Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park Pist Günleri

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

BARR
11-04-2017, 14:30
122'lik TSI'lar için süre aralığı nedir iyi bir süre?

Zero
11-04-2017, 14:32

2.45-2.55 arası her süre iyi bence Baran. Tabi arabaya da bağlı ağırlık setup lastik vs. Göremedim bu arada seni gelmedin mi bu haftasonu ?

onursumer
11-04-2017, 14:41

ben standart bluegt ile 2.49 gibi dondum aracını zorlamadan çok rahat bu surelerde düzgün çizgi ile donersin bence

levent
11-04-2017, 14:47
Bar35

Zeki ve Onur demiş ama bence de 2.50 altındaki süreler gayet iyi süreler ki sende bildiğim kadarıyla yazılım vb var, 48-49 lar gelir trafik ve sıcak hava engellemezse :)

BARR
11-04-2017, 15:04
2.45-2.55 arası her süre iyi bence Baran. Tabi arabaya da bağlı ağırlık setup lastik vs. Göremedim bu arada seni gelmedin mi bu haftasonu ?

Yok Zeki 5 Ağustosa aldım ben.

Anladğım kadarıyla 45-50 arası yapmam lazım :)

DR059
11-04-2017, 15:09
Öncelikle Buğra abi ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Çok güzel ve eğlenceli zaman geçirdik.
Umarım diğer seanslara da katılıp; süremi daha aşağı çekebilirim.
Sürücü olarak ilk deneyimim;
Intercity İstanbul Park - 2:45 - Leon FR - YouTube (https://youtu.be/wVVSW8KY3qY)

https://youtu.be/wVVSW8KY3qY

levent
11-04-2017, 15:10
Yok Zeki 5 Ağustosa aldım ben.

Anladğım kadarıyla 45-50 arası yapmam lazım :)

A1 - Polo aynı araba sayılır yürür aksam olarak, benim araba 145-147 anca verir DD üzerinde güç olarak Baran, 2.49 yaptım işte, 48 hatta 47 gelebilirmiş trafiğe takılmasam. :) O civarlar gelir diye düşünüyorum senden de :)

rebeloghy
11-04-2017, 15:28
DR059 İlk deneyim için tebrikler. Araç stock mu yazılım egzoz yok sanırım , jant 17 mi 18 mi lastik ne var merak ettim.

Çizgide bazı düzeltmeler, doğru frenle aracı daha az zorlayan dönüşler, lastik sesini daha az duyduğunuz bir kullanım ile süre inecektir.
8. virajdaki mavi FR ın çıkışı da biraz piyango olmuş o denk gelmese daha güzel dönebilirmişsiniz.

levent
11-04-2017, 15:31
DR059 İlk deneyim için tebrikler. Araç stock mu yazılım egzoz yok sanırım , jant 17 mi 18 mi lastik ne var merak ettim.

Çizgide bazı düzeltmeler, doğru frenle aracı daha az zorlayan dönüşler, lastik sesini daha az duyduğunuz bir kullanım ile süre inecektir.
8. virajdaki mavi FR ın çıkışı da biraz piyango olmuş o denk gelmese daha güzel dönebilirmişsiniz.

Yazılım var araçta. Videoda 36-37. saniyelerde yazıyor tuned ecu diye.

BARR
11-04-2017, 15:43
A1 - Polo aynı araba sayılır yürür aksam olarak, benim araba 145-147 anca verir DD üzerinde güç olarak Baran, 2.49 yaptım işte, 48 hatta 47 gelebilirmiş trafiğe takılmasam. :) O civarlar gelir diye düşünüyorum senden de :)

Valla benim S line, 225 35 18 teker var bilmiyorum ne çıkar ne kadar fark eder FR 45 yapıyorsa mantıken o seviyede yapmam lazım diye düşünüyorum.

Zero
11-04-2017, 15:45
Öncelikle Buğra abi ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Çok güzel ve eğlenceli zaman geçirdik.
Umarım diğer seanslara da katılıp; süremi daha aşağı çekebilirim.
Sürücü olarak ilk deneyimim;
Intercity İstanbul Park - 2:45 - Leon FR - YouTube (https://youtu.be/wVVSW8KY3qY)

https://youtu.be/wVVSW8KY3qY

Viraj giriş hızlarınızı düşürürseniz süreniz inecektir. Tebrikler ilk tecrübe için güzel bolca video izlenmiş gibi bir sürüş sezdim ama o leonu geçeceğim söylemi biraz hata yaptırmış gibi :)

DR059
11-04-2017, 15:48

Araçta yazılım var. Bunun dışında herşey stock.
Lastikler 225/45/R17 bridgestone turanza t001, ilk fırsatta değişeceğim inşallah.

Bunun dışında mavi fr da arkadaşımın, onda benim araçtan farklı olarak dv + downpipe + yaylar + michelin PS4 var. 2.43 döndü o da. (Tek kişi)

DR059
11-04-2017, 15:54
Viraj giriş hızlarınızı düşürürseniz süreniz inecektir. Tebrikler ilk tecrübe için güzel bolca video izlenmiş gibi bir sürüş sezdim ama o leonu geçeceğim söylemi biraz hata yaptırmış gibi :)

Eşimle beraber çok eğlendik, videoları izlerken gördüm yaptığım hatalarımı.
Bir daha ki ilk seansa kesinlikle daha yavaş bir hızla virajlara gireceğim.

Leon işin geyiği tabi ki; semi-slick ve affermarket frenleri ile her virajın hem girişinde hem de çıkışında benden hızlıydı.

Bu arada çok video izledik kesinlikle, sizin cupra videoları da dahil buna :)

997TT
11-04-2017, 17:23
Organizasyonun kalabalığını gördükten sonra Vural bey doğru yolda olunduğunu ve oradaki diğer organizasyonlara da (cup yarışları , amg ,2.eller vs) ilginin çok daha fazla olacağını görmüştür kimse de memnuniyetsiz kalmamıştır. Çok güzel geçti haftasonu. Amg mağazasında satışları kısa bir süre gözlemledim de o bile fark etti kesinlikle.

F1 gorusmesı cok onceden ayarlanmıs bır randevu ıdı mıke....
Gorusmede yakın bır tanıdıgım da vardı,o haber verdı...

balcis
11-04-2017, 20:32
başarılı bir pist ama mod; bazı kusurları var. resmi olarak gelsin diye biraz uğraştık ama olmadı.

Petition * Assetto Corsa Racing Sim adding Istanbul Park to its content * Change.org (https://www.change.org/p/marco-massarutto-assetto-corsa-racing-sim-adding-istanbul-park-to-its-content)

Canselmo
11-04-2017, 20:33
F1 2018 de geldi diyolar anlasmislar sadece imzaya kalmis olay. Guzel oldu ins bilet fiyatlari vs organizasyonda sikinti olmazsa ilk senrsi gibi dolu tribunler goruruz

NakkaSss
11-04-2017, 21:01
Bilet fiyatlarında çok da bir şey beklemeyin ***** kur yüksek. Ama mesire alanları tahminim 300-350 gibi satışa çıkar.

Zero
11-04-2017, 21:18
F1 gorusmesı cok onceden ayarlanmıs bır randevu ıdı mıke....
Gorusmede yakın bır tanıdıgım da vardı,o haber verdı...

Yok abi ben direkt halk günleri ve aynı günler yapılan cuplarla alakalı diyorum. F1 bambaşka bir mevzu.

Jeandan-R
12-04-2017, 01:28
Valla benim S line, 225 35 18 teker var bilmiyorum ne çıkar ne kadar fark eder FR 45 yapıyorsa mantıken o seviyede yapmam lazım diye düşünüyorum.

Baran ilk defa giriceksen süreden ziyade keyif almaya bak. Zaman sonradan kendiliğinden gelir zaten :)

Jeandan-R
12-04-2017, 02:37
https://www.youtube.com/watch?v=Iy39OHzKcyE&feature=youtu.be

Benim direksiyon tutuş bozulmuş, nedenini anlayamadım. 3. viraj sıkıntılı, 7 baya sıkıntılı. 9da dışarı taşmışım, son kombine çok yavaş. Lastik biraz fazla ısındı, biraz da ondan oldu ama tecrübeyle daha iyileri gelir sanırım. Sağolsun kayıt eden arkadaş zokora demiş o da ayrı :D

Zero
12-04-2017, 03:25
https://www.youtube.com/watch?v=Iy39OHzKcyE&feature=youtu.be

Benim direksiyon tutuş bozulmuş, nedenini anlayamadım. 3. viraj sıkıntılı, 7 baya sıkıntılı. 9da dışarı taşmışım, son kombine çok yavaş. Lastik biraz fazla ısındı, biraz da ondan oldu ama tecrübeyle daha iyileri gelir sanırım. Sağolsun kayıt eden arkadaş zokora demiş o da ayrı :D

1:00 la 2:08 deki el hareketleri olmasa nasıl personal best gelecekti söyle nankör söyle :D

BARR
12-04-2017, 08:32
Candan 1.5 dci mı araç çok iyi süre maaşallah. Çipli sanırım?

onursumer
12-04-2017, 08:40
fren balatasi tavsiyesi alabilirmiyim kullanip memnun kaldiginiz varsa ozellikle

oem alicam en kotu ama semi slick aldigimdan dayanimi biraz daha iyi olsun istiyorum daha fazla yuk olucagindan sanirim bluegt nin bicok modelle ayni disk balatasi vs

NakkaSss
12-04-2017, 09:04

Maşallah hacı iyi süre çıkmış. Tek kişi ve dediğin eksiklerle 1-2 saniye daha iner. :)

997TT
12-04-2017, 10:38
Dızel ıcın guzel sure,sanırım cup2'nınde katkısı olmustur :)
Partıkul fıltresı ıptalı var mı?

c@n77
12-04-2017, 15:57
Bende 1.6 tdi leon ile 2.43,55 sure cikardim.. aracta ili kisiydik... sanirim tek kisi ve guzel bir lastik ile 2.40 altina inebilirim... hatta belki semi-slickler ile 2.35 ler seviyelerine... ama kendimi daha gelistirmem lazim...

Seat Leon 1.6 TDI @ Istanbul Park / 09.04.2017 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=s43bDQ3lHVI&feature=youtu.be)

BARR
12-04-2017, 16:28
Dızel ıcın guzel sure,sanırım cup2'nınde katkısı olmustur :)
Partıkul fıltresı ıptalı var mı?

Komple düz boru ve blow off varmış mesaj attı candan.

makturan
14-04-2017, 09:38
Merhabalar,

Güzel bir pist günüydü. İlk başta başlarken yağmurlu olması bizi biraz hüzünlendirsede , sonrasında mükemmel bir pist ve hava ile seansı bitirdik :)

Emeği geçen herkese teşekkürler.

ilk deneyimdi. Hatalarımı ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

Video :

Intercity İstanbul Park - 2:43 - Leon FR 1.4Tsi 125hp (Ecu Tuned) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=m1U9ZJG8IdI)

fms
14-04-2017, 10:52
E36 m3 istanbul park - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=iaDWoKgP5G0)
öncelikle çok güzel bir gündü,
aracım 1994 m3, 9 nisan c seansında çıktım, öndeki petlas lastikler beni hüsrana uğrattı viraj limiti epeyce düşükmüş, bir sonraki sefer cup 2 'ler ile çıkmayı düşünüyorum, bende ilk defa bu videoda kendimi izleme fırsatı buldum, sizde hatalarımı söylerseniz memnun olurum.

mrbars
14-04-2017, 11:20
Merhabalar,

Güzel bir pist günüydü. İlk başta başlarken yağmurlu olması bizi biraz hüzünlendirsede , sonrasında mükemmel bir pist ve hava ile seansı bitirdik :)

Emeği geçen herkese teşekkürler.

ilk deneyimdi. Hatalarımı ve önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

Video :

Intercity İstanbul Park - 2:43 - Leon FR 1.4Tsi 125hp (Ecu Tuned) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=m1U9ZJG8IdI)

Direksiyon tutuşu düzeltirsen 3 sn gelir, hani o derece :)

Zero
14-04-2017, 13:54
E36 m3 istanbul park - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=iaDWoKgP5G0)
öncelikle çok güzel bir gündü,
aracım 1994 m3, 9 nisan c seansında çıktım, öndeki petlas lastikler beni hüsrana uğrattı viraj limiti epeyce düşükmüş, bir sonraki sefer cup 2 'ler ile çıkmayı düşünüyorum, bende ilk defa bu videoda kendimi izleme fırsatı buldum, sizde hatalarımı söylerseniz memnun olurum.

Video açıklamasındaki petlas modeline şaşırdım yeni bir model olsa gerek :D viraj giriş ve iç hızlarınız oldukça düşük gazı açmak içinde biraz geç kalıyorsunuz gibi eğer iyi dozlarsanız gazı hem arkası fazla oynamaz hemde oldukça zaman kazanırsınız. Sakin ve keyifli tur olmuş tebrikler.

