11-04-2016, 19:06
Bu cumartesi (16sı) ben çıkıyorum. Şans dileyinde şöyle bir 2.55-2.50 yapıp Megane'ı rahat bırakayım (1.5 dCi 110luk) :)

Ön lastiklere iyi davran bu sefer :D

Exhaust
11-04-2016, 20:08
Ön lastiklere iyi davran bu sefer :D

Bu sefer önlerde Lassa Phenoma var sert lastik (parlak asfaltta çok kötü fren mesafesi var göreceli ekonomikti ama bir daha tercih ediceğim lastik değil)
Ve evet biraz uslandım ama şey mi yapsam diyorum. Şuan arkada yorgun SC5 ler var onları öne alıp bitirip önlere daha kaliteli bir lastik mi alsam?

(Lastiklerin zaten ömürleri zamandan sebep dolmuştu 2012 filanlardı hani ooh bir beş dizelle pistte lastik bitiriyor demeyin :D )

mrbars
11-04-2016, 21:55
Bu hafta Clio cup başlıyor bu arada.

997TT
12-04-2016, 12:15

Pazar degil ama cmtesi tribundeyim. Sen dahil 4 arkadasimin icin gonullu amigoluk yapcagim :)

mrbars
12-04-2016, 15:26
İlk yarış bakalım nasıl olacak?
20 küsür araç aynı anda start; 1, 4, 5nci virajlar, shortcut girişi ve içi, sonra 12 muazzam heyecanlı :)
Bizim offroad yarışlarına benzeyebilir, 25 araba başlayıp 6 araba finish görebilir :)

Ulan bu arada 90 kilo oldum. 60 kilo genç arkadaşlar ezecek valla. Sabahtan baklava börek falan götüreyim piste de yedireyim herkesi. Yoksa fark fena :)

by_hayali
12-04-2016, 16:02
İlk yarış bakalım nasıl olacak?
20 küsür araç aynı anda start; 1, 4, 5nci virajlar, shortcut girişi ve içi, sonra 12 muazzam heyecanlı :)
Bizim offroad yarışlarına benzeyebilir, 25 araba başlayıp 6 araba finish görebilir :)

Ulan bu arada 90 kilo oldum. 60 kilo genç arkadaşlar ezecek valla. Sabahtan baklava börek falan götüreyim piste de yedireyim herkesi. Yoksa fark fena :)

abi geçen haftasonu clioları kullanma fırsatım oldu valla umduğumdan çok daha keyif aldım
bu arada eğitmen ve gözlemci olarak Feyyaz abi denk geldi yanıma buradan da teşekkür edeyim kendisine :)

997TT
12-04-2016, 16:33
Pankart acicam sana ;)

mrbars
12-04-2016, 17:08
Pankartı boşver, çaktırmadan benim Clio'nun boostu açalım :)

997TT
12-04-2016, 17:19
O kolay,obd cikisina kucuk bir alet bagliyacagiz,gelsin 15hp ;)

Mehmetmert
12-04-2016, 17:56

Abi meganenin lastiginin fotosu varmi,aradim ama bulamiyorum koymustun sanki

ef186
12-04-2016, 18:13
O kolay,obd cikisina kucuk bir alet bagliyacagiz,gelsin 15hp ;)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Black_flag_waving.png

Yemezler :D

morgy_drag
12-04-2016, 19:07
@by_hayali
Rica ederim, bizlerde cok keyif aldık:)
Feyyaz :)

997TT
12-04-2016, 20:25
Mike,minicik kutular. Start dan once takar,son duzluk cikartir :) Yani bana arkadaslar soyledi,ben bilmem oyle seyleri... Haha!

barisy
12-04-2016, 20:45
Böyle bir ihtimal mevcut ise henüz sezon başlamamışken, ileride muhtemel Tartışmaları önlemek adına araçlardaki obd soketlerinin iptal edilmesi, mühürlenmesi faydalı olabilir.

997TT
12-04-2016, 20:54
Onun onlemi alinmistir canim. Bu kadar sey dusunulmus... Hele Bugra var bu isin basinda,aman diyim.

ef186
13-04-2016, 07:02
Obd2 mi ? Bu arabalarda obd2 yok obdby var ;)

mrbars
14-04-2016, 10:23
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c0/Black_flag_waving.png

Yemezler :D

Siyah bayrak neydi yahu, yemek siparişi geldi hemen pite dön müydü neydi? Pazar yarışa çıkacaz, öğrenelim de aç kalmayalım. Gerçi yemezler yazmışsın ama. Herşeyi yerim ben, seçmem.

kelalper
14-04-2016, 12:13
yarışan herkese başarılar. . Baybars güç seninle olsun kardeşim. Acıma clioya ver kırbacı.

atakanklc
19-04-2016, 19:50
İnstagram da Vuralak tan sonra intercitypark hesabı da beni yazdığım yorumdan dolayı engelledi.Eleştiri kabul etmeyen ezikler. Engelleneceğimi tahmin ettiğim için screenshot almıştım :)

http://i.hizliresim.com/y5Z9ZM.png (http://hizliresim.com/y5Z9ZM) http://i.hizliresim.com/GRMXMv.png (http://hizliresim.com/GRMXMv)

997TT
19-04-2016, 20:43
Bence yorumun yanlıs,her tıp aracın Ist parka cıkmayı hakkı var karsılıgını verdıgı surece.
Ha karsı tarafında engellemesı ayrı yanlıs ama onun bılecegı ıs. Karsılıgını uzun vadede alı...
Sonuc olarak; ıkı yanlıs bır dogru etmıyor.....

mrbars
19-04-2016, 21:01
Fotodaki mavi CRX'i padokta canlı gördüm, çok güzel arabaydı valla.
Beni benden aldı, yarın CRX bakmaya gidiyorum :)

997TT
19-04-2016, 21:22
Genclık yıllarımın aracı ama o yıllardakı kondısyonları yok hıcbırınde Baybars. Alıp sadece ızlemelık.... Malumm metal yorgunlugu kotu bırsey.

atakanklc
19-04-2016, 21:32
Bence yorumun yanlıs,her tıp aracın Ist parka cıkmayı hakkı var karsılıgını verdıgı surece.
Ha karsı tarafında engellemesı ayrı yanlıs ama onun bılecegı ıs. Karsılıgını uzun vadede alı...
Sonuc olarak; ıkı yanlıs bır dogru etmıyor.....

Herkes yanlış anlıyor. O gün 6 tane Supersport araba yarışsaydı bu arabaları da koymazlardı ona eminim eski payaşımlara bakın görürsünüz. Çünkü yapılan eylemler onu gösteriyor. Resimdeki arabalarıda kesinlikle ezmeye falan çalışmadım yapmam öyle birşey ;) Geçen senelerde sadece izlemeye bile kaç defa gitmiştim. Şuan o hava yok eski pist günleri resimlerine koydukları arabaları artık bulamazlar sıkıntı ellerinde olan o 8 tane arabayı toplayıp resim çekmişler.Muhalefet olan gidiyor direk.

mrbars
19-04-2016, 22:30
Herkes yanlış anlıyor. O gün 6 tane Supersport araba yarışsaydı bu arabaları da koymazlardı ona eminim eski payaşımlara bakın görürsünüz. Çünkü yapılan eylemler onu gösteriyor. Resimdeki arabalarıda kesinlikle ezmeye falan çalışmadım yapmam öyle birşey ;) Geçen senelerde sadece izlemeye bile kaç defa gitmiştim. Şuan o hava yok eski pist günleri resimlerine koydukları arabaları artık bulamazlar sıkıntı ellerinde olan o 8 tane arabayı toplayıp resim çekmişler.Muhalefet olan gidiyor direk.

Yanlışın var, pazar günü baya baya doluydu pist. 8 araba toplayıp resim çekmek falan durumu yok. 50 araç vardı sanırım. M4'ler de gelmeye başlamış.
Fiyatlar hoşuma gitmiyor, ancak sezarın hakkı sezara.

atakanklc
19-04-2016, 22:39
Yanlışın var, pazar günü baya baya doluydu pist. 8 araba toplayıp resim çekmek falan durumu yok. 50 araç vardı sanırım. M4'ler de gelmeye başlamış.
Fiyatlar hoşuma gitmiyor, ancak sezarın hakkı sezara.

ne diyim helal olsun millete gitsinler bol bol...

