Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
elektroniksigaravip.org sitesinden aldığım rakamlar bahsettiğim rakamlar arkadaşlar. konu bilgim ''0'' olduğu için google ın bana çıkardığı ilk siteye girdim. tabi ki almadım ve almamda artık. serkan sağolsun ankaradan eski arkadaşım. çok ilgilendi benimle. f/p olarak en iyi cihaz smok al85 dedi. onu alıcam bende. şimdi ya facete gruplarda yüksek güvenilirlikte bir satıcıdan alıcam yada ankarada elden alıcam.
elektroniksigaravip.org sitesinden aldığım rakamlar bahsettiğim rakamlar arkadaşlar. konu bilgim ''0'' olduğu için google ın bana çıkardığı ilk siteye girdim. tabi ki almadım ve almamda artık. serkan sağolsun ankaradan eski arkadaşım. çok ilgilendi benimle. f/p olarak en iyi cihaz smok al85 dedi. onu alıcam bende. şimdi ya facete gruplarda yüksek güvenilirlikte bir satıcıdan alıcam yada ankarada elden alıcam.
Benim tavsiyem al85 yerine pico almak , çünkü ben her 2 si arasında kalmıştım pico aldım. Piyasa da çok fazla olması ürün bulunurluğu yada bir sorun olduğunda kolay çözülüyor. Onun haricinde al85 lerde ekran gidiyormuş öyle duydum.
Tabi bunların dışında şuan pico aldığım için pişmanım aslında gayet güzel buhar performansı falan ama yorumları okudukça kaliteli cihaz ve atomizer içtiğin likitin tadını bile değiştirdiğini söylüyorlar o yüzden merak ediyorum. Keşke bunu almasaydım da alien veya gpriv alsaydım diyorum. Bence biraz daha üzerine koy Alien al derim. Zaten yukarda bahsedilen gibi 180 liraya falan pico satıyorlar , pil ekle 1 tane etti 200-205 , onun yerine 50-60 tl fazla ver çift pilli , daha güçlü ve daha kaliteli atomizer'a sahip ol derim. Birde Alien larda farklı atomizer uyumluluğu da rahat oluyor , pico da falan pil yerinin çıkıntısı yüzünden hiç bişey koyamıyorsun. Nasıl olsa her türlü sigara parasını çıkartıyor almışken en iyisi veya daha iyisini al derim. Çünkü daha sonra kesmiyor keşke başka alsaydım diyorsun.
Revolution
18-07-2017, 12:39
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us/resources/eleaf-pico-full-kit-160-tl-smok-al85-full-kit-185-tl-smok-alien-full-kit-265-tl.6486/)
onat bu da güvenilir satıcı düşünülebilir. Pico 22mm oldugu ıcın al85 biraz daha onde bence. Kullanıma gore ılerıde cıft pıllı cıhaza gecılebılır onu dusunup baslangıc dırek cıft pıllı cıhaz ıle olabılır. Sti_Ozan olmuyor öyle şimdi bi site buldum da daha uyguna bulmaya çalışıyorum :D
Sti_Ozan
18-07-2017, 13:47
Revolution abi ozaman sen serkan abiye parayi yolla o ingiltereden alsin,odami olmuyo :D
Benim tavsiyem al85 yerine pico almak , çünkü ben her 2 si arasında kalmıştım pico aldım. Piyasa da çok fazla olması ürün bulunurluğu yada bir sorun olduğunda kolay çözülüyor. Onun haricinde al85 lerde ekran gidiyormuş öyle duydum.
Tabi bunların dışında şuan pico aldığım için pişmanım aslında gayet güzel buhar performansı falan ama yorumları okudukça kaliteli cihaz ve atomizer içtiğin likitin tadını bile değiştirdiğini söylüyorlar o yüzden merak ediyorum. Keşke bunu almasaydım da alien veya gpriv alsaydım diyorum. Bence biraz daha üzerine koy Alien al derim. Zaten yukarda bahsedilen gibi 180 liraya falan pico satıyorlar , pil ekle 1 tane etti 200-205 , onun yerine 50-60 tl fazla ver çift pilli , daha güçlü ve daha kaliteli atomizer'a sahip ol derim. Birde Alien larda farklı atomizer uyumluluğu da rahat oluyor , pico da falan pil yerinin çıkıntısı yüzünden hiç bişey koyamıyorsun. Nasıl olsa her türlü sigara parasını çıkartıyor almışken en iyisi veya daha iyisini al derim. Çünkü daha sonra kesmiyor keşke başka alsaydım diyorsun.
bu mantıktan yola çıkarak büyük cihaz alıp , kapladığı yer yüzünden çok pişman olanlar var çalıştığım şirkette. f/p olarak gayet mantıklı dediler al85 için. birde büyüklüğünün fazla olmayışı daha avantaj diyorlar.
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us/resources/eleaf-pico-full-kit-160-tl-smok-al85-full-kit-185-tl-smok-alien-full-kit-265-tl.6486/)
onat bu da güvenilir satıcı düşünülebilir. Pico 22mm oldugu ıcın al85 biraz daha onde bence. Kullanıma gore ılerıde cıft pıllı cıhaza gecılebılır onu dusunup baslangıc dırek cıft pıllı cıhaz ıle olabılır. Sti_Ozan olmuyor öyle şimdi bi site buldum da daha uyguna bulmaya çalışıyorum :D
çift pilli cihaz mantığındaydım bende fakat serkan tek pilli cihaz al 2 pil taşı yanında dedi. şarj aleti siparişi de vericem. bu sayde alırken daha uyguna alıcam ve makine daha küçük olacak. tek dezavantaj sayılabilir yani , 1 pil daha taşıyacağım yanımda kullanım sıklığına göre.
Revolution
18-07-2017, 14:35
bu mantıktan yola çıkarak büyük cihaz alıp , kapladığı yer yüzünden çok pişman olanlar var çalıştığım şirkette. f/p olarak gayet mantıklı dediler al85 için. birde büyüklüğünün fazla olmayışı daha avantaj diyorlar.
çift pilli cihaz mantığındaydım bende fakat serkan tek pilli cihaz al 2 pil taşı yanında dedi. şarj aleti siparişi de vericem. bu sayde alırken daha uyguna alıcam ve makine daha küçük olacak. tek dezavantaj sayılabilir yani , 1 pil daha taşıyacağım yanımda kullanım sıklığına göre.
Icime bagli olarak degisir pil tasima olayi :D ben gunde 2 cift pil degistiriyorum dusuk ohm da kullandigim icin tabi tek cpil normal ohm larda surekli icimde 2 pil idare eder sizi hersey icime ve ohm bagli :D pilsitesi.com da uygun ve sahte olmayan sarj aleti ve pil bulabilirsin. Bu arada pil cok onemli sahte clon pil piyasada cok fazla dikkat etmek lazim.
Revolution
18-07-2017, 14:36
Revolution abi ozaman sen serkan abiye parayi yolla o ingiltereden alsin,odami olmuyo :D
O da olmuyomus 500tl icin 100 tl fln kesiyomus :D
Sti_Ozan
18-07-2017, 14:54
O da olmuyomus 500tl icin 100 tl fln kesiyomus :D
Abi ozaman seyi denedinmi aliexpressten serkan abinin adresiyle giris yap bak bakalim ordan cikicakmi aradigin makina. Yada gb,ff biliyosun bunlar ingiltereye gonderir hemde kendini kanitlamis siteler :)
Büyük bir cihazda belki haklı olabilirsiniz ancak almışken çift pilli almakta fayda var. Hem cihaz daha performanslı hemde atomizer daha başarılı. O yüzden smok Alien tavsiye ederim. O tel sarma farklı atomizer vs muhabbetlerinden bende anlamıyorum o yüzden Smok Alien bana daha mantıklı geliyor belki daha güzel daha teferruatlı cihazlar vardır.
Pil kullanımı da arkadaşın dediği gibi sizin ile alakalı ama bence çift pil taşımaktansa cihazda dursun daha iyi. Birde pil taşırken mutlaka pil kutusunda taşıyın eğer öyle bir niyetiniz varsa , çünkü Allah korusun etkileşime girip patlamalar vs oluyormuş. Ben işteyken doğru düzgün şarjı bitiremiyorum pico da ama evdeyken yada dışardayken falan bildiğiniz sömürüyorum :)
hocam al85 ile alien arasında küçük bi fark var. çift pilli olduğu için şarj durumu çok çok iyi alien ın. al85 alana kadar alien almanı tavsiye ederim. illa diyorsan ki tek pilli cihaz alacam diye. o zaman da pico al mutlaka.
Revolution
18-07-2017, 15:44
Abi ozaman seyi denedinmi aliexpressten serkan abinin adresiyle giris yap bak bakalim ordan cikicakmi aradigin makina. Yada gb,ff biliyosun bunlar ingiltereye gonderir hemde kendini kanitlamis siteler :)
Kendi sitesinde bile out of stock diyo ben anlamadm zor bulacaz gibi cihazi uk de var ama onlarda pahaliya geliyor arastirmaya devam bulamazsak therion alacaz artik napalm :D
Icime bagli olarak degisir pil tasima olayi :D ben gunde 2 cift pil degistiriyorum dusuk ohm da kullandigim icin tabi tek cpil normal ohm larda surekli icimde 2 pil idare eder sizi hersey icime ve ohm bagli :D pilsitesi.com da uygun ve sahte olmayan sarj aleti ve pil bulabilirsin. Bu arada pil cok onemli sahte clon pil piyasada cok fazla dikkat etmek lazim.
smok al85 set , 2 adet vtc5 sony pil , 5 coil , 1 adet 30 ml premium nane siparişi verdim. akşama getirecek arkadaş. ben birde nitecore i2 şarj ünitesi alıcam pilsitesi.com dan. ilerde eklemeler için sizden yardım isterim zaten :)
Sti_Ozan
18-07-2017, 16:22
Kendi sitesinde bile out of stock diyo ben anlamadm zor bulacaz gibi cihazi uk de var ama onlarda pahaliya geliyor arastirmaya devam bulamazsak therion alacaz artik napalm :D
Therionda temiz makina abi icinde suphe olmasin :D
Revolution
18-07-2017, 17:28
smok al85 set , 2 adet vtc5 sony pil , 5 coil , 1 adet 30 ml premium nane siparişi verdim. akşama getirecek arkadaş. ben birde nitecore i2 şarj ünitesi alıcam pilsitesi.com dan. ilerde eklemeler için sizden yardım isterim zaten :)
Kaç para verdiniz hepsine merak ettim :) toplam 300 tl + likit parası olması lazım ortalama.
l
Revolution
18-07-2017, 17:29
Therionda temiz makina abi icinde suphe olmasin :D
En son ona dönücez bakalm :D şu oni sende bi baksana bulabilecek misn :D
Sti_Ozan
18-07-2017, 17:49
En son ona dönücez bakalm :D şu oni sende bi baksana bulabilecek misn :D
Asmodus Oni 167W DNA 167 Box Mod | Vaping Devices (http://www.vapordna.com/Asmodus-Oni-167W-DNA-167-Box-Mod-p/oni167.htm)
asMODus ONI 167W DNA250 Box Mod – Grey Haze ECig Store (https://greyhaze.co.uk/products/asmodus-oni-167w-dna250-box-mod?variant=30213642377)
asMODus Oni 167W DNA250 TC Box Mod (https://www.elementvape.com/asmodus-oni-167w-dna250-tc-box-mod)
Bunlara bakmissindir heralde abi :D
Revolution
18-07-2017, 17:51
Asmodus Oni 167W DNA 167 Box Mod | Vaping Devices (http://www.vapordna.com/Asmodus-Oni-167W-DNA-167-Box-Mod-p/oni167.htm)
asMODus ONI 167W DNA250 Box Mod – Grey Haze ECig Store (https://greyhaze.co.uk/products/asmodus-oni-167w-dna250-box-mod?variant=30213642377)
asMODus Oni 167W DNA250 TC Box Mod (https://www.elementvape.com/asmodus-oni-167w-dna250-tc-box-mod)
Bunlara bakmissindir heralde abi :D
stok yok :D elementte var sadece suan oda mavısı :D Bana duz krom lazım :D
Sti_Ozan
18-07-2017, 17:53
stok yok :D elementte var sadece suan oda mavısı :D Bana duz krom lazım :D
Ohoo bide renkmi ariyon reyiz beaa :D
Revolution
18-07-2017, 17:54
Ohoo bide renkmi ariyon reyiz beaa :D
baska var mı gordugun :D
serkanokan
18-07-2017, 18:24
Kaç para verdiniz hepsine merak ettim :) toplam 300 tl + likit parası olması lazım ortalama.
l
Aynen öyle :)
Sen theriona geç kuzen. Türkiye'de kaç para therion?