BurakCengizhanoğlu
14-04-2017, 15:39
m3 de önlerde mermer mi var üstat :D

makturan
14-04-2017, 16:02
Direksiyon tutuşu düzeltirsen 3 sn gelir, hani o derece :)

9 15 mi ? :)

997TT
14-04-2017, 20:40
Kısaca yazayım;
Vıtesı ayak gazdan cekmeden atmak sure kazandırmaz ama goturusu cok olur,bılgıne.Senkromeclerede ıyı davran :)
1. vıraj erken gırıyorsun,fazla ıcerıden donmeye calısıp acılıyorsun.
2. vıraj cok erken dısarı acılıyorsun.
3. cokkk ıcerde kalmıssın,cızgı kaybolmus ve gaz vermıyorsun.
4e cokk bos gelmıssın,sankı bosta suzulur gıbı... cızgı dogru sayılır
5 e cokkkk erken gırmıssın,olmaz kı ama. Bırde hıc gaza basmıyorsun gelırken?
6 ya oyle gırmıssın ı vıraj kacıcakmıs gıbı,bıraz rahat ol,dıreksıyonu bu kadar oynatma.
7 ye erken yavaslayıp,yıne erken gırıyorsun :( Cıkısında dengelı gaz ıle dıplemen gerek ama yapmamıssın...
8(bu son)vazgectım,8 e elestrı yazmayım :)
Daha once tecrubenız varmıydı?

DR059
14-04-2017, 21:05
Kısaca yazayım;
Vıtesı ayak gazdan cekmeden atmak sure kazandırmaz ama goturusu cok olur,bılgıne.Senkromeclerede ıyı davran :)
1. vıraj erken gırıyorsun,fazla ıcerıden donmeye calısıp acılıyorsun.
2. vıraj cok erken dısarı acılıyorsun.
3. cokkk ıcerde kalmıssın,cızgı kaybolmus ve gaz vermıyorsun.
4e cokk bos gelmıssın,sankı bosta suzulur gıbı... cızgı dogru sayılır
5 e cokkkk erken gırmıssın,olmaz kı ama. Bırde hıc gaza basmıyorsun gelırken?
6 ya oyle gırmıssın ı vıraj kacıcakmıs gıbı,bıraz rahat ol,dıreksıyonu bu kadar oynatma.
7 ye erken yavaslayıp,yıne erken gırıyorsun :( Cıkısında dengelı gaz ıle dıplemen gerek ama yapmamıssın...
8(bu son)vazgectım,8 e elestrı yazmayım :)
Daha once tecrubenız varmıydı?

Murat hocam, ben onun yerine cevap vereyim; adaşınız olur bu arada; ilk pist günleri deneyimi.
55 günlük hızlı bir baba olduğu için, mesaja çabuk cevap veremeyebilir. :)

Bu arada ben de yorumlarınızdan faydalanmayı çok isterim;
Intercity İstanbul Park - 2:45 - Leon FR - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=wVVSW8KY3qY&t=70s)
Yorum yaptığınız videoda görülen kırmızı araç.

- Viraja giriş hızım yüksek olduğu için lastiklerime işkence ediyorum
- 2 kişiyiz, araçta yazılım dışında bir şey yok.

Şimdiden teşekkürler. :)

997TT
14-04-2017, 22:53
Kısaca yazayım ozaman :)
Daha ılk turda bu kadar gazlama lastıklerıne ve cebıne yazık....
2 harıc 5. Vıraja kadar hızlısın,cızgın cok guzel. Sanırım onde kı arac sana yardımcı olmus.
6 da fazla hızlı kalmıssın,5'de martı gıbı ucman burayıda bozmus.
7'ye onundekını yakalamak ıcın hızlı gırmıssın,tam sol ayak frenlık olmussun ama kavücmıs,kafa cok acılmıs.
8'e makul hızda gırmene mavı yardımcı olmus aslında :)
9'da hızlı kalmıssın. Bak sunu dıyım,ne kadar yavassan emın ol ozaman sure gelıyor. Lastıkler sana soylemıs ama pek dınlememıssın.
11 cok guzel
12 yıne hızlı :( 13 de ve 14 de....
Soyle dusun,senn hızlı gırıyorsun ama kafadan kaydıgın ıcın,daha yavas gıden senden vırajı daha hızlı tamamlıyor.
Senın gırıs hızın fazla ama cıkıs hızın dusuk. Overall da vıraj tamamlama hızın daha yuksek cıkıyor... Bu genel hata malesef ...

Mr.Bilal
22-04-2017, 18:23
Oftopic soru olabilir kusura bakmayın. Piste girmeden önce araçların kaç hp olduğunu anlamak için dyno ya mı bağlanıyor yoksa araç sahibinin söylemi ile mi hangi guruba katılacagı belirleniyor?

DR059
22-04-2017, 18:44
Oftopic soru olabilir kusura bakmayın. Piste girmeden önce araçların kaç hp olduğunu anlamak için dyno ya mı bağlanıyor yoksa araç sahibinin söylemi ile mi hangi guruba katılacagı belirleniyor?

Ruhsatta yazan bilgiler esas alınıyor.

Mr.Bilal
22-04-2017, 20:41
Ruhsatta yazan bilgiler esas alınıyor.
Araç modifiyeli ise ozaman yine mi ruhsat bilgisi esas aliniyor

Ouz
22-04-2017, 20:53
Araç modifiyeli ise ozaman yine mi ruhsat bilgisi esas aliniyor

Evet öyle oluyor.

alihan11
22-04-2017, 21:40
https://www.youtube.com/watch?v=mq81m64SCxw

hata ve önerilerinizi bekliyorum. geçen senenin videosu idi bu sene neleri düzeltebilirim

Zero
23-04-2017, 01:16
https://www.youtube.com/watch?v=mq81m64SCxw

hata ve önerilerinizi bekliyorum. geçen senenin videosu idi bu sene neleri düzeltebilirim

7(biraz erken ve hızlı)-9(biraz hızlı)-12 ve 12 ile bağlantılı olarak 13 ünüz bozuk geri kalanında çok bir hata yok sayılır. Viraj çıkışına doğru aracı içeri çekmek yerine yol genişliğini kullanacak açılarla çıkarsanız hem biraz daha iyi hızlanır hemde lastikleri daha az yorarsınız. Çok lastik sesi geldiği yerde bilin ki hata yapıyorsunuz çünkü lastik sesi ya yavaş olduğunuz halde hata yaptığınızda(ilk çıkışlarda lastiğe araca ve viraja uygun hızlarda sürüş yapmadığınızda) ya da çok iyi giderken limite yaklaştığınızda gelir.

wwwzzz
28-04-2017, 09:27
Herkese Merhaba,

Stepne çıkartan ve faydasını gören var mı? yoksa iş tamamen psikolojik mi?

997TT
28-04-2017, 10:29
Cok agırsa olur ama toplamda 60-70kg atmadıkca farkı hemen hıssedemezsınız.
Bırde sadece arkayı hafıfletmeyın,zaten motor dıff ve sanzıman onde.

mrbars
28-04-2017, 11:09
Cok agırsa olur ama toplamda 60-70kg atmadıkca farkı hemen hıssedemezsınız.
Bırde sadece arkayı hafıfletmeyın,zaten motor dıff ve sanzıman onde.

Belki Porsche'dir? :)

https://media.licdn.com/mpr/mpr/AAEAAQAAAAAAAAK6AAAAJGNiODlmM2Y5LWRhM2YtNGY1YS1iOD ViLWI0ZDg1YjExODU0YQ.jpg

997TT
28-04-2017, 13:54
Hisstt,laf mi attin Porsche ye sen?
Motor yanlis yerde mi demek istiyorsun?
Sen kimsin kardesim,Porsche diye yazilir porśe diye okunur! Adammiydi yoksa?
Neyse,yanlis olmasin,hassasim bu konuda....

mrbars
28-04-2017, 14:15
anam adam tospağa avukatı oldu anında ahah

iynn-RS
02-05-2017, 19:49
Ben bu soruyu sormaktan biktim ama ne oldu pist sureleri.

Birde tam slick lastikler girebiliyomuyuz halk gününe

Caner B.
02-05-2017, 20:27
Ben bu soruyu sormaktan biktim ama ne oldu pist sureleri.

Birde tam slick lastikler girebiliyomuyuz halk gününe

Tam slick ile girersiniz ama sureniz klasman disi sayilir.

iynn-RS
02-05-2017, 20:35
Tam slick ile girersiniz ama sureniz klasman disi sayilir.

Yani intercitynin sayfasindaki pist dereceleri bölümüne hiçmi yazilmiyor süremiz?

Zero
02-05-2017, 21:05
Yani intercitynin sayfasindaki pist dereceleri bölümüne hiçmi yazilmiyor süremiz?

Yazılır ancak yol değil pist aracı kategorisine girer.

iynn-RS
02-05-2017, 22:05
Yazılır ancak yol değil pist aracı kategorisine girer.

Mevcut listede öyle bi ayrım varmi bem göremedim

Parabolica
03-05-2017, 07:51
Su andaki listede oyle bir ayirim yok goruldugu kadariyla. Yani aracinizda slick lastik varsa listeye girmesi gerekiyor. Ama asil sorun slick veya normal lastik bir sey fark etmiyor, cunku listeye girmek artik sanirim yasaklandi :)

Bugra bu konulara daha net bir aciklik getirir sanirim.

997TT
03-05-2017, 08:37
Onceleri ayriliyordu ama simdi slicks lastikli sureleri goremedim. Hos listede hala guncelleme yok,en son gecen ay kesin yapiliyordu....

bomonti
03-05-2017, 19:34
Piste girmeden önce yapılması gerekenler isimli bir konu vardı onu bulamadım, bulan olursa link göndersin lütfen.

Yada birisi muhtemelen 997TT biraz zaman ayırıp böyle bir konu hazırlayabilir. :)

997TT
04-05-2017, 08:31
Kısaca yazayım hemen;
Lastıkler track day tıpı olmalı. Standart yol lastıklerı ısıya dayanamayıp parcalanır yada kopar. AyrıcaCok hızlı defome olurlar.
Hıdrolık castrol srf olsun kı bu sıcak gunlerde suprız olmasın.
Iyı bakata takın ancak en buyuk yanlı,ıyı balata aldım ama ıs yapmadı,yandı vs dır. Cunku ıyı rodajlamamıssınız demek. Rodaj presedurune uyun,pıst gununuz heba olmasın.
Kesınlıkle yayı kesılmıs vs arac ıle cıkmayın. Cok dusuk yay ıle cıkmayın,amortısoru bozarsınız,zaten 1-2 tur sonra yayık ayranı kıvamına gelıcektır.
Aracı cok sertlestırmeden amaortısorlerı sert olanla degıstırırn. Cok sert yol tutucak dıye bırsey yok. Sase ye fazla gelırse habıre spın atarsınız yada vırajda martı mısalı kafadan kayarsınız.
Semı slıck aldıysanız heat cycle kesın yapın.
Asırı modıfıye/guc pıstte pısmanlıktır,arıza ısıgı ıle akrabag olursunuz....
Basınc saatınız olsun.
Motor yagı sıcaklara gore secın.
Borde pıste gıreyım de su lastıgı ıyıce bıtıreyım olmaz,sadece pıste verdıgınız para heba olur. Pıste hazır gelın.
Aklıma geldıkce yazarım,arkadaslarda eklıyebılırler...

FRTDI
04-05-2017, 15:36
9 Nisandan bu da benim video..

TRACK VIDEOS EP.1 - BMW M3 (E46) - YouTube (https://youtu.be/FIY1iBQ9mVM)

iynn-RS
09-05-2017, 18:35
20-21 Mayis icin durumlar nedir.Kimler geliyor.

21 i icin ben 2 seans aldim bakalim hayirlisi hava serin olur insallah :)

aliergun
10-05-2017, 09:29
Aracımın üzerinde 18" jant ve michelin PS4 lastik var. Fakat geçen seansta virajlarda çok kasmamama rağmen kanal izleri yanal olarak aşınmıştı. Ölçü itibariyle de pahallı lastikler. Bu yüzden önümüzdeki seanslarda kullanmak üzere bi takım pist için 16" jant aldım, arabam yavaş dizel golf 7. 215-225/55/16 ölçülerinde pistte kullanabileceğim aşındığında üzülmeyceğim standart lastiklerden ne tercih edebilirim?

997TT
10-05-2017, 09:57
Ps4 yada bu tarz lastıklerle pıste gırmek zaten yanlıs. Isınınca deforme olurlar ve kopmalar olur. Daha kotusu,karkası bozucagınızmıcın daha balans tutmayacaktır.
Kasmasanız da,kassanızda kı kastıgınız zaman sure dusucek ve zararlar artıcak,bu tıp lastıkler harcanıp gıdıcektır.
Gelelım 55 yanak kullanma ıstegınıze;bu zaten yanlıs,yanak yukseklıgı cokk fazla ve bu sayede topuklar cok asınucak hatta yanaklardakı baskılar bıle gıdıcektır.
Cok sert yanak ve topuklu lastık secmenız gerek,buda ıyı sure almanızı zorlastırır...

aliergun
10-05-2017, 10:05
Ps4 yada bu tarz lastıklerle pıste gırmek zaten yanlıs. Isınınca deforme olurlar ve kopmalar olur. Daha kotusu,karkası bozucagınızmıcın daha balans tutmayacaktır.
Kasmasanız da,kassanızda kı kastıgınız zaman sure dusucek ve zararlar artıcak,bu tıp lastıkler harcanıp gıdıcektır.
Gelelım 55 yanak kullanma ıstegınıze;bu zaten yanlıs,yanak yukseklıgı cokk fazla ve bu sayede topuklar cok asınucak hatta yanaklardakı baskılar bıle gıdıcektır.
Cok sert yanak ve topuklu lastık secmenız gerek,buda ıyı sure almanızı zorlastırır...