997TT
19-04-2016, 23:27
Baybars,50 arac mı? Bır yerde yanlısın olmalı....
Suan seatla yada hondayla gırılmeye kalkınsa kac para? Yanı sadece 20 dakıkası....

atakanklc
19-04-2016, 23:34
17.04.2016 istanbulpark diye arattım youtube da bu resimdekiler hariç bide m4 gördüm başka bir veri yok :D

63owen63
20-04-2016, 00:12
Yanlışı yok doğru bilgi, A seansını izledim, b seansına katıldım, A ve B de toplam 40 araba vardı zaten rahat, c ile beraber pazar günü 50 araca ulaşılmıştır rahat,

Jeandan-R
20-04-2016, 01:35
Çok polemik yaratmak istemiyorum ama kendi aracının girişinin 100tl olduğunu duyunca ben pistçi oldum diyenler de türedi. Kimse yanlış anlamasın laf meclisten dışarı.

mrbars
20-04-2016, 07:07
Baybars,50 arac mı? Bır yerde yanlısın olmalı....
Suan seatla yada hondayla gırılmeye kalkınsa kac para? Yanı sadece 20 dakıkası....
Valla 50den bile fazlası olabilir kardeşim.
Tayyar yada Cupra 600 Tl/20 dk.
150 250 beygir arası fiyatlardan etkilenmediğinden pisti doldurmaya başlamışlar. 4C vardi misal. BMWler..
Bir de fabrika çıkış atmosferik 150 beygire kadar olan, ama padokta su böreği tepsisi kadar intercoolerı önden gözüken 150 Tl bandında modlular vardı ki, o grup pistten çıkmaz bu sene. Çıkmasınlar da zaten, fiyatlama onlara güzel bu sene.

Clio Cupta da değişik bir gözlemim var, doğru mu bilmiyorum ama pist günlerine bolca gelenler dahi sıralamada ve yarışta parlamadı. Kartingden, Volkicardan gelen adamlar ilk turlarinda bile ezdi geçti :)

997TT
20-04-2016, 07:17
Yaris gecmisi olmasi cok farkli pist gunu cok farkli.
Musabik olmak gerek,piste gelmek pisti tanimaya yariyor,yaris atmosferi bambaska...
Aman pist dolsun amac belli zaten. Parasi olan cup'a gelsin,olmayan boyle pist gunlerine dolsun dayatmasi...
Teknseans icin 50 arac fazla degil mi yoksa bu 3 seans toplamimi?
Su boregi tepsisi :)

hfk
20-04-2016, 07:41
Cumartesi günü bile ciddi kalabalık vardı, Brifing odasının bile kapasitesi yetmedi bazıları ayakta kaldı ;)

mrbars
20-04-2016, 08:04
Yaris gecmisi olmasi cok farkli pist gunu cok farkli.
Musabik olmak gerek,piste gelmek pisti tanimaya yariyor,yaris atmosferi bambaska...
Aman pist dolsun amac belli zaten. Parasi olan cup'a gelsin,olmayan boyle pist gunlerine dolsun dayatmasi...
Teknseans icin 50 arac fazla degil mi yoksa bu 3 seans toplamimi?
Su boregi tepsisi :)

A seansını tam hatırlamıyorum ama B+C beraber beklerken 50 araç gibiydi.

ghibli06
20-04-2016, 08:16
fiyatı uygun olan kategorideki arkadaşların gitmesi gayet normal, gitsinler de zaten kimse bu etkinlik iptal olsun istemez ki... buradaki isyan 250+ HP dekilerden geliyor haklı olarak.

997TT
20-04-2016, 08:18
İsyan bizden kisaca....

snrk
20-04-2016, 09:21
17 Nisan Pazar gününden bir kaç foto. Sol iki şerit A seansına hazırlanırken.

http://i.hizliresim.com/LA5LAz.jpg

http://i.hizliresim.com/rMz7Mz.jpg

http://i.hizliresim.com/VaWbaR.jpg

http://i.hizliresim.com/nM0BMa.jpg

http://i.hizliresim.com/v5Wq5D.jpg

http://i.hizliresim.com/1vOXvb.jpg

Shendelzare
20-04-2016, 09:40
Bari şu süreler doğru düzgün güncellense keşke, 19 aralıkta Buğra abi yollayın düzeltelim demişti ama o günden beri bir değişiklik yok.

ef186
20-04-2016, 10:20
İnstagram da Vuralak tan sonra intercitypark hesabı da beni yazdığım yorumdan dolayı engelledi.Eleştiri kabul etmeyen ezikler. Engelleneceğimi tahmin ettiğim için screenshot almıştım :)

http://i.hizliresim.com/y5Z9ZM.png (http://hizliresim.com/y5Z9ZM) http://i.hizliresim.com/GRMXMv.png (http://hizliresim.com/GRMXMv)

Ben engelledim güzel kardeşim . Hadsiz hadsiz yorum yazıp sonra çiçek uzatmamızımı bekliyorsun. Yanında sevdiğin biri varken bu sevdiği insanı haketmiyor yazsam sana instagramda küfürmü edersin çiçekmi verirsin.
Her haltı kendinize yontmaya meraklısınız ... Ben lafı sokıyım ama silinmesin engellemesin, abuk subuk yazdığın yazıyı silip devamında da bu yorumlarınla muhattap olmamak için seni engellediğim de de vay efendi beni engellediler .. Hadi iyisin bak VA da engellemiş seni popi oldun ...

İstanbul park o arabaları haketmiyor ya, sende bu instagram hesabını görmeyi haketmiyorsun.Biz herkeze açtık pisti sadece SSler 'e değil hesap kitap bilmeden yazıp yazıp sonra saygı bekliyorsunuz. Bu nedenle engelledim seni bundan sonra görmez üzülmezin biz yukarda fotoğrafları bulunan organizasyondan mutluyuz. KAtılanlarda kendi yorumlarını yazarlar sevdilermi sevmedilermi ama bana instagramdan sosyal medyadan klavye başından goygoy yapma güzel kardeşim gözünü seveyim vallahi zamanım yok ...

AlpEren
20-04-2016, 10:26
Su muthis arabalari izlemeye geliriz insallah bir gun. Boylesi daha guzel zaten en azindan seyir suresi uzun. Ne o oyle supersportlar bi anda gecip gidiyor:)

burak_2885
20-04-2016, 10:31
Bu konuyu pek takip etmiyorum neler dönüyor bilemem ama Atakanın yorumu talihsiz olmuş bence de :/

Bence oraya her kesimden her arabanın çıkma hakkı vardır ya

Zero
20-04-2016, 11:10
İstanbul park aventadorundan marutisine her aracı hakeder. Önemli olan hak ettiğini ona verebilmek için yaptıklarımız. İnş düzelir bazı şeyler insanlar yaptıklarını değiştirmeyi acizlik, zayıflık, tükürdüğünü yalamak olarak görmek yerine erdemlilik olarak görmeye başlarsa eskisi gibi güzel olur yine organizasyonlar. Kötü değil ama daha iyi neden olmasın.

997TT
20-04-2016, 11:58
Kımse gelen araclara laf etmıyor,edemezde.Paylasım yapan arkadasa yorumumu yaptım zaten,o bambaska bır boyut.
Ancak aracların "cogunlugunun" hep aynı sınıf olması bır yerlere mesaj olmustur umarım...
Ha patron memnundur,o ayrı. Emınım memnun olunmasa bıle dısarıya verılecek mesaj bellı...
Izleyıcı oluruz bır sure,sorun yok...
Su yolunu bulur,ınsallah duzelır bazı seyler....

Yogi
20-04-2016, 12:16
Kesin sonuçlar ne zaman yayınlanacak?

OrcunInce
20-04-2016, 12:21
250 beygir üstü yok denecek kadar az gördüğüm kadarıyla.. üzücü..

onursumer
20-04-2016, 12:22
benim araba tam 150hp sınırdayım 150hp ye kadar olan kısımla başvurmam gerek değilmi ? :D ona gore belki lastik siparişi vericem :)

blumenberg
20-04-2016, 13:03
fiyatı uygun olan kategorideki arkadaşların gitmesi gayet normal, gitsinler de zaten kimse bu etkinlik iptal olsun istemez ki... buradaki isyan 250+ HP dekilerden geliyor haklı olarak.

nurburgring yapsak daha uygun olur abi, hem gezmiş oluruz :)

Cem.B
20-04-2016, 13:11
şu pist işinden iyice soğudum zaten
sparco koltuklar almıştım söktüm sattım
coilover almıştım onuda satıyorum
faydalarıda var tabi paramız cebimizde kalıyor :) Cup 2 lastik var 1 seans kullanılmış isteyen varsa onuda satarım :)

Bu arada 600 lira büyük bir para değil yaparsın 2-3 saat 600 değil 1000 lirada verilir

Gerçi düzelmesin ya dediğim gibi paramız cebimizde kalıyor babamın yapamadığını VA yaptı arabaya masraf yaptırtmıyor büyük adammış

atakanklc
20-04-2016, 13:35
Ben engelledim güzel kardeşim . Hadsiz hadsiz yorum yazıp sonra çiçek uzatmamızımı bekliyorsun. Yanında sevdiğin biri varken bu sevdiği insanı haketmiyor yazsam sana instagramda küfürmü edersin çiçekmi verirsin.
Her haltı kendinize yontmaya meraklısınız ... Ben lafı sokıyım ama silinmesin engellemesin, abuk subuk yazdığın yazıyı silip devamında da bu yorumlarınla muhattap olmamak için seni engellediğim de de vay efendi beni engellediler .. Hadi iyisin bak VA da engellemiş seni popi oldun ...