Revolution
18-07-2017, 18:27
Aynen öyle :)
Sen theriona geç kuzen. Türkiye'de kaç para therion?
Elementvape de var mavisi biraz daha bakalım olmadı onu alacam :D Therıon 700 flndır heralde.
serkanokan
18-07-2017, 18:29
Elementvape de var mavisi biraz daha bakalım olmadı onu alacam :D Therıon 700 flndır heralde.
İyi değil ya mavisi atomizerlerle falan hiç uymaz rengi :D
Revolution
18-07-2017, 18:32
İyi değil ya mavisi atomizerlerle falan hiç uymaz rengi :D
kromu olsa almıstık sımdıye mk :D
Sti_Ozan
18-07-2017, 18:39
baska var mı gordugun :D
Baska gormedim valla abi bide ingilterede var sanirim 100£ ydu
Therion su ara 630 falandir abi
Revolution
18-07-2017, 19:42
Baska gormedim valla abi bide ingilterede var sanirim 100£ ydu
Therion su ara 630 falandir abi
mavi kötü mü :D
Sti_Ozan
18-07-2017, 19:58
Kesinlikle zevk meselesi ben kullanirim yani baslarim sekline :D
Revolution
18-07-2017, 20:00
Kesinlikle zevk meselesi ben kullanirim yani baslarim sekline :D
:D bence de oyle , bıde kımsede yok soramıyoruz mıllete mk.
Sti_Ozan
18-07-2017, 20:28
:D bence de oyle , bıde kımsede yok soramıyoruz mıllete mk.
Ahahaha abi sorma cok nadir var valla
akucukdogan
18-07-2017, 21:20
Yarın elimde Al85 ben sana gereken tüm yorumları yaparım onat :)
Fiyat olarak ne kadara buldun set olarak ?
serkanokan
18-07-2017, 22:11
Bence kötü :D :D :D
Revolution
19-07-2017, 01:30
Bence kötü :D :D :D
Kırmızı değil en azından :D Yanar döner de değil :D
millet kafayı mı yedi bana mı öyle geliyor yoksa, dün bi ortamda bulundum atomizere 850tl vermiş :S
Birisi var 14 adet makine 20 tane atomizer var, terimler markalar havada uçuşuyor :D
Gerçekten gerek var mı bu kadar ?
modifiye etmezsen sıkılırsın. sürekli yeni şeyler denemelisin ki sigaradan kurtul. ben öyle yaptım.
l
AL85 cihaz, 2 vtc5 , 5 coil , 1 hediye joyetech mint likit 330 tl
artık bizde de var olduğu için sayfada paylaşımlara katılırız artık :)
Sti_Ozan
19-07-2017, 09:25
AL85 cihaz, 2 vtc5 , 5 coil , 1 hediye joyetech mint likit 330 tl
artık bizde de var olduğu için sayfada paylaşımlara katılırız artık :)
Fiyat hic fena degil,pillerin orjinalligine kesinlikle dikkat et abi. Birde o likit biraz merdiven alti uretim gibi bisey yani kaliteli degil,yeni likit almani oneririm. Hayirli olsun :)
l
Fiyat hic fena degil,pillerin orjinalligine kesinlikle dikkat et abi. Birde o likit biraz merdiven alti uretim gibi bisey yani kaliteli degil,yeni likit almani oneririm. Hayirli olsun :)
Ozancım , teşekkür ederim.
likit konusunda serkanda uyardı ama ilk elin günahı olmaz mantığında yaklaşıyorum şuan. çevremde içenler ve sizlerin tavsiyeleri ile daha iyi likitler alırım illaki.
pilin orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağım ? kare kodu falan var üzerinde.
Ozancım , teşekkür ederim.
likit konusunda serkanda uyardı ama ilk elin günahı olmaz mantığında yaklaşıyorum şuan. çevremde içenler ve sizlerin tavsiyeleri ile daha iyi likitler alırım illaki.
pilin orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağım ? kare kodu falan var üzerinde.
ilk elin günahı demeyin bence kötü likit insanı direk soğutur. Pil büyük ihtimal orjinaldir.
http://www.sun-vapers.com/wp-content/uploads/2014/07/Dot-Matrix.jpg
fotoğraftan karşılaştırın üst kısımdan anlaşılıyo zaten
ilk elin günahı demeyin bence kötü likit insanı direk soğutur. Pil büyük ihtimal orjinaldir.
http://www.sun-vapers.com/wp-content/uploads/2014/07/Dot-Matrix.jpg
fotoğraftan karşılaştırın üst kısımdan anlaşılıyo zaten
bendeki piller orjinal bu fotoya göre.
likit konusunda herkes aynı şeyi söylüyor, alıcam premium bir likit.
serkanokan
19-07-2017, 13:22
millet kafayı mı yedi bana mı öyle geliyor yoksa, dün bi ortamda bulundum atomizere 850tl vermiş :S
Birisi var 14 adet makine 20 tane atomizer var, terimler markalar havada uçuşuyor :D
Gerçekten gerek var mı bu kadar ?
Benim gözümde bu işin en son noktası birisi diğer ciğer içimi, diğeri sigara içimi olarak kullanmak üzere 2 tane farklı atomizer, 2 tane de farklı moddur. Fazlası gereksizdir, veya amaç ihtiyacı gidermek değil hobiye dönüşmüştür :)
baskentliyim
19-07-2017, 13:40
elektorinik sigarada neyin nesidir ya :) 22 yıllık tiryakiyim değil bu beni hiç birşey kesmes dumanu iiçine kadar çekip sigaranın köküne kadar sömürcen :)
merhabalar. eleaf istick melo3 kullanıyorum 0.3 ohm ile. nikotinsiz 6-7 çeşit ev yapımı likit denedim fakat en sonunda iğrenmeye başladım. bir kere tatlı likitler insanın dilinde mikro partiküller bırakıyor.o his güzel diil. coil cızırdayınca geliyor genelde. bana tavsiye edebileceğiniz bir likit varmıdır acaba? yoksa cihazı satışa koyucam. teşekkürler.. not: sigarayı 7 ay önce bırakmıştım. zevkine bunu aldım. nikotinli içemiyorum..
Sti_Ozan
20-07-2017, 09:17
merhabalar. eleaf istick melo3 kullanıyorum 0.3 ohm ile. nikotinsiz 6-7 çeşit ev yapımı likit denedim fakat en sonunda iğrenmeye başladım. bir kere tatlı likitler insanın dilinde mikro partiküller bırakıyor.o his güzel diil. coil cızırdayınca geliyor genelde. bana tavsiye edebileceğiniz bir likit varmıdır acaba? yoksa cihazı satışa koyucam. teşekkürler.. not: sigarayı 7 ay önce bırakmıştım. zevkine bunu aldım. nikotinli içemiyorum..
Abi o biraz kalitesiz aromadan kaynaklaniyodur,yada nbase de sorun olabilir. Cutwood,dinner lady gibi premium olarak tabir edilen likitler sizin sorununuzu cozecektir.
0mg guzel aromalı kaltelı lıkıt nerden alınır ?
34btr1907
20-07-2017, 09:58
0mg guzel aromalı kaltelı lıkıt nerden alınır ?
KEYF.US dan 0 mg nbase alıyorsun hocam,velabuhar.nettende aroma secıyorsun , 1.5 hafta demlıyorsun 10 numara likitin oluyor,ortalama 50 tl 100 ml likitin oluyor.
34btr1907
20-07-2017, 09:59
bu arada al85 dogubanka gelin 2 pil dahil 200 tl alırsınız
KEYF.US dan 0 mg nbase alıyorsun hocam,velabuhar.nettende aroma secıyorsun , 1.5 hafta demlıyorsun 10 numara likitin oluyor,ortalama 50 tl 100 ml likitin oluyor.
tesekkur ederım
34btr1907
20-07-2017, 10:00
tek pil özür
Arkadaşlar başladığımın 1 ay sonrasında sigara içimi atomizerlere geçtim ve yaklaşık 9 aydır da sigara içmiyorum. En kısa zamanda yapılması gereken pamuk ve tel sarmayı öğrenerek uygun atomizerler ile sigaradan kurtulmanızdır.
https://i.hizliresim.com/XXbj47.jpg (https://hizliresim.com/XXbj47)
https://i.hizliresim.com/bGvab8.jpg (https://hizliresim.com/bGvab8)
alper_pug
20-07-2017, 12:22
1 yıldan fazla süredir içiyorum. 3-4 kere mtl e geçmeyi denedim ama başaramadım. Başarabilenlere de saygı duyuyorum :D
Bu yanlış k tadını nasıl giderebilirim coil sıfır takarsam çözülür mü
Bu yanlış k tadını nasıl giderebilirim coil sıfır takarsam çözülür mü
Edit yanmış tat geliyor sıfır coil aldım al85 cihazım coil v8t8 acaba cihaza olur mu karar veremedim
Edit yanmış tat geliyor sıfır coil aldım al85 cihazım coil v8t8 acaba cihaza olur mu karar veremedim
Eğer coil i ıslatmadan ve ilk likiti koyduktan 15dk kadar bir süre bekletmezsen coilin ömrü kısa olur likit biter farketmez ateşlersin geçmiş olsun yüksek watt aralığında kullanırsın geçmiş olsun cihaza birşey olmaz ama tat alamazsın
Sana yanık tadı için tek çözümüm düşük watt ta denemen biraz daha az yanık kokusu gelir ama sağlık açısından önermem
Eğer coil i ıslatmadan ve ilk likiti koyduktan 15dk kadar bir süre bekletmezsen coilin ömrü kısa olur likit biter farketmez ateşlersin geçmiş olsun yüksek watt aralığında kullanırsın geçmiş olsun cihaza birşey olmaz ama tat alamazsın
Sana yanık tadı için tek çözümüm düşük watt ta denemen biraz daha az yanık kokusu gelir ama sağlık açısından önermem
Sıfır coil alacağımda hep bu yanık tadı gelecek mi ilk defa böyle oldu kalıcı değildir inşallah bu tad. Çok aşırı çektim ve yeterince ıslatmadım o zaman bu yüzden bu tat geliyor yenisini doğru yaparsam düzelir mi. İlk günkü gibi olur mu
Sıfır coil alacağımda hep bu yanık tadı gelecek mi ilk defa böyle oldu kalıcı değildir inşallah bu tad. Çok aşırı çektim ve yeterince ıslatmadım o zaman bu yüzden bu tat geliyor yenisini doğru yaparsam düzelir mi. İlk günkü gibi olur mu
Aynen yeni coil alman gerekir. coil takmadan önce yan deliklerden biraz likit damlat sonra üstten coilin pamuk kısımlarına da biraz likit damlat ilk aşama tamam :)
Sonra coili tak. Tankı likit ile doldur ve 10-15 dk kadar pamuk iyice likiti çeksin diye bekle.
Orjinal 0,4ohm luk coil ise 40watt civarı bir güçte güzel bir tat alıyorsun likiti dibine kadar bitmeden doldurmaya özen gösterirsen uzun bir süre coilden yana sorun yaşamazsın
westalim
21-07-2017, 20:34
aa 200 sayfa olmuştu en son noldu ki ben mi göremiyorum acaba?
Öne git wonder sipariş ettim bakalım tadı nasıl neyli olacağı sürpriz rastgele gönder dedim bu saçma likit tad vermiyor artık dragon marka
Edit: one hit wonder ;) t9 azizliği
Sti_Ozan
21-07-2017, 21:51
aa 200 sayfa olmuştu en son noldu ki ben mi göremiyorum acaba?
Aynisi bendede var abi
westalim
22-07-2017, 01:15
neyse olsundu yine yazarızdı :D
Kangertech CUPTI-2 icin ne dusunuyorsunuz? Starter icin uygun bir cihaz mıdır? Tavsiye eder misiniz?
