Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park Pist Günleri
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
Celimabi38
10-08-2022, 19:34
Evet dogru. Araç modellerindede cok yanlislar var maalesef.
mikelazi
13-08-2022, 18:23
21 ağustos açılmış galiba.
Evet dogru. Araç modellerindede cok yanlislar var maalesef.
Katılımcılar kayıt olurken otomobillerinin marka modelini düzgünce yazmayı becerebilse, liste daha düzgün olacak.
Elimizden geldiğince düzeltmek için mesai harcıyoruz boşu boşuna.....
21 ağustos açılmış galiba.
Evet kayda açıldı 21 Ağustos.
Tüm zamanlarda sırası yanlış olanlar var.
994 M.K.Kahraman Porsche 911 ? 02:25.754 8.04.2018 Kuru / Islak 13oC
969 M.G.Ceylan Volkswagen Golf ??? 02:44.761 12.04.2015 Kuru 15oC
1274 S.Dilmen BMW 3L ??? 02:53.854 9.07.2017 Kuru 26oC
1121 O.Acar BMW 02:57.471 11.05.2014 Kuru / Islak 14oC
55 A.C.Gil Porsche 911 Carrera Cabriolet 03:27.217 14.06.2019 Kuru 25oC
Süresine göre ya yanlış sırada yada süresi yanlış. 3.27 ile 55inci sırada olamaması lazım mesela.
Teşekkürler, düzeltiyoruz.
Celimabi38
15-08-2022, 19:27
Eyvallah baskan.
mikelazi
18-08-2022, 11:09
Evet kayda açıldı 21 Ağustos.
eylül takvimi bellimi???
eylül takvimi bellimi???
Olursa V-Fest te olabilir diye düşündüm abi ben
enesakkurt
21-08-2022, 18:15
C seansında yapılan jest için şahsım adına Intercity'e teşekkür ederim :bravo:
Ayrıca arka düzlükte roll yapacak gibi kurulmaya çalışan 3 arabaya ve gri porscheye de ayrıca teşekkürler (!)
mikelazi
22-08-2022, 10:48
21ine yetiştiremedim.
debrıyaj işimi halledeyim eylül ayı inş.
ciddi özledim :D
21ine yetiştiremedim.
debrıyaj işimi halledeyim eylül ayı inş.
ciddi özledim :D
v fest haftası olursa ben de çıkarım abi muhtemelen :) özledik, ist park bambaşka :)
V Weekend'de pist ve tesis gerçekten çok yoğun tempoda olacak,22-23-24-25 Eylül'de 400.000'in üzerinde misafir ağırlamayı hedefliyoruz.
Bu nedenle Pist Günleri dahil etmemiz pek mümkün olmayacak :(
V Weekend'de pist ve tesis gerçekten çok yoğun tempoda olacak,22-23-24-25 Eylül'de 400.000'in üzerinde misafir ağırlamayı hedefliyoruz.
Bu nedenle Pist Günleri dahil etmemiz pek mümkün olmayacak :(
öncesinde de 24h yarışı var baya zor gözüküyor abi haklısın :)
öncesinde de 24h yarışı var baya zor gözüküyor abi haklısın :)
Öncesi sonrası Kasım sonuna kadar dolu şuanda...
eminkilic61
01-09-2022, 13:53
bugün çıkan M2 Comp'un specleri nedir acaba?
çok güzel süre çıkarmış
araç benim tamamen stok, lastikler trofeo R
süre için sağol, çok daha iyisi olur gibi..
Süre nedir acaba ? Merak ettim.
Shendelzare
02-09-2022, 13:57
https://i.hizliresim.com/o818ce4.jpg
Süreler için teşekkürler. i20N ler tam olarak 2.32 ye demir atmış. TypeR da güzel süre yapmış.
21 agustostak hafta kaza yapan turuncu rus plakalı porsche tam olarak neden virajda tam ters hareket yaptı çok merak ettim. Arkadaşla konuşan oldumu hiç ?
https://i.hizliresim.com/mzcauwz.jpeg
3.16ti specleri nedir bilen var mı çok merak ettim :confused: :Bravoo:
AliGizda
12-09-2022, 10:33
3.16ti specleri nedir bilen var mı çok merak ettim :confused: :Bravoo:
1JZ swap diye biliyorum.
Buğra bey gorur mü bilemedim. Vweekend için otomobil otoparkı 50TL olacak yazılmış. Motosiklet için bir ücret olacak mı?
Buğra bey gorur mü bilemedim. Vweekend için otomobil otoparkı 50TL olacak yazılmış. Motosiklet için bir ücret olacak mı?
kendi sorduğuma biraz ben cevap vereyim geçen sene motora bedava imiş. bu sene motor pist günlerinde misafir alımında 30TL alınmış. Vweekend özelinde 50TL olduğundan Motor 30TL mi olur yoksa geçen seneki gibi beleş mi olur bilemem dedi girişteki arkadaş.
Nakit para taşımayı genelde unuttuğumdan gelirken 50-100TL bir para getireyim diye düşünüyorum.
Daha önce soruldumu bulamadım ama bir sorum olacak.
LPG deposunu tamamen boş şekilde ve vanası kapalı olsa.
Sigortası sökülüp tamamen devre dışı bırakırsak piste çıkabiliyormuyuz acaba?
Detaylı bilmeden yazıyorum, depo göstergesi boş gibi gözükse de içinde gaz oluyor. İçin basınç tarafı var. Bence izin vermezler.
Tankın sökülmesi lazım diye hatırlıyorum
Tankın şamandırasını söküp kabul ettiklerini hatırlıyorum. Yani bir nevi kapağı açık kavanoz oluyor tank.
Tankın şamandırasını söküp kabul ettiklerini hatırlıyorum. Yani bir nevi kapağı açık kavanoz oluyor tank.
Evet ben de böyle hatırlıyorum, tüpe bağlanılan regülatör yada şamandıra sökülünce içinde gaz kalmıyor. Bu durumda boş metal tank kalıyor.
çekilin ben LPG'li araç ile girdim :)
şamandıra vidalarını döküp komple gaz boşalmış olması yeterli. pist günü sonrası geri vidaları kapayıp gaz doldurabilirsin.
el becerim var dersen komple lpg tankını sök ağırlık azaltmış olursun :)
çekilin ben LPG'li araç ile girdim :)
şamandıra vidalarını döküp komple gaz boşalmış olması yeterli. pist günü sonrası geri vidaları kapayıp gaz doldurabilirsin.
el becerim var dersen komple lpg tankını sök ağırlık azaltmış olursun :)
Senin profil fotoğrafına bakıp 911 Arka tampon ve stop farı gören sadece benmiyim :)
Detaylı bakınca olmadığı anlaşılıyor ama bakar bakmaz 911 görüyorum.
Cevaplarınız için çok teşekkürler. El becerim var bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten :) Hem zarar lpg komple sökmek istiyorum ama 100 km de 150 tl yakıt farkediyor sökemiyorum :D
Senin profil fotoğrafına bakıp 911 Arka tampon ve stop farı gören sadece benmiyim :)
Detaylı bakınca olmadığı anlaşılıyor ama bakar bakmaz 911 görüyorum.
onu da değiştireyim artık Lancer'ı satalı 1 sene olacak :)
V weekend pazar gunu yapilacak pistte bisiklet surusu icin kayit yaptirmamiz gerekiyor mu ? Detaylari bilen var mi acaba ?
Pazar günü hanımı kandırabilirsem Balıkesir den motosikletimle gelmeyi düşünüyorum.
rahmitanir
22-09-2022, 15:44
Çok önceden oteli bile alıp, ailecek planı yaptık. Cumartesi sabah erkenden İzmir'den yola çıkıp V weekend'e geleceğiz. Tüm günü eşim ve oğlumla beraber pistte geçireceğiz inş bir aksilik olmazsa.
En son yanlış hatırlamıyorsam, pandemi öncesi 2019 Eylül'de yapılmıştı ve ona yine ailecek katılmıştık, müthiş keyifliydi. İnsta'dan gördüğüm kadarı ile bu yıl daha bile büyük bir hazırlık yapılmış. Heyecanlıyız yani.
::ZaFeR::
22-09-2022, 16:38
Ben de Cumartesi günü gelmeyi planlıyorum festivale. İnşallah hava açık olur.
Ben de cumartesi gideceğim, hava iyi görünüyor.
MeRtCaNözmen'le pazar günü oradayız nasipse :)
Cumartesi gidenlerden haber bekliyorum güzel fotoğraflar isteriz.
Bugün sonlara doğru gittim. Çocuğunuz var ise özellikle gidin. İçerideki hizmetler playland ayarında. Akülü arabası şişme oyun alanları vs. Organizasyonda emeği geçen herkesin eline sağlık. Yemek yerleride güzel yerler ve fiyatları normal fahiş fiyat yok
Motorla gidecektim ama hastalandigimdan gidemedim.
Motorla giden arkadaşlarım otoparkın en ücra köşesine cektirilip ring ile gidilmesi sağlanmış. Bunu şikayet ediyorlardı. Nereden nereye. Motora ücretsiz otoparktan 50 TL verip en ücra köşeye biraktirilmaya...
aposport
26-09-2022, 07:52
Pazar günü gittim.
Show lar zayıf ve kısaydı. Kızamadım sponsor bulmak şu ekonomi de hiç kolay değil.
Yeme içme ve çocuk eğlendirme için gayet iyiydi.
Otopark konusu tam bir skandaldı.
Tüm araziyi arabayla boydan boya dolaştırıp en son toprak yola arabaları sokturup, arabaları ve bizi toz içinde bırakmayı akıl eden organizatörlere en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Not: 2019 daki festivale de gitmiştim. Kesinlikle bundan daha iyiyidi.
Harika bir etkinlikti. Standlar otomobiller gösteriler güzel bir gün geçirdik.
Abi emeğinize sağlık. ef186
rahmitanir
26-09-2022, 07:56
Cumartesi sabah İzmir'den hanım ve 5 yaşındaki oğlum ile yola çıkıp 10'da giriş yaptık festival alanına.
Standlar oldukça fazlaydı, özellikle bireysel araçların sergilendiği alan büyümüş.
Geçmişe göre ralli ekiplerinin olmaması üzdü, gözler Ford ralli takımını aramadı değil.
Çocuk oyun alanları çok iyiydi, oğlan dün akşam evde bile "ben daha oyun alanında oynayacaktım" diye söyleniyordu, doyamamış yani :)
Drift gösterileri ve motorsiklet gösterileri yine dolu doluydu.
Otomobil test alanında malesef katılımcı firma az idi. Fiat, Honda, Suzuki, Iveco, ve MG vardı hatırladığım kadarı ile. Suzuki Jimny ile test sürüşü yaptım, direksiyonun ilk yarım tur çevriminde sadece body roll'un alındığı, sonrasında arabanın ancak dönmeye başladığı gerçeği ile tanıştım, insanları bu arabaya o paraları verdiğine inanamadım.
Mini elektrikli ile sağ koltuğumda Berkay Besler ile slaloma katılma şansı elde ettim. Mini elektrikli de olsa keyifliydi. Berkay gibi birisiyle de tanışıp, sürüş konusunda kısaca da olsa bir kaç tüyo alma fırsatına eriştim. Kendisi çok alçak gönüllü ve dışa açık bir insanmış, okuyorsa selam olsun.
E-racing academy'nin simulatörü ile ist park'ta bir kaç tur attım ve sonrasında, kaç para uleyn bi simulatör dedim, gerçekten keyifliydi.
Geçmişe göre yemek konusu çok başarılıydı. Hem çok fazla alternatif vardı hem de fiyatlar kesinlikle çok makul seviyede idi.
Yanlış görmediysem, sadece BOM akademinin pistte taxi turu vardı, o da tabi sabah çok erken saatlerden kontenjan dolduğundan çıkma şansımız olmadı. İnş gelecek etkinliklerde daha da artar bu.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler tekrar. Ailemle beraber güzel bir festival geçirip, minik bir istanbul turu yapmış olduk.
İnanılmaz sayıda görevli personel vardı. Her sene bu sayı artıyor gerçekten. Geçen seferlerde otoparka kısa yoldan gidip otobüsler ile uzun yoldan gelmiştik. Bu sefer tersi olmuş. Araç ile en dıştan uzun yoldan gelip otobüs ile kısa yoldan geldik. Bence daha mantıklı. Sonuçta bir sürü insan tek otobüs içinde ne kadar kısa gidilirse o kadar iyi. Yeme içme alanı bol seçenekli ve iyi idi. Birden fazla şey yedim lezzetliydi. Islak hamburger hariç. :) Çocuk alanı harika düşünülmüş bizim ufaklık çıkmak istemedi. Çocuk tiyatrosuda keza öyle. Hanım ve çocuk tiyatroda iken rahat bir yarım saatim oldu. :) Organizasyon saat gibi tıkır tıkır işliyordu. Sıra beklemeyi sevmediğim için hiçbir etkinlik test sürüşü vs.vs. katılamadım ***** yanımda ailemde olunca.
Geçen senelere göre daha az marka katılımı vardı bu üzdü. Birde organizasyon daha iyiye gitmiş olsa da otomobil anlamında açıklayamadığım, adını koyamadığım birşey eksikti sanki. Neydi bilemiyorum belki pandemi sonrası açlık kaynaklı doyumsuzluk. Ama sonraki etkinliği 4 gözle bekliyorum.
Dün gittim eser diye bayağı tedarikli gittik ama yandık kavrulduk resmen.
her şeyiyle gayet güzel hazırlanılmış her yönüyle beğendim. Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Buğra abi her noktada koşturuyordu helal olsun.