Bildiğim kadarıyla runflat lastik pist için uygun görülmüyor fakat bu ölçü için runflat lastik kullanılabilir mi?

mrbars
10-05-2017, 10:08
Aracımın üzerinde 18" jant ve michelin PS4 lastik var. Fakat geçen seansta virajlarda çok kasmamama rağmen kanal izleri yanal olarak aşınmıştı. Ölçü itibariyle de pahallı lastikler. Bu yüzden önümüzdeki seanslarda kullanmak üzere bi takım pist için 16" jant aldım, arabam yavaş dizel golf 7. 215-225/55/16 ölçülerinde pistte kullanabileceğim aşındığında üzülmeyceğim standart lastiklerden ne tercih edebilirim?

Sadece pist lastiği olacaksa, yarı pist lastiği de bakabilirsin. 16 inchte Kumho KU36'nın o ebatlara yakın lastiği olacaktı. Fiyat olarak düşük bandda değil ama, alacağın yol lastiklerine göre hem daha performanslı, hem de pist kullanımında aşınma olarak daha tatmin eder.

aliergun
10-05-2017, 10:47
Sadece pist lastiği olacaksa, yarı pist lastiği de bakabilirsin. 16 inchte Kumho KU36'nın o ebatlara yakın lastiği olacaktı. Fiyat olarak düşük bandda değil ama, alacağın yol lastiklerine göre hem daha performanslı, hem de pist kullanımında aşınma olarak daha tatmin eder.

Evet sadece pistte kullanacağım fakat semi slicklerin 16" olanlarında ölçü çap olarak çok küçük kalıyor, yani 205/45/16 gibi ölçüler var nankang ve kumhoda. Bu yüzden yol lastiklerine bakmak durumunda kaldım.

997TT
10-05-2017, 11:26
Bildiğim kadarıyla runflat lastik pist için uygun görülmüyor fakat bu ölçü için runflat lastik kullanılabilir mi?

Rft neden bakıyorsun kı pıst ıcın?

BurakYozgat.
10-05-2017, 11:46
21i için ben bi seans aldım.
2 arkadaşım e36 m3 ile
1 arkadaşım da e36 325i ile girecek 4 e36yı da aynı seansa koyma şansımız var mı ?

levent
10-05-2017, 11:58
Evet sadece pistte kullanacağım fakat semi slicklerin 16" olanlarında ölçü çap olarak çok küçük kalıyor, yani 205/45/16 gibi ölçüler var nankang ve kumhoda. Bu yüzden yol lastiklerine bakmak durumunda kaldım.

225/50R16 var diye hatırlıyorum Ali Ku36 da bir araştır. Bir de 205/55R16 Trofeo sor, üretimi vardı o ebatta yine.

21i için ben bi seans aldım.
2 arkadaşım e36 m3 ile
1 arkadaşım da e36 325i ile girecek 4 e36yı da aynı seansa koyma şansımız var mı ?

Seanslar kapıdaki evrak kayıt sırasında belirleniyor, söylerseniz uygunluk durumuna göre yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.

aliergun
10-05-2017, 12:44
Rft neden bakıyorsun kı pıst ıcın?

Sizin söylediğinizden yola çıkarak merak ettiğim için sormuştum. Rft lastikler havası indiğinde de yürüyebilmesi için yanakları sert diye biliyorum. Dolayısıyla 55 yanakta pist için daha uygun olabilir mi diye düşündüm :soru:

aliergun
10-05-2017, 12:45
225/50R16 var diye hatırlıyorum Ali Ku36 da bir araştır. Bir de 205/55R16 Trofeo sor, üretimi vardı o ebatta yine.

Bi araştırayım hemen :)

edit: Baktım türkiyede şuan kumho ve nankang için öyle bir ölçü stoklarda yok.

mertxx
10-05-2017, 13:10
Selamlar,
Ben 9 temmuza bir seans aldım fakat bir mail vs. gelmedi kayıt ile ilgili.

onursumer
10-05-2017, 13:11
Bi araştırayım hemen :)

edit: Baktım türkiyede şuan kumho ve nankang için öyle bir ölçü stoklarda yok.

semi slick arıyorsan trde ufak ebat ciddi sıkıntı ben 1 sene 215/40/17 aradım bulamadım bayiler vs hiçbiri de getirmiyor 1 takım 2 takım

en son yurt dışında arkadaşıma kumho v70a aldırdım tr gelmesini bekliyorum :D

997TT
10-05-2017, 13:38
Sizin söylediğinizden yola çıkarak merak ettiğim için sormuştum. Rft lastikler havası indiğinde de yürüyebilmesi için yanakları sert diye biliyorum. Dolayısıyla 55 yanakta pist için daha uygun olabilir mi diye düşündüm :soru:

Hicbir yol lastigi pist gunune uygun degildir. Trofeo'da uretim varsa ben direk fabrikadan getirtiyorum,internetten bakin,olcu varsa size numara veririm alirsiniz.

iynn-RS
10-05-2017, 13:42
225-40-18 trofeo R guncel fiyati nedir bilen varmi?

levent
10-05-2017, 13:55
Selamlar,
Ben 9 temmuza bir seans aldım fakat bir mail vs. gelmedi kayıt ile ilgili.

O haftasonunda gelecektir mail, 1 gün öncesinde. Şu saatte pistte olunuz gibisinden :)

mrbars
10-05-2017, 13:56

350 EUR civarı olsa gerek.

997TT
10-05-2017, 18:21

Ben satıyorum,235/40-18 ıstıyorsan verebılırım.Sadece 1 pıst gunu kullandım Megane RS de.1 olcu trofeo da buyutuyoruz cunku lastıgın topukları olmadıgı ıcın,stok olculerde cok fazla yanak altına alma problemı oluyor.Buarada 225'ler stokda yok...

iynn-RS
16-05-2017, 12:04
Haftasonu icin yagmurlu gösteriyor. Ne olur acaba hava durumu.

olivera7
16-05-2017, 13:04
Haftasonu icin yagmurlu gösteriyor. Ne olur acaba hava durumu.

Bende yakindan takipteyim pazar gecisler olabilir ufak tefek ama pist islanirmi bilemiyorum

Edit : smdi baktm pazar aksam 6 dan sonraya kaymis yagis gibi gozukuyor

levent
16-05-2017, 13:11
Ctsi pazar güneşli, ptsi salı yağışlı diyor ama hava kayarsa yağabilir pazar günü.

Yüksek ihtimal ben gelemicem bu defa, gidenlere başarılar şimdiden :)

mertxx
16-05-2017, 15:58
O haftasonunda gelecektir mail, 1 gün öncesinde. Şu saatte pistte olunuz gibisinden :)

Teşekkür ederim cevap için :)

997TT
16-05-2017, 18:53
Pıstın her turlusu guzel....
Yagmurda tutunma zayıflıyor,refleksler gelısıryor :)

wwwzzz
17-05-2017, 18:19
Cumartesi günü oradayım. Cumartesi bulutlu pazar yağmurlu geleceklere bilgi olaun

wolrath
17-05-2017, 21:24
2tekerle cuma günü gelen olursa haberleselım :icon_tup:

iynn-RS
17-05-2017, 21:47
Yagmur bi pazara kayıyor bi pazartesiye. Bakalim ne olcak durum.

ahm_
19-05-2017, 10:19
c.tesi günü yoğunluk durumu nasıl acaba ?

ef186
19-05-2017, 12:49
Cumartesi de Paar da yoğun geçecek.
Hele Pazar günü inanılmaz keyifli bir gün bizi bekliyor fırsatınız var ise mutlaka gelin keyif alacaksınız eminim.

olivera7
19-05-2017, 13:11
Hele Pazar günü inanılmaz keyifli bir gün bizi bekliyor fırsatınız var ise mutlaka gelin keyif alacaksınız eminim.

Abi bu 9 nisan gununde ki d seansindakiler icin yarim kalan seans ile ilgili bilgilendirme maili gelmedi ama pazar gunu kullanabilirmiyiz o hakkimizi ?

ahm_
19-05-2017, 14:08

c.tesi için saat kaça kadar internet üzerinden seans alabiliyoruz

wolrath
19-05-2017, 21:04
bugün gercekten cok basarılıydı

emegı gecen herkese tesekkurler, sese ve guzellıklere doyduk.
pist cıdden farklıymış. her ne kadar dusuk tempoda dolassam da , lastıgı yemısım. sokakta ınsanın kullanası gelmıyor cıkınca, 6 temmuz ıcın sımdıden plan yapıoruz arkadaslarla :)

gordugum 1-2 eksık var, nacızane uyarı mahıyetınde olsun

1- hem erkek hem bayan wc lerde tuvalet kagıdı-havlu yoktu. bızzat kendımız bulup koyduk. uzun zamandır bakılmamıs olsa gerek kı 1 adet bıle kalmamıs. belkı cogu kısı ıcın onemsız olabılır ama bır dahakı pıst gunune aılecek gelmek ıstıyorum ve bu denlı guzel bır ortam ıcın uygun degıl bence o manzara.
2- motorcuların ılk gunu etkınlıgı yanı d1 seansında (brıfıngde ustune basa basa soylenmesıne ragmen) vırajda ve sagdan gecıs yapıldı. 30a yakın kameradan ızlıyoruz, denemeyın denmıstı. bu sahıslara gereklı yaptırım-uyarı yapılırsa sevınırım, zıra bende ayna vardı arkadası gordum ama aynı seansta aynaları takılı olmayıp goremeyecekler de vardı. bu kadar eglencelı bır gunu , 1-2 tane kendını bılmezın .ok etmesıne ızın verılmemesı taraftarıyım.

https://scontent.fsaw1-9.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18620428_10154822845918422_5942417720578634511_n.j pg?oh=9b14b634b18c133218c4926a2afb3f42&oe=59BCA77E

Zero
19-05-2017, 23:40
bugün gercekten cok basarılıydı

emegı gecen herkese tesekkurler, sese ve guzellıklere doyduk.
pist cıdden farklıymış. her ne kadar dusuk tempoda dolassam da , lastıgı yemısım. sokakta ınsanın kullanası gelmıyor cıkınca, 6 temmuz ıcın sımdıden plan yapıoruz arkadaslarla :)

gordugum 1-2 eksık var, nacızane uyarı mahıyetınde olsun

1- hem erkek hem bayan wc lerde tuvalet kagıdı-havlu yoktu. bızzat kendımız bulup koyduk. uzun zamandır bakılmamıs olsa gerek kı 1 adet bıle kalmamıs. belkı cogu kısı ıcın onemsız olabılır ama bır dahakı pıst gunune aılecek gelmek ıstıyorum ve bu denlı guzel bır ortam ıcın uygun degıl bence o manzara.
2- motorcuların ılk gunu etkınlıgı yanı d1 seansında (brıfıngde ustune basa basa soylenmesıne ragmen) vırajda ve sagdan gecıs yapıldı. 30a yakın kameradan ızlıyoruz, denemeyın denmıstı. bu sahıslara gereklı yaptırım-uyarı yapılırsa sevınırım, zıra bende ayna vardı arkadası gordum ama aynı seansta aynaları takılı olmayıp goremeyecekler de vardı. bu kadar eglencelı bır gunu , 1-2 tane kendını bılmezın .ok etmesıne ızın verılmemesı taraftarıyım.

https://scontent.fsaw1-9.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18620428_10154822845918422_5942417720578634511_n.j pg?oh=9b14b634b18c133218c4926a2afb3f42&oe=59BCA77E

En güzel zehirlerden birini tattınız beğenmenize sevindim artık iyice alıştıkça tarih saymaya başlarsınız ha geldi ha geliyor pist günü diye :) motorsiklet camiası oldukça kalabalık geliyor aslında tabi otomobillerin olduğu günler çok yoğun olduğu için aynı günlerde yapmak zorlaşıyor. Yinede program çok sıkışık olmasa sürekli olarak motorlarında time trialini izlemek hangi motor ne yapabiliyor hangi sürücü başarılı takipte bulunmak isterdik. Gerçi transponderlar artık o gün süremizi öğrenme aracı olmaya başladı artık koca intercityde bir kişi buna el atsa ne güzel olur biriktikçe iyice zorlaşıyor toparlaması.
Ek: Otomobilde çok etki ediyor kendini geliştirmeye eminim motorsiklette de kendinizi geliştirmenize katkısı olacaktır bu bambaşka göz ardı edilen bir faydası pistin.

wolrath
20-05-2017, 00:07
En güzel zehirlerden birini tattınız beğenmenize sevindim artık iyice alıştıkça tarih saymaya başlarsınız ha geldi ha geliyor pist günü diye :) motorsiklet camiası oldukça kalabalık geliyor aslında tabi otomobillerin olduğu günler çok yoğun olduğu için aynı günlerde yapmak zorlaşıyor. Yinede program çok sıkışık olmasa sürekli olarak motorlarında time trialini izlemek hangi motor ne yapabiliyor hangi sürücü başarılı takipte bulunmak isterdik. Gerçi transponderlar artık o gün süremizi öğrenme aracı olmaya başladı artık koca intercityde bir kişi buna el atsa ne güzel olur biriktikçe iyice zorlaşıyor toparlaması.
Ek: Otomobilde çok etki ediyor kendini geliştirmeye eminim motorsiklette de kendinizi geliştirmenize katkısı olacaktır bu bambaşka göz ardı edilen bir faydası pistin.