İstanbul park o arabaları haketmiyor ya, sende bu instagram hesabını görmeyi haketmiyorsun.Biz herkeze açtık pisti sadece SSler 'e değil hesap kitap bilmeden yazıp yazıp sonra saygı bekliyorsunuz. Bu nedenle engelledim seni bundan sonra görmez üzülmezin biz yukarda fotoğrafları bulunan organizasyondan mutluyuz. KAtılanlarda kendi yorumlarını yazarlar sevdilermi sevmedilermi ama bana instagramdan sosyal medyadan klavye başından goygoy yapma güzel kardeşim gözünü seveyim vallahi zamanım yok ...

Yazdığım yorum yanlış anlaşılmaya açık kabul ediyorum.Katılımcılara laf söylemek istemedim kesinlikle haddime değil bunu söyleyeyim. Keyfimiz böyle istedi fiyatları bu şekilde yaptık deseniz anlarız.Pist adamların canı ne istese onu yapar deriz oturuz izleriz köşeden.Yok maliyet yok hesap kitap geçin bunları. Sizin yaptığınız hesaplar kitaplar sonucu bu strateji ile yürümeniz sonucuda ortada ve o yüzden saldırgansınız. Geri adım atamadığınız gibi eleştiri kabul edemiyorsunuz. Engellenen tek ben değilim yorumların içinde ''fiyat'' kelimesi geçen çoğu arkadaş da engellendi.Hadi benim yorum hatalı onlar ne dedi ki .Benim de engellendiğim halde ısrarla yorum yazmamın sebebi piste gireceğim hayali ile aldığım arabayı fiyatlar yüzünden piste sokamam. Yakalasan beni parçalayacak durumdasın haline bak.
Vural Ak konusu da; popi olduysam ne güzel.Hayattaki hedefime ulaşmışım demektir.Beni sadece fiyatlar ile ilgili bir yorum yazdığım için engelledi.Ben ne Intercity İstanbul Parktan nede çalışanlarından vs nefret ettiğimden yada kıskandığımdan yorumlayıp laf sokmuyorum.Fiyatlar ile ilgili Tepkim var onu dile getirmeye çalıştım engellendim.

Bir insan çıkıp ta buraya bir şey yazmadı.Bu fiyatlar şu şu şu yüzden bu şekilde.Pist gününün maliyetleri fazladır yükseltirsin seans ücretini.100 hp araba şu kadar maliyet 500 hp araba şu maliyet. Haklısın 100 hp arabanın size maliyeti ile 500 hp arabanın maliyetini bizim hesabımız kitabımız anlamadı bir sürü adam kaç haftadır burada goy goy yapıyoruz. Bir yerde iyi oldu haftalar sonra bir yetkili çıkıp ta buraya dahil oldu.

cabrioleter
20-04-2016, 13:41
eee herkesin istediği olmuş, niye herkes söyleniyorki bu fiyatlara?
100 liralardan 200 liralara fiyat fırladığında daha dün gibi hatırlıyorum bir çok ağızdan pist işi maliyetli lastiği var, freni var, bakımı var.. 2xx lira oldu diye ağlamasın kimse bunun altından kalkabilen için bu para hiçbir şey parası olmayan gelmesin diyen sizler değil miydiniz?

Siz istediniz bir göz yukardaki verdi iki göz.

bu ülkedeki en büyük sıkıntı bu. hangi kesimden olursan ol sen elitistsin ama altındakiler fakir, hakir, hor görülebilecek kimseler di mi?

Ben şimdi düşünüyorum da iyi kötü bir arabam var gelirim düzenli değil öğrencilik hayatından dolayı ama İstanbul'da olsam bu fiyatlara kesinlikle pistte katılırdım. 200'lü fiyatlar bile beni yorardı. O zaman bu iş lüks iş diyenlere de demek lazım ki aga bu iş lüks iş benim öğrenci arabam var senin s3'ün, type-r'ın benimkinden 6 tane alabilirsin vergin ha keza en 6 kat pahalı, gelirin de muhakkak ona göre. Piste girerken niye o fiyat göze batıyor? Bu iş lüks işi değil mi?

Tabiki fahiş fiyatları savunmuyorum da adalet yerini bulmuş ve herkes bir anda eşitlikçi olmuş ya dışardan çok yapmacık ve komik gözüküyor. Kraldan çok kralcı olanlar şimdi kralı protesto ediyor şaşırtıcı doğrusu..

Ve son olarak bir Türkçü olarak Nazım Hikmet şiiri paylaşasım geldi burdaki iki yüzlülüğü görünce.

kabahat Senin,
— Demeğe De Dilim Varmıyor Ama —
kabahatın Çoğu Senin, Canım Kardeşim!

atakanklc
20-04-2016, 15:18
100 liralardan 200 liralara fiyat fırladığında daha dün gibi hatırlıyorum bir çok ağızdan pist işi maliyetli lastiği var, freni var, bakımı var.. 2xx lira oldu diye ağlamasın kimse bunun altından kalkabilen için bu para hiçbir şey parası olmayan gelmesin diyen sizler değil miydiniz?

bu ülkedeki en büyük sıkıntı bu. hangi kesimden olursan ol sen elitistsin ama altındakiler fakir, hakir, hor görülebilecek kimseler di mi?

Ben şimdi düşünüyorum da iyi kötü bir arabam var gelirim düzenli değil öğrencilik hayatından dolayı ama İstanbul'da olsam bu fiyatlara kesinlikle pistte katılırdım. 200'lü fiyatlar bile beni yorardı. O zaman bu iş lüks iş diyenlere de demek lazım ki aga bu iş lüks iş benim öğrenci arabam var senin s3'ün, type-r'ın benimkinden 6 tane alabilirsin vergin ha keza en 6 kat pahalı, gelirin de muhakkak ona göre. Piste girerken niye o fiyat göze batıyor? Bu iş lüks işi değil mi?

Tabiki fahiş fiyatları savunmuyorum da adalet yerini bulmuş ve herkes bir anda eşitlikçi olmuş ya dışardan çok yapmacık ve komik gözüküyor. Kraldan çok kralcı olanlar şimdi kralı protesto ediyor şaşırtıcı doğrusu..

Ve son olarak bir Türkçü olarak Nazım Hikmet şiiri paylaşasım geldi burdaki iki yüzlülüğü görünce.

kabahat Senin,

Hangi mantık sana adalet yerini bulmuş dedirtiyor hayret ettim.Az parası olanı sevelim çok parası olanı tokatlayalım mı diyorsun yani nedir? Bence ülkedeki sıkıntı asıl bu Türklere 5 lira Turistlere 5 euro gibi.
Her işin bir oluru bir seviyesi var eğer tek fiyat olsaydı 500 lira atıyorum.Ben kendi adıma çok pahalıymış deyip oturacaktım.Kimse niye zam yaptın demiyor ki maliyet yükselirse zam yaparsın bu fark neyin farkı onu soruyor herkes.Çok rahat 7.200 lira verip de 3 seans piste girecek bir sürü insan var adama koymaz ama adam ben niye fazla veriyorum diye sorguladı ve girmedi.

Bu arada Nazım Hikmette alakasız olmuş. :|

Shendelzare
20-04-2016, 15:35

kabahat Senin,

Bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz merak ediyorum, alınan hizmet aynıysa verilen ücrette aynı olmalıdır çok basit bi mantık. Sen bi restorana şahinle gelsen ben ferrariyle gelsem önümüze farklı menümü koyulur?
Evet pist işi maliyetli iş ve ben cidden yüksek paralar harcandığına inanıyorum işletme için ama "zaten maliyetli iş biraz daha maliyetini artıralım nolcak" argümanını desteklemeniz çok komik ve üzücü cidden, maliyet artıyorsa aynı hizmeti alan herkese eşit yansıtılmalıdır.

Caner B.
20-04-2016, 15:38
Bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz merak ediyorum, alınan hizmet aynıysa verilen ücrette aynı olmalıdır çok basit bi mantık. Sen bi restorana şahinle gelsen ben ferrariyle gelsem önümüze farklı menümü koyulur?
Evet pist işi maliyetli iş ve ben cidden yüksek paralar harcandığına inanıyorum işletme için ama "zaten maliyetli iş biraz daha maliyetini artıralım nolcak" argümanını desteklemeniz çok komik ve üzücü cidden, maliyet artıyorsa aynı hizmeti alan herkese eşit yansıtılmalıdır.

Su fakir edebiyatini devam ettirenler bir bitmedi malesef.Sen 20 binlik arabayla girince pistin yarisini mi kullaniyorsunda sana ucuz olacak ? Hicbir pistte olmayan hp ye gore fiyatlandirma sacmaligini savunanlar cidden ilginc.Herkes her yerde esitlik esitlik diye aglanir burda bu sacmaliga iyi oldu yazanlarin kafasina cidden ulasilmaz.