Doğan'ın arabayı layığıyla gazlarken görememek üzdü. bi yandı ctesi sonra bir söndü ama olmadı galiba dün 2 tur attı çekti kenara.
Boost Up
26-09-2022, 13:14
Herşey güzeldi, tek eksik otopark :) Geldiğimizde otopark sakindi, çıkarkende ise epeycene kalabalıktı. Bu yüzden aracı ararken biraz uğraştık, park ederken koordinat alınacak birşey de yoktu :) Sıra başlarına bir numara/harf vb. bişey konulsa süper olurdu.
Onun haricinde herkesin eline emeğine sağlık:).
Cumartesi günü gittim. Hava güzeldi. Her şey güzel ve yeterliydi. Yeme içme çocuklar için alan vs. Tek olumsuz durum otopark konusu bebek arabası ve çocuk ile otobüse binmek kötüydü.
2019'da otopark yakındı yürüyerek etkinlik alanına gidebilmiştik :)
Pazar günü 9:30 gibi sıraya girdim 10:00'da almaya başladılar, gittik otoparktan otobüse bindim girdim direkt BMW'ye koştum ama nerden ne ara geldiğini anlamadığım 30 kişi sırada olunca direkt vazgeçtim M4 Taxi dolmuştur zaten diye
Benim tespitim, Intercity kontrolünde olan her adım kusursuz işliyordu. Ne zamanki marka veya özel etkinlik (RX gibi) yetkililerinin insafına kaldınız, onlar disiplinsiz davranıp insanları yaşlandırıyordu. Bu sebeple araç test sürüş alanında iki kere şansımı deneyip hiçbir şey kullanmadan geri döndüm.
Otopark giriş çıkışlarında dahi her 100 metrede bir asker gibi dikilmiş personelleri gördük, standartları belirleyen bir organizasyon olduğu konusunda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum.
Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.
Önümüzdeki seneye de yapılmasını dört gözle bekliyorum. Fırsatım olursa ilk gün muhakkak, sonrasında da eksik kaldığım aktiviteler için bir gün daha gitmek niyetindeyim. :)
Valla buradan belirtmeyi unuttum Buğra sürekli hareket halindeydi. Selam bile vermek için seslenmedim adamın dikkati dağılmasın diye. Yüzsüzlük yapıp 1 tane ilk bahar 1 tane sonbahar şeklinde senede 2 defa yapılsın. :D
İnanılmaz keyifliydi, tüm etkinliklere katılan birisi olarak bu seferki kesinlikle daha iyiydi.
Otopark girişindeki yönlendirme ciddi iyi olmuş, kimse kafasına göre park etmiyor, edemiyor. Ücretsiz aktiviteler gayet iyiydi,
mg hibrid ve zoe de test sürüşü yaptık. Hatta mg ile sıfırdan kalktık güzeldi.
Ben ve eşim buz pateni yaptık, ben honda ve adını hatırlayamadığım bir firmanın stadında asetto corsa da turladım, Honda garajı 1 tur iken diğer standda 3 tur attım çok keyifliydi.
Gerçekten gezerken etkinlikleri izlerken yorulduk, böyle küçük çocuk gibi ay orada o var vay burada bu var şuna da bakalım derken akşamı ettik.
Sadece pistte caterham ile gezemedik o da bizim hatamız geç kaldık kayıt kuyut işleri için. Umarım bir sonrakinde yakalayabiliriz. bu tarz bir org. için otopark ücreti ciddi makul idi, çok emek ve çok personel vardı.
Doğan kabak ile tanıştık foto çektik, adam baya güler yüzlü ve mütevazi idi ben videolarında rol yapıyor sandım ama, çok iyi bir enerjisi var birebir de de.
İndian motor standında vural ak ile birlikte motor baktık, adam nasıl sade giyinip gelmiş arkadaş söyledi bak buranın sahibi diye, bi döndüm görevli ile motorun üzerinde sohbet ediyor.
çok zengin hissettim gerçekten :D Motor standlarına bayıldım, bir çok marka vardı.
tost makinası ile çektiğim 1-2 foto var onu ekleyeyim.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjd7piLR-QV15__beQiaAvjWRpJvU4jr1mgd82orvdpzTsG0u7Tog3mwiB7 EMUwNOlAnyZKgFq-stXlYT1xeVWXtNMrSJQjwY60ysg77NBg3GrIuRcLfk605YA6zP j4uN55-GXLsWMxBOu1_pwePVHGAMxVHh4M1gVNjVpSUoKPorovxuEc8XU cRKaU/w640-h480/20220924_122341.heic
Bir jant bu kadar mı güzel olur ya,
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXpo-FMWkT9Fm_y2Zt-qntoMBQOe4537gzRppR06H4nf_-yUAqugTwyt0W8auiMGlKTY119-gIAHKOM3ElDd8bQHKX6gI9jgfqG4uBgzNi-4vzbV1L4FzQObJBF297zFC1VATvNi6uMzoqrNdh8r-8KPCRlmgALJJMYRAQACTNFNu_agR3bElzdaXw/w480-h640/20220924_125605.heic
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6zLaofFOpyCtNJABoO1F8hbezLZsoGxiRWdZZa8AVWZ Kmr0uLoq-XaW59GQ2h2hvBTabDeNJmsB5hqrVBVe8rhqdXeBIZmEqrCUapp VRXChuTBiwDeqV__qlpYyLgoR385e_roXBSBn7Jb38m0OU9Wrd zYVC1Wv-JRQfzguvU27KmYN_CeYEiDQcB/w640-h480/20220924_125803.heic
Şu mazda da çok güzeldi,
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyUh7U1nY3H8ZYeaRWlyYDcbSDLj-PtRgx9PARrfn6Vo7SyAE8O83TdDvODfJzrw40MO4_gGEUUT7Y-AQ79Xj25PGzoAjQk8A4EkXZf7sNqQN5vrslR89KqLmEAxFhJfb 022sDrtPAVxcGaF6UWC7J8wm8_umPcEvp87gnDuKVdyH14v6Kk V0rMQNJ/w480-h640/20220924_142307.heic
z serisi bmw ların çizgileri gerçekten hala çok ilgi çekici,
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPXjMKY7-cUX-f_VjWuFg_0TcCRD5VBbI7uxfloWA4b6e5vVaWpqw_F5othSpm4 f_uY57uwrC9wHRE48H0BnWAN1Rlksu-hbkCm1XIc5cCUP13ZS3q06tXb6srNMIKSOh-ZLzIX2XAOvEzcHKnFHaZqQxCNpS79oljLftkB9u5adnmXVG_fW sOzlsN/w640-h480/20220924_144918.heic
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgL3dknjyD3ZjM5ZermAsbuNx-R5oSwAFUvMcclyfeFcNCzzZyx7-7D42AKWWxYhBoGEmvX4NUMhvsGI-c9MRHXRwyyAaCQ9qJMJqnsUlgtJUVZJ2TfuFSU4YmPpNWJKn0k Jjc4i_lSAD1DIYMb4WGerOLFEMWg2l8ZR3_Xf8e8e4EdIj4eue TT7VjW/w640-h480/20220924_145809.heic
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSL5WmBKgzI_0zNfL_a0e9o9LLcvbYi8wpdh6HdU2KFa TFSyjzbqTNt1XwlDvX2t12JMZ5dV7ZHQ-mv1Z2fQp2JcQk7116SKlh0UJ73zfDorb3HzhABOB_ZlSk3l7b0 DH7MdpejEQ99Ye_CwRLszC87Dt6rafb9oLlQry6PS70h0e-sOsdNVpXw_Ja/w480-h640/20220924_145835.heic
Araç sahipleri buradaysa eğer, hepsine kocaman maşallah makinalar çok iyi.
yılda 1 yerine 2 defa yapılabilir mi bilmem ama bence olsa süper olur.
Kasis konusunu ben de yazmış olayım, gerçekten kasisler çok keskindi, biraz daha oval olsa arabaların canını almaz. Otobüsler geçerken gerçekten eskidiler.
Bir de yapıcı eleştiri ekleyeyim, motor test sürüşü alanında ekipmanı kişinin getirmesi bekleniyor, mont vs için bunu anlarım elbette ama kask'ı bone vs ile firmalar temin edebilirlerdi diye düşünüyorum.
Tabi kol diz dirsek el korumaları olmadan test sürüşü yaptırmıyor olmalarını da anlamak lazım. Ama etkinliğe gelen adam etkinlik boyunca o kaskı ve diğer ekipmanları taşımakta zorlanacaktır.
wolkanku
27-09-2022, 08:48
2019da da gitmiştim, bu sene de gittim.
herşeyden önce otoparka gidene kadar olan o KASİSLER NEDİR ALLAH AŞKINA! . Motosikletle gittim, üstünden yavaş geçmeme rağmen motorun canı çıktı otoparka ulaşana kadar.. Bir sürü e46 m3 , e39 m5 gibi güzel nadide otomobil giriyordu benimle birlikte, hepsinin içinden geçti o kasisler.
Hele otoparktan otobüse binip alana gidene kadar, her kasiste otobüsün içinde kıyamet kopuyor, otobüsler resmen kırılıyordu. O kasisler düzeltilmediği sürece tekrar bu organizasyona gitmeyeceğim. Bir sürü personel çalışıyor , otoparka giderken gazlayanı cezalandırın, insan gibi süreni her kasiste hırpalamak nedir?
Dünyanın hiç bir F1 pistinde gelen misafire böyle bir uygulama yapılmıyordur sanırım, gelişmemişliğimizin göstergesini bu piste yansıtıp kaliteyi düşürmeye gerek yok bence. Ciddi ciddi F1 izlemeye gelen avrupalı misafirler de "bu ne amk " diyodur içinden.
Onun dışında gözlemlerim;
Çok büyük emek sarfedilmiş bir organizasyon, bu ekonomik şartlara rağmen bence her şey kusursuzdu işliyordu. Yemek alanlarının fahiş fiyatla çalıştırılmaması harika bir uygulama olmuş, kimseye fırsatçılık yaptırılmamış, insani fiyatlarda su yemek ihtiyacını karşılayabildim.
Ekonomik şartlar bence showları biraz kısmış 2019'a göre ama buna eksi yazmak mümkün değil, sponsor bulmak, parça bulmak, arabaları yürütmek, lastik parası, benzin parası vb. bakıldığında yine iyi bile.
İşin ilginci bu ekonomik şartlara rağmen herkes bir şekilde arabasını yüklemiş donatmış, katılan araçlarda vasat-zayıf diyebileceğim araç yoktu resmen. Herkesin arabası ok gibiydi maşallah, tüm otomobilseverlerin emeğine sağlık, kesesine bereket.
Herşey için tekrar teşekkürler, ama nolur şu kasisleri kaldırıp medeniyete kavuşturun pisti, ya da insani seviyeye getirin.
kasis +1 kaldırılsın demiyorum ama daha oval bir kasis olabilir :)
eminkilic61
27-09-2022, 13:01
mesajları okudukça, iş güç demeden gelseydim keşke
yapanların ve katılanların yüreğine sağlık
ülkemizde böyle etkinlikler görmek güzel
Ciddi ciddi F1 izlemeye gelen avrupalı misafirler de "bu ne amk " diyodur içinden. .
F1 gelsinde kasise kimse takılmaz, avrupalılar dahil :D
Ana giriş kapısında ücret almak için oluşan yoğunlukta emniyet şeridine giren(corvette) ve o emniyet şeridinde durdurup sıraya sokan güvenliğe selam olsun , geri göndersene aracı neden benim önüme almaya çalışıyorsun.
wolkanku
27-09-2022, 14:10
mesajları okudukça, iş güç demeden gelseydim keşke
yapanların ve katılanların yüreğine sağlık
ülkemizde böyle etkinlikler görmek güzel
F1 gelsinde kasise kimse takılmaz, avrupalılar dahil :D
gelseydim ile gelseler vs. ile anlayamazsın :) gelip o kasisleri tecrübe edince anlayacaksın :)
Tamam kasis bence de kötü de ne bileyim o kadar güzel org yapmış adam 50 TL ye şurada bir çok insanın rüyalarını süsleyeceği araçlar canlı kanlı görme imkanı olmuş.
sahibinin hatırı yoksa eşeğinin hatırı vardır derler, 100 lerce insan emek vermiş bir araya gelmiş güzel bir iş yapmış, kasise bu kadar takılmasak mı ?
Bende geçerken oha lan arabanın yarısını bıraktım dedim, ama ortama girince kafa da ne kasis kaldı ne bir şey :) Anı yakalamak lazım biraz.
*Otobüslere üzüldüm pek yavaşlamadılar geçerken, kamu malı ne de olsa.
wolkanku
27-09-2022, 14:37
Tamam kasis bence de kötü de ne bileyim o kadar güzel org yapmış adam 50 TL ye şurada bir çok insanın rüyalarını süsleyeceği araçlar canlı kanlı görme imkanı olmuş.
sahibinin hatırı yoksa eşeğinin hatırı vardır derler, 100 lerce insan emek vermiş bir araya gelmiş güzel bir iş yapmış, kasise bu kadar takılmasak mı ?
Bende geçerken oha lan arabanın yarısını bıraktım dedim, ama ortama girince kafa da ne kasis kaldı ne bir şey :) Anı yakalamak lazım biraz.
*Otobüslere üzüldüm pek yavaşlamadılar geçerken, kamu malı ne de olsa.
benim yazdığım pek anlaşılmamış tekrar kopyala yapıştır yapayım yazdığım olumlu kısmı...