Kangertech CUPTI-2 icin ne dusunuyorsunuz? Starter icin uygun bir cihaz mıdır? Tavsiye eder misiniz?
hic gerek yok. smok alien kit fiyatlati baya dustu, daha tercih edilesi bir cihaz
Sti_Ozan
25-07-2017, 00:01
Parmaktan sonra konumuz devam edicek...
SerkanKurt
25-07-2017, 19:32
arkadaşlar 3 günlük Vaporesso Tarot Nano Silver modeli var kutusu kitapçıkları herşeyi mevcut sıfırdan farksız 150TL ye vereceğim 220TL ye aldım ama ijust harici kullanamadım bir dolu ayarı var bu aletin :)
VolkanA.
28-07-2017, 22:13
Kaliteli bi likiti İzmir'de yada internette nereden bulabilirim. Birde istediğimiz kilitleri karıştırıp nargilede olduğu gibi Kullanabilirmiyiz. Gerekli bakımları nelerdir nasıl kullanılır Yeni başladım pek bilgili değilim
MertSerhanÖ.
28-07-2017, 23:10
elektronik sigara alıcam.Hangi marka önerirsiniz?yalnız ben pamuk değiştirmeyle falan uğraşmak istemiyorum.Daha önce picom vardı onun gibi bir cihaz önerirmisiniz?Hangi internet sitesinden alayım?
Birde likitleri nerden sipariş edicem onunda sitesini söylermisiniz.Teşekkürler
MertSerhanÖ.
28-07-2017, 23:11
smokal85 nasıldır?aradığım gibi bir ürünmüdür mesela?
Sti_Ozan
29-07-2017, 08:38
Kaliteli bi likiti İzmir'de yada internette nereden bulabilirim. Birde istediğimiz kilitleri karıştırıp nargilede olduğu gibi Kullanabilirmiyiz. Gerekli bakımları nelerdir nasıl kullanılır Yeni başladım pek bilgili değilim
Facebook ta guncel vape diye bi arkadasim var 1 yildir kendisinden alisveris yapiyorum oneririm likit konusunda,karistirma gibi bi olay soz konusu degil aromalari henuz likiti demlemeden karistirirsaniz ozaman olabilir ama demlenmis likitleri karistirmak gibi bi durum yok. Likitlerinizi serin ve gunes gormeyen yerde saklayin,harici oyle cok bi bakim vs durumu yok hazir coillilerde. Digerlerinde coil degisimi vs bakimlari var yine harici bisey yok.
elektronik sigara alıcam.Hangi marka önerirsiniz?yalnız ben pamuk değiştirmeyle falan uğraşmak istemiyorum.Daha önce picom vardı onun gibi bir cihaz önerirmisiniz?Hangi internet sitesinden alayım?
Birde likitleri nerden sipariş edicem onunda sitesini söylermisiniz.Teşekkürler
Pamukla vs ugrasmiycaksaniz smok al85 ideal urundur,210tl ye pil+al85 bulabilirsiniz
serkanokan
29-07-2017, 08:40
smokal85 nasıldır?aradığım gibi bir ürünmüdür mesela?
Smok al85 de pico da tam aradığın modeldir.
İstersen smok al85 yerine aynı cihazın çift pillisi olan smok al220 de alabilirsin. Daha ağır ve daha büyüktür. Ama şahsi fikrim küçük cihaz daha rahat oluyor.
MertSerhanÖ.
29-07-2017, 11:05
tamamdır çok teşekkür ederim.Likit konusuna ne diyorsunuz,hangi markanın rahattır içimi?hangi siteden bakayım?
Vaporesso Revenger aldım dun. İlk başlayan biri olarak cok memnunum. Cihazın kasası cok kaliteli ve de kullanımı gayet basit. Ayrıca kasanın ergonomic olması acısından cebe vs rahatca sıgıyor.
Sti_Ozan
29-07-2017, 17:58
tamamdır çok teşekkür ederim.Likit konusuna ne diyorsunuz,hangi markanın rahattır içimi?hangi siteden bakayım?
Bi onceki postumdada yazmistim facebookta guncel vape diye bi arkadas var yaklasik 1 yildir ondan alisveris yapiyorum. Likitleri gercekten kaliteli bi deneyin derim. Ozan yonlendirdi drrseniz yardimci olucaktir elinden geldigince
serkanokan
04-08-2017, 16:56
Napıyosunuz ya hiç sesiniz çıkmıyor :D
lıkıt almak lazım makıne oyle duruyo :D
Smok al85 in yanına çift pilli bir cihaz düşünüyorum. Vaporosso revenger ile smok gpiv arasında kaldım. Revengerı arkadaşım çok övüyor ama banada gpiv cazip geliyor. 2 sinide kullananlardan yorum alabilir miyim ?. Revenger 240, gpiv 300 tl ye alabiliyorum.
Smok al85 in yanına çift pilli bir cihaz düşünüyorum. Vaporosso revenger ile smok gpiv arasında kaldım. Revengerı arkadaşım çok övüyor ama banada gpiv cazip geliyor. 2 sinide kullananlardan yorum alabilir miyim ?. Revenger 240, gpiv 300 tl ye alabiliyorum.
Revenger ı iki haftadır kullanıyorum ve de cok memnunum. Digeri icin birsey diyemeyecegim. Ancak kasa kalitesi, yazılımı, uzerindeki NRG tankından alınan aroması gayet iyi.
Gpriv için bir de taşıma çantası almanız lazım ve ekranları çok hassas. 300 TL bütçelere ulaştıysanız biraz daha para ekleyerek yihi/dna çipli cihazlara geçmeniz daha faydalı olacaktır. İleri de ısı kontrollü tel kullanma durumunda çok daha fazla stabil içim sağlarsınız. Çift pil yihi de sx q mini 550-600 civarlarına, dna çipli therion dna 166 ise 450-500 bandında bulunabilirler.
Gpriv için bir de taşıma çantası almanız lazım ve ekranları çok hassas. 300 TL bütçelere ulaştıysanız biraz daha para ekleyerek yihi/dna çipli cihazlara geçmeniz daha faydalı olacaktır. İleri de ısı kontrollü tel kullanma durumunda çok daha fazla stabil içim sağlarsınız. Çift pil yihi de sx q mini 550-600 civarlarına, dna çipli therion dna 166 ise 450-500 bandında bulunabilirler.
Bu konuda haklısınız. Sonucta Revenger gundelik icimde size keyif verecektir. Daha prof icim tarzı icin SX sart. Acıkcası ondan da aldım, :) su anda gunluk ve keyiflik olarak degisimli kullanmaya devam ediyorum.
TechTurkey
08-08-2017, 14:26
Konu içeriğinde elektronik sigara,likit ve diğer aksesuarlar ile ilgili satış yapmak yasaktır.
Bilginize
Revolution
10-08-2017, 17:55
Tatile gittik geldik konu gerilere düşmüş iyice :D
Sti_Ozan
10-08-2017, 18:24
Tatile gittik geldik konu gerilere düşmüş iyice :D
Sen yokken buralar cok issiz,cok sessiz reyiz :D
serkanokan
10-08-2017, 18:30
Yok mu bir yenilik kimsede :)
Revolution
10-08-2017, 18:59
Sen yokken buralar cok issiz,cok sessiz reyiz :D
:D nerede kaldıysak oradan devam demek isterdim ama para suyunu çekti serkanokan ülkeye dönmek için yola çıktı :D Elimdeki atoları satıp biraz dinlenmeye çekilcem. Goon ve mınıkınle fazlasıyla mutluyum :D Likit ne yapsam diye düşünüyorum öneri var mı :D
serkanokan
10-08-2017, 20:31
:D nerede kaldıysak oradan devam demek isterdim ama para suyunu çekti serkanokan ülkeye dönmek için yola çıktı :D Elimdeki atoları satıp biraz dinlenmeye çekilcem. Goon ve mınıkınle fazlasıyla mutluyum :D Likit ne yapsam diye düşünüyorum öneri var mı :D
Fazlalıklardan kurtulmak iyidir :)
Valla geçen yine bir kaç tane daha aldım ama hala hiçbiri dinner lady-lemon tart tadını vermiyor.
MTL'e alıştıktan sonra ciğer çekimi neredeyse hiç kullanmıyorum artık, lemon tart da baydı ciğer çekiminde. Şimdi bizim şehirdeki vape shopun tütün aromasını veya five pawns castle long kullanıyorum sadece mtl'de.
Sti_Ozan
10-08-2017, 21:35
Abeyler banada bi epetite cozelim beaa serkanokan Revolution :D
Revolution
10-08-2017, 21:54
Fazlalıklardan kurtulmak iyidir :)
Valla geçen yine bir kaç tane daha aldım ama hala hiçbiri dinner lady-lemon tart tadını vermiyor.
MTL'e alıştıktan sonra ciğer çekimi neredeyse hiç kullanmıyorum artık, lemon tart da baydı ciğer çekiminde. Şimdi bizim şehirdeki vape shopun tütün aromasını veya five pawns castle long kullanıyorum sadece mtl'de.
Mtl ne kullanıyorsun :D five pawns cok kullanan var Türkiye de benim tarzım değil ama seveni çok :D
Abeyler banada bi epetite cozelim beaa serkanokan Revolution :D
O işi serkanla çözersin yoksa çok zor :D
Sti_Ozan
10-08-2017, 22:42
Buralarda bulamazmiyik abi :D Revolution
serkanokan
10-08-2017, 22:44
Mtl ne kullanıyorsun :D five pawns cok kullanan var Türkiye de benim tarzım değil ama seveni çok :D
O işi serkanla çözersin yoksa çok zor :D
Mtl olarak şimdilik merlin mini tek deck ve 0.9mm mtl kitli kullanıyorumi troy 1x v3 akdım türkiyeye dönünce onunla devam edeceğim.
Siparişler için geç kaldınız malesef beyler haftaya gezmeye başlıyorum kargo gelmez artık
Revolution
10-08-2017, 23:37
Buralarda bulamazmiyik abi :D Revolution
Bulursun bulursunda x2 bonusuyla :D
Mtl olarak şimdilik merlin mini tek deck ve 0.9mm mtl kitli kullanıyorumi troy 1x v3 akdım türkiyeye dönünce onunla devam edeceğim.
Siparişler için geç kaldınız malesef beyler haftaya gezmeye başlıyorum kargo gelmez artık
merlin tam mtl değil ama iş görür mtl için sıkı içim gerekli diye biliyorum. Troy un deck çok çok eski bence ben beğenemiyorum :) rda mtl de hadaly bence :) $14.90 SXK Hadaly Styled RDA Rebuildable Dripping Atomizer - stainless steel / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/product/6228800-sxk-hadaly-styled-rda-rebuildable-dripping) hem bf si de var ;)
serkanokan
11-08-2017, 09:15
Bulursun bulursunda x2 bonusuyla :D
merlin tam mtl değil ama iş görür mtl için sıkı içim gerekli diye biliyorum. Troy un deck çok çok eski bence ben beğenemiyorum :) rda mtl de hadaly bence :) $14.90 SXK Hadaly Styled RDA Rebuildable Dripping Atomizer - stainless steel / 22mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/product/6228800-sxk-hadaly-styled-rda-rebuildable-dripping) hem bf si de var ;)
Merlinin kaderi driptip ile değişiyor :) İlk başta standart driptip ile 1 gün denedim akşam yanaklarım ağrıdı bu ne biçim iş diye bıraktım, sonra mtl tarzı ir driptip ile denedim, o gün bu gündür devam ediyorum :D
Sti_Ozan
11-08-2017, 12:47
Merlinin kaderi driptip ile değişiyor :) İlk başta standart driptip ile 1 gün denedim akşam yanaklarım ağrıdı bu ne biçim iş diye bıraktım, sonra mtl tarzı ir driptip ile denedim, o gün bu gündür devam ediyorum :D
Expromizer al keyfine bak abiii :D
Expromizer al keyfine bak abiii :D
ozan dogru soyluyo expromizer konusuna herne kadar katılmasamda :D yanma bacası tasarımı geniş olan ve alt hava girişi daraltma aparatıyla merlin mini tam mtl havası inan vermiyo :) he ama şöyle bişey var yoklukta gideri var mtl bir tank 10/8 se merlin mini 10/6 2puanlık fark az gibi görünsede baya bir fark var en azından troy spica gibi yerli atolarla ciddi fark var hemde :)
serkanokan
11-08-2017, 17:11
İngilizler mtl olayını bilmiyor, çinden de klon ürün almak istemedim 2 gün sonra dağılır diye onun için merlin mini ile idare ediyorum şimdilik :)
Günde 2 paket uzun sigara içen babam bile elektroniğe geçti, 8 ay sonra da elektroniği bıraktı. Ben de bir kaç ay daha keyfini çıkarıp komple bırakmayı istiyorum o yüzden artık kuruş harcamak yok, pico ve troy v1x3 ile yola devam :D
Revolution
11-08-2017, 17:55
İngilizler mtl olayını bilmiyor, çinden de klon ürün almak istemedim 2 gün sonra dağılır diye onun için merlin mini ile idare ediyorum şimdilik :)
Günde 2 paket uzun sigara içen babam bile elektroniğe geçti, 8 ay sonra da elektroniği bıraktı. Ben de bir kaç ay daha keyfini çıkarıp komple bırakmayı istiyorum o yüzden artık kuruş harcamak yok, pico ve troy v1x3 ile yola devam :D
Ateşliyi biraktık bunun bağımlısı olduk mk :D Umarım bırakırsın serkan en iyisi hiç içmemekte işte dayanamıyorum :D
Sti_Ozan
11-08-2017, 18:58
Mr.K abi expro dememin sebebi suan tr piyasasinda en uyguna orjinal urun olmasi. 190 lara kadar geriledi fiyati :D uzun sure merlin kullandim,hatta mtl e de merlinle gectim. Aromasi cok iyi denen pico rta yida kullandim (klon olarak tabiki) sarimda hata olabilir ama ben hicbirinde exproda aldigim o tam tonlari yakalayamadim.