elbette cok cok amator olarak yaklasıyorum sımdılık olaya ama yınede ınsan lastık, amortısor ayarı vs eve gelınce bır suru hesap kıtap yapıyor. oradakı yabancı bır ducatı sahıbı ıle de tanıstım sagolsun yardımcı da oldu teknık konularda. suanlık sure kasmaya ne cesaretım, ne de tecrubem el vermez belkı ama kendı acımdan cok cok faydalı oldu. zıra gecırdıgım kazadan sonra motora donmem dıyordum suan ss ım var ve gercekten hata kabul etmeyecek gucte. bu yuzden yavas yavas alısmak ıcın pıst cok daha keyıflı geldı bana. sokakta gaz actıgımda her daım, kopek cocuk cukur ısık ıhlalı vs bınbır tane sey dusunuyorsunuz ama bugun benı rahatsız eden tek sey sf duzlugunde 2xx suratte yerde gordugum kırmızı ayna oldu :D (brıfıngde babanızı yerde gorsenız sakın durmayın demıslerdı :P yoksa kaldırıp atasım geldı cıdden cok ters yerde dusmus, yatmıssın 4.vıteste yuksek devır tam frene asılcam aman yani :)) ama gerı kalanı cok cok zevklıydı gercekten. ozellıkle lastıgın bu denlı asınacagını hıc dusunmedım ; cunku hıcbır vıraja lımıt gırmedım, redlıne a duzlukler dısında cıkmadım dıyebılırım. fren yapmak bıle ayrı bır zevk gercekten, sokakta abs yanar durur pıstte panık frenlerde dahi gormedım yandıgını.
son olarak soylemeden edemeyecegım. sf de ınsan cıdden gaza gelıyor :) motogp ye merak saldıgım ıcın oylesıne gıdeyım havayı soluyayım dıyordum ama ne yapıp edıp gelecegım bır dahakıne de :) hıc alakasız arkadaslarım da suan 6 temmuzu beklıyor , 5kısı olduk bıle sımdıden :)

Zero
20-05-2017, 00:19
Hiç zorlamadığınız halde lastikleri o kadar ezdiyseniz bazı yanlışlar var demektir motorsiklet için çok net konuşamasamda. Zamanla önce o yanlışları düzeltecek sonra hızlanmaya başlayacak ve tekrar hatalar yapmaya başlayacaksınız. Ardından hem hızlı hem hatasız gitmeye çabalayacaksınız. Birde bakmışsınız trafikte bile bir çok hatanızdan arınmış bir çok yeni refleks edinmiş çok daha tecrübeli bir kullanıcı haline gelmişsiniz. Pistte limit denedikçe yolda acil bir durumda ne yapmanız gerektiği refleksi de oluşacak belki bir gün Allah korusun kaza pozisyonundan sizi kurtaracak bütün hayatınızı etkileyecek. Bol keyifler diliyorum artık yeni hobinizle :)

mkerim
20-05-2017, 08:18
elbette cok cok amator olarak yaklasıyorum sımdılık olaya ama yınede ınsan lastık, amortısor ayarı vs eve gelınce bır suru hesap kıtap yapıyor. oradakı yabancı bır ducatı sahıbı ıle de tanıstım sagolsun yardımcı da oldu teknık konularda. suanlık sure kasmaya ne cesaretım, ne de tecrubem el vermez belkı ama kendı acımdan cok cok faydalı oldu. zıra gecırdıgım kazadan sonra motora donmem dıyordum suan ss ım var ve gercekten hata kabul etmeyecek gucte. bu yuzden yavas yavas alısmak ıcın pıst cok daha keyıflı geldı bana. sokakta gaz actıgımda her daım, kopek cocuk cukur ısık ıhlalı vs bınbır tane sey dusunuyorsunuz ama bugun benı rahatsız eden tek sey sf duzlugunde 2xx suratte yerde gordugum kırmızı ayna oldu :D (brıfıngde babanızı yerde gorsenız sakın durmayın demıslerdı :P yoksa kaldırıp atasım geldı cıdden cok ters yerde dusmus, yatmıssın 4.vıteste yuksek devır tam frene asılcam aman yani :)) ama gerı kalanı cok cok zevklıydı gercekten. ozellıkle lastıgın bu denlı asınacagını hıc dusunmedım ; cunku hıcbır vıraja lımıt gırmedım, redlıne a duzlukler dısında cıkmadım dıyebılırım. fren yapmak bıle ayrı bır zevk gercekten, sokakta abs yanar durur pıstte panık frenlerde dahi gormedım yandıgını.
son olarak soylemeden edemeyecegım. sf de ınsan cıdden gaza gelıyor :) motogp ye merak saldıgım ıcın oylesıne gıdeyım havayı soluyayım dıyordum ama ne yapıp edıp gelecegım bır dahakıne de :) hıc alakasız arkadaslarım da suan 6 temmuzu beklıyor , 5kısı olduk bıle sımdıden :)

süre belli mi??

wolrath
20-05-2017, 08:29
süre belli mi??

:) hayir , ama arkadaslarin bu sekildeydi.

pist gunlerinde min 2.05 yapan gordum motorlarda,
motogp rekoru casey stonerda, 1.54 oradan hesap edin iste surelerin nasil oldugunu

https://i.hizliresim.com/vb153R.png

mkerim
20-05-2017, 08:36
:) hayir , ama arkadaslarin bu sekildeydi.

motogp rekoru casey stonerda, 1.54 oradan hesap edin iste surelerin nasil oldugunu

https://i.hizliresim.com/vb153R.png

zx 10 il 3 dakika yapan da var.
en hızlı dönen 2.09 galiba
2.09 olanın grubunda 2.42 de var
siz nerelerdeydiniz onun için sordum
zaten transponder yoksa süre net çıkmayacaktır.

mkerim
20-05-2017, 08:38
[QUOTE=wolrath;8334208]:) hayir , ama arkadaslarin bu sekildeydi.

hatta;

ducatili biri 2.32 dönerken diger ducati 2.48 dönmüş siz bunlardan birimisiniz

wolrath
20-05-2017, 08:45
zx 10 il 3 dakika yapan da var.
en hızlı dönen 2.09 galiba
2.09 olanın grubunda 2.42 de var
siz nerelerdeydiniz onun için sordum
zaten transponder yoksa süre net çıkmayacaktır.

yukarida onu da yazmistim. ilk defa piste cikanlari d1 seansinda aliyorlar , 5erli gruplar halinde egitmenle dolasiyorsunuz ve o izin vermedigi surece gecis yasak. size fren ve viraj cizgilerini gosteriyor. grupta dagilinca kendi grubumda sanirim 3. bitirdim ama dedigim gibi sure onemsenmeyecek seviyelerdedir. suanlik amacim sureden ziyade lastigi yanaga dogru daha cok bitirmek, daha iyi/hizli viraj alabilmek ve daha iyi frenler. birkac pist gunu sonrasinda sure isine bakabilirim ancak. bir de motor da cok ani tepkiler aliyorsunuz ve telafisi pistte mumkun olmayabilir. kaskom var ama pistte gecerli degil. hayatim boyunca yaptigim birikimimi de 5 10sn hizli olacagim diye heba etmek istemiyorum ilk gunden. biraz yanlis anlasildim herhalde. ben sadece pistten zevk aldigimi ve gunu iyi hazirladiklarini soylemek istemistim.

zero : lastik asinmasindan kastim suydu. ben diger arkadaslar kadar zorlamayacagim icin herhangi bir asinma olmayacagini dusundum ama yine de puturlenme ve ipliklenme olustu. bunda bir yanlis yok ,zaten amac onu en kenara dogru cekmek iste :)

mkerim
20-05-2017, 08:48
[QUOTE lastik asinmasindan kastim suydu. ben diger arkadaslar kadar zorlamayacagim icin herhangi bir asinma olmayacagini dusundum ama yine de puturlenme ve ipliklenme olustu. bunda bir yanlis yok ,zaten amac onu en kenara dogru cekmek iste :)[/QUOTE]

Motosikletini eğer bu gün kullanırsan kısa bir süre sonra lastiklerindeki aşınmanın gittiğini göreceksin.

rahmitanir
20-05-2017, 21:32
Bugün seanslar esnasında kırmızı bayrak sallanmış, biraz olaylı geçmiş diyorlar. Detay bilen, gören var mıdır?

997TT
20-05-2017, 23:51
Uzaktan aldigim bilgiler;4C 11'de pert olmus,E46 M3 ve Evo9 kaza yapmis...
Nedense konu cokk sessiz kalmis,rekora yakin sure yapan da olmus. Sanirim sadece Serhat sahsi best time' a yakin sure almis....
Genelde burasi cosardi. Girince sasirdim.

sasuta
21-05-2017, 00:03
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama motorsiklet pist rekoru Toprak Razgatlıoğlunda değil mi? 600lük ile 2:02 civarıydı yanılmıyorsam.

Mr.Bilal
21-05-2017, 09:24
Kazalar dün mü olmuş. Geçmiş olsun

AlpEren
21-05-2017, 12:22
Uzaktan aldigim bilgiler;4C 11'de pert olmus,E46 M3 ve Evo9 kaza yapmis...
Nedense konu cokk sessiz kalmis,rekora yakin sure yapan da olmus. Sanirim sadece Serhat sahsi best time' a yakin sure almis....
Genelde burasi cosardi. Girince sasirdim.

Sen yoktun diye heralde abi :)

atituti
21-05-2017, 12:38
kazalarin resmi var mi ?

YAS
21-05-2017, 12:38
dün alfa 4c ciddi kaza yaptı araç sahibine geçmiş olsun,e46 m3 spin attı bariyer kenarında duruyordu hasarı ne kadar bilmiyoruz,m4 spin attı onda bir sıkıntı yoktu,start düzlüğü sonunda mini kaza atlattı.kayıtları mevcuttu yanılmıyorsam.192 de frene basıyor 145 e kadar düşüyor frende arıza oluşuyor, sonrasında el freni ile spin atarak çarpmadan durdu.geri kalan araçların hepsi kazasız belasız bir şekilde pistten ayrıldılar.çok kalabalık değildi ama eğlenceliydi :)

ahmetmalcok
21-05-2017, 13:54
Ben A seansında çıktım. Bizim seans da bir sıkıntı yoktu bir kere sarı bayrak sallandı ama bir araba pist kenarında durduğu için. Diğer seanslarda malesef 4c 11 de arka sol lastiği çimene kaptırdığı için bariyerlere çarpti. Arkadaş çok geçmiş olsun kendisinde bir şey yoktu. Müdahalede pist açılması da zamanında oldu. Sonra diğer seansta e46 m3 spin attı. ama ben onu bariyerlerin önünde Tv den gördüm. Vurduğunu yada son durumunu bilmiyorum. Pistin bence bu durumlara ne kadar hazır olduğunu görmüş oldum kendi adıma. Anında müdahale ve sonrasında pistin açılması çok başarılıydı. Arkadaşlara geçmiş olsun. Onun haricinde inanılmaz keyifliydi. Gün sonunda panoda en iyi zaman 2.22.644 ile yeni TTS aitti. Onun arkasından e90 m3 ile Güray 2.25.166 ile en iyi zamanı var. 3. kişide sanırım BS typer yanlışsam düzeltin (civic - serhat ..yazıyordu panoda) 2.26.573 tı. Tabi transponder takanların bilgileri. Geri kalan bireysel olarak bilemiyorum. Bu arada BS typer sesiyle mest etti gerçekten.

-ER-
21-05-2017, 18:09
https://www.youtube.com/watch?v=Fq4m3tSdSZs

Spin falan bişeyler çektim bu B seansı :)

rahmitanir
21-05-2017, 18:25

Atmosferik sesinin gözünü seveyim be yauw:)

4C'ye yazık olmuş yalnız.

997TT
21-05-2017, 18:34
Sen yoktun diye heralde abi :)

Onceden planlanmis isim vardi malesef. Eger olursa open pit gunu yapmak isterim. Ne zamandir cupra ile cikamiyorum.
Bakalim coil ve kamber kiti geldi,ne kadar faydasi olucak merak ediyorum. Yada su kimyagerler gibi bir suru katki/karisim koyup 20-30hp lik ek guc alsam diyorum. Saka bir ana,hayatta yazilimla oynamam,Allah var hic sorun yasamadim. Sadece piste cikarken 5lt toluen koyuyorum 1 depoya,saat gibi masallah... Baycu'ya buradan da tesekkur ederim.
20 kisi toplanip open pit yapsak?