Bu arada seni alintilayarak cabrioleter nickli arkadasa yazdim yanlis anlasilmasin :)

Berkan
20-04-2016, 15:50
Gittiği mekanda 100 hp altı arabası olan suya 1 lira, 400hp üstü 10 lira, vereceksin dese işletmeci kan çıkar heralde o mekanda :).

PiscocuK
20-04-2016, 16:10
benzin fiyatlarını da buna göre arttırsalar ne süper olur dimi :)

dragon07
20-04-2016, 17:00
biladerim soran olursa zaten süremiz var artık caddelere otobanlara dönüş yapıcaz

mrbars
20-04-2016, 17:22
İspanya ile yapılan görüşmeler sonucunda vizesiz girişin yanı sıra pistte 280 HP hot hatchlere %50 indirim geliyormuş.
Kesin bilgi yayalım. Özellikle Buğra'yı haberdar edin lütfen.

Bir de böyle deneyelim.

AlpEren
20-04-2016, 23:11
İspanya ile yapılan görüşmeler sonucunda vizesiz girişin yanı sıra pistte 280 HP hot hatchlere %50 indirim geliyormuş.
Kesin bilgi yayalım. Özellikle Buğra'yı haberdar edin lütfen.

Bir de böyle deneyelim.

Fiyat konusulacagi zaman profesyonellik icabi konuya mudahil olmuyor bugra abi. Yorum yazanlari engellemekle mesguller. Ve de yorum yapanlara hadlerini bildirmekle. 3 aydir ilk defa forumda gordum kendisini. Indirim isini de takacaklarini sanmam baska pistlerin fiyatlandirma politikalariyla pek ilgilenmiyorlar sanirim :)

997TT
20-04-2016, 23:20
Bukadar kisi feveran ediyorsa,hic mi dusunmuyor yetkili insanlar bir yerde yanlis yaptik galiba diye....?

cabrioleter
20-04-2016, 23:25
bu kadar kalın göreceksiniz bilardo oynamayalım abiler..

mrbars
21-04-2016, 00:12
Fiyat konusulacagi zaman profesyonellik icabi konuya mudahil olmuyor bugra abi. Yorum yazanlari engellemekle mesguller. Ve de yorum yapanlara hadlerini bildirmekle. 3 aydir ilk defa forumda gordum kendisini. Indirim isini de takacaklarini sanmam baska pistlerin fiyatlandirma politikalariyla pek ilgilenmiyorlar sanirim :)

İlk günden beri memnun değilim fiyat değişikliğinden, ama kimsenin engellediği de olmadı. Bilmem kaç milyar dolarlık aktif büyüklüğü olan şirketin kararını politikasını, bize doğru gelsin yanlış gelsin; belli bir çizgide eleştirmek lazım. Çizgi ötesinde olaylar çirkinleşiyor. Herşeyi geçtim Buğra'ya ayıp oluyor. Adamın emeği var kaç yıllık.

Fikir beyan etmek ile giydirmek farklı şeyler. Kime neyi giydiriyoruz bu arada? Firma vermiş aylık bilmemkaç milyonu, özel işletme olarak hizmet veriyor. Sen gelme dese, gelemeyiz. "Kaldırdım pist gününü" dedirtmeye mi çalışıyoruz? Elimize ne geçecek?

Bu arada bana zam geldi ama son pist günü gösterdi ki, aslında çoğunluk için indirim yapmışlar. Ben de supersport görmek istiyorum padokta ama karar bugün bu. Nihayetinde olay soğudukça hem bu tarafta hem o tarafta neler olacak göreceğiz.

Bu arada başka bir konu var. Adamlar cup yaptı. Caterham ve GT3 benim bütçemin çok çok üzerinde ama Clio Cup da ucuzdan öte fiyatlandı. Yarış günü başına 1700 TL + KDV gibi.
Her yarış günü lastikler, diskler, balatalar sıfır veriliyor. 90 dakika pistteyiz. İlk yarış haftasında bile hem Cumartesi hem Pazar hasar aldı birçok araba, Intercity yapıyor. Mekanikerler gece gündüz araba topluyor, koltuk ayarlıyor, araba hazırlıyor. 30 küsür kulede adam, race control full. Kıyafetleri o kadar ucuza sattılar ki, gidelim 3-4 set daha alalım dedik. Baya baya da yarış oluyor. Don gömlek gidip kahveler çaylar önümüzde, yarışıp geliyoruz tabiri caizse. Gel gör ki pist günlerinden katılan 3-5 kişiyiz. Bildiğin zararına yarış organize ediliyor ama hani nerde pist güncü millet?

997TT
21-04-2016, 00:31
Baybars kacirdigin bir kac nokta var kardesim.
İs supersport degil ki? Honda type r yada golf yada senin arac SS mi?
Pist gunune gelen herkes cup' a sicak bakmak zorunda mi?
İndirim yapilan araclar aslinda o fiyat oldugu icin geldi ama onlar zaten potansiyel cup musterisi mi?
Gt3 cup i gectim cat cup'a pist gunune surekli gelen potansiyel cup musterisini,ne kadari 30.000euro arti kdv verebilir?(eline aracda kalmiyor) Ve surekli ayni pistte donecek....
Clio cup aralarinda en ekonomik olani. Belki araclar zevkli degil ama sonucta profesyonel bir organizasyon. Bazilarimiz olsun bakalim neymis gorelim dedi. Belki cesaret edemedi belki kendine guvenemedi vs vs...
Sunu demek istiyorum; kimse pist gunlerini kaldirdi diye elestiremez,firma politikasidir ama karsi tarafda musterisine uyguladigi politikadan dolayi musterisinin yorum ve goruslerine onyargili bakamaz... Saygi sinirini asan her durum zaten konu disi....
Sende yurtdisini takip ediyorsun,oradaki uygulama ve fiyatlari goz onune getir. İyiyi yada tutmus bir ornegi neden hayata gecirmiyoruz?
Hatta pist gunlerine artik arac kiralansa? Track day ler organize edilip araclar bugunlerede kiralansa? Cesitlilik cogaldikca hem katilimci artar hem kar artar...
Cup'a adam cekmenin yolu bu degil....

ef186
21-04-2016, 07:45

Ben her an her gün forumumdayim 2005 den beri.Bir konu sebebiyle saklanacak nitelikte bir adam da değilim sana bu lafı soyleme hakkını verdiğimi de düşünmüyorum. Ama evet fiyat ile ilgili ben bir yorum yapmayacağım. Supersport lar da normal otomobillerde halen piste çıkmakta. Halk günü dediğimizde hepimizin kapısında 458, m3, m6, sti yoksa oradaki çoğunluğunda böyle olmasını beklemenin bir anlamı yok. Bakin biz organizasyonumuzdan da katilimcimizin da mutluyuz. 100 hp polo da bizim müşterimiz 150 beygir golf de. Evet haddini bildirmek ihtiyacı duyulan yerde bildirmekten çekinmeyi düşünmüyorum kendi adıma. Adam gibi yorum yazmayı beceremeyen , laf sokmaya yorum olarak bakan bir toplumuz ve evet biz laf sokabileceginiz bir kurum değiliz buna müsaade etmeyiz. Saygı çerçevesinde gelen tüm yorumları okuyor ve değer veriyoruz. Geri kalan saygı çerçevesine sığmayan ve kaba yorumlarda aynı seviyede yaklaşmaya özen gösteriyoruz.

Sanırım anlatabilmişimdir derdimi...

Trance-R
21-04-2016, 08:05
Sürüm'den kazanılsa daha iyi değil mi ? Herkes gelse, Şenlik olsa :)

Büyük bir ortam olsa Haftasonu, ne kadar güzel olur ... O, çok imrendiğimiz EU' daki toplaşmalar gibi bir ortamımız olmayacak hiç... Yarışmasam bile, Piste gelip günümü geçirmem - eğlenmem lazım...

Zaten, Motorspor'larının sönük kaldığı bir ülkedeyiz. Tıkanmış durumdayız. Haberimiz yok :(

neyse,

AlpEren
21-04-2016, 08:50
Ben her an her gün forumumdayim 2005 den beri.Bir konu sebebiyle saklanacak nitelikte bir adam da değilim sana bu lafı soyleme hakkını verdiğimi de düşünmüyorum. Ama evet fiyat ile ilgili ben bir yorum yapmayacağım. Supersport lar da normal otomobillerde halen piste çıkmakta. Halk günü dediğimizde hepimizin kapısında 458, m3, m6, sti yoksa oradaki çoğunluğunda böyle olmasını beklemenin bir anlamı yok. Bakin biz organizasyonumuzdan da katilimcimizin da mutluyuz. 100 hp polo da bizim müşterimiz 150 beygir golf de. Evet haddini bildirmek ihtiyacı duyulan yerde bildirmekten çekinmeyi düşünmüyorum kendi adıma. Adam gibi yorum yazmayı beceremeyen , laf sokmaya yorum olarak bakan bir toplumuz ve evet biz laf sokabileceginiz bir kurum değiliz buna müsaade etmeyiz. Saygı çerçevesinde gelen tüm yorumları okuyor ve değer veriyoruz. Geri kalan saygı çerçevesine sığmayan ve kaba yorumlarda aynı seviyede yaklaşmaya özen gösteriyoruz.