"Çok büyük emek sarfedilmiş bir organizasyon, bu ekonomik şartlara rağmen bence her şey kusursuzdu işliyordu. Yemek alanlarının fahiş fiyatla çalıştırılmaması harika bir uygulama olmuş, kimseye fırsatçılık yaptırılmamış, insani fiyatlarda su yemek ihtiyacını karşılayabildim.
Ekonomik şartlar bence showları biraz kısmış 2019'a göre ama buna eksi yazmak mümkün değil, sponsor bulmak, parça bulmak, arabaları yürütmek, lastik parası, benzin parası vb. bakıldığında yine iyi bile.
İşin ilginci bu ekonomik şartlara rağmen herkes bir şekilde arabasını yüklemiş donatmış, katılan araçlarda vasat-zayıf diyebileceğim araç yoktu resmen. Herkesin arabası ok gibiydi maşallah, tüm otomobilseverlerin emeğine sağlık, kesesine bereket."
ben organizasyonun ne kadar başarılı olduğunu satırlarca yazdım. tüm ekonomik şartlara rağmen kusursuz iş yapılmış dedim, işin tat kaçıran bir yanını söylemeyelim mi? oha arabamın yarısını bıraktım demek yerine herkes bundan şikayetçi ise söylesin ki sonraki organizasyonlar için gereği ne ise yapılsın, katılan herkes kusursuz bir günün mutluluğu ile ayrılsın. amaç tamamen bu , gömmek yermek olmadı olmaz.
KASİSLER NEDİR ALLAH AŞKINA! .
Her tür yapıcı eleştiri bizi geliştirir, teşekkür ederim.
Bu konuda bizim taraftan bakarak, kasislerin ne olduğunu açıklama gereği duyuyorum.
Öncelikle her gün haftanın 7 günü o kasisleri sabah öğle akşam gün içinde en fazla geçen sanırım ben ve çalışma arkadaşlarımdır.
Kasisleri koyma kararını verende bizim ekibimizdir. (Kasisler yanılmıyorsam 2012'den beri orda bu arada )
Kasisler konulmadan önce hem yaya hemde araç ile sahada çalışan arkadaşlarımız birçok kazadan kılpayı kurtuldular, kasislere rağmen oluşmuş hız kazalarıda cabası.
Pist günleri yapıyoruz adam piste gazlamaya gelmiş padok alanında yayalar çocuklar var oturuyor gaza... (tabiki yanına kalmıyor beni azıcık tanıyanlar bile bu konulardaki tavrımı bilir.)
İzlemeye gelmiş gelip izliyor çıkarken bi bakıyorsun kendini F1 pilotu sanıyor oturuyor gaza...
En basiti açın interneti, bizim tünel altında en yakın arkadaşlarım bile oturup gaza video çekiyor, orayada koyacağız tümsek mesela... En fazla zarar gene bize...
Ha eziyeti kime ben söyleyeyim senede 1-3-5-10 kez değil 365 gün burada olan ekibin tamamına, intercity çalışanlarının tamamına...
Sebebi nedir ?
Biz değiliz orası kesin, medeni ülkelerde kaldırıma park edilmez, sokağa çöp atılmaz, yaya geçitlerinde durulur, kurallara uyulur.
Medeni ülkelerde kasislere de gerek yoktur, kaldırım babalarına da, yerden 40cm yüksek kaldırımlara da.
O tümsekleri koyduğumuzda yanındaki çimden geçen adam oldu çimden....
Şimdi o çimin içinde de kaldırım babası var...
Yani evet o kasisler nedir Allah aşkına derken, kendinizi, bizi ve kendini bilenleri değil de halkımızın neyazık ki bu konudaki cahil kısmını düşünmenizi rica ederim.
Bu tümseklerin olmadığı bir ortamda neyazık ki aslında tehlikede olan da bizleriz...
benim yazdığım pek anlaşılmamış tekrar kopyala yapıştır yapayım yazdığım olumlu kısmı...
"Çok büyük emek sarfedilmiş bir organizasyon, bu ekonomik şartlara rağmen bence her şey kusursuzdu işliyordu. Yemek alanlarının fahiş fiyatla çalıştırılmaması harika bir uygulama olmuş, kimseye fırsatçılık yaptırılmamış, insani fiyatlarda su yemek ihtiyacını karşılayabildim.
İşin ilginci bu ekonomik şartlara rağmen herkes bir şekilde arabasını yüklemiş donatmış, katılan araçlarda vasat-zayıf diyebileceğim araç yoktu resmen. Herkesin arabası ok gibiydi maşallah, tüm otomobilseverlerin emeğine sağlık, kesesine bereket."
ben organizasyonun ne kadar başarılı olduğunu satırlarca yazdım. tüm ekonomik şartlara rağmen kusursuz iş yapılmış dedim, işin tat kaçıran bir yanını söylemeyelim mi? oha arabamın yarısını bıraktım demek yerine herkes bundan şikayetçi ise söylesin ki sonraki organizasyonlar için gereği ne ise yapılsın, katılan herkes kusursuz bir günün mutluluğu ile ayrılsın. amaç tamamen bu , gömmek yermek olmadı olmaz.
Amacım kaos çıkarmak değil öyle algılama mesajımı lütfen peşinen yazıyorum, kasis düzelene kadar gitmem ifadesine takıldım. Bence kasis'e küsüp mekana bir daha gitmemek çok manalı gelmedi. Keza ben de sen gibi eleştirdim o kısmı zaten. Kasis yapılmasına sebep olanları eleştirmek daha iyi olur sanırım burada.
Ama bold yapıp yazacak kadar bir konu da göremiyorum. Sen ben biz gitmezsek bu org. olmaz, olmaz ise arkadan gelenler bu kültürü alamaz, giderler bol ekranlı bol oyuncaklı arabalarıyla uğraşırlar. Gerçek arabalardan mahrum kalırlar.
wolkanku
27-09-2022, 14:55
Her tür yapıcı eleştiri bizi geliştirir, teşekkür ederim.
Bu konuda bizim taraftan bakarak, kasislerin ne olduğunu açıklama gereği duyuyorum.
Öncelikle her gün haftanın 7 günü o kasisleri sabah öğle akşam gün içinde en fazla geçen sanırım ben ve çalışma arkadaşlarımdır.
Kasisleri koyma kararını verende bizim ekibimizdir. (Kasisler yanılmıyorsam 2012'den beri orda bu arada )
Kasisler konulmadan önce hem yaya hemde araç ile sahada çalışan arkadaşlarımız birçok kazadan kılpayı kurtuldular, kasislere rağmen oluşmuş hız kazalarıda cabası.
Pist günleri yapıyoruz adam piste gazlamaya gelmiş padok alanında yayalar çocuklar var oturuyor gaza... (tabiki yanına kalmıyor beni azıcık tanıyanlar bile bu konulardaki tavrımı bilir.)
İzlemeye gelmiş gelip izliyor çıkarken bi bakıyorsun kendini F1 pilotu sanıyor oturuyor gaza...
En basiti açın interneti, bizim tünel altında en yakın arkadaşlarım bile oturup gaza video çekiyor, orayada koyacağız tümsek mesela... En fazla zarar gene bize...
Ha eziyeti kime ben söyleyeyim senede 1-3-5-10 kez değil 365 gün burada olan ekibin tamamına, intercity çalışanlarının tamamına...
Sebebi nedir ?
Biz değiliz orası kesin, medeni ülkelerde kaldırıma park edilmez, sokağa çöp atılmaz, yaya geçitlerinde durulur, kurallara uyulur.
Medeni ülkelerde kasislere de gerek yoktur, kaldırım babalarına da, yerden 40cm yüksek kaldırımlara da.
O tümsekleri koyduğumuzda yanındaki çimden geçen adam oldu çimden....
Şimdi o çimin içinde de kaldırım babası var...
Yani evet o kasisler nedir Allah aşkına derken, kendinizi, bizi ve kendini bilenleri değil de halkımızın neyazık ki bu konudaki cahil kısmını düşünmenizi rica ederim.
Bu tümseklerin olmadığı bir ortamda neyazık ki aslında tehlikede olan da bizleriz...
yazarken de tam olarak bunu düşünerek yazdım, muhtemelen başka hiç bir ülkenin f1 pistinde bu yapılmak zorunda kalmamıştır diye de yazdım. Gerçekten gelişmemişliğimizden kaynaklandığına da adım gibi emindim ama çimden geçen adamı hayal bile etmemiştim.. gerçekten vay be dedirtti... Kaldı ki her gün orayı kullanan ekip için de gerçekten çok zorlu olacağını düşünmüştüm, hatta acaba ukku napıyo ya bu durumda, onların ayrı bir giriş alanı falan mı var diye düşündüm yazarken.
Gerçekten anlattıkların üzerine denilecek bir şey yok kasis konusunda.
Tekrardan organizasyondaki ekibin tüm emeği için çok teşekkürler, inanılmaz keyifliydi, keşke bu haftasonu da olsa da gitsek diyeceğim bir etkinlikti ( ama kasissiz :)) ) . emeğinize kesenize bereket.
Kasisleri bir benim mi dikkatimi çekmedi acaba?
Otobüsçü abim setlere çok pis vurduğu için benim de dikkatimi çekti açıkçası ama hızlı girdiği için çekti. Kendi aracımla geçsem yavaş geçer ve sorun etmem.
Yollarımız da ***** çoğu yerde mayın tarlası gibi.
Organizasyon çıkışında kapıdan çıkar çıkmaz kitlenin %30 u gazladı gözümüzün önünde. Setler olmasa içeride olacak şeyleri düşünemiyorum -ki Buğra Abi de bir kaç örnek vermiş.
Organizasyonu yine çok beğendim. Yemek yerlerinin çoğaltılması çok iyi olmuş ve fiyatlar da makuldü.
Sıra beklemekten nefret ettiğim için genel olarak alanı gezdim. Çocukla ve hanımla gelmediğime pişman oldum, kesinlikle sıkılmazlarmış.
Seneye kısmet olursa ailecek gelmeyi düşünüyoruz.
Emeği geçenlerin çabalarına sağlık.
jnrjames
27-09-2022, 17:03
Şahsen pist ekibinden kimseyi tanımıyorum, önceki etkinliklerden gördüğüm ve bu forumdan aşina olduğum isimler var sadece.
Hepinizin eline emeğine sağlık, çok keyifli bir organizasyondu. Taxi etkinliklerine katılabilmeyi çok isterdim, sıraları kaçırdık. Yeme içme standları hakkında arkadaşlar gereken yorumları yapmış. Kendi araçlarını sergileyenler de firma/ticari tanıtım yapanlarda düzenliydi, gelen kitle de genel olarak bilinçliydi gibi geldi bana :)
Buğra ve Senat Bey'in drift pilotlarını organize ederlerken ki halleri gözlerimin önünden gitmiyor. Tekrar emeğinize sağlık.
Aklıma takılan tek şey vardı, etkinlik pistinin güvenlik seviyesi görsel olarak az geldi bana, kalabalıktan dolayı detaylı bağlantı vs. incelemedim tabi ki afaki konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.
Gözden kaçırmış olduğum detaylar vardır muhakkak.
Emeğinize sağlık, kendi adıma ülkede böyle bir organizasyonun adının bile geçmesi gurur verici.
Teşekkür ederim.
2019da da gitmiştim, bu sene de gittim.
herşeyden önce otoparka gidene kadar olan o KASİSLER NEDİR ALLAH AŞKINA! . Motosikletle gittim, üstünden yavaş geçmeme rağmen motorun canı çıktı otoparka ulaşana kadar.. Bir sürü e46 m3 , e39 m5 gibi güzel nadide otomobil giriyordu benimle birlikte, hepsinin içinden geçti o kasisler.
Hele otoparktan otobüse binip alana gidene kadar, her kasiste otobüsün içinde kıyamet kopuyor, otobüsler resmen kırılıyordu. O kasisler düzeltilmediği sürece tekrar bu organizasyona gitmeyeceğim. Bir sürü personel çalışıyor , otoparka giderken gazlayanı cezalandırın, insan gibi süreni her kasiste hırpalamak nedir?
Dünyanın hiç bir F1 pistinde gelen misafire böyle bir uygulama yapılmıyordur sanırım, gelişmemişliğimizin göstergesini bu piste yansıtıp kaliteyi düşürmeye gerek yok bence. Ciddi ciddi F1 izlemeye gelen avrupalı misafirler de "bu ne amk " diyodur içinden.
Onun dışında gözlemlerim;
Çok büyük emek sarfedilmiş bir organizasyon, bu ekonomik şartlara rağmen bence her şey kusursuzdu işliyordu. Yemek alanlarının fahiş fiyatla çalıştırılmaması harika bir uygulama olmuş, kimseye fırsatçılık yaptırılmamış, insani fiyatlarda su yemek ihtiyacını karşılayabildim.
İşin ilginci bu ekonomik şartlara rağmen herkes bir şekilde arabasını yüklemiş donatmış, katılan araçlarda vasat-zayıf diyebileceğim araç yoktu resmen. Herkesin arabası ok gibiydi maşallah, tüm otomobilseverlerin emeğine sağlık, kesesine bereket.
Herşey için tekrar teşekkürler, ama nolur şu kasisleri kaldırıp medeniyete kavuşturun pisti, ya da insani seviyeye getirin.
o kasislerin gitmesi icin halkin medeni olmasi gerekiyor, keske herkes kendini bilse de kasis filan kullanmasak.