Zero
21-05-2017, 19:03
Clio 1.5 dci ile çıktım bugün 2.56 geldi 2 tane 2sinde de trafiğe denk geldim :) kuruya yakın trafikte o kadar çıktı zaten adapte olsam canı 2.54 ün altını görmeye çok müsait değil anca semi ister altına inmek için. Keyifli gündü yağış olsa da fulldü. mrbars a ayrıca tebrikler burdan megane cupta 1 başlayıp kaza ile 9 a düşüp 2 bitirmek herkesin yapabileceği birşey değil. Sezonun 2 favorisinden biri olduğunu kanıtladı :)

wwwzzz
22-05-2017, 08:02
Arkadaşlar
Merhaba,

***** C.tesi günü yaşanan alfa kazası ile ilgili merak edenler olabilir diye paylaşıyorum. B seansında, zannedersem 2. tur tekeri çimlere kaptırıp yaptığını tahmin ediyorum. Pistte yapıldığı için kasko vs geçerli mi zannetmiyorum yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. Seans 10 dk ara verdi devamında kalan 12dk süremizi turladık. Not: Subaru kırmızı bayrakta beni geçti ben frene basınca anlamadı solladı :) Sonuç: 1 beru bobin ve keyifli bir C.tesi günü oldu. Ardındaki C seansında da ufak kazalar olmuş. Bence pist rekoru vs. kırmaya gelmediyseniz çok çok kasmaya gerek yok işin keyfini çıkartın hem aracınız yıpranmasın hem cebiniz.Düzlüklerde yüklenmek daha mantıklı yoksa virajlar çok keskin ve Buğra Bey'in dediği gibi hakikaten zor bir pist...

https://s21.postimg.org/ajbn4vjib/Untitled.jpg (https://postimg.org/image/ajbn4vjib/)

https://i.hizliresim.com/7qRbyr.jpg (https://hizliresim.com/7qRbyr)

https://i.hizliresim.com/r3PVJz.jpg (https://hizliresim.com/r3PVJz)
https://i.hizliresim.com/Ly94Oz.jpg (https://hizliresim.com/Ly94Oz)
https://i.hizliresim.com/1LzkGb.jpg (https://hizliresim.com/1LzkGb)
https://i.hizliresim.com/vbMLJD.jpg (https://hizliresim.com/vbMLJD)
https://i.hizliresim.com/nR1gJa.jpg (https://hizliresim.com/nR1gJa)
https://i.hizliresim.com/V04L3R.jpg (https://hizliresim.com/V04L3R)
https://i.hizliresim.com/ldnybp.jpg (https://hizliresim.com/ldnybp)

-ER-
22-05-2017, 09:52
https://www.youtube.com/watch?v=fFLGcDMIeVU

Ben yavaşım ama diğer araçlar hızlı :D

Kahn23
22-05-2017, 10:09
4c'ye yazık olmuş.

https://i.hizliresim.com/Brl4mG.jpg (https://hizliresim.com/Brl4mG)

ghibli06
22-05-2017, 10:15
her ne kadar çok bir şey yok gibi görünse de sanırım şaselerinde sıkıntı oluşmuş, bu araç için olabilecek en kötü şey...

UmutRıza
22-05-2017, 10:16
erel çekimler çok iyi tv de seyrediyormuş gibi hissettim :) aracın seside maaşallah çok güzel bende pist için bir 206 hazırlıyorum roll mevzuusundan emekli ettim kendimi artık

Berkan
22-05-2017, 10:27
-ER- Erel seansın ilk 10 dakikasında ülkedeki eski yeni tüm M ler sana denk gelmiş heralde :D

YAS
22-05-2017, 11:53
Bs Type-R 20.5.17 istanbul park

https://youtu.be/zTpQ3DzeQhs

PiscocuK
22-05-2017, 12:24
Düğün dernek işlerim bu hafta bitti şükür
Bir sonraki org bende orada olmak istiyorum.İlk deneyimim olacağı için kesinlikle zorlamam ama zamanla taşlar yerine oturur
Taşlar oturana kadar taştaş geçmeyin :D süre beklemeyin :D

BurakYozgat.
22-05-2017, 13:03
21.05.2017 C Seansı
Daha çok yolumuz var :)

E36 3.20i Coupe Istanbul Park - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=jcpbCnCnCSU&feature=youtu.be)

TaGo
22-05-2017, 13:27
en az 15 sn geliştirisin. yaptığın en büyük hata vites küçültmede ayağını direkt debriyajdan çekmen. Buda arka tekerlerini kitliyor ve seni yol tutmamaya hatta spine zorluyor. az gazlı gir vites değişimindede.

CanberkD
22-05-2017, 13:40
Benimde gun icinde yaptigim en hizli turum, sogutma turunin ardindan gelen 02:22.312 :D

Continental sportcontact 6 lastikler, onde DS2500 balata ve EsMotor yazilim-kat iptali-egzost var.

Ozellikle frende cok temkinliyim hep uzatiyorum ve 11. viraj cok korkutuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=qH2AR-X80nw

olivera7
22-05-2017, 13:47
Benimde gun icinde yaptigim en hizli turum, sogutma turunin ardindan gelen 02:22.312 :D

Continental sportcontact 6 lastikler, onde DS2500 balata ve EsMotor yazilim-kat iptali-egzost var.

Kazasiz belasiz canberk masallah :) hani programi kullaniyorsun bu video ile ilgili :)

atituti
22-05-2017, 13:51

erel bizim brembolar pistte nasil ? umut varmi :)

ghalacli
22-05-2017, 13:58
Bende ekleyim, cumartesi günü c seansı.

https://www.youtube.com/watch?v=9swwtFKhjxY

CanberkD
22-05-2017, 14:05
Kazasiz belasiz canberk masallah :) hani programi kullaniyorsun bu video ile ilgili :)

Tesekkurler Guray sanada masallah E90 M3 hem durusu hem sesi cok iyi :)

Garmin kamerasini kullaniyorum, Virb Ultra 30 modeli. Icinde kendi 10hz gps modulu var, kendi editleme programindan istedigin datayi ekleyebiliyorsun.

Guzel ozellikle bir kamera bluetooth obd modulunu kullanarak video ustune devir, tps, load, intake temp ve coolant temp de cekebiliyorum ancak pistte cobbla log aldigim icin videoya onlari ekleyemedim bu sefer.

ozyt1000
22-05-2017, 17:20
Cumartesi günü sti ile c seansına cıktım. Ilk pist deneyimim; zorlamadım virajlarda gezinti modundaydım. Düzde gazladım. Çok eğlendik. Özellikle virajlarda diğer katılımcıların performansını görünce, gerçek sürüş yeteneğinin ancak pistte ortaya çıkabileceğini anladım.

https://i.hizliresim.com/vbMZkz.jpg (https://hizliresim.com/vbMZkz)

997TT
22-05-2017, 18:36

Gıdıcek baya yerın var,buyuzden cızgıler hakkında yorum yapmıyorum :)
Ben aracın ıc rengını ızledım bol bol ve gaz kesınce kı wg sesını...
Boll keyıfler.
Yenı yazılım ve frenler nasıldı?

olivera7
22-05-2017, 18:56
Tesekkurler Guray sanada masallah E90 M3 hem durusu hem sesi cok iyi :)

Garmin kamerasini kullaniyorum, Virb Ultra 30 modeli. Icinde kendi 10hz gps modulu var, kendi editleme programindan istedigin datayi ekleyebiliyorsun.

Guzel ozellikle bir kamera bluetooth obd modulunu kullanarak video ustune devir, tps, load, intake temp ve coolant temp de cekebiliyorum ancak pistte cobbla log aldigim icin videoya onlari ekleyemedim bu sefer.

Cok tesekkurler ya 997.1 turbo hic uyumlu degil piste otobanda kullaniyorm onu sadece :D e90 fena degil keyif veriyor :) ben cok begendim programini ve videonu masallah yeniden bir dahaki pist gununde gorusuruz artik :)

olivera7
22-05-2017, 19:18
Bende ekleyeyim :)

E90 m3 pazar gunu D seansi sabah yagisliydi 3 bucuktan sonra kesti bizde 5 bucukta ciktik kurudugu kadar artik

E90 M3 Istanbul park - YouTube (https://youtu.be/1r_mvNUpMYk)

olivera7
22-05-2017, 19:19
2 kere ayni seyi paylasmisim telefon azizligi

997TT
22-05-2017, 21:40
Guraycim;direksiyonu biraz rahat birak :)
Viraja girmeden yavaslamis-vitesi kucultup gaza oturucak duruma gelmem gerek.
Mutlaka biraz gazda ol donerken,gec basiyorsun.
3-4 viraji kacirmissin,cizgiye donmek yerine o cizgiden devam et...
Motor sesi harika. Turboya kamber ve toe kiti yaparsan keyifli okur. Ama tabi kici basi atesli hatun gibi oynamaz.(M3)
Buarada yaninda ki kim?

olivera7
22-05-2017, 21:57
Guraycim;direksiyonu biraz rahat birak :)
Viraja girmeden yavaslamis-vitesi kucultup gaza oturucak duruma gelmem gerek.
Mutlaka biraz gazda ol donerken,gec basiyorsun.
3-4 viraji kacirmissin,cizgiye donmek yerine o cizgiden devam et...
Motor sesi harika. Turboya kamber ve toe kiti yaparsan keyifli okur. Ama tabi kici basi atesli hatun gibi oynamaz.(M3)
Buarada yaninda ki kim?

Haha abi bazi yerler islak oldugu icin biraz tedirgindim viraj ici-cikisi gaza basarken tabiki acemiligimde mevcut birde arabaya yeni alisiyorum o yuzden yani abi simdi m3 e biraz parca aldim frenle koltugum kaldi ondan sonra hedef bi sure belirlerim kendime :) o hedefe ulasirsam sonra turbo abi belki :D

Yanimdaki kuzenim abi :)

alp1903
22-05-2017, 22:16
E90 sesi çok güzeldi canlıda :) maşallah

-ER-
22-05-2017, 22:21
erel bizim brembolar pistte nasil ? umut varmi :)

atituti hangi brembo lar :D ben beklemedeyim OEM kaliperler takılı hala :)

Cuneyt.B
22-05-2017, 23:03

DS2500'lerden memnun musun? Ben pek değilimde o yüzden sordum.

DOA
22-05-2017, 23:16
cumartesi gunu mini ile c seansina, pazar gunu hava acinca s2000 ile d seansina girdim. istanbul parkta kendi araclarimla ilk deneyimim oldu, cok keyifliymis gercekten.. bu arada alper_pug 'in yakaladigi bir kareyi de paylasmak istiyorum :)

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/Doa%20s2000_zpsmcpkyeln.jpg

Zero
23-05-2017, 00:17
cumartesi gunu mini ile c seansina, pazar gunu hava acinca s2000 ile d seansina girdim. istanbul parkta kendi araclarimla ilk deneyimim oldu, cok keyifliymis gercekten.. bu arada alper_pug 'in yakaladigi bir kareyi de paylasmak istiyorum :)

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/Doa%20s2000_zpsmcpkyeln.jpg

Sizi ve dumanlı skodayı ne geçebildim ne de uzak kalabildim bol darlamalı 2 tur falan yaşadık sanırım :) sesi görüntüsü çok güzel aracınızın kazasız belasız

DOA
23-05-2017, 08:38
Sizi ve dumanlı skodayı ne geçebildim ne de uzak kalabildim bol darlamalı 2 tur falan yaşadık sanırım :) sesi görüntüsü çok güzel aracınızın kazasız belasız

tesekkur ederim :) debriyajim o kadar cok kaciriyorduki ben de duzluklerde her ataga kalktigimda devir sonunu gordum, arac gecmekte zorlandim :)

CanberkD
23-05-2017, 09:09
Gıdıcek baya yerın var,buyuzden cızgıler hakkında yorum yapmıyorum :)
Ben aracın ıc rengını ızledım bol bol ve gaz kesınce kı wg sesını...
Boll keyıfler.
Yenı yazılım ve frenler nasıldı?

Tesekkurler Murat abi, dun aksamda konustugumuz gibi henuz olcemedim ancak ust devirlerimde olan sorun ortadan kalkti canli canli devir donuyor cok memnunum heryerde ayni gitmesi en onemlisi, frenler genel olarak memnunum titreme ugultu vb yok ancak fren mesafesi uzamaya basladi artan guc ile birlikte daha pist odakli bir balataya ihtiyacim var diye dusunuyorum :)

Cok tesekkurler ya 997.1 turbo hic uyumlu degil piste otobanda kullaniyorm onu sadece :D e90 fena degil keyif veriyor :) ben cok begendim programini ve videonu masallah yeniden bir dahaki pist gununde gorusuruz artik :)

Tesekkurler Guray, iki aracinda cok guzel masallah iki farkli zevke hitap ediyor :) Gorusmek uzere.

DS2500'lerden memnun musun? Ben pek değilimde o yüzden sordum.

DS2500 genel olarak zaten yol/agresif kullanim balatasi olarak tercih ediliyor, agir pist kullaniminda cok basarili olmayacaktir. Bende bu balatalarla toplam 4. seansima girmis oldum, fren mesafem uzamaya frenlerden istedigim verimi alamamaya basladim(pist kullanimi). Ancak titreme, sogukken ses yapma, ugultu vb tarzi problemlerim yok.

Pist icin ferodonun yeni cikan DS1.11 balatasi uygun olacaktir diye dusunuyorum, DS2500 zaten cok eski bir compound.

balcis
23-05-2017, 11:12
hocam bir önceki veya diğer aracınız manuel mi, el habire vitese gidiyor gibi görüyorum :)
CanberkD

bir daha baktım paçayı düzeltiyorsunuz sanırım.

cansoykal
23-05-2017, 16:20
Bu cumartesi gp 2 ile çıktık piste. Lastikler Contisportcontact 3 dü. Benden midir continentallerden mi ön lastikler çöp oldu. Evo 9'da da csc5 ile çıktığımda ön lastiklerimin hali hep bu şekilde. CSC serisi ile Istanbulpark a çıkan var mı?
https://i.hizliresim.com/V04OGq.jpg

mrbars
23-05-2017, 16:47
Bu cumartesi gp 2 ile çıktık piste. Lastikler Contisportcontact 3 dü. Benden midir continentallerden mi ön lastikler çöp oldu. Evo 9'da da csc5 ile çıktığımda ön lastiklerimin hali hep bu şekilde. CSC serisi ile Istanbulpark a çıkan var mı?
https://i.hizliresim.com/V04OGq.jpg

Fazla ısınmış, taramış.
Yol lastiği 200 HP üstü araçta olmaz İstanbul Parkta.
Mecburen olacaksa da 2 tur hotlap, sonra 2 tur soğutma maalesef.

997TT
23-05-2017, 17:00
Pıst lastıgı degılkı bunlar. Lastıklerınızı sevmıyorsunuz anlasılan...
Ve hızlı kalmıssınız vırajlarda.
Ayrıca 2 tur sagıutsanız bırl derecesı cok dusmeyecektır,valhasıl bu tıp lastıkler ıle cıkmayın,butcenıze yazık...