Bana hak verecegin bir durum yok abi ben gozlemledigim gordugum herseyi zaten yazma hakkina sahibim bunda izinlik bir durum yok. Benim merak ettigim su 2005 ten beri burdasin bu piste girenlerin cogu da bu forumdan zaten. Sn Patronunuzla acaba hic bizim icin yapmayin etmeyin gibi konustunuzmu bu fiyatlar icin? Yada elini vicdanina koydugunda normal geliyormu bu durum. Onu da gectim abi mantiktan bahsediyorken bu durumu mantikli olarak degerlendirdiniz mi ?

ef186
21-04-2016, 09:01

Bana hak verecegin bir durum yok abi ben gozlemledigim gordugum herseyi zaten yazma hakkina sahibim bunda izinlik bir durum yok. Benim merak ettigim su 2005 ten beri burdasin bu piste girenlerin cogu da bu forumdan zaten. Sn Patronunuzla acaba hic bizim icin yapmayin etmeyin gibi konustunuzmu bu fiyatlar icin? Yada elini vicdanina koydugunda normal geliyormu bu durum. Onu da gectim abi mantiktan bahsediyorken bu durumu mantikli olarak degerlendirdiniz mi ?

Kırmızı ile işaretlediğim bakış açın olduğu sürece sana cevap vermeyi düşünmyorum. Benim ile ilgili değerli gözlemlerini paylaşmanada müsade etmiyorum. Denemekte özgürsün.

AlpEren
21-04-2016, 09:13
Kırmızı ile işaretlediğim bakış açın olduğu sürece sana cevap vermeyi düşünmyorum. Benim ile ilgili değerli gözlemlerini paylaşmanada müsade etmiyorum. Denemekte özgürsün.

Abicim saygisizca birseymi yaziyorum sana ? Herkesin bakis acisi seninle ayni olacak diye birseymi var ? Gozlemleri gectim hadi sorularima da cevap alamiyorum. Onda da izin verdigin sorular varsa onlari sorayim? Neyse ben kirmizi ile taramayinca ciddi olmuyor heralde. Bu tavirlarinizdan bir gun kurtulursaniz tekrar konusuruz.

ghibli06
21-04-2016, 09:23
beyler bu olay unutulmayan eski sevgiliye döndü :) yanına gidemiyoruz ama uzaktan hep takip edip yorum yapıyoruz :)

Buğra hocam sen de anla biraz buradakileri, erkek adamın oyuncağı nedir? arabası... çoğumuz oyuncağı elinden alınan çocuklara döndük, organizasyona ya da sana hakaret içerikli yazanlara dikkat edersen konuya muhalif olanlar bile karşı çıktık... fiyatların HP lere göre çok ciddi artması, eskisi gibi indirim dahi olmaması ve bu konuda da en ufak bir yumuşama olmayacağının belli olması bizleri üzdü... fiyat politikasını senin belirlemediğini tahmin ediyoruz, eminim ki bütün ipler elinde olsa burada yazılan mantıklı fikirlerin çoğunluğunu da uygularsın, daha önce konu açıp hepimizin fikirlerini alıp çoğunu da uyguladığın gibi... her şeyine hak veriyorum ama 'biz gelenlerle memnunuz' diyerek bizleri dışlamış olman beni üzdü...

ef186
21-04-2016, 10:20
beyler bu olay unutulmayan eski sevgiliye döndü :) yanına gidemiyoruz ama uzaktan hep takip edip yorum yapıyoruz :)

Buğra hocam sen de anla biraz buradakileri, erkek adamın oyuncağı nedir? arabası... çoğumuz oyuncağı elinden alınan çocuklara döndük, organizasyona ya da sana hakaret içerikli yazanlara dikkat edersen konuya muhalif olanlar bile karşı çıktık... fiyatların HP lere göre çok ciddi artması, eskisi gibi indirim dahi olmaması ve bu konuda da en ufak bir yumuşama olmayacağının belli olması bizleri üzdü... fiyat politikasını senin belirlemediğini tahmin ediyoruz, eminim ki bütün ipler elinde olsa burada yazılan mantıklı fikirlerin çoğunluğunu da uygularsın, daha önce konu açıp hepimizin fikirlerini alıp çoğunu da uyguladığın gibi... her şeyine hak veriyorum ama 'biz gelenlerle memnunuz' diyerek bizleri dışlamış olman beni üzdü...

Estağfurullah gelenden memnunuz u ''İstanbul park o arabaları haketmiyor '' mesajı için yazdım. Bu işin ismini koyan adam olarak birini yada bir gurubu yada bir aracı dışlamak fıtratıma ters. Yanlış anlaşılma olmasın.
Bu arada anlamıyor değilim ama bazı hususlarda aynı anlayışlı yaklaşımı görememek beni fazlasıyla yıpratıyor ve üzüyor. Konuya herkezden fazla duygusal bakıyorum aslında ...

atakanklc
21-04-2016, 10:44
Estağfurullah gelenden memnunuz u ''İstanbul park o arabaları haketmiyor '' mesajı için yazdım. Bu işin ismini koyan adam olarak birini yada bir gurubu yada bir aracı dışlamak fıtratıma ters. Yanlış anlaşılma olmasın.
Bu arada anlamıyor değilim ama bazı hususlarda aynı anlayışlı yaklaşımı görememek beni fazlasıyla yıpratıyor ve üzüyor. Konuya herkezden fazla duygusal bakıyorum aslında ...

Ben yazığım yorum için özür dilerim yanlış oldu kabul ettim öyle demek istememiştim. Biz böyle mutluyuz siz gelmeyin demek istemediğiniz halde yanlış anlayanlar oldu.Sanal ortamda jest ve mimikler olmadığı için olabiliyor böyle. Fakat daha önceki fiyatlar neden böyle dediğim içinde engellenmemem gerekirdi diye düşünüyorum.
Benim olay üzerinden gitmeyelim.Benim ve birçok insanın amacı fiyat farkına ne sebep oldu neden böyle bir fark var onu merak ediyorum.Birçok insan bunu merak ediyor.Bana yazmak istemeseniz bile düzgün üsluplu olduğunu düşündüğünüz insana cevap verin lütfen. ''İstanbul park o arabaları haketmiyor '' konusuda kapansın lütfen.

mrbars
21-04-2016, 10:53

Gizli şifre var beyler. Çözdüm. Haberler iyi. Altı çizili harfleri sırasıyla okuyunca şu çıktı:
En kısa zamanda indirim.
Aslanım Buğra.

ef186
21-04-2016, 10:56
Gizli şifre var beyler. Çözdüm. Haberler iyi. Altı çizili harfleri sırasıyla okuyunca şu çıktı:
En kısa zamanda indirim.
Aslanım Buğra.

Ahahahahha :D iyiymiş yaw :D

Zero
21-04-2016, 11:01
En kısa zamanda indirim.
Aslanım Buğra.

:D:D sen çok yaşa Baybars abi kahkaha attım.

Trance-R
21-04-2016, 11:19
Beatiful Mind gibi oldu abi :)

satır aralarından harfler filan :)

mrbars
21-04-2016, 11:27
Beatiful Mind gibi oldu abi :)

satır aralarından harfler filan :)

https://memecrunch.com/meme/BELC0/sifre-cok-kolaydi-hemen-gordum/image.jpg

997TT
21-04-2016, 13:26
En kısa zamanda indirim.
Aslanım Buğra.

Aslan kardesım benım!!! Zeka ıle asılamıyacak durum yoktur.
Bugracım,artık sana ıthafen yazmıyorum,malumm yapabılıceklerını bılıyorum.Senıde mesgul etmek ıstemıyorum.
Insallah sıfrelı mesajların yada yada dıleklerın cıddıyetını,en az elestırı kadar cıddıye alınması dılegıyle....
Buarada ıyı ısleyen bırseyı ellemeyın demısler unlu muhendısler....

TK_41
21-04-2016, 15:25
TPŞ'ye gelin 800+KDV müşteri çalalım biraz :D

Z4 GT3 var yeni gelecek süper güçlü amerikan var

ghibli06
21-04-2016, 15:37
TPŞ'ye gelin 800+KDV müşteri çalalım biraz :D

Z4 GT3 var yeni gelecek süper güçlü amerikan var

detay da alsak?

997TT
21-04-2016, 16:26

Anamm,bır sıfrede burada gızlıııı!!! Hadı cozun bakalımm :)

MiaMi
21-04-2016, 22:24
Intercity İstanbul Park
2017 Drag yarış sezonu
Her ay 1 yarış.
Şimdiden ilan edilse hazırlansa millet
Neden olmasın.?

AlpEren
21-04-2016, 23:21
Intercity İstanbul Park
2017 Drag yarış sezonu
Her ay 1 yarış.
Şimdiden ilan edilse hazırlansa millet
Neden olmasın.?