Ben de sizin tam tersiniz dusunceye sahibim, her kavsak oncesi ve her okul bolgesinde kasisler olmali, birileri oldukten sonra bunlar konulmamali cunku trafik isiklarini kimse sallamiyor..
bizim milleti kasis gibi seylerle zorunda birakmalisin yoksa kimse kimseyi dusunmuyor, keske herkes sizin gibi dusunse, haddini bilse de bu tip seylerle ugrasmasak..
etkinlik guzeldi, ailece geldik, degisiklik oldu, emegi gecenlerin emegine saglik.
O kasisler olmasa
Pist girişinde ve çıkışında gazlayacak kişileri çok iyi biliyoruz.
Bence kasis olması iyi bir durum.
Çok basık araba ile yan ve yavas geçtinmi hiç bir problem kalmıyor. Turkiye de sadece İstanbul park
girişinde yok kasis.
Organızasyona gelince her zamanki gibi mukemmeldi
Mukemmel bır ekıp çalışması var
Araclar etkınlıkler harıkaydı
sadece tek gözume takılan bır unsur (yanluş anlaşılmasın bende hayvan severim) ama Rottweiler cins köpeğin
etkinlik alanına tasması ile alınması ama küçük cocuklara havlayıp korkutması oldu. Bence kucuk cıns kedı kopek alınabılır ama buyuk cıns hayvan doslarımızın
cevredekı kısılerı korkutmasından dolayı alınmaması gerekırdı.
sanctuary35
30-09-2022, 22:40
2 yaşında oğlumla şimdiden arabacılığı aşılayalım diye ailece bizde izmirden kalktık geldik iyikide gelmişiz, gerek oyun alanları, gerek gösteriler, çalışan arkadaşların kibarlığı ve yardım severliği, yeme içme alanlarında fiyatların makul olması (fırsatçılık, dışardan yemek içecek alınmama gibi konular olmaması çok başarılı), askerler polisler bile çok ilgiliydi kirpileri silahları bile kurcaladık.
sadece eklemek istediğim, seneye taxi turları umarım fazlalaşır ve otoparktan otobüsle geçme olayı iptal olur çünkü bebek arabası, bebek çantası vs otobüse inmek binmek eziyet oldu.
*hız tümsekleri keşke kalksa ama biz çıkış yaparken o toprak otoparkta bile el freni ve patinajla kalkıp ortalığı mahvedenler vardı. tümsekler olmasa orda neler olurdu acaba
Tümsek olayına katılıyorum. İyi ki varlar. Yol geniş ve heyecana gelmeye müsait. Çalışanlar gerçekten ilgili idi
eminkilic61
05-10-2022, 11:20
BMW M Günlerinden yorum ve resim bekleriz
Son bir pist günü olacak sanırım doğru mudur? :)
26 ve 27 Kasım tarihlerine kayıt açılmış.
27 Kasım için 1 seans aldım, umarım hava yağışsız olur :icon_rule
enesakkurt
08-11-2022, 09:32
27 Kasım baya şenlik olacak gibi duruyor, tüm yakın çevrem 27'si gideceğini söylüyor
26 Kasım'a 2 seans aldık hayırlısıyla
Merhaba O kasisler cidden nedir öyle yavaş geçmemize rağmen teker kopacak gibi oluyor
Birde her sene pist günlerine katıldım 700 tl veren bir araçtan bomboş alan için neden 50 tl para alınıyor
Bunu yıllardır anlamıyorum
Araban boş durduğunda anahtarı üzerinde bırakırsan sevinirim.
Kasis konusunu yazdım, okur bakarsın neden varlar...
27 Kasım baya şenlik olacak gibi duruyor, tüm yakın çevrem 27'si gideceğini söylüyor
26 Kasım'a 2 seans aldık hayırlısıyla
26 ve 27 neredeyse doldu diyebilirim.
27 Kasım 2 senas aldım bakalım hava guzel olursa cok guzel olacak
8.000rpm
10-11-2022, 12:57
ücretleri ve kasisleri ya da ne biliyim çimenlerin boyunu falan artık konuşmasak?
hiçbir şeyin keyfi olmadığını , zaruri olduğunu benimsesek?
altında bişey aramasak?
önceki sayfaları üşenmesek , okusak?
Buğra'yı daha fazla bu konuda yormasak da asıl işlerine konsantre olabilse?
şimdiye kadar yaptığı gibi "daha farklı ne yapabiliriz"lere efor harcayabilse?
Caner B.
10-11-2022, 13:17
Pazar gününe 1 seans aldım. Cumartesiye de bir tane alayım dedim ama yağmur gözüküyor iki gündede.Önümüzdeki günlerde yer kalırsa tekrar bakacağım :)
rahmitanir
10-11-2022, 15:04
5 yil sonra İstanbul Park'ta tekrar piste cikmak icin cumartesiye 2 seans aldim. İns yagmur olmaz. Gelecek olanlarla gorusmek uzere.
mikelazi
11-11-2022, 10:50
herkezin temennisi aynı.birde ben yazayım
inş. yağmur olmaz
Bende kararsız kaldım arkadaşlarımı görmek için orada olacağım yağmazsa ve yer olursa kapıdan giriş yaparım :)
Bende 1 seans aldım ctesi gününe insallah yağmur yağar modunda geliyorum :D yağarsa linç etmeyin
atmosferi özledik :D
8.000rpm
12-11-2022, 17:36
bence yağmur da sürüş yetilerinin gelişmesi için güzel bir fırsat olabilir
risk var mı var evet ama bu aynı zamanda da bir fırsat olmalı
hem de kuru hava kadar kalabalık da olmaz
bence tabii
yani buradaki tek konu en hızlı tur zamanını yakalamak olmamalı , her zerresinden birşey çıkarmalı
bence tabii
:D
eminkilic61
18-11-2022, 17:08
3 seans çıkayı düşünüyordum, yer kalmamış.
yağmurda park keyifli olurdu bence
işleri ayarlayalım derken pistsiz kaldık pazar günü için yer kalmamış kapıda vs alabilsek keşke
3 seans çıkayı düşünüyordum, yer kalmamış.
yağmurda park keyifli olurdu bence
Yagmur gozıkmuyor ama
27 Kas Paz BulutluBulutlu 11° 8°
tabı Allah ın ısı bellı olmaz 8 jant lastıkle gıtmekte fayda olduugnu dusunuyorum ben :D
orkuteren
19-11-2022, 17:59
Bende 1 seans aldım ctesi gününe insallah yağmur yağar modunda geliyorum :D yağarsa linç etmeyin
atmosferi özledik :D
Arabada yer var mi
BlackMamba
21-11-2022, 20:57
27 Kasım pazar günü için 1 seans aldım bende, hava bi yağışlı bi bulutlu gösteriyor bakalım bizi ne bekleyecek :D
eminkilic61
22-11-2022, 19:32
ek seans açılma ihtimalini bilen var mı?
Tüm seanslar doldu, ek seans için zamanımız olmaycak :(
Caner B.
22-11-2022, 19:56
Cumartesiyede 1 seans alacaktım hava durumunun düzelmesini beklerken kaçırdık bitti :)
KingoAtmo
24-11-2022, 09:58
Seans saatleri nerede yazıyor ben göremedim, saat kaç gibi orada olmak lazım?
eminkilic61
24-11-2022, 10:34
Seans saatleri nerede yazıyor ben göremedim, saat kaç gibi orada olma lazım?
mail atmaları lazım
mikelazi
24-11-2022, 14:38
c.tesi-pazar yağmur yok gibi.
rahmitanir
24-11-2022, 14:40
Henüz seans saatini içeren mail ulaşmadı. Heyecanla bekliyoruz.
mikelazi
24-11-2022, 15:11
Henüz seans saatini içeren mail ulaşmadı. Heyecanla bekliyoruz.
en geç yarın düşer
rahmitanir
24-11-2022, 16:05
Mail az önce geldi. Cumartesi C & D seanslarındayım. Tekrardan gelecek olanlarla görüşmek üzere.
26 kasım A seansı olanlar ses etsin :D
wagon-online
mikelazi
25-11-2022, 08:38
pazar -B-
havada kuru görünüyor.
26 ve 27 neredeyse doldu diyebilirim.
Aralık ayında bir program olacak mı ?
Aralık ayında bir program olacak mı ?
Hava şartlarının müsade edeceğini çok düşünmüyorum, çok zor o nedenle.
Bu ay programına yetişemedim. Neyse, takipte kalacağım. Teşekkür ederim.
Bugün gayet güzeldi etkinlik. Seanslar dolu doluydu, bir kaç kez kırmızı bayrak çıktı ama onun dışında güzel geçti biz seyirciler için en azından :) Süreler biraz düşüktü sanki beklenilenden ama herhalde hava durumu ve pistin ıslak olmasındandır. Herkesin eline sağlık
PiscocuK
27-11-2022, 08:38
Bugun kacta basliyor arkadaslar seanslar
mikelazi
28-11-2022, 09:55
bu benim toplamda 5.seansım ve 4.pist günümdü.herzamanki gibi organizasyon harikaydı..
özellikle ef186 ve ekibine çok teşekkür ederim...
seansım B olsada oğlum ortamı çok merak ettiği için,sabah baya erken geldik.A-B-C seanslarını ve motorsikletleri izledik.
2019da 3.22 süre yaptığım pistte, kendimi ve aracımı elimden geldiğince güncelliyerek şuan 3.00la kendi rekorumu kırdım.hedefim hep 2:5x görebilmekti.inşallah bir dahaki organizasyonlara.
pistin en güçsüzü olabilirim ama en yavaşı değilim :)))
bu benim toplamda 5.seansım ve 4.pist günümdü.herzamanki gibi organizasyon harikaydı..
seansım B olsada oğlum ortamı çok merak ettiği için,sabah baya erken geldik.A-B-C seanslarını ve motorsikletleri izledik.
2019da 3.22 süre yaptığım pistte, kendimi ve aracımı elimden geldiğince güncelliyerek şuan 3.00la kendi rekorumu kırdım.hedefim hep 2:5x görebilmekti.inşallah bir dahaki organizasyonlara.
Abi dur daha ben piste çıkmadım :D (çıktıktan sonra ben 4.xx :D)
Çok istedim bu sefer gelmeyi ama geç kaldık, sonrakinde umarım birlikte çıkabiliriz. Adamlar bu işi yapıyor gerçekten, emeği geçen herkesin eline sağlık.
Pazar günü, A seansında çıktım piste. Pist kuru ve hava 5 dereceydi, N13'ün sevdiği bu şartlarda 10 tur attım. Zaman olarak 2:35 istiyordum ama hem trafikten hem de 1-2 virajda ısrarla süre kaybetmemden sebep 2.36.xx geldi.
Çok keyifli bir gündü, başta Buğra Abi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler :bravo:
B seansı EP3 Type-R
C seansı FK2 Type-R
Çok eğlenceli, güzel bir gündü.
Buğra abi ve emeği geçen herkese teşekkürler.
eminkilic61
28-11-2022, 15:44
kaçırdığıma pişman oldum
gidenler baya eğlenmiş
PiscocuK
28-11-2022, 15:51
Pist için araba alıcam en sonunda.Evinimizin dibinde piste çıkmıyoruz arabaya kıyamadığımdan :)
Pist için araba alıcam en sonunda.Evinimizin dibinde piste çıkmıyoruz arabaya kıyamadığımdan :)
Patron arabaya kıymalık bir durum yok ki viraja yavaş girer freni az kullanırsın adı üstünde halkgünü :)
Zaten kimse harika süreler beklemiyor ortam arkadaşları görmek harika oluyor :)
eminkilic61
28-11-2022, 16:12
18 oz + cup 2
reçete belli :D
Intercity Istanbul Park on Instagram: "Gectiğimiz haftasonu otomobil tutkunları, Intercity İstanbul Park Pist Gunleri etkinliğinde unutulmaz hatıralar biriktirdi. #intercitypark #pistgunleri #istanbul ##Turkiye" (https://www.instagram.com/p/Clf-HiLj6ac/?utm_source=ig_web_copy_link)
adam kapak da olmuş :)
Pazar günü C ve D seansına çıktım. C seansının 2. turunda fren padalım acayip yumuşadı. Fren padalını paspasa yapıştırıcak kadar basabiliyordum. Fren hidroliğinin kötü olmasına yordum bu durumu. Her türlü çok keyifliydi. Hele 2. seansımda ESP'yi full kapatınca işin rengi değişti.
ESP'siz turlarımın birtanesinde 3. viraja gelirken aynadan arkama fazla baktım fren noktasını bayaa kaçırdım, sonrasında spin attım. Onun dışında yine ESP'siz turlarda 8de bayaa savaştım arabayla.
ESP ile ESP'siz sürüş zevki arasında dağlar kadar fark var. Sokakta asla kapamam ama piste bidaha ESP ile çıkmam heralde.
Seneye yeni fren hidroliği ve semiler ile tekrar görüşürüz.
Not: Araç Stok 8V S3 Sedan - 300HP
mikelazi
28-11-2022, 18:06
Intercity Istanbul Park on Instagram: "Gectiğimiz haftasonu otomobil tutkunları, Intercity İstanbul Park Pist Gunleri etkinliğinde unutulmaz hatıralar biriktirdi. #intercitypark #pistgunleri #istanbul ##Turkiye" (https://www.instagram.com/p/Clf-HiLj6ac/?utm_source=ig_web_copy_link)
adam kapak da olmuş :)
:))) :)))
sağolsunlar.
aslında foto. çokta anlamlı.
aracının gücü modeli ne olursa olsun ortam herkeze açık.adı üstünde HALK günü.
cok kalabalıktı malesef süre kasamadık ama keyifli oldu bayagı, bol kontralı iyi seyirler :D
https://www.youtube.com/watch?v=oSxSQaV0BSQ
ghibli06
28-11-2022, 21:17
cok kalabalıktı malesef süre kasamadık ama keyifli oldu bayagı, bol kontralı iyi seyirler :D
süreyi boş ver :) izlemesi bile acayip keyifliydi kullanmasını düşünemedim :)
Pazar günü C ve D seansına çıktım. C seansının 2. turunda fren padalım acayip yumuşadı. Fren padalını paspasa yapıştırıcak kadar basabiliyordum. Fren hidroliğinin kötü olmasına yordum bu durumu. Her türlü çok keyifliydi. Hele 2. seansımda ESP'yi full kapatınca işin rengi değişti.