CanberkD
23-05-2017, 21:18
hocam bir önceki veya diğer aracınız manuel mi, el habire vitese gidiyor gibi görüyorum :)
CanberkD

bir daha baktım paçayı düzeltiyorsunuz sanırım.

Siz soyleyince tekrardan izledim dediginiz gibi surekli el gitmis, farkinda olmadan yaptigim birsey esofman fazla rahatsiz etmis sanirim :D

Ben conti sportcontact 6 ile totalde 4. seansima ciktim cumartesi gunu, boyle bir sorun yok. Hatta 2 seans daha beni idare ederler. Murat abi ve Aybars abinin de dedigi gibi yanlis birseyler var sanirim.

caann
24-05-2017, 19:55
bende aynı lastiklerle çıkmıştım inat edip. işten çıktığım zamanlarda lastikçiler kapanıyordu. bu lastikler bence hem tutunmuyor hemde 2 seansta aynı bu şekil eriyip bitiyor sonuç hep hüsran öndeki araçlar tutunuyor ben istediğim gibi tutunamıyordum. ben lastik basınçlarını yanlış ayarlamıştım. acaba sizde de aynı durum olabilir mi ? Conti birdaha almadım sorun kalmadı :)

997TT
24-05-2017, 20:51
Contı cokkkk kalıtelı lastıktır.
Sız hızlı gırıyoe ve fazla hava ıle turluyorsunuzdur.
Ama ne olursa olsun,hızlı turlar atabılıyorsanız 2 tur sonra lastık asırı ısıdan yol tutmayacaktır...

caann
24-05-2017, 21:29
Contı cokkkk kalıtelı lastıktır.
Sız hızlı gırıyoe ve fazla hava ıle turluyorsunuzdur.
Ama ne olursa olsun,hızlı turlar atabılıyorsanız 2 tur sonra lastık asırı ısıdan yol tutmayacaktır...

dediğiniz gibi hızlı girmek ve fazla hava basıncı. bir de yol lastiği olunca durum ***** :)

cihan88
29-05-2017, 14:45
34 RUK 34
Birdaha yanıma co-pilot'mu aslaaa :)
Abidir gaza getirir dedik bizi bitirdi bee :)

https://www.youtube.com/watch?v=EJUvWsgPnPA

YAS
01-07-2017, 21:08
ufaktan konu hareketlensin mi,1 hafta sonra pist günü var,kimler geliyor? :)

wolrath
01-07-2017, 22:08
6/7 temmuz yine ordayim :)

levent
02-07-2017, 13:45
cansoykal

Ben cpc5 ile çıktım sadece omuzlardaki minik yazıları temizledim, 195/60r15 lastiklerin.
Siz biraz fazla taramışsınız kafadan kayarak bence :)

wolrath abi iyi eğlenceler dikkatli ol diyorum, ben durumları toparlayıp sonbaharda katılıma başlıyorum kısmetse :)

PiscocuK
02-07-2017, 13:58
6/7 temmuz yine ordayim :)

6-7 temmuzda ne var Baris?

wolrath
02-07-2017, 14:34
abi iyi eğlenceler dikkatli ol diyorum, ben durumları toparlayıp sonbaharda katılıma başlıyorum kısmetse :)

aynen kardesim,izmir ulku pistinde daha yeni tanidik kisiler dahil 3 motor kaza yapti. ben zaten cok kasmiyorum, o havayi solumak yetiyor :)

insallah kardesim, hayirli gunler.

6-7 temmuzda ne var Baris?

motor pist gunleri emre, ayni hafta persembe cuma oluyor. bekleriz :icon_tup:

PiscocuK
02-07-2017, 14:43
Yeni motorumla gelirim ozaman. Orda gelip girebilirmiyim piste eglenceli olabilir. Gecmem hicbirinizi merak etmeyin :)
Saat kacta. İsyerine cok yakin gelirim

wolrath
02-07-2017, 14:49
Yeni motorumla gelirim ozaman. Orda gelip girebilirmiyim piste eglenceli olabilir. Gecmem hicbirinizi merak etmeyin :)
Saat kacta. İsyerine cok yakin gelirim

yeni motorunu bilmiyorum ama kesinlikle cekinme. scooter da vardi, full yuklu a sinifi 1000liklerde. araba gibi de degil ,herkesin yaklasik tur surelerine gore siniflandirma yapiliyor.

fiyatta bence cok iyi. ilk pist deneyimi mesela 177tl ve 9 taksit yapiyorlar. kesinlikle tavsiye ederim. motorla ayri bir zevk ;)

benim gunum kesinlessin, haberlesiriz.

oradan da alabilirsin suan daha siteden satis baslamadi , acilinca haber veririm

Serhat Y.
02-07-2017, 15:03
yeni motorunu bilmiyorum ama kesinlikle cekinme. scooter da vardi, full yuklu a sinifi 1000liklerde. araba gibi de degil ,herkesin yaklasik tur surelerine gore siniflandirma yapiliyor.

fiyatta bence cok iyi. ilk pist deneyimi mesela 177tl ve 9 taksit yapiyorlar. kesinlikle tavsiye ederim. motorla ayri bir zevk ;)

oradan da alabilirsin suan daha siteden satis baslamadi , acilinca haber veririm

yazlık montum var birde botum ama tam motor ayakkabısı değil, monta bağlantılı bir pantalon alsam yeterli olurmu yoksa full tulum ve yarış ayakkabısımı lazım. bendeki ekipmanlar şu şekil.
https://i.hizliresim.com/ZEYlJz.jpg (https://hizliresim.com/ZEYlJz)
https://i.hizliresim.com/jWBdjg.jpg (https://hizliresim.com/jWBdjg)
https://i.hizliresim.com/BA8j4G.jpg (https://hizliresim.com/BA8j4G)
https://i.hizliresim.com/ER3jpD.jpg (https://hizliresim.com/ER3jpD)

PiscocuK
02-07-2017, 15:10

Benim motor tecrubesi sifir biliyorsun hatta eksi. Cuma msx125 aldim eger cc sinirlamasi yoksa keyif almak icin gelmek isterim kesinlikle. Sen hbr verirsin ozaman bana

wolrath
02-07-2017, 16:05
yazlık montum var birde botum ama tam motor ayakkabısı değil, monta bağlantılı bir pantalon alsam yeterli olurmu yoksa full tulum ve yarış ayakkabısımı lazım. bendeki ekipmanlar şu sekil

deri ya da tekstil kisitlamasi yok, ama 2 parca fermuarli ya da tek parca koruma zorunlu maalesef. kevlar da olsa kot kabul edilmiyor.
ayrica bir arkadas icin sormustum, pist icerisinde kiralik tulumlar varmis . fiyat 100tl ,bedenler 48/54 arasi dediler .

ayakkabi konusunda birsey duymadim, acikcasi ne desem yalan olur. ama tam korumali olmasa da kismi korumali dainese bot sonucta, bence sorun yaratmazlar

997TT
02-07-2017, 16:23
Sureler ne oldu. Tam 1 sene oldu,bunun altinda bir sebeb olmali,neden yazilmiyor Bugra kardesim? Bizi aydinlatirsan sevinirim...

PiscocuK
02-07-2017, 18:14
Tulum varsa ben yokum. Bende de kask mont eldiven ve dizlik var ama bui sicakta tulum giyemem zaten okadar motor tecrubem yok dun 1 bugun 2. Ekipmanim yeterli olaydi cikar donerdim 80-80. Ben ustundeyken daha hizli gitmez zaten

mertkaya
02-07-2017, 18:22
Benim motor tecrubesi sifir biliyorsun hatta eksi. Cuma msx125 aldim eger cc sinirlamasi yoksa keyif almak icin gelmek isterim kesinlikle. Sen hbr verirsin ozaman bana
Emre abi hayırlı olsun msx de senin için biraz küçük değil mi? :D Ekipman için de fermuarla bağlanabilen mont-pantolonla girilebiliyor diye hatırlıyorum yalan olmasın ama...

PiscocuK
02-07-2017, 18:48
Emre abi hayırlı olsun msx de senin için biraz küçük değil mi? :D Ekipman için de fermuarla bağlanabilen mont-pantolonla girilebiliyor diye hatırlıyorum yalan olmasın ama...

Cok kucuk kardesim ama bir okadar da keyifli. Kisa mesafe kullaniyorum. İstanbul iki yaka arasi gidemem zaten tecrubem yok. Bizim isimiz 4 teker :) bu sicakta tulum giyeceklere Allah sabir versin biz gider izleriz en cok

Parabolica
02-07-2017, 20:25
Sureler ne oldu. Tam 1 sene oldu,bunun altinda bir sebeb olmali,neden yazilmiyor Bugra kardesim? Bizi aydinlatirsan sevinirim...

Bana en son ramazanda hallediyoruz demisti :rolleyes:

mkerim
03-07-2017, 09:14
Bana en son ramazanda hallediyoruz demisti :rolleyes:

süreler zaten hemen alınmıyor mu?

997TT
03-07-2017, 13:38
Internet sitesinde yayinlanmiyor nedense,sorumuz o yonde.
Yoksa kendi zamanlarimizi biliyoruz ama genel goremiyoruz.

mkerim
03-07-2017, 13:43
Internet sitesinde yayinlanmiyor nedense,sorumuz o yonde.
Yoksa kendi zamanlarimizi biliyoruz ama genel goremiyoruz.

tabelanın resmini paylaşmakta bir çözüm..

prelude
03-07-2017, 15:25
Arkadaşlar merhaba,

deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak pist günleri ile ilgili, ben kendi aile aracımla pist gününe katılmak istiyorum benim amacım derece yapmak falan değil
sadece oranın koksunu almak pisti tanımak...Ancak tek korkum başkabir aracın gelip bana çarpması böyle bir olasılık varmı yada yaşanmış kötü tecrübeler varmıdır, yada böyle bişey yapıcaksak
bunları göze almalımıyız. diğer sorum olduda aksi bir durum yaşandı ben gittim bariyerlere çarptım kasko aracın hasarını karşılarmı şimdiden herşey için çok teşekkürler ...

wolrath
03-07-2017, 20:31
css haftası oldugu once ıptal ettıler motosıklet pıst gununu lakın sımdı 10 kısılık yer actılar, benım kaydım oldugu ıcın önden bılgı verdıler sagolsunlar.

dusunen varsa acele etsın, 10kısı bıter hemen :icon_tup:

ben 6 temmuz orada olacagım :)

bu arada, yukarıda bot ıle ılgılı soru sorulmustu. detaylı bılgı asagıda ;

KIYAFET VE GÜVENLİK EKİPMANLARI

*Kıyafetler pistte oluşabilecek istenmeyen durumlarda sizi korumalıdır, bu yüzden kıyafet ve özellikle kaskı kurallara uymayan katılımcılar hiçbir ücret iadesi olmaksızın eğitime alınmayacaktır.

*Sürücüler tarafından kullanılan tüm kasklar ECE 22-05, Snell M2000 /M2005, DOT, BSI 6658 Type A veya ACU Gold onaylı tam (full face) kask olmak zorundadır. Motosikletinizi kullandığınız süre boyunca kask takılmalı ve uygun bir biçimde bağlanmış olmalıdır. Çenesi açılır (flip-up) kasklarla eğitime katılamazsınız.

*Deri yada tekstil(tercihen Kevlar/Cordura veya benzeri) kıyafetler tek parça yada (en azından kalçadan kalçaya) birleştirilebilir iki parça olmalı, tam (omuz,dirsek ve kalça) korumaları bulunmalı ve vücudunuzun tamamını kaplamalıdır. Motosiklet için üretilmiş, uzun ve tam (kaval,burun ,topuk ve bilek) korumalı çizmeler ve bileği kapatacak kadar uzun, üzeri carbon veya sert korumalı tercihen deri eldiven kullanılmalıdır. Ayrıca tüm sürücülere Sırt Koruma kullanmalarını tavsiye ediyoruz.

*Kullanılacak tüm giysiler hasarsız olmalıdır. Metal parçacıklı diz kaydırıcıları (knee slider) yasaktır.

*Motokros eldivenleri yada bileği açıkta bırakan deri eldivenler, Jean pantolon veya ceket, Paddock ceket tabir edilen korumasız tekstil motosiklet ceketleri, motosiklet botu olmayan her tür bağcıklı ya da bağcıksız bot ve açık kask kullanmak KESİNLİKLE YASAKTIR.

*Hiçbir sürücü kurs sırasında alkol tüketmemeli yada alkolün etkisi altında olmamalıdır. Alkol testi yapma ve bu gerekçe ile katılımınıza izin vermeme hakkımızı saklı tutarız.

*Hiçbir sürücü kurs sırasında (reçeteli yada reçetesiz) ilaçların etkisi altında olmamalı ve sürüşüne etki edebilecek bir sağlık sorununa sahip olmamalıdır.

GÜVENLİK KURALLARI

*Eğitime katılan herkes kim olursa olsun öğrencidir ve kuralları tamamen kabul etmesi gerekmektedir. Bütün bu katı kurallar sizin güvenliğiniz içindir. Bu kuralların herhangi birini ihlal eden katılımcı yetkililer tarafından ücret iadesi olmaksızın pistten çıkartılacaktır.

*Tek teker, kıç kaldırma, lastik yakma gibi her tür tehlikeli hareket yasaktır.

*Pitlerde maksimum sürat 25 km/saattir.

*Pistte ters yöne gitmek kesinlikle yasaktır.