Millet hazirlanir bu seferde toptan disariya kapatilirsa pist bosa gider emekler. Turkiyede boyle seylere guvenilipte araba hazirlanmaz bence..

D.Demir
22-04-2016, 00:27
Bak beyim, sana iki çift lafım var! Koskoca adamsın, La Ferrarin var,G63’ün var, her şeyin var binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana pist günü ile oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı otomobil severleri caddelere atmak, onları 8.virajsız bırakmak? Ama nasıl yakışmasın ki. Sen değil misin Porsche turbo S’e bile acımayan, 30 cm karda piste çıkaran, anlamıyor musun beyim biz senin pistini seviyoruz. Ama ben boşuna konuşuyorum, pistsizliği tanımayan adama pistsizliği anlatmaya çalışıyorum. Sen büyük patron, otomobil kiralama devi, pist babası, otomobiller sahibi VA Bey. Sen mi büyüksün? Evet, Sen büyüksün, bense senin yanında sadece bir otomobil severim anlıyor musun, pistine gelip bir seans alıp ordaki güzel atmosferi yaşamak isteyen biriyim, belki gözünde en sevdiğin puron kadar bile değerim yok ama şunu iyi bil; Pistine bu fiyatlarla gelip hiç bir şey yapamayacağız, gazlayamayacağız , geç fren yapıp içten kendimizi viraja atamayacağız, ama sen mağlup edemeyeceksin bizi çünkü biz otomobillerimize elimizde ip ayağımızda skiboard ile değil sevgiyle bağlıyız. Bizler otomobillerimizi seviyoruz, biz bir aileyiz, biz güzel bir aileyiz. Bu fiyat politikası ile piste çıkmaya gücümüz yeter mi sanıyorsun. Dokunma artık bize, dokunma150 hp-250 hp’ye kadara , dokunma 250hp-350 hp’ye kadara, dokunma 350hp-450hp’ye kadara. Bu fiyatlarla pist günleri devam edecekse, ben. Ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben Otomobil sever! Hiç düşünmeden sosyal medyada Unfollow ederim seni. Anlıyor musun? Unfollow ederim ve dönüp arkama bakmam bile!

Mizah ile eleştiriyi bir arada harmanlamaya çalıştım Buğra abi haklı yaptığı iş çalıştığı şirket ve patronu VA bey hakaret içerikli yorumlarla eleştirilmemesi gerekir sonuçta ticaret belli kuralları belli kıstasları var bende kendimce böle bir eleştiride bulundum sürç-i lisan ettiysem affedin...

dachosen
22-04-2016, 05:40
20 dk seans başına şuan belirlenen 100 hp civarı arabalara uygulanan 150tl fiyatla şöyle şeyler yapılsa mesela;

-Yaz sezonunda her haftasonu yarış düzenlense
-Ayın ilk haftası -150 hp ler
-İkinci haftası 150-250 hp ler
-Üçüncü haftası 250-400 hp ler
-Son haftada 400hp+ lar çıksa piste
-Motorcu arkadaşların günüde Cumartesi olsa..

Pist haftasonları yarışçılarla tribünler ise aileleriyle, araba sevdalısı izleyicilerle dolup taşsa..

Cateringle anlaşılsa, kahvaltılı öğle yemekli akşama doğru Türk usulü mangallı bi yemek sefası verilse (Tabiki ücreti karşılığında) İnsanlar, aileleriyle ve arkadaşlarıyla sabahtan akşama kadar arabaya, yemeğe doyduğu mükemmel bi haftasonu geçirse..

Çekimler, reklamlar, tanıtımlar, sponsorluk peşindeki markalar.. Ben kalıbımı basarım her haftasonu 150 arabalık konvoylar olur.

Daha eklenecek çok eğlenceli şeyler bulunurda.. neyse sabahın köründe yazdım bişeyler. Rüyamda gördüm heralde :)

Ben Vural Ak'ın yerinde, parasal gücünde olsam kesinlikle bu planı yürürlüğe koyardım. Çünkü para sıkıntısı çekmeyen, F1 pisti olan her araba sevdalısı böyle yapar. :)

cem
22-04-2016, 10:09

Buğra bey,

Pist inşaa edilirken kesilen ağaçlar kesildikten sonra ne yapıldı bilgi alabilir miyim ?

Yarışan arkadaşlar, pisti seven arkadaşlar eminim takip ediyordur bu konuyu ve yapım tekniğini.

Yoksa işimize geldiği gibi davranmıyoruz değil mi ?

http://www.venninsaat.com/images/galeri/15.jpg

Dolgu tekniği muhtemelen ROFL-LMAO tekniği olsa gerek.

BahadırALTUN
22-04-2016, 10:48
Pisti kim inşaa etti yada ettirdi?

efe-E
22-04-2016, 11:22

İstanbul Ticaret Odası diye hatırlıyorum

cem
22-04-2016, 11:30

Evren inşaat yaptı bu pisti, İBB ve TOBB ettirdi. Komple mahkemeliklerdi senelerdir sonuç çıkmadı sanırım daha.

BahadırALTUN
22-04-2016, 11:34
Evren inşaat yaptı bu pisti, İBB ve TOBB ettirdi. Komple mahkemeliklerdi senelerdir sonuç çıkmadı sanırım daha.

Buğra arkadaş ile kesilen ağaçlar arasında ne gibi bir ilişki var? Merakımdan soruyorum.

cem
22-04-2016, 11:40
Buğra arkadaş ile kesilen ağaçlar arasında ne gibi bir ilişki var? Merakımdan soruyorum.

Haklısın aslında ona sormayalım, o yapım tekniği bilmez çok..

Amaa... "Yapım tekniklerini" iyi bilen arkadaşlardan bilgi alacaksak onların işine gelmez bu mesajlar cevap gelmez yani :)

atakanklc
22-04-2016, 12:36
Haklısın aslında ona sormayalım, o yapım tekniği bilmez çok..

Amaa... "Yapım tekniklerini" iyi bilen arkadaşlardan bilgi alacaksak onların işine gelmez bu mesajlar cevap gelmez yani :)

Ağacın ne konumuzla ne nede Intercity ile alakası var konuyu değiştirmeyelim.Bu soruyu git mülk sahibine veya Bimer e fln sor bence daha iyi olur.

cem
22-04-2016, 12:56
Ağacın ne konumuzla ne nede Intercity ile alakası var konuyu değiştirmeyelim.Bu soruyu git mülk sahibine veya Bimer e fln sor bence daha iyi olur.

Tamam moderatör abi ahhaha :) Soruyorum ve sordum... İşinize gelmeyince gerilmeyin ...

Ağaçları kesmeyin!!!!!!!!!!!!!!!

Berkan
22-04-2016, 12:58
:icon_wack :tapedshut :nokta:

atakanklc
22-04-2016, 13:13
Tamam moderatör abi ahhaha :) Soruyorum ve sordum... İşinize gelmeyince gerilmeyin ...

Ağaçları kesmeyin!!!!!!!!!!!!!!!

Ağaçlarla benimde ilgim yok haberin olsun ;) gerilmiyorum derdim şu fiyatların biraz aşağı çekilmesi :)

cem
22-04-2016, 13:18
Cemaatin diğer üyeleri bekleniyor..... Telefonla iletişim ve direktifler veriliyor..... Ahahahhaha.....

Genç ve dinamik ekipler...

En sevdiğim;

http://s2.quickmeme.com/img/bf/bf260e214e48cd2e230981dc90051aabc90b6d8d0aaf7a6d5f df29065d8d962e.jpg

onursumer
22-04-2016, 13:50
orda ağaç yoktuki kessinler :hihih: :hihih: :hihih: :hihih:

cem
22-04-2016, 14:00
orda ağaç yoktuki kessinler :hihih: :hihih: :hihih: :hihih:

Sayılar elimde var kaç adet kesildiğine kadar..Ben tabi bu senin yorumu başkasından bekliyorum, teknikıl açıdan :D

http://www.evrengroup.com/foto-f1/o/Circuit_IstanbulPark_Aerial_View.jpeg

IbizaFR150
22-04-2016, 14:03
Biraz alakasız dalıcam konuya ama...
Piste stock araçla çıkıp lastik,intercooler,fren sorunu yaşamamak mümkün mü? Havalar da ısındı artık hiç çıkamayacağız bu gidişle. Slick-semi slick alsak yeterli olacak mı?

onursumer
22-04-2016, 14:04
Sayılar elimde var ben tabi başkasından bekliyorum bu yorumu, teknikıl açıdan :D

http://www.evrengroup.com/foto-f1/o/Circuit_IstanbulPark_Aerial_View.jpeg

yanlış hatırlamıyorsam ordaki ormanın %5 lik bir kısmını aldılar bunla ilgili bir araştırma vardı

en cok pist yapımı sonrası o bolgedeki yerleşimin artması populer olması ,üniversite,lüks siteler vs o bolgedeki arazi ortusunu daha çok hırpalamıştır bana kalırsa :)

ama şoyle birşeyde var kişisel olarak 2003 yılında bana deslerki şukadar ormanı bu pist için keselimmi kesin derdim :D

Biraz alakasız dalıcam konuya ama...
Piste stock araçla çıkıp lastik,intercooler,fren sorunu yaşamamak mümkün mü? Havalar da ısındı artık hiç çıkamayacağız bu gidişle. Slick-semi slick alsak yeterli olacak mı?

tum turlarda gazlamassan arada soğutursan çok sorun yaşayacığını sanmıyorum

ben poloda yağ sıcaklığına dikkat ederek turladım sorun olmadı

cem
22-04-2016, 14:19
yanlış hatırlamıyorsam ordaki ormanın %5 lik bir kısmını aldılar bunla ilgili bir araştırma vardı

en cok pist yapımı sonrası o bolgedeki yerleşimin artması populer olması ,üniversite,lüks siteler vs o bolgedeki arazi ortusunu daha çok hırpalamıştır bana kalırsa :)

ama şoyle birşeyde var kişisel olarak 2003 yılında bana deslerki şukadar ormanı bu pist için keselimmi kesin derdim :D

Formula inşaatı ağaçları katletti!