Revolution
11-08-2017, 22:39
Skyline da cok populer bu ara :D mtl de cok cesıt var herkes farklı tat yakalıyor mtl de. Bu arada konuda satıs nıye yasaklandı arada 2.el urun takas yada satıs yapılıyordu sorun mu var ?
Sti_Ozan
12-08-2017, 03:49
Skyline da cok populer bu ara :D mtl de cok cesıt var herkes farklı tat yakalıyor mtl de. Bu arada konuda satıs nıye yasaklandı arada 2.el urun takas yada satıs yapılıyordu sorun mu var ?
Genel olarak satisinin yasak olmasindan dolayi olabilir abi.
Mr.K abi expro dememin sebebi suan tr piyasasinda en uyguna orjinal urun olmasi. 190 lara kadar geriledi fiyati :D uzun sure merlin kullandim,hatta mtl e de merlinle gectim. Aromasi cok iyi denen pico rta yida kullandim (klon olarak tabiki) sarimda hata olabilir ama ben hicbirinde exproda aldigim o tam tonlari yakalayamadim.
Haci 120ye troy 210a troya 200e spica varken ve yedekparcasi vs herseyi turkiyedeyken gavura o parayi vermem. Spicada kullandim merlin mini de troy da. Troya kullanmicam pctank bana uygun bisey degil cunku.
MTL konusu açılmışken dahil olmak istedim. Birçok MTL atomizer denedim taifun kayfun expro spica gus daha fazlası da var :) Ama gerçekten troya s kadar pratik değildi hiçbiri benm için ve tad olarak da expronun üstüne atomizer olmaz artık derken troya s tabularımı yıktı resmen :) MTL taklı atomizer alacaklara Troya s öneririm gerçekten...
dachosen
12-08-2017, 11:37
Haci 120ye troy 210a troya 200e spica varken ve yedekparcasi vs herseyi turkiyedeyken gavura o parayi vermem. Spicada kullandim merlin mini de troy da. Troya kullanmicam pctank bana uygun bisey degil cunku.
Mesaj kutunu boşaltır mısın kaba sakalın hakkında birkaç sorum olacak
Mesaj kutunu boşaltır mısın kaba sakalın hakkında birkaç sorum olacak
Bosalttim sal gelsin.
Revolution
13-08-2017, 02:22
200e spika varken 18 dolara ft de skyline var mtl için başarılı da clon olmasına rağmen :icon_tup:
200e spika varken 18 dolara ft de skyline var mtl için başarılı da clon olmasına rağmen :icon_tup:
Ft en son yollamuyodu yolluyosa aliyim,fakat demek istedigim clonelar icin degildi zaten. Almanyada 150tl trde 250-190 bandinda olan 1637183278parca olan expro icindi :D
Beyler selam. Bir süredir araştırıyorum esigara kullanmayı hatta yavaştan giriştim. DL için griffin25plus aldım. Şu an çok büyük olmayan çift pilli bir mod arayışındayım. İpv8 baya referanslı fakat tr de fiyatları çok yüksek. Aliexpresste de 50$ civarı fakat referanslı satıcı bulamadım. Sizin cihaz ve satıcı önerilerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
Sti_Ozan
13-08-2017, 17:25
Zevk meselesi tabiki abi saygi duyarim :)
Beyler selam. Bir süredir araştırıyorum esigara kullanmayı hatta yavaştan giriştim. DL için griffin25plus aldım. Şu an çok büyük olmayan çift pilli bir mod arayışındayım. İpv8 baya referanslı fakat tr de fiyatları çok yüksek. Aliexpresste de 50$ civarı fakat referanslı satıcı bulamadım. Sizin cihaz ve satıcı önerilerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
Ipv 510pini + ateslemesi + pil kapagi + chipte olan sorunlardan kaynakli pek mantikli bir mod degil. Bakcagin her modu xxx problems tarzinda e cig forumda veya youtube veya google da aratirsan olasi sornlari olan tum Tr'de 10numara mod diye satilan modlarin aslinda oyle olmadigini anlarsin.
Ipv 510pini + ateslemesi + pil kapagi + chipte olan sorunlardan kaynakli pek mantikli bir mod degil. Bakcagin her modu xxx problems tarzinda e cig forumda veya youtube veya google da aratirsan olasi sornlari olan tum Tr'de 10numara mod diye satilan modlarin aslinda oyle olmadigini anlarsin.
Teşekkürler bilgilendirme için. Peki öneriniz var mı? O kadar çok marka modele denk geldim ki kafam allak bullak oldu. O yüzden deneyimli kullanıcıların önerilerine ihtiyaç duyuyorum.
Revolution
13-08-2017, 21:32
Teşekkürler bilgilendirme için. Peki öneriniz var mı? O kadar çok marka modele denk geldim ki kafam allak bullak oldu. O yüzden deneyimli kullanıcıların önerilerine ihtiyaç duyuyorum.
Asmodus minikin 2 oneririm fiyati da dustu uyguna satiliyor uzun zamandir kullaniyorum cok memnunum
Asmodus minikin 2 oneririm fiyati da dustu uyguna satiliyor uzun zamandir kullaniyorum cok memnunum
Cihaz güzelmiş ama aliexpress fiyatı bile el yakar cinsten. Alien 220 fln nasıl? cuboid 200w 3 pilli olana baktım fakat bu da çok büyük, günlük taşınmaz gibi.
Revolution
14-08-2017, 02:38
Cihaz güzelmiş ama aliexpress fiyatı bile el yakar cinsten. Alien 220 fln nasıl? cuboid 200w 3 pilli olana baktım fakat bu da çok büyük, günlük taşınmaz gibi.
cuboıd'e hıc bulasma derım. alien kullanan cok boya atması oluyor ama onun dısında sorun yok. Ato ne kullanıcaksın ? Cıft pilli cihazlarda chıp onemlı, pillerin eşit verilmediği zaman verim düşüyor vs. Fiyat olarak ne dusunuyorsun ona gore yardımcı olmaya calısalım.
cuboıd'e hıc bulasma derım. alien kullanan cok boya atması oluyor ama onun dısında sorun yok. Ato ne kullanıcaksın ? Cıft pilli cihazlarda chıp onemlı, pillerin eşit verilmediği zaman verim düşüyor vs. Fiyat olarak ne dusunuyorsun ona gore yardımcı olmaya calısalım.
Atomizer olarak griffin25 plus siparişi verdim aliexpressten. Fiyat olarak Maximum 50-60$ civarı bir ürün bakıyorum yurtdışı siparişlerinde. İlgi ve alakanız için teşekkürler.
M U R A T
14-08-2017, 08:34
beyler sigaradan elektronike geçip bırakanlar var mı yada elektronik bağımlısı mı olunuyor
Revolution
14-08-2017, 14:36
Atomizer olarak griffin25 plus siparişi verdim aliexpressten. Fiyat olarak Maximum 50-60$ civarı bir ürün bakıyorum yurtdışı siparişlerinde. İlgi ve alakanız için teşekkürler.
alien ve ipv mantıklı o zaman.
beyler sigaradan elektronike geçip bırakanlar var mı yada elektronik bağımlısı mı olunuyor
hem ateşli hem elektrıklı aynı anda ıcende var :D bırakanda. Biraz isteme ile alakalı bence.
Kötü likit adamı wc den çıkarmıyormuş , görmüş olduk :)
alien ve ipv mantıklı o zaman.
hem ateşli hem elektrıklı aynı anda ıcende var :D bırakanda. Biraz isteme ile alakalı bence.
TR'de satış yapan kişilere bir ben ulaşamadım sanırım. Online siteler çok yüksek fiyatlar istiyor, aliexpress ise risk faktörü. Var mı güvenilir mod, pil, aroma vs satın alabileceğim biryer. esigaram.us'a üye olacaktım orası da ref. link ile alım yapıyormuş.
serkanokan
14-08-2017, 16:37
Babam günde 2 paket uzun camel içiyordu, 8 ay hiç ateşli sigara kullanmadan elektronik sigara kullandı ve çok şükür şimdi ikisini de bıraktı.
Tütün aromasından başka likit kullanmadı, voltaj, direnç, watt'a hiç kafa yormadı, hazır coilli bir atomizer almıştım, sigarasının da wattını ayarladım ona vermeden önce(piyasada bulunmayan, kendinden pilli, son derece dandik bir moddu), sadece ayda bir coil değiştirdi.
9mg'lık likite ile başlamıştı, 2 aylık periyotlarla 3'er mg azalttı, en son 3mg kullanıyordu sonra tamamen bıraktı zaten.
"Şu likiti de deneyim, şu atomizerin aroması çok daha iyiymiş, şu modda düğmeye basar basmaz istediğin wattı veriyor ben en iyisi ondan alayım..." işlerine girerseniz konu sigarayı bırakma amacından çıkıp hobi halini alıyor biraz. Çok hızlı gelişen bir pazar var, öyle bir reklam yapıyorlar ki, iş hobi seviyesine gelince, yeni çıkan her şeyi denemeden kendini eksik hissediyor insan.
Facebook'ta "bro bu seferlik bu likiti alayım, ileride zaten değiştiririm" dediğinde sadece bir ":)" ile cevap vermiştim sana, hatırlıyor musun? :D :D
Revolution
15-08-2017, 16:22
iyi mal sıçırtır derler ama o likit için değildi galiba :D
Babam günde 2 paket uzun camel içiyordu, 8 ay hiç ateşli sigara kullanmadan elektronik sigara kullandı ve çok şükür şimdi ikisini de bıraktı.
Tütün aromasından başka likit kullanmadı, voltaj, direnç, watt'a hiç kafa yormadı, hazır coilli bir atomizer almıştım, sigarasının da wattını ayarladım ona vermeden önce(piyasada bulunmayan, kendinden pilli, son derece dandik bir moddu), sadece ayda bir coil değiştirdi.
9mg'lık likite ile başlamıştı, 2 aylık periyotlarla 3'er mg azalttı, en son 3mg kullanıyordu sonra tamamen bıraktı zaten.
"Şu likiti de deneyim, şu atomizerin aroması çok daha iyiymiş, şu modda düğmeye basar basmaz istediğin wattı veriyor ben en iyisi ondan alayım..." işlerine girerseniz konu sigarayı bırakma amacından çıkıp hobi halini alıyor biraz. Çok hızlı gelişen bir pazar var, öyle bir reklam yapıyorlar ki, iş hobi seviyesine gelince, yeni çıkan her şeyi denemeden kendini eksik hissediyor insan.