ESP'siz turlarımın birtanesinde 3. viraja gelirken aynadan arkama fazla baktım fren noktasını bayaa kaçırdım, sonrasında spin attım. Onun dışında yine ESP'siz turlarda 8de bayaa savaştım arabayla.
ESP ile ESP'siz sürüş zevki arasında dağlar kadar fark var. Sokakta asla kapamam ama piste bidaha ESP ile çıkmam heralde.
Seneye yeni fren hidroliği ve semiler ile tekrar görüşürüz.
O fren orjinal olarak yetmez hicbir sekilde yine ayni seyler yasanir,piste cikilacaksa kit gerekli
Caner B.
28-11-2022, 22:02
Editt.....
Temmuzda piste çıktıktan sonra Zimmerman delikli disklerde, DS2500 balata taktım. Fren hidroliklerini üşengeçlikten değiştirmedim.
Bir sonraki pist gününde güzel bi hidrolikle deneyeyim, fren rotamı ona göre çizerim.
eminkilic61
29-11-2022, 08:35
Pazar günü C ve D seansına çıktım. C seansının 2. turunda fren padalım acayip yumuşadı. Fren padalını paspasa yapıştırıcak kadar basabiliyordum. Fren hidroliğinin kötü olmasına yordum bu durumu.
maalesef aracınızın frenleri stoksa, istanbul park için çok yetersiz. (aynı araçla parka çıktığım için bu yorumu yapabiliyorum)
iyi disk, iyi balata, iyi hidrolik, iyi lastikle çok ufak bir hissiyat alabilirsiniz
özellikle parka çok çıkmayı düşünüyorsanız, en az 4 pistonlu, 350-360 mm diskli bir sete geçmek çok daha faydalı olacaktır
eminkilic61
29-11-2022, 08:36
bu sporu yapıyorsunuz utku bey
eminkilic61
29-11-2022, 08:37
Temmuzda piste çıktıktan sonra Zimmerman delikli disklerde, DS2500 balata taktım. Fren hidroliklerini üşengeçlikten değiştirmedim.
Bir sonraki pist gününde güzel bi hidrolikle deneyeyim, fren rotamı ona göre çizerim.
mesajları sırayla okurken görmemişim, park için hala yetersiz gibi
aracınız düzlüklerde hızlı ve ağır maalesef, hız ve ağırlık fren noktasına gelince çok yük bindiriyor
saolasınız teşekkür ederim. Hava tam bir pist havasıydı bence 7 derece asfalt olmasına ragmen seans sonu lastik sıcaklıkları 75 dereceydi
saolasınız teşekkür ederim. Hava tam bir pist havasıydı bence 7 derece asfalt olmasına ragmen seans sonu lastik sıcaklıkları 75 dereceydi
418i coupeye göre güzel süre utku beycim.
enesakkurt
29-11-2022, 14:19
hiç fark etmez abi, kar yağsa bile kar lastiği takar yine çıkarız
KingoAtmo
29-11-2022, 15:02
Benim ilk pist tecrübem oldu, organizasyon için görüşlerim şöyle;
- Pistimiz çok güzel her şehre lazım,
- Organizasyon ekibi tecrübesi sayesinde son derece disiplinli ve başarılıydı, aksamadan günü tamamladılar, en ufak tehlikede vs. bayrak sallayarak uyardılar. Hepsine çok teşekkür ederim.
- Herhalde hava durumundan ötürü, günü bir an önce bitirmek için; seans aralarında soluklanacak süre kalmadan yeni seans başladı, yapacak bir şey yok doğrusu bence de buydu.
- Açıkçası piste gelirken, kamikazenin biri gelir bana çarpar korkusu ile çekinerek geldim. Brifingde bu korkum tavan yaptı. Evet kamikaze araçlar vardı ama çoğunluk bilinçli, saygılı sürücülerdi, Şükür kaza bela yaşanmadı.
- 208 by peugeot sport aracıma gelirsek; bir seneyi aşkın süredir kullanıyorum ilk kez bu kadar keyif aldım. Viraj kabiliyeti, frenleri harika(Ancak hızlı iki turun ardından frene bastığımda geri tepme gibi vibrasyon hissettim, biraz soğuyunca düzeliyor, ancak 2 tur üst üste hızlı tur atınca yine oluyordu?), gücü bu piste göre az (ama zaten sınıfı super-mini). Sertliği sebebiyle Ankara yollarında yaşattığı eziyetin sebebini bana pistte gösterdi. Önümüzdeki sene daha az sayıda aracın ve daha bilinçli sürücülerin bulunduğu bir org. katılıp süre kasmak için sabırsızlanıyorum.
- Ankara'dan günübirlik geldik, ben şahsen pert oldum, kimseye önermem, bir gece önce gelmek daha mantıklı olurmuş.
- Ankara'dan beraber geldiğim arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
Not: Araca kamera takmayı akıl edemedim, tribünden yada kendi aracının içinden çekimlerde kırmızı-siyah 208 kaydeden paylaşırsa sevinirim.:)
Pazar günü, A seansında çıktım piste. Pist kuru ve hava 5 dereceydi, N13'ün sevdiği bu şartlarda 10 tur attım. Zaman olarak 2:35 istiyordum ama hem trafikten hem de 1-2 virajda ısrarla süre kaybetmemden sebep 2.36.xx geldi.
Çok keyifli bir gündü, başta Buğra Abi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler :bravo:
Madem in-cam çektik yayınlayalım diye düşündüm :) 27.11 A seansını merak edenler izleyebilir. Biraz agresif, yemek yerken izlemelik bir video oldu :D Link;
Intercity İstanbul Park Pist Sürüşü - F20 BMW 1.20i Yeterli Mi? - YouTube (https://youtu.be/oC24--cQLBg)
Fatih selamlar. Frenlerin tek piston olsa da büyük ve güçlü bir piston, araç ağır olduğu için aşırı ısınıp hidroliği bozması normal. Büyük fren kitine geçmek istemiyorsan "disk muhafazalarını söküp" çelik fren hortumu, hidrolik, balata, disk 4lüsü ile frenleme stilini biraz değiştirirsen idare eder diye düşünüyorum.
Fatih selamlar. Frenlerin tek piston olsa da büyük ve güçlü bir piston, araç ağır olduğu için aşırı ısınıp hidroliği bozması normal. Büyük fren kitine geçmek istemiyorsan "disk muhafazalarını söküp" çelik fren hortumu, hidrolik, balata, disk 4lüsü ile frenleme stilini biraz değiştirirsen idare eder diye düşünüyorum.
Zeki merhaba. Masraf yapmıcam:D RBF660 hidrolik koyarım, olduğu kadar artık.
Uyuyan dev uyanır mı diyeceğim ama şu ekonomik ortamda ne kadar mantıklı bilemedim :D
Zeki merhaba. Masraf yapmıcam:D RBF660 hidrolik koyarım, olduğu kadar artık.
2 hot, 1 sakin diyerek dönmeye devam öyleyse bence en güzeli ki hidrolik hiç değişmediyse oem le bile + sı olur Fatih :)
Uyuyan dev uyanır mı diyeceğim ama şu ekonomik ortamda ne kadar mantıklı bilemedim :D
:) Bizden geçti be Levent, İstanbul Parkın yeni asfaltı da hazır iyi durumdayken istediğim setuplı bi arabayla çıkmayı çok isterdim ama şartlar çok farklı artık. Çoğu eski pist sever abilerim gibi gibi uzunca bir süredir offroada sardık o konuyu ilerlettik bayağı ama özlemiyor değil tabi insan..
7 Mayıs kayıtları açıldı. Online kayıt olabilirsiniz.
rahmitanir
28-04-2023, 18:26
2 seans alindi. Ertesi gun de korfez open pit var.
Gelenlerle gorusmek uzere.
mikelazi
29-04-2023, 13:32
2023 sezonu hayırlı olsun o zaman.
Seanslar saat kaçta başlıyor ? En geç saat kaçta orada olmamız gerekiyor ?
Seanslar saat kaçta başlıyor ? En geç saat kaçta orada olmamız gerekiyor ?
Seansların durumuna göre değişiklik gösterir o nedenle kayıt kapanmadan biley söylemek doğru olmaz.
Fiyatlar yine artmış
Ulkede fıyatı artmayan ne varkı ?
eminkilic61
02-05-2023, 09:23
i20N'le iki seans alındı, sezonu Park'ta açmak güzel olacak
Dün seans açıldığını gördüm burdan, o sırada almadım haftasonu olmayabilirdim burda diye. Neyse bugün netleşti, Pazar piste çıkabilirdim. Lastikleri değiştirmek için krikoyu arabanın altına koydum tam kaldırıcam aa dedim ya bitmişse seans. Açtım baktım web sitesini kayıt kapanmış :( Bunu kaçırdım, üzdü. İyi eğlenceler gidenlere :)
Sorunsuz bir organizasyondu, teşekkürler. İlk defa çıktım ve çok keyif aldım.
eminkilic61
08-05-2023, 09:40
3 yıl sonra orada olmak güzeldi. tabii ki 'yarışmaya' gelen arkadaşlar vardı ama kazasız belasız atlattık şükür :D
utku ve can'ı sürelerinden dolayı buradan da tebrik edeyim.
önceki sayfalarda konuşulmuş hız kasisleri de o kadar sert değildi bence :D
Güzel bir gündü çok keyif aldık :D
Süre tablosundan fotoğraf atacak yok mu ?
eminkilic61
08-05-2023, 15:38
7 Mayıs 2023
07.05.2023 pist günleri
https://i.hizliresim.com/845m3pp.png (https://www.hizliresim.com/845m3pp)
İşte hizmet budur. Teşekkürler. :D
KingoAtmo
09-05-2023, 07:55
Çok keyifliydi, emeği geçenlere teşekkürler.
Ancak 40 araç bence çok kalabalık oluyor, bu sebeple şöyle bir seçenek eklense daha iyi olmaz mı?
örneğin max. 30 aracın olduğu seans eklense? basit hesapla katılım ücreti 1.5k yerine 2k olsa organizasyonun gelirinde bir değişiklik olmaz.
PiscocuK
09-05-2023, 09:58
izlerken çok eğlendim.Samet sağolsun kulaklarımızın pasını sildi :)
2 kere satın alıp özel sebeplerden dolayı katılamamıştım.ölüm kalım olmazsa ilk pist etkinliğine bende katılmak istioyrum
Bilgim olmadığı için şunu sormak istiyorum.Seanslardaki araçların eşleşmesi nasıl oluyor.Atıyorum 10 tane i20n vardı bunlar aynı seansta çıkamazmıydı.Hızlı araçların olduğu seansta Fiesta ve dacia vardı mesela bunlar tehlike arzetmiyormu
Lütfen yazdıklarımız yanlış anlamayın.Organizasyonun kalitesi her geçen gün artıyor.Buğra sağolsun çok emek veriyor.
Çok keyifliydi, emeği geçenlere teşekkürler.
Ancak 40 araç bence çok kalabalık oluyor, bu sebeple şöyle bir seçenek eklense daha iyi olmaz mı?
örneğin max. 30 aracın olduğu seans eklense? basit hesapla katılım ücreti 1.5k yerine 2k olsa organizasyonun gelirinde bir değişiklik olmaz.
Aslından brifingte söylendiği gibi bu bir yarış değil pisti deneyimlemek için gezi turu diye düşünüyorum. Bu yüzden süre beklemek ve süre için tehlikeli sürüş yapmak mantıksız geliyor :)
Viraj çizgisinin tersine yönde sürdüm ve aynadan gelen arkadaşları kontrol edip sürekli yol verdim. Aynada 3 teker i20N gördüm :D
izlerken çok eğlendim.Samet sağolsun kulaklarımızın pasını sildi :)
2 kere satın alıp özel sebeplerden dolayı katılamamıştım.ölüm kalım olmazsa ilk pist etkinliğine bende katılmak istioyrum
Bilgim olmadığı için şunu sormak istiyorum.Seanslardaki araçların eşleşmesi nasıl oluyor.Atıyorum 10 tane i20n vardı bunlar aynı seansta çıkamazmıydı.Hızlı araçların olduğu seansta Fiesta ve dacia vardı mesela bunlar tehlike arzetmiyormu
Lütfen yazdıklarımız yanlış anlamayın.Organizasyonun kalitesi her geçen gün artıyor.Buğra sağolsun çok emek veriyor.
Teşekkür ederim Emre :D
İlk kez katılacak arkadaşlara kesinlikle sağ koltuk tavsiye ediyorum. Gelmeden önce mutlaka kaskla otomobilinizi dışarıda kullanın motorsiklet tecrübesi olmayan arkadaşlar kaskı garipsiyor :D
Benim yanımdaki yolcunun midesi bulandı pite girdim çıkarken hızlı çıkmışım uyarı aldım tekrar yavaş çıktım. Orginizasyon kusursuz işliyor :)
Otomobiller güçlerine göre eşlenip seanslara gönderiliyor. Bence tofaşta katılabilir ferraride.. Halk günü ve yarış olmadığı brifingte vurgulanıyor.