"İki milyon metrekarelik alanı kaplayan Formula 1 için binlerce ağaç katledilmiştir. Formula 1'in atıkları Ömerli içme suyu havzasına akıtılacak ve çok geçmeden bu havza kullanı lamaz hale gelecektir. 'Biz önce yapalım sonra yasal kılıfına uydururuz' mantığı, hiç bir zaman doğayı değil sadece ve sadece rantı düşünmüştür'' denildi.

Orman Mühendisleri Odası Marmara Şubesi'nin yaptığı basın toplantısında Formula 1 pisti inşaatının yasal olmadığı, alanın hem orman arazisi üzerine hem de Ömerli içme suyu havzası üzerinde olduğu anlatıldı.

http://www.birgun.net/haber-detay/formula-insaati-agaclari-katletti-24010.html

Shendelzare
22-04-2016, 14:31
Pist yarışları ve Time attack forumu altındaki Istanbul Park konusunda katledilen ağaçların tartışılması biraz anlamsız değil mi? Bunun yeri Sohbet forumu falan değil mi?

MCN21
22-04-2016, 15:10
Artik cok gec kalindi kesilenler kesildi de ben forumdaki insanlarin agaclar konusundaki dusuncelerine sasirdim acikcasi :(

cem
22-04-2016, 15:35
Artik cok gec kalindi kesilenler kesildi de ben forumdaki insanlarin agaclar konusundaki dusuncelerine sasirdim acikcasi :(

Herkes işine geldiği kadar işte...

Çıkarcı toplumun sonuçları...

Ağaç mış, kimin umrunda.. Fakat başka konularda bakarsın orman aşığı...

Cahillik...

BahadırALTUN
22-04-2016, 15:42
Ağaça , kuşa böceğe bir tek olumsuz laf söyleyen görmedim burada . Sanki elektrikli araba formunda yazıyorsunuz. Fosil yakıtların kullandıldığı ve çoğunlukla daha fazla nasıl güç alırım, daha hızlı nasıl giderim konuları var.
Ne söylemek istiyorsanız dolandırmadan direk söyleyin de millet anlasın.

Ome_RS
22-04-2016, 15:44
Gezi parkı ağaçlarına forumdan giden kaç kişi vardı?
ben öyle bir kalabalığı pist inşaatında görmedim :)

ghibli06
22-04-2016, 16:12
Ağaça , kuşa böceğe bir tek olumsuz laf söyleyen görmedim burada . Sanki elektrikli araba formunda yazıyorsunuz. Fosil yakıtların kullandıldığı ve çoğunlukla daha fazla nasıl güç alırım, daha hızlı nasıl giderim konuları var.
Ne söylemek istiyorsanız dolandırmadan direk söyleyin de millet anlasın.

Bahadır hocam, Cem modumuz, orman katledilerek yapılan diğer yatırımlar eleştirilirken, istanbulPark'ın es geçilmesini kendi üslubuyla dile getiriyor, sıkıntı yok :)

BahadırALTUN
22-04-2016, 16:14
Benim içinde sıkıntı yok . Ama yaşlı olduğumdan bazı şeyleri direk yazilmayinca anlayamıyorum.

997TT
22-04-2016, 16:51
Anlamadıgım husus su:Bır cok agac kesılerek pıst yapıldı ve suan agac ıcın protesto yapanlar ozamanlar neredeysı dıye laf sokuluyor. E guzel,nerdeydı ozamanın muhalıflerı? Yada agac sevgısı olan bugunun muhalıflerıde,ıktıdar sahıplerının agac sevgısı yok mu?
Bu pıst yapılırken neden protesto yada baska sey yoktu?
Turkıye de bır cok proje yesılı katlederek yapıldı son 10-15 yıldır. Daha dogrusu yesıl alana deger vermeden yapıldı,korunarak yapılabılırdı ama tercıh edılmedı.Malumm mutehayıt fırmanın cebınden daha fazla para cıkıcaktı....
Ozamanın muhaıflerı neden ıtıraz etmedı bu ıse?Halkı uyarmadı,bızde bılgılenmedık.... Koyun gıbı sustuk yada goremedık....

onursumer
22-04-2016, 19:35
bana kalırsa boyle bir proje için kabul edilebilir değerler ki şuan burda tartışıp cevap aramak saçma ki çevredeki yerleşim alanları zaten pistten daha fazla tahribata neden oluyor :)

pistin kapladığı alan %5 olduğu halde , orman ve diğer alanlardaki kayıp toplamı %24 , bu etrafa zarar verilmemiş demek değil tabiki jeolojik kısmını araştırmaları vs bilemeyiz çoğu proje çevre duşunulerek yapılmıyor zaten turkiye şartlarında bu olmuş bitmiş onemli olan bundan sonraki yapılardaki ihmalkarlıkların onune geçmeye çalışmak burda ne konuşulsa boş

oğrencilerin yaptığı ufak bir araştırma değerleri

http://i.hizliresim.com/o3RBMm.jpg

http://i.hizliresim.com/ZkPGya.jpg

Serhat Y.
22-04-2016, 23:07
o dönemin haber arşivleri biraz kurcalanırsa görülecektir ki ben çok iyi hatırlıyorum çok büyük tepkiler verildi, duyarlı vatandaşlar, kitleler, muhalif kesimler protestolarını yaptılar ama sosyal medya bukadar yaygın olmadığı şuan biçok kişi hatırlamıyor veya bilmiyordur normal olarak. sadece ağaç üzerinden değil bölgenin top yekün habitatının yerlebir olduğu üzerinden dönüyordu tartışmalar.

mertkaya
07-05-2016, 16:44
Bugün sabah seansına gittik, 10 kişi vardı toplamda, tüm pist bizim havasıyla döndük. Bir senedir çok istiyordum sonunda gidebildim. 8'inci virajda @O.Ozgur'e videoda çektirdim gopro olmadığı için, bir dahakine gopro ile giderim ama mutlaka :)

https://www.youtube.com/watch?v=gkpR80h2xc4
https://youtu.be/gkpR80h2xc4

997TT
07-05-2016, 18:35
Video izlemedim,otele donunce izleyecegim ama 10 arac varsa İst Park yonetimi hala neyin inadinda? :(

mertkaya
07-05-2016, 19:38
Video izlemedim,otele donunce izleyecegim ama 10 arac varsa İst Park yonetimi hala neyin inadinda? :(

Sadece sabah seansı 10 arabaydı abi, aramızda birde M3 vardı ki o B seansınada girdi tekrar. Yarın daha kalabalık olur ama muhtemelen, geçen ay öyleydi çünkü, m4, rx8, f12, m3 gibi arabalar 2-3 seans girmişti.

mrbars
07-05-2016, 19:55
Cumartesileri pist günleri sakin oluyor, geçen pazar yoğundu. Bu pazar (yarın) gene baya dolu diyorlardı. Hava da iyi.

Bugünkü Clio Cup çok zevkliydi. Herkes hayvan gibi hızlanmış valla. Sağlam kazalı, motor kırmalı, sürtmeli çekişmeli, rekabeti bol bir gün oldu.

KeremO
07-05-2016, 20:35
Sadece sabah seansı 10 arabaydı abi, aramızda birde M3 vardı ki o B seansınada girdi tekrar. Yarın daha kalabalık olur ama muhtemelen, geçen ay öyleydi çünkü, m4, rx8, f12, m3 gibi arabalar 2-3 seans girmişti.
Kanka sizden sonra giderek azaldı sayı. Son seans 3 araba başladı yamulmuyosam 2 tanesi bitirdi. Bu arada 11'in önünden selamsız geçtin hep, yazdım bi kenara

Cumartesileri pist günleri sakin oluyor, geçen pazar yoğundu. Bu pazar (yarın) gene baya dolu diyorlardı. Hava da iyi.