Facebook'ta "bro bu seferlik bu likiti alayım, ileride zaten değiştiririm" dediğinde sadece bir ":)" ile cevap vermiştim sana, hatırlıyor musun? :D :D
Brocum bu likit o likit değil ama :D o likit bitti. cebecide bir adam yapıyormuş bi tad falan dediler. beğedim bende çöktüm likite. Çökmez olaydım. Pert etti ya. bu likit işine bi çözüm bulmam lazım. Hala istediğim likiti içemiyorum.
iyi mal sıçırtır derler ama o likit için değildi galiba :D
Bilmiyorum kardeşim :D
Revolution
17-08-2017, 22:03
Ne durumdayız :D vgod pro 150 var alsam mı :D
serkanokan
17-08-2017, 22:39
Al gitsin moruk :)
Revolution
17-08-2017, 23:54
Al gitsin moruk :)
mınıkın fazlasıyla ıs goruyorda kafa kafaya takaslarım dıye degısıklık amaclı :D
Bana iyi bir sigara içimi atomizer söyleyin beyler , ne alayım ?
rda ise troy 1x v3 tanklı sistem iste troya serilerinden bir tanesi :)
rda ise troy 1x v3 tanklı sistem iste troya serilerinden bir tanesi :)
Benm cihaz al 85 smok
excellency23
18-08-2017, 13:50
bunlarin en zararsizi ne kadar zararsizdir? sigara kullanmiyorum ama duman bagimliligi var biseyleri alip üfüresim geliyor.
demek istediğim o değil di :) Rda sistem damlatmalı sistemdir yani likit haznesi için tank yok kapağı açıp likit ile pamuk ve coili ıslatıp içiyorsun kuruyunca tekrar aynı şekil. Rta yani tanklı sistemde ise atomizerde likit haznesi var ve sürekli damlatma gibi bir durum yok :)
demek istediğim o değil di :) Rda sistem damlatmalı sistemdir yani likit haznesi için tank yok kapağı açıp likit ile pamuk ve coili ıslatıp içiyorsun kuruyunca tekrar aynı şekil. Rta yani tanklı sistemde ise atomizerde likit haznesi var ve sürekli damlatma gibi bir durum yok :)
benimki tanklı , o zaman troyayı öneriyorsunuz :)
bu arada hazır coil ile kullanıcam. kendim sarmak istemiyorum.
Revolution
18-08-2017, 15:24
bu arada hazır coil ile kullanıcam. kendim sarmak istemiyorum.
aspire nautilus 2 tavsiye ederim.
benimki tanklı , o zaman troyayı öneriyorsunuz :)
hem içim keyfi hem sarım ve tank pratikliği olarak troya öneririm :)
asscutter
18-08-2017, 17:25
sıfır smok vape pen mevcut isteyen pm atabilir 100tl fiyatı aio parasına
Revolution
20-08-2017, 19:47
Güzel aroma önerisi olan var mı ?
serkanokan
20-08-2017, 20:59
Güzel aroma önerisi olan var mı ?
Lemon tart denemedin mi hala :)
Revolution
20-08-2017, 21:25
Lemon tart denemedin mi hala :)
Şuan içiyorum onu beğendim :D Biraz daha fresh birsey arıyorum :D Bıde lımıtless pulse dıye bırsey cıkmıs guzel bıseye benzıyo :D
Sti_Ozan
20-08-2017, 21:59
Şuan içiyorum onu beğendim :D Biraz daha fresh birsey arıyorum :D Bıde lımıtless pulse dıye bırsey cıkmıs guzel bıseye benzıyo :D
Lemon tartlariniz fiyatindan alinir,satilir :D
Revolution
20-08-2017, 22:50
Lemon tartlariniz fiyatindan alinir,satilir :D
Fresh bısey yok mu pıremıuyum da olur :D
Sti_Ozan
20-08-2017, 23:31
Fresh bısey yok mu pıremıuyum da olur :D
Benim likitleri yapan arkadas kavun,papaya karisimi yapmis efsane bisey bi denemeni oneririm valla reyiz :D
Revolution
20-08-2017, 23:51
Benim likitleri yapan arkadas kavun,papaya karisimi yapmis efsane bisey bi denemeni oneririm valla reyiz :D
yolla deneyelım :D
Beyler elimdeki likitler tükendi. :) İnternet üzerinden nereden sipariş edebilirim? Uygun fiyata likit önerileriniz varsa alabilirmiyim. :)
M U R A T
21-08-2017, 10:42
beyler ilk defa kullanacak birine nasıl bir cihaz ve likiy önerirsiniz amaç sigarayı bırakmak
arabasızadam
21-08-2017, 11:02
beyler ilk defa kullanacak birine nasıl bir cihaz ve likiy önerirsiniz amaç sigarayı bırakmak
Ben bir aydır eleaf just s kullanıyorum tavsiye ederim ,likit işi biraz karışık ,ben kendim sek nbase yapıyorum.
Sti_Ozan
21-08-2017, 11:44
yolla deneyelım :D
Ayip ediyosun reis tester yolliyim diycem kargoyu kurtarmiycak :D
Sti_Ozan
21-08-2017, 11:45
Beyler elimdeki likitler tükendi. :) İnternet üzerinden nereden sipariş edebilirim? Uygun fiyata likit önerileriniz varsa alabilirmiyim. :)
Facebookta guncel vape diye bi arkadas var 1 yildir ondan aliyorum likitlerim,beni ozan yonlendirdi dersen elinden geleni yapacaktir.
Revolution
21-08-2017, 16:45
Efkar var tavsiye ederim.
Ijusts tarzi hazir coil baslangic cihazi ismi bilinen likit 6 mg nikotinli. Sonrasinda yenidrn tavsiyede bulunulur. Cesit cok fazla cunku.
Ayip ediyosun reis tester yolliyim diycem kargoyu kurtarmiycak :D
Tester da neymis :D satis yapiyosa parasiyla alalim o kadar ovduysen iyidir heralde.
Sti_Ozan
21-08-2017, 19:33
Tester da neymis :D satis yapiyosa parasiyla alalim o kadar ovduysen iyidir heralde.
Valla denemeni tavsiye ederim abi :D
Revolution
24-08-2017, 01:17
Valla denemeni tavsiye ederim abi :D
Nerede likitler :D
Sti_Ozan
24-08-2017, 02:26
Nerede likitler :D
Facebook/guncel vape :D ordan bana titan v2 sal de bide limonlu cheesecake onerebilirim reis ama dinner lady den sonra aromasi seni kesmez
Revolution
24-08-2017, 02:55
Facebook/guncel vape :D ordan bana titan v2 sal de bide limonlu cheesecake onerebilirim reis ama dinner lady den sonra aromasi seni kesmez
Elimdekiler bitsinde deneyelim bakalım neymiş :D
Sti_Ozan
24-08-2017, 13:45
Elimdekiler bitsinde deneyelim bakalım neymiş :D
Bi dene baalim begenicekmisin :D
Dun elektronik sigara aldim. I stick pico. Duman flan süper. Sigara da icmedim gun boyu ara ara biraz da heves olduğu için kullandim. Ama DİLİMİN ÜST ORTA YERI BİRAZ KABARDI NOKTA NOKTA. ACIMIYOR AMA RAHATSIZ EDİYOR. Elektronik sgara ile ilgili olabilir mi?bi yanlışlık mi yapıyorum acaba
onursumer
24-08-2017, 15:39
Dun elektronik sigara aldim. I stick pico. Duman flan süper. Sigara da icmedim gun boyu ara ara biraz da heves olduğu için kullandim. Ama DİLİMİN ÜST ORTA YERI BİRAZ KABARDI NOKTA NOKTA. ACIMIYOR AMA RAHATSIZ EDİYOR. Elektronik sgara ile ilgili olabilir mi?bi yanlışlık mi yapıyorum acaba
likitler alerji yapabiliyor kullanmayip gecmesini bekleyip tekrar kullandiginizda gozlememek gerek farkli likitlede deneyebilirsiniz ozellikle kalitesiz likitler sorun yasatiyor
Revolution
24-08-2017, 23:42
serkanokan geldin mi kuzen ülkeye :D Neler getirdin bize hediye :D
Likiti nerden aliyoruz beyler. Bide 18650 vtc6 pil lazm
serkanokan
29-08-2017, 22:41
serkanokan geldin mi kuzen ülkeye :D Neler getirdin bize hediye :D
Son 1 hafta kuzen :)
Likit sicramis diline yanmis dilin : ) cekmeden once ufleyip ateslemeye basarak sonrasinda cekersen sorunu asarsin. Arada driptipten iceri kulakpamuguda sokabilirsin coildeki doymus fazla likiti alirsin coilden.
Boğazımı acayip yakıyor sigara kadar bile ceksem cok ağır sanki. Daha önce iyi idi sebebi ne olabilir ? Likit de aynı
Boğazımı acayip yakıyor sigara kadar bile ceksem cok ağır sanki. Daha önce iyi idi sebebi ne olabilir ? Likit de aynı
pamuk yanmıştır. Hazır coil ise colinini değiştir kendin sarıyorsan tel pamuk değişimi yap düzelir. Boğazında bir enfeksiyon falan olmuşsa ondan da olabilir
leventrc
14-09-2017, 12:11
Arkadaşlar selamlar.
Yaklaşık 4 gün oldu Elektronik sigaraya başlayalı. Eleaf İstick Pico marka bir cihazla başladım. Tobacco shop' dan aldığım 0 nikotin likitle 4 gündür sigara isteğim neredeyse sıfıra düştü.
Ama şöyle bir problemim var; 0 nikotin likit bulmak zor mu? Yoksa ben mi bulamıyorum?
0 nikotinli kaliteli bir likit nereden bulabilirim? İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. İnternetten de sipariş edebilirim. Hiç problem değil. Yeter ki nikotinsiz ve kaliteli bir likit olsun.
Bilen arkadaşlarım yardımcı olabilir, bir akıl verebilirlerse çok sevinirim.
Revolution
14-09-2017, 23:34
Arkadaşlar selamlar.
Yaklaşık 4 gün oldu Elektronik sigaraya başlayalı. Eleaf İstick Pico marka bir cihazla başladım. Tobacco shop' dan aldığım 0 nikotin likitle 4 gündür .
Bu site guvenilir efkar ben seviyorum eBuhar35.com - Efkar Likit, Heisenberg Likit, Brand no 35 Likit Satış Sitesi (http://www.ebuhar35.com/)
leventrc
15-09-2017, 09:15
Bu site guvenilir efkar ben seviyorum eBuhar35.com - Efkar Likit, Heisenberg Likit, Brand no 35 Likit Satış Sitesi (http://www.ebuhar35.com/)
Teşekkürler... Burayı daha önce de görmüştüm.
Bunun gibi başka bir yer var mı?
AliGizda
15-09-2017, 12:34
Bana Joyetech ego Aio hediye geldi. Normalde sigara içmiyorum arada bunu içiyorum. Joyetech' in muzlu aromasını aldım. Şöyle güzel nikotinsiz likit bulabilirmiyiz?
Birde ilk gün içinde çikolatalı likit vardı, epey içtim akşamı motoru bozdum sabah işe gidemedim halsizlikten, geceyi tuvalette geçirdim. Başına böyle bir olay gelen varmı? Aynı gün tavuk yemiştim ya tavuktan zehirlendik ya da bu meret midemizi bozdu.
Teşekkürler... Burayı daha önce de görmüştüm.
Bunun gibi başka bir yer var mı?
http://www.xbuhar.com a bakabilirsin hocam bende hazır likitlerimi hep burdan alırım güzel tedarikçilerdir. Şuan bakım modunda site ama forumda okuduğuma göre depoyu taşıyorlarmış birkaç güne açılacakmış tekrar. Güvenilir sitedir yani
Bana Joyetech ego Aio hediye geldi. Normalde sigara içmiyorum arada bunu içiyorum. Joyetech' in muzlu aromasını aldım. Şöyle güzel nikotinsiz likit bulabilirmiyiz?