Naçizane görüşüm bu bir yarış değilse neden transponder kiralaması var? Lütfen yanlış anlaşılmasın sürücüler süre iyileştirmek için daha tehlikeli otomobil kullanıyor zaten :)
eminkilic61
09-05-2023, 11:06
Naçizane görüşüm bu bir yarış değilse neden transponder kiralaması var? Lütfen yanlış anlaşılmasın sürücüler süre iyileştirmek için daha tehlikeli otomobil kullanıyor zaten :)
son yazdığınıza kesinlikle katılıyorum ama onunda sebebi 'open pit' olayına bütçesi yetemeyenlerin, mümkün olduğunca güvenli şekilde süre alması diye düşünüyorum
https://www.youtube.com/watch?v=OBc3gFfcwdw
2 - 3 virajda sürem gitti ama halk gününde malesef max bu kadar :D
rahmitanir
09-05-2023, 13:53
Pazar günü D ve E seanslarında MiTo ile ben de pistte idim. İkinci seansta lastik basıncını daha doğru ayarlamam ve elimin nispeten alışması ile temize yakın 3 tane tur attım, 3'ü de trafiğe takılmış olsa da hepsi 2:31 mertebesinde geldi.
En hızlı turum olan E seansı 4. turumun 2:31,14 olan videosunu bırakıyorum. 5'in içinde önümdeki Golf iyi niyetli sağa sinyal verip, solda yarış çizgisinin göbeğinde kaldığından çok ciddi süre kaybettim. O anın sıcaklığı ile azımdan ufak bir küfür çıktı, araç sahibi burada ise affola. 8'i de şiir gibi dönerken, çıkışta yarış çizgisinin göbeğinde pazar turu atan C5 Aircross sağolsun, viraj çıkışı gazı açmak için saniyeler mertebesinde bekleyip, dış çizgyi kullanamadım. Bu iki nokta olmasa, hayallerimdeki süre gelecekmiş.
Ama olsun, bunun adı halkgünü. En azında benim seanslarımda kötü niyetli şekilde birbirinin üstüne atlayan görmedim, o sebeple kimseden şikayet edemem. 2 saatlik open pit olursa, koşa koşa geleceğiz. 4 saatlik open pitler malesef ciddi cep yakıyor.
Alfa Romeo MiTo @intercitypark 07.05.2023 2:31,14 - YouTube (https://youtu.be/oVOElX7Lcoc)
https://youtu.be/oVOElX7Lcoc
Özellikle briefing'de Buğra abimizin konuşması çok etkileyici idi. Emeği geçen herkese teşekkürler. Çıktığımız (hatta çıkamadığımız) diğer pistlerin halini gördükçe, burasının ne kadar büyük nimet olduğunu tekrar tekrar anlıyoruz.
mikelazi
18-05-2023, 16:01
beyler 70hp 850kg arabayla giriyorum.evet güçsüzüm ama bu benden kat-kat güçlü arabalar için hiç sorun olmuyor çünkü düzde çok rahat beni geçebiliyorlar.
trafikli virajda sıkıntı olabiliyor.inanması güç ama bazen beni bile yavaşlatabiliyorlar.zaten yavaşlarsamda hızlanmam sizlerinki gibi olmuyor :) o yüzden işin keyfine varın derim...
haa herşey güçte değil.
hedef #under3 abi :D Valla çok özledim, zamanlama tutarsa bir sonrakine çıkacağım inşallah
KingoAtmo
05-06-2023, 09:35
Merhaba; 9 Haziran Pist günü açılmış, aksilik olmazsa 208 gti aracımla katılacağım, gelecek olanlarla görüşmek üzere.
Merhaba; 9 Haziran Pist günü açılmış, aksilik olmazsa 208 gti aracımla katılacağım, gelecek olanlarla görüşmek üzere.
Open Pit etkinliği olduğunu ve 17,5k TRY olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Gereksiz bir heyecan ile siteye gidip, open pit görünce üzülmeyin benim gibi :D
Open Pit etkinliği olduğunu ve 17,5k TRY olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Gereksiz bir heyecan ile siteye gidip, open pit görünce üzülmeyin benim gibi :D
cahilligimi maruz gorurseniz, open pit ile pist gunu arasinda sure disinda nasil bir fark var?
cahilligimi maruz gorurseniz, open pit ile pist gunu arasinda sure disinda nasil bir fark var?
Ne cahilliği est. bu etkinliğe bende katılmadım. Gördüğüm kadarı ile 4h sürekli dönebilen araç olmadığı için herkes birbirine süre yapabilmesi için daha az trafik yaratacak şekilde pisti kullanıyor. Araçtaki harcanabilir parçaların boşuna tüketilmemesi ve trafiğin azlığından sebep kaza riskinin azalması da cabası.
Benzer segmentten otomobil sahipleri katıldığı için sosyal ortam buna göre şekilleniyor olmalı. Katılanlar mutlaka vardır görürlerse hepimizi aydınlatırlar :D
halk gününde 40 araba birden psite giriyorsun, kordonda gezer gibi gezme mantıgındaysan tam aradıgınız sey. Ama diyorsan arabamın sınırlarını görücem, pist rekoru kırıcam, süre kasıcam, verstappene meydan okuyacam. işte o zaman open pite katılıyorsun 4 saat boyunca istediğin kadar tur atıyorsun.
pist için tasarlanmış tosfed onaylı rollcageli bir araç satın aldım bakımlarını yapıyorum, fakat sadece satın alma belgesi var, sorum şudur ruhsat ve sigorta aranıyormu piste girmek için?
rahmitanir
11-06-2023, 16:01
pist için tasarlanmış tosfed onaylı rollcageli bir araç satın aldım bakımlarını yapıyorum, fakat sadece satın alma belgesi var, sorum şudur ruhsat ve sigorta aranıyormu piste girmek için?
Ruhsatsiz, vizesiz arac ile İstanbul Park'in halk gunune katilamazsiniz. Open pite kayilabilirsiniz diye biliyorum. Diger pistlerde ise bu tur bir limitasyon olmuyor, her etkinlige katilabilirsiniz.
Tosfed yarış lisansı var ise girebiliyor olmanız gerekiyor abi, ef186 Buğra abi görürse detaylı yazar ancak en net bilgiyi istanbul park'ın kendisini arayarak öğrenebilirsiniz bence
Bana evrakları mail atın, hukukla görüşüp cevaplıyayım.
bugrayildirim@intercitypark.com
ayakliPC
06-07-2023, 11:10
22-23 Temmuz'da pist günleri seansı var, hava sıcaklığı önemli tabi tutunma sorunu yaşamamak için ama bir kahve içip o ortamı solumaya bile gidilir :cool:
Intercity Shop (https://intercityshop.com/pist-gunleri/)
22 temmuzdaki pist gününe ankara'dan katılacak var mı?
Ben katılacağım, tanışmış oluruz
23 Temmuz oradayım. Gri EP3 Type-R :)
22 temmuzdaki pist gününe ankara'dan katılacak var mı?
Ben katılacağım, tanışmış oluruz
Biz geliyoruz ama 23 unde
Leon is20
g20 bmw
golf 5 gti
ı20n
Yarın izleyici olarak balkonda yerimizi alasımız vardı ama çok sıcak duruyor, balkonda fenalık geçirilir herhalde :)
Yarın pistte gazlayacaklar kolay gelsin bu sıcakta :(
Pazar günü yaklaşık 170 Vespa ile biz de orada olacağız
Büyük tirübün açılacak mı acaba?
Büyük tirübün açılacak mı acaba?
Storylerden gördüğüm kadarıyla yine pit üstü balkonda millet :) gidenler sıcak hakkında yorum yaparsa seviniriz ona göre yarın gidelim izlemeye :D :D
tuner faruk
22-07-2023, 18:45
-Bugün pistteydik hava ciddi sıcaktı yarın gidecekler yanında güneş kremini ihmal etmesin :D
-Vip loca ve brifing salonunda klimalar çalışıyor püfür püfür miss gibi :)
-Araçlarda sıcaktan ciddi etkileniyor 2-3 tur sonra zaten frende arabada şişmeye başlıyor.
ef186 Buğra abi herşey için teşekkürler en ufak detaya kadar herşey düşünülmüştü ailesi ile gelenlerin sayısından da memnuniyet oranı belliydi :)
ayakliPC
23-07-2023, 13:09
https://i.hizliresim.com/il6gczo.jpeg (https://www.hizliresim.com/il6gczo)
23 Temmuz Pazar A seansı sonrası
Pazar günü 2 seans çıktım S3le, kardeşimin Xceed ile sağ koltukta 1 seans çıktım.
Xceed ile iyiydik, klima ve koltuk soğutmalı şekilde döndük. Gerçi 3 turda motor arza ışığı yandı (p301), bende çok ısınmış vs olabilir diye klimayı kapadım, camları açtım. Geri kalan turları öyle attık. Seans sonrası arzayı sildik ama hep geri geldi. Pistten eve giderken arza kendisi silindi.
D seansı 17:00deydi ama hava hala sıcaktı. S3le klima açık tur attık, 3 tur gibi EPS arza lambası yandı. Güçte düşüş vs. olmadığı için öyle devam ettim tur atmaya. Geçen sene pistte çıktıklarımda yağ sıcaklığı 122den fazla görmemiştim, bugün 127derece gördüm.
E seans 18:00 civarındayı ama hava hala sıcaktı :) Turlarımız attık, freni bitirdik tam SFye çıkarken yine arza yaktı, ekranda 4000d/d'yi geçemezsin gibi bişi yazıyordu. O sırada damalı bayrak sallandı, düşük devirde soğutma yapıp pite geri döndüm. Kontak aç-kapa yapınca bu arzada geçti.
Geçen sene 2.32gibi bi sürem vardı(11. ay), bugün 2.36dan aşşağı inemedim. Geçen seneki lastiklerim Ps4s, bugün Cup2 ler vardı. 2 lastik arasında tutuş farkı dağlar kadar ama yinede daha iyi zaman gelmedi. Hem çok trafik vardı hemde sıcaktan basamadım heralde. Zaten daha az yoruldum ve daha az benzin yaktım.
Yine güzel organizasyondu, güldük eğlendik geri döndük. Bir sonrakinde tekrar görüşürüz.
23.07 Pazar gününe (bugün) 2 seans almıştım ama Ankara'dan gelirken şanzıman hatası verdi (muhtemelen sıcaktan :S ) riske atmadım geri dönüm :(
Araçta 1-3-5-7. vitesler yoktu, boluya döndüğümde stop ettim tekrar çalıştırdım uyarı gitmişti ve bütün viteslere geçiş vardı :) Çarşamba servis ne diyecek bakalım
(Araç Audi S3)
Pazar günü yaklaşık 170 Vespa ile biz de orada olacağız
https://i.hizliresim.com/8qq5e67.jpg (https://www.hizliresim.com/8qq5e67)
23.07 Pazar gününe (bugün) 2 seans almıştım ama Ankara'dan gelirken şanzıman hatası verdi (muhtemelen sıcaktan :S ) riske atmadım geri dönüm :(
Araçta 1-3-5-7. vitesler yoktu, boluya döndüğümde stop ettim tekrar çalıştırdım uyarı gitmişti ve bütün viteslere geçiş vardı :) Çarşamba servis ne diyecek bakalım
(Araç Audi S3)
Bugün S3 günü değilmiş :)
D Seansında transpondera göre: 2:36.800 döndüğüm tur.
https://youtu.be/Il1qfXUv2T0
E Seansında: 2:36.600 döndüğüm tur.
https://youtu.be/Sh-aAnM9jx4
Buda bonus olsun. 2 seans, 5turda arka düzlük sonunda baktım kadranda 220yi görebilcem mi diye denedim. Gördüm ama duramadım :D
https://www.youtube.com/watch?v=g4rgB8lyRIQ
Obuz alfanın yarısını suna yapsan ucak olur heralde :p :D
b.ustaoglu
24-07-2023, 20:00
Beyler dün c seansı girip araç içi kayıt alan var mı? Benim kamera beni yarı yolda bıraktı pist içinde hiç görüntüm yok. belki birinin kamerasına yansımışımdır :) araç egea cross
Özellikle mazda mx5 ve beyaz renk i20 süren arkadaşlar. Bu iki araçtan görüntü alabilirsem çok sevinirim :)
Obuz alfanın yarısını suna yapsan ucak olur heralde :p :D
Uuuff jet jet :) Bol bol aks vs keserdim. Şaka maka hiç hızlandırmaya, başına bela almaya gerek yok. Böyle güzel.
En basitinden şuna bak, sağ jant göbeği ısıdan erimiş, şekil değiştirmiş.
Pistte başka Msw jantlı Leon vardı, beyaz renkli. Bi baksın onada böyle olmuş mu yoksa bana mı özel :D
https://live.staticflickr.com/65535/53069129014_4aa54e2214_b.jpg (https://flic.kr/p/2oRxaa1)Jant Göbek2 (https://flic.kr/p/2oRxaa1) by Fatih Obuz (https://www.flickr.com/photos/98599126@N05/), on Flickr
https://live.staticflickr.com/65535/53069435078_103da2cfba_b.jpg (https://flic.kr/p/2oRyJ8Y)Jant Göbek1 (https://flic.kr/p/2oRyJ8Y) by Fatih Obuz (https://www.flickr.com/photos/98599126@N05/), on Flickr
tahirrcann
25-07-2023, 07:48
Çok temiz iş, bileğinize sağlık. Bonus Videoda öndeki Mini R53 benim. İlk pist deneyimimdi, acemilikler yaşanmış olabilir :)
Uuuff jet jet :) Bol bol aks vs keserdim. Şaka maka hiç hızlandırmaya, başına bela almaya gerek yok. Böyle güzel.