Bugünkü Clio Cup çok zevkliydi. Herkes hayvan gibi hızlanmış valla. Sağlam kazalı, motor kırmalı, sürtmeli çekişmeli, rekabeti bol bir gün oldu.
Clio'lar bu sefer çok daha heyecanlıydı. Rekabeti kadar teması ve kazası da çoktu. Galiba bi sizin ön tarafta temas olmadı

997TT
07-05-2016, 20:38
Vayyy,kanli gecmisss...
Guzell,rekabet iyidir :)

kelalper
07-05-2016, 20:59
Bugra kaç günde kestin olm ağaçları söyle bakiim. Cem kafayı yedi sanırım.

mrbars
07-05-2016, 21:00
Vayyy,kanli gecmisss...
Guzell,rekabet iyidir :)

Video şurda Mike:
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-dyno-pist-videolari/216524-istanbul-park-intercity-clio-cup-2-ayak-07-05-2016-a.html

kelalper
07-05-2016, 21:00
Şu clio cup ın özet görüntüleri neden yayınlanmıyor yaw. İlk yarışı bi sinandan izledim o da zaten birinci kalktı gitti yok oldu tek başına turladı pisti.

mertkaya
07-05-2016, 21:04
Kanka sizden sonra giderek azaldı sayı. Son seans 3 araba başladı yamulmuyosam 2 tanesi bitirdi. Bu arada 11'in önünden selamsız geçtin hep, yazdım bi kenara

Kanka aklıma gelmedi yazmak, pistte geldi o zamanda hangi kuledesin bilmediğim için elleşmedim. 11. kule 3'üncü virajın olduğu yer dimi? Eğer öyleyse güzel yere düşmüşsün bu sefer. Fotoğraf çektin mi :D

morgy_drag
07-05-2016, 21:21
https://www.youtube.com/watch?v=YUTzKE55olk

İlk ayak yarışın görüntülerini bu video dan,
Bu hafta gercekleş-en/ecek yarışın görüntülerini de yine istanbul Park 8. Bölüm den haftaya takip edebilirsiniz..

fatihcakin
07-05-2016, 21:47
Aramızda yarın ki seansa gidecek var mı ?

KeremO
07-05-2016, 21:55
Kanka aklıma gelmedi yazmak, pistte geldi o zamanda hangi kuledesin bilmediğim için elleşmedim. 11. kule 3'üncü virajın olduğu yer dimi? Eğer öyleyse güzel yere düşmüşsün bu sefer. Fotoğraf çektin mi :D

Aynen orası. Şarjımın az olduğunu kulede farkettim. Sadece izledim :D

ghibli06
08-05-2016, 08:51
A seansı 17 B seansı 18 C seansı 4 araç varmış sanırım, arkadaşım orada ama 10da başlaması gereken seans 11:30 a ertelenmiş, umarım iyi bir gün olur...

ghibli06
08-05-2016, 09:08
http://i.hizliresim.com/QB67J3.jpg (http://hizliresim.com/QB67J3)

erh
08-05-2016, 09:57
Agirlikla 100-150 hp arasi araclar, tuning yapilmis bile olsa 150 hp ustu toplamda 3-4 araba var yok.. Saka gibi :)

Cem.B
08-05-2016, 10:00
Agirlikla 100-150 hp arasi araclar, tuning yapilmis bile olsa 150 hp ustu toplamda 3-4 araba var yok.. Saka gibi :)

olması istenen bu zaten 20 dk lık bir ürüne 600 tl vermedim hiç :) Daha fazla para verdiğimiz şeyler vardı zamanında oda 2 saatti en azından :)))

997TT
08-05-2016, 10:32
600tl icin konusuyorum; belki 1 veya 2 sefer verilir ama okadar,sorasi yada fazlasi acitir yahu "20" dakika icin....:(

KVNC
08-05-2016, 22:15
http://i.hizliresim.com/QB67J3.jpg (http://hizliresim.com/QB67J3)

Abi kadrajina yakalanmisim, keske tanisabilseymisiz...

KVNC
08-05-2016, 22:24
Pist inanilmaz keyifsizdi, şenlik havasi yoktu malesef, yargilamiyor sadece değerlendiriyorum...

Bizim açımızdan aslında faydası oldu, b seansında pisti kapatmışcasına turlama şansımız oldu, bu seferde lastiklerimiz bizi mahçup etti (zaten görevini yeterince yerine getirmişti nankanglar, biz artık sınırlarının ötesine geçirdik) (ki erhan da pek sever böylesine limit zorlamayı :) )

Sonuç itibariyle keyif aldık ama katılım yüksek olsa rekabet bir tık daha fazla olsa tribünler daha dolu olsa daha keyifli olurdu...

fatihcakin
08-05-2016, 22:36
Pist günü gayet sakin geçti, ist parktaki etkinlikleri bilen kişi sayısı çok az :(
Sosyal medyada duyuru, reklam vs. yapılabilir...

http://i65.tinypic.com/5lo3k6.jpg
http://i63.tinypic.com/24xi1ip.jpg

yasindemir
09-05-2016, 16:09
Bir oganizasyonu daha bitirdiler resmen... Süre kovalayan, pist için coil alan, 4 piston fren kitleri, air intake t. için intercooler büyüten tayfayı resmen intercitypark kaçırdı, yerine zevksiz buz gibi bir organizasyona dönüştürdü.. Tebrikler.

KVNC
09-05-2016, 19:39
Bir oganizasyonu daha bitirdiler resmen... Süre kovalayan, pist için coil alan, 4 piston fren kitleri, air intake t. için intercooler büyüten tayfayı resmen intercitypark kaçırdı, yerine zevksiz buz gibi bir organizasyona dönüştürdü.. Tebrikler.
Haksiz değilsin dostum ama o kadar para döken arabasına, bir zahmet pist ücretini de ödesin, madem o kadar gönül verdi...

Alternatifler var, körfez, ülkü, oralara da gitmez ama, neden bi istanbulpark değil çünkü, hele istanbuldaysa yoldur veya çekicidir vs dert dimi...

Fiyat politikasının yanlış olduğunu düşünüyorum bende, gittik, gideceğizde ama zevki de kaçtı parasını geçtim...

Ama madem gönül verdik dert değil...

Ülkemizde benzinin fiyatının durumu da ortada, vergilerinde (araba alırken)(g plakalar hariç tabi, onlar genius), ama hangimiz vazgeçti arabaya binmekten, tuningden, gazlamaktan????

snrk
09-05-2016, 20:15
Hocam aslında benim gözlemlediğim kadarıyla kimse o paraları veremeyeceği için gelmemezlik yapmıyor. Burada hemen herkesin pist parasını karşılayabileceğine adım gibi eminim.

Ancak dananın kuyruğunun koptuğu yer sınıf ayrımı yapılması. Yani düşünün 3 arkadaş simit almaya gidiyorsunuz. Satıcı tipinize bakıyor ve "sana 1 lira, sana 6 lira, sana da 24 lira" diyor. Alacak paranız var ama almıyorsunuz haliyle. Olay bundan ibaret.

Ben elimden geldiğimce pistlere gitmeye devam edeceğim. Bu seneki 1. ve 2. organizasyona katıldım. 3.ye katılamadım. Bundan sonra da büyük ihtimalle seans başı 1200 lira vereceğim ama sağlık olsun. Şimdilik yapacak birşey yok.

KVNC
09-05-2016, 20:28
Dostum cok dogru diyosun, senin piste verdigin emegi gecen seneden biliyorum, izmir istanbul vs oldugunca aktif katildin, ama ne diyosun; katilacagimda...

Iste olayin kirilma noktasi da bu, herkes senin gibi erhan gibi benim gibi bizimle ankaradan sadece izlemeye gelen arkadaslarimiz gibi dusunmeyip, uc kurusun hesabina dustugu icin bugunleri yasiyoruz...

Ben eminim ki bu boyle gitmeyecek, degisecek, ama bunu saglayan pist ruhunu yasatan, herseye ragmen diyip katilima devam edenler olacak, herturlu ahkami keserken isin rengi kendileri yuzunden degistiginde 3un 5in besabina dusenler degil...

(Sozum meclisten disari, alinmak isteyene aaa niye demem)

iynn-RS
10-05-2016, 07:54
Kivanc kardesim o zaman bu yapilana nasıl tepki gösterecek insanlar.

Hadi seneye fiyatlar tekrar 2 katina cikarsa yine devam edecekmiyiz o parayi vermeye.

Gitmeyen de hakli gidende hakli kendine gore.

Şu konumda yonetimden baska kimseye suç bulmaya gerek yok.

mrbars
10-05-2016, 09:01
En güzeli Clio Cup'a katılmak. Veriyoruz 500 Euro'yu bir buçuk saat dön allah dön, ne lastikmiş ne balataymış düşünmek yok. Omuz omuza yarış keyfine girmiyorum bile. 2 kere de çıkarız pist gününe, koyarız 2.25'i, değmesin yağlı boya.