Birde ilk gün içinde çikolatalı likit vardı, epey içtim akşamı motoru bozdum sabah işe gidemedim halsizlikten, geceyi tuvalette geçirdim. Başına böyle bir olay gelen varmı? Aynı gün tavuk yemiştim ya tavuktan zehirlendik ya da bu meret midemizi bozdu.
hocam ben 2 yıldır içiyorum nerdeyse hiç böyle bişey yaşamadım bundan ötürü :) Tavuktan yaşadım ama onu söyleyebilirim :)
Joyetech likitleri pek önermem size açıkcası çünkü hem orjinal değiller hem merdivenaltı üretimler. Yerli ürünlerden efkar, heisenberg gibi markaların likitlerini içebilrisiniz. Yada yurtdışından gelme premium likit olarak adlandırılan likitleri tütebilirsiniz ama biraz ücretleri yüksek olacaktır :)
AliGizda
15-09-2017, 13:39
hocam ben 2 yıldır içiyorum nerdeyse hiç böyle bişey yaşamadım bundan ötürü :) Tavuktan yaşadım ama onu söyleyebilirim :)
Joyetech likitleri pek önermem size açıkcası çünkü hem orjinal değiller hem merdivenaltı üretimler. Yerli ürünlerden efkar, heisenberg gibi markaların likitlerini içebilrisiniz. Yada yurtdışından gelme premium likit olarak adlandırılan likitleri tütebilirsiniz ama biraz ücretleri yüksek olacaktır :)
Vallahi elektronik sigarayla aynı güne denk gelince hediye eden arkadaşa epey bi sövdüm :D Sonra bu havalarda tavuğun çokta dayanmıyacağı aklıma gelince çocuğun günahını aldık dedim :)
Likit alabileceğim bir site varmıdır? Bu hafta içerisinde I Stick Pico alacağım onda en azından düzgün bişeyler kullanayım, bu patlar diye korkuyorum :D
Vallahi elektronik sigarayla aynı güne denk gelince hediye eden arkadaşa epey bi sövdüm :D Sonra bu havalarda tavuğun çokta dayanmıyacağı aklıma gelince çocuğun günahını aldık dedim :)
Likit alabileceğim bir site varmıdır? Bu hafta içerisinde I Stick Pico alacağım onda en azından düzgün bişeyler kullanayım, bu patlar diye korkuyorum :D
ego aio benimde ilk cihazımda patlama durumu olmaz mosfetli sistem olduğundan kolay kolay ama ileriye yönelik bir cihaz değil tabi ben camı kırılınca duvara vurmuştum :)
Pico içinde fazla ücret ödemeyin pil hariç 125-140 tl bandında olması gerekli fiyatının. Yukarda belirttiğim siteye bakabilirsiniz ama dediğim gibi şuan bakım modundaymış birkaç güne açılacakmış. eBuhar35.com - Efkar Likit, Heisenberg Likit, Brand no 35 Likit Satış Sitesi (http://www.ebuhar35.com/index.php?route=common/home) de altarnatif olabilir sizin için
AliGizda
15-09-2017, 14:14
ego aio benimde ilk cihazımda patlama durumu olmaz mosfetli sistem olduğundan kolay kolay ama ileriye yönelik bir cihaz değil tabi ben camı kırılınca duvara vurmuştum :)
Pico içinde fazla ücret ödemeyin pil hariç 125-140 tl bandında olması gerekli fiyatının. Yukarda belirttiğim siteye bakabilirsiniz ama dediğim gibi şuan bakım modundaymış birkaç güne açılacakmış. eBuhar35.com - Efkar Likit, Heisenberg Likit, Brand no 35 Likit Satış Sitesi (http://www.ebuhar35.com/index.php?route=common/home) de altarnatif olabilir sizin için
Ben pil, likit yedek zımbırtısı adını unuttum şimdi hepsini 150 liraya alıcam. İkinci el güvenilir bulabileceğim bi yer varsa oradan da alabilirim. Aslında Smok AL85 alıcaktım 250 liraya ama o kadar paraya gerek yok diye düşünüyorum. Tamam bu siteye bir göz gezdireyim.
Ben pil, likit yedek zımbırtısı adını unuttum şimdi hepsini 150 liraya alıcam. İkinci el güvenilir bulabileceğim bi yer varsa oradan da alabilirim. Aslında Smok AL85 alıcaktım 250 liraya ama o kadar paraya gerek yok diye düşünüyorum. Tamam bu siteye bir göz gezdireyim.
facebook gruplarına göz atın satış grupları var gırla oralara düşüyor 2.el cihazlar yedek zımbırtı dediğin de coil sanırım :)
Revolution
18-09-2017, 15:54
Bırakanlar, yeni başlayanlar ne durumdayız :D
serkanokan
18-09-2017, 18:23
Bırakanlar, yeni başlayanlar ne durumdayız :D
Pico mod, Troy MTL ato, efkar likitlerle devam bu aralar :D
Sen naptın kuzen?
Revolution
18-09-2017, 18:36
Pico mod, Troy MTL ato, efkar likitlerle devam bu aralar :D
Sen naptın kuzen?
Nerelerden nerelere be :D pre premiumlardan efkara dusus :D minikin goon devam bnde likit evyap :D
Evyap olayına bende girmek istiyorum. Hangi aromalarla baslamaliyim Adv olarak ne önerirsiniz. Temin edilebilecek siteler veya kişiler varmı ? Birde şu piyasadaki twisted aromalar iş gorur mu ?
Revolution
18-09-2017, 23:41
Evyap olayına bende girmek istiyorum. Hangi aromalarla baslamaliyim Adv olarak ne önerirsiniz. Temin edilebilecek siteler veya kişiler varmı ? Birde şu piyasadaki twisted aromalar iş gorur mu ?
velabuhar dan alıyorum ben aromalarını twisted güzel bence.
Twisted, İnevera, K-boom hatta solub arome markalarından tek aroma ile gayet lezzetli likitler yapabilirsiniz. Ben 1 yılı aşkın süredir evyap yapıp içiyorum. Arada bir kendimi şımartıp efkar alıyordum ama CCD aromalardan sonra ona da gerek kalmadı :)
valla dna75 devam merlin mini ile bazen dl bazen mtl genelde efkar efkar olmasa kenarda kalan evyaplar.Şuan 28lik tel ile mtl başka bir ato arayışındayım sek nbase ile tamamen sigaradan kurtulmak peşindeyim bakalım hayırlısı.Herşey çok güzel giderken 2-3 ay 1dal daahi içmemişken tekrar başladım.ALLAH büyük diyelim.
Revolution
19-09-2017, 00:26
valla dna75 devam merlin mini ile bazen dl bazen mtl genelde efkar efkar olmasa kenarda kalan evyaplar.Şuan 28lik tel ile mtl başka bir ato arayışındayım sek nbase ile tamamen sigaradan kurtulmak peşindeyim bakalım hayırlısı.Herşey çok güzel giderken 2-3 ay 1dal daahi içmemişken tekrar başladım.ALLAH büyük diyelim.
skyline mtl için tavsiye edebilirim. Bu arada sigara içmemek için nikotin oranını yükseltebilirsin.
skyline mtl için tavsiye edebilirim. Bu arada sigara içmemek için nikotin oranını yükseltebilirsin.
9mgiçiyorum zaten efkar 216+ ve bitlis.
12lere çıkma düşüncem yok doğru atoyu buldugudma mtl kurtarcak tahminimbeni ama işin aslı ateşliyi yakmak rahatıma geliyo diyelim :D :)
Var mı basılan :D
Son dakika: Beyoğlu'nda 'sınırsız elektronik sigara' partisine baskın! 800 kişiye ceza - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-beyoglunda-parti-baskini-800-kisiye-ceza-40583249)
Sti_Ozan
19-09-2017, 08:54
AL85-gus lite v2-expromizer 2.1-goon v1.5 devam :D XoR abi paralarimi bitmiste elektronige sarmislar :D
Konuyu açan ben son 5 sayfayı okuduğumda neredeyim lan ben dedim :D baya ilerlemiş sektör.
Sti_Ozan
19-09-2017, 09:03
Konuyu açan ben son 5 sayfayı okuduğumda neredeyim lan ben dedim :D baya ilerlemiş sektör.
Sigarayi birakmadiysan tekrar aramiza bekleriz abi,picolardan kboxlardan eser kalmadi :D millet artik modlara 1000tl ler veriyo ahahaha
PiscocuK
19-09-2017, 09:04
Beyler günaydın.Haftada 1-2 keyif için kullanıyorum karpuz nane kullanıyordum naturanın.Bana önereceğiniz likit varmı?elimdeki bitti atomizeri değiştiricem yeni likit ile kullanayım.Cihazım stick v8
kiraccemal
19-09-2017, 09:15
tech ekibinden katılan varmıydı acaba?
Elektronik sigara partisine polis baskını (http://www.ensonhaber.com/elektronik-sigara-partisine-polis-baskini.html)
Sigarayi birakmadiysan tekrar aramiza bekleriz abi,picolardan kboxlardan eser kalmadi :D millet artik modlara 1000tl ler veriyo ahahaha
Malesef kardeşim günde 1 paket içiyorum, Beşiktaş maçı varsa 1,5 :D
Var mı basılan :D
Son dakika: Beyoğlu'nda 'sınırsız elektronik sigara' partisine baskın! 800 kişiye ceza - Son Dakika Haberler (http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-beyoglunda-parti-baskini-800-kisiye-ceza-40583249)
800 tane buharcı mı aboww.... iyi basılmadan önce yangın söndürme uçağıyla su atmamışlar tepelerine yangın var diye
forumun haberi olmadan 800 kişiyi nasıl toplamışlar ben anlamadım facebook sayfalarında filan da denk gelmedik ilana :) Başka bir iş var gibi o kadar buluşma yapıldı 100 kişiyi görmüyor yani
Sti_Ozan
19-09-2017, 09:56
Malesef kardeşim günde 1 paket içiyorum, Beşiktaş maçı varsa 1,5 :D
Ozaman sana temizinden bi al85 mod expromizer v2.1 atomizer bide 9mg likit buldukmu tertemiz abi :D
Kullanimi nasil yasak o kismi anlayamadim,satis eyvallahta.
Sti_Ozan
19-09-2017, 09:59
Hergun sokaklarda uyusturucu kullanan binlercesi gezerken biz elektronik iciyoruz ve ayigiz,dusunebiliyoruz gozlerine batmistir abi.
Hergun sokaklarda uyusturucu kullanan binlercesi gezerken biz elektronik iciyoruz ve ayigiz,dusunebiliyoruz gozlerine batmistir abi.
Valla bilmiyorumda ben h.alaninda dahi iciyorum kimse bisey demiyo. Millet sanssiz heralde :D
Kullanımı yasak değil zaten de sigarayı taklit eden ürün olarak adlandırıldığından sigara muamelesi görüyor yani kapalı alanlarda kullanmak yasak cezayı da oradan kesecekler sanırım
Kullanımı yasak değil zaten de sigarayı taklit eden ürün olarak adlandırıldığından sigara muamelesi görüyor yani kapalı alanlarda kullanmak yasak cezayı da oradan kesecekler sanırım
Valla 0mg nikotinsiz vg pg icin kimse ceza kesemez : ) nic oldugunu olmadigini bilmiyolar ki icinde gibi gibi. Buhar makinasi reklamk yapiliyo subuhari cikiyo oda yasak olsun o mantiktan yola cikilirsa. Neyse konu cok uzun olur yazmaya kalksak.
Dedigim gibi ben h.alaninda iciyorum ceza falan da yemedim bu zamana kadar. Hatta birkeresinde biri sigara odasinda icin dedi,sigara kokmayayim diye daha az zararli diye basladim niye sigara odasinda iciim dediim bile oldu.
Arkadaşlar merhaba. Babamın just S marka bir elektronik sigarası vardı bozuldu. Şimdi 200 liraya kadar bir elektronik sigara alacak yine. Tavsiyeleriniz hangi marka modeller olur?
asscutter
21-09-2017, 09:31
Arkadaşlar merhaba. Babamın just S marka bir elektronik sigarası vardı bozuldu. Şimdi 200 liraya kadar bir elektronik sigara alacak yine. Tavsiyeleriniz hangi marka modeller olur?
pico tavsiye ederim düsünürsen elimde mevcut
iStick Pico gayet yeterli.
pico tavsiye ederim düsünürsen elimde mevcut
iStick Pico gayet yeterli.
Şuanda baktığımız Smok AL85 var. Bunu düşünüyoruz ama bunun için bilginiz var mıdır?
Kullanmadım,
şuan ikinci Pico'mu kullanıyorum. Hatta 400-500 TL'likte yedek parçası var zulamda :D
Ben memnunum. 200'tl ye daha iyisi yok
PiscocuK
21-09-2017, 15:33
bu likitleri deneyerek alabileceğimiz bir yer yok değil mi?
bu likitleri deneyerek alabileceğimiz bir yer yok değil mi?
Deneterek satacak birini ben tanımadım henüz ama tester setler var alıp deneyip beğendiğiniz daha sonra büyük boyunu almak için.