Pistte başka Msw jantlı Leon vardı, beyaz renkli. Bi baksın onada böyle olmuş mu yoksa bana mı özel :D
Bizde bi sıkıntı yok jant gobeklerınde bı problem gozukmuyor :)
https://live.staticflickr.com/65535/53069129014_4aa54e2214_b.jpg (https://flic.kr/p/2oRxaa1)Jant Göbek2 (https://flic.kr/p/2oRxaa1) by Fatih Obuz (https://www.flickr.com/photos/98599126@N05/), on Flickr
https://live.staticflickr.com/65535/53069435078_103da2cfba_b.jpg (https://flic.kr/p/2oRyJ8Y)Jant Göbek1 (https://flic.kr/p/2oRyJ8Y) by Fatih Obuz (https://www.flickr.com/photos/98599126@N05/), on Flickr
Orjianl işleri buluyosun sana sıkı bir hamam şart gibi :p :D
max soğutmaya yönelik hamle yapılır (cooler vb) ama anlaşıldığı kadarıyla herkes sıcaktan muzdarip Fatih :)
Gelmiş geçmiş olsun, mito'nun şanını rahmitanir yürütüyor fazlasıyla :)
eminkilic61
26-07-2023, 13:50
Size denk gelmiş olabilir, i20N'lerin çoğu bu jantlarla piste çıkıyor.
ama benzer sorunu oem veya aftermarket başka jantlarda gördüm
mikelazi
27-07-2023, 10:43
lastik ne durumda???
rahmitanir
27-07-2023, 11:27
max soğutmaya yönelik hamle yapılır (cooler vb) ama anlaşıldığı kadarıyla herkes sıcaktan muzdarip Fatih :)
Gelmiş geçmiş olsun, mito'nun şanını rahmitanir yürütüyor fazlasıyla :)
Tjet'de soğutma için büyük yağ karteri dönüm noktasıymış, öğrenmiş olduk :D
fatihob senin güç fazlaydı bro, motor da aks da ondan giti diye düşünüyorum. ama tabi sen MiTo ile bu spru yaparken, biz daha incik boncukla oynuyorduk, malesef yakalayamadık bir birimizi zamanlama olarak. "fazla güç" konusunda son 2 aylık dönemde benim de muhteşem tecrübelerim oldu, vakti gelince konuda paylaşacağım.
levent sana da teşekkürler brocum, böyle güzel konuda kulaklarımı çınlattığın için.
lastik ne durumda???
Lastikelere bakınca 2 seans piste çıkıldığı belli oluyor :) Bunun dışında sorunu yok.
Lastik hava ile ilgili şöyle bişi denedim, onuda yazayım. Arabanın kapısında önler 39 arkalar 36psi olsun yazıyor. Bende piste çıkmadan padok alanında 5-6psi düşürdüm havlarını. Seans bitince tekrar padoğa geldiğimde tam olması gereken değer civarındaydı lastikler. Başka arabalarda farklılık gösterebilir ama S3le bu sıcaklıklarda 5-6psi düşürmek yeterli oluyor.
Tjet'de soğutma için büyük yağ karteri dönüm noktasıymış, öğrenmiş olduk :D
fatihob senin güç fazlaydı bro, motor da aks da ondan giti diye düşünüyorum. ama tabi sen MiTo ile bu spru yaparken, biz daha incik boncukla oynuyorduk, malesef yakalayamadık bir birimizi zamanlama olarak. "fazla güç" konusunda son 2 aylık dönemde benim de muhteşem tecrübelerim oldu, vakti gelince konuda paylaşacağım.
levent sana da teşekkürler brocum, böyle güzel konuda kulaklarımı çınlattığın için.
Ben bide inat ediyordum arabayı yükseltmiyordum, onunda etkisi vardır. Hem alçak olsun güzel dursun, hemde güçlü olsun. Salaklık işte. Her virajda tekerler davlumbaza falan sürtüyordu. Şimdi olsa coilleri en yukarı alırım, banane arabanın güzel durmasından, pistte keyif versin yeter :)
rahmitanir
28-07-2023, 14:47
Lastikelere bakınca 2 seans piste çıkıldığı belli oluyor :) Bunun dışında sorunu yok.
Ben bide inat ediyordum arabayı yükseltmiyordum, onunda etkisi vardır. Hem alçak olsun güzel dursun, hemde güçlü olsun. Salaklık işte. Her virajda tekerler davlumbaza falan sürtüyordu. Şimdi olsa coilleri en yukarı alırım, banane arabanın güzel durmasından, pistte keyif versin yeter :)
estağfurullah diye başlayayım lafa bro :D
ama tabi virajda sürtmesi de çarpıcı örnek olmuş. arka dip basık, önler yarı seviyede, misss.
Bu programi dinleyen oldumu ?
https://www.youtube.com/watch?v=w0FD1x54WK8
Fatih Altaylı ile Pazar Sohbeti: Formula 1 Turkiye'ye neden gelmiyor? / Serhan Acar - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=w0FD1x54WK8)
36:15 de basliyor
ayakliPC
11-08-2023, 10:39
18 Ağustos Cuma günü 14:00 - 18:00 arası 4 saatlik Open Pit açıldı.
Intercity Shop (https://intercityshop.com/pit-pist-gunleri/)
Bu programi dinleyen oldumu ?
https://www.youtube.com/watch?v=w0FD1x54WK8
Fatih Altaylı ile Pazar Sohbeti: Formula 1 Turkiye'ye neden gelmiyor? / Serhan Acar - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=w0FD1x54WK8)
36:15 de basliyor
İzledim güzel de program olmuş aslında.
Anlayamadığım kısım şu, şuan istanbul park ı işleten firma ***** intercity, ve bu ölçekte bir işletmeyi legal olmayan sözleşme / anlaşma vs gibi bir şekilde yönetemezsin.
Madem pistin otomobil sporları için kullanılmadığı gerekçesi ile yarış vermiyorlar, bunu değiştirmek için neden bir çaba sarf edilmiyor ?
Çok büyük bir yatırım, ülke için inanılmaz bir reklam potansiyeli ve döviz getirisi kaynağı.
Bunu neden kullanamıyoruz kendi lehimize.
Vweekend tarihi belli oldu mu sanki Instagram da gördü oldum şimdi bulamadım.
wolkanku
18-09-2023, 09:53
instagramda intercitynin kendi sayfasında 30 eylül - 1 ekim olarak açıklanmış
mikelazi
18-09-2023, 10:25
yine çok güzel bir pist günüydü.
küçük enişte ile pistin en güçsüzü olarak ordaydık.
başta ef186 olmak üzere,emeği gecen herkeze çok teşekkürler
Ekimde pist günü açılacak mı? Açılacaksa tarih belli mi? Teşekkürler :D ef186
Pazar günü pisteydim. Güzel güzel dönerim diye düşünüyorum ama yine enterasınlıklar peşimi bırakmadı.
C seansına çıktım, 2tane sakin tur attım, 3. tur 5.virajda (sola doğru bir viraj) EPC uyarısı yandı ve 4000deviri geçemezsini uyarısı verdi.
Bu hatayı Temmuzda son turumda 14. virajda (sola doğru yine) vermişti ve arabayı kapatıp açınca arza silinmişti.
Bugün yine arza verince pite gideyimde kapat aç yapayım, bide Torque programını açayım arza koduna bakarım dedim. Neyse pite gittim, kapat aç yaptım arıza kademeli olarak silindi. Ekranda devir sınırını ilk 5000 sonra 5500 sonrada 6800e çıkartarak sildi. 1 saniyede bu üç rakam arka arkaya yazdı. Neyse çıktım biraz daha tur attım seans bitti.
D seansına çıktım, 2 hot lap attım, 3. turda yine 5.virajda aynı hatayı verdi. Torque programı ile hatayı arattım, hata bulamadı. Bende clear Ecu dedim, sildi hatayı. Gazlamaya devam ettim.
Sonraki tur 3. virajda (yine sola viraj) tekrar hata vardı. Hemen clear ecu dedim, devam.
Sonra yine 3. virajda hata verdi, yine clear devam.
Sonra yine 3. virajda hata, clear devam.
Sonraki tur tam oraya gelirken kırmızı bayrak sallandı ve seans bitti :)
İlk bu hatayı aldığımda arabayı soğutmam gerek diye düşündüm. 2. kere aynı virajda bu hata gelince yağlama ile ilgili olduğunu düşündüm.
Neyse pist bitti arkadaşlarla konuştum. Yağlama ile değil yakıt hattından-pompasından da olabilir fikri çıktı. Sonra başka arkadaşım biraz araştırdı yabancı forumlarda yağ basınç sensörü arızası yaşayanlar olmuş, 2016öncesi arabalara geri çağırma olmuş yeni revizyonlu parça takılmış. Genelinde sola virajda bu sıkıntı ortaya çıkmış.
Bide orjinal bobinlerim üstünde arabanın 135k km. Bujileri 120k kmde yetkilide değişti. Belki bobinden dolayı misfire yapıp arzaya geçiyor ihtimalide var.
Bu sene başka bir pist günü olursa büyük ihtimalle yeni yağ basınç sensörü ile çıkıp deneyeceğim.
Aşşağı videoyu koyuyorum. 6dk videoda 5 kere arızaya geçiyor. 4ünü pist üstünde siliyoruz :)
4000d/d Arzası - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=yWIiLh_nOwk)
Not: Araba 2016 S3 8v - 2.0Tfsi
eminkilic61
18-09-2023, 16:03
Neyse pist bitti arkadaşlarla konuştum. Yağlama ile değil yakıt hattından-pompasından da olabilir fikri çıktı. Sonra başka arkadaşım biraz araştırdı yabancı forumlarda yağ basınç sensörü arızası yaşayanlar olmuş, 2016öncesi arabalara geri çağırma olmuş yeni revizyonlu parça takılmış. Genelinde sola virajda bu sıkıntı ortaya çıkmış.
Bide orjinal bobinlerim üstünde arabanın 135k km. Bujileri 120k kmde yetkilide değişti. Belki bobinden dolayı misfire yapıp arzaya geçiyor ihtimalide var.
beyaz yoğun duman gördünüz mü hiç?
makyajsız 2.0 tsi'larda pcv valfinden bu sorun çok oluyor çünkü
bobinlerin bu olayla alakası olmasa bile değiştirmekte fayda var
beyaz yoğun duman gördünüz mü hiç?
makyajsız 2.0 tsi'larda pcv valfinden bu sorun çok oluyor çünkü
bobinlerin bu olayla alakası olmasa bile değiştirmekte fayda var
Biliyorum o dumanı, çok aşırı şekilde duman atıyor arkadan. Olsa kesin görürdüm, hiç görmedim.
Pazar günü A seansına çıktım, sürücü olarak ilk deneyimimdi. Öncelikli amaç pisti tecrübe etmek ve aracın eksiklerini görmekti.
20 yaşında otomobil ile pistte gazladıktan sonra eve sürmek güzeldi.
Özellikle Subarucu arkadaşlar tayfa olarak çok iyilerdi bütün araçların maşallahı vardı.
Eklimde yağışsız bir havada olursa tekrar geleceğim sanırım.
https://i.hizliresim.com/dnxuoo7.jpg (https://hizliresim.com/dnxuoo7)
rahmitanir
18-09-2023, 21:16
Cumartesi B ve C seansinda pistteydim.
Sabah izmirden cikarken lamba yaktiran 3. piston bujisi, ikinci seansta aramizdan ayrildi. O sebeple hedeflerimin cok uzaginda kaldim, son seansima cikamadim. İzmire sakin sakin donebildigime de sevindim.
Her seye ragmen cok keyifliydi, emegi gecenlere teşekkürler.
Guncel egzoz setup'im ile bir fly by bırakayım:
Alfa Romeo MiTo fly by @intercitypark - YouTube (https://youtube.com/shorts/F3-uci1E0uI?si=pXCIpOvTE1VEesyc)
mikelazi
19-09-2023, 16:46
3 altı olur beklentisiyle girdim.
3.00,54 le çıktım.
ekim olmazda,kasım ayında bir organizasyon olursa eksiklerimi tamamlayıp girmek istiyorum.
https://i.hizliresim.com/plj51q1.jpg (https://www.hizliresim.com/plj51q1)
Vweekend icin tek bilgi otopark ucretinin 100TL olduğu. Motosikletleri yine en uzağa mı bırakacağız yine ringlere mi binmek zorunda kalacağız motorunda girişi 100TL mi olacak Instagram dan da yorumlar sinirlandirildigindan soramiyoruz.
Motosiklerleri de izbe bir köşeye atacaksaniz nereden kalkiyorsa otobüse binmek istiyorum ama otobüsler ile ulaşım olacak mı o da muamma.
vWeekend (https://vweekendmotoring.com/) sitesi ise hiç guncellenmemis. Sanırım her pist günleri aktivitesini mail atan Ezgiye mail atmak dışında cevap alabileceğimiz yer yok...
Ring seferleri çok yüksek ihtimalle geçen sene ki gibi olacaktır.
Bebek arabalı aileler için zor oluyor geçen sene çok zorlanmıştık otopark sonrası otobüste.
Bu sene en azından bebek aracı olanları yakın otoparka yönlendirme şansı olur mu?
Kurtköy metrodan otobüs kalkacakmis. Vasıtasız gideceğim muhtemelen.
Bu seneki otobüsler midibüs değil normal iett otobüsü, inip bilnmek konusunda daha rahat olacaksınız.