*Pist görevlilerinin ve/veya eğitmenin onayı olmadan piste çıkmak yasaktır.

*Katılımcı kendi devresinin sonunda mutlaka pitlere dönmelidir.

*Düşüp, hasar gören motosikletlerin piste çıkmasına müsade edilmeyecektir.

*Hızlı sürücü yavaş sürücüyü geçerken, yavaş sürücüye 2 metreden daha fazla yaklaşamaz.

PiscocuK
03-07-2017, 20:40
Yazik oldu :/

997TT
03-07-2017, 23:14
tabelanın resmini paylaşmakta bir çözüm..

Tabela resmı derken,anlıyamadım?

Ouz
03-07-2017, 23:41
Arkadaşlar merhaba,

deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak pist günleri ile ilgili, ben kendi aile aracımla pist gününe katılmak istiyorum benim amacım derece yapmak falan değil
sadece oranın koksunu almak pisti tanımak...Ancak tek korkum başkabir aracın gelip bana çarpması böyle bir olasılık varmı yada yaşanmış kötü tecrübeler varmıdır, yada böyle bişey yapıcaksak
bunları göze almalımıyız. diğer sorum olduda aksi bir durum yaşandı ben gittim bariyerlere çarptım kasko aracın hasarını karşılarmı şimdiden herşey için çok teşekkürler ...

Kasko, sigorta pistte geçerli değil. Her türlü kaza olasılığı düşük de olsa tabi ki ihtimal dahilinde, göze almanız lazım.

PiscocuK
05-07-2017, 10:18
yarın yapılacak etkinlik saat kaçta başlayıp bitecek belli mi?

wolrath
05-07-2017, 11:13
yarın yapılacak etkinlik saat kaçta başlayıp bitecek belli mi?

en geç 12 gıbı gelmek lazım. on kayıt alınıyor, numaralar verılıyor felan. sonra brıfıng var

1400 gıbı de seanslar başlar

PiscocuK
05-07-2017, 13:44
en geç 12 gıbı gelmek lazım. on kayıt alınıyor, numaralar verılıyor felan. sonra brıfıng var

1400 gıbı de seanslar başlar

bizim tulumumuz yok yarışamayız :D 2 gibi gelir izleriz anca :D

iynn-RS
05-07-2017, 15:18
Buradan defalarca sorduk.Kimi zaman cevap alamadik.Ha bugun ha yarin defalarca ertelendi. Olmadi intercity ye mail de attim yinr sonuca ulasamadik. 1 seneyi asmis hala sureler guncellenmemis. Bu isin zevki o listede sureleri gormek , surelere gore kendini tartmak ve gelistirmekte.
Herseyi gectim bu hizmet icin bir bedel odeniyor.Bu bedelde sembolik bi ucret degil.

Bu duruma tepkimi gostermek adina bu haftasonu istanbul park planımızi ben ve 4 arkadasimla birlikte iptal ediyoruz. Ve bu durum duzelene kadarda devam edecek.

Biz gelmişiz gitmisiz belki kimsenin umurunda olacaginida sanmıyorum ama yinede biseyler yapmak lazim.

997TT
05-07-2017, 15:43

Bugra kardesim bize bikgi verirmisin?

Parabolica
11-07-2017, 17:49
Gectigimiz hafta sonu pist gunleri yokmuydu. Katilimmi cok azdi? Niye kimseden bir haber yok? Videolar, sureler, ilginc olaylar?

Pist surelerinden umudu kestik bari burada biraz hareket olsun :)

mertxx
11-07-2017, 18:11
Ben katıldım benim taka ile, 9 Temmuz A seansına. Çok keyif aldım ama gerçekten çok zordu.Ayrı bir keyif aldım. Süre tutmadım. Aracımı aşırı zorlamadım. İlk kez çıktığım için tabi pisti tanımıyorum çok geçildim :) ama amaç zaten geçmek geçilmek değil. Brifingde bir kağıt imzalıyorsunuz o biraz korkutuyor açıkçası. Bir Ferrari ve bir Porsche vardı gerçekten çok korkutucu geliyorlar insan tırsıyor :) Bir iki çekim yapmaya çalıştım. Bir ara paylaşırım.

997TT
11-07-2017, 23:28
Gectigimiz hafta sonu pist gunleri yokmuydu. Katilimmi cok azdi? Niye kimseden bir haber yok? Videolar, sureler, ilginc olaylar?

Pist surelerinden umudu kestik bari burada biraz hareket olsun :)
Malesef gecen ay kısısel sorunlarla gectı. Bu hafta ıse gelemedım ama nedense katılım bızlerden az kı buralar sessız.
Buradakı sohbetler guzel oluyordu.
Umarım eylul ayında yıne seansları dıbıne kadar doldurarark katılırız.
Sure konusunda yazsam bırsey farketmıyecek,nedense kaldı bu ıs...

aliergun
12-07-2017, 09:51

Pazar günü B C D seans zamanlarında ordaydım. Heralde sıcaktan olsa gerek önceki etkinliklere göre oldukça tenhaydı. C seansında piste 20 araba ile çıktık. Fakat sıcak sebebiyle herkesin şikayeti lastiklerin sakız olması ve araçların çok ısınmasıydı. Belki bu hava durumu yüzünden katılım azalmış olabilir.

997TT
12-07-2017, 09:54
20 arac gayet guzel,bos denemez....

Parabolica
12-07-2017, 11:33
Insanlari korkutan Porsche senin sanmistim bende :D

Merak ettim Ferrari ve Porsche surelerini. Yokmu kimsede ekran goruntusu? Ne gunlere kaldik...artik katilimcilardan telefonla cekilmis monitor goruntusu istiyoruz :ofk:

FRTDI
12-07-2017, 13:37
Porsche ler 2:17 civarı süre yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam pazar günü. Yalnız hava aşırı sıcaktı ben B seansına çıktım bir kaç tur atıp geri pite girdim hem kendimi hemde arabayı daha fazla yormamak adına..

997TT
12-07-2017, 17:28
Abı ıyı sure yok malesef,991tt ıdı ama ıyı sure yok,zamanla gelır belkı.
Surelerı mılletın attıgı whats app fotolarıyla anca goruyoruz...

Sierra Rs
13-07-2017, 08:28
9 temmuz sabah mavi escort mk2 ile bende oradaydım, elinde fotoğraf olanlar paylaşırsa sevinirim.

rahmitanir
13-07-2017, 11:18
Hafta başından beri bi pist videosu ümidiyle geliyorum, ama hüsran:)

Sıcakların çok ciddi etkisi var tabi. İnşallah özellikle Eylül itibari ile buralar tekrar coşar.

AdemAr
13-07-2017, 23:38
Pist enteresandı i8 le gtr la çıkanlar vardı ama sanki sahilde kullanır gibi aheste aheste kullandılar. Siyah ve gri porsche lere maşallah özellikle siyah porsche bütün seanslara katıldı ve 1 tur bile soğutma yapmadı :) Arızalanan astra forumdanmıydı acaba üzüldük güzel gidiyordu.

997TT
14-07-2017, 02:05
Sureler yakinda yukleniyor :)
Mujdeee.

mertxx
14-07-2017, 05:15
Soğutma turumdan hemen önce start finish düzlüğü :)

https://www.youtube.com/watch?v=BPSgkY1VBRY

Ve birkaç foto...

http://i63.tinypic.com/1zdr9zt.jpg

http://i67.tinypic.com/141ntjs.jpg

http://i64.tinypic.com/kajk1d.jpg

http://i65.tinypic.com/2dgkcon.jpg

http://i67.tinypic.com/2eehaqg.jpg

http://i65.tinypic.com/107qhbc.jpg

http://i63.tinypic.com/2a7hhm9.jpg

http://i68.tinypic.com/2ajcf81.jpg

http://i63.tinypic.com/zlpzeq.jpg

http://i63.tinypic.com/5ulo9t.jpg

http://i64.tinypic.com/119bjfr.jpg

http://i67.tinypic.com/102s0sx.jpg

http://i64.tinypic.com/2myahig.jpg

http://i66.tinypic.com/2r604fq.jpg

http://i65.tinypic.com/2cbhg9.jpg

BARR
14-07-2017, 08:01
5 Ağustosta kimler var :)

mrbars
14-07-2017, 09:01
Mujdeee.

https://www.youtube.com/watch?v=96TLMgFc2dM
;)

Parabolica
14-07-2017, 09:07
Speciale yi kim kullaniyordu? Merak ettim, nede olsa rakip sayilir :) Yokmu sureler kimsede?

Gokberk611
14-07-2017, 09:15
Speciale yi kim kullaniyordu? Merak ettim, nede olsa rakip sayilir :) Yokmu sureler kimsede?

speciale Ali Çapan'ın olması lazım abi, kullanan da büyük ihtimalle odur diye düşünüyorum :)

Parabolica
14-07-2017, 09:40
Bende oyle biliyordum, ama el degistirmiste olabilir.

Parabolica
14-07-2017, 09:42
Mujdeee.

Inanmam :) 1 Nisan sakasi diyecem ama oda gecti. Umarim omrumuz yeterde o gunleride goruruz :D

mkerim
14-07-2017, 10:07
Tabela resmı derken,anlıyamadım?

ortaya koydukları bir TV vardı. orada dereceler görünüyordu. onu söylemek istemiştim. onun fotoğrafı da süreleri bilme konusunda yardımcı olur.

R.S.C
14-07-2017, 10:49
Inanmam :) 1 Nisan sakasi diyecem ama oda gecti. Umarim omrumuz yeterde o gunleride goruruz :D

bence forumdan bir ekip isim soy isim araba kombinsyonudaki olası hatalar için yardımcı olsun. Arkdaşın jcw ile cıktığı süre a45 amg olarak yazılmış :)

997TT
14-07-2017, 15:45
https://www.youtube.com/watch?v=96TLMgFc2dM
;)
Hahah... Ben gızlerınden onu anladım :)

Ama cıdden yazdım,yazarken bende kendıme ınanamadım ama valla oyle.
458C den cok tedırgın olma abı,malesef kırmızı yurumuyor. Eger bır degısıklık yapılmadıysa...

997TT
14-07-2017, 15:48
ortaya koydukları bir TV vardı. orada dereceler görünüyordu. onu söylemek istemiştim. onun fotoğrafı da süreleri bilme konusunda yardımcı olur.

Cok pratık bır cozum...

mertxx
25-07-2017, 11:13
İşte iğrenç sürüş videom :icon13: Bu kadar oluyor. Lastiklerim piste uygun değildi, pisti tanımıyorum, imzalatılan kağıttan ve zebani gibi gelen Ferrari ve Porsche lerden tırstım itiraf ediyorum. Ayrıca 03.53 te aman tanrım didim (içimden) :hehe:

https://www.youtube.com/watch?v=q7fvFpegrpQ&feature=youtu.be

levent
25-07-2017, 20:29
Son yazılanlar görünmüyor Ranthor

ef186
25-07-2017, 21:33
Test test test

ef186
25-07-2017, 21:34
Yav son sayfaya ulaşamıyorum mesaj atıyorum göremiyorum:))

mertkaya
27-07-2017, 15:37
9 Temmuzda B seansına girdik ama hava aşırı sıcaktı, seansın ilerleyen dakikalarında ne arabanın hali kaldı ne lastiklerin. Yine de her zamanki gibi eğlenceliydi.
https://youtu.be/wfW0lC32hDg

Parabolica
28-07-2017, 10:35
Hahah... Ben gızlerınden onu anladım :)

Ama cıdden yazdım,yazarken bende kendıme ınanamadım ama valla oyle.

Yalan Soylemisler YALAAAAAN :D

997TT
28-07-2017, 10:47
Yalan Soylemisler YALAAAAAN :D

Abi bizzat kendisinden ogrenip yazmistim. Kandirildik mi simdi hahaha :)

Oznsrl
28-07-2017, 12:18
şu benim daha önce hiç stop lambası görmeyen 65 bg lik canavarı piste mi salsam acaba artık :D

Zero
28-07-2017, 23:14
şu benim daha önce hiç stop lambası görmeyen 65 bg lik canavarı piste mi salsam acaba artık :D

Sal sal benim 90 lık edcli canavarla usul usul gideriz peşpeşe araç önemli değil ekipmanın doğru olsun yeter keyif almak için :)

tiMachine
30-07-2017, 16:02

sal abi canavarı zor tutuyorsundur da, hangi jant lastik ile giricen seçim zor olmasın :)

levent
30-07-2017, 16:25

Durduğun kabahat :)

ef186
02-08-2017, 17:21
5 ve 6 Ağustos pist günlerine bekliyoruz.

Pist Gunleri - #Repost @intercitypark (@get_repost)
・・・
Bu... | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209892842665210&l=1c72b77eac)

997TT
03-08-2017, 02:58
Murat abi 1 saat once mesaj yazdi,sureler guncellenmis diye ama iphone dan giremedim. Guzel supriz olmus :)

BARR
03-08-2017, 08:12
ef186 Buğra başkan,

Ben 5 Ağustos için kayıt yaptırmıştım ancak bana hala ne saat ne seans başka bir bilgi gelmedi?

Şehir dışından gelicem programımı da ona göre ayarlıyorum bilgileri nasıl edinicem?

dqn
03-08-2017, 09:11
intercity'nin siteden kayıt yapılmıyor ne bu haftaya nede gelecek seanslara.

ef186
03-08-2017, 14:28
intercity'nin siteden kayıt yapılmıyor ne bu haftaya nede gelecek seanslara.