EFKAR Tester Set (http://www.ebuhar35.com/efkar-tester-set?search=test)
Heisenberg Tester Set (http://www.ebuhar35.com/Heisenberg-Tester-Set?search=test)
Yukardaki linklerden efkar ve heisenberg markalarının testler setlerini alabilirsiniz iki markanın da belli likitlerini severek kullandım kendini ispatlamış markalardır :)
Deneterek satacak birini ben tanımadım henüz ama tester setler var alıp deneyip beğendiğiniz daha sonra büyük boyunu almak için.
EFKAR Tester Set (http://www.ebuhar35.com/efkar-tester-set?search=test)
Heisenberg Tester Set (http://www.ebuhar35.com/Heisenberg-Tester-Set?search=test)
Yukardaki linklerden efkar ve heisenberg markalarının testler setlerini alabilirsiniz iki markanın da belli likitlerini severek kullandım kendini ispatlamış markalardır :)
edit: Stok durumuna bakmamıştım stok yok yazıyormuş ikisinde de ama satıcı ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz
ottoman32
21-09-2017, 18:26
likit olayına girdik bizde kendimiz yapıyoruz isteyen olursa temin edebilirim
ottoman32
21-09-2017, 18:29
likit olayına girdik bizde kendimiz yapıyoruz isteyen olursa temin edebilirim
likitler içerik olarak nbase ve aromları MERCK markadır. Ayrıyetten elektronik sigara mod atomizer coil tel pamuk pil bütün malzemeleri mevcuttur :)
PiscocuK
21-09-2017, 18:32
edit: Stok durumuna bakmamıştım stok yok yazıyormuş ikisinde de ama satıcı ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz
peki aynı atomizerde birden fazla likit kullanılabilirmi? çok aktif kullanıcı değilim bilmiyorum yani 2-3 ayda 2 kere sarj etmemişimdir bendeki aleti tamamen keyfi kullanıyorum.naneli şeyler kullandım naturanın ama keyifsizdi ve 0,3mg alıyorum bilmiyorum bunun tat ile alakası varmı
peki aynı atomizerde birden fazla likit kullanılabilirmi? çok aktif kullanıcı değilim bilmiyorum yani 2-3 ayda 2 kere sarj etmemişimdir bendeki aleti tamamen keyfi kullanıyorum.naneli şeyler kullandım naturanın ama keyifsizdi ve 0,3mg alıyorum bilmiyorum bunun tat ile alakası varmı
hocam hepimiz senin gibiydik şimdi hobi haline dönüştü hergün uğraşıyoruz :) Sana ilk tavsiyem naturadan vazgeçmen olucak. Gerçekten piyasada içebileceğin en dandik likitlerden biridir. Anladığım kadarıyla hazır coilli sistem kullanıyorsun yani tank bittiğinden yeni likit dolduruo içmeye devam edebilirsin 10-20 nefes eski likitin tadı karışsa da geçecektir bir sıkıntı olmaz. Likit konusunda da ise kolay ulaşabileceğin yukarda yazdığım markaların (efkar, Heisenberg) likitlerini kullanabilirsin sevdiğin tadları da yakalayınca memnun kalacağını düşünüyorum. Nikotin olarak 3 mg seni kesiyorsa yükseltme hiç ama yok bu bomboş geliyor sigara isteğimi öldürmüyor gibi düşüncelerin varsa 6 mg çıkabilirsin. Nikotinin tada etkisi dolaylı yoldan vardır ama içimden keyif almayacak kadar etkisi olmaz özellikler hazır likitlerde.
Keyifsizlik şundan olabilir atomizerin içindeki coil eskimiştir ve ufaktan yanık tadı vermeye başlamıştır ve pamuk yandığından tadları düzgün vermez ama bu tadsızlık tamamen likit ile de bağlantılı olabilir..
Biraz karışık gibi oldu ama umarım kafanı çorba yapmamışımdır :)
PiscocuK
21-09-2017, 19:46
hocam hepimiz senin gibiydik şimdi hobi haline dönüştü hergün uğraşıyoruz :) Sana ilk tavsiyem naturadan vazgeçmen olucak. Gerçekten piyasada içebileceğin en dandik likitlerden biridir. Anladığım kadarıyla hazır coilli sistem kullanıyorsun yani tank bittiğinden yeni likit dolduruo içmeye devam edebilirsin 10-20 nefes eski likitin tadı karışsa da geçecektir bir sıkıntı olmaz. Likit konusunda da ise kolay ulaşabileceğin yukarda yazdığım markaların (efkar, Heisenberg) likitlerini kullanabilirsin sevdiğin tadları da yakalayınca memnun kalacağını düşünüyorum. Nikotin olarak 3 mg seni kesiyorsa yükseltme hiç ama yok bu bomboş geliyor sigara isteğimi öldürmüyor gibi düşüncelerin varsa 6 mg çıkabilirsin. Nikotinin tada etkisi dolaylı yoldan vardır ama içimden keyif almayacak kadar etkisi olmaz özellikler hazır likitlerde.
Keyifsizlik şundan olabilir atomizerin içindeki coil eskimiştir ve ufaktan yanık tadı vermeye başlamıştır ve pamuk yandığından tadları düzgün vermez ama bu tadsızlık tamamen likit ile de bağlantılı olabilir..
Biraz karışık gibi oldu ama umarım kafanı çorba yapmamışımdır :)
oldu oldu teşekkürler.sigara kullanmıyorum zaten tamamen keyfi bir durum benimkisi :) dudak tiryakisimi dersin artık :D ne dersen
Arkadaşlar babam öncesinde just S kullanıyordu. İlerleyen zamanda likit kaçırmaya başladı, bozuldu kırıldı derken çöp oldu.
Smok AL85 ve Pico'ya baktım büyük olduğu için istemedi.
Tekrar Just S ya da Smok V8 alacak. Zaten just S'i kullandı tecrübe etti, Smok v8'i kullanan var mıdır? Her hangi bir sorunu, sıkıntısı, likit kaçırma durumu var mıdır? Babam sigara içimi kullanıyor.
Sti_Ozan
22-09-2017, 22:24
Arkadaşlar babam öncesinde just S kullanıyordu. İlerleyen zamanda likit kaçırmaya başladı, bozuldu kırıldı derken çöp oldu.
Tekrar Just S ya da Smok V8 alacak. Zaten just S'i kullandı tecrübe etti, Smok v8'i kullanan var mıdır? Her hangi bir sorunu, sıkıntısı, likit kaçırma durumu var mıdır? Babam sigara içimi kullanıyor.
Hocam smok v8 le sigara icimi olmaz ne yazikki,al85 in atomizeri ve coilleride keza buna musait degil. Piconun veya ijusts in 0.5ohmluk coilleriyle olabilir. Pico sandiginiz kadar buyuk degil aksine gercekten kucuk bi makina cuzdanimdan ufak diyebilirim :D
Hocam Ijust ile sigara içimi yapmak gerçekten zor hava kısılarak yapılsa da o gerçek bir sigara içimi olmaz :) Eğer gerçekten sigara içimi kullanılacaksa ürün ve hazır coil sistem isteniyorsa benim tavsiyem Aspire Zelos 50W ve Nautilus 2 den oluşan kit olur. TR de bulmak zor olabilir ama tam olarak amaca hizmet eder bence
ottoman32
22-09-2017, 23:01
tarrot mini de işinizi görebilir
Voopo Drag 157W ve Yosta Livepor 160 kullanan var mı aranız da ? ikisi de fiyat performans ürünü. fiyatları çok uygun.
Voopo Drag 157W ve Yosta Livepor 160 kullanan var mı aranız da ? ikisi de fiyat performans ürünü. fiyatları çok uygun.
ikisini de arkadaşlarımdan test ettim uzun vadede kullanmadım yosta gerçekten çok hafif üstünde bazı atomizerler daha ağır oluyor elde hissediliyor :) Drag'da kalite bir tık daha yukarda gibi düşünüyorum ben. Ekran takıntısı yoksa eğer bence F/P ürünü tam olarak Tesle invader 3
1.si ve en önemlisi dna larda bile tavsiye edilmemesine ragmen usb charge gerektiğinde yapın eyvllahta pico gibi bir cihazda veya smok grubu vs usb kullanmayın. alın harici şarj cihazı pilsitesinden oldu bitti. (nane ve karamel likitlerde bir nevi zararlı olanları diyebilirim mümkün olduğu kadar tüketmemek en güzeli) natura vs zaten kullanma git kendin nbase al aromania veya forumdan efterian'dan aroma al kendin yap inan daha sağlıklı.
bu arada pico şuan 105-120TL arası bulunabilmekte bilginiz olsun. + olarak cihaz kadar atonunda önemi var pek tabiki ama pico sadece sorunsuzluk olarak iyi malesef ki :) ateşleme (lag) ve pil kullanımı vs başarılı bir cihaz değil. 1ohm 8w kullanım için belki evet ama fazlasınız beklemeyin :)
kısa kestim baays.
Sti_Ozan
23-09-2017, 11:28
1.si ve en önemlisi dna larda bile tavsiye edilmemesine ragmen usb charge gerektiğinde yapın eyvllahta pico gibi bir cihazda veya smok grubu vs usb kullanmayın. alın harici şarj cihazı pilsitesinden oldu bitti. (nane ve karamel likitlerde bir nevi zararlı olanları diyebilirim mümkün olduğu kadar tüketmemek en güzeli) natura vs zaten kullanma git kendin nbase al aromania veya forumdan efterian'dan aroma al kendin yap inan daha sağlıklı.
bu arada pico şuan 105-120TL arası bulunabilmekte bilginiz olsun. + olarak cihaz kadar atonunda önemi var pek tabiki ama pico sadece sorunsuzluk olarak iyi malesef ki :) ateşleme (lag) ve pil kullanımı vs başarılı bir cihaz değil. 1ohm 8w kullanım için belki evet ama fazlasınız beklemeyin :)
kısa kestim baays.
Abi custom yazilimlarla atesleme suresinde vs oldukca iyilesmeler oldugunu soyluyolardi,denedinmi hic?
Abi custom yazilimlarla atesleme suresinde vs oldukca iyilesmeler oldugunu soyluyolardi,denedinmi hic?
oglum pico'lan :D ben satalı çok oluyo + eşşeğe altın semer vur eşşek gene eşşek :) chip belli netice itibariyle züürt tesellisi o yazılımlar açıkcası :D
param yok cihazıda çok seviyorum compact vs ben iyisimi articfox yükliim :D :hehe:
aynı chip'i kullanan wismec/eleaf vs zatten hepsine yüklüyolar uyumlu :)
ikisini de arkadaşlarımdan test ettim uzun vadede kullanmadım yosta gerçekten çok hafif üstünde bazı atomizerler daha ağır oluyor elde hissediliyor :) Drag'da kalite bir tık daha yukarda gibi düşünüyorum ben. Ekran takıntısı yoksa eğer bence F/P ürünü tam olarak Tesle invader 3
Ben yosta ile drag siparişi verdim. biraz kullanırım, denerim, beğenmezsem direk therion dna 166 alırım artık.
Ben yosta ile drag siparişi verdim. biraz kullanırım, denerim, beğenmezsem direk therion dna 166 alırım artık.
DNA çipin kalitesini yihi dışında(göreceli olarak) yakalanacağını düşünmüyorum ben pek. Görüntüsüne hayran kaldığımdan Limitless Arms Race mod aldım Limitless'ın çipi dandik olmaz heralde diye düşünüyordum alırken kötü bir çip değil ama yinede bir DNA kalitesini bulamadım ben açıkcası.
Sigara içiminde de Dna40 w kullanıyorum. Kullandığım max 15-16w ama o düşük güçlerde bile DNA kendini belli ediyor. O yüzden artık mantalitem ya mekanik mod yada DNA olarak işliyor :)
DNA çipin kalitesini yihi dışında(göreceli olarak) yakalanacağını düşünmüyorum ben pek. Görüntüsüne hayran kaldığımdan Limitless Arms Race mod aldım Limitless'ın çipi dandik olmaz heralde diye düşünüyordum alırken kötü bir çip değil ama yinede bir DNA kalitesini bulamadım ben açıkcası.