Bu seneki otobüsler midibüs değil normal iett otobüsü, inip bilnmek konusunda daha rahat olacaksınız.
Dediğim gibi en azından bebek arabası olan aileler için yakın otoparklara yönlendirme yapılsa harika olur. Normal otobüste olsa kalabalıkta bebek aracı ile her şekilde zor oluyor.
Hava durumu cumartesi ve pazar günü için yağışlı gösteriyor ama değişebiliyor da. Yağmur yağarsa etkinlik oluyor mu yoksa iptal mi oluyor ?
Oluyor sel filan olmadığı sürece
Hava durumu cumartesi ve pazar günü için yağışlı gösteriyor ama değişebiliyor da. Yağmur yağarsa etkinlik oluyor mu yoksa iptal mi oluyor ?
Yağmur yağsada yağmasada biz eğleneceğiz bekleriz :)
Buğra merhaba;
Engelli bireyler ve araçları için organizasyon alanına yakın lokasyonda bir park imkanı mevcut mu, bunu sağlama şansınız nedir?
Engelli bireyler girişte güvenliğe bilgi verdiğinde araçlarında engelli kartı var ise daha uygun bir park alanına alıyorlar.
AliGizda
29-09-2023, 10:59
İstanbul'''daki Formula 1 Pistinin Geleceği Nasıl Şekillenecek? TOSFED Başkanı Eren Uclertoprağı'''ndan Acıklama (https://onedio.com/haber/istanbul-daki-formula-1-pistinin-gelecegi-nasil-sekillenecek-tosfed-baskani-eren-uclertopragi-ndan-aciklama-1175705)
İzmir' den sonra İstanbul Park' a da göz dikilmiş gibi.
Şansa gök gürültülü sağanak yağış diyor cumartesi ve pazar, yine de geleceğim akşam çıkacağım yola, inşallah rezil olmayız
::ZaFeR::
29-09-2023, 19:44
Marka Taxi seanslarına katılabilen var mı aramızda ?
An itibariyle istanbulpark a geldim, otoparkı çok aramışlar. Gerçekten rezalet. İnsan otları çim biçme makinası ile biçer. Arabaların altından değişik sesler gele gele arabayı otoparka çektik, 100 lira aldıkları otopark bu mu dedik. Daha önceki gelişimizde otopark gayet iyi yerdeydi ama şuan en büyük problem otopark.
Girişte sağa çekip durmak zorunda kaldım, kapıdakiler defalarca el ediyor, ben bilmiyor muyum girmeyi az beklese geleceğim bir dakika yapıyorum elimle, adam orada beklemek yasak diyor. Yahu arabada bi problem bar durmak zorunda kaldım diyorum dayanacaksın o zaman diyor.
Tamamen fiyasko.
An itibariyle istanbulpark a geldim, otoparkı çok aramışlar. Gerçekten rezalet. İnsan otları çim biçme makinası ile biçer. Arabaların altından değişik sesler gele gele arabayı otoparka çektik, 100 lira aldıkları otopark bu mu dedik. Daha önceki gelişimizde otopark gayet iyi yerdeydi ama şuan en büyük problem otopark.
Girişte sağa çekip durmak zorunda kaldım, kapıdakiler defalarca el ediyor, ben bilmiyor muyum girmeyi az beklese geleceğim bir dakika yapıyorum elimle, adam orada beklemek yasak diyor. Yahu arabada bi problem bar durmak zorunda kaldım diyorum dayanacaksın o zaman diyor.
Tamamen fiyasko.
tahmin ettiğim gibi. o yüzden metro otobüs yapacağım.
wolkanku
02-10-2023, 09:42
Vweekend'de emeği geçen herkese teşekkür ederim kendi adıma.
Cumartesi günü 13:00 gibi alana giriş yaptım, 2 numaralı otoparka park ettim, shuttle ile 3 dakika sonra giriş kapısından girmiş oldum hiç bir sorun yaşamadım.
İçeride yeme içme alanında herşeyin fiyatı gayet makuldü aynı geçen seneki gibi. Ara ara yağmur patladı, yeme içme yerlerine sığındık, klüplerin çadırları altına sığındık hiç sorun olmadı.
Genel olarak araç kalitesi yine harikaydı, bu kadar enflasyona bu fiyatlara rağmen herkes bir şekilde aracına kaliteli eklemeler yaparak üstüne koyarak gidiyor, herkesin kesesine bereket eline sağlık, gözümüz doydu valla.
Bu kadar yağmura rağmen, ıslak zemine rağmen performans showları hız kesmeden devam etti, gerçekten oradaki tüm sporcuların eline sağlık, çok keyifle izledik , yağmuru unutturdular bize.
Tarih seçimi bence gayet doğru, daha erken tarihte okullar açılmadan ya da açıldığı ilk hafta yapsa yeterli katılım sağlanamazdı, bu 2 günün de yağmura denk gelmesi sadece şanssızlıktı.
Kaliteyi hiç bozmadan, seneye görüşmek üzere.
Boost Up
02-10-2023, 10:16
Herşey güzeldi, tek eksik otopark :) Geldiğimizde otopark sakindi, çıkarkende ise epeycene kalabalıktı. Bu yüzden aracı ararken biraz uğraştık, park ederken koordinat alınacak birşey de yoktu :) Sıra başlarına bir numara/harf vb. bişey konulsa süper olurdu.
Onun haricinde herkesin eline emeğine sağlık:).
ef186 abi elinize emeğinize sağlık. Benim yine belirteceğim husus, otopark:D. Ara ara bir kaç numaratör yada harf konsa, arabalar çok rahat bulunur:D:D. Tekrardan elinize kolunuza emeklerinize sağlık, seneye tekrar katılırız umarım:).
Kurtköyden metrodan çıktım yaklaşık 10 tane otobüs orada duruyordu otura otura gittim.
dönüştede tam zamanına denk geldim otura otura döndüm.
Bu kısım iett'nin kontrolünde midir bilmiyorum da Kurtköy yerine sabiha gökcen istasyonundan otobüsler kalksaydı dönüşte otobüs Kurtköy trafiğine girmemiş olacaktı daha rahat olacaktı.
filtre kahve 44 lira idi ve tek boydu. öğlen yemek yemediğimden yemek fiyatlarını bilmiyorum. yalnız gezici Migros çok iyi olmuş.
10TL'ye Milla su yerine 3 TL'ye Hamidiye su satılıyor olsaydı iyi olurdu. Hem elektrikli sürüş günleri hem de coffee fest'te Hamidiye 3TL'den su satmıştı rahat olmuştu. Ha migros'ta su satılıyor muydu bilmiyorum gerçi.
mikelazi
02-11-2023, 10:17
19kasım ordayım inş.
18-19 kasim umarim cok yagmur olmaz :) ordayiz
19 kasım
Cıvıc typer
Leon ıle oradayız ınsallah
yagmur olmazsa guzel olur bızler ıcın
19 kasımda bende ilk kez çıkacağım, umarım hava o güne kadar güzelleşir çünkü baya kötü duruyor :(. Herkese kazasız belasız sürüşler
19 kasımda bende ilk kez çıkacağım, umarım hava o güne kadar güzelleşir çünkü baya kötü duruyor :(. Herkese kazasız belasız sürüşler
Pazar günü baya kötüleşmiş, hem derece olarak hem yağış miktarı olarak. ( hava max 7 derece, yoğun sağanak bekleniyormuş. Havaforumdakiler baya uyarıyor hsonu için)
Böyle ekstra durumlarda takvim değişikliği vs oluyor mu hiç? Bilmediğim için soruyorum, teşekkürler
Pazar günü baya kötüleşmiş, hem derece olarak hem yağış miktarı olarak. ( hava max 7 derece, yoğun sağanak bekleniyormuş. Havaforumdakiler baya uyarıyor hsonu için)
Böyle ekstra durumlarda takvim değişikliği vs oluyor mu hiç? Bilmediğim için soruyorum, teşekkürler
bildiğim kadarı ile olmuyor değişiklik
tuzla olarak bakarsan hava durumuna saat 17 den sonra yagmur verıyor ınsallah guzel bır gun olur
mikelazi
15-11-2023, 10:34
soğuk olsun ,ıslak olmasın
bildiğim kadarı ile olmuyor değişiklik
tuzla olarak bakarsan hava durumuna saat 17 den sonra yagmur verıyor ınsallah guzel bır gun olur
Benim uygulamalar hep yagmur gösteriyor :D Slick lastikle yol yapma sansımız yok. Bolu ve Ankara’da yagmur.
Benim uygulamalar hep yagmur gösteriyor :D Slick lastikle yol yapma sansımız yok. Bolu ve Ankara’da yagmur.
Valla havaf*rumdakilerin yalancısıyım. Büyük ihtimal mgm kırmızı alarm geçicek, bölgesel olarak afet yaratabilecek sistemden bahsediyorlar dün aksamdan beri. Bugünki çıktılarla da daha güçlenmiş :’). Yani kuru ihtimali yok ortamın sadece sağanak/orta vs durumu kaldı gibi değişmezse modeller. Hayırlısı artık :)
O kadar kotu durum olursa hic gitmeyelim semi slicklerle yolda rezil olcaz oyle olursa.. bir de bu tarz bir yogun yagis durumunda iptal olabilir mi ki? Veya ertelenme? Bugra basgannn :)
O kadar kotu durum olursa hic gitmeyelim semi slicklerle yolda rezil olcaz oyle olursa.. bir de bu tarz bir yogun yagis durumunda iptal olabilir mi ki? Veya ertelenme? Bugra basgannn :)
Valla abi bende bilemedim, hava son 24 saatte de değişiyor ama oradan aktardıkları bu şekilde. Buğra abiye yaeın yada cuma instadan sorarım burayı görmezse
mikelazi
16-11-2023, 09:18
biraz önce arkadaşlarla baktıkta.haftasonu yağış durumu baya ciddi seviyedeymiş.
pazar sabah sulu kar bile olabilir deniyor.
söz sende ef186
biraz önce arkadaşlarla baktıkta.haftasonu yağış durumu baya ciddi seviyedeymiş.
pazar sabah sulu kar bile olabilir deniyor.
söz sende ef186
Yok biz çığ bekliyoruz :)
Şaka bir yana takipteyiz arkadaşlar şu an için herhangi bir iptal söz konusu değil, bir değişiklik olur ise kayıt olan arkadaşlara email yolu ile genel duyuru olark ta sosyal medya kanallarımız ile ilan ederiz.
Sevgiler,
kelalper
16-11-2023, 12:37
Yağmurda pisti neden kapatıyorsunuz ki? Ring in yağmurda kapatıldığını gördünüz mü? Kaza bela olmasın diye kapatıyorsanız da millet zaten gezmeye değil gazlamaya geliyor. kaza bela her zaman olabilir.
Yağmurda pisti neden kapatıyorsunuz ki? Ring in yağmurda kapatıldığını gördünüz mü? Kaza bela olmasın diye kapatıyorsanız da millet zaten gezmeye değil gazlamaya geliyor. kaza bela her zaman olabilir.
Kim kapatıyor yağmurda pisti :)
Yoğun sağnak harici etkinlik devam eder.
Abi senelerdir devam ediyor zaten, görünen koşullara istinaden zaten millet merak edip soruyor.geçen sene kasım yada aralıkta yağan yağmurda cılızdı ve hava da normaldi.
meteoroloji ile alakalı yerlerde zaten baya ekstra aksiyonlu bir gün hsonu geçeceği görüşü net. Hava 7-8 derece, sağanak ve şimdi de 130-140 kmhye kadar fırtına beklendiği konuşuluyor. İster istemez merak ediyoruz durumu
Sadece yağmur olay değil yani, 746-747. sayfalardaki rapor yorumlarını okursan neden meraklanıldığını anlarsın.
İstanbul Ozel Raporlar-Yorumlar - Seite 747 - İSTANBUL - Hava Forum (https://forum.havaforum.com/thread/8676-i̇stanbul-özel-raporlar-yorumlar/?pageNo=747)
Hayıelı geceler herkese
Yorumunuzdan sonra çok haklı olduğunuza inandım. Ring yapıyorsa İstpark nenden yapmasın. :)
muhtemelen yağmurdan çok rüzgar ile kavganız daha çok olacak.
Arkadaşlar birazdan sosyal medya ve email ile yayınlayacağız ama burdan da bilgilendirme yapmış olayım son ana kadar etkinliği gerçekleştirmek için hava şartlarında iyileşme beklesekte Akom kararına istinaden hafta sonu gerçekleşecek etkinliklerimiz ileriki bir tarihe ertelenmiştir.
Dusunceli yaklasim icin tesekkurler bugra.. ilk pist gununde gorusmek uzere!
Geri dönüş için teşekkürler Buğra abi, daha güzel şartlarda buluşmak dileğiyle. İyi aksamlar
PiscocuK
18-11-2023, 10:46
Hayirli olsun. İnsallah arbayi yetistirebilirim. Benim adima guzel bir haber :)
alper_pug
22-11-2023, 19:58
Cumartesi ve pazar seansları birleştirilmiş tek güne. Yeni tarih 25 Kasım Cumartesi
ardicli2000
14-02-2024, 13:44
Yeni ihale şartları neredeyse kimse almasın diye yazılmış sanırsam....
Pist günleri de yalan olabilir.
Adrese teslim bir şartname gibi duruyor,
Vural AK bizde şansımızı denemek isteriz demiş, TOSFED'le aralarında ciddi anlaşmazlık var,
TOSFED'in maddi olarak ihaleyi alma şansı zaten yok,
5'li çete veya Araplar alacak gibi duruyor,