Herkez kayıt yapabiliyor. Muhtemelen sen tarihi işaretlemiyorsundur.
Bi bakıp yazabilirmisin ?

ef186
03-08-2017, 14:29
ef186 Buğra başkan,

Ben 5 Ağustos için kayıt yaptırmıştım ancak bana hala ne saat ne seans başka bir bilgi gelmedi?

Şehir dışından gelicem programımı da ona göre ayarlıyorum bilgileri nasıl edinicem?

4'ü akşamı gelecek ama öğleden sonra olacaktır seanslar 12 den sonra başlıyor Cumartesi günü.

levent
03-08-2017, 16:31
Eylül'de kısmetse kaldığımız yerden devam :)

dqn
04-08-2017, 09:03
Herkez kayıt yapabiliyor. Muhtemelen sen tarihi işaretlemiyorsundur.
Bi bakıp yazabilirmisin ?

Hallettim abi dediğin gibiymiş.Peki ikinci kişiye kaskı pistten mi alıyoruz?İşlerimi ayarlarsam gün içinde gelmeyi düşünüyorum, Ankara'dan geleceğimiz için bilemiyoruz :)

Oznsrl
04-08-2017, 11:29
sal abi canavarı zor tutuyorsundur da, hangi jant lastik ile giricen seçim zor olmasın :)

haha o gün ki psikolojime bağlı diyelim :D :D :D

Durduğun kabahat :)

Aynen kanka pist artık canavarı görsün istanbulpark a da imza atalım :D :D

levent
04-08-2017, 13:35
Hallettim abi dediğin gibiymiş.Peki ikinci kişiye kaskı pistten mi alıyoruz?İşlerimi ayarlarsam gün içinde gelmeyi düşünüyorum, Ankara'dan geleceğimiz için bilemiyoruz :)

Aynen kaskı pistten alabiliyorsunuz. Girişte gişeye uğrayıp numara seans vb bilgilerini / stickerları almayı unutmayın

CenKeR
04-08-2017, 13:38
pazar için kayıt yaptırdım saat kaçta hangi seasn ne zaman belli olur acaba

levent
04-08-2017, 13:44
pazar için kayıt yaptırdım saat kaçta hangi seasn ne zaman belli olur acaba

Bu gece yada yarın mail gelir şu saatte pistte olun diye. Seans bilgisi mailde yazmaz briefing saati yazar :) seans kapıda belli oluyor

BARR
04-08-2017, 15:43
Bekliyoruz maili :)

Buradan gelecek olan olursa Maviş A1'in yanında beni bulabilir :)

levent
04-08-2017, 15:59

Sağlık sıkıntıları olmasa gelirdim bende hem jom a da bakardın Baran :) eylül ekim de gelirsen inşallah diyelim, yada trackturk İzmir organizasyonuna gelebilirsem ay sonu :)

BARR
04-08-2017, 16:15
Sen gel ay sonu burada olursam buluşuruz.

CenKeR
05-08-2017, 10:16
forumdan olan varsa denk gelirsek sohbet muhabbbet edelim ds3 var şuan bende :D

yunus_kg
05-08-2017, 10:30
forumdan olan varsa denk gelirsek sohbet muhabbbet edelim ds3 var şuan bende :D

ben varım olur mu? :)

Zero
05-08-2017, 20:32

Ne yaptın Baran video var mı? A1 kaçlıktı senin?

fatihob
06-08-2017, 04:02
Cumartesi günü track dayin adamı olmayan yeni arabamla pisteydim.
Tam tur gazlayamadım hiç, hararetim kırmızıya geldi. Çoğu zaman yavaştım pistte.
4 tur + 1 spin attım, çıktım pistten.
Ara ara kesitlerle B seansı videom.

https://youtu.be/680lzxbhjDk

BARR
06-08-2017, 09:02
Ne yaptın Baran video var mı? A1 kaçlıktı senin?

122 lik benim araba Zeki. İstanbuldayım daha dönünce koyarım videoyu beklediğimden iyi çıktı iki kişi klima açık :)

Zero
06-08-2017, 13:14
Cumartesi günü track dayin adamı olmayan yeni arabamla pisteydim.
Tam tur gazlayamadım hiç, hararetim kırmızıya geldi. Çoğu zaman yavaştım pistte.
4 tur + 1 spin attım, çıktım pistten.
Ara ara kesitlerle B seansı videom.

https://youtu.be/680lzxbhjDk

Fatih sesleri tam duyamadım ama heel&toe yapmadığın için spin atmışsın gibi gözüküyor videodan doğru mu :)

122 lik benim araba Zeki. İstanbuldayım daha dönünce koyarım videoyu beklediğimden iyi çıktı iki kişi klima açık :)

Standart mı araba bide lastik ne vardı , ne beklerken ne çıktı süre merak ettiğim bi araba a1 :) ?

fatihob
06-08-2017, 17:47
Fatih sesleri tam duyamadım ama heel&toe yapmadığın için spin atmışsın gibi gözüküyor videodan doğru mu :)

Aynen öyle Zeki. H&T deniyorum ama herzaman yapamıyorum. O sırada gaza az bastım büyük ihtimalle.

YAS
06-08-2017, 20:08
evet güzel bir pist günü geçirdik kazasız belasız bitti :)

BARR
10-08-2017, 08:56
Edit: Zero

Zeki telefondan ölçümüme göre 2.48 civarı dönmüşüm bitik Pzero NeroGT lastik 2 kişi full depo ile ilk çıkışım bence iyi :)

1-2 foto çekmiştim onları ekleyim,

https://i.hizliresim.com/4Mo7dQ.jpg

https://i.hizliresim.com/0B6vPW.jpg

https://i.hizliresim.com/AkM4oX.jpg

https://i.hizliresim.com/5QlPAq.jpg

BARR
10-08-2017, 12:16
Dip not: Bağdat cad'dan geldim piste, pistte gazladım seans sonu ortalamaya baktım 15.4lt di :)

997TT
10-08-2017, 16:41
Zaman ekrani ceken olmadi mi?

Zero
11-08-2017, 00:25
Dip not: Bağdat cad'dan geldim piste, pistte gazladım seans sonu ortalamaya baktım 15.4lt di :)

Yine çok iyi ortalaman 30+ görüyor hothatchler :) 2.48 ilk çıkmaya güzel video linkini eklersin yükleyince. Demek tek kişi olsan hava da biraz serin olsa 46 civarları olacak. Zamanla 44 43 diye gider ufak tefek eklemeler ve semi lastik girince işin içine. Hedef 2.42 ve altı olmalı ki fazlasıyla iyi süre olur o civarlar eğer 122 hp çıktıysan bu seansta.

BARR
11-08-2017, 08:12
Valla soft bir yazılım var tahmini 140hp dir. Ama dediğim gibi alıştırma yapmak lazım fren noktaları önemli. Arabanın kıçı başı oynamıyor kafadan da çok kaymıyor hoşuma gitti :) Sen kullansan güzel süre yaparsın bence.

barisy
11-08-2017, 08:52
Valla soft bir yazılım var tahmini 140hp dir. Ama dediğim gibi alıştırma yapmak lazım fren noktaları önemli. Arabanın kıçı başı oynamıyor kafadan da çok kaymıyor hoşuma gitti :) Sen kullansan güzel süre yaparsın bence.

26 Ağustos'ta İzmir Ülkü de track day var. Trackturk ekibi de geliyor epey kalabalık olacaktır. Bekleriz

BARR
11-08-2017, 09:04
Bu sefer gelicem sanırım :) Her haftasonu şehir dışına tatile gitmekten zaman ayıramadım bu sefer olacak gibi. Ama lastiklerim bitmiş halde bakalım nolucak.

levent
11-08-2017, 10:14
Yine çok iyi ortalaman 30+ görüyor hothatchler :) 2.48 ilk çıkmaya güzel video linkini eklersin yükleyince. Demek tek kişi olsan hava da biraz serin olsa 46 civarları olacak. Zamanla 44 43 diye gider ufak tefek eklemeler ve semi lastik girince işin içine. Hedef 2.42 ve altı olmalı ki fazlasıyla iyi süre olur o civarlar eğer 122 hp çıktıysan bu seansta.

Zeki bende Eylül'de çıkıcam bakalım ucuz yollu Jom lar ve ATE disk balata ne fark edicek :) 2.49 yapmıştım bende Baran, 46 sonu 47 başı gelecek turda Octavia Rs ile 8. virajda denk gelince olmamıştı :) Baran tebrikler, ağustos olmadı eylül yada ekimde gelirsen arkalı önlü dönelim :)

levent
11-08-2017, 10:15
26 Ağustos'ta İzmir Ülkü de track day var. Trackturk ekibi de geliyor epey kalabalık olacaktır. Bekleriz

Gelmek istiyorum valla, yorgun olmaz ve evi ayarlayabilirsem bende :) orhansah abiyle de insta üzerinden yazmıştım ztn foto altına :)

Zero
11-08-2017, 14:02

Semiye geçersen işletme maliyetin düşer daha uzun ömürlü olacağından yol lastiği takıp takıp bitirmekten daha ucuza geliyor nankang ns2r veya ku36 rahat rahat işini görür o güçlerde. Tabi daha iyi tutunan lastik ve alışılan fren noktaları frene çok daha yük verecek bu sefer iyi bir balata ve hidroliğe ihtiyacın olabilir ist park ciddi yorucu o tip malzemeler için hepsini tamamlarsan daha iyi. Fren noktam oturdu diyorsun bir lastik değişiminde haydi bir daha doğru noktayı bulmaya çalışacaksın :) tek piston frenlerde balata kaydırıyor bide her frende aynı noktada duramıyorsun çizgi kaçıyor pistten çıkıyorsun vs vs iş gittikçe büyüyor :)

Zeki bende Eylül'de çıkıcam bakalım ucuz yollu Jom lar ve ATE disk balata ne fark edicek :) 2.49 yapmıştım bende Baran, 46 sonu 47 başı gelecek turda Octavia Rs ile 8. virajda denk gelince olmamıştı :) Baran tebrikler, ağustos olmadı eylül yada ekimde gelirsen arkalı önlü dönelim :)

İllaki fark eder Levent heleki kesik yaydan falan çok daha başarılı olur ate balataya pek yorum yapamam oem seriler ist park için iyi tutunan araçlarda çok yetersiz kalıyor. Beni de alın arkanızdan fark az açılsın diye kovalayayım sizi edc dci ile :cool:

BARR
11-08-2017, 14:30
Sen Ayvalığa gel bayramda ben sana kastırayım gizli rotada :)

levent
11-08-2017, 14:32
Hidrolik ne koyalım Zeki? Çelik hortumum yok maalesef Zero

Bir de 15-16 ya geçip semi bulursak daha da güzel olur, benim de frenaj oturmadı ilk çıkışta Polo ile, biraz daha taşınır diye düşünüyorum. Bide downshifte alışırım o zamana kadar iyice :)

levent
11-08-2017, 14:33

Bergama yolu? :D

Pistte arkalı önlü zevkli olur, aslında Corolla ile gelsem Clio ile daha da zevkli olur ama :)

BARR
11-08-2017, 14:49
Bergamayı geç Ayvalık içi :)

Zero
11-08-2017, 15:35
1 aydan fazladır ayvalıktayım baştan söylesene madem rotayı burda 70 cruise atıp gezmekten içimiz daraldı :D

Bir de 15-16 ya geçip semi bulursak daha da güzel olur, benim de frenaj oturmadı ilk çıkışta Polo ile, biraz daha taşınır diye düşünüyorum. Bide downshifte alışırım o zamana kadar iyice :)

Bence rbf660 dan şaşma. Çelik hortuma geçmeden evvel soğutma yapsan aşağıdan frenlere daha çok işini görebilir aslında. Sizin arabalar benim cliodan bayağı hızlı ama frenleriniz daha zayıf veya yakındır hissettiğim kadarıyla fren sıkıntısı yaşaman muhtemel polo ile. Mehmette isotu durduramıyor ya :)

levent
11-08-2017, 16:36
Bergamayı geç Ayvalık içi :)

2009-10 da dikilide sıkıldıkça bergama-Ayvalık-dikili yapıyodum da o yolu da bilseymişiz keşke :)

1 aydan fazladır ayvalıktayım baştan söylesene madem rotayı burda 70 cruise atıp gezmekten içimiz daraldı :D

Bence rbf660 dan şaşma. Çelik hortuma geçmeden evvel soğutma yapsan aşağıdan frenlere daha çok işini görebilir aslında. Sizin arabalar benim cliodan bayağı hızlı ama frenleriniz daha zayıf veya yakındır hissettiğim kadarıyla fren sıkıntısı yaşaman muhtemel polo ile. Mehmette isotu durduramıyor ya :)

256mm ile durmaya çalışıyoruz :) ate leri almak zorunda kaldım bi bakıma, diskler eğilmiş muhtemelen çünkü roll yaptık arkadaşla 3. deneme sonrası fren yoktu benim, keza 1 hafta öncesi yolda da benzerini yaşadım İzmir dönüşü :)

Soğutma yapabilirim aslında R tampon da uygun onun için bak :)
Clio frenleri daha iyi olabilir bu arada :D

dragstar
11-08-2017, 16:44

Bende motul dot 5.1 var 2 şışe aklında olsun.:D

onursumer
11-08-2017, 16:49
cooper s ile piste çıkanlar frenlerden memnunmudur eksik gordukleri birşey varmıdır lastiklerimi aldım koşede duruyor kumho v70a daha hiç denemedim o yüzden soruyorum standart frenle sorun yaşarmıyım sezonu kaçırdım en azından hazırlıklara başlayayım :D