Sigara içiminde de Dna40 w kullanıyorum. Kullandığım max 15-16w ama o düşük güçlerde bile DNA kendini belli ediyor. O yüzden artık mantalitem ya mekanik mod yada DNA olarak işliyor :)
hocam ben nargile içim ile keyif yapıyorum. mekanik mod olarak tesla terminator hoşuma gidiyor. koruma devreli, tek pilli bir mod.
hocam ben nargile içim ile keyif yapıyorum. mekanik mod olarak tesla terminator hoşuma gidiyor. koruma devreli, tek pilli bir mod.
Hocam ciğer çekimi yapıyorsanız tavsiyem 2 pilli bir mod kullanmanız olacaktır Yarı mekanik regüle modlar gayet güzel modlar seviyorum bende :)
PiscocuK
25-09-2017, 09:58
kısa kestim baays.
Cuma doğubanktan cadı diye bir markanın likitini aldım.organik vs diye zırvaladılar ama naturadan iyi oldu kesin içindeki pamuklu zımbırtıyıda değiştirdim çiçek gibi oldu :D
neden dna 166 ?
0.12 ohm 4.4V'ta(3.60 sonrası formaldehit'i göz önüne alırsan) 37.19A 3.65V'ta 111W yapıyo.
0.12 yerine 0.15-18-20 olarak baz alsan ;
0.18ohm 3.65V 20.28A 74W yapıyo :)
0.20 ohm 3.65V 18.25A 66.6W yapıyo
dna 166 alıp 0.11 ohm içicem diyorsan o ayrı fakat therion 75te işini görüyo hemde daha ucuz maliyet ile :)
+ ekleme yapıyım yaklaşık 300mtl puff'u 15-20tane DL puff'u ile aynı :)
Bende 2 dir Puffman diye bir likit alıyorum kadıköyden adamlar gayet başarılı yapmışlar.
neden dna 166 ?
0.12 ohm 4.4V'ta(3.60 sonrası formaldehit'i göz önüne alırsan) 37.19A 3.65V'ta 111W yapıyo.
0.12 yerine 0.15-18-20 olarak baz alsan ;
0.18ohm 3.65V 20.28A 74W yapıyo :)
0.20 ohm 3.65V 18.25A 66.6W yapıyo
dna 166 alıp 0.11 ohm içicem diyorsan o ayrı fakat therion 75te işini görüyo hemde daha ucuz maliyet ile :)
75 te iş görüyor tabiki, ama 166 ile arasında fiyat farkı yok. dna 166 sıfır kapalı kutu 550 liraya buldum mesela.
Hocam ciğer çekimi yapıyorsanız tavsiyem 2 pilli bir mod kullanmanız olacaktır Yarı mekanik regüle modlar gayet güzel modlar seviyorum bende :)
dediğin gibi ciğer çekiminde 2 pilli mod şart, ama bu iş hobiye dönüyor zamanla, insan gördüğü her moda salça olup almak istiyor :)
Gimifayf
28-09-2017, 19:22
Guncel orijinal premium likit nerden alırız? Yurtdışı markaları denemek istiyorum tercihen.
Evyap yapan abilerim kardeşlerim nbase ve aroma hangi siteden alıyorsunuz?
westalim
28-09-2017, 20:29
Guncel orijinal premium likit nerden alırız? Yurtdışı markaları denemek istiyorum tercihen.
Evyap yapan abilerim kardeşlerim nbase ve aroma hangi siteden alıyorsunuz?
aromania aroma için, alev kimya nbase için tavsiye ederim
premium işini siteler çok fahiş fiyatlara satıyor tedarikçilerden belki alınabilir.
Gimifayf
29-09-2017, 18:36
aromania aroma için, alev kimya nbase için tavsiye ederim
premium işini siteler çok fahiş fiyatlara satıyor tedarikçilerden belki alınabilir.
Tesekkur ederim bilgisayar basina gectigimde bakacagim.
Farkli onerilere de acigim, guncel olsun.
benim voopo drag 157 mod geldi. Fiyatına göre çok çok iyi bir mod.
https://i.hizliresim.com/2EN2V2.jpg (https://hizliresim.com/2EN2V2)
https://i.hizliresim.com/jQ14GL.jpg (https://hizliresim.com/jQ14GL)
Smok alien var bende de tfv12 alayım mı Almayayım mı diye kendimi yiyorum. Mod süper zaten ona laf yık da tank küçük geliyor
Sti_Ozan
04-10-2017, 07:56
Smok alien var bende de tfv12 alayım mı Almayayım mı diye kendimi yiyorum. Mod süper zaten ona laf yık da tank küçük geliyor
Tfv12 de cok hard ciger be :D
Ersin ÖREN
04-10-2017, 08:46
aşırı aşırı ısınıyor.. illa alacağım dersen 1 haftalık Tvf12 mevcuttur :)
Watt'ı düşürün veya Bypass moduna alın..
Bu arada; ZAZO diye bir marka var. Alman. Kanalı olanlar varsa mutlaka denesinler :)
Böyle bir tat yok :D
Gimifayf
04-10-2017, 10:21
TFV8 bile cok hard cunku 110 watt civari randiman aliyo ve aromayi olduruyo tam anlamiyla ve sicak buhar vermesini de unutmayalim.
Dusuk watt'ta icerim ben diye bisey yok malesef, dusuk watt olunca likiti yakamiyo ve bu sefer likit sizinti problemi olusuyo. TFV8 ile edindigim tecrubeler bunlar.
Aynen çok araştırdım boşa para gibi geldi başka tankı büyük ne alabilirim diye araştırıyorum şimdide
Sti_Ozan
06-10-2017, 17:57
Mtl candiiirrr,gelin hepiniz mtl e gecin :D cevredeki insanlar rahatsiz olmuyo,cigerlerinizi fazla yormuyosunuz,daha az likit harciyosunuz ve vucudunuza aliyosunuz vsvs diye gider.
aybarsdnr
06-10-2017, 23:44
Mtl candiiirrr,gelin hepiniz mtl e gecin :D cevredeki insanlar rahatsiz olmuyo,cigerlerinizi fazla yormuyosunuz,daha az likit harciyosunuz ve vucudunuza aliyosunuz vsvs diye gider.
ne öneriyorsun mtl? akıtma problemi oluyor mu ? tanklar kaç ml alıyor?
Revolution
07-10-2017, 17:07
Akıtma kurulum ile alakalı, mtl de skyline var bu ara moda oldu :D
ufuksaracci
07-10-2017, 17:23
Elinde Myman olan var mı ? Bölüp island man ya da magic man ile takaslamak isteyen
Sti_Ozan
08-10-2017, 21:53
Valla suan elimde gus lite v2 ve expromizer v2.1 var. Gus biraz pamuklama konusunda nazli ama onunda dilini cozdum,expromizer oldukca basit ama arada bi akitmasi oluyo (akitma dedigimde hava kanali zaten alttaki havuzun yukarisinda kaliyo,en fazla hava kanali asagi bakarak cekim yaparsaniz fokurdar sizde ters ufleme yaparak peceteyle temizler devam edersiniz.) Gus 3.5 expromizer da 4 civari aliyodur sanirim. 6mg likitle 1 gunu rahat cikariyorum ben. (0.65-0.75ohm arasi)
Mart 2017'de başlangıç için kalem tipi cihaz sormuşum, eleaf ijust s denilmişti iki kişi tarafından (sayfa 155'te)
Hala başlangıç için kalem tipi cihaz öneriniz eleaf ijust s midir acaba?
(yenisi gelir, daha iyi f/p'lisi gelir vs diye sormak istedim)
Mart 2017'de başlangıç için kalem tipi cihaz sormuşum, eleaf ijust s denilmişti iki kişi tarafından (sayfa 155'te)
Hala başlangıç için kalem tipi cihaz öneriniz eleaf ijust s midir acaba?
(yenisi gelir, daha iyi f/p'lisi gelir vs diye sormak istedim)
Smok stick v8 var bende, memnunum
Beyler elimde Eleaf I Just S modeli elektronik sigara var. Yalnız demin sehpanın üzerinden düşürdüm, camı kırıldı. :sorybom:
En uygun nereden temin edebilirim? Veya elinde olan varmı? :(
Beyler elimde Eleaf I Just S modeli elektronik sigara var. Yalnız demin sehpanın üzerinden düşürdüm, camı kırıldı. :sorybom:
En uygun nereden temin edebilirim? Veya elinde olan varmı? :(
Cam Bellcap (https://cambellcap.com/camlar/ijust-s-cam-tank-atomizer-camı)
Cambellcap da vardır hocam burdan alabilirsin
Babam kullanıyordu onu, şarj olurken patladı bilginiz olsun
Cam Bellcap (https://cambellcap.com/camlar/ijust-s-cam-tank-atomizer-camı)
Cambellcap da vardır hocam burdan alabilirsin
İnceleyip bakacağım. Çok teşekkür ederim, sağolun.
Babam kullanıyordu onu, şarj olurken patladı bilginiz olsun
Valla uzun zamandır kullanıyorum, tık demedi şimdiye kadar. İnşAllah demez de. Gayet memnunum cihazdan. :)
78nakres
31-10-2017, 09:42
1 yıldan fazla oldu, yukarda arkadaşın gönderdiği linkteki ürünü kullanıyorum.
Bu işin en pratik makinesi joyetech ego one ( iki boyu var, ben küçük olanı kullanıyorum )
Hem küçük, hem güçlü hemde yedek parçası falan çok rahat bulunuyor.
Pili telefon gibi düşünün, bir gün rahat yetiyor.
Likit tamamen zevk meselesi, deneme yanılma yoluyla bi süre zorlanıyosun ama oturtunca gerisi çok kolay.
Dünyanın en müthiş cihazıdır benim için, hiç bi teknolojik ıvır zıvıra değişmem.
Avantajları saymakla bitmez, sigarayı bırak aratmayı, istesen bile içemezsin kısa bi süre sonra
vallahi canım cekti desem yalan olmaz :))
Beylikdüzü avcılar taraflarında elden güvenilir pil temin edebilcegim birilerini tanıyan veya sat dükkan bilen var mı? sonny vtc5 dısında ne kullanabilirim wismec rx2/3 için 3 adet alıcam ( pil sarj aleti kullanmıyorum üstünde sarj ediyorum)
Ersin ÖREN
03-11-2017, 12:37
Beylikdüzü avcılar taraflarında elden güvenilir pil temin edebilcegim birilerini tanıyan veya sat dükkan bilen var mı? sonny vtc5 dısında ne kullanabilirim wismec rx2/3 için 3 adet alıcam ( pil sarj aleti kullanmıyorum üstünde sarj ediyorum)
1. kesinlikle şarj aletinde şarj et.
2. pilsitesi .com güvenilirdir. uygun fiyatlıdır.
3. vtc5 vtc6 hepsi olur.
Not. her pili sürekli aynı yerde kullanmak önemli. pilleri aldıktan sonra atıyorum. üzerine 1 yazdığın pili sürekli sol tarafa tak. 2 yazdıgını sağa gibi..
caadaass
05-11-2017, 15:58
beyler güvenilir ve uygun fiyatlı likiti nereden temin ederim? likitsiz kaldım :S
Revolution
05-11-2017, 16:33
beyler güvenilir ve uygun fiyatlı likiti nereden temin ederim? likitsiz kaldım :S
efkar lıkıt var ankarada elden de satan vardı. esigaram.us sıtesıne bak ıstersen
selam arkadaşlar
tüm one hit wonder çeşitleri ve Famous Fair likitlerini bir arkadaşım toptan satıyor. ürünlerin hepsi orjinal. ben ondan alıyorum. piyasada çakması çok. ihtiyacı olan varsa bana özel mesajdan ulaşabilir.
benim denediğim çeşitler bunlar şuan :) ben nargile içim içiyorum, o yüzden aroma olarak one hit wonder çeşitlerini beğeniyorum.
https://i.hizliresim.com/9DYomo.jpg (https://hizliresim.com/9DYomo)
https://i.hizliresim.com/g9P8OZ.jpg (https://hizliresim.com/g9P8OZ)
Selamın Aleyküm abiler arkadaşlar
Elektronik sigaraya geçmeyi düşünüyorum daha öncesinde hiç kullanmadım. Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? (Daha önceki sayfalarda illaki vardır ama ben göremedim kusura bakmayın) Bir sitenin canlı desteğinden tavsiye istediğimde bana Smok Vape Pen Plus 3000 mAh önerdi. Sizce nasıldır?